StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

bilddagbok :P

Frureinhold.se / 30 April, 2009 - 18:00 / Vardagen
0 Kommentarer


valborg

Frureinhold.se / 30 April, 2009 - 06:45 / Vardagen
2 Kommentarer

Så var det valborg igen :) och just denna dag är ganska speciell för mig och min baby ;) haha men tråkig som jag är orkar jag inte berätta varför, det räcker med att säga att det är en speciell dag.

Men innan jag berättar mina planer för dagen får jag sammanfatta gårdagen. Allt började med att klockan ringde 05.30 ZZzzzz. Men jag kom upp och allt underlättar när solen lyser så fint på himlen :) Gjorde mig iordning och hela den biten och blev körd av robin till tåget. Åkte till skolan och hade jordens slappaste dag :p hade en lektion och då skulle eleverna arbeta självständigt. Så kortfattat gick jag mest runt och lullade. När jag väl slutat åkte jag med Heidi (en lärare på skolan) till kungälv, där mötte jag upp pappa och tindra, som satt på triumf glass och vem säger nej till glass??? Inte jag och vi tog oss var sin bägare med mumsiga glass smaker :) Efter detta åkte vi hem till Jessica & MIkael igen, myste med barnen ännu mer och sen åkte föräldrarna till gbg och kollade på bio. Så min och mammas uppgift blev att passa barnen :) Gick hur bra som helst :p världens snällaste barn om ni frågar mig :) Vi tog en lång promenad till olika lekplatser. Runt 7 kom robin och vi åkte hem till gbg, jag  var helt slut så det var skönt att komma hem till soffan :) Sen var det ju hockey kl 8 så man var rätt taggad. Dock var det en ganska seg match, de vann över alla odds men jag gick och la mig efter 4-2 :/ lite pinsamt eftersom jag älskar hockey. Men jag orkade verkligen inte hålla mig vaken. Men skönt att de vann.

Idag är en ny dag och jag är as trött haha som vanligt :) Men jag skall om en stund göra mig iordning och min plan ser ut såhär att jag skall gå till tåget isället för bussen. Eftersom det ändå är så bra väder kan man lika gärna gå :) Idag är det som sagt skola igen, men idag är det också endast 1 lektion. Slutar runt 1 och då skall mitt troll komma och hämta mig. Vi skall upp till uddevalla och hämta jeepen, han skall nämnligen ner till varberg ¨på lördag och jag skall antagligen till Michaela :)

Nu får jag skynda mig :)

ha en bra dag alla och ta det lugnt med alkoholen ikväll :) jag skall spendera min eftermiddag i slottskogen, sen blir det nog en uteservering :)

xoxo


promenad

Frureinhold.se / 28 April, 2009 - 21:18 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja promenad är nog dagens ord, började morgondagen med att gå till tåget, hur skön promenad som helst. Trots att kl var 8 på morgonen kunde man gå i tröjja, helt underbart. Jag hade en lugn dag i skolan, tre lektioner och inget allvarligt :) efter skolan tog jag en promenad ner till stenungsund, det var också dunder mysigt :) mellan husen och solen låg emot ansiktet. Gcik runt lite i affärerna och fick köpt en present till hugo :D Robin kom dock och hämtade mej ganska tidigt och vi åkte hem till stan igen :) Men inte direkt hem, vi skulle först hämta våra tröjjor hos pappa och sen ut till biltema :) Där investerade vi i ett täcke till motorcykeln och fotpinnar till depåstället :) Men efter alla dessa rutter åkte vi hem och la kött i mariand och lax i folie, tillsammans med vitlök och lime :D Efter middagen myste vi en stund innan det var dags att åka en sväng med hojjen :) Idag åkte vi till tomas (robins bror ) tjöta lite, dock blev det en kort visit och vi är nu hemma. Båda två döds trötta :p Men jag slapp hänga upp tvätt, eftersom jag precis målat naglarna går ju inte det :p Så sötnosen fixade det, hällde upp ett glas vin och nu skall jag få glass.

ha en bra kväll

xoxo

helgen över

Frureinhold.se / 27 April, 2009 - 17:29 / Vardagen
0 Kommentarer

så var helgen över ännu igen och man är som vanligt helt deppig :p men om man skall sammanfatta den har den varit underbar (som vanligt). Igår tog jag och baby en tur till linné och fotograferade körsbärsträden :D de håller på att tappa sina blad och det är så himla vackert !! Mysigt värre. På kvällen myste vi massor åt äpplepaj och kollade på film. ¨

