StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

film

Frureinhold.se / 28 Februari, 2010 - 17:39 / Vardagen
0 Kommentarer

nu har jag pluggat, slipat kåpor till r1:an, fixat i stallet och ätit middag :D det blev karibisk soppa med majs, lax och pasta :D mmm lite försmak vad som komma skall (november *suck*) men jag kikar varje dag på bilder och njuter mig bort :D skall bli sååå skoj och lyxigt :D Idag skall vi kolla på bröllopsfotografen och första avsnittet utav vampire diaries, spännande spännande, det är verkligen inne med vampyrer asså :D men jag älskar ju true blood så jag skall ge denna en chans :D




oj då

Frureinhold.se / 27 Februari, 2010 - 19:41 /
2 Kommentarer

blev visst ingen update idag, men jag skall dra er igenom snabbt :) vaknade vid 10 tiden och låg mest och filosoferade om hur skönt det är med helg :D en stund efter fick jag ändå pallra mig upp ur sängen och ner till stallet för att fixa iordning sörens box och hö :) in igen och robins sötnosen hade gjort frukost :D världens bästa robin!! efter frukost gjorde vi oss iordning och åkte hem till mamma och pappa :) mamma ville ha hjälp med att bli fotograferad för skrf:s hemsida :) den som hade tagit det första kortet var helt väderlös så jag fick ställa upp :D fick sminka och fota :D gud vad jag är bra !!



vi hade även med oss en stor och god älgstek som jag tillagade på mitt bästaste sätt :D det blev en stor middag med mig och robin, mamma och pappa, joakim och morfar :D mysigt :) mormor är fortfarande på sjukhuset men hon mår bättre :) har bytt ut kulan i höften och nu hoppas vi på en bra rehablitering :)


Men som sagt, hemma igen, ligger i sängen med godis och cider :) kollar på hockey och skall bara ta det lugnt resten utav kvällen :)

ps: LÄÄÄÄÄÄNGTAR till mexico !!! go go go ds

dags att jobba

Frureinhold.se / 26 Februari, 2010 - 14:31 / Vardagen
0 Kommentarer

nu skall jag jobba 15-18 :D snacka om slö tid ändå :) men det var kris på dagis, de hade ingen som kunde stänga så jag fick rycka in. Idag har det varit en hecktisk morgon, började med att vara nere i stallet, byta täcken på hästarna, mocka och greja :) sen in igen fixa iordning sig, äta frukost (yougurt och juice) sen åka in till torp för att handla fredagsmys :) yammiie pluss att jag handlade 4 cider bla x-cider spring och budwiser till robin :) gott att lyxa till med såhär på fredag kväll :) har ju en dunke vin med haha alkolist familjen :D Ikväll skall vi kolla på lets dance och umgås med annika och kalle :) mys pys !!


ååh nu är hotellet bokat :D

Frureinhold.se / 25 Februari, 2010 - 21:17 / Resor
0 Kommentarer

äntligen är hotellet bokat och det känns så himla bra :D skall jag avslöja vart vi skall åka ??? jag skrev det dock på facebook, så jag kan ju lika gärna avslöja det här med :D vi skall åka till M E X I C O !! sååå kuul verkligen !!





***

Frureinhold.se / 25 Februari, 2010 - 09:04 / Vardagen
0 Kommentarer

dags att snart åka till uddevalla för att fixa lite saker :) bla. hälsa på svärmor på jobbet :D mysigt tycker jag med bilhallar, älskar ju bilar så jag trivs riktigt bra där inne :) Gud jag sitter  fortfarande och funderar på vad jag skall bli, jag har allvarliga problem att komma på vad som skulle passa mig :/ hmm ngr förslag?? jag har ju tänkt på försäljning oc läser just nu marknadsföring oc ekonimistyrning, men ah det är så himla svårt ..... hittade ngr utbild. med inriktining design och inrening :) sånt är ju sjukt kul och det verkade som om jag skulle hitta rätt för just mig. Sen visade det sig att utb. kostade 61000 :- hmm kankse inte det roligaste... jaja får fortsätta leta, hade varit så gött om man bara visste och började plugga :) men jag får väl säga som pappa, han är närmare 50 ;) och han vet inte än vad han vill bli :D


tröttsamt

Frureinhold.se / 25 Februari, 2010 - 08:38 / Resor
0 Kommentarer

Så är sverige utslaget ur os :( hur sjukt tråkigt som helst och mot ett lag som slovakien, visst dom har sina stjärnor, men det känns ändå så himla surt. Jaja det är bara att lägga det och gå vidare. Känns dock lite meningslöst att gå upp kl 6 eller rättaresagt sätta på tv:n i sängen kl 6 för att se en match som ändå inte blev ngn succse. Det som är ännu mer derimerande är att det snöar ute, som om vi inte har nog med snö ? :P men jag skall inte klaga, kan liksom inte me, under alla år som man klagat över att man inte har ngn snö.. nä man får njuta och hoppas på en kanon sommar. Jag och robin sitter och spånad på resor och vi har äntligen bestämt oss för ett resmål :D i okt/nov åker vi till ****** och till sommaren om det blir en piss sommar tar vi en sista minuten :) Låter som ett bra alternativ :)


sommar fint

Frureinhold.se / 25 Februari, 2010 - 07:00 / Shopping
0 Kommentarer

Granada Gamine Dress
Baba-blue DressNext Stop, Bedford Avenue DressLacy Lou Dress
det fínns mkt fint som man vill fylla garderoben med :)







myys

Frureinhold.se / 24 Februari, 2010 - 20:28 / Vardagen
0 Kommentarer

robin jobbar sent och jag är ensam hemma med djuren :) jag tog mig då friheten att bada och pyssla om mig själv :) varmt bad med badsalt och badskum, dove visiblecare och en tvättsvamp + en lermask. Jag är len som en bebis nu :D precis smörjt in mig med loreals tanlotion, det skadar inte med lite fuskfärg :)





