StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Härlig kväll med lite napp :) dock ingen f...

Frureinhold.se / 31 Juli, 2011 - 20:17 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9553 (MMS)

Härlig kväll med lite napp :) dock ingen fisk ännu, men det kommer snart hoppas jag :)


Så jädra gött, inte ett moln, sol, lätt br...

Frureinhold.se / 30 Juli, 2011 - 17:14 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1298 (MMS)

Så jädra gött, inte ett moln, sol, lätt bris och 28 grader :)


hicka

Frureinhold.se / 29 Juli, 2011 - 19:23 / Vardagen
0 Kommentarer

ni alla mammor där ute, hade eran bebis mycket hicka ?! haha min lilla skrutt hickar minst en gång per dag och det ser verkligen för roligt ut :p Magen hoppar till och ligger man ner på rygg syns det ännu mera :p Pju vilken värme det är idag, strålande sol hela dagen med 26-27 garder varmt. Som gravid är väl inte det optimalast, men hellre värme än regn och kyla. Jag och Robin kom in ifrån skogen nyss, var ute och plockade lite svamp till maten. Tänkte göra en krämig kantarellsås till fläskfilén och potatisgratängen. Vansinigt gott :D En annan rolig grej som hände förut var att macy gick och plockade av alla hallon på hallonbusken. Inte nog med det så åt hon även upp dom :p haha hon skulle klara sig i det fria utan problem, rena rama överlevnadshunden haha :p men det såg riktigt skoj ut när hon satte tänderna runt ett hallon och drog loss det :p 
Nu är det allafall matlagning som står på schemat och sen gos :p jag är helt död och väldigt gravid haha :p

Solen är det inget fel på, 26 grader och s...

Frureinhold.se / 29 Juli, 2011 - 14:18 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5127 (MMS)

Solen är det inget fel på, 26 grader och svettigt värre, nu blir det fötter i högläge och vila tills älskling kommer hem !!


Nu sitter jag, Maria och Michaela på pråme...

Frureinhold.se / 28 Juli, 2011 - 14:57 / Vardagen
1 Kommentarer

img_6563 (MMS)

Nu sitter jag, Maria och Michaela på pråmen i Lysekil :) helt underbart !!


Prinsen min !!

Frureinhold.se / 27 Juli, 2011 - 18:38 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3201 (MMS)

Prinsen min !!


Jag kan inte annat än att njuta !! Västkus...

Frureinhold.se / 27 Juli, 2011 - 18:24 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6899 (MMS)

Jag kan inte annat än att njuta !! Västkusten i mitt hjärta!!


Pussar :))

Frureinhold.se / 27 Juli, 2011 - 17:06 / Vardagen
1 Kommentarer

img_0468 (MMS)

Pussar :))


Härligt !!

Frureinhold.se / 27 Juli, 2011 - 14:53 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1387 (MMS)

Härligt !!


Nu är vi laddade med flytvästar och matsäc...

Frureinhold.se / 27 Juli, 2011 - 14:49 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8457 (MMS)

Nu är vi laddade med flytvästar och matsäck :)


Finns det ngt så snyggt som blåa orkidéer ...

Frureinhold.se / 27 Juli, 2011 - 12:12 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8215 (MMS)

Finns det ngt så snyggt som blåa orkidéer ?! I love it. Idag blir det en tur ut med båten, är fortfarande hos mamma och pappa men om en stund packas fikakorg och fiskespön för en heldag på sjön :) Macy har laddat med flytväst och vatten, gullhunden !!


Present ifrån mormor :) baby skylt att hän...

Frureinhold.se / 27 Juli, 2011 - 12:05 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0288 (MMS)

Present ifrån mormor :) baby skylt att hänga över sängen !?


Lite nytt till bebisen :) en spelande sovn...

Frureinhold.se / 27 Juli, 2011 - 12:04 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8809 (MMS)

Lite nytt till bebisen :) en spelande sovnalle att ha i sängen och en matchande napphållare :))


godmorgon

Frureinhold.se / 26 Juli, 2011 - 11:43 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja det är la inte direkt morgon, men jag har inte hunnit blogga förän nu. Jag är verkligen så seg på morgonen och speciellt nu. Har allafall duschat, städat och ätit frukost, sitter även med en risifrutti nu som lite mellanmål. Bebisen är i fullgång, men jag måste säga att den sover bra på nätterna. Det är ibland som man kan känna när man vaknar att den byter ställning men annars lugn och fin :) Börjar den också hitta dygnsryttmer, för på dagarna är det fullt ös :D Idag är det mkt på schemat, först skall jag göra mig iordning för att åka in till uddevalla på föräldrargrupp, sen skall jag köpa ett nytt gravidstick på bodyshop, mitt är slut och jag verkligen gillar dom sticken :) sen till överby till babyproffsen och köpa lite saker till bebisen + hämta ut en sån där babybox. Lika bra att ha det gjort, man är ju inte stammis på överby direkt. Efter överby skall vi till mamma o pappa för kalas för farmor som fyller 78 :) Vi bestämde oss även för att sova där :) Men annars är det inte mkt mer jag hinner med, skall göra mig iordning, känner mig inte super taggad haha är mest sugen på sängenmys. Men det är bara att ta sig i kragen och sätta igång. Ibland önskar jag att man vore kille så man kunde duscha slänga i lite vax och så är det klart :D

Bebis V 35

Frureinhold.se / 25 Juli, 2011 - 20:00 / Hailey
2 Kommentarer

Vad tror ni kille / Tjej ?!

Förvärkar ?

