StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

malaga - torremolinos

Frureinhold.se / 31 Maj, 2011 - 19:32 / Resor
0 Kommentarer

tog sån sjuk tid att ladda upp så slänger in dom facebook istället :p klicka HÄR så skall ni nog se resten !!

Bebis V 27

Frureinhold.se / 31 Maj, 2011 - 19:10 / Hailey
0 Kommentarer

bebisen växer så det knakar :D

malaga

Frureinhold.se / 30 Maj, 2011 - 03:50 / Vardagen
1 Kommentarer

nu drar vi till malaga, skall försöka att uppdatera er så mycket jag bara kan :) men ni vet ju hur det är på semestern. Ha en toppen vecka så hörs vi på tisdag nästa vecka !!

Underbara Camilla !!

Frureinhold.se / 29 Maj, 2011 - 19:45 / Foto
4 Kommentarer

Foto: Jag !!

Fagens facelook :))

Frureinhold.se / 29 Maj, 2011 - 12:27 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2190 (MMS)

Fagens facelook :))


Nu känner man sig stor när älsklingen väck...

Frureinhold.se / 29 Maj, 2011 - 09:11 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3772 (MMS)

Nu känner man sig stor när älsklingen väcker än med kaffe på sängen, blommor och choklad + ett morsdag kort som det stod att jag skulle bli världens bästa mamma !! Bra start på dagen :D


Dags för kalas :))

Frureinhold.se / 28 Maj, 2011 - 12:43 / Vardagen
2 Kommentarer

img_7711 (MMS)

Dags för kalas :))


dagen i bilder

Frureinhold.se / 27 Maj, 2011 - 22:09 / Shopping
2 Kommentarer


Inte bästa ljuset men här är håret :))

Frureinhold.se / 27 Maj, 2011 - 18:04 / Vardagen
1 Kommentarer

img_8490 (MMS)

Inte bästa ljuset men här är håret :))


Underbar strandklänning :))

Frureinhold.se / 27 Maj, 2011 - 17:58 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7084 (MMS)

Underbar strandklänning :))


Leggins med dragkedja, 2mys trosor, 2hotpa...

Frureinhold.se / 27 Maj, 2011 - 17:42 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4374 (MMS)

Leggins med dragkedja, 2mys trosor, 2hotpants, 2string, en långklänning rosa genomskillnig, bikini blåvit randig, 3 linnen i vit, gul och aprikos, 3 shorts i samma färger, 1spets bustier, 3 presenter :p och cyckelbyxor med spets :D


Ny tröja med ankarknappar på ena axeln :))

Frureinhold.se / 27 Maj, 2011 - 17:38 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1120 (MMS)

Ny tröja med ankarknappar på ena axeln :))


Skall jag få lila hår?  :p nädå men det se...

Frureinhold.se / 27 Maj, 2011 - 11:38 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7612 (MMS)

Skall jag få lila hår?  :p nädå men det ser lite ut så. Vi provar ett nytt färgmärke, mycket spännande !!


I med slingor :))

Frureinhold.se / 27 Maj, 2011 - 11:29 / Vardagen
1 Kommentarer

img_9238 (MMS)

I med slingor :))


Sittwr med färg i, super snyggt blir det, ...

Frureinhold.se / 27 Maj, 2011 - 10:30 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3019 (MMS)

Sittwr med färg i, super snyggt blir det, johanna är en riktig pärla!!


the do day !

Frureinhold.se / 27 Maj, 2011 - 07:33 / Vardagen
0 Kommentarer

ja idag skall jag äntligen fixa mitt hååårr :D det är verkligen det datumen som man längtar mest efter när det gått 11 veckor sedan sen sist :p Pratade lite med johanna igår och det lät som hon hade massor utav coola idéer, som alltid !! Skall bli skoj att träffa henne, tror atta Camilla komemr förbi en sväng också :) super skoj ! Vädret ser inte så trevligt ut idag :/ men vad gör det när jag bara skall vara inne :D Efter LE skall jag till THN och shoppa lite inför resan, skall hitta bra presenter till prinsen med. Igår fick han sjukt nsygga levis shorts och en quicksilver tisha :) Han blev super nöjd, älskar att köpa kläder till honom, dock var ju detta ifrån hans familj :p men jag fick vara med och välja ut :) Tror jag vet vad jag skall köpa allafall. Skall handla till tuva idag med, prinsessan fyller ju 3 år imorgon :) gud vad tiden går fort. Hon om ngn längtar efter bebis :p Frågar om inte bebisen kan komma ut och hoppa studsmatta med henne och varje gång vi ses skall hon pussa på magen. Barn är allt för söta !! Tindra är så stor nu så hon har kommiut över hela frågstadiet men hon är nyfiken hon med. Gud tänk att hon är 7 år iår !!!!! vad tog tiden vägen ?! hon är ju inte min lilla skrutt längre :( Ja ja nu måste jag allafall sminka mig och åka, uppdaterar ifrån salongen ! tjing !

kalas

Frureinhold.se / 26 Maj, 2011 - 17:16 / Vardagen
2 Kommentarer

Ja idag skall vi ha mini mini kalas för robin :) han fyller ju år när vi är i malaga så har jag och veronica fixat lite presenter till honom :) så himla skoj och jag tror han kommer bli super nöjd :) Jag skall en sväng till överby imon och kolla på present som bara är ifrån mig, det han får idag är ju ifrån hans familj :) Jag tror jag har kolla på vad han skall få, jag skall även få imon :D yeeii. Jag kommer äsga detta nu sen får ni tycka vad ni vill. Men att vara gravid är inte alltid så fantastiskt. Jag längtar såklart efter bebis, den hade gärna fått komma nupå stört. Men om det är något som är jobbigt med att växa så mycket är att kläder inte passar från en vecka till en annan. Man känner sig inte bekväm i allt, kort sagt, garderoben blir bara mindre och mindre :/ suck. Låter as ytligt I know, men det handlar inte om ytan utan om hur man känner sig. Jag är inte van att se ut såhär och jag tror att min hjärna är beroende av att förändrningar skall ske i lugn tackt inte i raket fart :p
lite skillnad, men duskall veta bebis att jag älskar dig och att du är mitt och robins mirakel !

Dubbelt upp av miss dee :) snyggt, charmig...