Ny vecka och åter igen praktik. Dock slutade jag 11.40 och då passar det utmärkt med en fika i centrum tillsammans med michaela. Mysigt värre med en mocca latte och chockladboll :D Men dagen slutade inte där, efter fikat åkte vi och köpte katt och hund saker :) duchess fick dock bara nytt foder men det är ändå inte billigt :p min lilla lyx katt, men stads katt skall ju ha märkes foder :D Efter shopping turen å¨kte vi hem till henne, därefter blev det bara slapp. Kollade på thailand korten och bestämde oss båda två att inte åka dit mera haha :p det får bli vietnam och malaysia istället. Nu är jag hemma, och jag är dödstrött med huvudvärk. Skall laga middag om en stund och sen skall jag och baby ut på en promenad runt härlanda tjärn :)

ha en bra kväll

xoxo

grillning

Frureinhold.se / 25 April, 2009 - 22:39 / Vardagen
0 Kommentarer



Härligt med grillning och framför allt nu när värmen är här  :) Igår blev det grillning och idag samma :) Vi var även på bike-dagarna idag, helt okej, men inget mer än de vanliga. Vi åkte i allafall hem  till stan igen och gick till affären och handlade lite grillmat :D idag fick det också bli lax i folie paket. Nu på kvällen har vi spenderat tillsammans med kalle och annika nere vid kvarterskorgen vi olskroken :) vi ville prova ngt nytt och det var riktigt mysigt :) åt en pannacotta och kaffe baileys. Robin höll sig till öl, men det är ju aldrig fel det heller :) Imorgon är det mc dagar som gäller, dock skall det bli sämre väder imon :( men det får bli som det blir : )

ha en bra kväll och sovgott

xoxo

praktik och snart är dagen slut !!

Frureinhold.se / 24 April, 2009 - 12:56 / Vardagen
0 Kommentarer

Äntligen är det fredag och jag har en lektion kvar :) som askungen sa, alldeles, alldeles underbart :D Exakt så känner jag. Dagen har varit rellativt lugn, hade lektion med sjuorna i morse och efter det EA, ganska slappt helt enkelt. Jag tog även tillfälle i akt och satt ute i 20 min :) hur skönt som helst och trevligt att prata med eleverna.

Vad händer idag`? som jag skrev igår är det mycket denna helgen med :) skall ut och rida imorgon på dante, sen rullar det på med diverse mc mässor :) Men om man ser till dagens schema skall jag och baby ha picknik på gräsmattan hemma :D räckor och vin + en massa mys. Älskar när det är sol och varm, livet känns så underbart då.

Ni får inte missa att gå in på Robins racing blogg :) http://reinholdsracing.blogg.se där står det vad som komma skall och vilka träningar´+ tävlingar vi skall på :)

ha en bra fredag

xoxo

Sol igen, äntligen !

Frureinhold.se / 23 April, 2009 - 16:59 / Vardagen
0 Kommentarer

så har solen hittat tillbaka och jag är så lycklig :) Men nog om solen, det är torsdag idag och detta innebär 1 dag kvar innan helg :D Min helg kommer vara helt full med roliga saker att hitta på :) Imon är det ganska lugnt, mysa äta räkor och vin. Men på lördag skall jag först på morgonen åka och rida dante (annas häst) sen hem och duscha göra sig iordning och åka till thn för bikedagarna :) skall bli jätte skoj och se på lite nya cyklar och inspiration :) På kvällen blir det nog lugnt, massa mys men inget annat planerat :) Sedan på söndag skall vi på mc dagarna på säve, det skall också bli skoj :) Ja som sagt det är en spännande helg och jag längtar :)

Vad har hänt idag? Hmm jo självklart då min praktik. Men jag har också studerat mina kommentarer på min blogg, alltid lika skoj att läsa igenom dom, i allafall de som står nu nyligen. Så kul att se hur olika människor orkar lägga ner tid på att skriva samma sak gång på gång. Visst, kjag kan ibland tänka hur fan jag orkar skriva blogg varje dag, men på nott sätt är det skönt att skrivit av sig lite.

Nä nu skall jag borsta duschess och städa lite, baby är på väg hem så väntar in honom innan vi skall ut och åka :)

ha en bra dag

xoxo

anonym?

Frureinhold.se / 22 April, 2009 - 15:41 / Vardagen
3 Kommentarer

Jag har funderat länge på varför man väljer att vara anonym när man skriver kommentarer på bilder eller blogginlägg. Man väljer att printa ner åsikter men man vågar inte stå för dem? Vad handlar hela konseptet om, alla är vi olika och hela den biten. Men från min egen sida skulle jag aldrig yttra mig om jag inte kan stå för det jag skriver, känns lite patetiskt.

