StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

bakis

Frureinhold.se / 30 Juli, 2010 - 14:48 / Vardagen
0 Kommentarer

Ucha nu sitter jag på jobbet och väntar på camilla som är en segis. Vi skulle ses vid 2 och ta en fika men när jag kom dit satt hon och åt :p seg seg seg, nä då har jag ju tid att blogga lite. Igår var det kalas för henke, kanon skoj med överaskning, kidnappning, tårta, musik, lekar, skratt, däckning och flams :D ja men kvällen blev helt klart lyckad asså. Han fick presentkort på systemet på 1400:- så nu skall han köpa sig en svensk wiskey :D han blev helt överlycklig, snacka om alkolist ;) nädå, i värsta fall får han bjuda på nästa fest asså. Här kommer lite kort på mitt jobb och mina underbara arbetskamrater !!!




vill bara tillägga att vi inte är ett dugg normala men det är ju det som är skoj, fy fan för att vara biege ;)

nytt

Frureinhold.se / 28 Juli, 2010 - 22:38 / Vardagen
3 Kommentarer

denna skönheten flyttade hem till mig idag :D

ur snygg asså :D


:)

Frureinhold.se / 27 Juli, 2010 - 13:51 / Vardagen
0 Kommentarer

börjar få tillbaka mina lockar :D bara skum och spray = kanon

Mån....Tisdag

Frureinhold.se / 27 Juli, 2010 - 12:14 / Vardagen
0 Kommentarer

gud man tappar änna kollen på vad det är för dagar, men idag är det tisdag allafall och jag är seg. Ligger i sängen och kollar på em, kul kul, dock har vi ju inga direkta stjärnor med, men men vi får väl se hur det går. Det är sol ute också, men jag är inte pepp att gå ut, skall duscha om en stund och sen gå en långis med macy, det behöver hon. Robin har massa på jobbet nu och får jobba över endel så hon behöver ordentliga rundor :) Ikväll är det räkfrossa, mysigt med räkor ta mig f*n över allt haha :p slutet av kvällen är man inte sugen på räkor, tro det eller ej :p 
På tal om dieter som jag skrev häromdagen. När jag flyttade hit upp vägde jag runt 60-61 och nu efter ett år väger jag 57-58, bara att äta relativt rätt, röra på mig och ah det är väl det :D jag är väldigt nöjd över det.. nä nu skall jag duscha :)

inflyttningsfest i hättan

Frureinhold.se / 26 Juli, 2010 - 15:06 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja det var det igår, för er som inte vet vad hättan är så är det ett boende på jobbet där jimmy, henke, camilla och johanna bor :) Jobbade dock först fram till 23.00. Det kändes lite konstigt när man är helt finklädd när man kommer till jobbet och sen jobba med fest make haha :p men men fick se lite extra snygg ut den kvällen :p Men åter till hättan, det blev en lyckad.........skrevs igår...........skriv nu; fest, ja jag han inte skriva klart igår. Det blev nämnligen ett akut besök till blåstjärna med duchess. Hon låg på hallmatten igår och bara skrek, helt förtvivlad stackaren :( Ringde till blåstjärna och dom bad mig komma in med en gång. Så in med katt och hund i bilen och snabbt ner. Hon hade jätte ont i högre bakben, fick smärtstillande och in till röntken, men inte ens med smärlindring kunde dom ta i henne så i med en spruta till, denna gång med lugnande så hon sten somnade :( Tyckte så synd om henne, men med tre röntkenplåtar fick vi som svar att inget var brutet och fick nu undersöka henne lite närmre. Det visade sig att en annan katt har bitit henne i höften rätt in i muskeln. Stackars lilla prinsessa alltså, så nu har hon fått 2 antibiotika kurer och strut, måste hålla uppsikt på henne så hon inte blir sämre för då måste hon läggas in med dropp.. Ja så är det me det, skriver mer imorgon nu är det kalas som väntar osv !!

Pink

Frureinhold.se / 24 Juli, 2010 - 11:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Var ju helt grym alltså, sjukt duktig och helt galen. Helt klart den bästa konserten hittils, bra förband också. Good charlotte är ju sjukt bra, skall se dom så fort dom kommer till sverige. Dom rockade loss till några gamla godingar och även ngr nya. Takida var förband också, dom var inte lika bra i min mening, det känns lite monotåmt, men curly sue och ngr andra låtar blir man ju helt galen av :p



ciaaoo

Frureinhold.se / 23 Juli, 2010 - 16:30 / Vardagen
0 Kommentarer



nu drar vi på pink :) see yyaah !!