Frureinhold.se / 25 Juli, 2011 - 11:09 / Hailey
2 Kommentarer

Ja det är frågan, kl 03.00 vaknade jag inatt av värk i livmodern ( typ som mensvärk, fast även bak i ryggen). Jag tog två alvedon direkt förhoppning om att det skulle ge sig. Men icke, var 2-3 minut fick jag en sammandragning som värkte som kraftig mensvärk men även som lite lättare, men höll i sig i ca. 55 sekunder. Mådde rätt illa under tiden och det gör jag fortfarande. 04.30 lugnade det ner sig och då fick jag somnat in lite och vaknade nu vid 10.00. Mår illa och är allmänt utmattad, sammandragningarna fortsätter men gör inte lika ont. Bara lite molande värk. Misstänker att det är en sorts förvärk. Sitter allafall och äter en bulle, skall ta ngt annat gott i kylen och sen lägga mig och kolla på film, det är ju ändå regn och rusk. Kan höra av mig senare, ha en toppen dag allihopa !!
Mysigt va :)

Mysigt va :) fattas mobil och lite tjaffs :)

Frureinhold.se / 24 Juli, 2011 - 12:48 / Vardagen
1 Kommentarer

img_3273 (MMS)

Mysigt va :) fattas mobil och lite tjaffs :)


bry sig..

Frureinhold.se / 23 Juli, 2011 - 13:58 / Vardagen
2 Kommentarer

.. självklart är det tragiskt som FAN det som hänt i norge och jag lider med alla de drabbade, men en sak jag inte kan förstå är att när en sån här sak händer skriver halva min facebook sida om hur jävla skev världen är och hur orättvist det är för alla drabbade och låt den skylldige brinna osv osv. Men vad gör denna händelse mer uppmärksammad och mer orättvis än allt annat som händer i världen ?! Tex. så svälter folk ihjäl varje sekund som går i Afrika, det är den värsta torkan där på 60 år. Varför skriver ingen om det ?! varför är det inte orättvist för de drabbade, de som hade den oturliga lotten och föddes i fel land ?! Det händer saker varje dag i världen, men det är bara det som skriv eller uppmärksammas i tidningar eller om man själv är drabbad som man sprider sitt hat. Världen är upp och ner och har varit sen jesus gick i kortbyxor, det är ingen skillnad nu ifrån då. Folk mördas på öppna gator, kvinnor blir brutalt våldtagna och barn förs bort och utnyttjas. Det är vardagen för många. Självklart tycker jag att man skall visa sina känslor, jag förstår bara inte skillnaden på en människas värde och en annan.

godmorgon lördag

Frureinhold.se / 23 Juli, 2011 - 11:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja då var det lördag igen då, jag har sovit så extremt dligt inatt, ont i magen, trött, engslig och bara allmänt nere. Vaknade vid 8 och var super hungerig åt en macka, gick och la mig, fortfarande ont i magen. Igår när vi åkte hem ifrån ullared mådda jag verkligen dåligt. Fick illamående svallar varje gång jag fick en sammandragning (ingen ond sådan). Var allmänt engslig, som jag och jessica kom fram till :p Misstänker att kroppen håller på att återhämta sig efter urladdningen igår. Mår allafall illa idag med och till och från ont i magen eller ah livmodern. Får la se om det ger med sig, Någon som varit gravid och haft samma känsla? Nu skall jag allafall kolla klart på sons of anarchy, klippa robin, dammsuga, duscha och sen åka på dop. Önskar jag hade haft mer energi, men man kan inte få allt här i världen !!

Någon som är sjukt trött i benen och himla...

Frureinhold.se / 22 Juli, 2011 - 14:21 / Vardagen
2 Kommentarer

img_9914 (MMS)

Någon som är sjukt trött i benen och himla hungerig !! Bebis lever rövare i magen, nu blir det allafall mat vilket jag är extremt tacksam för :)


Någon som trivs hos mormor och morfar !!

Frureinhold.se / 22 Juli, 2011 - 07:30 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5084 (MMS)

Någon som trivs hos mormor och morfar !!


Det tar sig :))

Frureinhold.se / 21 Juli, 2011 - 19:11 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0750 (MMS)

Det tar sig :))


Torsdag

Frureinhold.se / 21 Juli, 2011 - 11:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Godmorgon allihopa, jisses vilket väder asså. Klarblå himmel och sooool + helt vindstilla. Vad är det som hänt ?! helt makalöst skönt allafall. Dock är jag super trött, sov rätt dåligt inatt så när jag skulle bädda sängen förut somnade jag om haha :p hur skönt som helst. men nu är jag uppe och snart kommer hovslagaren. Idag skall jag även åka till mamma o pappa och sova där, robin kommer efter jobbet och mamma o pappa kommer hem ifrn tyskland ngn gång ikväll/eftermiddag. Himla skönt att bara dra iväg sådär ngr dagar och sen kommer hem. 
Imorgon är det ullared med syster och mamma, det skall bli super skoj, se om man kan hitta ngr fynd :) uch det lter verkligen så b när man säger att man skall till ullared, men det är verkligen en bra och ha affär. Inte bara själva gekås varuhus, det finns ju så mkt affärer runt om som även dom är outlet :) Har lite bra och ha grejer som fattas till bebis bla. spylappar och froté handdukar :) Får se om man kan hitta ngt bra, bloggar såklart därifrån imorgon :) Om man har hästar som gör sönder sina täcken var och varannan dag är det kanon på ullared, där har dom bra täcken till bra priser !! Nä jag får blogga mer sen, ut i solen med er alla goingar, för det ska jag !!

härliga kläder !!

Frureinhold.se / 20 Juli, 2011 - 15:08 / Shopping
0 Kommentarer


Härliga sommarfärger, håller kanon och tor...

Frureinhold.se / 19 Juli, 2011 - 20:43 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9920 (MMS)

Härliga sommarfärger, håller kanon och torkar fort :))


sååå min stil !!

Frureinhold.se / 19 Juli, 2011 - 11:33 / Shopping
1 Kommentarer

Detta är ju to die for !! Älskar shabby chick, så jädra stilrent och mysigt !!
Tips till er som vill ha riktiga shabby chick och inte taskiga kopior, åk på loppis eller auktioner !! Finns så många fynd där ute som bara längtar efter rätt ägare !!