Frureinhold.se / 26 Maj, 2011 - 11:44 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0437 (MMS)

Dubbelt upp av miss dee :) snyggt, charmigt och stilrent. Bebisen charmar klasskamrat efter klasskamrat med sina sparkar och puffar :))


Torsdag

Frureinhold.se / 26 Maj, 2011 - 07:10 / Vardagen
2 Kommentarer

snark, idag är jag inte lika pigg som igår. Gud har sovit såååå gott inatt, ville verkligen inte stiga upp när kl ringde. Men upp fick jag gå ändå och nu sitter jag och äter frukost. Det verkar som det kan bli lite fint väder idag allafall. Ser på nott sätt mysigt ut, kanske spricker det upp under dagen ?! Idag är sista dagen i skolan och nu verkar det ju som om askmolnet inte ställer till det ngt mer så vi kommer nog iväg på måndag :D Känns lite konstigt att inte träffa alla klasskamrater mera, jag kommer ju hålla kontakten med vissa och som tur är bor alla dom i kungälv :D bra tycker jag !
Igår efter skolan så åkte jag direkt till torp för att leta resväskor :p Jag visste att accent hade massa fina men jag kände inte för att betala 1500 :- för en väska när vi inte kommer resa på bra länge efter att bebisen kommit ut. Så jag gick till coop och kikade :p Dom hade en stor gård väska för 449 :- Tyckte det var mkt mer humant, går dom sönder så gör dom, då kan man kasta dom efetr denna resan. Men dom lär nog hålla, om inte ngn på landvetter ställer sig och hoppas på dom haha :p Jag och robin tog oss ann bilen igår med, alltså tvätta den, shit vad jobbigt :p haha jag når ju liksom inte ens halva rutan och taket skall vi inte ens tänka på. Tur vi har sidosteg :p Så nu är den fri från pollen, känns bra, lär ju komma ny idag, men då vet man att det andra är borta allafall :D
På kvällen gjorde vi inte så mkt, kollade på greys och off the map, love it och så låg robin en lång stund och pratade med magen. Igår tror jag på fullaste allvar att den körde ett gympass :D så himla stark bebis asså :p Till och med michaela fick känna för första gången igår när den sparkade :p Mysigt värre ! Jag är så glad att jag har robin, bättre man kan man inte ha. Han är allt och lite till !! Love you ! Nu skall jag äta klart och sminka mig ! ciaaoo !

onsdag

Frureinhold.se / 25 Maj, 2011 - 07:12 / Vardagen
0 Kommentarer

ja då var det onsdag, mitt i veckan och det är fortfarande storm ute :p undra när de har planer på att avta.. Idag vaknade jag när robin åkte till jobbet vid halv 6 och kunde inte somna om. Så upp gick jag, tog fram lite pannkakor och isthe. Haft en riktigt lugn morgon, får la se när koman slår in och jag blir super trött :p borde komma ngnstans runt 10-11. Men vad kan jag göra, är man klarvaken så är man. Idag har jag skola ifrån 9 -16.30, riktig monsterdag och imorgon är likadan. Sen är det sommarlov. Riktigt skönt :) är klar med min projektrapport med så jag har det verkligen lugnt, om jag inte behöver komplitera den såklart :p Hittils har jag klarat mig, men då är det väl högtid nu antar jag. Vet inte om ni tänkte på det, men gud vad törstig man blir av isthe, det liksom svalkar och gör en törstig på samma gång, snacka om bra kombo för dom som säljer :p haha :p Nä nu skall jag försöka greja md ngt innan jag måste åka !! tjing !

sänka Island

Frureinhold.se / 24 Maj, 2011 - 14:15 / Resor
4 Kommentarer

Kan någon vänlig själ ge mig en enda anlednign till varför island skall finnas kvar på världskartan ?! dom har lixom inga pengar, dom äger ett gäng vulkaner som ställer till det för inte bara dom själva utan hela j*vla världen ! Planen är att vi skall till malaga på måndag ?! hur många tror att vi kommer iväg ? Jag är grovt skeptisk, as tråkigt :( Helst av allt vill jag sänka hela Island, jämna det med marken, dränka ön ja allt som går för att kunna pka :D Gud vad ego jag låter men, tänk er själva när man sett fram emot ngt länge och så blir det inte av. Sen skall jag inte låta deppig men efter denna resan skulle det dröja typ 1.5 år innan vi kunde åka igen och det är lite trist :/ såklart är bebis mer roligt och underbart än en resa, men ni förstår nog vad jag menar. Men jag och robin bestämde att om vi inte kommer iväg skall vi åka till nääs fabriker och äta en god trerätters med massor med mys :) Det är minst lika mysigt. Vi kan ju inte åka på spa eftersom jag är gravid så då får vi rå om varandra istället. Jag älskar förövrigt Nääs Fabriker, för er som inte varit där borde packa väskan och åka direkt. Love it !!
Sviten med rund säng som du kan snurra och ha en otrolig utsikt över sjön :)

Spotify

Frureinhold.se / 24 Maj, 2011 - 14:04 / Music
2 Kommentarer

Ja ni alla musikälskare vet säkert vid det här laget att spotify är en betaltjänst och jag höll ändå ut länge :p men nu gick det inte mera, nu fick jag uppgraderat så att jag kan lyssna på hur mkt musik jag vill :p Så jädra lågt av mig men ändå. Jag fick genast mkt mer energi än vad jag hade innan ! Sitter och lyssnar på spansk musik, jag måste verkligen ta upp min spanska igen asså ! älskar spanska så himla underbart språk och om vi ändå skall resa mkt i mexico bla. är det ju superbra att kunna spanska :p Hoolllaa !!

Fixa håret

Frureinhold.se / 24 Maj, 2011 - 12:46 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja på fredag skall jag äntligen till johanna efter 3 månaders tid :p försöker att klippa och färga var tredje månad för att hela tiden ha en fräsch ton i håret. Men nu när det precis är 3 månader är man såååå trött på håret och de små kluvna topparna. jag har allafall beslutat mig om att färga håret mot det röda hållet, som ni alla vet är ju rött den nya innefärgen i hollywood ;) Inte därför jag färgar det iof. men det är lite skoj på samma gång. Dock kommer det inte att bli sådär hysteriskt rött, men fina toner helt enkelt ! Skall bara toppa håret och låta det växa, har märkt att när man är gravid växer håret och naglarna i raketfart :D Super skoj !
snyggt som tusan !!

godmorgon

Frureinhold.se / 24 Maj, 2011 - 05:49 / Hailey
0 Kommentarer

Ja kanske lite väl tidigt att skriva godmorgon, men jag var tvungen att gå upp nu en sväng och slänga i mig lite flingor och röra på kroppen. Har sovit sådär inatt och vaknade du i morse av kramp i magen och höfterna. Just för stunden så längtar man lite tills bebisen kommit ut så kroppen kan gå tillbaka till sitt normala skede. Visst jag har haft en jätte bra grav. inga spyor eller annat tjaffs, bara lite ont i höfter och ligament. Sen konstaterade jag att det borde vara såhär ljust hela året på morgonen. Då hade jag inte haft ngt emot att bli väckt typ nu för lite mat för att sen gosa fram tills typ 8-9. Visst jag är långt ifrån pigg, men jag är heller inte dödstrött som jag vet att jag är på vintern när det är mörkt och kallt.
helt otroligt hur magen växer asså :p denna är ju typ super liten om man jämför med nu, man märker det inte förän man studerar korten :)

Bebis V 26

Frureinhold.se / 23 Maj, 2011 - 21:05 / Hailey
2 Kommentarer


Miss Dee

Frureinhold.se / 23 Maj, 2011 - 16:28 / Tävlingar
1 Kommentarer

Det är fortfarande tävling kring månadens miss dee - look men nu tänker jag tips om ngt helt annat :) Nu är det skolavslutning/konfirmationstider och vad passar inte då än ett läckert smycke ifrån Miss Dee ?! Här kommer lite sköna tips som jag hde blivit super glad över att få !!

summer shopping

Frureinhold.se / 23 Maj, 2011 - 16:09 / Shopping
0 Kommentarer

Här kommer lite saker som jag måste ha nu i sommar :D
massor av kärlek, jag har linnen i massor men nästan inga shorts :D så nu blir det short på inköpslistan !!