Pink

Frureinhold.se / 23 Juli, 2010 - 10:59 / Vardagen
0 Kommentarer

Det har varit så mkt nu det sista så jag har ju glömt skriva att jag skall på pink idag med robin :D Det skall bli hur kul som helsl. Hon är ju sjukt duktig och som förband har vi good charlotte oc takida, how awsome is that?? Sjukt kul allafall. Lite tråkigt väder dock, blåser storm och molnligt. Men men man kan inte ha sol jämt. Igår var det jobb för hela slanten, gud vad roligt det är att jobba asså. Så sjukt härliga arbetskamrater, tror jag, johanna och camilla skrattade konstant från det att vi börja tills vi gick hem. Det är så det skall vara på en arbetsplats, då är det som bäst.


fun fun fun.

Imorgon och på söndag är det jobb igen, lite segt med helger eftersom alla andra är lediga, men såntfår man ta :) Ha en bra helg alla !!


båttur

Frureinhold.se / 21 Juli, 2010 - 19:37 / Vardagen
0 Kommentarer

lite kort från mobilen, det kommer mer kort sen ifrån mammas och jessicas kamera :)








gud så härligt asså :D


blaahaa

Frureinhold.se / 20 Juli, 2010 - 14:42 / Vardagen
0 Kommentarer

nu drar jag till jobbet (snart till jobbet) skall ut med macy först och sen greja lite extra här hemma :p haha undra om jag kan greja ihjäl mig.


roligare än såhär blir det inte :p eller ah jag märkte nyss att en fågel gått in i våran hall och skitit, det är tacken för att man gav dom mat i vintras. En hög med bajs rätt på golvet, svin !!För er som tycker att detta inlägg är svin tråkigt, gå tillbaka ett år och se om jag var mkt roligare då, börjar nästan tro att jag har tappat stinget haha, det är nog bara en fas. Hörs imorgon !! 


godmorgon

Frureinhold.se / 20 Juli, 2010 - 10:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Gud jag är trött, vaknade precis 10.17 av att en traktor börnade förbi, hmm är jag inte van vid att det finns ljus här ute på landet ?? ja menar i stan är det aldrig tyst, jaja kanske är dags att gå upp trots allt. Dock ligger jag kvar en stund och gottar mig i den stora sängen, varför stressa liksom ?? hmm undra vad det är för väder ute, känner en lätt bris ifrån fönstret, känns som lite sol, blåst och moln. Har jag rätt ?? det återstår att se. Igår var det som sagt jobb igen, gick kanon, dock var det sjukt lite att göra :/ det blir lite långdraget då tyvär. Men vi pysslade och donade med lite saker som annars lämnas i skymundan.

Jag känner mig helt idélös, börjar min bloggtid gå mot sitt slut ? är min tid över ? kanske, kankse inte.. får se vad det blir av det. känns ju lite trist, när man vill uppdatera men är helt slut på ideer. Jag kan ju inte direkt klaga på att jag inte har ett liv, för det händer ju saker exakt hela tiden, men ändå ?? hmm jaja får ta mig en funderare helt enkelt. Nu skall jag gå upp, blir ingen ridning idag, sören skall ha en vilodag, det är viktigt också för dom små liven :)

ny hårfärg :)

Frureinhold.se / 19 Juli, 2010 - 12:49 / Vardagen
0 Kommentarer


riktigt nöjd asså :) lägger i lite goldwell refresh för att få de lite mer kalla tonerna :)

Jag har inte hunnit uppdatera ngt i helgen, sorry for that. I fredags kom ju tindra hit och hela fredagen och lördagen spenderade vi tillsammans med henne. Vi åkte rhino (golfbil fast i terräng typ) tindra hjälpte bert att gräva med grävmaskinen och klyvde ved med veronica :) Tror aldrig jag sett henne så sprallig och överallt på samma gång :D Vid lunch fick hon blunda en liten stund för att orka greja igen :) Vi invigde våra padock igår också :D så himla gött att ha det hemma nu istället för en bit bort. Jag kom faktist in nyss efter en tur i den. Det går bättre och bättre, han blir starkare och utvecklas i bra tackt. Nä nu skall jag se på true blood, see yah !!

