StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

påskris

Frureinhold.se / 31 Mars, 2012 - 21:36 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu har jag och macy varit ute och plockat lite ris :) så när hailey vaknar imorgon står ett ris fyllt med fina fjädrar och väntar på henne :) det har varit sol hos oss hela dagen men dock är det kallt. Fick även höra att det varit snö på vissa håll, uch uch uch !! men våren är ändå här så är det bara ! :)

just us two

Frureinhold.se / 31 Mars, 2012 - 20:32 / Vardagen
0 Kommentarer


earth hour

Frureinhold.se / 31 Mars, 2012 - 19:40 / Vardagen
0 Kommentarer

glöm inte earth hour 20.30-21.30 vi laddar med värmeljus och mys redan nu !! gör ditt för mijön nu !

Ever ours

Frureinhold.se / 31 Mars, 2012 - 19:29 / Hailey
0 Kommentarer


81 miljoner

Frureinhold.se / 31 Mars, 2012 - 17:00 / Music
0 Kommentarer

Ja ni förstår ju varför, här kommer en favorit i repris :) så jädra bra, kommentera och skriv när ni hörde den för första gången !!
edit: kul att se vem som var först, slår vad om att det säkert var ngn som hörde den långt innan mig :)

godmorgon

Frureinhold.se / 31 Mars, 2012 - 10:48 / Vardagen
1 Kommentarer

Lite sent morgoninlägg men det är först nu jag sitter ner och bara är :p robin lät mig sova till runt 9.00, hailey vaknade vid 5 av att blöjan hade läckt igenom :/ uch det måste vara så oskönt. Men bytt med underlakan och fram med lite god välling så somnade vi om i våran säng istället. Dock så kände hailey att vid 07.30 var det dags att gå upp. Kan ju inte sova bort hela dagen :p Så hon och robin gick upp. Efter frukost tog vi ett tag om hemmet lite snabbt då viking skulle komma och hjälpa robin kl 10.00 ville jag ha lite hjälp med dammsugning och plocka undan tvätten :) Hailey somnade precis efter 10 och nu sitter jag här, ny duschad och fräsch :) Det är strålande sol ut, men blåsigt som tusan :/ Skall till torp en sväng idag och handla samt fixa med lite 60 års present ;) Fick hem den andra presenten igår och den var kanon !! Trots vädret slängde jag åp mig mina hallonröda chinos idag samt ett vitt sommarlinne :) jag trotsar vädret liiiite för att få njuta av alla goa vår och sommarplagg :) det är nog inte mer än 10 grader ute, men jag skiter iiiiiit :p

here it is

Frureinhold.se / 30 Mars, 2012 - 14:19 / Vardagen
6 Kommentarer

Här kommer efter hmm hur många v är det ?! 11 v, haha kanske inte skall vara stolt över det lilla, men jag har som sagt varken deffat eller tränat som idiot, utan vardagsmotion. Vilket kan vara peppande för andra som inte orkar köra på som en tok utan chilla lite :p haha Såhär gör du då :p Ta promenader minst 30 min per dag och kör gärna ett pass som i min form pilates på måndagar och kanske investera i en rockring som ger kanon träning :) Sen finns det många bra dvd:er som man kan träna hemma :) Det är inte jätte stor skillnad, men det är ngn cm här och ngn cm där :) vikten är nu 60 kg vilket är kanon :) vägde 57-58 när jag blev gravid. Normalt skall jag ligga mellan 55-60 kg min kropp mätt :)
skippa alla löjliga kommentarer nu :) vill ni nte läsa eller om ni stör er så läs ngn annans blogg :) puss !

members.com

Frureinhold.se / 30 Mars, 2012 - 14:07 / Shopping
0 Kommentarer

som ni vet är jag medlem på members.com, där kommer det varje vecka massa erbjudanden på kläder, skor, resor, inredning osv. Alltid hade 30-70 % vilket är awsome. De har kända märken som jeffery campbell, converse, shepherd, nelly osv osv alltid ett stort utbud och som sagt kanon priser :) För att bli medlem kan ni få en invite av mig och då även få 50 :- att handla för :) sen för varje vänn som ni invitar får du och din vänn 50 :- att handla för :) Kanon då ni just nu kan handla skor ifrån lundberg för runt 250 :-  och med de 50 :- kan ni få ett par super läckra skor för 200 :-. Skriv en kommentar  så skickar jag en invite till er mail ! :)
läckra ?!

morgon med träning

Frureinhold.se / 30 Mars, 2012 - 11:34 / Vardagen
0 Kommentarer

jag har kikat på videon och den hackar och stannar på visa bilder, men rösten hänger med så ni får helt enkelt lyssna på min vacka röst haha :p kanske rättar filmen tills sig :)

träning

Frureinhold.se / 30 Mars, 2012 - 10:37 / Vardagen
0 Kommentarer

den 13 jan gjorde jag en kroppsfotografering, är ni sugna på att se vad som hänt på dessa veckor ? jag funderar på om jag skall fotografera en liten delbild idag :) har tänkt på det i flera dagar, men inte riktigt fått tummen ur än :p Men idag borde jag hinna :) Jag tänkte även dela med mig av vilken power man kan ha ibland bara genom att pucha sig själv. Den där 7 km rundan som jag och annika kör lite då och då gjorde jag själv igår för annika har tränat så mkt annat i veckan att hon ville vila. Jag kände att jag ändå ville ut så jag körde själv och i ett tempo som gjorde mig galet trött. Men 7 km på 49.30 är riktigt grym med tanke på att vi började med 1 h 14 min första gången då vi bara gick och sen klarade vi de på 60 min och gången efter på 57.26 min. Men som sagt igår ville jag ta ut mig, de första 2 km är rakt upp i skogen med kraftig lutning sen går det ganska plant sen nerför och sen uppför och sen svagt nedåt hem :) Men fy vad jag flåsa när jag kom hem :p Men jag är super nöjd, så kul att pucha sig själv och göra sånna stora förbättringar så fort. Då märker man hur lätt man ger upp annars :) Men men men innan jag flyttat skall jag klara det på 45 min :D tror ni jag grejar det ? Lillan får följa med när hon kommit hem ifrån usa och ge mig en match !
image descriptionimage description
sen självklart har jag pilatesen som haft uppehåll 1 v som jag taggar till på måndag :)

Första gången i gungan :D

Frureinhold.se / 29 Mars, 2012 - 15:21 / Vardagen
1 Kommentarer

img_6307 (MMS)

Första gången i gungan :D


dagens

Frureinhold.se / 29 Mars, 2012 - 15:15 / Shopping
0 Kommentarer


hey ho lets go

Frureinhold.se / 29 Mars, 2012 - 12:17 / Hailey
0 Kommentarer


Bästa kommentaren :D mötte tindras kusin n...

Frureinhold.se / 29 Mars, 2012 - 11:39 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4786 (MMS)

Bästa kommentaren :D mötte tindras kusin nyss och hennes kompis frågade när de gick vem jag var. Hon svarade att jag är tindras moster. MOSTER!!! Svarade kompisen, hon ser ut som en tonåring ;) what to say, forever Young haha


Vi hörs under dagen !!

Frureinhold.se / 29 Mars, 2012 - 10:22 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3504 (MMS)

Vi hörs under dagen !!


Torsdag

Frureinhold.se / 29 Mars, 2012 - 09:31 / Vardagen
0 Kommentarer

Mys torsdagen är här, 2 v har gått sen sist då hailey var sjuk förra veckan. Men idag är vi friskare och kör en tripp ner till syster och barn :) Som vi längtat ! Solen skiner mig rätt i ögonen nu så har vi tur blir det en fin dag. Funderar på om vi skall ta en tripp upp till huset och kika, robin var ju där igår. Dock bara utanför. Hon som vi köper huset av har köpt ett annat radhus som behöver renoveras och vi tipsade om en jätte duktig byggare i kungälv som fick lämna pris och han bad robin lämna pris på elen så därför fick han träffa henne igen :p Måste säga att jag är lite avnings :P Han var ju även där under besiktningen haha, roligt för er att veta men ändå :p Jag vill liksom bara flytta nu nu nu ! Camilla och jesper flyttade eller håller på att flytta i detta nu och visst att det suger att flytta, så mkt jobb. Men hur roligt är det inte att starta om ett boende från grunden ?! jag tycker att det är ganska skoj ändå :) om pengarna finns såklart så man kan börja lite lugnt. Vi sparar redan nu, dock är det inte major saker som behöver göras på insidan av huset men till sommaren behöver vi byta fasaden, fixa med altanen osv :) Får göra en renoveringsflik tror jag :)
Men som sagt, idag väntar kungälv, det kommer även två tidsinställda under dagen då jag är så jädra kass på att blogga när jag är där nere :) Hoppas att min present har kommit när jag kommer hemma också är så sugen på att se hur den blev :) När jag kikade på bilderna såg det awsome ut, men man vet ju aldrig :) Nä nu får jag ge hailey sin medicin och göra mig iordnng lite :)

sömniga små goingar

Frureinhold.se / 28 Mars, 2012 - 17:04 / Hailey
9 Kommentarer


fujidirekt

Frureinhold.se / 28 Mars, 2012 - 13:00 / Shopping
5 Kommentarer

Jag framkallde en 200 bilder häromdagen och även en present till haileys farfar som fyllt 60 :) blev så galet nöjd, tyvär kan jag inte skriva om det här om han skulle läsa :D Jag beställer alltid ifrån fujidirekt och just nu har dom erbjudande att man betalar 0.5 per bild istället för ca 0.9 :) Kanon ju :D får man massa fler bilder men billigare :) hela min beställning gick på 350 :- tror jag och då var dte inte korten som kostade :p Det är så trist idag för man framkallar mycket mer sällan kort, jag brukar försöka att framkalla varje vår och höst, ngn gång på vinter och ngn gång på sommaren haha 1 gång varje kvartal och ännu mer nu när hailey har sin album :) Fick även beställt påskkort, får se hur dom ser ut :) men som sagt gå in och kika, kan verkligen rekomendera fujidirekt, snabbt och bra !
min ängel !
edit: fick korten idag, presenten kommer i slutet av veckan !! SNABB LEVERANS !!

dagens

Frureinhold.se / 28 Mars, 2012 - 11:20 / Shopping
3 Kommentarer


godmorgon♥

Frureinhold.se / 28 Mars, 2012 - 09:01 / Vardagen
2 Kommentarer

Hej alla fina, inte lika fin morgon idag men ändå helt okej :) hailey har hittat på en ny grej under matning, när hon tycker att det är klarätit så skall man busa och fräsa ut allt helst så mkt på mamma som möjligt haha :p Böjer man sig fram och skall busa med henne tar hon tag runt ansiktet och fräser och skrattar haha :p Hon är en riktig busunge :p men det är så kul att se hur personligheten lyfts fram mer och mer. Igår hade vi en riktig busdag, löste en massa böcker, gosa i sängen och höll igång :) Det känns som om man kan kommunicera på ett annat sätt nu än innan :) vilket är jätte kul. Igår blev det tyvär ingen promenad, robin kom hem lite senare och jag kände mig inte helt kry. Pratade för övrigt med bvc igår, för jag har hört att man kan gå och ha halsfluss utan att veta om det. Typ att bakterien ligger resistent i kroppen och att det är jag som smittat hailey. Jag hade ju halsfluss typ 1 miljob gånger som liten och är nog mer eller mindre imun mot många andra skumma bakterier. Anyway jag och hailey skall till bvc idag och ta ett halsprov på mig bara så att jag inte är sjuk och så blir hailey smittad. Jag känner mig inte sjuk, lite förkyld bara men det är absolut inget annat. Så vi får se om det är jag som smittat min lilla dock !
min lilla snoris :/ nu skall jag hoppa in i duschen, tror minsann jag skall bjuda på en dagens sen :p

shopping

Frureinhold.se / 27 Mars, 2012 - 17:13 / Shopping
12 Kommentarer

så hemma igen och hailey valde att sova mera :) min lilla sömntuta, men tror att penicillinen gör sitt just nu. Hon fick lite mellanmål och nu ligger hon i sin babysitter :) Jag hittade det jag var ute efter vilket var kanon :) fick köpt nya brillor till mig och robin då våra är helt döda :p sen provade jag sånna fina byxor ifrån gina i pastellfärger men jag var inte jätte nöjd med passformen på mig så jag kikade på chinos inne på hm och kom fram till att de satt mkt bättre och att de var knälånga så de blir svalt till sommaren/våren. Idag är ju helt skadat gott väder, sitter på balkongen och svettas :) skönt för i helgen skall det ju komma snö ?!?!?!?!? what haha. Vi får väl se vad som händer, får ta vara på det vi får nu allafall :) Jag blev riktigt chockad när jag provade byxorna på hm för jag är nu nere i st 34 (på just denna modellen) men det trodde jag verkligen inte. snarare att jag skulle ligga på st 38 :) men icke då. Dock är det fortfarande mkt fett som skall bli muskler, men det går sakta men säkert framåt :) roligt verkligen !

