StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

love my hair !!

Frureinhold.se / 28 Februari, 2011 - 17:49 / Vardagen
3 Kommentarer

håret blev super snyggt !! får lägga upp kort senare with my cell phone :)Det var super mysigt att träffa johanna idag igen, hon hade massa skoj att berätta. Det var ju afterwork i helgen och där händer det alltid små skandaler ;) no name ! allafall, efter klippningen åkte vi till rasta och åt lunch, svin god lunch om nui frågar mig !! super bra, får åka dit nästa gång igen. Men nu dröjer det itne lång tid innan vi ses igen, närmare bestämt imorgon :D då skall jag på återbesök med naglarna. Dock hade det inte behövts för dom är super fina fortfarande men nu är det så som skolan säger och då är det bara att ställa upp :) det skall dock bli skoj som sagt !! 
Jag skrev i morse att jag inte mådde så bra, det håller i sig än, det känns som ett sug i magen som går upp i huvudet och känns som en deg typ :/ hur förklarar man det så att man fattar. Jag får inte ihop det, jag vill liksom bara lägga mig i sängen och ligga där i 100 år, det är jag och törnrosa haha :p Jag fattar inte hur hon kunde sova så extremt länge och sen lyckas väckas av en ynka puss. Snacka om lättväckt haha !!

Såhär snygg är man nu :)

Frureinhold.se / 28 Februari, 2011 - 11:39 / Vardagen
6 Kommentarer

img_1840 (MMS)

Såhär snygg är man nu :)


grym mascara

Frureinhold.se / 28 Februari, 2011 - 09:40 / Shopping
1 Kommentarer

Här kommer ett tips på en super bra mascara, den ger långa, fylliga och sjukt snygga fransar. Köpte egentligen fel, skulle haft den andra svarta förpackningen men trodde att den guldiga var samma :p Jag är riktigt glad att jag köpte fel :D Är helt såld, borsten är lite hård så man får vänja sig av med de mjuka borsthantagen :) Men jag kommer inte att byta tillbaka :)

godmorgon

Frureinhold.se / 28 Februari, 2011 - 08:57 / Vardagen
0 Kommentarer

hoppas att allt är bra med mina läsare, att ni klarat er ifrån magsjukor, förkylningar etc :) Själv har jag hållt mig ganska frisk, lite snor i näsan men inget mer :) Dock jobbade jag i lördags och det slog ut hela mitt kroppsliga system, var sängliggandes hela söndagen och är fortfarande skakig i kroppen, man kan nästan tro att jag sprungit ett maraton haha. Men jag får ta mig i kragen och pallra mig upp för idag skall jag ju äntligen få fixa min kaluffs, var ju 10 dec senast, känns som en evighetssen. Håret är inte jätte slitet, men i toppar är det typ ''kladdigt'', topparna tvinnar ihop sig. Jag har ju väldigt tunt och fint hår så det blir väldigt lätt trassligt :( Men jag har fortfarande inte bestämt vilken färg vi skall färga i, beslutsångest, håret skall bara toppas så det är den lätts biten, men färger :/ pjuu hoppas att johanna har ngr bra tips :) 
Men nog om idag, nu är det en ny vecka med en hel del skola. Tis-tor och med ett intressant seminarie på torsdag, tänkte att jag skulle skriva klart det idag : ) Kan man läsa det sista i boken och lägga till det i efterhand. Alltid skönt att ha det mesta gjort och fixa o dona senare. Vm i holmenkolln har ju börjar nu med, dock började det väldigt bra men i dubbeljackten som svenskarna gjorde så bra ifrån  sig under os gick inte alls bra igår :/ eller ah precis utanför pallen och det är alltid surt. Men idag är en ny dag, tror att tjejerna åker ngt skoj idag så vi får väl hålla tummarnqa :) Jag håller uppdaterade med håret senare !

Miss Dee Nytt !!

Frureinhold.se / 26 Februari, 2011 - 11:21 / Tävlingar
0 Kommentarer

Nu är det dags för uppdatering av Miss Dee's kollektion ! För er som inte vet har miss dee utöver de snygga hjärtana designar dom super snygga läderarmband som jag är helt såld på !! Mixmatcha med läder och de orginella gör att armen lyser upp och blir superchick !!
bild lånad av Camilla !