ridning

Frureinhold.se / 17 Juli, 2010 - 00:18 / Vardagen
0 Kommentarer






















torsdag

Frureinhold.se / 15 Juli, 2010 - 12:12 / Vardagen
1 Kommentarer

idag är det torsdag och sista jobbdagen innan helgen :) igår var det hur lugnt som helst på jobbet, men allt rullade på, pyssla med dittan och dattan :) Efter jobbet tog, jag, robin, camilla x 2, jimmy, henke och jonas ett kvälls dopp, det var rätt kallt men det var himla skönt att ha gjort det :D Uch idag är det så trist väder, vad gör man en sån här dag mer än att sitta inne och bara slappa. Skall nog ta ett bad, det sitter aldrig fel och ta en promenad med macy. Hon har också varit helt slapp nu på morgonen, ligger och sover konstant :P Kanske en utvecklingsfas ? skönt för henne att kunna slappna av allafall. Imorgon kommer tirro hit också :D gud så skoj vi skall ha det, handla god mat, se på bra tv och gosa med hästarna, tror hon kommer ha en kanon fredag :)

regn och jobb

Frureinhold.se / 13 Juli, 2010 - 14:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu skall jag snart åka till jobbet, men först ut med macy och greja lite här hemma. För er som bor ute i bokenäs måsye hålla med om att det var ett jävla oväder igår kväll :p Det var sol och fint hela dagen, men så runt kvällskvisten drog helvetet lös :p det åskade och blixtrade så hela mörkret lös upp. Jag och robin sprang ut i våra morgonrockar för att ta in hästarna och det var som i en skräckfilm, ngr blixtrar lös upp och man såg skymten av hästar genom regnet. Robin höll på att dö av skratt när jag spran som kuasimodo längst stolparna på åkern. Man skall ju inte vara den högsta punkten så jag satsade på att vara under stolparna hahaha gud jag är för smart ibland :p Men hästarna var glada över att få komma in och jag och robin var väl rätt nöjda med det med, dock var vi som blöta hundar innan vi kom in :P

Idag har jag bara slappat tillsammans med macy, regnet har öst ner och det väntas mera åska enligt klart.se :) får la se, jag skall allafall jobba och förhoppninsvis går räkfrossan bra :)



vackert !!


porthouse i mitt hjärta

Frureinhold.se / 12 Juli, 2010 - 17:00 /
0 Kommentarer

Jag älskar porthouse, finns ingen affär som har så härlig stil som dom, en blandning av sjä och lantigt, mig upp i dagen. Har hittat massa saker ja vill ha nu :D



denna fast i svart !!



denna på verandan



love love love

perfekt

dessa med en fin blomma i :D


snygga fodral


galet snygga







nice :D

dieter

Frureinhold.se / 12 Juli, 2010 - 15:48 / Vardagen
1 Kommentarer

diet diet diet och diet, ja det är väl huvudämnet som surrar året runt men jag måste få tillägga lite. Det nya som jag hörde häromdagen var LCHF, you said what ???  low carb high fat, suck !! Vad hände med den normala, äta rätt, ofta, varierande och röra på sig regelbundet. Är det för enkelt eller helt enkelt för tråkigt ?? Jag tänker allafall inte starta ngn diet, har testat lite pulver, svält metod och inget funkar, man blir bara sur och nedstämd. Nä jag tänker hålla mig till det ''normala'' äta rätt och regelbundet, trycka i mig godis på lördagar och röra på mig så mkt jag orkar och hinner. Hittils har jag ju klarat mig ganska bra 169 cm och 58 kg, helt okej !!




bilder

Frureinhold.se / 12 Juli, 2010 - 11:20 /
0 Kommentarer

här kommer lite kort ifrån igår :)















grattis

Frureinhold.se / 11 Juli, 2010 - 16:25 / Vardagen
0 Kommentarer

nu tänker jag skicka ett stort grattis till Sofia och Kristoffer för deras under, i fredags kl 13 kom en vacker liten tjej till världen. Ni kommer vara dom bästa föräldrarna, stort lycka till !!
bilden är ifrån sofas blogg :)

påväg hem

Frureinhold.se / 11 Juli, 2010 - 14:48 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu styr vi bilen hem igen, det har varit helt underbara dagar både igår och idag. Kul att få träffa 2 av macys syskon + hennes pappa :) super fina allihopa.
nella, macy, wilma, zera och cheo :) 3 valpar kunde inte komma :(
blir mer kort sen :)

macy bebis

Frureinhold.se / 10 Juli, 2010 - 21:13 / Vardagen
0 Kommentarer


Macy och nella

Frureinhold.se / 10 Juli, 2010 - 20:10 /
0 Kommentarer

Mor och dotter har nu badat som tusan :)
mysigt, sitter och äter jordgubbar och grädde :) imorgon träffar vi de andra valparna