ted gärdestad

Frureinhold.se / 27 Mars, 2012 - 16:46 / Music
2 Kommentarer

Finns det någon sångare som är så underbar som ted, såklart det finns massa bra artister, men jag älskar verkligen teds låtar och framför allt texterna :) '
någon som håller med mig ? :)

rensa rensa rensa

Frureinhold.se / 27 Mars, 2012 - 15:19 / Vardagen
4 Kommentarer

låter bilden tala för sig själv :p

bloggmamma

Frureinhold.se / 27 Mars, 2012 - 13:00 / Hailey
4 Kommentarer

Det talas mycket om nichade bloggar och att det är såå hett just nu :p Jag kan nog villigt hålla med och jag tycker nog att det är ganska bra. Söker man tex hästbloggar är det ju häst man vill läsa om likaså mode, barn, resor osv :) Dock har jag svårt att hålla mig till en nich :p klart att det är mkt barn och mammaledighet, men vill även få in lite mode och shopping samt foto :) men såklart det är ju endel shopping till hailey och korten är ju till 99 % på hailey så kankse jag bara är en mamma/barnblog :p Jag trivs allafall väldigt mkt med bloggen och det är kul att se den öka i statistik :) inte för att antalet läsare spelar ngn direkt roll, men det är kul när man kan underhålla flera av ens ord och vardag :) Vad tycker ni om nichade bloggar? :)

haileys favolåt

Frureinhold.se / 27 Mars, 2012 - 11:54 / Vardagen
1 Kommentarer

alltid när jag sätter på denna blir hon jätte glad :p hon har bra smak :)


godmorgon

Frureinhold.se / 27 Mars, 2012 - 09:38 / Vardagen
3 Kommentarer

Ännu en natt där lillan sov som hon skulle, dock börjar jag få ont i halsen haha :p känner mig lite uppgiven, men det går nog över snart. Hailey har svarat bra på medicinen, men hon är fortfarande super rosligt i halsen och snorig. Får hoppas att det ger med sig snart med. Idag skall hon och jag in till torp en snabbis, jag är i stort behov av nya bh:ar, fick lite rabattkuponger ifrån hm igår som jag tänkte använda. Dock måsye jag sätta upp en mur till barnavdelningen, finns så sjuuuuukt mkt fint just nu. Men haileys underbara farmor och farfar och faster är ju i USA just nu och har köpt massvis med fina kläder så jag väntar tills de kommer hem :) Fick be dom köpa kläder som är för 1 åringar då min lilla tjej inte är så liten. Konstaterade häromdagen att hon är lika lång som naemi som är 2.5 mån äldre :p Är hailey lik sina kusiner tro? allafall om man kikar på vikt och längd kurvan :) Sen klart att barn växer olika, ibland har de stuckit iväg en bra bit och står det still :p Just nu ligger min hjälte i babysitter och snuttar med sina snuttisar :) tror att hon kommer somna en stund :) Jag hade verkligen behövt köpa en toning till håret med, det är så sjukt mjukt att det känns som babyhår hela håret haha :p
två härliga kort jag fotade igår när hon somnade i sin stol bredvid mig :) blve faktist lite chockad att hon helt utan något somnade som hon gjort nu med. Måste vara rogivande att kolla på mammsen när hon bloggar och få vara med fast att man sover :) Hon har verkligen älskar sin babysitter sen dag 1 :)

träningsskor

Frureinhold.se / 26 Mars, 2012 - 15:00 / Shopping
11 Kommentarer

Idag blir det inte mycket till händelser, skall bara ta det lugnt, så lugnt som det bara går. I eftermiddag blir det 7 km igen, dock börjar mitt knä ge med sig. Vet inte vad det beror på, men något är det som itne stämmer. Skall till glenn på fredag och då får han svara på det :D vill ju inte dra på mig ngr förslitningar nu när jag äntligen börjat komma igång :) Borde kanske köpa nya löparskor också för mina är 1 år gamla och väl använda, dock är inte det prio ett just nu. Men om jag fick välja skulle det bli ngt i form av detta. Skriv gärna vilken sko som ni tycker bäst om eller har erfarenhet av :)
antingen ett par nya easy tones
eller kanske testa ett par sånna här
eller ett par super enkla nike :) Har ni något favoritmärke eller sko? tips? :)

Sötaste

Frureinhold.se / 26 Mars, 2012 - 13:49 / Vardagen
2 Kommentarer

img_3905 (MMS)

Sötaste


Hailey gillar inte fisk

Frureinhold.se / 26 Mars, 2012 - 12:59 / Vardagen
0 Kommentarer

Denna är till haileys morfar :p dock äter hon allafall fisk, mer än vad man kan säga om morfar Richard


på bättrings vägen

Frureinhold.se / 26 Mars, 2012 - 12:47 / Hailey
2 Kommentarer

Lilltjejen ligger i sin babysitter bredvid mig och håller på att somna, så himla sött skall fota henne sen när hon somnat med mobilen skall ni få se. Hon ligger med båda snuttisarna och säger inte ett ljud utan snuttar och nu blundar hon. Min lilla prinsesstjej, hoppas att penicillinen börjar bekämpa alla dessa baciller nu ! Det känns som om det är sjuka barn överallt just nu, stackars alla småttingar. Men jag ahr hört att ett barn skall ha haft 40 förkylningar innan de fyllt 4 ?! någon annan som hört samma??

Haileys hand & fot

Frureinhold.se / 26 Mars, 2012 - 12:30 / Hailey
1 Kommentarer

Gjorde för ett tag sedan ett avtryck på haileys hand och fot :) Dock blev själva gipste för stor för att få plats i ramen så jag måste slipa till den lite. Dock har jag inte hunnit det än, segis I know men idag eller kanske imorgon skall jag fixa det. Idag har jag mycket att stå i, fixa en kanon present till haileys farfar som fyllt år och såklart gosa med min lilla bebis !! Hon mår mkt bättre idag vilket är skönt.

Ni får en gissning om vad jag gör :p haha

Frureinhold.se / 26 Mars, 2012 - 11:00 / Vardagen
7 Kommentarer

img_1376 (MMS)

Ni får en gissning om vad jag gör :p haha


godmorgon

Frureinhold.se / 26 Mars, 2012 - 10:55 / Vardagen
1 Kommentarer

Hailey är inte jätte nöjd över att ha fått ta medicin, men hon är mycket piggare nu vilket är skönt !


you´re my sunshine

Frureinhold.se / 25 Mars, 2012 - 21:25 / Hailey
9 Kommentarer

nu är det snart dags att sova, med en 7 km runda med ytterligare ett rekord :p och med 2 våfflor i magen är jag helt slut :p Hailey somnade vid 18.00 idag och vi får se hur hon sover. Hon har fått två kurer med medicin så snart borde det kännas bättre. Lilla hjärtat asså, kan inte tänka vad ont hon haft ! uch :/ men nu blir det bra, vilket är skönt. Här är tre kort som jag tog förut på mitt lilla charmtroll :p haha hon är så söt lilla fisen ! ha en fin kväll och godnatt, hörs imon !

hailey min vackra tjej !

Frureinhold.se / 25 Mars, 2012 - 16:05 / Hailey
4 Kommentarer

som sagt lilltjejen har shalakansfeber och har nu fått medicin som skall göra henne frisk. Helt otroligt, 6 mån och sin första kur :( hoppas att du inte är lik mamma för då har vi att göra under dina första levnadsår :( Men hon är så pigg och glad vilket är skönt, tappra lilla tjej. Det har hon ärvt av pappa ;) mamma är svin klen haha ! ni har väl intemissat att ställa om klockan ? kan bli jobbigt imorgon annars :D så smart idag när nästan allt ställer om sig själv :) Ikväll / eftermiddag väntar en jogging tur med annika i skogen :) våran härliga 7 km :) lär ju dö av svett idag när det är sånt underbart väder !! tror jag skall lägga hailey i sin säng snart och se om hon vill sova lite granna :) eller om vi går ut så kan hon sova i vagnen, det är gott det med ! Hörs senare alla fina !

Yo yo yo

Frureinhold.se / 25 Mars, 2012 - 15:30 / Vardagen
1 Kommentarer

När man är sjuk får man göra precis vad man vill. Tex ha pappas keps och busa med !!


Denna tappra tjej är på väg hem ifrån dokt...

Frureinhold.se / 25 Mars, 2012 - 13:09 / Vardagen
6 Kommentarer

img_9464 (MMS)

Denna tappra tjej är på väg hem ifrån doktorn, tydligen har hon shalakansfeber. Stackarn :( doktorn gav henne så mycket beröm för hon grät inte en droppe fast att de gjorde halsprov 2 ggr och kikade i öronen. Stolt mamma !! Stor stjärna till Uddevalla lasarett som var helt underbara !! Nu har hon fått penicillin och snart vänder det.


mamma och hailey

Frureinhold.se / 25 Mars, 2012 - 09:45 / Hailey
3 Kommentarer

Inatt har jag och hailey sovit i våran säng och robin på soffan. Hon var så ledsen igår kväll, matvägrar och allmänt ledsen. Ingen feber, men hostar endel. Vi sov ganska bra inatt, hon vaknade 1 gång och sen vid 7 gick jag ut med henne till robin som låg utsträckt i soffan :p Sen fick jag sovit 1 h till, dock är jag långt ifrån utvilad. Men jag får ta igen det under dagen, lägga mig i en stol på balkongen och värma upp min kropp lite :) Är det sol hos er också? Här är det strålande sol och lite lätt dagg svävar fram på åkrarna :) Tror även att jag skall fråga annika om hon vill köra 7 km under timman idag med :) så himla skönt. Tyvär blir det ingen tur till glenn idag :( eftersom hailey inte är bra, känns det inte bra att åka ut och flänga. Så jag fick avboka igår :( super trist men jag får boka om en tid så fort som möjligt. Kroppen känns mycket bättre och glenn har gjort så extremt mycket för min trasiga kropp. Skall bli så sjukt kul att se om ett halvår när man gått igenom hela kroppen ordentligt. Jag väntar spänt på när vi skall ge oss på mina lår som är fulla av skit. :) Men men tur man har tålamod. 
Så istället för att åka iväg idag är vi alltså hemma, greja lite och vila hailey så mkt som möjligt, försöka få i henne mat och vatten. Vet inte vad det är som gör henne så anti mat, men ngt är det. Men man vet ju själv hur det är när man är förkyld man är inte direkt sugen på nott !!

bilbarnstolar

Frureinhold.se / 25 Mars, 2012 - 09:35 / Hailey
2 Kommentarer

Nu är det snart dags att byta stol till lilla/stora hailey och samma som när hon föddes är det en djungel, men jag tror att vi bestämt oss :) Det blir samma märke som babyskyddet, en axkid kidzone :) Vilken stol har ni till erat barn och vad tycker ni ?
3995 :- 
Skriv gärna vad ni har för stolar och vad ni tycker om dom, ngn som har axkid? denna stol kan hon ha ifrån 9 kg tills hon är 6 år :)

Tävlar hos endenise.se

Frureinhold.se / 24 Mars, 2012 - 22:19 / Vardagen
5 Kommentarer


Sjuklingen

Frureinhold.se / 24 Mars, 2012 - 17:51 / Vardagen
7 Kommentarer

Det är inte lätt att vara sjuk, det som funkar bäst är att dansa med pappa :) nu blir det vad och sen sängen :)


Grejar

Frureinhold.se / 24 Mars, 2012 - 11:54 / Vardagen
6 Kommentarer

Ute och grejar, snart dags för lite mellanmål, vet inte om ni hör det i bakgrunden men fåglarna kvittrar för fullt :) underbart verkligen !!


Barnprogram

Frureinhold.se / 24 Mars, 2012 - 10:53 / Vardagen
0 Kommentarer

Såhär ser en vanlig morgon ut hos oss. Jag kommer upp och robin sitter med hailey och kollar på Disney :p


Kinesisk skrapmassage

Frureinhold.se / 24 Mars, 2012 - 10:48 / Vardagen
0 Kommentarer

Kommer ni ihåg första mötet hos Glenn, tortyr :p imorgon är set dags igen !! Han har gjort mig så mkt bättre än vad jag var :)


superform

Frureinhold.se / 24 Mars, 2012 - 08:59 / Hailey
1 Kommentarer

En sak jag inte förstår med dagens samhäller eller det kanske alltid varit såhär men jag kan bara gå efter idag. Efter att en kvinna fött barn skall hon på helst 1 v gå ner alla gravidkilon, hon skall ha platt mage, hon skall vara lite brun, ha perfekt hår, snygg make absolut inga påsar och + allt detta ha en fungerande enkel amning och en bra mamma. WHAT?! men läser man bloggar, tidningar eller lyssnar på stan så är det detta man får höra. Jag är inte ett dugg förvånad att det är så få mammor idag som ammar, statistiken skrämmer där kurvan för aming pekar rätt ner. Jag läser många mammabloggar och jag blir lite lätt skrämd där, framför allt unga mammor runt 16-18 års ålder skriver hur jobbigt det är att amma, haalåå jag vill ju sova på nätterna. ?!?!?!?!?!?! förlåt om jag lägger mig i , men hur bra ersättning vi än tillverkar så är bröstmjölk alltid det bästa. Sen vet jag av egen erfarenhet att amning är långt ifrån enklelt. Min lilla docka hade en grym sugteknik men hittade aldrig en ställning som hon gillade att ligga på att äta. Så varje mål med mat fick jag snällt sitta och pumpa ut. I 16 veckor höll jag på med detta innan jag inte orkade mer, jag hade sån sjuk seperationsångest från mjölken och kände mig så himla dålig. Men jag gjorde verkligen mitt yttersta och till nästa barn vet jag mer och det känns skönt :) Men åter till dethär med superkroppen, jag kikade på aftonbladet nyss där det var en bild på Kronprinsessan Victoria där rubriken lyder, VICTORIA TILLBAKA - I SUPERFORM. Snälla alla fina mammor som läser detta, vad tycker ni om dagens hysteri om kroppar hit och dit?

Källa
Edit: kvinnor i USA får erbjudande när de gör snitt att dra ihop magmusklerna så att magen blir slät och platt direkt.

godmorgon

Frureinhold.se / 24 Mars, 2012 - 08:46 / Hailey
0 Kommentarer

god trevlig lördag alla goingar. Idag är det lördag och vad gör vädret ? jo diset har lagt sig tung över hela klev :/ men jag tror att det släpper frampå dagen :) robin är snabb på att kommentera att det alltid är kasst väder när han är hemma :p hela förra sommaren gnällde han över hur dålig sommar vi haft och jag sa tvärtom :p den var ju kanon haha allafall på vardagarna :D Men nog om väder, hailey sov bättre inatt men långt ifrån så bra som hon brukar. Robin gick upp med henne kl 06.00 och för en stund sedan däckade hon ner i sin säng igen med lite frukostgröt i magen. Tror att febern är helt borta vilket är skönt :) Dock har hon en lite retlig hosta och näsan är lite snorig, men utom det allt lugnt :) Idag blir det en hemma dag, kurera upp oss och framförallt vila upp oss då jag är som en zombie !! :p
Det kommer fler härliga bilder under dagen :) nu skall jag sätta mig i soffan, dricka lite kaffe och vänta på att älsklingshailey skall vakna :)

S-T-A-R, star thats what you are

Frureinhold.se / 23 Mars, 2012 - 20:34 / Hailey
1 Kommentarer

godkväll allihopa, pju vilken eftermiddag, direkt efter att vi kom hem ifrån henån var det ut och fixa med bilen, sen in och ta på sig springkläderna och ut och köra 7 km rundan denna gången på 1 h och inte 1 h 14 min :p vi pressade inte sönder oss, men vi var riktigt gott varma i kläderna :) in igen hämta plånboken och sen till affären och handla lite fredagsmys :) Nu äntligen sitter jag här vid köksbordet och skall börja laga lite mat :) Det känns som om det varit en lång dag idag men ändå har den varit så rolig, så för en gångs skulle går inte tiden fort när man har kul :D tänk om det kan fortsätta så :) Vad händer i sverige annars idag? själv skall vi se på vampire diaries och kankse ngn bra film. Jag lär däcka tidigt då jag sovit så dåligt i ngr nätter, hoppas att hailey känner samma sak :)
goaste dagen på länge :)