Tisdag

Frureinhold.se / 19 Juli, 2011 - 11:12 / Hailey
0 Kommentarer

Ännu en dag av sysslor att göra :D hela denna veckan är full med saker att göra, igår var det BM, idag är det föräldrargrupp, imon skall jag och svärmor spika carport, torsdag skall vi sova hos mamma o pappa, fredag ullared, lördag dop, söndag 1 års kalas. Detta är lite väl mkt för en gravidkvinna om ni frågar mig :D Men det är ju faktist bara roliga saker :D Det skall bli spännande idag och se vad de har att säga på FG. Skoj att se vilka som skall ha barn typ samtidigt :) knyta lite nya kontakter osv. Både jag och Robin skall åka vilket också är skönt :) Det är ju han som kommer vara min stöttepelare under FL. 
Jag satt igår och kikade på Nelly och junkyard efter lite höstkläder, det är fortfarande sparsamt :p Varför är man alltid så stressad, ååhh ge mig sommar och när vi väl har sommar så vill man ha höst. Nä skärpning, njujt av stunden och låt tiden ta sin tid !! varför skynda på när tiden ändå går så fort ?! Robin sa ngt sött igår, när vi låg i sängen och bebisen sparkade massor; helt otroligt att man kan älska ngt så mkt innan det ens finns hos oss !  han har så rätt så, jag är helt förälskad i lillskrutten och ännu vet jag inte ens hur du ser ut !!
Inte så bra ulkort, men det hör väl till ngn gång under grav att lägga upp :P Nu skall jag göra mig iordning, är egentligen trött som tusan, men det är bara att bita ihop för snart skall vi åka :) Skall nog slänga i mig en risifrutti med, svin gott !!

Till alla Mammor där ute !!

Frureinhold.se / 18 Juli, 2011 - 21:45 / Hailey
2 Kommentarer

Nu behöver jag hjälp av alla underbara mammor där ute !! Är det någon som har tillgång till en bra checklista inför bebisars ankomst ?! skicka gärna länk eller bra tips !! Tusen tack !!

Bebis V 34

Frureinhold.se / 18 Juli, 2011 - 17:01 / Hailey
0 Kommentarer

Bebis ligger med huvudet nedåt rätt långt, sparkar mycket följer sin kurva kanon bra :) Nu skall vi äta och kolla på true blood, regnet kom just och inte lite heller :) mysigt att bara kunna vara inne då !!

godmorgon Måndag

Frureinhold.se / 18 Juli, 2011 - 11:56 / Vardagen
6 Kommentarer

Ja då var det måndag igen, fy tusan vilket väder det var inatt asså. ös regn och riktigt rått, dock är det mysigt att ligga och lyssna på när man inte kan sova. Gud vad man drömmer mycket om bebisen asså, det är nästan ngt varje natt. Jag längtar verkligen tills den kommer ut till oss, folk snackar om häftig känsla osv. Jag är exalterad redan nu haha, det skall också bli skönt att bli av med magen. Kommer säkert sakna den, men just nu känner jag mig klar med gravidmage. Jag skall till bm om en stund, spännande att se vad hon har att säga. Imorgon börjar också föräldrargrupp, det skall bli spännande, nu börjar man inse att det inte är långt kvar. Är ju i V 34 nu (33+2), helt galet. Bara att h¨lla tummarna att jag inte går över tiden, fy vad man måste längta ännu mera då. Jag börjar mer och mer tro att det är en kille i magen, i början av grav. trodde jag kille, sen tjej ett långt tar men nu kille igen :p Tycker det är så svårt att lista ut :P Tur jag har robin som stoppat mig, annars hade vi kollat kön för länge sen :D
Nä om man skall slopa bebissnack för en stund. Jag har börjat fundera på höstkläder. Något som jag bestämt mig för är att köpa in minst 2 par nya jeans, goa tröjor, stickat, inte polo och 2 par leggins med goa strumpor till. Lätta kläder att ha när man skall böja sig ner efter bebis :) Jag borde inte säga dethär men jag längtar lite efter mysiga innekvällar med snö ute. Fy farao, hur kan jag säga ngt sånt, men det är sant. Men tror mycket beror på att det kommer vara fyra av oss och inte tre. (får ju inte glömma Macy). Nä nu skall jag gå en promenad med henne innan jag åker. Tjing !!

Baby Dan

Frureinhold.se / 17 Juli, 2011 - 13:47 / Hailey
5 Kommentarer

Mitt favvomärke till bebisen :D sitter och beställer lite ifrån Baby dan, lite sängkläder, skötbordsskydd etc :) Riktigt fint och lite lantigt, passar ju bra eftersom vi bor på landet.
amningskudde
Babysitter
skötbordsskydd
Sängkläder.

Sen har jag även beställt babygym, babyskydd och nappar :) Nu längtar jag bara tills jag får hem allt. Någon småbarnsförälder som vet om man skall köpa nappflaskor innan bebisen kommer ?! Tips om vilket märke som är bäst ? Finns ju så många och alla påstår ju sig vara bäst !!

Nu drar vi till fallens :)

Frureinhold.se / 16 Juli, 2011 - 20:21 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2547 (MMS)

Nu drar vi till fallens :)


Dessert

Frureinhold.se / 15 Juli, 2011 - 14:09 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja eftersom det är regn och rusk passar ju efterätten jag gjorde nyss kanon :) Det blev en jordgubbspafait. Ser supergod ut och tror den är det också :) mysigt att göra lite kalla efterrätter typ glass, cheescake etc. det är ju egentligen inte svårt, får försöka göra det oftare !! Samma som hemmagjord saft, gjorde ju flädersaft häromdagen som jag frös in, saken med egen saft är att det innehåller så mkt socker att den aldrig fryser till is utan blir mer som slush :D Så varje gång man vill ha saft tar man en sked i frysen och i ett glas med vatten, strålande gott !!