road trip

Frureinhold.se / 10 Juli, 2010 - 12:12 / Vardagen
0 Kommentarer


på väg

Frureinhold.se / 10 Juli, 2010 - 10:32 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sitter vi alla i bilen och är på väg till blekinge. Bilen är packad med allt (tror jag) haha. Vi skall bo på en ranch med shirehästar, spännande. Man fick ju leta upp ett ställe där lillskruttan kunde vara med. Vi skall även träffa AnnaMaria, jonas, hampus och nella idag en hel dag i förväg. Om det är skönt väder skall vi bada med hundarna och grilla :) mys mys mys, nu har 5 timmar i bil framför oss, suck :( ge mig ett flygplan så jag kan åka snabbt vart jag vill, eller ännu bättre ge mig vingar :D flyga som en fågel hade varut super skoj :) en stor örn i så fall :D
wiiieee :)

helg

Frureinhold.se / 09 Juli, 2010 - 17:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är det helg igen och för oss innebär det att vi skall ner till blekinge på valpträff :D Dock åker vi ner en dag i förväg, eftersom vi har så lång väg känns det bäst för både macy och oss att ha en natt till att återhämta sig på
.


Idag har jag städat hela huset, högt och lågt, skönt att få gjort det allafall varannan vecka. Så kan man småstäda lite varje dag resten av veckan :) efter städningen gick jag ut och klippte gräset vilket också var nödvändigt efter all sol och regnskurar, det växer som tusan. När jag nästan var klar med gräsklippningen kom jennifer ner, vi bestämde oss för att åka ner till kavlanda brygga för ett dopp. Dock blev det bara macy som bada, det var lite för kallt för våran smak :p vi blev inte långvariga utan åkte hem och satte oss på balkongen med saft och musik.


Nu ikväll eller eftermiddag skall mamma och pappa komma hit, det blir grillning och gott vin.


nice

Frureinhold.se / 09 Juli, 2010 - 14:20 / Vardagen
0 Kommentarer


regn

Frureinhold.se / 08 Juli, 2010 - 17:04 / Vardagen
0 Kommentarer

ja idag är det regnit ute och då passar jag på att utföra lite ärenden. Jag tog bilen in till torp med macy där bak, bra för henne att vara ute och se sig om :) Jag handlade vitaminer till henne och hämtade ut lite på recept till mig :) jag gick också in på hööks och köpte ett vintertäcke till macy som var på rea och en ny flughuva till sören ( en sån med öron) Tog och åkte hem igen och gick ut i hagen för att testa så att huvan passade. Men icke den var för liten, satte den på poke och åkte in och köpte en som var 2 storlekar större haha :p han allt bra stort huvud min lilla skrutt :p mkt hjärna kanske ?? :P haha
snyggt vah ?? :P
multidog - vita

Nu ligger jag i sängen tillsammans med macy och gosar , regnet öser ner och det är en bra film på tv :) tror den heter små skandaler, jessica biel är i huvudrollen, kanon bra. Dock hade jag velat se mera, den tog änna slut lite tvärt. Idag hade jag och Jennifer tänkt att rida, men det ser inte så ljust ut för oss, trist att rida när det regnar. Men men vi får se sen, nu skall jag slappa.

seg seg

Frureinhold.se / 07 Juli, 2010 - 11:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja ännu en gång är jag seg på att uppdatera. Men vad skall man göra, när tiden är ens största ovänn. Man hinner helt enkelt inte. Igår började jag jobbet kl 14.00 för ett möte med vd och restaurang chef. Jobbade sen fram till 23.00 och då är det inte mkt tid man orkar lägga på att starta datorn (tyvär ;O) Men igår var det min första räkfrossa och det gick kanon, gästerna var super nöjda och maten gick nog åt :P Träffade även lite nya sommararbetare igår, jätte trevliga dom med så det lär bli en kanon sommar :)
Nu jobbar jag idag och imorgon med sen skall jag, robin och macy packa bilen för att åka till blekinge och på den efterlängtade valpträffen, guud så jag har längtat efter detta ögonblick. Få se alla macys syskon och mamma :) kanon helt enkelt.


Nä nu skall jag ut och rida en sväng, vi hörs senare eller imorgon.

macy är såå duktig

Frureinhold.se / 05 Juli, 2010 - 11:09 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja igår lärde sig macy ett nytt trick, ''spela död'' eller pang du är död. Hon är så himla lättlärd, det går som en dans och svansen viftar fram och tillbaka :) Jätte skoj. Igår när jag kom hem efter jobbet så bestämde sig robin och jag för att ta macy på en kvälls tur. Vi gick ner för våran lilla uppfart och runt hörnet mot skogen. Och tro på fan att det står en stor älg där och kollar på oss, macy börjar skälla och springer emot den. Älgen tog med bestämd steg fart mot skogen, macy blev dock rädd när hon såg hur stor den var och sprang tillbaka till oss och satte sig bakom robin :P Vi bestämde oss för att gå åt andra hållet, macy ville dock springa tillbaka och skälla en extra gång haha sen kom hon springandes igen :p