Första!!!

Frureinhold.se / 25 Februari, 2011 - 21:29 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7032 (MMS)

Första!!!


Andra!!

Frureinhold.se / 25 Februari, 2011 - 21:28 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5351 (MMS)

Andra!!


fyndat

Frureinhold.se / 25 Februari, 2011 - 17:15 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag har jag haft flyt i mitt shoppande :p började med din sko, ville ha ett par nya vårstövlar i lågvariant :p då visade det sig att de hade halva reapriset om man var medlem :p jag är medlem så jag köpte två stövlar för 299 :- skit snygga får lägga upp kort senare !! Sen köpte jag schampoo, volym på bellbox och en ny mascara på kicks som det också var rabatt erbjudande på om man var medlem :p man kan kort sagt säga att jag har haft flyt idag :D fick handlat massa god mat också, så nu väntar jag på en riktig fredagsmys kväll :D

Satsar på lite våriga färger idag :)) vill...

Frureinhold.se / 25 Februari, 2011 - 12:52 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3600 (MMS)

Satsar på lite våriga färger idag :)) vill att baby skall komma hem så vi kan åka o shoppa :))


fredagsmys

Frureinhold.se / 25 Februari, 2011 - 11:06 / Vardagen
0 Kommentarer

undra hur många som kommer att ha rejält med fredagsmys idag när det är löning och allt :D Man borde dela upp så att ena partnern får lön den 15 och den andra 25 :D på så sätt har man pengar hela tiden. Idag skall allafall vi ha fredagsmys, väntar på att robin skall sluta jobbet så vi kan åka in till torp och shoppa massa gott :) Jag skall ju arbeta imorgon så då får man passa på att göra extra mysigt idag :) Idag vaknade jag super tidigt haha (9.00) men jag brukar ha en magisk gräns att vakna vid 10.00 men icke idag, låg i sängen en stund och drog mig innan jag pallrade mig upp. Det är full storm här hemma idag och svin kallt så man blev inte allt för sugen på någon morgonpromenad, macy fick gå ut själv men ingen längre stund. För igår tog macy en egen tur tillsammans med en farbror och hans hund.  Hon är ett hopplöst fall och tror att alla är super snälla, hon kommer att bli bortrövad hur lätt som helst, inte bra, men vad skall man göra.. Men som sagt en snabbis kan hon vara ute åt gången då hinner man ha koll på henne och så skall jag gå en långis senare när jag fått i mig ltie att äta. Jag har även städat lite granna, bytt sängkläder och käkat frukost såklart :) Jag skall väl försöka att hoppa in i duschen snart också för det känns som det behövs, mitt hår är inte sammarbetsvilligt för fem öre och jag får då panik och får då göra ngt åt det :p lämpligt va ??
Nä roligare än såhär blir det inte just nu, får uppdatera er mer senare !!

great Johanna !

Frureinhold.se / 24 Februari, 2011 - 12:17 / Vardagen
1 Kommentarer


miss dee combine utlottning

Frureinhold.se / 24 Februari, 2011 - 11:56 / Tävlingar
0 Kommentarer

nu är det inte många dagar kvar innan utlottningen utav Miss Dee combine ringar (miss dee februarilook) är slut och passa nu på att gå in och anmäl dig på facebook och deras fansida. Glöm inte att du måste gilla miss dee gruppen och anmäla dig till tävlingen för att ha chans att vinna !!