Idag är tanken att vi skall gå på bio, men om sanningen skall fram mår jag inte alls bra. Har haft ont i kroppen hela natten och fortsätter även nu på dagen. Helt paralyserad, näst intill panik slagen att värken aldrig ger med sig. Föreställ er en huvudvärk som bara inte vill ge med sig, så är hela min kropp haha. Rätt uttröttande. Men vi få se, kan ju släppa annars tar vi det en annan dag. Vi har bokat till harry potter, trist att det är sista filmen men då kanske man kan få ett avslut allafall :) Jag har även inhandlar massa god mat till helgen, helgen är verkligen det jag ser fram emot mest. Spendera tid med älsklingen och äta massa god mat :D Inte för att vi äter äcklig mat på vardagarna haha men det blir liksom inte samma sak :p Eller ah jo igår, för då gjorde vi nog den godaste pastan ever :p Stekte nyplockade kantisar, blanda ner strimlad kalkon, ner med bonjour karljohansvamp och sen ren grädde och lät de puttra och sen i med pasta !! hjälp vad gott det var :D

Nu blir det middag, plockade kantareller m...

Frureinhold.se / 14 Juli, 2011 - 21:10 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5606 (MMS)

Nu blir det middag, plockade kantareller med kalkon och pasta !


Sjukstuga för lillen

Frureinhold.se / 14 Juli, 2011 - 12:30 / Hailey
0 Kommentarer

Ja det får man ju inte glömma, alla apoteksartiklar som är smarta att ha hemma :) Var inne på apoteket häromdagen och frågade om de kunde plocka ihop alla bra och ha saker till bebisen i en sån där hårdbox. Super smart att ha på skötbordet. Inte säkert man behöver använda det, men då har man det allafall hemma. :) Jag har även köpt en napptermometer, har ju såklart en riktig med. Men istället för att vela med en termometer kan man stoppa in nappen och se på ett ungefär om den har hög temp eller ej. Super smart uppfinning om ni frågar mig !!

tvätta bebiskläder

Frureinhold.se / 14 Juli, 2011 - 11:57 / Hailey
0 Kommentarer

Gud vad mysigt det är att tvätta upp bebiskläder asså, fick tagit mig i kragen nu när nästan allt är inköpt, lär säkert köpa ngt mera. Men nu är alla basgrejer för de första dagarna klara :) Tvättade även upp sängkläderna i barnvagnen och spjälsängsskyddet. Det är inget roligt väder idag ändå, så då får man passa på att greja med sånna innesaker ! Det blåser så mkt ute så att hästarna får vara ute lite längre, har ju full koll på dom om de skulle komma för mkt flugor, men just nu står de och vilar. Skönt för dom också, hur mkt dom njuter av att stå inne i boxen och sova är det skönt att vara ute och mysa. På tal om bebiskläder, det är verkligen ingen nackdel att överby ligger granne med bb, kan ju robin åka och köpa massa fint medan vi ligger och vilar oss :) mkt lättare när man vet vad det blir. Finns ju endel unisex, men jag gillar när killar har blått och tjejer rosa :)
Nä nu får jag ta och greja lite till, blir ju rastlös av att bara sitta här :) eller så är ja så trött att jag är rädd för att somna haha :p Vi hörs senare !

Magbild V 33

Frureinhold.se / 13 Juli, 2011 - 19:50 / Hailey
1 Kommentarer


veronica Maggio

Frureinhold.se / 13 Juli, 2011 - 11:05 / Music
0 Kommentarer

Sjukt fin låt, hennes nya album är ju grymt bra !! värt att lyssna på !
ps: låter har inget med mig att göra ds:

80-90-talister regerar bloggvärlden.

Frureinhold.se / 13 Juli, 2011 - 11:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Det här med bloggar, twitter ah allt med sociala medier är djävulens påfund, nädå inte riktigt, men vart skall det sluta och hur många offer skall den dra med sig ?! journalister och ''kloka'' äldre människor skriver artikel efter artikel om, den förlorade generationen, 80 och 90-talister, hur blåst den generationen är och inte ser verkligheten. Men vem säger att detta inte är verkligheten nu och att det är ni som lever i dået ?! Unga tjejer och killar har under många år nu sålt ut sitt liv i media, nästan som en dokusåpa fast detta är på riktigt. Eller så riktigt som det går att bli. Det är glammigt hit och glammigt dit, skolan är för nördar, föräldrar är skit och jag kan klara mig själv. Fantasin blandas med helvetet, framgång och motgång. Styrka utåt, hat inåt, vem skall behöva bli vuxen vid 15 års ålder ?! ta ansvar för sina handlingar, klarar man av den pressen och vad händer med den sen ?! Att alltid bli bedömd, det är som hollywood i miniformat. Vart du än går, vad du än säger, vad du än ställer upp på får du ris och ros, tyvär är människor bättre på att ge ris än ros (trist, men tyvär sant, svenska avundsjukan). 
Jag är imponerad över hur drivna ungdomar det finns idag, se till blondinbella, kenza, tyra mfl. Helt oteroligt hur de byggde upp sin framtid genom en blogg. Men de andra då ?! Kissie, paow, dessie, ami ja vad dom nu alla heter, vad skall hända med alla de andra som bara är där, som folk älskar att hata. Vad skall hända med dom om 5-10-15 år ?! är det BB fast i verkligenheten. Läste precis Paows blogg om hur hon inte vet vart hon skall bo, hur hon MÅSTE ha ett starkt yttre men gråter inombords. Ingen skall behöva må på det sättet, och fine man kan säga att dom får skylla sig själva, dom visste vad dom gav sig in i. Klart att det är glammigt ett tag, hänga på sture, dricka skumpa, röka på, resa jorden runt ifrån sponsorpengarna man drar in varje månad på bloggen. Men sen då ? 
Jag älskar drivna människor och jag tror att det behövs en förändring i samhället, få tillbaka drivkraften till att vilja arbeta, till att bli ngt. Inte bara nöja sig med medel utan sätta mål. Det är nog det som journalisterna borde skriva om, 80 och 90 talisterna, den drivna generationen. Lika många som inte vill arbeta finns det ocks som vill, jag tycker det är toppen, mer energi till de som vill tjäna pengar och hårdare för dom som inte vill. Det skall löna sig att arbeta !! Hur jag nu landade här vet jag inte, men jag hoppas att texten itne är allt för förvirrande.