Idag är det återigen jobb som står på schemat, dock är det super kul att jobba där ute, tiden går fort och jag har konon sköna arbetskamrater.


bada till månens sken

Frureinhold.se / 04 Juli, 2010 - 13:23 / Vardagen
0 Kommentarer

ja igår efter jobbet fick det vara nog, då tog jag, johanna, jimmy, henrik och robin på oss badkläderna och slängde oss i havet. Det var magiskt, vattnet var svart som natten och det enda ljud som kom var från våra armar i vattnet som drogs fram och tillbaka. Dock hade vi svårt att vara tysta så våra röster hördes också haha, men det var helt underbart. Vi hade svettats som idioter hela kvällen så att få svalka sig i det svala vattnet var magiskt. Så himla lyxigt att ha sånna underbara arbetskamrater, man skrattar och har kul hela tiden.
Idag är det jobb igen och jag måste erkänna att jag är rätt seg, men man kommer nog in i rutiner snart, jobbar ju fram till torsdag nu :)

badddaaa :D

Frureinhold.se / 02 Juli, 2010 - 18:08 /
0 Kommentarer








hur mysigt har vi det inte ? 2 min hemifrån och ett helt hav :D det gillar jag starkt. Macy gillar det också, hoppar som en studsboll innan hon simmar :p sen är hon så duktig och simmar jätte fint och kommer gärna fram och gosar så man skall hålla henne och sen vill hon iväg och simma igen :) jätte mysigt


shopping

Frureinhold.se / 02 Juli, 2010 - 10:37 / Shopping
2 Kommentarer





lite fint sådär på sommaren :) jag och michaela var inne i uddevalla igår och shoppade loss i solen :) Idag är det helt underbart väder och jag skall sätta mig på balkongen och läsa en bok och arbeta på solbrännan :p Hästarna har sina soltäcken på, macy har gått en långis och jag har hunnit städa + äta frukost :) nu är det jennifer tid ngr timmar :) gud så gott med sol asså, ikväll är det eclipse också, yeeeiii längtar massor.


good song

Frureinhold.se / 01 Juli, 2010 - 21:12 / Music
0 Kommentarer


fundering

Frureinhold.se / 01 Juli, 2010 - 11:40 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag satt precis och kikade igenom facebook, kul att se hur alla skriver i sina ''vad gör du nu'' vissa skriver om solen, vissa om hur det är att vara gravid, vissa om hur det är utomlands och så vissa om hur det är att städa och betala räkningar. Jag fastnade vi städ biten, hur ofta säger man eller hör man ngn säga ; åååhhh fan vad segt att jag måste stääääddaa blää.. men vänta nu, vill man inte ha det rent hemma ?! det finns ju ingen underbarare känsla än när det luktar rent, ser rent och framför allt känns rent. Känslan av att lägga sig i nya lakan osv. Gud med den tanken kommer jag aldrig klaga haha, dock dammsuger jag 2 ggr per dag hemma för att slippa se macy hår lite överallt :P älskar känslan när det är rent på golvet, glansigt och fräscht :D Ni som känner mig som liten kommer läsa detta och inte tro på ett skvatt, jag var såååå anti städning som liten / ungdom. Men jag antar att det blir anorlunda när man skaffar sig ngt eget.  Men till alla er som ändå kommer gnälla över att ha det fräscht hemma, se det som ett träningspass, finns ngn statistik på hur mkt du rör på dig under 30-60 min städning, kanon ju :D Och glöm för guds skull inte att sammarbeta, för er som är två i familjen, dela upp ansvaret, hjälps åt, gör det tillsammans, mkt roligare :)


källa

Men nog om städning och allt sånt :) jag kom nyss in från stallet, gud detta är hemskt. Jag stod i köket och studerade hästarna, sören sprang som tusan fram och tillbaka. Antog att det var flugor och blinningar som störde honom. Jag bestämde mig för att gå ner och ta på dom täckena. Men det var inte bara flugorna och blinningarna som orkat sig fram. Nu var även bromsarna här. Jetplan som vi kallar dom, sören var helt blodig på hela kroppen, super svettig och helt skakig. Samma sak med poke, dom var i uppehållstillstånd, fick ta dom båda två och springar in i stallet. Spolade av dom från top till tå och ställde sen in dom i stallet, gav dom lite hö och vatten. Stackare, dom såg verkligen lättade ut när dom äntligen fick komma in i det svala trygga stallet.


hugger är bara förnamnet, den penetrear sig in i huden och lämnar köttsår haha :p