Jag och min älskling

Frureinhold.se / 23 Mars, 2012 - 18:18 / Hailey
1 Kommentarer

här kommer lite kort på mig och min sessa !! om en stund skall vi ut och byta däck på bilen :) fälgarna är nytvättade och polerade :) har ni bytt däck ännu ? :)



Dags att slänga på sommarskorna :)

Frureinhold.se / 23 Mars, 2012 - 17:04 / Vardagen
6 Kommentarer

img_9920 (MMS)

Dags att slänga på sommarskorna :)


Mirjam och viktor

Frureinhold.se / 23 Mars, 2012 - 16:01 / Hailey
2 Kommentarer

Nu har jag och hailey kommit hem efter en heldag hos mirjam och viktor :) så himla mysigt och vädret skall vi inte klaga på :) här kommer lite kort hailey när hon är med goingarna på henån !! Haileys temp har sjunkit nu mer och mer och sist jag tog tempen låg den på 37.8 vilket är kanon :) hon är pigg och glad, står just nu och dansar med pappa i bara blöjan :D det är livet !!
Så himla goa människor dom där mirjam och viktor och jag kommer sakna ihjäl mig när vi flyttat, men vi får komma och hälsa på dom här uppe :) utsikten ni ser är ifrån deras tomt. Fatta vad underbart :) nu fattas bara bebisar ;)

båt eller husvagn

Frureinhold.se / 23 Mars, 2012 - 13:29 / Vardagen
8 Kommentarer

nu skulle jag vilja att mina läsare gör ett ryck och säger vad ni tycker är bäst. Båt eller husvagn?! Robins familj hade en husvagn och min mamma och pappa har båt, så vi har haft tillgång till båda. Dock har vi inte körkort för husvagn än, men om vi någon gång i framtiden bestämmer oss för att köpa en så får vi helt enkelt bara lösa det :) Men som sagt, jag älskar att vara på sjön, finns inget mer befriande, men man är ganska begränsad. Det måste vara bra väder, och det är inte bara att slänga sig iväg utan det krävs lite planering. Men husvagn krävs det mer planering men då är du iväg en längre stund :p jag tror ni fattar vad jag menar :) men skriv gärna en kommentar vad ni gillar bäst :P husvagn eller båt :)

eller kanske husbåt :p

morgonsnack

Frureinhold.se / 23 Mars, 2012 - 11:28 / Vardagen
0 Kommentarer

en liten film innan vi begav oss till henån :) hailey mår bättre !


Fick detta av robin nyss, helt ok arbetsmi...

Frureinhold.se / 23 Mars, 2012 - 10:53 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5557 (MMS)

Fick detta av robin nyss, helt ok arbetsmiljö :)


godmorgon

Frureinhold.se / 23 Mars, 2012 - 10:03 / Shopping
3 Kommentarer

hej alla fina läsare, vilken underbar dag det är även idag. Natten har verkligen tagit emot, hailey har gråtit sovit gråtit sovit om vartannat. Hon har haft feber och yrat, men nu på morgonen är det mkt bättre och hon har börjat få tillbaka livsglädjen i ansiktet. Tänkte att jag skulle göra en videoblogg tillsammans med henne sen innan vi skall åka. Vi tänkte åka en lite tur till henån idag om mirjam är hemma :) Som jag skrev igår, gå en liten promenad och bara njuta av havslukten ! Hon bor ju 1 m ifån havet så det kommer att bli helt underbart. Jag sitter just nu och äter vofflor till frukost haha kanske inte den bästa och mest nyttiga frukost, men efter dessa nätter men dålig sömn och annat behöver jag få i mig lite nytt blodsocker :) Jag och annika gick även 7 km rundan igår kväll vilket var super skönt. Dock har jag faktist lite träningsverk idag, vi joggade även sista kilometern hem för att slippa gå på vägen när det är mörkt :) 
Robin jobbar i bokenäs idag så han kommer hem i tid :D tänk nä vi bor i kungälv då kommer han hem tidigt eller ah normal tid vid 16.00-16.30 varje dag :D awsome !! Så som det är nu är inte hållbart för honom, åka vid 05.30 komma hem efter 17.00 uch uch uch fast att man har eget och kan styra sina tider så är det ändå massa jobb att göras och normalt jobbar man fram till 16.00 på byggen och annat. Men nog om hans jobb, super boring :p jag hade på mig mina tygskor för första gången igår :p tror ni jag kände våren under mina fötter, nu måsye jag dock ha minst 1 par till tygskor :) så himla sköna och svala ! lätta att gå i och passar till nästan allt.
jag har aldrig fastnat för converse, tycker det är snyggt på andra men aldrig fått tummen ur att köpa ett par själv :p Vad tycker ni läsare, är ni converse lover? hade jag köpt ngr hade det blivit dessa ljusgula alternativ ljusrosa :D

rockringen

Frureinhold.se / 22 Mars, 2012 - 20:38 / Vardagen
10 Kommentarer

även det här var ju en lätt parodi av sig själv :D


videoblogg

Frureinhold.se / 22 Mars, 2012 - 20:30 / Vardagen
3 Kommentarer

kommer ni ihåg denna?!


doktor tajm

Frureinhold.se / 22 Mars, 2012 - 19:34 / Hailey
3 Kommentarer

Japps så har vi varit hos doktorn och allt så bra ut, hon fick genomgå alla rutinundersökningar såsom att lyssna på hjärtat, lungor osv. Hennes feber har gått ner efter att hon fick alvedon vilket är bra för då kan vi ge henne det när hon skall sova sen ! Hon är fortfarande inte kry, men jag tror att det antingen är bissar eller en förkylning. Hoppas för hennes och min skulle att hon sover lite bättre inatt för idag är jag inte för pigg asså. Men det har gjort gott att det varit så fint väder, promenaden förut var en enda stor njutning :D det verkar ju som om det skall bli lika fint imorgon så då blir det att gå en till :) Om hailey är piggare skall vi en liten sväng till mirjam :)

Hailey spelar på 3eepaden

Frureinhold.se / 22 Mars, 2012 - 19:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Dock tycker hon att det borde vara iPad


stå själv

Frureinhold.se / 22 Mars, 2012 - 18:25 / Hailey
0 Kommentarer


videofyme

Frureinhold.se / 22 Mars, 2012 - 14:55 / Vardagen
2 Kommentarer

För er som gillar att videoblogga och vill tjäna pengar på det :) gå in på videofyme och öppna ett konto :) som sagt, lite extra pengar är aldrig fel och verkligen inte när man är mammaledig :)

hair

Frureinhold.se / 22 Mars, 2012 - 13:26 / Shopping
1 Kommentarer

Alla har vi så olika hår, hårstrån, kvalité etc. Men en sak som jag lärt mig under årens gång är hur viktigt det är att ta hand om de fina strån man har på huvudet :) Jag var livrädd att efter grav tappa massa hår då jag är rejält tunnhårig och att lystern som jag haft under hela grav skulle försvinna. Men än så länge, peppar peppar så håller det sig. Jag har hittat ett system som funkar kanon. För de första så tvättar jag håret med joicos kpak serie, schampoonerar alltid två gånger och lägger i balsam efter i ca 10 sek. Joico är så djuprengörande så för att stråna skall sluta sig igen måsye jag använda balsamet. Någon gång i månaden använder jag lanza inpackning för att ge håret en rejäl boost. Jag använder även maroccon oil efter jag duschat innan jag fönar och såklart ett bra lätt värmeskydd :) Jag färgar bara håret om jag skall ändra färg annars tonar jag det var 3 månad med wellas intensivtoning. Den passar mig bra, alla är vi olika och det är bara att acceptera :) jag uppfattar aldrig mitt hår livlöst eller dystert, dock när de tre månaderna har gått börjar man känna att det skulle behövas en toing för att tjocka till stråna lite :P

Let the sunshine in

Frureinhold.se / 22 Mars, 2012 - 12:48 / Hailey
2 Kommentarer

Ni som bloggar med bloggappen vet hur fett den suger, kan endast ladda upp 1 bild om man skrivit lite text. Sjukt. Här kommer allafall en bild på mig i det fina vädret !!


Promenad

Frureinhold.se / 22 Mars, 2012 - 12:45 / Hailey
0 Kommentarer

Vi tog oss ut en sväng trots haileys 39 grader, hon fick en Alvedon innan och jag tror att lite ljummen luft kan göra henne gott :) hon sover inte långa stunder i sängen men i vagnen brukar hon trivas gott :) det är verkligen helt underbart väder ute :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2012/pic_195017190.jpg" class="image">


tittut

Frureinhold.se / 22 Mars, 2012 - 11:34 / Hailey
0 Kommentarer

Min lilla sjukling sover igen, fick i henne lite välling och nu får vi se hur länge hon sover. Själv sitter jag nyduschad och ny städat vid balkongen och njuter av solen :) Det är till och med ljummet i luften idag :) helt underbart !! Imorgon om hailey mår bättre skall vi hälsa på hemma hos mirjam och viktor. Nu är det ca 1 år sedan de flyttade in och jag kan minnas som om det vore igår känslan när vi satt där ute ungefär en dag som denna och bara njöt av vårvärmen :) Skall även kika i den lilla barnbutiken som ligger på torget i henån om de har ngt fint till hailey. Här kommer allafall en film på henne när hon gör tillut, hennes pappa har lärt henne och det är hur sött som helst :D
hoppas att alla har lika gott väder som vi här på underbara västkusten !!

doktor lars

Frureinhold.se / 22 Mars, 2012 - 09:58 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps då var den tiden bokad, ringde bvc nu på morgonen då hailey bara blivit sämre. Hon är super glad och sprallig ena stunden och sekunden senare jätte deppig och ingen matlust över huvudtaget. De tyckte att hon skulle komma in och kikas på, så kl 15.00 åker vi in. Just nu ligger hon i våran säng och sover. Det va det bästa jag visste när man liten och fick sova i mammas och pappas säng, det luktade så gott och sängen var så god ! Tanken idag var ju att vi skulle åkt till kungälv men det fick vi lämna återbud på :( super tråkigt, men vad skall man göra när ens barn inte är kry. Istället får jag ta och greja här hemma, städa lite, packa lite och sola näsan :) det är ju sånt otroligt underbart väder ute. Tror även att jag tar mig en promenad senare bara för att få komma ut och få lite frisk luft. Det skadar nog varken mig eller hailey :) Tänkte att jag skulle ta och tipsa om lite bra bloggar som jag läser, har ni ngr tips så är det bara att slänga in dom :P kanske tycker du att just din blogg är värd en stund i rampljuset :) var inte rädd att kommentera :) Jag älskar att hitta nya bloggar så varför inte ge mig chansen att hitta just din? Här kommer en go tjej som jag lärde känns 1 v innan hailey föddes, en jätte go tjej med en lika go familj :) Hon håller på med hästar, men skriver även mycket om träning !! Helt klart värt att gå in och kika :) Gjorde en header till henne lite snabbt, vet inte om hon gillar den :p men jag tyckte att den blev bra :) Elin och anders har även en dotter på snart 2 år som kommer bli haileys vapendragare på ridbanorna :p
KLicka här för att komma till hennes blogg :)

feber och gråt

Frureinhold.se / 22 Mars, 2012 - 01:42 / Hailey
2 Kommentarer

Just nu ligger min docka i sin babysitter varm som ett element på högsta grad och äter ljummen välling. Hon fick nyss en alvedon och lite vatten. Hon har vaknat 2 ggr sen vi gick och la oss och nu sista gången när hon vaknade bara grät hon så vi gick upp och hon gråter, tuggar med gomen och är jätte varm. Lilla skruttan, dock hör jag lite glödjerop nu, men uch för att inte veta vad det är exakt som stör henne. Är det tänderna eller är det ngt annat ?! Vi får se hur resten utav natten går, hoppas att hon får sova den lilla fisen :)

gokväll

Frureinhold.se / 21 Mars, 2012 - 20:48 / Foto
3 Kommentarer

pjuu ni kan inte gissa vart mirre drog iväg mig förut. Hon kom ju förbi efter 16.00 och lite halvstressad kläckte hon ur sig att hon skulle ha ett pilatespass i stenshult. Snabbt i nästa mening frågar hon om inte jag skall komma och vara med, hon hade ngr som var borta :p det tog ca 2 sec innan jag kopplade vad hon sa och ytterligare 2 sec för mig att svara..... ja njaa ååhh hmm jaja okej då :p Så snabbt på med träningskläderna och iväg. Kände efter halva passet att nä nu får det vara över haha :p jag var såååå trött !! Men nu känns det bättre och med en promenad i morse känner jag mig nöjd för idag :) Dock börjar jag tror att hailey är förkyld om det nu inte är tänder. Hon har inte varit sig lik idag, hon ville heller inte ha hela vällingen nu ikväll :/ mammas hjärta då! får se hur hennes natt blir. Tanken är ju kungälv imorgon, men vi får se hur hon känner sig. Vill inte dra iväg med henne om hon inte känner sig kry.
syns på hela henne att hon inte är kry !
tycker ni om denna sprattelgumman :D

my stars

Frureinhold.se / 21 Mars, 2012 - 14:55 / Hailey
2 Kommentarer

Har mina fina läsare varit ute i solen idag? helt underbart väder och man känner hur värmen kommer närmre och närmre. Imorgon skall vi till kungälv och hoppas att det är fint väder så vi kan ta ngr goa promenader :)

Tänder hos de små

Frureinhold.se / 21 Mars, 2012 - 14:19 / Hailey
4 Kommentarer

Nu behöver jag mammahjälp, lilla hailey är mer eller mindre ledsen hela tiden idag, inte gråter men deppig och vill inte äta. Så fort hon får in fruktpuré eller annan puré öppnar hon munnen och tippar ut det. Fick göra en flaska med välling nu och lägga henne, hon stensomnade och såg riktigt hängig ut. Hon har inte feber, men ngt är det som inte stämmer. Kan det vara tänder ?! ha ni fina mammor som läser min blogg ngn idé på vad det kan vara. Hon smackar ihop med gommarna endel och dregglar.

point at your dreams

Frureinhold.se / 21 Mars, 2012 - 13:15 / Hailey
3 Kommentarer

Det här med att uppfostra barn har aldrig varit en enkelt match och jag vet hur många gånger jag visat min vrede åt mina föräldrar genom att smälla i dörrar och skrika när jag inte fått som jag vill. Men en sak som de alltid gjort för mig är att uppmuntra mig till att nå mina drömmar. De har stöttat mig i alla lägen och hjälpt mig med kloka tips och råd. Jag är lyckligt lottad att ha såna fin familj och fina vänner, detta önskar jag hailey och jag kommer att göra allt som står i min makt att vara en lika bra förälder som mina var och är !!

