StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

bio

Frureinhold.se / 30 April, 2010 - 10:55 / Vardagen
0 Kommentarer

snacka om att tänka om varandra, haha jag och annika var ute 8.00 imorse och gick en morgonpromenad. Hon och kalle skall ner till stan idag. Kalle skall fixa sin tattoo och annika skall på ansiktsbehandling, efter deras turer skall de på bio och äta mumsig mat :) Jag blev så himla sugen och efter en stund fundering bestämde jag mig för att boka bio och middag för mig och robin med :p Dock fanns det inte bra platser kvar till avatar 3D så jag bokade snabba cash. Men så ringde jag robin nu och det första han säger är att vi skall ner till stan idag och kolla på bio :p han hade bokat i morse till avatar 3D haha det är humor. Vi tänkte samma och han lyckades få 2 kanon platser :) Bäst är du !!
Bättre sent än aldrig :p haha den har till pch med kommit ut på dvd :) men jag är ju helt såld på 3D så jag ser verkligen fram emot ikväll :)

nytt :)

Frureinhold.se / 29 April, 2010 - 17:25 / Shopping
1 Kommentarer


with my OWN words

Frureinhold.se / 29 April, 2010 - 11:46 / Vardagen
2 Kommentarer

jag är så trött på alla som hela tiden har så mkt hat i sig, ta vara på livet, må bra, var glad, lev tillsammans med människor som gör dig glad. Sitt inte och gräv ner dig och tyck synd om dig själv. Gå vidare, lev för kärlek, RIKTIG kärlek. Du vet aldrig vad morgondagen kommer med så för guds skull ta vara på idag !!

Jag är så himla påhittig ibland och jag ser visst att andra gillar och tycker detsamma :)

ENJOY !!


fräsch

Frureinhold.se / 28 April, 2010 - 12:30 /
0 Kommentarer

Det finns nog inget som kan få än att känna sig så fräsch som efter en härlig dusch :) sitter i soffan med handduk på huvudet, huden är baby len och man luktar super duper gott :p haha låter som om jag är snuskig i vanliga fall, lovar att så är inte fallet. Men jag älskar doften av mitt schampoo, deo och parfym nam nam :) ååhh satte på mtv nu och så är det eminem :p riktigt bra :) får ta och kolla på 8mile snart, det var ett tag sedan :) Idag är det regn ute :( trist men tur att jag fick till det med korten igår, idag hade det inte blivit ngr fina kort. Jag har fått massa beröm för korten och jag måste säga att är riktigt nöjd :) Gå in på hemsidan och check it out :) http://jtphoto.se förhoppningsvis kommer mina bilder vara med på en hemsida inom snar framtid :) återkommer när sidan är öppen för besökare :)

nu är dom köpta :)

Frureinhold.se / 27 April, 2010 - 22:12 / Vardagen
0 Kommentarer

äntligen är dom påväg :D längtar som en tok efter dom !! haha helt besatt utav ett par skor, det är riktigt illa :)
Massa nya kort på hemsidan från idag, har fått ett uppdrag ifrån min bror att fota bohuskusten till en hemsida :D gå in och kolla, sjukt mkt fina kort på kategorierna närbilder och natur :) dont miss !!

tur till henån

Frureinhold.se / 27 April, 2010 - 09:59 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag bär det av till henån, jag och annika skall till göksäter och kika på lite saker och när jag ändå är där ute skall jag också ta och fóta lite västkust kort. Det finns ju inget som är så fint som västkusten (enligt mig) Behöver lite uppdatering på min hemsida också :) http://jtphoto.se

Igår var det kurs och jag tänker verkligen skryta om macy bus. För min tränare gav mig tre riktigt roliga kommentarer. 1. du är ju rent av klar nu, med glimten i ögat. då hade vi gått en bana med konor och hon gick super bra. 2. Han ta handen på min axel och frågade om jag var stolt över Macy, jag svarade med darrande röst JA såklart, han motsvarar med; det skall du vara. 3. Läraren säger att han vill ha min hund :p Hur bra känns inte det på skala 1 - 10 ?? snarare en 11. Så det var en stolt matte och husse som åkte hem igår. Robin fick också äran att träna med lärarens hund nora, dom var super duktiga dom med :)

Beautiful

Frureinhold.se / 26 April, 2010 - 15:51 /
0 Kommentarer


Bella&Tyra show

Frureinhold.se / 26 April, 2010 - 12:09 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag måste säga att jag tycker deras show är kanon, dom har verkligen lyckats med showen och med live sändning :D Dom är ju trots allt väldigt unga och ingen direkt erfarenhet så stort plus i kanten :)
Idag är det måndag och jag ligger i soffan och är sjukligt trött. Fått i mig kaffe och två smörgåsar, kollar på bella&Tyra show. Men om sagt det är måndag och jag har inte så mkt på schemat, skall pyssla lite hemma, ta en promenad med macy och fixa stallet. Ikväll är det hundkurs igen, jag är taggad till max, det känns som om det skall gå bra. Har ju tränat lite i veckan så det gäller att köra hårt :D