Händelser idag? hmm jo jag har varit på praktik hela dagen, helt okej, men är helt slut nu. Sitter hos min syster i kungälv och busar med tuva, sötaste lilla skruttan i världen, tillsammans med hennes stora syster tindra såklart. :) MIn skrutt till pojkvänn är också påv'äg hit och jag längtar som en tok efter honom :) Ikväll blir det mys, har planer på att göra kyckling paj och gosa framför one tree hill och gossip girl. En bra kväll helt enkelt !

blir inte allvarligare än såhär

xoxo

Frukost med Michaela !

Frureinhold.se / 21 April, 2009 - 22:14 / Vardagen
2 Kommentarer

Idag var det som alla andra dagar en kamp om att komma ur sängen :P Kl. 06.00 ringer klockan och jag låg dock kvar till halv 7 :) Min morgon rullade på bra och när klockan var halv 8 satt jag i bilen på väg till stenungsund till Michaelas & Linus hus :) Jag och micharla skulle nämnligen äta frukost tillsammans och det var verkligen så värt vartenda minut. Har massa att ta igen och massa skvaller att sprida ut ;) MMM love it ! Blev i allafall helt kär i deras hus, de har kommit långt med renovering och det blir så himla fint :) Bastu och relaxavdelning ;) Kortfattat, det var en skön och härlig morgon. Vid 10 åkte jag in till stenungsund och min skoldag började på nösnäs gymnasiet. Idag var det nämligen föreläsning om förintelsen och om en ''värsting''. Helt okej, känner igen många i den där värsting situationen, handlade mycket om uppväxter och om hur pappor och mammor som misslyckats i hur man beter sig och om alkohol, droger och misshandel. När skolan var slut åkte jag hem till gbg igen och mötte upp Robin, åt mc donalds :D och sen upp till u-valla för att lämna en bil hos hans föräldrar :) Åter hem igen och snacka om att vi var trötta som små troll och båda somnade så gott, vaknade vid halv nio av kramp i foten :) Just nu sitter vi och myser innan vi åter går in och myser ner oss i sängen :)

godnatt och sovgott

xoxo


nya sommar skor :D

Frureinhold.se / 20 April, 2009 - 17:01 / Vardagen
16 Kommentarer




Jag är super nöjd och dem är så sköna att gå i :) Jag har inte skrivit på ett tag, detta beror på att det har varit helg och jag är så upptagen att jag inte ens hinner starta upp min lilla söta rosa laptop :) Men om jag skall sammanfatta den så kan jag väl göra det. I fredags åt jag och baby middag ute på gräsmattan, med en mysig filt och grillad kyckling + corona :) Kvällen spenderade vi dock inne med godis och vin. lördagen startade med mys såklart, men eftersom det var sol och fint tog vi hojjen till kungälv för att hälsa på syster. Vi blev dock inte långvariga eftersom vi skulle grilla i uddevalla, så på hojjen igen och styrde mot uddevalla. grillat är nog det godaste som finns, baby var så himla duktig och gjorde egen marinad (super god). Kvällen kom och vi åkte hem till tompa och spelade wii, gud vad jag sög i början haha. Men det var sjukt skoj :) I söndags var det dags för min baby att åka till anderstorp för licenskurs och jag spenderade dagen hemma hos mamma och pappa. Men var hemma vid 4 igen och pratade ihop mej med sofia :) vi kom iallafall framtill att jag o robin skulle komma till borås och kolla på lite race :) skojsigt att få träffa dej gumman !! Idag började min praktik och jag är helt slut :/ men det är allt lärorikt, men som sagt är dödstrött. Är ensam hela kvällen också, min baby är på licenskurs idag med, sista dagen så det är iallafall skönt !

sex and the city nu

xoxo

hur tänkte du nu?

Frureinhold.se / 16 April, 2009 - 14:44 / Vardagen
1 Kommentarer

Vill åtala för p-piller till unga
hammarstrand Åklagare Mikael Hammarstrand.


Jag kan förstå att han vill ha ett stop och en lösning till våldtäkter, vem vill inte? Men att förbjuda p-piller till unga för att det anses som en hjälp till våldtäkt är väl lite överdrivet. Som det skrivs i artikeln underlättar det för vålsmännen eftersom flickorna är skyddade. Men det finns även en till mycket stor faktor till varför ungdomar under 15 år använder p-piller. När jag var 13 år fick jag min mens och allt var okej i början, men  allt efter att den blev regelbunden hade jag en fruktansvärd mensvärk. Jag vet att många med mig har samma problem och många får sin första mens i ännu tidigare åldrar. Jag tycker att du skall tänka om i detta fallet. För mig var mens ett straff för att vara kvinna innan jag fann en p-piller sort som hjälpte mig med min värk. Jag är fullt medveten om att det finns värktabletter, men många har även en väldigt känslig mage och kan endast äta alvedon ( vilket inte hjälper ett dugg mot den sortens smärta). mens är fortfarande inget man ser fram emot, men man skall ta hjälp av de preparaten som finns.

detta är mina åsikter och jag står för dom, men jag är övertygad om att det är fler än jag som tycker på det här sättet.