Dove VisibleCare

Frureinhold.se / 24 Februari, 2010 - 18:20 / Shopping
0 Kommentarer

https://www.buzzador.com/buzzador/docs/se/Dove/Film/Dove_1.html




ett måste

Frureinhold.se / 24 Februari, 2010 - 16:48 / Shopping
0 Kommentarer

SS Sweetheart Swimsuit

denna måste jag bara ha !!!!!


buzzador

Frureinhold.se / 24 Februari, 2010 - 14:43 / Shopping
0 Kommentarer

Jag har nu fått hem mina produkter ifrån buzzador, denna gången fick jag dove invisible scincare :) det är även en tävling involverad där man skall skummtesta produkten :D jag som älskar tävlingar tänkte ge detta en chans :D jag tog 2 andra tvålar och jämförde vilken utav dessa tre som höll skummet bäst :D gissa vem som vann?? :D jo DOVE !!







alla är utförda på samma sätt, lika delar tvål och vatten, sen shake !



efter 15 minuter


efter 60 minuter, vilket hårt skum som DOVE har fått fram :D


macys grop

Frureinhold.se / 24 Februari, 2010 - 13:39 /
0 Kommentarer

Macy har gjort ett hål i en snöhög utanför :D hon har kämpat i ngr dagar nu med att gräva provligga och gräva mera :D för en stund sedan kikade jag ut och då låg hon där och riktigt njöt över att 'äntligen få vara klar :D










sött eller hur :D


ny inredning :)

Frureinhold.se / 23 Februari, 2010 - 20:21 /
1 Kommentarer


ljus med doftkopp

sjukt snygg lampa :D


snygga rosa ljuskoppar och en blomma med snygg kruka :D








dekoration :D hittat en av mina nya favvoaffärer nu här i uddevalla :D


gud så...

Frureinhold.se / 23 Februari, 2010 - 12:00 / Vardagen
0 Kommentarer

6ac1f37a59b1004a99defdce81ad738d.png

Kolla varifrån!

gud så skönt väder jag blir galen ha ha :-)


gud vilken...

Frureinhold.se / 23 Februari, 2010 - 11:40 / Vardagen
0 Kommentarer

0-2446845e790ce6dbac06086ca1162ed7.png

Kolla varifrån!

gud vilken underbar dag solen skiner och det Är riktigt som vår ute:) fåglarna kvittrar och ah livet känns underbart:-)


lite nytt

Frureinhold.se / 22 Februari, 2010 - 18:06 / Shopping
2 Kommentarer



sköna sommar jeans




skön simpel bolero



sjukt snygg jeans väst :)





svart top med söt paljett rosett :)


 
lila halvmidje kjol och håliga tights



brungrå fuskpäls väst :)



rosa axelväska och härligt stort halsband :)


börjar dagen...

Frureinhold.se / 22 Februari, 2010 - 06:09 / Vardagen
0 Kommentarer

5714f2f835db15d85f5741bc05f7391c.png

Kolla varifrån!

börjar dagen med os sverige mot finland, skall åka till jobbet om 30 min, mörka mig lycka till, vägarna Är ju inte dom bästa:p


*****

Frureinhold.se / 21 Februari, 2010 - 20:36 /
0 Kommentarer



bättre idag..

Frureinhold.se / 21 Februari, 2010 - 11:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu ligger jag och snosar i sängen, hästarna är ute och stallet är fixat :) frukosten är i magen och huset är städat :D så himla skönt när allt det tråkiga är klart. Igår när vi gick slutrundan med macy försökte vi oss på mer off road körning :p Så vi började gå och efter all blåst har det blivit sjuka drivor, så helt plötsligt från ingenstans försvann halva min kropp ner i snön :D lite längre fram ser jag robin, fast i snön och macy som kämpar för att inte sjunka ner :p fick kommentar att det ser ut som om det inte är så mkt snö som bilden visar. Jag sitter med benen fast i snön, alltså inte allra längst ner på marken. Det har snöat nu i så lång tid att det har bildats schakt, det var tur att det fanns ett stop annars vet jag inte hur jag skulle komma loss :)



idag har vi inga planer, bara vara hemma, greja lite och äta upp kanelbullarna som vi gjorde igår :D yammiee..

ännu värre...

Frureinhold.se / 20 Februari, 2010 - 15:52 /
1 Kommentarer

kom in från stallet nu, tog en off road väg och ah på bilderna får ni se resultatet. Jag drunknade, snö upp över midjan och man satt inprincip helt fast :/ macy fick hoppa i mina spår, stackarn, hon drunknar ju om hon kommer fel.


fybubblan

Frureinhold.se / 20 Februari, 2010 - 15:05 /
0 Kommentarer

lite kort ifrån vårat vinterland :D haha man tror inte det är sant ! tur det är os och hela kylen fylld med god mat och godis. Svärfar och jag var ute i morse och pölsade oss ner med bilen till rotan, det var helt ödsligt, inte en kotte ute. Eller jo en kärring som körde in i oss men förövrigt var det inga ute, hela affären var tom :D kändes lte wierd !!




babybooom??