prioritering

Frureinhold.se / 24 Februari, 2011 - 11:53 / Vardagen
0 Kommentarer

Finns det ngt värre än människor som prioriterar ett djur eller barn mer än de andra. Exempel att låta ena hunden sova nära och den andra utanför rummet eller att ta hand om den ena katten bättre än den andra eller till och med ta hand om den ena hästen bättre än den andra. Det finns också sånna människor som behandlar sina barn olika, ger den ena mer uppmärksamhet och tålamod än den andra. Jag tycker detta är skammligt och kan inte ens förstå hur det kan existera, alla vill väl bli behandlade på samma sätt som sin syster eller bror. Samma gällande djurvärlden, djur är inte människor, dom förstår inte ens i närheten så mkt som vi gör, men en sak förstår dom och det är kärlek och omlysslan. Kolla när du har två djur bredvid varandra och du ger den ena godis, vad ger det andra djuret för uttryck ?! jo att den också vill ha. Enkel mattematik som allt för få fattar !! tragiskt men sant. Låter som värsta bitterf*ttan, men jag blir så olycklig, uppgiven, ledsen och oförstående. och jag köper inte argumentet att man inte har tid för båda djuren eller båda barnen för har man skaffat sig två eller tre har man skapat ett ansvar, ett ansvar som följer med en från dag 1 till slutet !

nya naglar

Frureinhold.se / 23 Februari, 2011 - 20:12 / Vardagen
0 Kommentarer

ååhh vad jag älskar mina naglar, dom är super snygga. Som jag skrev tidigare håller johanna på att utbilda sig till nagelskulptör, hon är ju redan frisör men nu skall hon lägga till en del i hennes kreativa liv :p Det var fjärde gången hon gjorde akryl naglar idag och dom blev skit snygga, inget släpp och kanon jämna. Jag är imponerad, men jag räknade inte med ngt annat heller iof. Men nu sågs vi idag och sen ses vi på måndag och tisdag :D det är lycka, saknat min bästis och det är underbart att få upp kontakten igen på riktigt och verkligen ses. haha som vi sa idag, vi tvingas att ses :p båda två har massor att göra hela tiden men nu måste vi ta oss tid och det gillar allafall jag :p
påtal om hår detta snygga löshår firrade johanna bus :) best ever !

Ja tack :) en kitchen aid hade inte suttit...

Frureinhold.se / 23 Februari, 2011 - 13:35 / Vardagen
2 Kommentarer

img_3469 (MMS)

Ja tack :) en kitchen aid hade inte suttit fel :p är inne i uddevalla och väntar på att kl skall bli 2 så jag kan möta upp Johanna :) hon utbildar sig till nagelskulptör och jag skall vara hennes träningsobjekt nu på eftermiddagen :) super skoj och hon är så super duktig !! är inne på en inredninsaffär som heter Vera och där har dom även miss dee's combine serie ;) för er som bor i Uddevalla är ju detta kanon :)


good day

Frureinhold.se / 22 Februari, 2011 - 15:32 / Vardagen
0 Kommentarer

hej allihopa, sorry för sena uppdateringen men jag har varit i skolan och man kan minst sagt säga att det har varit hektiskt. Kom att tänka på hur det hade varit att inte blogga, skulle man känna sig mer befriad eller panikslagen att inte få ur sig allt man gjort på en dag eller vilka spännande saker som händer. Lär nog fortsätta ett tag till :p om ni står ut med mina texter. Idag har jag som sagt varit i skolan, ny kurs (igen) ojämlikheter och hälsa. Efter första föreläsningen är jag riktigt taggad, det känns bra och det verkar super intressant. Bort med all politik och blanda in lite hälsa :D anyway, nu är jag hemma och ja vad skall man säga helt slut. Jag är så trött på all smuts, smuts på bilen smuts på marken och smuts över allt. Allt har en ton av grått, jag får panik, kikade vädret i torremolinos förut och det var 17 grader och sol !? ge mig vååårr. Hade velat bo där det aldrig är under nollan, jag hatar kyla det gör bara ont !!
ser det inte underbart ut ?!