Nya snygga fjädrar till öronen :))

Frureinhold.se / 13 Juli, 2011 - 10:38 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3137 (MMS)

Nya snygga fjädrar till öronen :))


Min röda färg rann tyvär ut så jag slängde...

Frureinhold.se / 13 Juli, 2011 - 10:31 / Vardagen
1 Kommentarer

img_7206 (MMS)

Min röda färg rann tyvär ut så jag slängde i en intensiv toning, tycker det blev nice :)


Magbild

Frureinhold.se / 13 Juli, 2011 - 09:55 / Vardagen
0 Kommentarer

ja jag vet, den skulle varit uppe i måndags :D men både måndag och tisdag har vi inte kommit in förän vid 21-22 så vi har liksom inte hunnit :D men ikväll lovar jag :) Bebisen knör och bökar, stackars robin får ge mig massage och kirrrrrl varje kväll för att släppa på spänningar. Han skämmer bort mig för mkt min lilla prins ! Jag har fått tillbaka mina craves för fil med banan + kiwi, så jädra gott ! (och nyttigt). Många glömmer nog hur viktig frukostmålet är, det är avgörande för hela dagen. jag försöker alltid att äta mkt så jag står mig länge :) Uak låter som värsta dietisten, men nej då, bara små tips ifrån coachen !! 
Dagens planer började som alla mornar med att jag var nere och tog in hästarna, pysslade om dom och gav dom frukost :) Efter det in och frukost, gosa med macy som gärna hade delat min frukost med henne, torrfoder är ingen hit om man kan få leverpastejsmörgås :D Efter frukost skall jag nog pallra mig upp till veronica och jenniger som är hemma och grejar, lite sällskap är aldrig fel :) Är ju så fint väder med så jag kan ju alltid sitta och gotta mig i solen :) Dock är det inte så varmt i luften, känns att det kommit in ett lågtryck eller vad man säger :p
Jaja vi hörs senare !!

Bröllopsplaner

Frureinhold.se / 13 Juli, 2011 - 09:45 / bröllop
0 Kommentarer

Det slog mig när jag fick en kommentar igår att jag inte skrivet ngt om bröllopspaner på jag vet inte hur länge. Tanken är ju att vi skulle gift oss 6 juni 2012, men nu kom ju en liten bebis till och jag känner eller ah vi känner att vi får skjuta på det ett år. Alltså är planen att gifta oss 6 juni 2013, detta med tanke på att bebisen är ett år äldre, kan gå och kan bli passad av mormor o morfar eller farmor och farfar utan att den skall vara allt för liten när vi åker på honeymoon :P Lite trist att behöva vänta, tro mig det var ett jobbigt beslut, men för allas trevnad fick dt bli ett år senare. Men jag kommer ändå fortsätta att uppdatera er. Jag har ju det mesta klart, med kyrka, lokal, klänningsdesign, färger och teman :) Det är verkligen super skoj med bröllop., kankse är weddingplaner jag skall bli ?! :D

Gossip girl

Frureinhold.se / 12 Juli, 2011 - 13:51 / Shopping
1 Kommentarer

Finns det ngn serie där tjejerna har snyggare kläder på sig ??? ge mig deras garderoooooooob !!

godmorgon Tisdag

Frureinhold.se / 12 Juli, 2011 - 11:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Jisses nu börjar morgonen komma ikapp mig, efter badet blev jag helt slut, sova middag kanske haha :p Vaknade vid lite över 9 idag eller ah jag gick upp då allafall, hade ju vaknat en del gånger innan det. Drog allafall på mig lite kläder och gick och fixa med hästarna. Det kom en sommarhäst igår så jag fixade iordning hans box med spån och vatten :) tror dom uppskattar att få vara inne när det är såhär varmt och med alla flugor. Mockade även iordning hos våra hästar och bytte vatten. Rena gympasset för en gravid på morgonkvisten, säkert därför jag är trött nu :P Anyway, vad skall man hitta på idag ?! Det är riktigt trist att vara själv hemma hela dagarna, allafall för en person som har överskottsenergi till tusen men som ändå inte orkar greja massor. Det man saknar mest när baby inte är hemma är det sociala, att ha ngn att prata med. visst macy är super social, men till och med hon tröttnar på mitt tjat :p Men men får se vad dagen har att erbjuda, kan ju alltid läsa lite i bebisboken och kanske baka ngt :) Var ju ute och plcoakde massa svamp igår, tänkte göra en god pasta till det senare. Men jag tror att jag skall be robin köpa med lite ingredienser hem :) Nä vi hörs senare !!
riktigt nsyggt lack ifrån Isadora wondernail !!

Vinnaren är....