Vad skall man skriva om, det är snart sommar och jag har lite feeling på att detta kommer att bli en bra sommar. Första gången vi bor vid havet, känner mig som saltkråkan, var ute och gick med annika häromdagen och så kommer man ner till eriksbergs bryggan. Båtarna är på g ner, det grönskar, måsarna börjar ''sjunga'' och sommarjävlarna är här och klipper gräset. Det är lite skattretande när det kommer upp skyltar, HÄR kör VI långsamt haha alltid i maj och försvinner i sep. Men men dom får väl ha sina skyltar vi har ju kvar våra smultronställen som gästerna inte hittat än :)

dagens kort :)

Frureinhold.se / 25 April, 2010 - 20:42 /
0 Kommentarer


huvudvärk

Frureinhold.se / 25 April, 2010 - 14:27 / Vardagen
0 Kommentarer

nu är jag trött, jag är i stort behov av en heldag i sängen :) får bli imorgon, bara ta det lugnt och fixa med saker hemma. Det är även hundkurs imorgon, men det är inte förens kl 18.00. Just nu sitter jag hos mamma och pappa och fjäskar om att få spons till mina nya western boots. Snälla som dom är lovade dom mig en hjälp :) jag har nog världens bästa föräldrar. Dom ställer alltid upp och hjälper till. Så nu skall jag beställa mina boots när jag kommer hem sen :) dom är ju sjukt snygga och mina gamla boots är bra sletna och sporrarna sitter inte bra på dom alls. Så nu blir det nytt och fräscht. 
Just nu håller robin och richard på att täcka av poolen, gaah tänk när vi skall ta första doppet :D såå lyxigt med egen swimming pool. jaja nu skall jag vara social till familjen :)

ridtur

Frureinhold.se / 24 April, 2010 - 21:17 /
0 Kommentarer

jag är helt slut idag. Kom hem och i säng 02.15, upp kl 08.00 och ut med hästarna. In igen och göra sig iordning för att åka på konfirmation, vara där i ngr timmar, lyssna på psalmer och så. Hem igen och in med hätanra för att åka och träba med dom små liven. Det gick kanon bra och nu är jag hemma, ligger i soffan och är totalt döööööööd :p Skönt med mkt godis, moto gp och robin :)

ZZZZZzzzz

Frureinhold.se / 23 April, 2010 - 13:14 / Vardagen
1 Kommentarer

superduper trött, kom hem vid halv 2 inatt och sov till 11. Jag är sjukligt trött idag, var inte super mkt igår men min kropp verkar tycka att det var det. Just nu sitter jag i soffan och kollar på love guru, ganska skojjig film faktist. Jag skall snart göra mig lite iordning för att åka och få lite massage. Skall även hinna, mocka och gå ut med macy. Får även hoppa in en timma tidigare idag så kl 17.00 bär det av till jobbet. Vi får hoppas att robin hinner hem innan dess så vi hinner ses. Lite trist när man bara byter pussar i dörren och sen inget mer på hela dagen. :( Han sover ju liksom när jag kommer hem, dock råkade jag väcka honom inatt. Men idag är det fredag, slutar väl runt 1 tiden och efter det är det leeedighet :D Skall verkligen ta vara på ledigheten. Skall ju dock på konfrimation på lördag, men efter det blir det mys med älsklingen hela helgen lång :D

äntligen lite sol

Frureinhold.se / 22 April, 2010 - 11:29 / Vardagen
2 Kommentarer

Sitter på balkongen och solar min vita skrutt :) skönt att det iallafall är soool. Det gör så mkt när det är härligt ksönt väder ute. Jag är dödligt trött idag, har små sträckningar i ryggen och värk. Ovabligt ?? nej inte direkt. Jag skall dock på massage idag och imorgon ute på jobbet. Det ser jag verkligen fram emot. Dock får det bli mjukmassage, inga hårda knådningar. Det gick bra på jobbet igår, inga konstigheter, lugnt och sannsat var hemma vid halv 1. Skönt när man har så nära till jobbet, då tar det inte lika lång tid att komma hem :p 5 min så  är man innanför dörren :) det är riktigt skönt. Det är som sagt jobb idag igen, börjar kl 18.00 och slutar när alla gäster gått hem och allt annat klart. Dock har jag endel att göra innan jag börjar, först skall jag njuta här ute på balkongen, sen ner till stallet och mocka, 14.30 är det massage och sen hem, äta sminka mig och jobba :) Måste ändå säga att jag är bortskämd med hur bra själva arbetsplasten är. Alla är super trevliga, det är bra arbetsmoral, sjukt fint ställe såsom restaurang och spa. Det enda som är jobbigt är ju min kropp som strejkar. 

love

Frureinhold.se / 21 April, 2010 - 13:50 /
1 Kommentarer

gillar detta kortet starkt !!
http://jtphoto.se

britney spears

Frureinhold.se / 21 April, 2010 - 12:57 / Vardagen
0 Kommentarer

sitter på mtv just nu och så kommer en 3-1 med britney, gosh vad hon har förändats. Jag minns när jag satt för 100 år sedan och kollade på oops i did it again och tyckte att hon var så sjukt snygg i den där röda lack dressen, idag tänker man LITE annorlunda men hon är ju fortfarande snygg :)

to die for

Frureinhold.se / 21 April, 2010 - 12:19 / Music
0 Kommentarer

I just loooove this songs !!