Måndagar

Frureinhold.se / 23 Maj, 2011 - 15:58 / Vardagen
3 Kommentarer

Ja så var det måndag igen, jag har verkligen haft huvudet i rullning hela dagen haha :p Började dagen med Johannas blogg och sen därefter min. Jag blev riktigt nöjd med min blogg nu, det där rosa är liksom förbi nu. Jag älskar rosa, men nu är jag med romantisk rosa och biege ! de två färgerna är så himla vackra tillsammans !! Jag fortsatte dagen med att tvätta, vi har tvättat hela soffan så nu är den fin igen :) tog kuddarna på samma gång :D jag har även städat lite lätt, ngn hade droppat kaffefläckar på golvet, hmm undra vem den skyldige är ;) Iallafall efter min lill städtur gick jag och macy en promenad, tog av hästarna deras regntäcken och försökte att inte blåsa bort :p well väl inne igen tog jag mig lite att äta, funderade ut middagsmat och nu ligger jag i sängen och kollar på OC. Robin borde väl komma hem om en timma eller så, undra om vi skulle ta och tvätta bilen idag som vi sagt i flera dagar :p fr se vad orken räcker till. Det får nog bli imorgon ändå, skall ju stryka och klä på soffan igen, det är ingen lätt match !! Ikväll blir det magbild med :D dont miss !!

nailandhairstyle.blogg.se

Frureinhold.se / 23 Maj, 2011 - 12:35 / Vardagen
1 Kommentarer

nu ber jag alla som läser min blogg gå in och lämna en kommentar och välkomna underbara Johanna !! Ta det som ett hot ;)
http://nailandhairstyle.blogg.se

Johanna Andersson

Frureinhold.se / 22 Maj, 2011 - 19:08 / Vardagen
2 Kommentarer

För er som inte känner mig skall nu få lära känna min barndomskompis Johanna aka Bambi ;) Hon är allafall min längsta bästa vänn eller ah hon och Elein. Anyway, vi har gjort mycket skoj tillsammans och ända sedan start har hon tjatat om att bli frisör. Hon blev frisör och är en riktigt bra frisör :p Men nu är hon även nagelskulptör och jag tänker fixa henne en blogg. Där hon kan samla alla sina snygga frisyrer, naglar och dylikt. Låter inte detta som en riktigt bra idé ? Lovar att länka er alla när sidan är klar !
Elein och Johanna, ärliga, snälla och helt underbara vänner !!

Bebisgrejer

Frureinhold.se / 22 Maj, 2011 - 15:01 / Hailey
0 Kommentarer

Jag har sedan länge börjat göra en lista på saker som jag måste köpa innan bebis kommer :p tänkte jag kunde dela med mig lite av mina kommande köp :P
Akta gracos bilbarnstol, inte bestämt färg ännu !
Babygym liknande detta !
Denna akta grakos babysitter och gunga :D super skoj !!
sänghimmel :)
Lite små söta saker, finns så mkt fint man blir ju helt tokig :)

Miss Dee tävling

Frureinhold.se / 22 Maj, 2011 - 14:40 / Tävlingar
0 Kommentarer

Missa inte chansen att vinna den snygga ringen Madison enkelt.
Du bara gillar Miss Dee på Facebook och så var det klart.
Leta upp månadens look...
Lycka till!!
Klicka här !!

Hej. Jag har sedan länge beklagat mig om h...

Frureinhold.se / 21 Maj, 2011 - 23:37 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9745 (MMS)

Hej. Jag har sedan länge beklagat mig om hur tagiskt det är med extremt överviktiga, typ biggest loser feta msk. Nu har det gått ett steg längre, nu får jag även "störa" mig på deras sta ckars barn som är lika feta, fyy och uch. Kalla mig synisk och elak, men jag tycker att det är tragiskt. Sjukt tragiskt!! Nu är det allafall dags för film !!


pirates of the....

Frureinhold.se / 21 Maj, 2011 - 16:14 / Foto
2 Kommentarer

Ja idag är det dags för den efterlängtade filmen, ngn som sett den ? skoj med 3D, får se om uddevallas biograf nu är så bra som de flesta säger. Jag är allafall super sugen på snacks och cola :D namnamnam, idag har vi grejat massor i trädgården, fyllt upp i karporten och börjat planera för mur och annat. Gud jag är så sjukt hungerig nu, känns som om jag inte kan skriva ngt skoj innan jag fått i mig mat. Idag blir det älg ryggbiff med klyftpotatis, sallad och sås. Så jädra gott, vi skall även äta bullar till efterrätt. Får la bli ngt litet inne i uddevalla sen med. Får ge er en outfit bild elelr nott sen för att roa er lite allafall :D

Trevlig kväll :))

Frureinhold.se / 20 Maj, 2011 - 21:39 / Vardagen
15 Kommentarer

img_4085 (MMS)

Trevlig kväll :))


Detta var la sjunde kortet haha Robin och ...

Frureinhold.se / 20 Maj, 2011 - 20:20 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2166 (MMS)

Detta var la sjunde kortet haha Robin och sina grimager :p jag ser lite smått hysterisk ut, nu blir det fest !!


Älskar min vagn :))

Frureinhold.se / 20 Maj, 2011 - 18:21 / Vardagen
3 Kommentarer

img_0021 (MMS)

Älskar min vagn :))


Dagens

Frureinhold.se / 20 Maj, 2011 - 09:04 / Vardagen
1 Kommentarer

img_1284 (MMS)

Dagens


Tror du man blir sugen?! Min syster är en ...

Frureinhold.se / 19 Maj, 2011 - 14:56 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0389 (MMS)

Tror du man blir sugen?! Min syster är en riktig mästerbakare :)) funderar på om jag och Robin skall ge oss på detta sen :p


nu får det vara nog

Frureinhold.se / 18 Maj, 2011 - 20:26 / Vardagen
4 Kommentarer

Nu kunde jag inte låta bli längre, vad skjutton sänder detta för signaler till henne unga läsare, för det är trots allt 13-14 åringar som är hennes största fans. Jag blir bara så skrämd, vem vill skaffa barn i dagens samhälle som hela tiden blir påverkade av media. Nä uch, om det finns ngn tid där man kan säga att det var bättre förr så är det nu !!