Frureinhold.se / 20 Februari, 2010 - 13:33 / Vardagen
1 Kommentarer

hm mkt försvinner i snön, ex. existerar det inga brevlådor just nu och vi fick överväga om vi skulle ta traktorn till affären haha undra om det blir en baby boom i syd och väst sverige om nio månader, så mkt snö som det är nu var det längesen det var och ah ni kan ju lägga ihop matematiken själva, alla minns väl 90-tal...ets baby boom, vad var det då? strömavbrott hahah helt galet ! ps:detta är inte ifrån min sida ds :P


favorit i repris :)

Frureinhold.se / 20 Februari, 2010 - 12:30 / Music
0 Kommentarer


****

Frureinhold.se / 20 Februari, 2010 - 00:51 /
0 Kommentarer









kanon bra låtar, helt klart värt att se imorgon :)


äntligen lite...

Frureinhold.se / 19 Februari, 2010 - 20:54 / Vardagen
0 Kommentarer

-c872cda0e386a6a53299b4d56674e72.png

Kolla varifrån!

äntligen lite hård rock:-)


Alcazar var...

Frureinhold.se / 19 Februari, 2010 - 20:16 / Vardagen
0 Kommentarer

0-7a7c4ae6a2d88df7ccea69b804950e6e.png

Kolla varifrån!

Alcazar var helt okej:) bästa låten hittils av alla bidrag:p kul nu Är det igång:)


framme och...

Frureinhold.se / 19 Februari, 2010 - 19:22 / Vardagen
0 Kommentarer

0-366360c837d37a6986c72d4b209ac9ee.png

Kolla varifrån!

framme och fullt ös, kanon skoj:)


vi sitter...

Frureinhold.se / 19 Februari, 2010 - 18:22 / Vardagen
0 Kommentarer

0-69100488c5d5cb1719142417691b32fe.png

Kolla varifrån!

vi sitter på heaven 23:) mysigt med mexikansk buffe och cider:) om en liten stund skall vi gå till scandinavium och kolla in genrepet på melodifestivalen:) kram på er!


....

Frureinhold.se / 19 Februari, 2010 - 14:01 / Vardagen
0 Kommentarer

såhär blev det idag, dålig bild men jag är nöjd :)


why??

Frureinhold.se / 19 Februari, 2010 - 13:40 / Vardagen
2 Kommentarer

Idag är det fredag och jag mår skit illa, har haft en sån här känsla hela veckan, när det känns som om man skall spy fast man inte gör det :( blä blä blä.. sen all denna snön gör mig deppig, tycker om snö men kanske inte i denna mängd. Specellt inte idag när jag skall spendera en kväll tllsammans med mamma, Jessica och Tindra, vet ju inte ens om jag kommer ut hemma. Vi har närmare en meter snö nu och det skall komma ännu mer under natten. Vägen här hemma är helt igentäck fast att de plogar om och om igen :/ suck. Sen är det inte nog med att det kommer mängder med snö, det blåser som tusan också så allt ifrån åkrarna yr upp på vägen. Så just nu är det ovist om vi ens kommer härifrån, kanske kan ta jeepen, vi får se, jag håller i allafall på att göra mig iordning :) blir faktist bra :D dock kommer väl snön förstöra allt på en sekund :) ;)


det är en bragd

Frureinhold.se / 18 Februari, 2010 - 22:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Anja tog brons i komb. Dagen innan flög hon 60 meter i en olycka som citeras från pernilla wiberg som en av de värsta hon har sätt. Och så idag för bara ngr minuter sedan kör hon in, trots smärta och nerver in på en hedrande 3:de plats. Det var spännande fram tills sista åket, lindsey vonn hade ett bra läge, men körde ur ngr svängar innan mål... gud jag är helt i trans haha



ruskigt dålig låt för detta tillfälle, men jag vill för er som missade vurpan skulle få sätta sig in i hur grym hon är !!


äntligen helg

Frureinhold.se / 18 Februari, 2010 - 18:28 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har jag lagt mig i sängen igen och mätt i magen är jag också. Slutade kl 16.00 idag och direkt när jag kom hem fixade jag iordning stallet och gosade med sören :) Jag har varit helt slut idag, mer än vanligt, tror att jag är på g att åka på en rejäl förkylning :( dessa dagis gör mig helt snorig blä blä blä. Men som sagt ligger i sängen, ätit god och nyttig grönsaksoppa och har negerbollar i frysen :D yaamiiee. Ikväll är det os igen och vi får verkligen hoppas på en medalj, igår var ingen höjdare, uch stackars anja och sprinten behöver vi inte ens tala om. Många fjärde platser har det blivit och ah nu är det bannemig på tiden att dra in lite guld :D


os

Frureinhold.se / 17 Februari, 2010 - 20:26 / Music
2 Kommentarer

Ligger i sängen och är helt slut i kroppen, har jobbat fram till 17.30, sen direkt hem och ta in hästarna fixa ordning allt som hör till det. Sen in, byta skor och direkt in till uddevalla för att tvätta  bilen i självtvätt hall, tog väl ca 40 min där. Åter hem igen, trött som tusan och så ringde pappa, tråkiga nyheter att mormor har fått åka in till sjukan :( eventuellt benbrott, hon är 88 år så ett benbrott är minst sagt inte bra :( uch uch, tänker på dig !! <3 Men som sagt nu är vi hemma, ligger i sängen, kikar på os och skall inte göra ngt mer idag. Bara vara och gosa som mkt man bara kan, får bli en god kvällsmat också. Vi har inte hunnit göra ngn middag idag så goda smörgåsar är  vad som står på menyn.