Men men nog om klagomål, jag är ju frisk allafall, det är så himla många som en sjuka just nu. Är det inte magsjuka så är det feber och rejäla förkylningar, vissa får till och med båda !! jag tycker såå synd om er, peppar peppar har jag klarat mig :) riktigt skönt, men vem vet, snart slår det till och då får jag allt ! :( :P

vinn biljetter till gbg horseshow

Frureinhold.se / 21 Februari, 2011 - 17:29 / Vardagen
0 Kommentarer

Just nu lottar kareby TSI ut 10 biljetter till göteborgs horseshow, jag är med i utlottningen, gå med du med !!

buzzador och savesmart

Frureinhold.se / 21 Februari, 2011 - 13:37 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag är med en kampanj nu på buzzador där man registrerar sig och får massor av fina erbjudande. Men man behöver inte vara med i buzzador för att få ta del av savesmarts erbjudande :) gå in på deras hemsida och registrera dig idag, vem vet kanske finns den produkt som du letar efter där till ett förmånligare pris :)


tickar ner

Frureinhold.se / 21 Februari, 2011 - 10:58 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är det bara en vecka kvar sen är det mars och äntligen ngr steg närmare våren :) är det inte underbart, jag skrev tidigare att vi skulle slopa oktober, januari och februari !! står fortfarande fast vi det !! Som Camilla skrev i sin blogg så händer det mkt för henne i mars och så gäller det även för mig :) Jag tror det beror på våren som är påväg, man har mer motivation till att hitta på saker :) vi skall till The reef i danmark med mamma, pappa, jessica och mikael med barn, vi skall på olika utflykter och uppleva massa skoj :) Sen när mars är över så är det april :D yeeeiii underbart asså !! sen får man inte glömma att det blir sommartid i mars också, det är ju ett sommartecken om nott !! just nu kanske man inte tror att det ens finns värme när man kikar ut och det är lite grått, lite snö på backen och sviiiiiiiin kallt !! men man får stay positive !! Idag är jag ledig ifrån skola, vi har aldrig föreläsningar på måndagar vilket är skönt :) Denna veckan är det tis - tor som gäller men på onsdag blir det bra halvdag för jag skall på dejt med johanna ons eftermiddag :) skoj skoj skoj !!
Favoriter i repris !! macy bus !!

jag igår !

Frureinhold.se / 20 Februari, 2011 - 20:03 / Träning och hälsa
0 Kommentarer


The reef

Frureinhold.se / 20 Februari, 2011 - 19:56 / Resor
0 Kommentarer

nu har vi två barn här hemma som hoppar av glädje och det är inga små barn utan jag och robin som är helt tokiga haha.  Vi har bokat in oss på mamma, pappa, mikael, jessica och barnens resa :D men jag tror att robin kommer att ha lika skoj som tuva o tindra :p jag tycker att det skall bli super skoj allafall :D längtar lite redan, händer mkt skoj i mars, vi åker den 12-13 mars :)

20110220

Frureinhold.se / 20 Februari, 2011 - 12:09 / Vardagen
0 Kommentarer

Hej allihopa. Gud vilket väder det är idag, strålande sol och bara ngr minus, hade ju önskat ett gäng plussgrader, men man kan ju inte få allt :) Jag och Robin har varit ute i ca 1 timma, skogen är ju oslagbar nu när rimfrosten speglar sig i solens strålar :) Dock är det oförskämt skönt att komma in i värmen, för både ben och kinder är lite småkalla just nu :) Vi gick också och funderade på hur det kan vara möjligt att om bara ngr månader gå i bikini, tänk att dra på sig det nu och gå ut fy farao vad vi hade fryst haha :p Otroligt det där med årstider, hoppas att vi får en skön sommar också så vi kan åka ut med båten, åka svängar till strömstad och ner till blekinge :) Säger som varje år, hoppad den blir varm och helt underbar :) Vi åker ju malaga i slutet av maj början på juni så en veckas sol får vi ju men alltid skönt när det är varmt :)
helt underbart asså :D

Dagens outfit me love tunikor, snyggt och ...

Frureinhold.se / 19 Februari, 2011 - 14:58 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0471 (MMS)

Dagens outfit me love tunikor, snyggt och stilrent med miss dee smycken till <3


Godmorgon alla, nu e vi på väg till lödöse...

Frureinhold.se / 19 Februari, 2011 - 12:33 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2219 (MMS)

Godmorgon alla, nu e vi på väg till lödöse för en dag hos mina föräldrar :) äta god mat och kolla på melodifestivalen :) det är strålande sol idag och man nog inte ha det bättre på en helg :) solen är helt underbar :) det är dck -8 men när det är vindstilla och solen ligger på känns det lite som vår :)) hörs senare !!