solen värmer

Frureinhold.se / 21 Mars, 2012 - 12:47 / Vardagen
2 Kommentarer

Sitter vid balkongdörren och njuter av solen som valt att komma tillbaka och värme mig :) Hailey vaknade precis så hon sitter bredvid och leker med sina leksaker :) Se om hon känner sig lite piggare och gladare nu efter att sovit en stund :)

spring 2012

Frureinhold.se / 21 Mars, 2012 - 11:39 / Foto
2 Kommentarer

Inkommen ifrån en härlig promenad, hade kameran med mig och letade efter vårtecken. Hela promenaden gick och det var först när jag kom hem som jag hittade lite krokus och tulpanblad :) dock så svek solen mig vilket var trist, men vi får se om den kommer tillbaka om en stund. Hailey sover igen, stackarn, undra vad det är som försigår i hennes lilla kropp just nu. Får se hur länge hon sover nu ! Lägger upp lite tidsinställda med bilder på hailey och macy under promenaden :)

ledsen

Frureinhold.se / 21 Mars, 2012 - 11:12 / Hailey
3 Kommentarer

som jag skrev tidigare så är barn inte alltid glada och spralliga :) en blogg som jag läser varje dag bluevelvet var på fotografering för ett tag sedan och fångade ett kort på deras fina dotter vega när hon grät. Och visst är det så, barn är inte glada hela tiden och det vet vilken mamma som helst. Därför tänker jag lägga upp ett collage på hailey när hon visar sin mindre glada sida :p dock var det bara tillfälligt, så fort hon fick tag i sin snutte och napp var allt lugnt igen. Tänk vad lite det är som gör det, hur är era barn ? bestämda ? :P



musik

Frureinhold.se / 21 Mars, 2012 - 10:04 / Music
0 Kommentarer

Här kommer låtarna, så himla bra :D
som sagt, tror att det är tiden då som gjorde låtarna så bra. Idag känner jag inte alls samma relation till dem, men det är kul att se var man en gång var !

sunshine

Frureinhold.se / 21 Mars, 2012 - 09:00 / Hailey
2 Kommentarer

jahopp så var det ännu en dag på denna veckan och idag har solen valt att titta fram :) helt underbart om ni frågar mig. Hailey har sovit lite oroligt inatt vaknat till ngr gånger, itne för mat utan för napp. Hon har gnytt endel i sömnen så vi får se vad detta leder till. Jag har fotat lite härliga collage nu på morgonen som ni får hålla utkik för :) min dotter har humör om man säger så :p ena sekunden glad som en sol andra sekunden arg som en åskmoln :p precis som mamma, får man inte som man vill så hörs det :p Hon verkar dock väldigt trött och kontigt är väl inte det om hon inte sover på nätterna. Blir nog många små naps idag. Kommer även lite musik under dagen, det var igår jag kom på min gamla mp3 och alla låtar jag hade på den :p svensk rapp är inte riktigt min grej, men dessa låtar tyckte jag var såååå bra :D men till att börja med det här puss alla fina läsare !

godmorgon

Frureinhold.se / 21 Mars, 2012 - 06:30 / Vardagen
3 Kommentarer

När ni läser detta hoppas jag att jag sover :D haha detta med tidsinställda är ju kanon, jag skall bara vänja mig med att göra ett par stycken och sen lägga ifrån mig datorn :p jag är ju helt manisk haha. Men jag är inne i en riktig bloggperiod nu igen, har massa fina kort och roliga redigeringsprogram och collagefixare :) Jag pillar lite med bloggdesignen och håll i er :p jag har börjat tjäna pengar på bloggen :) sånt är roligt ! Det verkar även som om solen skall titta fram idag så förhoppningsvis skall vi gå en god promenad och efter 16.00 kommer nog mirjam hit :) Kanske även vi kan ta en promenad :) Det är så skönt att komma ut när våren är på ingång :) om jag är riktigt duktig kanske jag kan få med mig kameran med :D Ha en fin morgon alla !!
igår var det vårdagsjämning :D yeeejjj

godnatt♥

Frureinhold.se / 20 Mars, 2012 - 21:27 / Hailey
2 Kommentarer

Nu är det bara desperat kvar sen är det sängen som gäller, nya härliga lakan :) hailey sover sen 18.30 och robin har slumrat lite till och från i soffan. Det är mkt nu så både jag och han är helt döda på kvällarna :) min mage har nog släppt nu verkar det som :D yeey for me ! jag har sånt lyckorus just nu, vet inte om det är våren som gör det elelr ngt annat som sprudlar i kroppen :) full av energi är jag allafall ! Jag vill även gratta johanna och tobias som fått en underbar dotter 19 mars öppnade hon sina fina ögon för världen !! Hoppas att ni mår bra ♥
Här kommer ng mysiga kort på robin och hailey tidigare ikväll !!

lillsessan

Frureinhold.se / 20 Mars, 2012 - 19:51 / Hailey
2 Kommentarer

Nu är det snart dags för top model och jag ligger helt utslagen i soffan. Har sån sjuk kramp i magen och jag blir så trött på att det inte släpper. Känner mig nästan gravid haha dock är jag inte de, men känslan är liknande. Hoppas att det släppt tills imorgon. Jag kikade på vädret nyss och det verkar bli kanonväder resten av veckan :D helt underbart, då blir det sola sig lite på balkongen när hailey sover med min nya favoritbok :) Det är även helt underbart att det är så ljust nu på morgonarna och kvällarna. Man kan verkligen säga att det går emot ljusare tider ;) det borde väl vara dags att byta till sommartid snart också :) på lördag va ? :)

us against the world !

Frureinhold.se / 20 Mars, 2012 - 17:30 / Foto
6 Kommentarer


påskkort

Frureinhold.se / 20 Mars, 2012 - 13:36 / Hailey
4 Kommentarer

Behöver jag ens säga ngt mer om hur fotograferingen gick ? :p stackars macy haha !!

redo för första tanden

Frureinhold.se / 20 Mars, 2012 - 13:23 / Hailey
0 Kommentarer


Macy

Frureinhold.se / 20 Mars, 2012 - 12:21 / Foto
0 Kommentarer

Våran fina tjej som fyller 3 till sommaren, vart har all tid tagit vägen :) Jag har sån tur som har två fina prinsessor i familjen :)

tidsinställda inlägg

Frureinhold.se / 20 Mars, 2012 - 11:14 / Vardagen
0 Kommentarer

Visste ni att man kan göra tidsinställda inlägg på blogg.se? Kika i högra hörnet där ni ser en almanacka, där klickar ni vilket datum och tid ni vill att erat inlägg skall skrivas :) kanon om man skall iväg och har en kort stund på morgonen som ni hinner uppdatera :) Detta kommer hjälpa mig en massa och jag är riktigt trött på mig själv att jag alltid skall vara sist med det senaste ;)
påtal om semester :p

Min stjärna !!

Frureinhold.se / 20 Mars, 2012 - 11:11 / Hailey
0 Kommentarer


byta sängkläder

Frureinhold.se / 20 Mars, 2012 - 10:47 / Hailey
0 Kommentarer

Så jädra trist men när man får hjälp är det roligare :P Satt precis och kikade vad jag skulle få tillbaka på skatten, det var ju alltid nott me nnär skall man få sisådär 20.000 ? :D hade ju varit bättre än bäst haha ! men icke då, nästan samma varje år ! Borde bli annorlunda nästa år när vi drar av på räntorna. Hailey sover allafall nu och jag skall snart fortsätta greja här hemma.

pratkvarnen

Frureinhold.se / 20 Mars, 2012 - 09:18 / Hailey
0 Kommentarer

hon hittar på nya ljud hela tiden, får passa på att fimla henne och på tal om att filma, vi måsye köpa en filmkamera pronto :p finns billiga på net on net allt ifrån 1500-1900 :- som ändå är ngt att ha :)

godmorgon

Frureinhold.se / 20 Mars, 2012 - 09:16 / Hailey
0 Kommentarer

Inatt har hailey sovit som en gud igen :) vaknade första gången 06.30 och sen sov vi till runt 08.00 :) jätte skönt ! Dom säger ju att de växer när de sover så det är inte konstigt att Hailey vuxit ikapp Naemi :p Sen klart att de växer i vaket tillstånd också :P så jag vet inte vad det är för gödning jag ger min dotter ahaha :p Fick med mig diagramet på hennes kurva, kan fota det sen får ni se hur hon ligger :) Dock är hon väldigt lik sina kusiner, de är långa och var långa tidigt :) Idag skall jag och hailey byta sängkläder i både hennes säng och i våran :D vädra ur sovrummet ordentligt och gosa oss !! vädret suger så det finns inte mycket annat skoj att göra ! tänkte ta massa kort idag, vad vi gör på dagarna osv :) kan vara kul för er att se ! Sen skall jag skicka iväg lite kort på framkallning, bla en present ;) säger inte till vem mahah ! Idag åkte ju som sagt robins familj till florida, dom kommer att ha det sååååå skönt :p vi lär ju inte åka på ngr semestrar på ett tag, men å andra sidan har vi endel att pula med i huset i sommar byta lite fasad osv så vi kommer nog intw klaga :p Hoppas på en ganska fin sommar :)
Mina änglar ! om en liten stund kommer det upp ett klipp på hailey som utvecklar sitt fina tal haha :P

dancing in the lights !!

Frureinhold.se / 19 Mars, 2012 - 22:20 / Foto
0 Kommentarer

som ett slut på den här dagen några fina kort ifrån förra fotograferingen :) Hoppas att alla får en fin kväll !

piccaprint

Frureinhold.se / 19 Mars, 2012 - 16:19 / Vardagen
0 Kommentarer

För er som inte redan läser fina Camillas blogg borde gå in här, hon har massa smarta tips och råd lite då och då. Och nu tipsade hon om en smart app för er som har miljoner kort eran iphone. Här kan du lätt framkalla direkt ifrån telefonen :) jag har redan kiakt ut lite kort som jag tänkte framkalla. Har en sån himla smart idé till robins pappas 60 års kalas som jag kan kika på nu till helgen :) dom åker ju till USA de svinen imorgon ;) nä jag unnar de verklifen den resan, men lite avnings får jag ändå vara. Men de skall göra massa spännande saker som jag kommer skriva om längre fram. Sen skall lillan på språkresa till miami i sommar 4 v så de skall kika lite på hennes skola. Men som sagt kika på appen, den är kanon !! Om en stund är det dags för pilates får se hur det går idag :)

bvc

Frureinhold.se / 19 Mars, 2012 - 13:09 / Hailey
0 Kommentarer

Nu har vi fått i oss lite mat och hailey ligger i sin säng och skall sova. Dock så babblar hon just nu, men hon borde slockna om en liten stund, jag tror att även jag skall ta och vila en stund när hon ändå gör det. Idag var första gången som jag märkte på hailey att hon var extra mammig. För hon har aldrig visat ngn rädsla eller liknande när hon träffat andra människor. Utan skrattat och varit glad hela tiden, men idag på bvc satte jag henne på bänken där hon skulle bli mätt och vägd. Det tog bara ngr sekunder så började hon stor gråta, ledsen läpp och tårarna sprutade. Lilla gumman, dock försökte jag att inte göra en stor grej utav det utan busa och så. Det hela blåste över och vi fick mätt och vägt henne. HOn är numera 69 cm lång och väger 8400 g :) stor tjej nu, annars var allt lugnt, inga konstigheter och nästa besök blir hos doktorn :)
lillfisen :)

Hailey

Frureinhold.se / 19 Mars, 2012 - 09:24 / Hailey
1 Kommentarer

Min fina tjej !!


tre klick, ett ögonblick !!

Frureinhold.se / 19 Mars, 2012 - 09:05 / Foto
0 Kommentarer

nu väntar vi in hailey och sen skall jag fixa håret, ge henne ett litet mellanmål och sen åka till bvc :)

avundsjuka och falskhet

Frureinhold.se / 19 Mars, 2012 - 07:18 / Vardagen
2 Kommentarer

går liksom hand i hand. Men varför är det så? varför är framför allt tjejer så otroligt avundsjuka på varandra, varför kan vi inte vara lite mer som killar och bara vaaaaaa. Inte hela tiden stycka än i ryggen, försöka klättra över den andra för att synas och höras mer. Varför kan vi inte bara chilla, njuta och beundra varandra?! nä det går inte, vi skall le och hata vi skall snacka och smila, vara bbf ena dagen och haters andra ?! jag fattar inte, och jag orkar verkligen inte. Hur många gånger har ni inte hört, VET DU VAD HON SA IGÅR ?! BLA BLA BLA BLA.... tjejer går dit vinden blåser allra minst, där de passar. Jag slutade stå ut med det här long time a go och kommer aldrig att gå tillbaka. Det är så svagt och tragiskt :) Det är bara att se på tonåren idag eller ännu längre ner i åldrarna tjejer är svin. Killarna tappade den stämpeln för läääänge sen. Jag kan förstå att killar blir förvirrade av oss tjejer, för om sanningen skall fram fattar inte jag heller :p Jag är inte förvånad att jag sista året på gymnaset bara umgicks med killar, eller alltid varit mer intresserad av sport än av barbies. Självklart har jsg också haft min tjejperiod med skitsnack och annat, men jag kan allafall erkänna min svaghet. Långt ifrån vad många andra kan. Jag hoppas att min dotter slipper träffa massa falska trista tjejer som mår bra av att andra mår dåligt. Blev ett litet flumminlägg, men just i detta nu sitter hailey i mitt knä ovh det är mindre lätt att skriva och formulera sig !!

nighty

Frureinhold.se / 19 Mars, 2012 - 07:04 / Vardagen
0 Kommentarer

vill börja inlägget med att berätta att inatt hände ngt magiskt :)

Men mer om det senare, idag vaknade jag av en hailey som ligger med ena foten på sängkanten och chillar lite :p haha borde nog sänka ner den ett snäpp snart. Hon har ingen tendens att ställa sig eller dra sig upp. Utan hon ligger snällt och fint i sin säng. Men hon har även kommit på att man kan ta ut nappen ur munnen och släppa den över sängen :p busungen haha. Igår fick vi packat ner alla finglasen, diskade dom först så dom är fräscha från damm och annat. Robin har ju fått sedan han var liten designglas i olika former och för att inte ngt skall gå sönder ligger dom välpackiterade med minimal tyngd :) vi har även börjat rensa ur massa garderober och annat tjafs som vi ändå inte kommer att användan är vi flyttar. Känns så otroligt skönt att börja och jag pratade med ägaren igår och det var helt okej att låna ett rum eller föråd när det börjar närma sig :)

12 av varje av dessa har vi :) sen även wiskey och groggglas :) super fina !!


