StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

one day !

Frureinhold.se / 12 Juni, 2008 - 17:27 /
0 Kommentarer

åh vad jag längtar tills söndag, känns som om tiden går dunder långsamt :( hoppas det går snabbare snart ;p

idag har jag jobbar =) gick helt okej ingen direkt skillnad från annars :p

gud vad segt det var att skriva idag :/ inget som kommer upp i huvudet, allt är packat till viss del pengarna ligger och väntar och det är bara söndag som fattas :p

nä vi hörs fotboll nu ciao !


tisdag !

Frureinhold.se / 10 Juni, 2008 - 18:26 /
0 Kommentarer

idag har jag varit ledig =) i allafall fram tills kl 1 efter det skulle jag på utbildning fram tills 4. helt okej att inte göra nästan någonting men ändå få betalt för det :p För övrigt har jag inte gjort så mkt, mest tagit det lugnt, druckit kaffe pratat med marlene, sovit och kollat på greys !! så sjukt bra serie den med !

Min vackra kamera är också på väg nu med =) rosa och fin och en grym finess ;) man kan nämnligen ta kort under vattnet, 3 meter bara men ändå helt grym =) kommer bli så fina bilder när jag och baby ska snorkla :D älskar teknikens utveckling!!  vi åker ju om bara några dagar ! perfekt om du frågar mig ! bara jag och dreas i 2 veckor :D i love it !

imon ska jag jobba :/ inte för kul men det går nog fort hoppas jag sen ska jag jobba torsdag och fredag sen är det bara att packa vara nervös och njuta :D

inte långt kvar tills sveriges match ! hoppas hoppas att det går vägen !

nä nu ska jag vispa grädde och äta jordgubbar (L) :D see yah !

helgen över !!

Frureinhold.se / 09 Juni, 2008 - 09:43 /
0 Kommentarer

så är det vardag och verklighet igen ! Men man måste ändå sumera helgen lite för hjälp vad skönt det varit ! Börja i fredags med att jobba drån 7 - 2 sen var det havet för hela slanten. Åkte ut till andreas vid anfasteröd och låg där i några timmar innan vi åkte hem för att handla grill grejer. Det blev en helt underbar kväll med grill mat och massa gott :D 

sen kommer vi till lördag, då gick vi upp super tidigit och åkte ut till saxenhov, helt undebrart. skönt i vattnet och varmt väder, vi låg där verkligen hela dagen =) blir såååå bortskämd. på kvällen skulle vi på 25 års kalas, helt okej men inte jätte kul : / svårt när man inte känner så många, alla e så sammansvettsade.

och så har vi söndag, gjorde inte för mkt. Städade på morgonen, åkte till mormor och morfar och tog en promenad med molly åkte ner och bada i poolen sen åkte vi och kollade på fotboll =)

snipp snapp slut det var min helg i korthet ! ciao !

havet idag igen :D

Frureinhold.se / 04 Juni, 2008 - 20:11 /
0 Kommentarer

underbar dag idag med =) Vaknade vid 9 idag fast somnade om och vaknade när marlene kom om knacka på vid halv 10 :p gick i allafall upp då och fixade lite frukost och hämtade brassestolarna och åkte ut till anfasteröd :D underbar dag verkligen låg där till kl 4 innan vi tog oss till bilen och åkte hem =)

när vi väl kom hem bytte vi om och åkte till affären, vi hade nämnligen bestämt oss för att åka till silevattnet och grilla och kvällsbada =) och så fick det självklart blir =) och nu är jag hemma och duschad. Helt enkelt en underbar dag, hoppas vi får en sån här sommar =) fast jag får i allafall 2 veckor med sånt här väder :D

ha en fortsatt bra dag !

www.jennifer.tang.marykay.se

sommar, sommar och sool !!

Frureinhold.se / 03 Juni, 2008 - 17:44 /
2 Kommentarer

idag har jag äntligen ledighet =) vaknade vid halv nio i morse och visste att det skulle bli kanon väder så det var ju bara att gå upp fixa matsäck och åka till havet =) men först skulle jag tvätta bilen, den såg sååå sjukt smutsig ut :p så i bikini stog jag och tvätta bilen haha ahh tänk ut själv !

när jag kom hem från havet mötte jag dreas baby och vi åkte till rödvattnet för att bada igen, jätte mysigt verkligen !

imon hoppas jag på sol igen och då ska jag och marlene åka till lyckorna igen =) helt underbart att få lite sol på näsan ;)

ha det gött !!!

underbar söndag !

Frureinhold.se / 01 Juni, 2008 - 20:38 /
0 Kommentarer

idag var nog den bästa söndagen på mkt mkt länge, har nämnligen varit på utbildning med mary kay på rörtången. Detta kankse är svårt att förklara hur stort detta verkligen är, men att träffa så underbara kvinnor och få höra deras story om deras mary kay karriär =)

vi satt i allafall från 11 - 16 med olika i - storys och utbildning där man lyssnade på bla. våran national i sverige som för övrigt kör en rosa mesedes cab som hon har fått av mary kay ;) det ni !! 

efter allt detta så var det dags att gå  ner till deras egna båt hamn och vad får man inte se ? jo en jätte stor båt som vi skulle åka med till marstrand =) så underbart att åka igenom skärgården över till marstrand =) allt detta får jag bara för att jag är en sån bra mary kay konsult. snacka om att visa hur mycket man betyder. Och att ha ett jobb som mary kay konsult är som en dröm som gått i uppfyllelse. 

www.jennifer.tang.marykay.se 

kolla in min hemsida ! alla kan mary kay och får mary kay ! tveka inte om du är intresserad ! 

ha en bra dag ! // jennifer täng !