godmorgon

Frureinhold.se / 21 April, 2010 - 10:42 / Vardagen
0 Kommentarer

pjuu still hurting, men nu väntar tre pass utav jobb. Idag, tor och fre, skulle ha jobbat lördag med men då är det konfirmation. Skall bli kul att äntligen träffa Robins kusiner, har ju varit tillsammans med robin i över 1 år och aldrig träffat dom :) så med lite pirr i magen närmare sig lördagen med stormsteg. Men åter till idag, kroppen känns bättre idag men fortfarande värk. Får lägga mig på spikmattan och smörja in med heatloation och hoppas på att det hjälper.  
Det ryktas om snö idag?? jag ser inget än, men det kommer säkert sen. Blää ogillar april väder lite, ena stunden sol och varmt andra stunden snöö :S snacka om att man blir förvirrad haha. Nä nu vill jag ha sommar och sol, mexico och massa motorcykelåkande. det finns ju inget som är s¨underbart så en heldag på anderstorp. Ljudet av motorcyklarna och lukten av brända däck :D ahhh fan vad sjuk jag är haha.

Macy tränar

Frureinhold.se / 20 April, 2010 - 15:14 / Vardagen
1 Kommentarer

nu har vi kommit efter en stunds grundträning på åkern. Tänkte att det kunde vara en bra träningsplats, massa djur har gått och lämnat spår efter sig :) Hon uppförde sig kanon, det tog en stund innan hon insåg att hon inte skulle fokusera på alla spår utan att gå ''lydnads fot''. Det innebär att hon skall gå  tätt fot med mig och kolla upp mot mig. Det gick som sagt bra och jag hoppas att det syns nästa vecka att vi tränat. :) skall även träna lite imorgon och nästa dag. Det är bra om man kan väva in det i vardagen så blir det inte en sån big deal när man väl är på träningsbanan :)

hemma igen

Frureinhold.se / 20 April, 2010 - 10:22 / Vardagen
0 Kommentarer

nu har jag fått min dom... haha nä så illa är det inte, men jag har iallafall fått en diagnos vilket är skönt. Nu börjar arbetet mot att bli bättre :) 
Idag blir det bara till att vara hemma, skall plugga och mysa i soffan, har så sjukt ont i ryggen, blä blä. Hade också tänkt att baka ngt gott till baby innan han kommer hem. Gud sitter och kollar på filmen ''hata göteborg'' det handlar om hulliganer. Helt sjukt dålig film, men den speglar verkligen hur det ser ut. Patetiska människor som inte har ngn annan trygghet än att slåss. Hur fan tänker man när bla. det enda roliga man har i livet är att slåss. Svaga ensamma till viss del mobbade människor, en stor suck är det enda jag kan ge. Dock kommer en rolig del i filmen nu, STREETRACE :D det är faktist roligt.
Tänk att få vara med i fast and furious, det hade varit så sjukt grymt :D stå där och få se alla sjukt coola bilar eller ännu fränare :D att få köra. Ja det hade varit ballt. Men som sagt, nu bli det slapp i soffan..

underbar låt

Frureinhold.se / 19 April, 2010 - 14:44 / Music
0 Kommentarer


jennifer ?!

Frureinhold.se / 18 April, 2010 - 22:13 / Vardagen
4 Kommentarer

vad tror du om dessa ?? tror du dom passar att ha som ridskor ?? letat som en tok, dessa föll jag för, vad tror du ?? :)
Double-H - Buckaroo Boot Dam

söndag

Frureinhold.se / 18 April, 2010 - 11:37 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja det har ju inte blivit en bra bloggvecka :p men jag har mina skäl, har ju kämpat som en tok med min hemsida :) http://jtphoto.se det börjar ta sig riktigt bra :) men det tar tid. En super lite förändring tar mer tid än vad man kan tro. Men nu sitter jag i soffan och kollar på le mans, jag har ju blivit en sånt fan utav motorcyklar och le mans är ju ett riktigt mansdomstest :P 24 timmar åktid delat på 3 åkare, snacka om att man borde vara mör efter en sån tur :p Snart börjar säsongen för robin och cykeln är snart startklar. Lite ny lack på hela hojjen och ett par nya fäljar för att kränga på regndäck :) mkt att tänka på men det är otroligt skoj :) längtar till de första däcken rör banan :D måste köpa ett till objektiv nu vid löning med, behöver ett som kan fota närmare och fånga ögonblicket :) har hittat ett i usa som jag skall införskaffa mig :D får även lite filter och sånt till :) kaanooonn !!!! 
Om en stund kommer joakim och anna, joakim skall byta däcken på peggan. Kul att de skall komma upp, var ett tag sedan vi sågs nu :) Jag skall också iväg och rida i eftermiddag :) får se hur det går, köpte nya lindor till sorel igår, ett par bruna sjukt snygga :) han är ganska tajt i bakbenen så det passar bra med lindor där :)