Lille magen växer och står i :)

Frureinhold.se / 18 Maj, 2011 - 12:55 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1355 (MMS)

Lille magen växer och står i :)


Rätt mysig säng Macy har :p

Frureinhold.se / 18 Maj, 2011 - 12:54 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5965 (MMS)

Rätt mysig säng Macy har :p


Härlig outfit !!

Frureinhold.se / 18 Maj, 2011 - 11:23 / Vardagen
5 Kommentarer

img_1626 (MMS)

Härlig outfit !!


snark

Frureinhold.se / 17 Maj, 2011 - 19:39 / Vardagen
1 Kommentarer

jag har varit riktigt trött idag, haft en riktig slappar dag rent ut sagt. Men jag har hunnit med endel trots allt, skrev klart min rapport, vilade i 2 h, lagade mat tillsammans med robin och gått en promenad med macy. Jag känner att jag verkligen inte har mkt skoj att skriva överhuvudtaget :p konstigt det känns, jag brukar alltid ha ngt intressant att berätta, men icke !! Det går verkligen i perioder det där med blogging, men det är väl charmen kanske :p Det är en sån tråkig dag med, tisdag liksom, vad gör man på en tisdag ?! vad har den för syfte ? Det är ju desperat idag vilket är skoj, men förövrigt, riktigt trist dag. 
Ni missar väl itne möjligheten till att vinna ett smycke ifrån Miss Dee, kika in min miss dee flik och se hur du skall gå till väga !! Super enkelt och jätte skoj !!

bebis V 25

Frureinhold.se / 16 Maj, 2011 - 20:43 / Hailey
6 Kommentarer


Miss Dee

Frureinhold.se / 16 Maj, 2011 - 16:55 / Tävlingar
0 Kommentarer

Nu är det ny vecka och nya utmaningar, nu vill jag att alla mina läsare som inte redan är med i Miss Dee's fanklubb på facebook gå in och trycka på gilla !! alla som går in och går med i fancluben kommer i slutet av veckan ha möjlghet att vinna ett fint smycke ifrån just Miss Dee. För att kunna vinna skall du gå med och bjuda in så många vänner som möjligt, innan veckan är skall minst 10 av mina läsare gå med för att tävlingen skall bli av så passa på att ta chansen och självklart har man större möjlighet att vinna desto fler som man bjuder in, lämna en kommentar så vet jag !

BM

Frureinhold.se / 16 Maj, 2011 - 16:50 / Hailey
0 Kommentarer

japp då har man varit på kontroll :) det gick bra denna gången också, jag har gått upp 11 kg (pjuu) mitt sf. var 23 cm vilket innebär v 25 istället för V 24, hjärtljud 144 som sist gång och blodtryck och annat var som vanligt.. Bebisen var bra söt när vi skulle lyssna på hjärtat för just då ville den köra en boxningsrunda genom magen. Men nu är vi allafall hemma igen och vi har gått en lång promenad i skogen, riktigt trött nu faktist. Sitter och mumsar i mig jordgubbar, fortfarande lite sura men ändå helt okej. Skall äta ngr fler sen tillsammans med hallonglass, men det får bli efter maten :) Nu är det lost och lite vila, tjing !

godmorgon

Frureinhold.se / 16 Maj, 2011 - 09:22 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja då var det ny vecka med nya utmaningar. Solen skiner så fint idag vilket är jätte härligt, jag hade tänkt ha en snygg tunika med mina nya blåa skor :p och jag har ju inte lust att frysa om tårna så måtte det vara skönt väder idag :) Idag börjar jag dagen med att åka in till torp och köpa in frukt till mitt projekt, köpte massor med frukt förra veckan men det tog slut på 1 dag oops, många som gillade frukt ! tummen upp !! Efter inhandlingen åker jag till peugeot och gör fint, pratar ltie med svärmor och tar mig en kopp morgonkaffe. Känns som om detta kan bli en riktig mysmorgon :) Sen kl 13.00 skall vi till bm på rutinundersökning, får se hur den lille sparveln har det inne i magen, hur jag mår och hjärtljud osv. Får se om det blir ngn mätning idag med, hade varit spännande. Annars resten av dagne blir det att ta ngn promenad, mysa med älsklingen och bara ta det lugnt ! igår hade jag sån sjuk kramp/träningsvärk i ligamenten på sidan av magen så bästa sättet att ha de skönt var att ligga ner. Tänk att man redan är i 6 månaden, det är liksom bara 3 månader kvar ? galet :p snart går jag förbi 100 dagars gränsen med, hur många tror att tiden kommer att ticka super fort efter det ? jag längtar allafall ! magbild kommer i eftermiddag !!

äntligen

Frureinhold.se / 14 Maj, 2011 - 14:50 / Shopping
2 Kommentarer

har klänningen kommit !!

Vackra annie !!

Frureinhold.se / 14 Maj, 2011 - 14:43 / Vardagen
1 Kommentarer


vad är en bal på slottet ?

Frureinhold.se / 14 Maj, 2011 - 11:55 / Vardagen
1 Kommentarer

Kanske inte så allvarligt, men om en stund kommer annie hit, robins bästa kompis lillasyster, jag skall nämnligen fixa henne inför balen :D Gud det skall bli super skoj, har så mkt idéer :) Sminkningen är ingen konst men det är håret som måste fixas med, jag skulle haft min stjärnfrisör johanna här :P Men genom våra 100 år tillsammans borde jag ha snappat upp ngt :p håller er uppdaterade via bloggen och visar ett slutresultat efteråt :P wish me luck !
inspiration :D detta skall bli såå skoj !!

miss mexico

Frureinhold.se / 14 Maj, 2011 - 10:19 / Resor
1 Kommentarer

Tänkte slänga upp lite kort ifrån mexico som inte är på oss utan rota upp lite kort på landskapet :p insåg att jag inte hade ngr alls nästan, trist !!
delar av tulum beach
det var lite skoj allafall ! nu vill jag åka dit igen, men som många andra mamma bloggar skriver är det nog smart att ta en liten semester i europa och sen köra på de längre !

äntligen hemma

Frureinhold.se / 13 Maj, 2011 - 19:09 / Shopping
2 Kommentarer

efter tio timmar i bil är jag/vi äntligen hemma och nog att vi är trötta. Men vi är super nöjda och bilen är super fin !! Men nog om den nu. Vi stannade på torp och handlade lite mat innan vi kom hem och vi passade även på att shoppa lite :D yeeii.. Jag ville ha nya skor, en ny deo och ett nagellack !! fick hittat allt och även dom var super fina !!
Clean warm cotton är kanon för er som är gravida och inte vill använda parfym, deon luktar juvligt fräscht och håller jätte länge :) kanon !!