På tal om ingenting, jag skall på melidifestivalens genrep på fredag tillsammans med syster, systerdotter och mamma :p skoj skoj, får se hur kassa bidrag vi har i gbg :p asså årets melodifestival har varit under all kretik, helt svin dåligt. Ingen linda bentzing - jag ljuger så bra eller lena ph det gör ont, nä nu är det super dåliga såsom singel låt , ngn dåre i beyonce kläder som sjunger en balad... KATASTROF !!




mysigt i stallet

Frureinhold.se / 16 Februari, 2010 - 21:42 / Resor
0 Kommentarer

kom precis in från stallet, har ju som vana att gå ner varje kväll, fylla på vatten och gosa med satina. Men nu finns ju inte satina hos oss mer så sören är den som kommer få min uppmärksamhet som jag skrev tidigare. Så nu när vi var nere tog jag ut honom så fick robin borsta honom igen och byta täcke till ett gosigare. Jag ställde mig och mockade en snabbis, bort med de kiss och bajs som han har hunnit trycka ut sen kl 5 :) Sen tog jag och flätade manen och pannluggen så nu ser han ut som en tävlingshäst :p Han stod och njöt hela tiden och macy kunde inte låta bli att pussa och pussa på honom :p tror dom har en fling :p




Jag sitter och kikar på vårkläder och gooood vad jag längtar efter vååååår, få bort snön och se hur blommorna smyger sig upp ur marken. Jag och robin kollar på lite resor till sommaren och vi kan inte riktigt bestämma oss vart vi skall åka. Jag älskar ju medelhavet och robin har ju inte varit så mkt i europa så rhodos stad ser spännande ut eller kroatien. Vi får kika vidare helt enketl, spännande allafall !!


tråkig dag

Frureinhold.se / 16 Februari, 2010 - 18:01 / Vardagen
0 Kommentarer

Så är satina såld, super tråkigt men sant. Vid 13 idag var veterinären här och besiktade henne och självklart gick hon igenom utan anmärkningar :) skoj men ändå tråkgt, man kommer ju sakna henne massor. Men men nu får Sören lite extra mkt uppmärksamhet, tog faktist en tur på åkern förut. Idag har jag jobbat 7-16, jag känner mig lite krasslig så dagen har varit väldigt lång :/ skall även jobba imorgon och i övermorgon, självklart bra med timmar, men som sagt, jag är trött och ont i kroppen. Jag hostar och det gör ont i hela bröstet varje gång jag hostar till :( Just nu ligger jag i sängen, kaffet är på g och en semla såklart dagen till ära.




PINK 2010

Frureinhold.se / 15 Februari, 2010 - 18:55 / Vardagen
0 Kommentarer

då har man köpt 2 biljetter till pink i sommar :D yeeeii, nu vill jag till kiss och green dag också :D får se vad det blir :)


godmorgon. Sitter...

Frureinhold.se / 15 Februari, 2010 - 10:09 / Vardagen
0 Kommentarer

0-7bde204f98e80d63187ef3dd3efe7dca.png

Kolla varifrån!

godmorgon. Sitter på dagis och gäspar, blev väckt kl 7 och borländ jobbet kl 8 innan det skulle alla hästarna ut och en promenad med Macy:) snacka om stress. Och jag slutlp inte förän 17, jag kommer att vara helt död ikväll:p


bloggtorka

Frureinhold.se / 14 Februari, 2010 - 14:32 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag känner att jag har kommit in i en liten dipp när det gäller uppdateringen på bloggen. Det finns inget försvarbart i det mer än att jag har haft så mkt att göra just nu så orken har liksom tappat taget. Men så snart det blir lite varmare och skönare ute lovar jag massa nytt och skoj igen :p tillsvidare få ni nöja er med det lilla som blir :) Just nu är vi hos mamma och pappa, de hade köpt en super fin ljusstake till oss i alla hjärtans dag present. Vi hade som plan att åka ner till gbg för att gå på bio och äta en bit på rumpan bar. Nu blir det inte så, jag är super trött och lite bekväm av mig :p mamma står just nu och gör en jätte god middag. Låter kanske inte som det mest romantiska att spendera hjärte dagen tillsammans med mamma och pappa. Men eftersom jag träffar dom så sällan tycker jag att det skall bli himlans mysigt :) Jag och robin får ha hela kvällen tillsammans och varje dag i resten av våra liv :D det kallar jag alla hjärtans dag varje dag :D

söndag

Frureinhold.se / 14 Februari, 2010 - 11:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Alla hjärtans dag = mysdag.

Ha en bra alla hjärtans dag !!


underbar daaaag

Frureinhold.se / 13 Februari, 2010 - 23:26 / Vardagen
0 Kommentarer

gud kan inte sluta njuta av alla kort vi tagit idag :)










bli en buzzador

Frureinhold.se / 13 Februari, 2010 - 20:43 / Vardagen
0 Kommentarer


 (mitt användarnamn som Buzzador är Jennifertang)