"Jag läser lagen"

Vice chefsåklagare Mikael Hammarstrand i Gävle är beredd att åtala alla barnmorskor som skriver ut p-piller till flickor under 15 för medhjälp till våldtäkt.

- Jag läser lagen, säger han till Dagens Medicin.


sunshine girl

Frureinhold.se / 16 April, 2009 - 10:41 / Vardagen
0 Kommentarer

idag kan man ju inte annat än bli helt lycklig :D Solen skiner in genom fönstren och man får sommar känslor all over ! Idag är det inlämning på en examination och jag är nästan klar, problemet är att solen skriker efter mig så jag måste bara ut. Dock skall jag äta lunch med pappa om en stund så ska snöra på mej dojjorna och traska in till stan. Med vagnen tar det 7 min men går man tar det runt 20 min. Perfekt avstånd, nära till city men ändå utanför :) Ikväll skall äver jag och baby ta en tur med hojjen :) det längtar jag till och jag längtar ännnu mer tills jag själv skall lära mig köra :D

skriver mer sen, måste gå nu '''

xoxo

godmorgon

Frureinhold.se / 15 April, 2009 - 08:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu skall vi göra en sammanfattning av veckan som gått. Den började med att jag blev döds sjuk, ont i halsen och helt död. Men halsen blev bättre, men som ett slag i magen och värken i bihålerna och snoret bara rinner haha. Men med en veckas tid där det bara har blivit sämre och sämre fick jag åka till akuten och be om medicin. Så idag är jag mycket bättre, vilket är skönt för jag vill ut och springa en liten runda :)

Om man bortser från alla sjukdommar osv, har jag haft en underbar påsk. Robin och jag har myst och gjort massa mysiga små tripper. Nu när det är sånt fint väder är det en självklarhet att man tar ut och luftar hojjen. Så om du ser på bildera från igår blir man så lycklig :) I lördags tog vi och packade väskan tvättade bilen (jag) vaxade den så den glänste och sen åkte vi till Elmia i jönköping :) mötte upp sofia och kristoffer, han hade sin bil uppställd så det var jätte skoj :) på kvällen var vi hos Joakim och anna på påsk middag, trevligt trevligt och jag fick äntligen ha min fina nya röda klänning på mig :D Men så kom söndag och då var det dags för påskmiddag hos mamma, det var trevligt och så men jag var som sagt döds sjuk så vi fick åka till kungälv och besöka doktorn. Men nu var helgen över och vardagen står och knackar på dörren

Igår var det skola igen och jag var väl sådär pigg på det, men en ljusglimt var att jag klarade tentan och fick även godkänt på kursen :) hur gött som helst. När jag kom tillbaka till stan gick jag en runda för att kolla på sommar skor och jag har äntligen hittat mina sommar skor. Jag blev verkligen helt kär och dom satt som ett smäck :D Skojigt. Dock fortfarande en hemlis hur dom ser ut ;)

ha en bra dag

xoxo

mc tur

Frureinhold.se / 14 April, 2009 - 22:20 / Vardagen
0 Kommentarer



underbar påsk och underbart väder, skiver mer imorgon..

xoxo

helgen

Frureinhold.se / 09 April, 2009 - 11:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Så är det skärtorsdag och påsken har anlänt. Jag har börjat dagen ganska lugnt sitter med jordgubbsyogurt och honungs the, får hoppas att min förkylning går över snart är så himla trött  på den. Men åter till helgen,  jag och sofia satt och diskuterade förut vad vi skall ha på oss på elmia. Jag funderade först på att ha mina vita söndriga jeanse och ett linne, men sen övervägde jag att ha mina gråa nya leggins och rosa tröjjan eller byta ut leggins mot shorts. Ah en sak är säker, det kommer bli beslutsångest :p

Men det är två dagar tills dess så jag har tid på mej att tänka. Idag blir det allafall lugnt tillsammans med baby, han kommer nog hem snart :) då skall vi åka och handla massa godis och mat, en riktigt myskväll.

har kramp i fingrarna så det blir inte allvarligare än såhär..