Idag är det bvc för vår del, skall bli kul att se vad vår lilla klump väger nu :D hennes ben är som två miccilin ben :D men jag tror det är bra med lite extra hull, 1 om de blir sjuka och vägrar äta och 2 när de börjat krypa :D måsye ju ha ngt att ta av :D eller !? Skall även meddela att vi skall flytta, sååå trist :( men jag har en bra bvc dam i kungälv som min syster har :) så det känns ändå tryggt :D Det känns som det mesta är fixat inför flytten, försäkring är teckand, elen är fixad ifrån båda håll, tv,bredband är klart :p så när vi väl flyttat slipper man allafall den biten, bara hoppas att allt funkar med men det tror jag :) Annars blir jag riktigt trött när man ändå försökte vara ute i tid :D Nä nu skall jag plocka fram frukost till oss två :) hörs senare !!


where are you ?!

Frureinhold.se / 18 Mars, 2012 - 21:19 / Shopping
0 Kommentarer

efter grav fick man ju en jädra massa mjölk i boobsen men när man slutat amma blir resultatet, lyssna på det här :p tomt och trist haha :p de bh:ar som passade som en smäck då sitter katastrofalt nu, eftersom jag inte fick dunderboobs utan väldigt lagom slapp jag har bröst som hänger ner till knäna. Skämt och sido, men jag har däremot näst intill inga boobs så ah ni fattar nog ! anyway jag har nu kikat in lite nya underkläder som jag gärna hade velat byta ut med mina gamla 3 st för stora bh:ar :D
fina va  :)

fina mamma !!

Frureinhold.se / 18 Mars, 2012 - 15:47 / Foto
0 Kommentarer


gammalt blir nytt

Frureinhold.se / 18 Mars, 2012 - 13:17 / Shopping
0 Kommentarer

Jag har kikat bland massa gamla kläder och vissa plagg håller i sig :p jag har konstaterat att jag har väldigt mkt sommarkläder/vårkläder skall bli skoj att flytta och få hängt upp allt i klädkammaren, känns som om man har mer koll då på vad man har och inte :) Har puttsat och packat ner större delen av alla skor jag har, dock hade jag velat ha ngr fler :p  tygskor kan man inte få för mkt av :) Har även slängt en soppsäck med gamla kläder som jag aldrig mer kommer att använda och sen fick lillan en påse med kläder som jag är för liten för :P st xs-xxs kommer jag inte i igen, just have to face it :p Hur gör ni med gamla kläder, sparar ni eller slänger ?


lite gamla outfits haha :p vad hjulbent jag står :S fina lägenheten i gbg, kan sakna den ibland !

morgonpromenad

Frureinhold.se / 18 Mars, 2012 - 11:59 / Hailey
0 Kommentarer

NU sitter jag i soffan och skall snart göra lunch till oss hungeriga vargar här hemma. Robin sitter på golvet med hailey och busar med leksakerna. Igår gick jag och annika en 7 km runda i skogen och när vi gick ut så började det skymma men annika hade med sig sin pannlampa och vi bestämde att v i skulle gå i rask takt. 7 km på 1h och 17 min är ändå helt okej. Det är inte lätt att ha ett snabbt tempo när man går i skogen :p Men vi kom hem helskinnade och rätt trötta asså :D hhah var ju på pilates på morgonen så igår kväll man min kropp rätt mör. Men vem tror ni sms mig i morse och undra om vi skulle ta en morgonpromenad ? jo min fina vnn annika haha :D så nu har vi fått gjort ett litet pass :) Imorgon är det ju pilates igen så det blir ingen vila här inte :D Men det är skönt, det känns väldigt bra i kroppen ! Idag kommer även mamma och pappa hit en snabbis vilket är skoj. Vi tänkte bjuda på en god älgstek :)
På tal om ingenting, men hailey har börjat utveckla sitt språk mer och mer, nu säger hon dadadadada vilket så super sött haha :D Hon hade även sällskap av gammelmormor häromdagen vilket var mysigt !! hailey tyckte hon såg så himla rolig ut och pratade en massa :)

ever thine ever mine ever ours

Frureinhold.se / 18 Mars, 2012 - 09:48 / Vardagen
0 Kommentarer


Gipshand

Frureinhold.se / 17 Mars, 2012 - 20:22 / Hailey
0 Kommentarer

Nu ligger handen och foten för tork :) vi får se hur detta blir :D ramen är klarpyntad nu allafall skall bara skriva namn och datum :) min lilla docka !!


Pappa är bäst

Frureinhold.se / 17 Mars, 2012 - 15:18 / Hailey
1 Kommentarer


Hailey med sin faster

Frureinhold.se / 17 Mars, 2012 - 15:14 / Hailey
1 Kommentarer


Spara/slänga

Frureinhold.se / 17 Mars, 2012 - 15:04 / Vardagen
0 Kommentarer

Fyyyy för att flytta men så sjukt gött att fått rensa ur all skit man samlar på sig :p nu har vi allafall kommit igång vilket är såååå skönt !!


pilates

Frureinhold.se / 17 Mars, 2012 - 08:53 / Vardagen
0 Kommentarer

Yepp om 45 min kommer lillan hit så skall vi åka till bokenäs och köra ett pilatespass :) jag har lite träningsvärk i trisebs och lite i ryggen, men et går nog att träna bort. Det är så sjukt kallt ute idag med så massa kläder på så jag inte blir kall efter träningen. Men nog om träning, inatt har hailey sovit lite oroligt, vaknat 2 ggr och pratat lite. Hoppas att det inte blir ngn vana :p Men men gud vad det känns som om jag inte har ngt att skriva om :D haha Men dagen har bara börjat ch det borde dyka upp ngt ;) vi skall ge oss på att göra ett fot och handavtryck. Hoppas att min idé om dekorationen blir som jag tänkt mig :) Nä nu får jag göra mig lite iordning :D tjing !
feeling hot hot hot !!

bloggdesign

Frureinhold.se / 16 Mars, 2012 - 18:19 / Hailey
0 Kommentarer

Guuuud jag är aldrig nöjd, tycker fortfarande inte om bloggen :p kikar runt på andra bloggar som är mkt roligare och finare :p varför är man aldrig nöjd ? Blir så frustrerad haha :p Om det är någon som har smarta idéer och vill hjälpa mig är det bara att säga till. Nu har vi allafall kommit hem ifrån torp och vi fick köpt hand och fotavtryck som hailey skall få göra imon. Köpte även dekor till ramarna som jag tror kommer bli jätte fina :D gud jag bir helt sjuk när jag går in på panduro. Pyssla är så sjukt roligt, när hailey är lite större skall vi göra massa skoj ! Men tills dess får vi börja med småsaker :) Någon som provat panduros set som har några tips och råd? Nu ikväll skall jag och robin göra en spännande lax och skaldjurspaj som jag hittat i tidnignen buffé, hoppas att den skall bli god :) Vi skulle ha fänkol i, vad i hela hisingen är fänkol haha frågade i affären och han fick gå med mig och peka vart den låg haha :p jag hade ingen aning ! men nu skall vi se hur man tillagar fänkol :p Hailey ligger och gottar sig utan blöja, det är livet att kunna ligga och lufta sig varje kväll innna hon skall nana :) Kissa lite och ha det skönt :D haha Sen köpte vi en god kladdkaka med belgisk choklad över :D tänkte vispa lite grädde till det. Gud vad onyttigt men sååå gott, kl 10.00 skall jag ändå köra pilates så jag får gotta mig idag !! Sen är det vikigt att unna sig goa saker :) bara tänka att skall det in så skall det även ut :D
Hoppas att det blir bra :) skall måla ramen ljus ljus rosa och sen sätta rosa kristallet och blommor i hörnen :) Får tänka ut ett fint mönster helt enkelt ! Tänkte göra en nu med en hand och en fot och sen kanske när hon är ett :p  skall bli spännande att se hur hon kan göra ett avtryck av handen haha hon lär knåda ihop allt :D Nä nu skall jag gosa med min lilla sessa innan hon skall nana ! tjingeling

Pjuu

Frureinhold.se / 16 Mars, 2012 - 15:12 / Vardagen
1 Kommentarer

Då var vi igång med att slänga och packa !! Känns riktigt kul och sååååå skönt att få slänga så mycket skräp :) så snart hailey vaknat skall vi åka och handla :)


Haileys nya mössa

Frureinhold.se / 16 Mars, 2012 - 09:41 / Hailey
2 Kommentarer

Denna fina hittade jag på Lindex igår :) så himla söt !!


iphone haters

Frureinhold.se / 16 Mars, 2012 - 09:38 / Shopping
0 Kommentarer

En sak jag reflekterat över är människor som ''hatar'' iphones ändå köper dom och sen bara spyr sin galla över dom haha :p Nä men skämt och sido, satt på facebook i morse och reagerade än en gång hur onödig telefonen är med massa onödiga extra grejer osv. Men varför lägger man ut 7000-8000 kr på en mobil som man egentligen hatar :p ja menar samsung, sonyeriksson htc osv har också bra telefoner (dock inte lika bra osm iphone;) ) skoja !! Men ni förstår poängen, det finns ingen telefon ifrån min facebooksida som klagas så mkt på  som iphone :p Sure iphone kankse är kass, men i mina ögon är den oslagbar. Jag har haft min i 1.5 år, den har inte krånglat en enda gång, den har inte spruckit, fått ful yta eller nått. Jag har ju skal bakong + copterskydd och copterskydd fram. Copter har livstidsgaranti och sitter som ett genomskillnit skydd :D Sen kommer det nya uppdateringar gång på gång som gör att phonen blir ännu bättre och skulle det hända ngt så är  det bara att plugga in den i datorn och återställa den. Så säga vad man vill om iphone, det kommer alltid finnas haters och självklart finns det måndagsexemplar men jag kommer aldrig byta till ngn annan. Låg och tänkte i morse vilken phone som varit lika bra och hålla så länge och den första jag kom att tänka på var nokia 3310, men så slog det mig haha batteritiden. :p Detta kunde vara en normal konversation; HEJ DET ÄR JENNIFER......DÖD :P eller ; ÅHHH FULLT BATTERI NICE..SMS......DÖD !!  ja ni förstår själva ! ;) Mitt inlägg som jag ahde i huvudet i morse var mkt roligare men nu fick det bli såhär !! Sen vill jag tillägga att MAC har de absolut bästa datorerna in the world !! lättare och smartare dator får man leta efter ! oslagbar även den :D steve jobs vet hur man skapar oslagbara prylar ! RIP ps: IPAD 2 är också ljusår bättre än 3ee bad oj mena pad osv ;)
ooo apple is the place on earth ! ;) och snälla ta det inte fel nu, detta är bara min åsikt, det finns säkert massa bra phonar och datorer. Bara att genom min lilla tid här på jorden så har jag aldrig provat produkter som är så bra som apple !! thats it !

godmorgon ifrån kungälv

Frureinhold.se / 15 Mars, 2012 - 11:47 / Vardagen
0 Kommentarer

japps nu är jag och hailey i kungälv hos underbara syster yster igen :) Tuva ärl ite snuvvig idag så hon gosar i soffan och hailey sitter på golvet och leker med alla roliga leksaker. Jessica åkte precis för att h'mta tindra och sen åka och handla lite. Jag skall själv iväg sen för att laga ett stenskott i rutan innan det sprider sig. Så jävla irriterande när det händer en sån sak när det inte är ens eget fel. Det var en idiot bil som körde om mig super nära och körde över ett spår med massa sten och vips så blev det jordens skott i rutan. well well klart att kungälv hade en skottlagnings firma och fick en tid 13.30 :) kanon !! företaget heter rydsglas och ligger bakom statoil i kungälv för er som får samma problem :)
Nu kom händige manny, tuvas och haileys favorit program :p det är faktist väldigt bra för de pratar både svenska och engelska i programet för att barnen skall ha en chans att lära sig tidigt :D Men förutom alla tripper som vi skall göra idag skall jag på pilates i eftermiddag. Dock är det inte för mirjam utan för mirjams tränare ifrån hbg :p kommer antagligen dö av trötthet ahha. Känner mig inte riktigt fräsch i kroppen så vi får se hur den sammarbetar med mig :p Sen tänker jag också äta mc donalds idag, är så sjukt sugen :D yes I know sämsta uppladdningen inför ett hårt träningspass men I doooont care :D Det var så längesen nu så jag tycker att det är dags för en go qp :D

ännu fler fina läsare

Frureinhold.se / 14 Mars, 2012 - 21:17 / Vardagen
1 Kommentarer

Här kommer en go tjej i från motala som även blev veckans blogg :p gå och kika om ni inte redan gjort det :P
Fru Olsson

Goboken

Frureinhold.se / 14 Mars, 2012 - 13:47 / Hailey
0 Kommentarer

Hailey läser sin favorit serie om lille Wille och Wilma :) kom ett paket idag och hon var snabb med att läsa och se vad denna bok handla om :p


Tvätta bilen

Frureinhold.se / 14 Mars, 2012 - 12:20 / Hailey
0 Kommentarer

Hailey tycker att hon och jag skall tvätta bilen :p toktjejen förstår inte vilket enorm jobb det är ;) nu sitter vi tillsammans ute på balkongen och gottar oss. Hailey med slok hatt i skuggan och jag i solen ;)


solen e gul

Frureinhold.se / 14 Mars, 2012 - 09:54 / Vardagen
0 Kommentarer

haha okej bättre rubrik kunde jag ju leta efter. Sitter allafall ute nu medan hailey sover sin morgonlur, helt underbart väder om ni frågar mig. Det är lite kallt i luften men på balkongen är det helt vindstilla :) Solen blir bara starkare och starkare vilket är helt underbart. Jag har haft en hektiskt morgon med storstädning av huset, slängt ut gamla tulpaner som såg ut som döden själv. Käkat frukost och såklart hailey med, plockat och donat. Hoppas att det blir sådär varmt och gott idag med som det varit de andra dagarna. Tänkte att när hailey vaknat ta en promenad i det fina vädret. Jag hade gärna gått i skogen, men det är ingen lätt match att dra en vagn i skogen ahah.. Det blir som jag skrev flrut att vi får tvätta bilen när robin kommer hem istället så vi kan hjälpas åt :) nackdelen med stor bil är att den är riktigt tråkig att tvätta själv. tar ju en evighet haha !! I kungälv sen kan man lämna in bilen till ett företag som handtvättar bilen för 99 :- polerar den och gör den super fin. Riktigt bra pris om ni frågar mig :) Ligger vid rollsbo motet om det är ngn som är intresserad av de. 
På tal om inget så kommer jag sakna att bo här uppe, den underbara naturen, lugnet och alla fina människor ! Eftersom vi sålt alla hästar så kommer det förmodligen att finnas andra hästar som går här i sommar och betar av all mark och det finns inget underbarare än hästar tidigt på morgonen som ligger och gosar i gräset. Det kommer jag sakna big time. Sen skall det bli så kul att kunna åka till marstrand ofta, mysa runt ön och äta go glass :D hoppas att det blir en fin sommar, sen har jag syster och hennes familj 5 min bort och mamma och pappa 20 min bort :) och många av mina fina änner ifrån lödöse/lilla edet är inte heller långt borta. JOhanna skall snart ha bebis så hon kommer att vara ledig. Ja ni förstår själva och så har jag tre super fina och underbara vänner i kungälv som jag kommer spendera mkt tid med !!
pluss sara !!