foto

Frureinhold.se / 17 April, 2010 - 23:10 /
0 Kommentarer


nya skor och leggins

Frureinhold.se / 17 April, 2010 - 16:47 / Shopping
1 Kommentarer

dessa och ett par andra ganska vanliga med dragkedja längst ner :)

min hemsida

Frureinhold.se / 16 April, 2010 - 16:11 / Vardagen
0 Kommentarer

http://jtphoto.se
check it out, under konstruktion, men helt klart värd en titt :D

hemma hos föräldrarna

Frureinhold.se / 15 April, 2010 - 19:53 / Vardagen
1 Kommentarer

hemma hos mamma och pappa. Kollar på hockey finalerna och lagar super god mat. Hittade ett recept som gordon ramsey gjort med pasta, fetaost, basilika etc. lätt en maträtt som jag kommer att göra igen :) Idag har jag varit och shoppat massa härliga vårblommor. Planterat ner de gamla lökarna i rabatten och väntar redan till nästa år för att se om dom kommer upp :D älskar att hålla på med blommor inne och dekoration :) köpte massa fina fjärilar och syrsor ååh glitter och färger :D jag looooove it !!
Men som sagt nu sitter vi hemma hos mamma och pappa, mamma kommer snart med bussen. Hon har varit i stockholm i ngr dagar på kurs :) man saknar verkligen sina föräldrar när man inte ses på en vecka eller så. Tur att man kan åka till dom lätt :) så härligt nu med när det är ljus och fint, det grönskar riktigt ordentligt. Till och med när man åker hem är det ljust, hur skönt är inte det ??
jaja nu hejar vi på djurgården och hoppas för allt i världen att de spöar skiten ur HiV71

plugg igen

Frureinhold.se / 14 April, 2010 - 11:55 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu efter en stunds grejande måste jag ta fram boken och plugga :) Vaknade vid halv 10 idag och kollade på gossip girl, det är verkligen drama drama hela tiden, finns liksom ingen ände på det hela. Iallafall efter det fick jag pallra mig upp ur sängen och gå ut med macy, fick bli en snabbis i morgonrocken innan jag fick bytt om, fräschat upp mig lite och sen ordentlig promenad bort till veronica som grejade med lite saker i skogen. Snacka om att jag har sjukt ont i min arma kropp idag haha. Igår bestämde sig jag och annika för att gå MILEN ah bokstavligen talat så heter den så. 1 mil runt halva bokenäs blev det, men gud så skönt det var. Gå längst havet, se måsarna skrika, en svan bada och macy göra bubblor under vattnet. Hon skulle besämt få tag i alla snäckor som var på botten haha, hur sött som helst. Nä jag måste erkänna att man är sjukt bortskämd som får bo på västkusten och också vid kusten :) Dock blit det segt när alla ''sommarj*vlar'' kommer och stör men det finns allt ngr orörda platser som man kan få vara för sig själva :D Vi har ju även båt så då kommer man iväg i vilket fall :) ååhh ahh jag älskar verkligen sommaren :) Skall även köpa macys första flytväst nu med, hon kommer att bli sååå söt i den :)
Men som sagt dags att plugga ett par timmar för ikväll skall vi iväg och rida med goingarna :)

nya bikinin

Frureinhold.se / 13 April, 2010 - 12:23 / Träning och hälsa
1 Kommentarer


Redbull

Frureinhold.se / 13 April, 2010 - 10:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Tack god gud för redbull, sitter just nu vid köksbordet och dricker en god smaskig kall redbull :) hade nog inte orkat mig upp ur sängen utan den idag. Är sjukligt trött efter att ha jobbat till halv 1 i natt. Själva jobbet är kanon skoj, roliga arbetskamrater och en ganska lugn kväll. Problemet var bara att jag gick upp kl 8 på morgonen så det blev en riktigt lång dag + att min rygg fortfarande tar kål på mig.. :( Segt men förhoppningsvis får jag hjälp snart. Pratade med en tjej på jobbet som är nyutbildad hudterapeft och lite annat. Hon skulle ta en titt på min arma 80 åriga kropp :p Jag har iallafall fått lite tider nu vilket är kanon :) dagis har ju snart semester så då behöver jag lite annat att pyssla med :)

Det är inte alls lika hipps väder ute idag, soligt såklart men inte så varmt och gott som igår.. trist men jag får väl ta och lägga mig i soffan och plugga om en stund. Fick gjort mkt igår vilket är kanon men jag har en hel del kvar att göra. *suck* Var ute nyss och kikade till macy, hon är verkligen en ute hund, så fort hon får en tanke på att få gå in så springer hon runt och busar, allt för att fördriva tiden haha. Inte konstigt iof. vad är roligast, ute med sköna vindar och massa leksaker eller inne med en tråkig mamma som pluggar eller en katt som bara sover. Nä jag kan minsan förstå hennes frustration. Hennes mat har tagit slut med, hon har ju ätit hills ultra allergi för att se om det blev ngn skillnad och det visade sig att hon är känslig mot tex. royal canin foder och skall fortsätta med hills allergi foder resten utav livet. Låter kankse drastiskt, men enligt veterinärerna så är det bara bra. Hundar som är känsliga skall inte utsättas för ''vanliga'' foder utan stanna vid det som verkar funka bra. Hon äter ju detta foder kanon bra och vi badar 1 gång i veckan + mjukgörande spray :) (allt detta donerat ifrån en specialist)