Två kärlekspar :)

Frureinhold.se / 18 Februari, 2011 - 23:12 / Vardagen
1 Kommentarer

img_7765 (MMS)

Två kärlekspar :)


20110218

Frureinhold.se / 18 Februari, 2011 - 10:52 / Vardagen
0 Kommentarer

MMm frukost, gjorde gröt idag igen och med samma innehåll dock så bytte jag ut björnbären till blåbär istället :) lite godare, fortfarande rätt smaklöst, men jag får intala mig själv hur nyttigt det är för kroppen. Man får ju i sig mycket fibrer och annat :) Macy fick slicka tallriken igår och nu står hon nerdanför mig och bedjar om att få det idag med, gillar hon havregerynsgröt ?! du är allt bra rolig du lilla skruttan :) Idag är det fredag och jag är ledig ifrån skolan (igen) börjar nästan bli lite bortskämd haha. Men nästa vecka börjar det igen och då är det fullt ös direkt. Tis, ons och tor varje vecka :p pjuu säger jag ! Det är strålande sol ute, men tyvär blåser det storm, eller ah nästan :p Får bli att städa lite inne, greja och fundera ut vad vi skall ha till middag. jag är sjukt sugen på risotto igen, men vad skall vi göra den här gången ? kanske ha lite lax i ?! det borde vara super gott. Jag borde flytta till italien, älskar allt som har med pasta, risotto osv:p vet inte om ristotton är från italien men dom lär göra god risotto där ändå :p Pasta vet jag allafall att de är grymma på !!

Dagens miss dee look :))

Frureinhold.se / 18 Februari, 2011 - 10:46 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0885 (MMS)

Dagens miss dee look :))


grått

Frureinhold.se / 17 Februari, 2011 - 16:51 / Vardagen
0 Kommentarer

nu är jag äntligen hemma igen efter skola, hämta ut hm paket och hämta upp macy :) Skolan gick helt okej, seminarie är ju alltid seminarie, tråkigt men intressant. Men nu är denna kursen över och nu väntar hälsa och omjämlikheter, intressant, hoppas jag allafall :p man vet ju aldrig förän efteråt. Men slutprat om skola :p jag hämtade ut mitt paket idag och det var underbart att packa upp massa nya vår och sommarplagg. Självklart kommer jag att kunna använda kläderna redan nu, med leggins och en kofta :) Men jag behöver verkligen lite ljus nu när det är så grått och trist :( har ju robin såklart som är mitt största ljus, men när allt är såhär grått måste man ha lite extra ljus :p som en ficklampa när man går i mörkret :p Jag är sååå i behov av vår nu så det är skadligt :P

godmorgon

Frureinhold.se / 17 Februari, 2011 - 07:15 / Vardagen
1 Kommentarer

BBuuhuu vad klockan är mycket.. men jag skall inte klaga, har ju haft sovmorgon och varit ledig nu i över en vecka. Charmen med att ha hemtenta, undra om man får tillbaka den idag. Håll tummarna i så fall för att jag har fått godkänt :) Det känns oftast bra när man lämnar in den men ju närmare datumet för utlämning desto mer nervös blir man, konstigt. Jag vaknade idag också med världens värk i kroppen, är det min tur att bli sjuk nu ?? hope not ! efter idag är det ju helg igen :) awsome. Idag kunde jag och robin äta frukost tillsammans också, bara en sån sak är ju helt sjukt bra :) Jag försökte mig på att göra havregrynsgröt idag igen, det gick väl sådär. För mycket vatten och allt blev en stor sörja, fick tömma ut massor av vatten och sen i med kanel, socker, sylt och blåbär :D nyttigt (A) Men som sagt, skola idag och seminarie. Kommer inte hem förän sent, men får hålla er uppdaterade med mobilblogging :) Har riktig snygg outfit idag med som jag bara måste visa :)