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Jennifertang>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Jennifertang</a>


love you

Frureinhold.se / 13 Februari, 2010 - 15:47 / Vardagen
0 Kommentarer


åh vilken dag

Frureinhold.se / 13 Februari, 2010 - 15:22 /
0 Kommentarer

nu har vi äntligen kommit in efter en hel dag ute i solen :D helt underbart, först nere  vid havet och traskat på isen, sen hem och en skön ridtur på åkrarna :D både tomasz och robin red, så himla duktiga :p men här kommer alla korten :) klicka på bilen för att komma till alla korten :)
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4047750&l=5c78f056ff&id=609120758


klar med allt

Frureinhold.se / 12 Februari, 2010 - 15:09 / Vardagen
0 Kommentarer

pjuu klockan är tre och jag är klar med det mesta :) plugget är klart, jag har hunnit med stallet, duschat och sminkat mig och snart kommer tomasz och robin hem :) snacka om speed dag. Jag måste komma ner lite i varv nu så jag inte blir för trött ikväll, måste ju hålla mig vaken tills os invigningen ;) Någon mer som skall kolla på den ?? me loooove sports så jag ser så fram emot att os börjar inatt.


plugg

Frureinhold.se / 12 Februari, 2010 - 10:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är det dags för plugg, i allafall i 2 timmar. Jag har två uppgifter som skall vara klara tills söndag och i helgen är jag inte för sugen på att sitta och plugga. Så jag tar mig lite tid nu medan robin är på jobbet :) Blev ju inget mer inlägg igår, men jag kan förklara varför. Jag slutade halv 6 (från att ha börjat  7.30) och direkt när jag kom hem fick jag ställa mig och mocka, Robin hade lovat att hjälp mig men skruttisen hade fastnat i en bilolycka så det blev till att fixa allt själv :p Så efter mockningen gjorde jag iordning mat till alla hästarna, tog in dom, fyllde på nytt vatten och sopade klart, precis när jag var klar kom min prins :D Jag var lite orolig att de var dom som hade krockat, men så var inte fallet. Men så när jag kom in hade jag tänkt börja plugga, men det var precis som om kroppen slogs ner av en stor slägga. Jag dunsade ner i sängen med spikmattan i högsta hugg och stensomnade. Vaknade igen vid 9 och gick upp, grejade lite här hemma och gick sen och la mig igen :p Utvilad och glad har jag nu vaknat och är kanon laddad för att börja plugga :)


music

Frureinhold.se / 11 Februari, 2010 - 07:01 / Music
1 Kommentarer

detta har strömmat ur spotify nu på morgonen, gud var så trött i morse :/ då är millencolin en bra kickstart :D jag skulle haft ett springband så hade man ju kunnat bränna lite på samma gång :p Det är helt otroligt att ett så bra band som millencolin kommer från sverige, det är nog enda bandet efter ngr rockisar som man kan vara stolt över. Allt de andra blaj musiken som kommer ifrån de svenska artisterna är inte så mkt att komma med :P Det blir ett kort inlägg nu, har ju som sagt fullt upp idag, Macy får följa med svärmor till jobbet :p mysigt med ett eget kontor och en hel övervåning för sig själv :p Sen klart en hel hall med bilar haha :D Macy kankse skall bli peugeot försäljare ?! super skönt att det går att lösa på ett sånt sätt iallafall.



ps: jag älskar dig robin, du är mitt allt skrutten ;)


godnatt

Frureinhold.se / 10 Februari, 2010 - 23:02 / Vardagen
0 Kommentarer

blir inte så mkt uppdatering nu men jag har helt enkelt inte tid, tråkigt som tusan men sant. Får skärpa till mig, ge mig bara lite tid :p Idag jobbade jag som jag skrev i morse, när jag kom hem hade macy och duchess mumsat i sig all min köttfärs som jag hade ställt fram för att tina (morr) men sånt händer. Som tur var hade robin kommit hem innan mig och tagit fram en köttbit istället och även dammsugit och plockat iordning :D bäst är du trollet. Vi fick dock åka och handla, det fattades tandkräm, juice, yougurt, hundtidning och annat lite småplock :D Älskar alla hundtidningar, man lär sig massa nya saker och hittar massa saker som man kan köpa osv :D gud utvecklingen går verkligen framåt.



Imorgon börjar jag 7.30 på bergs dagis, där jag jobbar jag fram till halv 1 sen måste jag sätta mig i bilen och åka till bokenäs dagis och jobba fram till 18.00... jag kommer vara trött på kvällen, och inte nog med det skall jag också fixa stallet direkt när jag kommer hem ZZzzz jag hoppas lite att jag blir ledig på fredag så jag kan ha tid att greja här hemma. Tomasz kommer på fredag så då är det skönt att det är fint och så här hemma :D



ah det var nog allt för idag, godnatt

macys första älg

Frureinhold.se / 10 Februari, 2010 - 08:58 / Vardagen
4 Kommentarer

Nu skall jag snart åka till jobbet, men först ett snabbt blogginlägg. När jag gick ner till stallet i morse vi sju försvan macy ut på gräsmatten, jag tänkte inte mer på det och gick in i stallet. Men så efter några minuter hör ju hur hon skäller osm tusan, mer och mer och mer så jag sprang ut för att kolla vad som skrämde henne. Då ser jag hur en stor älg springer över hagarna och hur macy står som en studs boll precis i hagkanten :p Stackarns macy, undra vad hon trodde kom farandes på de viset :p men duktig som hon var kom hon direkt på min inkallning :) Känns så skönt att kunna ha henne lös på de sättet, det blir så mkt lättare sen när man skall träna och alla hundar skall vara lösa :)



Om en stund skall jag till jobbet, arbetar den sena tiden idag 9.30-18.00 pjuu vilket pass :) Det går magsjuka på dagis med så man hoppas ju på att inte bli smittad, blä blä blä !