Frureinhold.se / 11 Juli, 2011 - 21:24 / Tävlingar
1 Kommentarer

Efter lottning i burk blev Jessica Andersson den lyckliga vinnaren av Miss Dee soho !! stort grattis !!
Maila mig adress så att du kan få dina smyckena snabbt :)
[email protected]

Måndag

Frureinhold.se / 11 Juli, 2011 - 11:35 / Music
0 Kommentarer

Så var det måndag igen, frukosten ligger i magen, hästarna är inne och macy ligger och slappar på gräsmattan. Vad skall jag hitta på idag då ?! Det är inte pang pang väder så man kan åka ut med båten, de flesta jobbar så jag kan inte direkt åka och hälsa på ngn. Jag har ju dock lite kläder som jag skall rensa ut ifrån garderoberna och städa borde jag ocskå göra :) eller ah den dagliga damsugningen haha. Man är ju inte så tymplig nu heller, annars hade jag kunnat gå ut och måla, men varje gång jag anstränger mig för mkt får jag jätte ont i höfterna och ryggen. Sen efter det är hela dagen förstörd. Jag kan ju iof baka ngt, men då måstye jag komma på ngt gott att baka :p eller gå ut i skogten och leta svamp :D så jag kan göra god kantarellmat :) det skall jag nog göra :p blir macy glad med av att komma ut i skogen lite. Hoppas bara inga äckliga ormar eller dylikt kommer. Hatar dom verkligen !! Anyway hör av mig senare när jag har ngt vettigt att säga :D Här kommer en grym låt istället !!

nytt till bebis

Frureinhold.se / 10 Juli, 2011 - 15:11 / Hailey
3 Kommentarer

okej nu måste jag sluta handla, bebisen kommer ju inte ens hinna använda vissa saker innan de är för små :) Jag och robin var inne på byggmax och köpte grejer till barnrummet och så på vägen hem svängde vi in på torp för att köpa en ny bh till mig. Jag kunde ju inte bara gå förbi barnavdelningen och så kom jag till en super söt body, med tillhörande byxor och mössa :) perfekt att ha som hemfärdskläder ifrån bb tex. Den fick allafall åka med hem :D
Det är den biege med apan på :D super söt :D

middag hos mammie och pappie

Frureinhold.se / 09 Juli, 2011 - 15:48 / Hailey
2 Kommentarer

Nu skall vi snart åka till lödöse för middag hos mammie och pappie, vi skall även ta med robins föräldrar :) det skall bli riktigt trevligt om ni frågar mig :) Outfiten är fixad och jag känner mig riktigt fin idag, yeei for me !! haha
Idag går vi in i v 33 :)

Ursnyggt sommarlack ,)

Frureinhold.se / 08 Juli, 2011 - 17:32 / Vardagen
1 Kommentarer

img_0682 (MMS)

Ursnyggt sommarlack ,)


Lite nya kapslar till maskinen :)

Frureinhold.se / 08 Juli, 2011 - 12:55 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3947 (MMS)

Lite nya kapslar till maskinen :)


Detta fina fick bebis idag :) newborn is t...

Frureinhold.se / 08 Juli, 2011 - 12:43 / Vardagen
1 Kommentarer

img_0223 (MMS)

Detta fina fick bebis idag :) newborn is the Shit !!


Lite nya lack är aldrig fel :D

Frureinhold.se / 08 Juli, 2011 - 12:16 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0132 (MMS)

Lite nya lack är aldrig fel :D


Ni missar väl inte utlottningen av dessa s...

Frureinhold.se / 08 Juli, 2011 - 09:58 / Vardagen
1 Kommentarer

img_4146 (MMS)

Ni missar väl inte utlottningen av dessa smycken, nu är det inte många dagar kvar så släng in en kommentar så att dessa skönheter kan bli dina :)


Härliga sommarögon :))

Frureinhold.se / 08 Juli, 2011 - 09:57 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7308 (MMS)

Härliga sommarögon :))


godmorgon

Frureinhold.se / 08 Juli, 2011 - 09:03 / Hailey
0 Kommentarer

Ja då var det helg igen, helt underbart, dock vet jag inte varfl jag skulle gå upp så tidigt. Skall med de vanliga damerna på handlingstur men jag är verkligen heeeeeelt slut. Hade kunnat sova länge till, men å andra sidan är det skönt att få handlat nu på morgonen innan alla sommargäster kommer. Jag har sovit okej inatt, vaknar i vanlig ordning 1-3 och 5, dock har bebisen sparkat och bökat rejält inatt och min mage har varit riktigt spänd. Säkert liten effekt ifrån gårdagen. Men nu är det helg och då kan jag vila (kan jag iof. innan med). Robin kommer vara hemma hela helgen :) i lïke ! Det är riktigt skönt väder ute, svalt och molnigt, gud att man kan uppskatta sånt väder också. Men när man är trött och inte orkar varken ut eller in är det skönt att det inte är föööör varmt :p Jag var ute och gick en morgon promenad vid 5 med macy, det var helt tyst ute, hästarna sov så gott i hagen och daggen låg fortfarande kvar på ängarna !! Lugnet är vekligen bra för människan, det kunde jag sakna när jag bodde i gbg. 
Bild ifrån igår, här satt jag i 30 min och följde bebisen hjärtkurva, det började på 168 slag och var som lägst ca 130, läg länge på 150-153 men även på 140 och vissa stunder på 134. Gissa könet på den bebisen haha :p Ör ju omöjligt. Men det var allafall bra att den ändrade sig i puls beroende på hur den rörde sig. Så fort jag kände fosterrörelser skulle man trycka på en knapp och då såg man att pulsen gick upp :) Spännande det där. sen att jag fick göra ett UL var faktist skönt, dock är bebisen så stor nu så man fick liksom gå en del av kroppen i taget. Dock som jag skrev igår ville den inte ligga still så den hoppade fram och tillbaka som en vilde haha :p Våran lilla busunge :)

Hej allihopa, tänkte bara berätta att den ...