sömn

Frureinhold.se / 14 Mars, 2012 - 07:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Inatt är första natten sen hailey var sjuk som hon sov från 19.00-07.00 trodde inte mina ögon när jag hörde en liten hailey gurgla och snattra i sin säng. SJUUUU wtf :D underbart ! solen är på väg upp och idag skall jag ta en rejält go promenad i det fina vädret. Sen gjorde det inte saken sämre att frölunda vann en riktig kämpar match igår i andra kvarten mot brynäs :D nu kör vi lika hårt imorgon :Dkankse man skall tvätta bilen idag ?! det tror jag hade varit kanon, så kanske farmor vill passa hailey under tiden :p Får se, har så sjukt ont i ryggen så kanske borde vänta tills helgen eller allafall tills robin kommit hem. Det är ju trots allt ljust längre nu på dagarna :)
lilla dockan i den stooooora sängen :D

dansa i mörkret

Frureinhold.se / 14 Mars, 2012 - 07:15 / Vardagen
1 Kommentarer

fy fy fy fy fy fy nu skall ni få höra det absolut sjukaste saken som jag gjorde igår kväll. När det var dags att lägga sig hittade jag inte min telefon någonstans. Ringde till den men inget svar. Huvudet snurrade, vart har jag varit sen jag såg den sist. hmmmm och så slog det mig. Tidigare på dagen var jag ute och gick med hailey i selen och macy springande lös. Dock hade hailey ingen bra dag what so ever så efter halva vägen fick jag knäppa loss hailey ur selen och bära henne på ett annat sätt. Selen har en fick längst ut där jag alltid lägger telefonen för det är bökigt att lägga den i fickan. Hade den i jackfickan först men den föll ur och la den där fram i selens ficka. Det jag inte tnkte på var att när jag knäppte upp selen och tippa den framåt åkte mobilen rätt ner i det mjuka underlaget som var mitt på en stoooor åker. Jag konkade hem och la mig med hailey i sängen. Det var ända stället som hon inte var nällig med endast iklädd body :p Anyway, när klockan var 22.00 vet alla hur svart det är ute och just dåå fick jag ta med mig macy, ficklampa och en stor dos med mod och gå ut i det kolsvarta mörkret. Tog bilen och körde till åkerns början och satte på ljusen ut mot åkern så jag hade lite ljus. runt åkern är svart skog med massa skrämmande djur som går fram och tillabaka. Jag ringde som en tok men hörde endast hoo hoo från en uggla och knak och brak. Värsta stunden i mitt liv, tur jag hade macy med mig. Jag gick längst ner där jag började min promenad och följde sen de spår som jag tror att jag tog och efter 30 min ringandes och hysterisky lysande in mot skogen såg jag ngt blått som lös så fint. Var inte säker på om det var en telefon eller en döing haha nä skämt och sido men jag gick snabbt fram och visst, där låg den min fina rosa telefon. Snabbt tillbaka till bilen igen och hem. 
Tänk er alla de vrsta skräckfilmerna ni sätt och gångra det med 100 haha fyy vilken sak att göra kl 22.00 på kvällen. Om det är någon som tycker att jag skall skaffa senilsnöre så är jag villig att hålla med er!
om ändå månen hade varit uppe !! lite ljus

Fina läsare

Frureinhold.se / 13 Mars, 2012 - 17:15 / Vardagen
1 Kommentarer

Här kommer flera länkar på läsare som vågar träda fram :) nädå, klart man får lov att läsa bloggar utan att skriva att man gör det. Hade bara tyckt att det hade varit skoj att se vilka alla är :)
Alexandra
Emelie
sen har vi en blogg som tyvär har lösen, men det är bella :) kanon bra blogg !! Fortsätt att skriva in era namn och bloggar så lägger jag upp er här :) det är ni värda efter att kikat in här gång på gång :)

Sakna

Frureinhold.se / 13 Mars, 2012 - 15:45 / Hailey
0 Kommentarer

Den här utsikten kommer jag att sakna big time när vi flyttat. Visst det är nära till havet ifrån Kungälv med, men nu bor vi liksom vid havet. Stoooor skillnad, men man kan inte få allt så är det.

Hailey har en riktig sov dag idag hon ligger i bilen nu och har nog sovit i snart 2 h :s galet :p


Bebis

Frureinhold.se / 13 Mars, 2012 - 09:08 / Vardagen
2 Kommentarer

Japp idag skall jag och hailey till underbara johanna och hälsa på. Får äntligen se deras fina hus och tjata på den lilla bebisen i magen som vill komma ut :P Vet hur jobbig den sista tiden är när man bara vill vill vill att den skall komma ut och då ligger den där och bara njuter :p Redan då vet den hur den skall jävlas med sin mamma ;) nädå jag tror att den kommer snart om den inte redan har kommit. Skall ringa innan jag åker för att vara helt säker på att inget hänt inatt :)

Annrs hade det inte hänt mycket sen igår, har lite träningsvärk ifrån pilatesen framför allt i ryggen mellan skuldrorna och nedåt. Sen lite i rumpan :) men det är såååå gött :) på torsdag är det dags igen och jag funderar på om jag skall ut och springa på onsdag och tömma kroppen på lite slagg och annat :) Vill vara på top när det gäller :) När jag väl flyttat sen måsye jag hitta ngn som mirjam asså ! hur skall jag annars överleva ?!! Vill även börja med streetdance igen, det är har dom nämnligen i kungälv :) Får se vad jag hittar på ! Nä nu måsye jag duscha om jag skall hinna innan hailey börjar bli trött :p
vad är detta för lite skrutt ? :p kikade på bb kort igår och hjälp vad tiden går fort :D

who are you ?

Frureinhold.se / 12 Mars, 2012 - 19:27 / Vardagen
4 Kommentarer

Som jag skrev i morse skall alla som skickar vart dom kommer ifrån få en länk :) Här kommer två vågliga sötnosar som vill synas i min blogg. Ni andra hundratals läsare som är inne minst 1 gång varje dag kan väl skiva en kommentar så får ni en länk ni med :) Puss
Jencie

Alexandra

Nu är vi ute på en super go promenad. Helt...

Frureinhold.se / 12 Mars, 2012 - 14:32 / Vardagen
1 Kommentarer

img_5924 (MMS)

Nu är vi ute på en super go promenad. Helt ljuvligt väder och man kan inte annat än att gå med ett stort flin på läpparna :) ikväll är det pilates och jag tjuvstartade lite förut, får se om musklerna är allerta ikväll :) hailey stor trivdes på öppna och orkade nästan hela tiden :) kul !! Ha en fortsatt fin dag alla


mammafällan - 36 mammakåserier

Frureinhold.se / 12 Mars, 2012 - 13:12 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag fick en bok utav min mamma igår som heter mammafällen 36 mammakåserier, tänker lägga upp små utdrag ur boken här på bloggen som får mig att fnissa lite lätt :p Tror att många mammor som läser min blogg kommer att känna igen sig, big time !! alla pappor, ta inte detta på fel sätt. Ni kan också, lite grann ;)
'' ahh min kropp signalerar att jag är kissenödig, dåså, då kan jag planera in det om två timmar eventuellt. Först skall jag bara plocka undan maten, sätta på en tvättmaskin och göra läxa med den äldsta sonen.''
Någon mamma osm känner igen sig ? :P

sleeptalking

Frureinhold.se / 12 Mars, 2012 - 09:15 / Vardagen
3 Kommentarer

Istället för sleepwalking kör jag sleeptalking rakt av. Pratade precis med robin och han berättade lite saker som jag hade babblat om inatt. Bla hade jag berättat att bänken vi har i hallen idag skall stå i matsalsplatsen i det nya huset och att vi skall installera centraldammsugare som vi kan dra igenom skrubben på nedevåningen till kläkammaren på övervåningen och sätta ett utsug där och den andra bänken får stå i hallen som är lite mindre osv osv. jag hade pratat helt tydligt så han trodde att jag var vaken men ack så fel han hade haha :p kommer inte ihåg ett dugg. Han gillade min idé med centraldammsugaren för han hade klurat länge hur han skulle få till det och vips så kom hans smarta fru på det, när hon sov ;) Brukar ni prata i sömnen? vad är det tokigaste ni sagt ? :)


Vilka är alla?

Frureinhold.se / 12 Mars, 2012 - 08:35 / Vardagen
3 Kommentarer

En sak jag undrar över är vilka som egentligen läser min blogg. Vet ju såklart många, men långt ifrån alla :D Vill ni vara så gulliga att skriva era bloggnamn så länkar jag upp alla som skriver vart de kommer ifrån :) Ni har under dagen på er så sammanställer jag ikväll :D Tack på förhand alla fina läsare !!

All the days go by

Frureinhold.se / 12 Mars, 2012 - 07:47 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps ny vecka och så är det måndag åter igen. Hailey sitter som en tung sten på golvet numera :D tänk vad snabbt de lär sig. Drömde inatt att hon började krypa haha tror jag skall vara glad sålänge hon sitter på samma ställe en längre tid :) Vilket spring det blir det sen och stackars macy kommer få gömma sig ;) haha nädå. Dom går riktigt bra ihop, hailey älskar hennes öron och pälsen runt öronen. Dom känner hon på och ibland tar hon ett tag men inte hårt som tur är. Macy är tålig hon ligger kvar, hon har i alla stunder frihet att gå därifrån samma så är hennes säng en helig plats där bara macy får vara :) Tror att det är viktigt att hon känner att hon har en frizoon. Idag är tanken att vi skall åka på öppna förskolan i bokenäs, men jag vet inte om den är öppen haha :p den har varit stängd nu några måndagar pga alla sjukdomar som härjat. Men det tar oss 5 min att åka dit så vi får chansa :) Roligt att träffa alla mammor och goa barn ! Nu när hailey kan sitta är det ännu roligare för henne när hon kan vara med lite mera. 
Nu känns det riktigt vårigt ute, hoppas det blir en sån pang vår som förra årt när man går i bikini i april :D Längtar så tills vi flyttar med, har massa roliga idéer för hur det skall dekoreras, tapetseras osv. Sen är jag sååå sugen på ett uterum och göra trall hela vägen, alltså skippa den lilla gräsmatteplätt som vi har nu :p men vi får se :D Får ta allt som det kommer, är så glad att vi fick ett sånt fint radhus i rätt område :) vi ville ju ha antingen olseröd, munkgärde eller ullstorp och så fick vi detta fina :) tummen upp !! Nä nu skall vi äta frukost, ha en fin morgon alla !!

hailey goes summerchic

Frureinhold.se / 11 Mars, 2012 - 20:52 / Shopping
0 Kommentarer

Dessa önskar hailey sig till sommaren :D Lindex har massa fina sommarplagg till de små sessorna.. dessa önskar hon sig bla :D Har dock en massa arvegods som hon kommer använda, men lite nytt är inte fel heller. Vet att jag skrev ett inlägg om alla stackars barn som sitter och syr och tillverkar de kläder som vi sätter på våra barn. Tro mig jag är inte dum och kör ingen dubbelmoral. Men jag gör så gott jag kan, självklart kommer jag att köpa nya kläder samtidigt som jag kommer att använda begagnade kläder ifrån tindra och tuva !
Erkänn söta?

ute inspo

Frureinhold.se / 11 Mars, 2012 - 19:27 / Shopping
0 Kommentarer

Detta skulle jag vilja göra i framtiden, bygga ett uterum, rund och fin och sen bygga trall hela vägen ut och sen köpa en badtunna eller jacuzzi beroende på vad man får lov att ha i tätbebyggtområde :D  Vad tycker ni om detta? är det något ni har hemma eller vad tycker ni ?



badtunna

jacuzzi

godmorgon

Frureinhold.se / 11 Mars, 2012 - 09:42 / Vardagen
2 Kommentarer

Japps söndag och slut på helgen. Dock blir det ingen lugn och ro för våran del. Så fort hailey vaknat skall vi åka ner till kungälv och jag skall till glenn och robin ner till gbg en snabbis. Sen skall vi till lödöse och hämta upp ett mineralpuder ifrån ID som mamma köpt. Min var nämligen slut och på kungsgatan har de ett ställe där de säljer både dermalogica och ID till 20 % lägre pris. Det blir nog till att äta middag där med så man får i sig ngn mat idag också :) och sen skall frölunda spela sin första sm slutspelsmatch idag så den hade varit rolig att se. Ja ni förstår själva fuuuuullltt upp !! Nu skall jag sminka mig och kolla lite på skidåkning ! puss
underbart kort :D

Haileys första hopptävlibg :))

Frureinhold.se / 10 Mars, 2012 - 14:42 / Vardagen
1 Kommentarer

img_2594 (MMS)

Haileys första hopptävlibg :))


Hailey har öronpuffar :D

Frureinhold.se / 10 Mars, 2012 - 12:55 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3234 (MMS)