Vårens stil

Frureinhold.se / 16 Februari, 2011 - 20:20 / Shopping
0 Kommentarer

mmm Det var inget högt deltagande av vad ni tyckte skulle vara vårens plagg, men en tapper läsare slängde in en kommentar :)
http://espot.blogg.se
Skrev kavaj/ väst istället för jacka :)
Jag kan helt klart hålla med henne :) hur snyggt är det inte med kavaj en skön vårdag eller en väst och en snygg kofta under :) Skick gärna in mer tips, publicerar dom i nästa inlägg och lägger in någon snygg bild till det :)

flower by vera wang

Frureinhold.se / 16 Februari, 2011 - 15:35 / bröllop
1 Kommentarer

Lite inspiration, dålig uppdatering det senaste, men här kommer lite nytt :D

flower by kappahl

Frureinhold.se / 16 Februari, 2011 - 15:33 / Shopping
0 Kommentarer

beautiful !!


Bada/simma

Frureinhold.se / 16 Februari, 2011 - 15:14 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag och robin brukade ju åka till vänersborg på onsdagar för en myskväll :) eller ah brukade, vi gjorde det två gånger men det låter mkt bättre när jag säger att vi brukade haha. Men i vilket fall som helst, idag skall vi inte till vänersborg utan till uddevalla. Dom hade visst ett badhus här med som visst skulle vara helt okej, varmbad osv :) Skönt att komma iväg en gång i veckan allafall med ngt annat :) Skall kolla om dom har vattengympa där också, det passa mig bra med mjuka rörelser :) spännande skall det bli allafall !

Vad har stått på era agendor idag  ? ngt spännande att dela med sig utav ? här har det börjat snöa nu, blää, vill ju ha vår. Men den får vänta ett tag till, tyvär. Han nästan precis komma in efter en tur med macy innan det började ösa ner, det ser ut som om det snöar mer också :( uuaaakk !!

Miss Dee lexington !

Frureinhold.se / 16 Februari, 2011 - 12:57 / Tävlingar
0 Kommentarer

Nu är jag också ägare av ett Miss Dee - lexington halsband och jag älskar det. Alla Miss Dee's smycken har en fantastisk desgin som jag bara älskar !! Missa inte deras fansida som just nu lottar ut ett miss dee - combine kit !!
Direkt länk till facebook sidan hittar nu HÄR !

Duchess

Frureinhold.se / 16 Februari, 2011 - 11:16 / Vardagen
1 Kommentarer

Vad är det för sittstil katten har  ? haha

godmorgon

Frureinhold.se / 16 Februari, 2011 - 10:33 / Shopping
1 Kommentarer

hej alla underbara läsare, med besöksrekord igår och dubbla läsare redan kl 10.00 på morgonen får man lite press på sig att skriva något intressant och skoj :P Jag kör nog på mitt race och så får vi se om det är intressant eller ej :p Jag har precis vaknat och har väl inte direkt startat hjärnkontoret men så mycket vet jag att mina kläder ifrån hm lär komma idag eller imorgon :D Det ser jag verkligen fram emot. Trots att våren inte är här så tänker jag trotsa med lite sköna färger, snygga tunikor och en fräsch känsla. Satt igår och kikade på ltie skor, och jag är helt såld på blommor :p blommor och converse :) Vilka skor känner ni för nu i vår ? Klackar är såklart super hett men börjar vi inte inse att det är såå mycket bekvämare att gå med låga skor eller möjligtvis korkskor ? :)
Vad tycker ni ? Skriv en kommentar om ditt favoritplagg nu till våren och jag lägger upp länkar till de personer som jag anser valt bästa plagget :) Snart sätt att tipsa varandra så kör på :)

Tyras.se

Frureinhold.se / 15 Februari, 2011 - 21:03 / Vardagen
2 Kommentarer

Lite skoj info, jag var inne på tyras.se förut och då bad hon om fina kärleksbilder och historier :) jag skickade en förlovningsbild och gissa om jag kom med ? ooo yes, super skoj !
Gå in på hennes sida och kika min kommentar :)
puss !