ha en bra helg

xoxo

påsk och sol på ingång

Frureinhold.se / 08 April, 2009 - 13:48 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag njuter utav ledigheten, men det finns ett problem ; jag är förkyld och sen har jag ett examinations arbete som skall vara klart efter påsken. Men om vi bortser från det så har jag det väldigt skönt, ligga hemma i soffan och strosa runt på stan och bara ha det skönt. Dock längtar jag väldigt mycket tills min baby kommer hem för jag saknar honom extremt mycket och ändå har han bara varit på jobber i ngr timmar :D

Idag har jag som sagt inte gjort många knop, grejjat med examens... sen har jag snytit mig 3000 ggr men efter att pappa kom med en dunder nässpray har det faktist blivit bättre, nu nyser jag istället :p Men man kan ju inte få ordning på allt med en gång. Om en stund kommer baby hem och så skall vi åka och handla ben & jerry glass till mig :D

Imon är det skärtorsdag och jag har inte direkt några planer ännu men vem  vet, kanske blir ngt trevligt :) Påskhelgen ser i allafall ut såhär, imon som sagt ingen aning.. Fredag är det dags att rulla lite motorcykel, det skall bli fint väder så vi får passa på :) Sen på lördag skall vi till elmia på motormässa :D jag längtar verkligen och ännu roligare blir att jag skall få leka med Sofia igen :D sen på sönsdag är det dags för släcktmiddag :P Jag ser faktist fram emot det, love my family so much !!

nu skall jag kolla om inte det finns ngt mumsigt i kylen :)

xoxo

härlig dag tillsammans med underbara flickor !

Frureinhold.se / 07 April, 2009 - 16:15 / Vardagen
0 Kommentarer





Fanny och sara var även med men fick inget kort på dem :( men om ni går in på sofias blogg kanske hon lägger upp söta bilder :D Är vi inte söta i våra nya band? haha tycker vi gör succsé.. Nu skall jag åka ner till mamma och pappa

ha en bra eftermiddag

xoxo

sommarkläderna uppackade

Frureinhold.se / 06 April, 2009 - 10:15 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag åkte de tre sopsäckar och en resväska med sommarkläder fram :) Man glömmer liksom om av alla fina klänningar och fina shorts osv. Men lite små hopp om sommar har alla fall dykt upp nu och med en grillkväll i bagagen hoppas jag på massa fler pluss grader och sol.

Idag eller rättaresakt igår vaknade jag utav ont i halsen och seg i kroppen och det har ännu inte gått över :( Hatar att vara förkyld, har klarat mig ganska bra i vinter men det kommer vissa dagar, brukar hålla i sig i 2-3 dagar. Men om man skall bortse från sjukdom är det nu lov vecka:) skönt med ledighet och påsk. Jag har dock ett arbete att göra på 2 sidor inom politisk och ekonomiskt perspektiv och olika ideologier.

Men idag blir det lugnt och skall om en stund hoppa in i duschen, får hoppas att man känner sig fräschare.

ha en bra dag

xoxo

gårdagens underbara väder <3

Frureinhold.se / 05 April, 2009 - 13:02 / Vardagen
2 Kommentarer



kvällen avslutades med bio, vi tog oss en promenad in till bergarkungen



mycket sevärd film !

xoxo

ny dag nya möjligheter

Frureinhold.se / 04 April, 2009 - 09:13 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag är det lördag och har mycket att se fram emot. Precis nu åker robin med hojjen till mamma och pappa, han skall nämnligen åka med pappa till mariestad för att hämta en båtmotor. Jag skall å andra sidan bli hämtad utav min bror om en stund och så skall jag och hans tjej åka och rida. Ser verkligen fram emot att komme upp på hästryggen igen :) Men vad händer ikväll? Jo då skall jag Robin, kalle och annika på den nya fast and furious :) längtar som en tok och jag är nästan övertygad om att den kommer att vara as bra :D Vi skall nog försöka att ta en god middag innan också men vi får se vad vi hinner med, kan ju ta det efteråt också.

Igår hämtade vi hem motorcykeln, hur mysigt som helst, dock är det fortfarande för kallt att åka för långt, men småturer är aldrig fel :D man känner sig så fri på hojjen. Jag förstår varför Robin älskar det så mycke som han gör.

nä nu skall jag ta och göra en kopp kaffe och mysa innan Joakim kommer !

xoxo

en solig skön dag tillsammans med min baby !

Frureinhold.se / 01 April, 2009 - 18:13 / Vardagen
0 Kommentarer


allt taget med min nya telefon, ganska så nöjd. Vi började dagen i slottskogen och avsluta den runt härlanda tjärn. Ha en bra dag alla


xoxo