Hello nitro :))

Frureinhold.se / 13 Maj, 2011 - 11:49 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8035 (MMS)

Hello nitro :))


Hej då mazdan :/

Frureinhold.se / 13 Maj, 2011 - 10:56 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5484 (MMS)

Hej då mazdan :/


Torsdag

Frureinhold.se / 12 Maj, 2011 - 16:53 / Vardagen
0 Kommentarer

snark, inatt var ingen bra natt. Sov som en kratta, hade ändå fönstret uppe men mitt i natten vaknade jag och svettades som en gris. Sen var jag rätt pigg och hade svårt att komma till ro. Så när kl ringde vid halv 9 var jag helt slut. Men upp ändå, fixa till allt som skall fixas på morgonen och sen åka in till peugeot. Jag fick fjäskat med albert så jag kunde tvätta bilen en sista gång, vi skall ju sälja den imon :) Egentligen hade jag inte behvöt vara så nogrann, men jag känner att det är min rättighet att tvätta bort allt ifrån oss :D så nu ser den ut som ny. Jag fick pratat lite med de anställda med om hur de tyckte om frukten etc. och på fruktfaten kunde jag ana att de gillade det, för dom var slut :) chefen kom också och sa ngr ord :) skoj !! Jag kom hem rätt tidigt och bestämde mig för att flytta hästarna till sommarhagen så de kunde vänja sig lite till gräset och om de åt  ? vilka matvrak. Efter att jag kom ut igen efter ca 4 h låg sören ner och sov o poke stod och sov :)

men nog om idag, för mest av allt längtar jag tills imon :D för då skall vi hämta bilen, wiihoo.. fick ett mms på en nitro i gbg förut som robin råkade springa förbi och ååhh den är så fin !! love, hoppas att våran är lika fin :p har ju bara sett på bild. Men jag tvivlar på att den inte är de ! lite segt att åka 4 h enkel väg bara, sjutk långt :D nä nu skall jag hitta på ngt, robin kommer inte hem förän sent, han skulle på ngn bjudmiddag på starbowling, glidare ;)

onsdag

Frureinhold.se / 11 Maj, 2011 - 16:29 / Vardagen
0 Kommentarer

Japp så var det onsdag igen :) vilket innebär massor med bra på tv, me like ! Idag har jag hunnit med en hel del, började morgonen med en lång dusch, så jädra gott. Sen kom svärmor ner och vi tog en lång promenad i skogen, super skönt. Dock stötte vi på en orm, som dock var död, men ändå svin äcklig :p Hatar ormar, de är så lömska !! Men vi överlevde och när jag kom hem var det tonvis med vatten som skulle ner i min strupe :) Jag började även med min praktikraport, hunnit riktigt långt vilket är skönt. Har ju så mkt annat som skall grejas med innan skolan slutar så man får göra det man kan i tid :) Jag fick även tagit ut sören en stund mitt på dagen för lite grästräning :) de släpps på bete snart så då är det bra med lite grästräning. De har ju inte direkt förmågan till att sluta när magen är full utan äter, äter och äter :p De kommer att vara smällfeta innan sommaren är slut :p men det är dom värda. Var så sjukt sugen på att rida förut, men jag fegade ur. Skall kolla med jennifer om hon skall rida ngn dag så kan vi rida ihop, dom är lugnast då. Vi får se. Men nu skall jag allafall ta mig en promenad, blir så sjukt trött av att bara vara inne. Så fort jag kommer ner i varv somnar jag haha :p vilka i-landsproblem :) Nä nu skall jag gå ut ! hörs senare !
detta kortet är verkligen en spegling på mig och robin :p jag vill att han skall le och inte tramsa och han lyssnar inte en sekund haha !!

Finbesök :)

Frureinhold.se / 10 Maj, 2011 - 14:17 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5063 (MMS)

Finbesök :)


törstsläckare

Frureinhold.se / 10 Maj, 2011 - 12:04 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu på sommaren är det ju så viktigt att dricka mycket och ännu viktigare om man är gravid. För att undvika vattensamlingar skall man dricka en jädra massa vatten. Sen kan man ju inte påverka allt, vissa får vattensamlingar fast att de dricker mkt vatten. Men man får göra sitt bästa. Jag är allafall såld på limevatten och gurkvatten, släng i ett par gurkskivor i vattnet eller limeskivor, riktig törstsläckare ! Var inne på peugeot nyss som är min praktikplats, hade köpt med mig massvis med frukt och annat gott och så gjorde jag limevatten till alla för lunch. Får se om de uppskattar det lika mkt som jag ! Jag insåg idag med att vara på torp vid 9 var ju ren lyx, inte en kotte i butiken, man kunde strosa runt och greja helt själv :D super nice ! alla frukter och grönsaker var nyss fyllda och allt såg så fräscht ut !!


jag kände när jag gick in i bilen att jag är i behov av ett höftbälte. Det spännde till i höfterna när jag särade på dom haha låter osm ngt helt annat men det var det inte. Man känner att de är mkt mjukare än innan, gick en promenad när jag kom hem och då kändes det bättre. Så glad över att inte ha foglossning asså, fy bubblan vad jobbigt det måste vara att vara helt stillasittande. Däremot har jag sjukt ont i vänster bröst, värker som tusan :/ Skall det bli en mjölk ko av mig tro ? Nä nu skall jag dricka upp mitt vatten och snart åka till henån en sväng :) synd att mirjam bus inte var hemma, då hade jag våldgästat henne :)


Ha en bra dag :))

Frureinhold.se / 10 Maj, 2011 - 08:59 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9081 (MMS)

Ha en bra dag :))


Bebis v 23

Frureinhold.se / 09 Maj, 2011 - 21:10 / Hailey
2 Kommentarer


Snart dags..

Frureinhold.se / 09 Maj, 2011 - 14:07 / Tävlingar
2 Kommentarer

Jag skrev i förra veckan om mors dag, ni har väl inte glömt alla fantastiska mammor där ute ? alla pappor och barn, visa nu hur mkt ni älskar er mamma och ge henne något alldeles extra !!
Jag vet att många mammor skulle bli superglada om de fick ett elegant smycke ifrån Miss Dee, detta underbara halsband har fått många komplimanger och vilken kvinna gillar inte att få komplimanger ?! så glöm nu inte detta !!