Hailey har öronpuffar :D


Hailey 6 månader

Frureinhold.se / 10 Mars, 2012 - 12:11 / Hailey
0 Kommentarer

Idag är vår prinsessa 6 månader och det händer verkligen saker hela tiden ! Hon har under veckan lärt sig att sitta helt själv en längre stund. Självklart kan hon tippa, bakåt, framåt och åt sdorna men med berlinmuren runt henne är det ingen risk att hon slår sig. Tycker det är svårt att stapla upp allt hon kan, men hon har börjat forma ord nu :p inte för att hon direkt vet vad det är hon säger. men hon gillar att härmas och ordet pappa eller appa är nog det hon säger mest. Härom dagen kom robin in i sovrummet på morgonen och då var hon snabb med att säga just appa. Om det var för robin eller om det var för själva grejens skull vet jag itne :p men robin är bombsäker på att det var för att han kom ;) Sen joddlar hon hej villt haha asså blandar olika röstlägen :P Hon har bra mat och sovrutiner, sovr mindre och mindre på dagarna. Hon var vaken mer eller mindre ifrån 13.00 igår tills hon skull sova. Full fart haha :p Hon vaknade rätt tidigt i morse och sov först vid 09.45 - 11.30. Hon har kommit in i en liten gnällperiod när hon helst ser att mamma skall vara med henne hela tiden. Busa och greja och får hon inte som hon vill märks det tydligt haha bestämd liten dam. jaja, nu skall jag gosa med lillfisen och sen åka till thn med Lillan !! :) kul !

veckans blogg

Frureinhold.se / 10 Mars, 2012 - 09:58 / Vardagen
1 Kommentarer

Vinnaren av veckans blogg är Linda Olsson ifrån Motala !! Motivering är super fin blogg, härliga färger och fina bilder !! Gå in och kika !
hennes blogg !

lördag

Frureinhold.se / 10 Mars, 2012 - 09:07 / Shopping
3 Kommentarer

Godmorgon alla fina !! idag är det haileys 6 månaders dag och hjälp vad tiden gått fort haha okej det känns lite patetiskt att nästan varje vecka skriva hur fort tiden går. Men den gör verkligen det. Gör ett inlägg som bara är om hailey sen, hennes utveckling osv. Just nu sitter hon helt själv på golvet med berlinmuren runt sig :) Tippar ibland lite åt sidorna och lite framåt men hon slår sig allafall inte :) Sitter och funderar över hennes leksaker som nu är mycket mer intressanta. Själv skall jag snart tvätta håret och börja tänka på vad vi behöver ha med till tävlingen på tfrk idag :) Vi har som plan att åka och kolla på Djina och Frida som skall hoppa unghästklass. Det är Lordis matte Elin's syster som skall tävla :) Hoppas att lilla freja är med, deras dotter som snart är 2 år !! Tänk vad kul e kommer ha när hailey är lite större och tänk på tävlingsbanorna. Sötaste barnen och snyggaste mammorna ;) eller vad säger du elin ? ;) Men tävlinegn börjar inte förän kl 14.00 så innan de skall vi greja här hemma. Jag sitter och kollar på inredning till huset och inget skall köpas innan vi flyttat men det är kul att hitta inspo :) Jag är inne i min rosa period igen nu så mkt kommer bli gammelrosa med, biege och naturfärger ! Det tror jag kommer bli kanon :) Men nu blir det till att önska sig mkt när det är födelsedagar och jul :) Hailey kommer att fortsätta sova inne hos oss i sin spjälsäng men i hennes rum kommer det att stå en säng klar för användning när hon är stor nog :) Hon har fått ärva en super fin växa säng utav tuva :) Vit och fin med lådor under !
Hur snyggt var inte det här, ngt liknande får det bli på haileys säng! Något som jag kommer sakna när jag flyttat är alla mina fina väggdekorer. Får köpa nya ngn gång :) Nä nu skall jag ta och gosa med min familj ! hörs senare.

hemtex.se

Frureinhold.se / 10 Mars, 2012 - 08:46 / Shopping
0 Kommentarer

här kommer jag att köpa/önska mig saker när vi flyttat. Så himla fint :D

Hailey /me

Frureinhold.se / 09 Mars, 2012 - 21:08 / Hailey
0 Kommentarer

Oj vad lik hon är sin mamma i vissa lägen ;)


Haileys mellanmål

Frureinhold.se / 09 Mars, 2012 - 21:07 / Hailey
0 Kommentarer

Hailey gillar sina nya mellanmål ! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2012/pic_193165342.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2012/pic_193165342.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2012/pic_193165342.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2012/pic_193165342.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2012/pic_193166040.jpg" class="image">


Mail

Frureinhold.se / 09 Mars, 2012 - 13:16 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag skrev igår om en intressant mailkontakt, kankse gjorde er lite för nyfikna :p det var egentligen ingen big deal. Men jag skrev till en av sveriges största ponnybloggar om en ponny jag tyckte hon skulle kika på. Denna ponnyn har samma ägare som Lordi och kommer bli hur jäkla grym som helst. Den är just nu ungponny och är under utb. Men den kommer kicka ass vilket den redan gör :D
förstår ni vad jag menar ? ;)
Källa !
Anyway gissa vem som mailade mig och ville veta mer om ponnyn ? jo hennes pappa, riktigt coolt ! Då hade hon läst min kommentar och gått till sin pappa som i sin tur mailat mig. Så nu har jag parat ihop ägare med intressent ! good job missy :) Så nu vet ni varför jag var lite sprallig angående mail igår ;)

Gör som jag och stötta kampen mot hjärt oc...

Frureinhold.se / 09 Mars, 2012 - 13:08 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0659 (MMS)

Gör som jag och stötta kampen mot hjärt och kärlsjukdommarna !!


Så mycket kärlek - så mycket hat

Frureinhold.se / 09 Mars, 2012 - 10:14 / Vardagen
0 Kommentarer

Vart är vi på väg? det är nog standard kommentaren sedan jesus gick i kortbyxor, varje minut, varje sekund, varje dag/år/månad tickar bombem på utan att sakta ner ! Vad är det som vi människor inte förstår? jorden orkar inte hur mkt som helst och det konsumtionssamhället som vi lever i nu är sjukt ! Se på mängden mat vi slänger varje dag, vilka berg som bara kastas, förmultnar och försvinner, se till alla kläder vi baaaara kan använda 1 gång sen är det pinsamt och man framstås som ''fattig''. Fatta mig inte fel nu, men de kommentarerna har jag hört mer än en gång. Det massproduceras kläder av barn som får utstå kemikalier, fruktansvärt hårt slit och absurda förhållanden, FÖR VAD?? för de människor med pengar, för helt riktigt allt handlar om pengar!! pengar ger tid och pengar ger makt. För er som inte sätt filmen in time Gör det nu, för den speglar verkligen hur allt håller på att falla isär. Se på tex grekland, ett land som framstått som bra, eget och absolut inte i den korumperade politik som gjort att de står utblottade och folket flyr. Vad händer med EU, en gemenskap som skulle hålla samman och skapa en trygghet. Nä då vill andrea merkel att man skall få välja när man vill vara med i EMU elelr inte beroende på hur stark euron är ?! Om det var media som omvände hennes ord vet jag inte, men just den meningen fick jag höra en tidig morgon i december. 
Vad är det för värld vi lämnar efter oss? är vi verkligen så egoistiska att vi struntar i vad som händer sen, vi lever i ca 80 år och kan vi bara ha det bra då skiter vi i vad som hädner sen. Idag finns det fler facebook användare än vad dey fanns boende på jorden för 200 000 år sedan. Förstår ni grejen? It has to stop, det var som youtube klippet jag visade igår, den fruktansvärda människa som tvingar barn till barnsoldater och sliter isär familjer. Han är långt ifrån ensam, se till alla barn flickor som pojkar som rövas bort tvingas till prostitution. Detta är inget nytt och ändå blundas det, man lägger upp en sköld och slåt bort allt som får än att vända och vrida sig i stolen. VARFÖR? varför är känslan att vi kan inte göra något ? för den har jag, mer än ofta. Man känner sig så liten, så obetydlig. Vi skänker pengar som sen vd:n och annat festar upp elelr köper lyxvilla för. Hur kan man ha förtroende? Jag är en människa med extremt dåligt samvete fr att jag har det så bra. Jag köper faktum när jag har chansen, jag köper engångssmycken när jag är utomlands av små barn, jag ger om pengar vid sidan av eller mat/dricka. Jag rider inte på åsnor/hästar/elefanter/kameler om jag inte vet till 110 % att de mår bra och har det bra. Jag tänker inte stödja plågeri såsom hos djur elelr människor ! 
Men som sagt det är ingen slump att man säger att pengar ger tid. det är exakt vad det gör, du köper dig din tidlinje och förhoppningsvis har du möjlighet att ge dina barn samma. Men varför är vi å jävla egoistiska ? varför måste vi ha den nya kollektionen av hm där barn suttit och slitit till ingen peng alls. Varför säljer sverige billig el utomlands så att vi måste köpa in dyr ifrån utlandet? Varför sitter politiker på vraklöner och klappar sig på axeln när de tar in och hjälper invandrare från sina krigsländer? Men vadå hjälper? se till rosengård, bergsjön, hjälbo osv? Tror ni att de känner sig hjälpta? de är ju nästan samma känsla som i gaza förutom att det inte har samma storlek på vapen. Men de har ihjäl varandra en efter en. De har ingen som helst självkänsla då de aldrig får synas, ingen lärare vill va där ingen vill. Sätt er på spårvagn 5 vid torp i gbg och åk till nästa end station ! ni kommer förstå vad jag menar. Det är så mycket som får mig att vilja sjunka genom marken, hur skall jag uppfostra hailey till att inte bli som jag stundtals är. Utseendefixerad och nästan lite fanatiskt !! men man präglas så extremt av samhället och framförallt av internet. När jag flyttade till gbg 2004 hade vi än inte bredband i lödöse och jag satt extremt lite framför datorn, men så kom vi ner till storstaden. Alla stadsbor vad som överstressade höns som varken visste hur de skulle tänka, stå bete sig osv. Gav man dom ett eklöv hade de ingen aning om va det var. Okej skämt och sido lite, men ni förstår vart jag vill komma. Se till de stora bloggarna hur de framställer sig själva, se till big brother. Jag kan inte ens kolla på det för jag bli så uppgiven haha :p Det ä inte bara big brother alla reallityshower hjälp mig dö. haha ! Nä nu får jag ta hailey, hade kunant fortsätta on and on ! men det går inte ! Ta ite det här nu som om jag är ngn hero och tror jag är bäst i världen. Jag skrev tydligt att jag är inte bättre än någon annan, jag blundar, men jag försöker sluta. Öppna era ögon och se, se vem ni vill vara och inte vem ni inte vill vara !!

inredning

Frureinhold.se / 08 Mars, 2012 - 21:47 / Shopping
0 Kommentarer

jag har börjat kika på tapeter nu för huset och det är svårt att hitta en stil, men jag har fastnat mycket för gammelrosa, så jädra mjukt och skönt :p Rosa, vitt och guld me like !! turkost och gult. Ja det finns så mycket fint, jag älskar indiska och deras koppar, kuddar och annat :) det skall bli kul att bygga upp ett hem. Vad tror ni om detta ?


och till hailey !

kuuuul !!

stop

Frureinhold.se / 08 Mars, 2012 - 18:37 / Vardagen
1 Kommentarer

it has to stop !!

Är i mina nya hemtrakter, är så himla spän...

Frureinhold.se / 08 Mars, 2012 - 16:14 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3842 (MMS)

Är i mina nya hemtrakter, är så himla spänd :D var och kollade in haileys blivande skola, klöverbacken. Jag hoppas hon får vara hos Mia tuvas dagamamma, hon är den bästa :) ni får säga till om det blir för drygt med allt tjöt om flytt :D tror att dethär kan bli hur bra som helst, har i många år velat bo i Kungälv. Innan vi flyttade till gbg ifrån lödöse kikade vi på Kungälv :) på ett sätt glad att vi flyttade till Gbg, Annars hade jag inte träffat min prins :) nu skall jag snart möta upp robin och åka hem :) puss


Japp så är jag i kungälv igen :) för en v ...

Frureinhold.se / 08 Mars, 2012 - 11:54 / Vardagen
2 Kommentarer

img_5793 (MMS)

Japp så är jag i kungälv igen :) för en v sen var vi på visning och för en v sedan skrev vi papper :D helt underbart. Snart flytten vi och jag ser verkligen fram emot detta :) idag skall vi bara gotta oss inne, vädret är ju underbart ;) skall ner till stan en snabbis och möta upp mammi. Sen skall Jessica och Mikael iväg vid 16.30 så det blir tidig hemgång idag :) hade en mycket intressant mailkontakt i morse, roligt om det kunde bli något :) blev riktigt chockad när jag kikade musiken och fick något ifrån den anständaren :p nä nu blir det lunch. Hörs sen


Snacka om bakslag, uuuaaak

Frureinhold.se / 08 Mars, 2012 - 06:13 / Vardagen
3 Kommentarer

img_6028 (MMS)

Snacka om bakslag, uuuaaak


inspo till Haileys rum

Frureinhold.se / 07 Mars, 2012 - 15:27 / Hailey
0 Kommentarer

härliga färger asså !!

Miss Dee för hjärtats skull !

Frureinhold.se / 07 Mars, 2012 - 14:50 / Tävlingar
1 Kommentarer

Varje år dör 20 000 kvinnor i hjärt och kärlsjukdomar, gör som många andra Go-red, stöd kampen och ge en gåva. Genom att köpa detta specialdeisgnade smycke ifrån Miss Dee stödjer du kampen mot hjärt och kärlsjukdomarna ! Ensam kan vi göra mycket lite, men tillsammans kan vi skapa underverk ! Tveka inte, utan gå in idag och gör din röst hörd !
Klicka här !!
Skicka gored till 72901 så skänker ni 50 :- !

hailey hostskrattar :P

Frureinhold.se / 07 Mars, 2012 - 14:37 / Hailey
0 Kommentarer


Husmor har gjort äpple/päron mos och morot...