Miss Dee fans

Frureinhold.se / 15 Februari, 2011 - 18:00 / Tävlingar
2 Kommentarer

Se hit nu !! För er som är med i miss dee's fansida på facebook måste läsa detta och det viktigt ;)
....---->I veckan har Facebook valt att justera funktionen "Grupp" som vår Miss Dee grupp är till att inte vara bli lika serviceinriktad som innan, med detta som ingångsparameter så väljer vi att byta typ till varianten "sida" istället!

Vad betyder detta för er?
Den stora vinningen är att ni får notifieringar på er profil när det är något nytt på vår sida i form av tävlingar, bilder, kollektioner osv.

Givetvis är det genom denna kanalen ni får ta del av utförsäljningar innan alla andra.
Men annars är allt som vanligt

Vi hoppas så, att ni ursäktar oss för detta byta och följer med oss till den nya sidan.. där ni inte kommer bli besvikna.

För att "Gilla"- vår nya sajt så följ medskickad länk:
http://www.facebook.com/pages/Miss-Dee/154837444571471

Vårkramar från era vänner på Miss Dee

PS. Vi kommer vara tydliga när den gamla sidan stängs ner och all aktivitet finns på den nya.....<----
detta är förbjudet att missa så skynda er in, det hålls en tävling redan nu :)
kram !
Vackra miss dee kvinnor !!

väntan

Frureinhold.se / 15 Februari, 2011 - 14:47 / Vardagen
3 Kommentarer

tror att bloggen kan bli lite skojigare, inte säker men lite :p Det är inget extremt, men skoj. Jag tror helt ärligt att okt, jan och feb är dom absolut tråkigaste månaderna. Det finns inget att se fram emot, det är kallt, grått och menlöst. Ja menar sep är fin med dess färger av sommar och höst, sen nov och dec är ju julmånaderna så dom är okej.. Och när mars kommer är det vårkänslor och nästan sommar :p Men som sagt okt, jan och feb skulle man kunna skippa, kapa dom eller nott :p
ååhhhh jag dör :P fy vad gött asså !!

Vinn Miss Dee combiné

Frureinhold.se / 15 Februari, 2011 - 13:02 / Tävlingar
0 Kommentarer

Ta chansen att vinna smycken från Miss Dee. Nu lottar vi ut ytterligare ett ringset ur vår kollektion Combiné. Vi vill se ringar på allas fingrar i vår!
5 st set av ringkombinationen på bilden lottas ut.Vinnarna dras efter den sista februari. Lycka till!

OBS! Endast medlemmar i gruppen kan vinna. Om du inte redan är medlem gå med idag!

sen frukost

Frureinhold.se / 15 Februari, 2011 - 11:54 / Vardagen
0 Kommentarer

Godmorgon alla hårt arbetande bloggläsare :) hoppas att eran lunch som ni förmodligen äter nu smakar bra. Själv äter jag två rågmackor med hemmagjord kakao och yougurt :) Har precis duschat, finns det ngt skönare än när man spenderar lite extra tid, lägger en skön inpackning, peelar kroppen, rakar benen och riktigt spaar sig ?! jag tror inte det, man känner sig så fräsch efteråt :) Fick till och med nopprat ögonbrynen ahah inte för att dom var buskiga, men ni vet sånna där strån som man bara stör sig på :) En riktig slappismorgon, vaknade när robin åkte och var klarvaken, bläddra lite på telefonen innan jag stensomnade igen :) vaknade till vid 10 av att robin ringde men gick inte upp förän 10.40. Fy tusan vad slappt jag har det asså. Men det är mellan två kurser nu i skolan och vi skall inte ha seminarie förän på torsdag så vad kan man annat göra än att njuta ? 
Idag skall jag hmmm, gå en promenad med macy, hon kan behöva komma ut lite :) igår tog hon en egen promenad till grannen på andra sidan åkern. Snällt hoppade hon in i deras bil och blev hemkörd :/ suck. Här ger man henne möjligheten att vara ute och vistas på vldigt stora områden, då går hon iväg för att se om grannhunden vill leka :p Hon är väl för söt asså !! På tal om hundar, jag blir så irriterad på folk som skaffar hund och som låter den vara ensam i 10 tim per dag. Ingen rastning eller nott under den tiden, hur tänker man ? Jag får en klump i magen när jag tänker hur macy hade mått. Ja menar, tänk hur kissenödig/bajsenödig hunden måste vara och de sociala sällskapet är ju inte alls bra. Jag är ingen hundexpert alls, men jag har allafall sunt förnuft. Macy är väldigt bortskämd med att alltid ha ngn hos henne så det går ju inte att jämföra. Men max 6 h har jag hört osm en tumregel. Det är 4 timmar mindre än 10, nä gillar inte sånt alls :/
bortskämd så det stör :P