godmorgon

Frureinhold.se / 09 Maj, 2011 - 11:22 / Vardagen
0 Kommentarer

gud vilken underbar dag. Sitter och äter en köttbulle och rödbetssallad smörgås och hur gott är inte det ? Hoppas att allt är bra med mina läsare, själv mår jag prima. Varken ont i ryggen ellerm magen just nu. Låg i sängen innan jag gick upp och kikade på hur krabaten simmade runt då magen åkte fram och tillbaka haha :p Dock var det inte första gången jag var uppe, när robin skulle till jobbet kikar jag ut och ser att sören står utanför staketet och gosar med poke. Suck, hur länge har han varit ute och spatserat ? vad har han ätit etc. Många tankar som faller runt kl 5 på morgonen. Jag slänger på kläder allafall och går ut, vem tror ni möter mig med super glada öron ? jo sören såklart. Super glad att ngn kom och hälsade på så här tidigt på morgonen. In i hagen med han igen och upp för att sova. Samma grej när jag vaknade igen, men denna gången hade han bara gått in till poke. Fick tagit ut de nyladdade batteriet ur stallet och flyttat på sören ytterligare en gång och nu med ström på tråden skall han väl stanna ett tag. 
idag skall jag plugga iordning mitt kompendium som jag skall ha klart tills imorgon då jag skall på min första prakitkdag. Spännande att se reaktionerna :D Jag tror att det kan få många att skapa en tankeställare, skall även köpa in massa god frukt som alla anställda skall få ta del av i tre veckors tid vilket jag också tror kommer att uppskattas. Funderar på att fixa lite gurk och limevatten också till lunchen varje dag :D snacka om bra vändning om det är många som dricker läsk till lunch kanske hellre tar friskt vatten med smak ? Ja ni hör idéerna är många. Men jag skall inte sitta inne hela dagen, nej nej. Jag skall gå ut och klippa gräset gå en lång promenad med macy i skogen, eller kankse vägen för att slippa alla fästingar. Promenera skall vi göra allafall för att gå av alla kakor och tårtor som vi ätit i helgen jag och bebis :) Denna veckan skall vi hämta bilen med, gud vad jag ser fram emot en ny bil :D jag är som ett barn på julafton haha :p Nä men det är så fräck och jag tror den kommer passa oss pefekt !

lite bilder

Frureinhold.se / 07 Maj, 2011 - 23:34 / Foto
0 Kommentarer

fler bilder finns på facebook och lägger in mer imon eller måndag :)

Bebis också :) idag går vi in i v 23

Frureinhold.se / 07 Maj, 2011 - 12:00 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2672 (MMS)

Bebis också :) idag går vi in i v 23


Dagens facelook :))

Frureinhold.se / 07 Maj, 2011 - 11:49 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3356 (MMS)

Dagens facelook :))


Dagens outfit !!

Frureinhold.se / 07 Maj, 2011 - 11:48 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5996 (MMS)

Dagens outfit !!


2011-05-06

Frureinhold.se / 06 Maj, 2011 - 20:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Vad skall man ha för rubrik, det är ju ett jobb i sig varje gång :P Men nog om det, sittr nu hemma hos mamma och pappa, vi valde att åka hit redan idag för att slippa stressa upp imorgon. Har ju lovat att hjälpa till med det sista imorgon innan alla gäster kommer. Pappa fick amaroneprovning för två vilket han var mkt nöjd över. De har ju rest mycket nere i italien och gillar deras viner så det passade ju bra med lite amarone, valpolisiella etc. Sitter även och studerar ett 50 styck rosor som pappa fick av mamma i morse, vilken bukett, super fina verkligen. Tänk den som fick räkna ihop alla 50 och inte sticka sig på taggarna, vilken bedrift. Var även inne på systemet innan vi åkte hit förut och köpte alkoholfritt bubbel till mig. jag var bara tvungen att se om de frågade efter leg. jag köpte ju trots allt alkoholfritt :P och visst gjorde hon det. Jag fnissa lite och frågade om det var leg på alkoholfritt också, hon fnissade tillbaka och sa att det gick på ren vana och det förstod jag med !! 


gud jag älskar dessa kort, så grönt och fint !!

godmorgon

Frureinhold.se / 06 Maj, 2011 - 12:06 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja eller skall jag säga god lunch. Jag är verkligen helt slut, vaknade kl 11.00 idag och ligger i sängen nu igen. Det måste hända mkt i kroppen just nu, bebisen är minst sagt aktiv. Under hela fast five filmen igår sparkade den, 2 h 10 min :p Helt otroligt. Tror att den lättare har hicka nu med, för den känner man mkt oftare. Filmen var för övrigt best ever, helt sjukt man blir helt salig och det pirrar i magen varje gång dessa snygga bilar kommer fram i rutan. Men nog om igår och tillbaka tills idag. Jag skall gå igenom min outfit idag och tillbehör, jag måste in till torp och handla spets sockar som matchar till det vita. 

Men idag skall jag lägga ngr rader till min pappa som fyller 50 idag, tänka er, 50 år. Jag är allafall en stolt dotter, min pappa är det bästa i hela världen. Så mycket som han har hjälpt mig med genom åren, det går inte en dag att vi inte pratar i telefon eller internet. Fast att vi varit arga, slått dörrar i näsan så har vi ändå blivit vänner kort stund efter. Argast var du nog när jag tog hål i tungan, men även det gick över och när man ser tillbaka kan jag förstå reaktionen :) Men idag är det din dag och stort grattis !! imon blir det en stor fest och vi skall ha det så skoj. Sen är det inte långt kvar innan du blir morfar för första gången och det skall bli ännu roligare !!

Sweet Star AB - kungälv

Frureinhold.se / 05 Maj, 2011 - 18:32 / Tävlingar
1 Kommentarer

Idag var jag och min syster inne i kungälv en sväng med barnen för att hitta en lämplig klänning till pappas kalas. Hoppet var nog det sista som lämnade oss, för gravid som är tog Jessica in mig på Små tufft som även har en butik som heter sweet i samma lokal. Jag kikade mest på alla fantastiska Miss Dee smycken som de sålde där men fick även lite tid att kolla på kläderna. Vad tror ni jag hittar precis innan vi skulle gå ? jo såklart en super snygg VILA klänning. Jag var ju bara tvungen att testa den. Jag googlade nu och såg att de även har en hemsida, så bor ni inte i kungälv och ändå vill ha dessa super snygga klänningar, tyvär har de inte så mkt Miss Dee på web shoppen, men i affären är det minst sagt ett stort utbud och de är alltid uppdaterade. !! Check it out !
Miss dee princess serien tillhör Små tufft, som förövrigt har super snygga barnkläder !!
http://www.sweetstar.se/index.do

ny klänning

Frureinhold.se / 05 Maj, 2011 - 15:27 / Shopping
3 Kommentarer

Då har man fått köpt klänning inför helgen. Det satt långt inne, men när vi var inne på sweet, där alla de fantastiska miss dee smyckena var fanns det även super snygga tunikor och annat. Jessica var inne och provade en söt klänning och då fick jag syn på denna. Den satt super fint, magen syns och det ser inte ut som jag är tjock utan gravid haha. Det är fortfarande så att magen inte riktigt är så stort att man kan tro att det är en bebis så man får kämpa lite extra för att få till det :) Men jag är nöjd och personalen var super trevlig, alla kungälvsbor speciellt mammor borde gå dit, de ligger i samma butik som små tufft !!
svårt att se på bilden men kan ta ett kort imon eller på lrödag :)

Ännu fler skönheter inne på sweet :))

Frureinhold.se / 05 Maj, 2011 - 12:59 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4976 (MMS)

Ännu fler skönheter inne på sweet :))


För de små prinsessorna har små tufft miss...