godmorgon

Frureinhold.se / 09 Februari, 2010 - 06:36 / Vardagen
3 Kommentarer

det blev inte mkt mer inlägg igår, men tro mig det fanns en anledning till det :p Jag slutade jobbet kl 4 och när jag var hemma på lucnhen hade mina djur haft rave med en blommkruka så jag fick dammsuga i 100 km/h. Så kom jag hem och då märkte jag att macy hade  börjat löpa, stackaren var helt olycklig. Så jag fick ställa mig och dammsuga hela huset och torka golven, det var la sammanlagt 5 droppar men det kändes skönt att dra över hela huset :) Sen tog jag alla macys sängkläder, både de inne i sovrummet och i hallen och tvättade  så det skulle kännas fräscht för henne. Direkt när jag var klar fick jag dra på mig  stallkläder och gå ner till stallet, fixa allt där och ta en ridtur tillsammans med macy som följe :) In igen och upp till huset, byta om fräscha upp sig och sen åka in till uddevalla för att tvätta bilen i en tvätthall (självtvätt) tog runt 30 min med avfettning etc :) Och så in i bilen igen, beställa pizza och hem för att bänka sig framför tv:n och hockey :D För er som kollade vann vf med 2-1 mot luleå, ett avgörande kom med 6 sekunder kvar att spela :)



Nu är det dags att göra sig iordning för en dag på dagis :) får nog stänga lite dörrar så jag slipper nya överaskningar när jag är hemma på rasten :)


krig?

Frureinhold.se / 08 Februari, 2010 - 07:06 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag förstår inte uppståndelsen, det är en katastrof med vad som hänt i afganistan, med två svenskar som dött. Men jag blir lite förbryllad, det dör folk hela tiden i afganistan, det är krig, i krig dör folk. Det är inget nytt, sen att det nu var svenskar är klart tråkigt/lessamt, men det blir lite patetiskt när man hör på nyheterna. tex. kunde detta ha stoppats och nu har två svenska liv släckt, hur många har inte dött i alla dessa krig?? skulle vi ta upp varje gång ngn dör i alla världens fruktansvärda krig skulle nyheterna inte bestå av annat. Nä skärpning, det är klart att man skall ta upp det, men sluta goja om att det inte kunde hänt. Allt händer i krig om inte minst mord.


 


godmorgnon

Frureinhold.se / 08 Februari, 2010 - 06:28 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag är verkligen ingen morgonmänniska när jag måste gå upp :P sitter i morgonrcken vid köksbordet och sörplar varm oboy och valio yougurt. Ögonen skriker efter den goda kudden och jag med för den delen, men det är väl så på måndagar, värsta dagen på veckan. Idag och imorgon jobbar jag 7.30-16-00 sen onsdag och torsdag jobbar jag 9.30-18.00, riktigt skönt att ha lite och göra, dock måste jag läsa massa marknadsföring på kvällarna. På tal om marknadsföring, det är en kanon rolig kurs, hela boken är på engelska, så man lär sig massa intressanta ord som man i vanliga fall inte hade stött på. Boken fokuserar på utlandet och inte helt insnöat på sveriges reklam, '' felix gör det goda godareeeeee'' ah ni fattar. Man får se lite annat och hjälpa olika  företag hur de skall göra sitt företag större och locka till sig en större kundkrets.



Nog om all skola etc, pju att jag ens orkar tänka på det såhär tidigt på morgonen :p Men ibland överträffar man sig själv :) Det har blivit ljusare nu på kvällarna och mornarna, men jag saknar ännu det där super ljusa morgonarna. De när klockan är halv sju som nu och det är ljust ute :D man blir så mkt mer motiverad att gå upp, mitt huvud är så inställt på att sova när det är mörkt, så lite ljus tack :)


trevligt att...

Frureinhold.se / 07 Februari, 2010 - 14:40 / Vardagen
1 Kommentarer

-a400afdbb0a798493b9ecc28e77d21d.png

Kolla varifrån!

trevligt att kika runt på massa fina båtar:) köpte en handgjord lampa med ett gammalt sjökort som skärm och rullad rep, sånt gammalt. Bara 1200 och inte nog med det, sjökortet Är över sundet hemma:-)


båtmässan

Frureinhold.se / 07 Februari, 2010 - 12:52 / Vardagen
0 Kommentarer

nu skall vi snart åka på båtmässa, åh jag kommer bli helt salig bland alla super fina båtar. Men det är bra att drömma, då vet man vad man vill ha när man blir stor..


 

Igår var ju bara pinsamt om ni frågar mig, varje år sätter man sig fram tv:n med förväntan till bra låtar och varje år blir man lika besviken :P Nu får det minsann vara bra, inge mer melodifestival. Vi hade i allafall en trevlig kväll, åt god mat och drack en stor god orgasm :D yammiiee..


hmm nu har det börjat

Frureinhold.se / 06 Februari, 2010 - 20:30 / Vardagen
0 Kommentarer

hmm vad skall man säga om starten, den som ser klart få se haha jag och annika drar i oss en orgasm mums mums :)


melodifestivalen

Frureinhold.se / 06 Februari, 2010 - 16:57 / Vardagen
5 Kommentarer

Idag börjar det igen och för första året så är man skeptisk om man skall kolla, men ni som känner mig vet ju att jag kommer att kolla vilket fall :p Hoppas att det är lite mer rock iår ;) tänk om millencollin kunde ställa upp, fan vd ballt det hade varit.