Nä nu blir det frukost och sen plugg see yah !

jag och macy gottar oss

Frureinhold.se / 12 April, 2010 - 12:25 /
1 Kommentarer

härligt med sooool, allt är skönare med sol, tom pluggandet är roligare med sol haha :D

memories

Frureinhold.se / 12 April, 2010 - 12:00 / Music
0 Kommentarer

detta är såå högstadiet :p

underbara sol

Frureinhold.se / 12 April, 2010 - 10:31 / Vardagen
0 Kommentarer

sitter på balkongen och bara njuter, har sol jär hela dagen och även lite lä ifrån de svala vindarna. Jag har plugg boken i handen och macy springer på gräsmattan och söker efter frolic, kanon när man kan träna och plugga samtidigt, lyx på hög nivå. Är så sjukt nervös inför kursen att jag nästan avlider, vill ju att hon skall göra så bra ifrån sig som möjligt. Lär ju vara yngst i gruppen nu med så det gäller att träna extra hårt. Men jag tycker allt att macy är duktig, hon lyder kanon bra och tränar för fullt för att få en bra nos :) det är tur att hon är ett sånt godis monster. Svansen bara flyger fram och tillbaka när man slänger ut ngr frolic och hon får leta upp dom :) 
Lena ringde nyss ifrån bokenäs, hon undrade om inte jag kunde komma in en stund i kväll och jobba :) självklart kunde jag det. Väldigt lyxigt att ha hela dagen i solen och sen ikväll åka ut till världens mysigaste restaurang och jobba ett par timmar :) Sitteer och kikar på hästarna, dom ser ur att njuta mkt dom med :) Stora hagar och ngr nya grästrån har börjat kika fram :
Det är egentligen helt sjukt att man kan sitta och små sola såhär i april, hoppas att man kan få lite färg på skrutten. Det är nästan tragiskt hur vit man är efter vintern haha. Det är också nu man inser hur man ser ut i bikini, det är en smärre chock varje år haha. Men man skall väl vara nöjd antar jag, man mår ju bra och man behöver inte söka till biggest losers riktigt än haha skämt och sido. Så länge man mår bra fysiskt och psykiskt tycker jag inte att man skall bry sig om vilken storlek man har..
april förra året
första turen med cykeln förra året :) gud det var lika härligt då som nu :)

ut med vintern in med sommaren

Frureinhold.se / 11 April, 2010 - 15:23 / Vardagen
5 Kommentarer

Nu har alla vinter kläder åkt i ner i resväskan och upp med alla sommarkläder :D helt underbar känsla när man kan lägga det kalla och gråa bakom sig och blicka mot färgglada dagar med härliga kläder.. Har dock sållat bland kläderna igen, tredje gången på 1 ett halvår :p riktigt bra om ni frågar mig. Robin rensade i sin garderob också, pluss i kanten för oss..

Jag har inte hunnit blogga förän nu, har haft fullt upp som vanligt.. Vaknade vid 9 tiden och pallrade mig upp ur den goa sängen, gick ner och tog ut hästarna som var rätt sura på mig. Dom vill gärna ut runt sju och när det är strålande sol ute är de ännu ivrigare. Men som sagt in igen efter hästsläppet och i med en mumsig frukost. Skulle nog ha ätit lite till för när vi var på väg till manegen började min mage att kurra. 1 timma i ridhuset och jag var som de andra gångerna helt lyrisk. Idag tränade vi med konor och även grunderna till en spinn och hjälp vad bra det gick. Tass över tass haha om ni fattar :) kanon skoj allafall när det hela tiden är framsteg.. Det märks också att han tycker att det är kul.
Nu sitter jag på balkongen, med shorts och linne, solen lyser och det verkligen steker på huden :D me like. Idag tänker vi heller inte laga mat utan beställa pizza, tjockisar är vad vi är :D ingen beach 2010 här inte ;) haha jodå det skall nog allt gå bra, svårt att vara ful när man är född som en skönhet ;)

Lycklig

Frureinhold.se / 10 April, 2010 - 21:53 / Vardagen
1 Kommentarer

jag fick nyss ett samtal ifrån brukshundsklubben och gissa om jag blev glad :D vi skall få gå grundkurs - tävlingsinriktning :D egentligen skall man ha gått grundkurs 1 innan den kursen för att ha lite kött på benen. Det kan man egentligen förstå, många kanske anmäler sig och så är man inte lämpad riktigt än :) det krävs mkt träning och det hoppas jag att vi har. Tränar ju mer eller mindre varje dag så det måste ju ge ngt :) som idag tränade vi apportering, pluss i kanten där och även lydnad. Hon är inne i en fas där hon använder nosen extemt mkt på vilt, men det tar vi snart ur henne. Hon älskar att arbeta med klicker och har även en visselpipa så detta skall nog gå vägen, eller vad tror ni ??