Frureinhold.se / 05 Maj, 2011 - 12:47 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0521 (MMS)

För de små prinsessorna har små tufft miss dee princess serie !! Bästa dop presenten !!


Är inne på sweet i Kungälv för att hitta n...

Frureinhold.se / 05 Maj, 2011 - 12:46 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4581 (MMS)

Är inne på sweet i Kungälv för att hitta ngn snygg tunika till kalaset:) och vad fick jag se?! Jo super snygga miss dee smycken. Alla kungälvsbor, vill ni vara säkra på att ha det nya inom miss dee så skall ni gå hit :)


allt för min syster och bror

Frureinhold.se / 05 Maj, 2011 - 09:02 / Vardagen
2 Kommentarer

Jag funderar på det ibland, hur syskon kan bli sånna ovänner, hur det kan bildas sånt hat att man inte ens kan hålla kvar kontakten. I min familj har vi en väldig stark kontakt till varandra och har väl alltid haft. Jag är minst i skaran och har väl gjrot min fotspår under uppväxten och det är nog mert en 1 gång som både joakim och jessica har velat adoptera mig till trollen. Det var ju ändå där ifrån de hade hittat mig påstod det, vilka trauman. Men i vilket fall som helst, vi har hållt banden och vi träffas lite då och då. Det skiljet 6 år till mig och joakim och 14 till jessica, en riktig sladdis med andra ord. Trots att vi är så olika på många plan har vi alltid varandra att lita på, nu när jag är gravid är Jessica min första källa när det är ngt som inte känns bra. Hon är tryggheten själv och har två helt fantastiska barn. Joakim är affärsman och säljer bla. aktier. Han har massa smarta idér och är också lugn och trygg. Jag minns en gång när jag var ute med jobbet på hans kvarterskrog, det var storm ute och jag kunjde inte komma hem. Vem tror ni bädda upp soffan med täcke, kudde och allt mitt i natten ?? jo min fantastiska bror för att lillasyster var i nöd. Det jag vill få fram är att man skall ta vara på sina syskon, sina gener, man kan inte hitta ngt närmare. Vänner kommer och går men familj är alltid de som står kvar när det blåser som mest. Nu vill jag inte ge skuldkänslor till dem som inte har så god kontakt till sina syskon, det kan vara andra aspekter som spelar in. men glöm aldrig av att tänka på det fina som finns precis framför ögonen på än pch som man växt upp tillsammans med !
vi tog ett porträtt kort 2007 skall fixa den bilden när ala tre är samlade :)

onsdag

Frureinhold.se / 04 Maj, 2011 - 20:51 / Vardagen
0 Kommentarer

Vad har man gjort idag då ? Imorse var en sväng in till Bm, kikade på lite hjärtljud och lämna ett U-prov. Har ju haft ont i magen sen i tor till och från och vi ville utesluta urinvägsinf. men inget sånt verkar det som. pratade lite och sen skall vi dit den 16 maj för en vanlig visit, blodprov etc. Jag var hemma runt lunch och då tog jag en tur med svärmor i skogen, alltid lika mysigt att bara strosa och det är så bra träning för mig med. På med easytone och gå över stockar och sten. Just de jag skall till sjukgymnasten och fixa ett stödbälte, mina höfter skulle visst på bra av det enligt Bm. Jag är villig att hålla med henne, jag har ju taskiga höfter sen innan så jag får ta mig dit. Efter promenaden blev det fika och lite snack. Bland annat om bröllopet, det blir ju lite uppskjutet, men nu har jag hittat en super fin festherrgård :D Nu skall jag spara, vilket vi redan gör iof. men ni förstår nog. Resten av dagen har jag mest tagit det lugnt, kikat på OTH och lost och så tagit en till promenad i skogen. Macy blir så lycklig av att springaa runt i skogen fritt, kommer tillbaka stund för stund med tungan hängandes och lägger sig gärna i vattendrag och svalkar sig ! 

Nu ikväll har vi inte gjort så mkt, kikar på lite hockey nu och om en stund är det dags för greys och off the map :D två av mina favvoprgram, älskar verkligen ons alltid massa bra att kika på. Det verkar som om värmen är tillbaka nu, molnen är borta och solen har skinit hela kvällen. Vi var ute med hästarna förut med så de kunde köka lite gräs innan de släpps på riktiga betet. Gud det var som om de aldrig sett gräs innan, så himla glada och åt o åt o åt :p när vi släppte in dem i hagen igen tog det en liten stund sen låg båda ner och päste !! slappisar. Nä nu skall jag plocka lite innan kl är 21.00 tjing !!

nya bil

Frureinhold.se / 04 Maj, 2011 - 16:49 / Shopping
4 Kommentarer

wiihoo :) då var bilen köpt allafall handpenningen :) Den är i örebro så vi skall åka dit nästa fredag för att hämta den och lämna kvar den vi har nu. Jag kommer verkligen att sakna mazdan, min fina bil :) Men jag får ju en fin bil tillbaka och som kommer passa bra nu med barnvagn och allt. Jag måste ge en eloge till bilhandlaren eller ah säljaren som vi gjorde affären med för han var verkligen serviceminded. Efter alla försäljare som vi mött nu det senaste har ingen varit så bra som han. Han engagerade sig, fast att man är ung osv så tog han oss på allvar. Så pluss i kanten för det. Men nu skall man bara vänta till nösta fredag och fixa iordning bilen också :) tvätta och dona ! Men super skoj allafall !