Men nog om song, idag har det varit en helt fantastisk dag med strålande sol. Jag tog en tur med satina och macy hade en släng utav damp idag. Fullt ös hela tiden och hopp dit och hopp hit :p hon sov gott när hon väl kom in sen. Just nu sitter jag och kollar på hockey frölunda leder med 2-1 mot färjestad. Det är en måste match, det finns inte förslust nu. Då är det ruskigt nära fiasko, tråkigt men så sant. Korten jag tog i morse var såååå fina :D morgonsolen på g upp och allt :D hoppas på en lika fin morgon imon med :)




morgon fotografering

Frureinhold.se / 06 Februari, 2010 - 09:43 /
1 Kommentarer



spökhästen ??


bh

Frureinhold.se / 05 Februari, 2010 - 22:36 / Shopping
2 Kommentarer

Jag sitter och kikar på lite bh:ar jag letar febrilt efter anna:s bh :D fick låna hennes tubtop bh som jag bara förälskade mig i :D så om jag inte snor den ur hennes låda så måste jag hitta mig en likadan. Den satt som en smäck hur kanon som helst :D



så himla...

Frureinhold.se / 05 Februari, 2010 - 14:07 / Vardagen
1 Kommentarer

1e192f00e4c5e55d1e2a490aa94dca53.png

Kolla varifrån!

så himla söt:)


undra hur...

Frureinhold.se / 05 Februari, 2010 - 14:02 / Vardagen
0 Kommentarer

299ac16359c08162bd09b8d36b0d5a8b.png

Kolla varifrån!

undra hur många djur som lägger sig och sover när dom Är hos vet. :p dom Är så himla duktiga. Pratade precis med robin, vi bestämde oss för att äta oxfile idag:-) åh det Är så himla gott. Nu kurrar min mage:p


gud vilket väder

Frureinhold.se / 05 Februari, 2010 - 11:33 / Vardagen
0 Kommentarer

kom just in ifrån stallet och hjälp vilket underbart väder det är ute. Solen skiner och snön glittrar, tog en tur på satina på åkrarna, snön bara yrde. Snön är så djup nu så macy fick springa bakom i satinas spår, stackarn, tungan bara hängde på henne när vi var klara. Jag tror satina njöt extra mkt utav att få springa i snön, öronen framåt men med en lugn som kunde göra vem som helst helt lycklig. Nu står hon allafall i hagen med ett fleece täcke på sig, det är ju som sagt strålande sol och super härligt för hästarna att få lufta pälsen lite :) Macy sten sover och om en stund skall vi till vet. Det är sånna här dagar man kommer ihåg ifrån vintern. Det kan vara slask och rusk men när man tänker tillbaka så gör en bra dag flera dagar bättre :)

jaja frukost nu

godmorgon

Frureinhold.se / 05 Februari, 2010 - 09:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Gud vad skönt det är att ligga i sängen på morgonen och vakna till en runda på nätet. Det finns några sidor som jag alltid går igenom när jag vaknat och när man väl är klar med dom har man liksom vaknat till liv :p Idag är det också strålande sol ute så jag planerar en långtur med macy och satina. Dock måste jag hinna till veterinären också med mina små djur. Duchess skall få sin vaccinspruta och macy skall dom kolla över rent allmänt. Jag tycker att hon kliar sig mer än vanligt, kan ju bero på fällning men jag vill kolla för säkerhets skull så det inte är ngt annat.

Förövrigt skall jag inte göra många knop, handla hem lite god mat/godis till lets dance ikväll och sen hmm nä det blir nog inte roligare än så :p

hörs senare

haha Seriöst :)

Frureinhold.se / 04 Februari, 2010 - 14:39 / Vardagen
1 Kommentarer

Kikade igenom kommentarer som jag fått angående mitt inlägg om guess who. 1 det var innan operationen och 2, det speglar hur extremt mkt smink kan förändra en person. (Och klart man inte är fräsch efter en operation, det var inte min poäng haha.) Jag kunde inte tro mina ögon hur hon såg ut utan 7 kg spackel. Men om ni nu har så mkt sympati för sveriges kaxigaste bloggerska tycker jag att ni skall gå in och säga det till henne. Btw jag är snygg utan smink, men ännu snyggare med ;) Har ni några mer fyndiga kommentarer så väntar jag med stoooor entusiasm. Alltid kul att se hur extremt mogna människor är som skickar ifrån en anonym adress. Det som är ännu mer underhållande är att se vems ip det är ;)



Nog om alla ''coola'' människor och tillbaka till min dag. Jag kom nyss hem från uddevalla C, jag har varit inne och övat stadsträning med Macy. Hon är ju inte så van med att träffa massa folk och speciellt sånna som inte vill hälsa på henne. Alla hon träffar här på landet vill ju alltid gulla och gosa med henne, så är det inte riktigt i stan. Så det blev en trip in och massa övning. Jag är super stolt över henne, visst att hon nosa och så i början, men efter en stund skötte hon sig riktigt bra. Hon kunde till och med kissa i stan, dock i en stor snöhög där ingen hade gått innan med det är ändå framsteg :) köpte även en present till robin och accesoarer till mig :D 2 stora blommor till håret, 1 diadem, tights x2 och knästrumpor x2 :)





Nu skall jag i allafall ner till stallet, fixa med satina och gosa med henne :) Sen ikväll eller runt 18 skall vi åka till mamma och pappa, det är ju hockey ikväll. Sen har min mamma köpt en macbook, och jag är såååå avnings :p vill med ha en mac book, men tyvär så har jag redan en ny dator (1år gammal) så jag får nöja mig med den ett tag till....


top model sverige?