Frureinhold.se / 07 Juli, 2011 - 18:25 / Vardagen
5 Kommentarer

img_9257 (MMS)

Hej allihopa, tänkte bara berätta att den siste idiot till bilförare är inte född. Idag när jag och Jennifer var på väg in till torp hade vi en hettsig bilförare bakom oss. Vi skojade lite om att om det tog stop nu skulle vi krocka. Mycket riktigt, det tog stop framför oss och han körde rätt in i rumpen på oss. Jag är väldigt glad att vi har stor bil för hans bil blev mer tilltuggad än våran. Vi löste alla papper på plats men så fort vi kom in i bilen började jag stört gråta, inte så konstigt iof. Alla tankar kom till bebisen, all ilska om ngt skulle vara fel. Vi åkte till Peugeot där Robins mamma jobba och fick kommit ner i varv, stackars Robin som var i Gbg ville komma direkt hem men jag kände att jag klarade mig. Vi fick dock åka ner till vårdcentralen och dom i sin tur skickade mig till näl för ul och pulskurva. Allt såg bra ut som tur var och nu är jag hemma. Helt slut med huvudvärk och allmänt utmattad. Bebisen låg allafall med huvudet nedåt ganska långt och rumpan uppåt.   Precis efter olyckan sparkade bebis inget, var väl chockad av smällen men efter en stund kom den igång och under ul var det full rullians med händer i ansiktet och fötter uppåt.


nytt till Bebis

Frureinhold.se / 07 Juli, 2011 - 11:21 / Hailey
4 Kommentarer


newborn

Frureinhold.se / 07 Juli, 2011 - 10:43 / Hailey
2 Kommentarer

Jag bara älskar kappahls newborn serie, de har fattat grejen med att inte kolla könet innan födsel och designat kläder som är unisex :D så sjukt söta romantiskt biege färger på det mesta :) Har hittat en stickad mysdress där som jag bara vill ha !! så himal fin, kikade på den sist gång jag var i gbg. Love it !! Tips allafall till alla nyblivande mammor som inte vill kolla könet. Det verkar som väldigt många idag kollar könet på den lill* parveln där inne. Visst jag hade nog säkert också gjort det om inte robin hade velat ha en överaskning :D och jag är glad att han tänker så. Jag måste lära mig att ha tålamod !!
Källa

Torsdag

Frureinhold.se / 07 Juli, 2011 - 10:31 / Hailey
1 Kommentarer

Okej detta känns ju inte snå snällt, jag bloggar ur dåligt och ändå är det så många inne och läser. Uch uch uch på mig, måste bli bättre :p Inatt sov jag bättre, inte lika ont men ändå är jag helt slut nu när jag vaknar så jag vet inte. haha helt ärligt hur intresserade är ni utav hur jag sover ?! känns lite konstigt att skriva, men det hör ju till min vardag lite :p jaja ni får stå ut eller kommentera så slutar jag :P Sitter allafall och äter frukost nu, oboy och macka, hur jädra gott är inte det egentligen ?! okej kaffe är svin gott men oboy är ngt speciellt, undra när man skall sluta med det ?!
Jag skrev kanske inte det i början men fram till v typ 20 hade jag starka craves för banan och kiwi med filmjölk. Dock försvann det, men så igår eller om det var i förrgår kände jag mig helt manisk :D ville bara ha kiwi och banan !! så älskade robin köpte med sig det hem och guuuud vad gott det var :D Har redan tryckt i mig en av varje. Kanon på kvällen när man känner ett litet sug i magen, kan man bara ta ett litet kax :) 
Idag var tanken att jag kanske skulle åkt till Jessica och barnen men jag vet inte om jag orkar, är så sjukt trött i kroppen och borde nog egentligen vila. Vill åka en sväng in till torp och kolla på lite barnkläder, men vi får se om jag orkar det med. Blir säkert att jag bara är hemma och myser till min föda barn bok :) Den är kanon, den beskriver alla skeden i en förlossning, inte smärtaqn eller så för det är så individuellt. Men lite om slemproppar och annat haha, mysigt värre ! Men jag tror att det är bra med mental förberedelse, visst det kommer göra så sjuuuuuukt ont, men om man vet till viss del vad som komma skall och hur viktigt det är att inte stressa upp sig kanske det kan hjälpa än på traven :) Det hjälpte allafall min syster :)
Finns alltid tips och råd som man kanske inte tänkt på innan !!

Onsdag

Frureinhold.se / 06 Juli, 2011 - 11:21 / Vardagen
3 Kommentarer

Jahopp då var halva veckan gjord och snart e det helg igen :) Dock visar prognosen reeeegn hela helgen, men det är väl en klassiker antar jag ! Tycker synd om dom som jobbar hela dagarna när det är sol och är lediga när det regnar. Anyway, inatt sov jag återigen som en kratta haha :p bebisen rör runt, det värker i nederdelen av magen och i ryggen, det finns liksom ingen ställning som är direkt skön :p Men efter kl 5 med 2 alvedon fick jag sovit rellativt till halv 11. Men som sagt, nu är det inte långt kvar så det är bara att hålla ut :) Jag är ju allafall ledig, hade dött på fläcken om jag hade behvöt arbete nu med, det hade jag aldrig klarat. 
Om en stund skall jag hoppa in i duschen, försöka vakna till liv lite :P Efter det har jag inga direkta planer, är så sugen på att handla massa barnkläder, men det är super svårt när mqn inte vet vad det blir. Har ändå lite panik att jag måste ha ngr set klara innan bebis kommer, man kan ju aldrig vara säker på när den tänker se dagsljuset :P Vet att kappahl har en newborn serie som jag älskar så sjukt mkt :D får åka in till torp ngn dag och kika på det :) Sen vet jag att man får mkt osv. Men man kan ju inte räkna med att få hur mkt som helst haha :D Skall få hem babyskyddet nu i dagarna med, det blir en akta gracco svart :) Nä nu får jag hoppa in i duschen !! hörs senare !