mysiga lördag

Frureinhold.se / 10 April, 2010 - 09:06 /
3 Kommentarer

ahhh solen skiner, kaffet doftar sådär gott och djuren håller mig sällskap på balkongen :) Duchess sitter på grillöverdraget och macy ligger i en utav utemöbelstolarna :) dom ser nästan liga belåtna ut som jag :) man kan ju inte annat när det är så himla fin sol och inte ett moln på himmelen.. Jag har verkligen svårt att sova på helgmornar.. det är precis som en klocka väcker mig vid halv 8 tiden och sen är det kört :p måste nog erkänna också att solen gör mig extra pigg. Man vill liksom upp så att man inte missar ngt utav den vackra dagen haha gud vad jag låter som närmare 60 :p men det är verkligen sant.. Vad tjänar man på att ligga och sova bort en hel dag ?? okej omdet regnar, då kan man ligga och inte göra ngt alls.. men hallåå ?? det är sol ute. Jag älskar solen så för min del är det upp med tuppen :) Var nere vid 8 och tog ut hästarna, flätade om sörens man och mockade :)
Idag skall jag/vi bara vara hemma, grilla gott och fixa här på gården.. tror att jag och robin skall sätta oss och slipa lite kåpor och kolla över motorcykeln.. sen hittar man alltid ngt att pyssla med om inte annat skall sören longeras lite idag :) imorgon bär det ju av till manegen igen och då är det skönt att ha en longeringsdag dagen innan :)
macy lekte med en kompis igår :p haha här kommer ngr kort fler finns på facebook
första simmandet, hon gick rätt i och började simma haha :P
dom älskade verkligen varandra, busade konstant i en timma haha tror ni att macy sov gott sen ??

hmm ngt fel ??

Frureinhold.se / 09 April, 2010 - 16:44 / Vardagen
4 Kommentarer

Får se om det går att kommentera detta inlägget, testa så ser jag om det har blivit någon förändring :p Hoppas att alla får en bra fredag. Jag känner mig lite sjukt ( ovanligt?!) skall grilla nu och mysa med min robin....

more music.....oldies

Frureinhold.se / 08 April, 2010 - 20:44 / Music
0 Kommentarer


ny lampa

Frureinhold.se / 08 April, 2010 - 18:41 / Shopping
0 Kommentarer

Handgjord efter vårat sjökort där vi bor :D inte illa om ni frågar mig.
1200 :-
om det är något ni är intresserade av. Gör efter önskemål:)

ååhh jag vill med ha

Frureinhold.se / 08 April, 2010 - 17:54 / Vardagen
7 Kommentarer

Robin har köpt ny telefon och gud vad den är snygg :D jag vill med ha en sån snygg telefon asså :p dock så fick han med en rosa tre dongel och gissa vem som blev stört kär i den ? jo ja och jag kan väl säga att jag  fick den indirekt :p Blir ju perfekt sen när säsongen börjar och kunna surfa på banorna :)
Sony ericsson x10
cute :) 
Har fått en tid till en läkare nu allafall angående ryggen, i morse trodde jag min stund var kommen, kändes som om det brann i hela kroppen på mig. Blä blä blä, smärta är fan inget kul, den som säger att det som inte dödar det härdar har såå fel, jag kan aldrig bli härdad av denna smärta, inte en chans..

plugg... nä nu behövs en music update

Frureinhold.se / 08 April, 2010 - 12:45 / Music
3 Kommentarer

Hittade några av dessa låtar på min gamla mobil :p gud det är massa musik som jag bara älskar haha :) gamla som gatan men gud dom är bara bra :) Har så blandad musiksmak det är en sak som är sann, alla låtar har en viss betydelse, en del av mitt liv, allt handlar om perioder... alla har vi väl varit små?!
det kommer mera senare !!

vilken ridtur

Frureinhold.se / 07 April, 2010 - 19:19 / Vardagen
8 Kommentarer

gud vad jag är stolt över Sören, han gick som en stjärna idag :D visst att han var lite stel i början, träningsvärk etc, men efter 30 min var han som en ängel. Gick hur fint som helst, lyssnade på minsta lilla, flyttade sig efter min vikt och ahh det var helt fantastiskt.. I slutet red jag med en hand utan problem, sprang inte ifrån mig och gick i en skön jogg med huvudet lågt.. För er som rider western förstår vad jag menar, jag hade sånt lyckorus efter att det gick mig över öronen. Poke och jennifer gick också hur bra som helst, gud dom är såå sammanvävda, deras spinn, stop och övergångar är att dö för :D yaamiiee..