Pappa fyller 50 år

Frureinhold.se / 03 Maj, 2011 - 15:56 / Shopping
0 Kommentarer

Ja pappa skall ju ha sitt 50 års kalas på lördag och jag trodde att den underbara klänningen ifrån hm skulle komma men icke !! den är helt jävla slut och leveranserna ändras hela tiden så nu sitter jag och kikar runt ! På hm finns det endel snygga men jag är också helt frälst vid bik boks kläder så på fredag skall jag åka in och kika ! här kommer några favoriter, om de med snören går att knyta under brösten :)
cute as hell !!
och så från hm

Fast Five

Frureinhold.se / 03 Maj, 2011 - 15:44 / Vardagen
0 Kommentarer

oooohh yes på torsdag skall vi på fast five och jag vet en som hoppar av glädje :p okej jag tycker det är svin skoj love the movies, men Robin är överlycklig :) jag köpte ju alla de filmerna som släpts förra året i blueray, dock tuggade macy sönder alla utom typ 1 så han är fortfarande lite bitter över det. Konstigt att hon alltid tar hans saker men aldrig mina ! Liten mamma lover tror jag allt vi har där ! Men anyway på torsdag skall vi allafall se den :) super skoj !

regn och rusk

Frureinhold.se / 03 Maj, 2011 - 13:35 / Vardagen
4 Kommentarer

Japps idag var det dags för ett litet bakslag :) men vad gör det ? träden och allt som växer får äntligen lite vatten, det blir grönare och man kan ägna sig att greja inne :) finns alltid saker man kan göra, ordenlig städning, tvätta, bada och mysa :) Jag har hunnit med en promenad mellan regnet, städat, plockat undnan tvätt ätit lunch och kollat på tv :) Jag har till och med grejat med projektraporten. Jag fattar inte hur jag skall kunna få ihop 5 sidor nu när jag väl börjat :p skall kika på lite teorier senare och se vilka jag skall använda mig utav :) Blir en salig blandning mellan början av kursen, mitten och slutet :) 
Jag läser endel bloggar och speciellt mamma bloggar/ gravid bloggar. Man hittar alltid ngt spännande att läsa och det är så otroligt spännande att se hur alla magar kan vara så olika. Jag tycker att mina fortfarande är ganska så liten, men den lär explodera snart :) så spännande att se om det är en tjej eller kille. Vi har valt att inte kolla så det blir en lite suprise när den väl planerat att komma ut :) Men tillbaka till alla bloggar, många måste köpa ny bil och så blir även fallet för oss. Vi har kikat fram och tillbaka och nu äntligen har vi hittat en som vi båda gillar  och till ett okej pris. Men som med alla bilköp eller köp över huvudtaget så  är det priset man vill diskutera. Men bilen vi är sugna på är en Dodge Nitro, riktigt fräck bil om ni frågar mig :) V6 gör ju saken inte sämre :)
tuff :D får hålla tummarna att den kan bli vår !!

Bebis v 22

Frureinhold.se / 02 Maj, 2011 - 20:11 / Hailey
1 Kommentarer


buzzador och pepsodent

Frureinhold.se / 02 Maj, 2011 - 14:56 / Shopping
2 Kommentarer

Som ni säkert ver är jag med i buzzador, där man får chansen att testa gratis produkter lite då och då. Det kan vara allt ifrån tandkräm, godis, checka sidor, love film, smink, parfym etc. det kostar såklart inget och man får ett mail varje gång man är vald till en ny kampanj !! Vill ni vara med på detta gå in på denna länken :) KLICK HERE ! glöm inte att skriva mitt alias som är jennifertang !! :) Men åter till produkten, jag fick nu testa pepsodent white now och har hunnit testa den ett tag. Jag vet itne om jag inbillar mig eller om det är möjligt för en tandkräm att göra tänderna vitare, men det känns om om de har en vitare nyans :p Spännande är det allafall !!

Morsdag vs Miss Dee

Frureinhold.se / 02 Maj, 2011 - 13:32 / Tävlingar
0 Kommentarer

Morsdag är på ingång och tyvär räknas jag inte in i den kategorin riktigt än :p men nästa år smäller det, gud jag kommer att känna mig så vuxen :D Men för er mammor som nu har en dag att vänta på och ni barn som läser min blogg och vill ge er mamma en riktigt fin present skall kika upp nu :) För Miss Dee har ett stort utbud att komma med när det gäller att tillfredställa kvinnor :)Här kommer lite tips om vad som skulle passa nu till sommaren !!
super läckra läderarmband !
Läckra ringar
och stilrena örhängen.
För att hitta just din favorit och få en snabb och smidig leverans tycker jag att ni skall besöka www.blingit.se

helg är alltid helg

Frureinhold.se / 02 Maj, 2011 - 11:02 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja min blogg kan ju verkligen stå för bloggfria dagar haha :p känns som om varje helg är det super dålig uppdatering. Men om sanningen skall fram så hinns det inte med, inte ens mobilen lyckas uppdatera, riktigt dåligt :p I fredags hade vi sista dagen på HPB, slutade runt halv 4 och var la hemma vid fem efter all matinhandling etc :p Somnade som en stock super tidigt och sov länge på lördagmorgon :) Lördagen började med att vi åt frukost såklart och bara myste oss, sen gick vi till kalle och gottade oss länge i solen, hundarna lekte massor och robin o kalle hade sitt vanliga snack :) Vi kläckte allafall idén om vi inte skulle ta och åka till buddys för att lira lite bowling på kvällen och gå till olearys innan för att käka. Vi blev alla super sugna så jag ringde och bokade in allt :) Vi fick även förstärkning utav niklas och micke :p så kvällen blev minst sagt rolig. Efter Thn åkte vi till uddevalla och satte oss på butlers, dock var det inget drag där för fem öre så killarna fick visa mig mortens istället. Väl i kön, med en trött mage och trötta ben kommer vi fram till vakten, precis då frågade micke vilka namn vi hade till barnet och då sa vi dom :p vakten tittar upp och klämmer sig lite emellan oss och säger att han med skulle döpa sitt barn till det flicknamnet vi valt :p lite komiskt, han öppnade snabbt snöret och släppte in oss :p Har nog aldrig kommit igenom en vakt innan :D Jag hade aldrig varit på mortens innan så jag hade inte ngr direkta förväntningar, Men jag måste säga att det var helt okej :D mkt folk, många dansgolv och den daqgen var det även liveband :D Undercover tror jag dom hette. Jag satt och surpla lite kaffe som jag var i stort behov av efter att ha vrit vaken så länge och hållt igång :p Blev uppassad till tusen, så fort ngn av killarna skulle handla öl frågade dom om inte jag ville ha ngt :p Men mätt som jag var tackade jag nej :) men det var allafall super trevligt rakt igenom :) 

Igår var det söndag och dagd för kalas för hugo :) han fyllde fem hela år och tårtan stod på bordet, jag led dock av sjuk trötthet och satt mest och halv sov :p vi blev inte långvariga och styrde bilen ganska så snart hem till uddevalla igen. Åkte till maxi och handlade hela veckans matlista :p vi brukar göra en matsedel inför veckan och inhandla det som vi behöver så slipper man dessa varje dag handlingar som oftast blir dyrare :) Mat är aldrig roliga att lägga pengar på :) Igår åt vi ryggbiff med potatissallad, vanlig sallad och vitlökssmör :D nam nam, vi började även att kolla på lost första säsongen, tänkte vi skulle dra över den nu en gång för alla :p alltså hela lostserien :P Man har ju bara sett delar och man får aldrig ett samband :) Jag skall även börja på min projektraport så att den är klar när jag åker till malaga :) Lite kan man ju börja med :) Ikväll kommer ny magbild och tro mig, den har växt sjukt mkt :) även lite uppdateringar om miss dee kommer under dagen som ni bara inte får missa !!