Frureinhold.se / 03 Februari, 2010 - 21:42 /
1 Kommentarer

Vad hände med top model sverige??


sommar sommar sommaaar

Frureinhold.se / 03 Februari, 2010 - 21:09 /
0 Kommentarer

åh hittade lite kort på pappas facebook, nu längtar man ju ännu mer !!


guess who?

Frureinhold.se / 03 Februari, 2010 - 15:26 / Vardagen
6 Kommentarer


music

Frureinhold.se / 03 Februari, 2010 - 11:22 / Music
0 Kommentarer




Godmorgon

Frureinhold.se / 03 Februari, 2010 - 10:31 / Vardagen
0 Kommentarer

Snö igen :p asså det finns inget slut på allt det vita som kommer ifrån himlen. Men jag är för trött för att klaga så jag gör som barnen i bullerbyn, allt som är negativt byter ja plats till positivt :p erkänn bra, då blir ju allt roligt ( dock bortser jag ju från allt ont i världen) Men förutom det så är det nog lika bra att vara miss positiv :)

Idag skall jag städa lite här hemma, macy fäller så det  blir att dra av med damsugan varje dag. Robin tycker att det är lite överdrivet men jag är så himla pedant så med nöje röjer jag bort alla söta små svarta strån :) Jag skall även ner till Satinabus och fixa iordning henne. Kan väl säga att alla tre hästarna är rätt le på vädret. Vi får till och med lägga ut mat till rådjuren och kaninerna på kvällarna. Dem har liksom gjort en stig fram till hästarnas hage haha, lite sött :)



Kanske är det bambi och stampe vi har i hagarna ? :D


hallongrottor :D

Frureinhold.se / 02 Februari, 2010 - 18:06 / Vardagen
0 Kommentarer

För ett tag sedan gjorde vi hallongrottor, dom blev kanon goda så jag frågade robin om han ville göra sånna idag igen :D gissa vad han svarade ;) har precis legat i badet med härligt uppfrikande badsalt och skall nu sätta igång med baket :) 
Hallongrottor

Ingredienser
  • 250 g smör eller margarin, rumsvarmt
  • 1,5 dl strösocker 
  • 400 g (6-7 dl) Finax Glutenfri Mjölmix alt. Lågproteinmix
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk bakpulver

Fyllning: fast hallonsylt eller hallonmarmelad

 Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175º.
  2. Rör ihop smör och socker.
  3. Blanda i övriga ingredienser till en deg.
  4. Placera degbitarna i aluminiumformar. Gör en grop i mitten av degen.
  5. Lägg en klick hallonsylt i varje fördjupning.
  6. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter.

Mums mums ;)


Frukost, viktigaste målet på dagen

Frureinhold.se / 02 Februari, 2010 - 12:31 / Vardagen
0 Kommentarer

Som ni alla vet är frukosten det viktigaste målet på dagen, så nu lägger jag upp en bild på min frukost :D Mums mums, lite jobbigt att släpa fram allt, men det är sååå värt det. Man blir mätt i magen och go i kroppen ngr timmar framåt :)



1 st verumhälsofil och cornflakes med rödabär
1 st macka med ost och tomat
1 st ägg
1 st oboy med en skvätt nescafe expresso pulver
1 st juice (apelsin/ananas)

Ja det var väl allt :) nyttigt och gott :)


Macy älskar snö !!

Frureinhold.se / 02 Februari, 2010 - 12:10 /
0 Kommentarer

Våran hund älskar att hitta saker, vi visste sen innan att hon är en duktig sökare, men såhär duktig kunde vi nog inte tro :p Var ute i snön med henne precis och busade och fotade. Men så huxflux börjar hon gräva hejvilt i den snart meterhöga snön. Jag tänkte inte mer på det och lät henne gräva och efter en stund så ser jag henne ta upp en gammal snusdosa. Alltid när vi kör spårövningar har jag en gamal snusdosa fylld med leverastej som hon får när hon kommer tillbaka med sakerna. Det är helt otroligt att hon hittade den efter så lång tid och under all snö :D


Seriemaraton

Frureinhold.se / 02 Februari, 2010 - 10:40 / Vardagen
0 Kommentarer

nu ligger jag här igen och snoret rinner som det har gjort i flera veckor, sängen är varm go och helt underbar, Macy sover och Duchess har adhd :/ Men i vilket fall, snart skall jag se på oth, best program ever... efter det blir de desperet houswifes och helt okej, men inte alls som oth. Det låter säkert slappt att ligga i sängen halva förmiddagen, men ni anar inte hur gött det är. Man skall ta vara på den tiden man kan slappna av. jag resonerar lite som en björn, vintern är till för att ligga i sin varma säng och vila :D haha jag skulle vara grym som björn :p


macy vill gå ut..

Frureinhold.se / 01 Februari, 2010 - 12:24 /
3 Kommentarer

.. så då är det bäst att vi gör det :) hörs senare


godmorgon

Frureinhold.se / 01 Februari, 2010 - 10:37 / Vardagen
1 Kommentarer

Sängen är bra skön måste jag säga. Igår kom vi inte i säng förän 00.03, eller ah då släckte vi lampan. Då förstår ni själva hur skön sängen är att ligga i nu på morgonen, de är nybäddat och allt :) dock skall jag snart gå upp och göra frukost. Har fått en sån himla trån efter ägg, äter det hela tiden, iallafall på morgonen :D så det får bli varm oboy, smörås med ägg och hmm ngt mer gott :D Efter frukost skall jag iallafall gå ner till stallet och fixa iordning lill tjejen och sen ta en promenad i snön. Gosh vad mkt snö det har kommit, helt sjukt att det inte finns ngt stopp på det :/