godmorgon

Frureinhold.se / 07 April, 2010 - 11:51 / Vardagen
5 Kommentarer

aj aj aj, min rygg är inte min vänn idag heller. Vaknade med världens knut i ryggen och den har inga planer på att ge med sig. Gud jag har tänkt ringa doktorn nu i flera dagar, men har lksom tappat orken. Har haft problem med rygg, höfter och större delen av muskelmassan sen jag var 14 år. Under dessa 7 åren med problem har jag testat allt, akupunktur, ostiopater, naprapater, massörer, häxor, vanliga läkare, elstötar, sjukgymnastik, varmvattenträning... ah ni hör ju själva, jag har ätit värktabletter som fått mig att spy, tagit blodprover och kollat alla olika värden. Nu sist gång ville dom ge mig morfinsprutor, men jag fick en tid till en läkare den 9 sep och 1 sep flyttade vi till uddevalla så jag hade ingen möjlighet att åka dit. Jag blir så trött, så jävla jobbigt att vara 21 år och ha en kropp som en 80 åring... måste ta tag i detta nu.. Ett tag betalade jag 400 kr för 10 min, det är heller inte billigt att ha ont, det ruinerar en också :/ suck..

Men åter till vardagen :) idag kommer våra luckor till tvättstugan, har köpt nya luckor i högblank svart :D sjukt snyggt aahhh :D gött med hemkörning också, tummen upp !! Jag skall också åka iväg och rida med jennifer i eftermiddag, gött att ha möjlighet att åka till en manege så många gånger i veckan. Får hoppas att det går bra idag med :p sist gång gick det hur bra som helst, håll ummarna :D

Tindra & Tuva

Frureinhold.se / 06 April, 2010 - 12:54 /
19 Kommentarer

Mysiga systerbarn jag har asså :)

1 timmas spårning och bus

Frureinhold.se / 06 April, 2010 - 12:28 /
2 Kommentarer

Nu är jag inkommen ifrån en timmas spårning i skogen tillsammans med macy bus :) Kände att det var dags att efter en vinters vila börja träna lite spår och lydnad :D Gud hon är såå duktig, dock var hon lite ringrostig på spårningen, hon känner så mkt andra lukter som verkar mer intressanta. Tror att hon hade varit sjukt bra på blodspår, hon har verkligen näsa för vilt. Ibland kan det dock vara lite jobbigt, för hon stänger verkligen av. Men har kikar på ett citron halsband (helt lagligt ingen el) Man använder det för att få någon som helst kontakt med hunden när den fått upp nos för ngt som man själv inte vill. Man skall självklart inte använda det i negativt syfte, men när man går i skogen och hon får syn på tex. rådjur, hon ständer verkligen av, hör inget annat än det här rådjuret... då är det lämpligt med ett avbrott :) Får se om det funkar, men det verkar vara bra om man läser forum etc.

mån...tisdag var det ju

Frureinhold.se / 06 April, 2010 - 10:30 / Vardagen
5 Kommentarer

förvirrande med en röd dag mitt i veckan.. nu när sätter vid datorn och skall printa in dagens dag blev det ju nästan helt fel :p haha snacka om ett I-landsproblem. Men men om vi nu återgår till dagen, just nu ligger jag i soffan och kollar på en hundfilm :p den verkar riktigt bra, a dog year heter den :) Macy ligger under mig och skall ta en lång promenad med henne efter filmen hade jag tänkt :) vill verkligen komma igång och träna nu, får kolla upp om dom fortfarande har träningar på onsdagar :p skall även kolla på orustbrukshundsklubb om dom har ngr kurser nu till våren :)

trip till lödöse

Frureinhold.se / 05 April, 2010 - 09:44 /
20 Kommentarer

frukosten är snart slut och snart är det dags att pallra sig in i bilen för att åka till mamma och pappa. Skönt en sån här dag att inte göra ngt alls, bara åka iväg och i det här fallet träffa mammi och pappie :p sen kommer familjen andersson/karlsson vara där med vilket innebär mys med tindra och tuva :D det är aldrig fel asså !!
Igår var vi som sagt iväg och red, första turen i manegen iår, jag måste erkänna att man var lite spänd över hur han skulle kännas och se hur mkt som han har tappat under vinterns gång. Men i ärlighetens namn var han helt underbar, mjuk och go, joggade fint, böjde sig fint i båda varven och en rytmisk galopp. Det gav mig otroligt positiv feedback och nu längtar man som en tok tills nästa gång vi skall åka iväg. Skönt att få komma igång och igår var ju en sån underbart härlig dag så man slutade ju aldrig att le :D solen lyste, fåglarna kvittrade och det kom en skön ljumen luft i vinden :)
lilla duchess :D

vårkänslor

Frureinhold.se / 04 April, 2010 - 16:51 /
12 Kommentarer


vårbild

Frureinhold.se / 03 April, 2010 - 19:38 /
16 Kommentarer

vi kör en lite tävling, den som kan skicka in den bästa vårbilden hittils. Det har ju slått ut vår nu i större delen utav landet och vad skulle då inte passa bättre än en vårbilds tävling. Vinnaren får en länk och bild publicerad samt en motivering till varför just den personen vann. Det spelar ingen roll om du är proffs eller ej, det handlar om att fånga ögonblicket !!
MAILA IN DIN BILD TILL [email protected]