Tisdag

Frureinhold.se / 05 Juli, 2011 - 11:32 / Vardagen
2 Kommentarer

Godmorgon allihopa :) Idag känns som en sån dag när man inte har ngt vettigt att skriva what so ever !! Hade jag inte haft så ont i höfterna hade jag gått ut oc gått en långpromenad med mcy på typ 2 h för att fördriva tiden :) Men istället skall jag rensa i mitt smink och smyckes skåp, hade jätte fin ordning där för ett tag sedan men nu är det fullt kaos igen ! Skall slänga alla smycken i mitt smyckesskrin och fylla på med det nya !! skall önska mig ett stort smyckesskrin när jag fyller år så att jag verkligen får plats :) Skall rensa ibland sminket också, fattar inte hur det kan bli sån oordning. Men då passar ju en sån här tråkdag till det :D 
Igår kväll när vi skulle nana fick jag inse att bebisen är på väg nedåt. Har ju haft sammandragningar sen v 22 typ, inte så de gör ont men ah sammandragningar. Men igår fick jag typ som molnande värk varje gång en sammandragning tog vid och så släppte det efter en stund. Tog två alvedon och stensomnade. Är det final coundown nu tro? är ju trots allt bara 8 v kvar. Magen växer så det knakar och kroppen är allt tröttare. Får väl dra igång en sån gissa kön lista också när det närmar sig mera, så himla skoj att höra vad alla tror :D Jag har inte det blekaste, ena dagen tjej och andra dagen kille :D

Bebis V 32

Frureinhold.se / 04 Juli, 2011 - 20:51 / Hailey
4 Kommentarer


utlottning av Miss Dee Soho

Frureinhold.se / 04 Juli, 2011 - 15:29 / Tävlingar
9 Kommentarer


Dagens

Frureinhold.se / 04 Juli, 2011 - 12:02 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3795 (MMS)

Dagens


Såhär tycker Macy att det är hos veterinär...

Frureinhold.se / 04 Juli, 2011 - 11:32 / Vardagen
1 Kommentarer

img_6694 (MMS)

Såhär tycker Macy att det är hos veterinären, spela död borde göra att jag slipper spruta :p


godmorgon i dimman

Frureinhold.se / 04 Juli, 2011 - 09:40 / Shopping
0 Kommentarer

ja precis så känns det, gud vad har helgen varit och tagit vägen ?! inte bloggat ett skvatt utan bara tagit det lugnt. Inte likt mig, men det har varit riktigt skönt. I fredags var det som ni vet Iron Maiden, riktigt grymma, vi var ute på athenas innan vilket var riktigt trevligt. Lördagen sov vi ut så gott det gick, jag var super trött och vi åt pannkakas frukost framför lost med bara täcke :D så himla mysigt. Var inne på byggmax och bauhaus för att kika på saker till barnrummet, det kommer att bli så sjukt fint :D Nu får bebisen bara stanna inne i magen tills allt är klart. På kvällen var vi hos appe och helena, appe hade fyllt 25 och han passade på att dra en inflyttningsfest samtidigt :) Riktigt lyckat men vi åkte hem runt 12, för jag var minst sagt trött :) Igår var vi bara hemma också :D jag tror jag aldrig har varit så trött som igår, sov ett par timmar mitt på dagen av ren desperation. Piggnade till lite på kvällen, myste ute på solterassen och sen kom i säng vid 23 :) 
Riktigt trist att Robin inte alltidf är hemma :D super bra att han jobbar såklart och att det går så bra för honom men jag verkligen älskar när han är hemma :D Min lilla skuttis ! Idag är det vaccin till macy som står först på kö, sen till BM kl 13.00 idag skall vi träffa en annan BM, våran är på semester. Undra hur detta skall gå :D Älskar ju våran BM. Men men tror allafall att allt skall gå bra, Robin älskling är ju med !! (som alltid). BTW inatt trodde jag att jag skulle smälta bort, så jävla varmt inne :S det är först på småtimmarna som det blir svalare haha och då mste jag gå upp :p typiskt. Skall försöka lägga upp min klänning jag har på mig idag senare, typ aldrig använt den men nu huxflux tyckte jag riktigt om den ! Så typiskt mig ! Vi hörs senare !
kanske en kaffe på detta :D så nöjd över min kaffemaskin haha maniskt !!

Kaffegalning som jag är är detta en fröjd ...

Frureinhold.se / 03 Juli, 2011 - 13:32 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0070 (MMS)

Kaffegalning som jag är är detta en fröjd för ögat :) tassimo t20 och moccamaster :) helt okej asså !


Äntligen hemma i sängen efter en lååååång ...

Frureinhold.se / 02 Juli, 2011 - 00:57 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1741 (MMS)

Äntligen hemma i sängen efter en lååååång dag. Fötterna i högläge och inväntar Robin som duschar av sig fear of the daaark, godnatt !


Kanon bra asså !!

Frureinhold.se / 01 Juli, 2011 - 21:45 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1222 (MMS)

Kanon bra asså !!


Nu kör vi, så jädra nice asså !!

Frureinhold.se / 01 Juli, 2011 - 19:30 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5832 (MMS)

Nu kör vi, så jädra nice asså !!


godmorgon

Frureinhold.se / 01 Juli, 2011 - 08:53 / Music
0 Kommentarer

Uppe med tuppen, jag hade kunnat sova mkt längre :) min tid att gå upp är efter tio, då har jag oftast fått de timmar sömn som jag behöver. Nu sitter jag istället med macka och oboy, lite halvtrött och ont i magen. Om det är ngt bebisen är bra på nu så är det att sparka. Jag lär ha en riktig fighter i magen :p Man kan inte förstå vilken kraft de små paketen besitter !! Skall bli spännande och se om den är lika livlig när den kommer ut :) Idag är det svalare ute, lite regnstänk och moln. Men det gör inget, kan man få vila lite inne utan att få dåligt samvete :D Om en stund skall jag in till torp med större delen av robins familj, den veckavanliga inhandlingen av mat etc. 
Sen i eftermiddag skall vi även på IRON MAIDEN !!!! lycka på hög nivå, det skall bli så himla skoj ! fear of the dark live, awsome ! Vi har sittplatser som tur är, jag hade aldrig klarat av att stå upp i så många timmar. Det är jag, robin, Jessica och Mikael som skall gå och innan skall vi gå till athena och äta god grekisk mat :) inte fel !! Åker hemifrån vid tre tiden för att hämta upp Mikael och sen ner till gbg och hämta upp Robin och sen möta upp Jessica :) Hoppas att vädret håller sig okej, det verkar ju så allafall !!
Kommer bli såååå nicee ! hörs senare!