Frureinhold.se / 07 Mars, 2012 - 14:13 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3115 (MMS)

Husmor har gjort äpple/päron mos och morot/palsternacka puré :) mums mums


veckans blogg

Frureinhold.se / 07 Mars, 2012 - 12:35 / Vardagen
5 Kommentarer


Onsdag

Frureinhold.se / 07 Mars, 2012 - 12:34 / Hailey
0 Kommentarer

yes idag är dey ons, halva veckan har gått och idag skall vi betala in handpenningen på radhuset :) himlans skoj, efter idag känns det på nått sätt mer verkligt. Som sagt 16 maj får vi nycklarna och 2 mån kommer antingen gå i 100 km/h eller 0.1 km/h haha skall allafall börja packa, slänga och rensa bland alla saker vi har här hemma. Idag är riktigt rått och vidrigt väder ute, kallt som tusan och jag har fått sätta på elimenten igen, har haft dom avstängda nu när det är så soligt ute. Huset fungerar som ett växthus mer eller mindre när det är sol ute haha :p Men man kände en tydlig skillnad när jag vaknade i morse. Istället för 23-24 grader var det 20 brrrrrr !! så på med värmen :) Hailey sover just nu men borde vakna när som, då blir det lunch och bus. Hon har börjat uppskatta böcker mycket mer nu. Kikar på bilderna, drar och vänder blad :) Hon har ävent uppräckt den svarta lurviga saken i familjen :D macy haha hon kollar så beundransvärt på sin blivande bästis så himla sött :) vill inte ens tänka tanken när hom börjar krypa och jagar runt macy i hela huset hahha ! 
Nä nu skall jag plocka lite här hemma innan hailey bus vaknar :) ha en fin dag alla !!
lika som bär ;)

radhuset

Frureinhold.se / 07 Mars, 2012 - 09:58 / Vardagen
5 Kommentarer

Här kommer de bilder som fanns på hemnet, vi köpte huset utav fastighetsbyrån i kungälv och jag vill ge dom en stor eloge för bra service !! Vår mäklare hette Bengt Svensson, tummen upp !
sås :) lite pill här och där, men jag är super nöjd :D nu får gärna 2 mån gå fooooort :)

hailey dyker

Frureinhold.se / 06 Mars, 2012 - 19:53 / Hailey
2 Kommentarer

buskul :)
lite dålig kvalité men ni ser :D gjorde bara 2 dyk så vi fick inte många chanser att få till det :)

Hailey ♥

Frureinhold.se / 06 Mars, 2012 - 09:31 / Hailey
0 Kommentarer

Min lilla prinsessa är så go och glad idag :D skrattar och busar !
suddig bild men det fångade verkligen henne precis i rätt ögonblick :D nu skall jag äta upp frukosten och sen byta bort pyjamasen till kläder :D

Taddaa sitter helt själv :D snart 6 mån ga...

Frureinhold.se / 06 Mars, 2012 - 08:53 / Vardagen
2 Kommentarer

img_1986 (MMS)

Taddaa sitter helt själv :D snart 6 mån gammal, duktig tjej !


Vi har köpt radhus

Frureinhold.se / 05 Mars, 2012 - 20:42 / Vardagen
2 Kommentarer

Japp det är sant, jag och robin har köpt ett radhus i olseröd kungälv :) Så himla glad och det känns så himla rätt. Allt händer av en anledning, tanken var att vi skulle köpt tomt och byggt på men vi hittade ingen som passade och vi konstaterade att vi ville bo i ett område. Inte det bästa för macy men kanon för hailey, med nära till kompisar, skola och aktiviteter. Vi åkte och kikade på ett parhus i ulvgärde, vi var med och budade men det stack iväg i våra mått mätt sätt att det var värt. Vi deppade lite, men fick syn på detta radhus som vi nu äger, de låg på budgivning så vi kollade aldrig in det tidigare. Men med strul med budgivare och som i slutet hoppade av tog vi chansen och åkte dit. Både jag och robin föll som två döda flugor, så jädra perfekt !! vi blev ivriga och visste att det var folk som ville komma och kolla. Vi bestämde att skriva direkt, såkalrt ville vi kolla med bank och annat så därför skriver jag nu för nu är allt klart :D Den 16 maj får vi nycklarna och det skall bli så himla roligt !! Detta blir en start och när vi sparat pengar och jag gått klart skolan satsar vi på att köpa hus :) Men detta är ingen bostadsrtätt utan friköpt vilket är skönt :) Lite små pill framför allt på utsidan, men det är bara kul !
här är några bilder som jag fick googla fram :)
Det är 125 kvm, 2 badrum, 3 stora sovrum, kläkammare uppe, tvättstuga, två föråd och garage :) sååå spännande

en till favvo

Frureinhold.se / 05 Mars, 2012 - 17:23 / Foto
0 Kommentarer

åååh denna är också fiiin :p

Hailey är på studiebesök hos farmor !!

Frureinhold.se / 05 Mars, 2012 - 15:23 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8183 (MMS)

Hailey är på studiebesök hos farmor !!


godmorgon

Frureinhold.se / 05 Mars, 2012 - 09:13 / Vardagen
1 Kommentarer

känns som godmorgon är standard i min blogg :p Men det är ju liksom morgon och ganska så gooood :p haha Idag skall jag och hailey ner till gbg en sväng och träffa hennes mormor. Skall fota hela hennes jobb, porträtt bilder för deras hemsida vision.se :) super skoj ! sen skall vi även äta god lunch och bara kika i alla underbara affärer som inte finns här uppe. Självklart inte handla ngt jag harj u köpstopp men det är kul att kolla :D Inte lika skoj att kolla som att shoppa såklart, men man kan hitta lite inspo till längre fram.  Det ser ut att bli helt okej väder idag med, vilket är underbart :) älskar det är soooool :D då känns våren så nära !! 
Påtal om gårdagen, gud vad nöjd jag blev med korten vi tog asså :D så himla fina, där lyckades vi verkligen darlingen :)
'
hot hot hot hot !! älskar min odd molly tröja asså !!

pics from today

Frureinhold.se / 04 Mars, 2012 - 17:34 / Foto
0 Kommentarer

Lite smått och gott :D

Uno mas

Frureinhold.se / 04 Mars, 2012 - 12:50 / Hailey
0 Kommentarer

Ett till kort ifrån morgonen :)


Pilates

Frureinhold.se / 04 Mars, 2012 - 11:03 / Hailey
0 Kommentarer

Så jädra gött med ett pilates pass :)


Vasalopp

Frureinhold.se / 04 Mars, 2012 - 08:01 / Hailey
0 Kommentarer

Haileys första Vasalopp !! Mer kommer det att bli och nu gick starten :)


pilates

Frureinhold.se / 04 Mars, 2012 - 06:53 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps om en stund eller ah vid 09.30 kommer lillan hit så skall vi åka till bokenäs och köra ett morgon pass med pilates, är inte så taggad just nu med min minimala sömn, men vad gör de, får sova ikväll. Läggas oss tidigt och bara mysa :) vänta in morgondagen och se vad denna vecka har att komma med !! träning och systermys står högt upp på listan ! Satt häromdagen och kikade på gamla bröllopsbilder och framför allt min kanonkula till mage :D Jisses vad tiden springer iväg :p konstaterade även att vi hade en miljon datum att hålla reda på haha :p först då 6 dec som är vår årsdag och förlovnignsdag :) sen 19 aug då vi gifte oss, vi blev ett och självklart kommer vi att gifta oss igen, ngn gång, men jag har aldrig ångrat beslutet att gifta sig borgligt. Kanske opersonligt, men vad vet ni andra om de ? tror aldrig att man kan säga det ena elelr det andra om en upplevelse förän man har upplevt det :) Just a thought ! Det känns så himla rätt att heta samma, vuxet på ngt vist, skicka julkort och skriva från fam reinhold eller andra hälsningar haha :p gud vad gammalmodig jag låter, men det är sån jag är. Sen självklart respekterar jag folk som känner att det här med att gifta sig är bara ett stort skämt och vi är ju kära endå haha självklart är man det, det är mer känsla hos oss som gjorde att vi ville gifta oss :) Känslan om ett OSS. Men som sagt åter till datum, sen har vi haileys dag som är den 10 haha okej kanske inte massa datum men det blir en del för att itne glömma macys dag den 18 :D haha Anledningen till att jag kom på detta med datum är att hailey snart är 6 mån, vi har varit gifta i 6 mån, förlovade i över 1 år tillsammans i över 3 år och macy fyller 3 till sommaren. Hur skall man komma ihåg allt, grattis hit och grattis dit, får skaffa påminnelse till varje tillfälle så inget blir glömt :D
big moment and I will keep it with me for the rest of my life !

sömn, vad är de?

Frureinhold.se / 04 Mars, 2012 - 06:29 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja hailey har inte riktigt kommit tillbaka till sitt riktiga ja när dey gäller att sova. Innan hon blev sjuk sov ho från ca 19.00-06.00 med + - 30 min :) men nu, hon lägger sig runt 19.00 men kan vakna ibland runt 00.00 ibland vid 02.00-03.00 och som inatt först vid 03.00 och sen vid 06.00 snaaaaark. Vi har försökt att bara stoppa om henne och få henne att somna om när hon vaknar. Alltså inte ge henne mat för då blir det till en vana att få mat när man vaknar fast att man inte är hungerig. Men efter en timmas spotta ut nappen, gnälla, babbla osv så orkar varken jag eller robin mer. Börjar fundera på om det är att man tagit bort ersättningen helt och gått över till fast föda och välling, kan det vara att hon är hungerig? skall man testa nattvälling som de säger skall vara mer mättande på kvällen ? Ni mammor som har erfarenhet kan väl slänga iväg en rad :) Man märker att hon sover mindre och mindre på dagen och att hon börjar få en karaktär. Hon börjar bli en egen liten individ :) ganska så spännande att följa :) Nu ligger hon allafall på golvet och leker med sina leksaker, stängde dörren in till sovrummet så robin får sova, han har legat sömnlös ngr nätter, vet inte varför men han har nog som jag mycket i huvudet nu ! :)
riktigt mysigt !!

Sådär :D har 2 extra stolar och skiva när ...

Frureinhold.se / 03 Mars, 2012 - 19:31 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4008 (MMS)

Sådär :D har 2 extra stolar och skiva när man har gäster, bordet såldes på 5 min på blocket :D


söndag...

Frureinhold.se / 03 Mars, 2012 - 12:18 / Hailey
2 Kommentarer

.. eller nej det är ju lördag, känns precis som en söndag, hmm undra varför ? kanske för tat man längtar lite till måndag vad vet jag :D Idag är det greja hemma dag, håller på att slipa vårat andra köksbord och en tröskel som vi fräst till av en fin ekbit :) Tv:n är på i högsta hugg och hailey sover middag, hon har sovit i ca 1.5 h redan så hon borde vakna snart :) Japps hon vaknade och inte nog med det så kom lillan hit och hälsade på så det blev fullt upp :) Hailey har ätit lunch och vi har kikat på skidskytte vm där c-j bergman kom 3:a :D super skoj !! Vi har även oljat och grejat med köksbordet så det är som nytt, kan ta ett kort sedan när det torkat och är klart :)

Hailey har spenderat tid med sin farfar och farmor och hon har busat en massor :) till och med druckit öl haha nä skämt och sidor, hon fick hålla i burken som hon tycker var så himla fin :D Hon börjar få en karaktär med attityd och allt ganska roligt att se haha :) Nä nu får jag göra lite nytta :) här kommer lite kort ifrån veckan !
mmmm öl :p
självklart var det inget i burken och nej det var heller inget på kanten. :)
Här kommer lite babysimkort, allafall ifrån omklädningsrummet :D
hon kan sitta själv men bara korta stunder :p
sötnosen !

Fullt ös hos farfar !!! :)

Frureinhold.se / 02 Mars, 2012 - 15:11 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2478 (MMS)

Fullt ös hos farfar !!! :)


videoblogging

Frureinhold.se / 02 Mars, 2012 - 11:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu kan ni ha ngt att garva åt resten av dagen :D
ta det med en nypa salt, första tagningen :)

friday

Frureinhold.se / 02 Mars, 2012 - 09:07 / Shopping
6 Kommentarer

Yes idag är det fredag för er stackare som inte förstått det :D Solen står högt och jag längtar tills vi kommer ut på en sväng :) idag skall jag inte och träffa linda och rasmus som fick en liten wille för bara ngr veckor sedan :) herregud vad hailey komemr att kännas stor när man jämför med den lille killen :) Jag hade tänkt släppa en bomb idag, men jag väntar tills måndag, men bara kanske. Vill inte gå för fort fram, ma vet ju aldrig vad som händer :) I helgen skall vi bara vara hemma, greja och dona, kolla på skidskytte vm och bara njuta av ledighet :) 
Btw så har jag ett matbord modell hög med 4 stolar till som vi skall sälja, ek med svarta skinndynor. Är det ngt som ni är intresserad av får ni gänra slänga iväg en kommentar. Tänker sätta ut det på blocket i eftermiddag så vill ni ha chansen att fynda ett super snyggt bord tycker jag ni skall göra det nu :) Vi kan inte ha kvar då hailey inte ens ser lite över kanten haha :D
1500 :-
bordet och stolarna är som nya ! precis ny slipat och ny oljat :)

större bild

Frureinhold.se / 01 Mars, 2012 - 20:00 / Vardagen
3 Kommentarer

underbart väder och en udnerbar dag, nu väntas en härlig helg och härlig harmoni :) Snart e de sommar ;)

Sött va :)

Frureinhold.se / 01 Mars, 2012 - 09:43 / Vardagen
3 Kommentarer

img_7481 (MMS)

Sött va :)


godmorgon

Frureinhold.se / 01 Mars, 2012 - 09:08 / Shopping
0 Kommentarer

Jahopp då var det torsdag igen och dags för en tur till underbara kungälv. Hailey har sovit lite oroligt inatt och jag liksaså, varit kanon spänd och grymt ofokuserad på att sova haha :p hur man nu kan vara ofokuserad på just sömn, men det var jag :) Hailey vaknade ngr gånger, vet inte om det var magknip eller om hon också var ofokuserad på att sova haha Hon har allafall fått frukost nu och ligger i sin babysitter och tuggar på sina leksaker. Måste ta dagens outfit på henne sen för hon har jordens sötaste pälsväst på sig :D nästan så att man dör av söthet, hon fick den av sin morfar förra veckan :) Idag väntas lite utflykter i kungälv, bla en promenad om vädret tillåter. Gud vad stor min tjej börjar bli nu, jag är imponerad att hon fortfarande tycker babysittern är super go att sitt/ligga i. Hon gilalr inte att ligga på magen, hon gör det och sprattlar för vilda livet men hon föredrar att ligga på rygg, stå eller sitta upp. Dock kan hon inte sitta utan stöd än, bara ngr fåtal sekunder. Men det kommer, alla barn är så olika och det är väldigt farsinerande att se :) 
Vi har som sagt köpstop här hemma, allafall mest ifrån min sida då jag köpte tshirts till robin igår men för övrigt så är det spara som gäller och varför hittar amn alltid så sjukt mkt fina kläder, skor, jackor etc ?! Jag älskar tex min replay jeans som jag köpte på pondus i vintras, hade gärna haft 2 eller kanske till och med 3 oar till. De sitter så sjukt snyggt på mig, inte ego menat men deras passform passar för min kropp. Och just dessa jag har nu är suuuuper tunna så det känns mer som legginsar fast jeans haha :p Älskar dom !!
sista bilden ser riktigt skev ut men jag fick nte till det att stå rakt framför camen haha :D gillar allafall dessa byxor riktigt mycket :) Nu måse jag göra mig iordning ocj sen åka ! tjing tjing