Tävlingen håller på fram till onsdag :)

dagens outfit

Frureinhold.se / 03 April, 2010 - 14:38 / Träning och hälsa
14 Kommentarer

påskmiddag som sagt :)
spänner ögonen en del så jag är inte rynkig om ni tror det :p
solen gör mig sååå glad :D
kanske inte världens bästa bild :D men ni får fråga om det är ngt ni undrar över =)

aahhh vilken dag

Frureinhold.se / 03 April, 2010 - 13:16 /
0 Kommentarer

vilken underbar dag asså :) har varit ute hela dagen och skall snart ut igen. Var i skogen nyss och det var som himmelriket. Tänk er fågelkvitter, solstrålar, vatten som forsar och ljumen luft genom håret... för mig är det fantastiskt, vad tycker ni ??? Macy trivs som fisken i vattnet, hon njuter utav varje sekund ute :) ligger och solar, busar med bollen och jagar fåglar haha dock har hon inte en chans, hon tycker nog bara dom ser ut som potensiella kompisar :D
Fick även en blomma av robin prinsen aahh du är såå söt :)
korten tagna med datakameran :) jag älskar verkligen flätor :D syns inte så bra på bilden, men den är super fin :D önskar att jag var lika bra som johanna på det, men det tar sig allafall :)

skön morgon

Frureinhold.se / 03 April, 2010 - 08:56 /
6 Kommentarer

sitter ute på balkongen med en kaffe i handen och en söt macy i stolen bredvid. Hästarna är ute, boxen är mockad och jag skall njuta utav vad dagen har att kpmma med. Börjar ju bra med en super god kaffe :D yaammiie. Kom hem runt 1 i natt och har såå svårt att sova på morgonen dagen efter ett hårt pass. Tur man inte skall göra så mkt idag, då kan man ta allt som det kommer. Det vi har planerat är en påskmiddag tillsammans med robins föräldrar :)

jobb ikväll

Frureinhold.se / 02 April, 2010 - 15:24 / Vardagen
1 Kommentarer

jag är inte ett stort fan av att jobba kvällar och helger, men när ett erbjudande dyker upp kan man faktist inte säga nej. Tycker att det är ens skylldighet att ställa upp :) Ikväll börjar jag kl 17 och jobbar till midnatt, om jag inte minns helt fel är det buffé på fredagar och det är alltid skönt :) fylla på och byta tallrikar är inte lika smärtsamt för ryggen, har rätt ont idag :( Robin har fått massera och jag har legat på spiken i nästan 40 min. Jobbigt att ha en kropp liknande en 80 åring, men men det är bara att bita ihop och gå vidare. 


Nu är det påsk och det kryllar av godis i hela huset :D tror vi sammanlagt har 4 påskägg utspridda :) robin var måtligt glad i morse när han dammsög och insåg att i nästan varje rum fann det tillgång till godis :p tyckte väl att det tog lite extra lång tid i just dom rummen ;)

Imorgon var det planerat att åka till elmia (bilmässa) men om jag skall vara riktigt ärlig så orkar jag inte, är lite små sjuk och som sagt ont som faaaaaaaaan i ryggen. Vi kommer därför stanna hemma, fixa och dona i huset och sen upp på påskmiddag hos robins föräldrar. Det skall bli väldigt skönt att få ta vara på ledigheten, bara få vara och inte stressa hit och stressa dit. Skall även ringa läkaren på tisdag och boka till så jag kan få en remiss till otropeden. Hade ju en tid i gbg innan vi flyttade men det krockade med dagarna så jag kom aldrig dit :/ segt hade nog gjort gott tror jag.
Men som sagt, ni får ha bra dag, så hörs vi imorgon :)
glad påsk på er !

sommar vid havet

Frureinhold.se / 01 April, 2010 - 21:57 / Music
2 Kommentarer

västkusten i mitt hjärta, flyttar aldrig härifrån !!!

resultatet

Frureinhold.se / 01 April, 2010 - 16:56 / Vardagen
4 Kommentarer

såhär blev färgen :) jag är super nöjd, sköna skiftningar  :)
lite svårt att få en bra bild :D men såhär blev det iallafall :)

jag är trött

Frureinhold.se / 01 April, 2010 - 13:29 / Vardagen
3 Kommentarer

Nu har jag lite paus ifrån mitt slit haha. Började dagen med att städa trappen, slängde på mögel medel för att lösa upp beläggningar ifrån vintern, skrubbade med en svamp och sköljde sen av :) den blev kanon fin och ställde ut en antik hink med fina vårblommor i :) Vilket lyft. Efter det gick jag med skräp till eldhögen. Klar med allt städande ute tog jag mig ner till stallet och fixade allt med sören, tog även och longerade honom. Skönt att få springa av sig lite, han har ju sjukt mkt energi. På söndag skall vi till manegen och gå igenom bit för bit, tro mig det kommer att behövas :)
Efter stallet gick jag in och städade, det luktar ljuvligt inne nu :D känns städat och fint + lite påskmys :) me like a lot !!