Miss Dee creative lounge

Frureinhold.se / 14 Februari, 2011 - 21:17 / Tävlingar
0 Kommentarer

Vårnyheter ifrån Miss Dee, super snygga örhängen !! detta är bara början, det kommer massor med nya super snygga smycken under hela våren !! håll er uppdaterade !

Alla hjärtansdag

Frureinhold.se / 14 Februari, 2011 - 12:55 / Vardagen
3 Kommentarer

Ja idag är det ju kärlekens dag, undra vem det var som kom på dethär med kärleksdag :p får kolla upp det. Idag är det min och robins tredje alla hjärtansdag och vad skall man hitta på idag ? jag funderar på att baka ngt fint i våran hjärtform. Lär ju inte komma iväg till ngn affär så får göra det gott här hemma istället :) men det är inte fyskam. Jag älskar ju kakor och tårtor så det blir kanon :) blev svin sugen på cheescake men jag har inte ngn philadelfiost hemma så det får bli ngt annat. Kanske en kladdig go kladdkaka. Eller ngt annat haha får kika på min arlaapp och lista ut ngt smart. Efter allt prat om godis blev jag svin hungerig :/ suck haha tråkigt att äta själv, hade velat äta lunch tillsammans med ngn inne på roomer, svin god lunch där !! ni borde testa, ni som bor i uddevalla !!

Tror ni ngn njuter av att vara ensam hemma...

Frureinhold.se / 14 Februari, 2011 - 11:14 / Vardagen
1 Kommentarer

img_2651 (MMS)

Tror ni ngn njuter av att vara ensam hemma med mamma?? Macy är för go asså, skvallra inte fö pappa bara ;)


vinnaren är....

Frureinhold.se / 14 Februari, 2011 - 10:23 / Tävlingar
2 Kommentarer

grattis och kram på alla hjärtansdag !!!
Här är en länk till hennes blogg, lycka till alla till nästa tävling !!
Anna - 2barnsmamma

Lottningen är avslutet

Frureinhold.se / 14 Februari, 2011 - 09:50 / Tävlingar
0 Kommentarer

Nu är lottningen klar och jag kommer presentera vinnaren om en liten stund ;) spänningen stiger, jag samlade alla namn i en burk och de som även bloggat om tävlingen fick två lappar. Det är viktigt att allt går rätt till och att ingen känner sig bortglömf :) Det kommer fler tävlingar framöver och på Miss Dee's fansida är det utlottningar varje månad. Sen finns det även många återförsäljare i hela landet, en hemsida som jag kan rekomender är Blingit.se de har mycket av kollektionen och alla snygga combiné ringar :) Vi hörs om en stund !!

beställt

Frureinhold.se / 13 Februari, 2011 - 20:50 / Shopping
0 Kommentarer

Nu är det beställt slänge iväg endel i min hm önskelista och jag kan inte vara mer nöjd :D är i behov av nya fräsha kläder :) kommer redan i veckan för allt fanns på lager :D lucky me !!

Miss Dee - capri

Frureinhold.se / 13 Februari, 2011 - 15:19 / Tävlingar
1 Kommentarer

Underbara smycken ifrån miss dee, jag skrev ett mms inlägg för ngr dagar sedan om ett nytt arband till samlingen :) här kommer en bättre bild, me like a lot !! De kommer även en ny serie snart som ni bara inte får missa. Antingen följer ni min blogg och håller er uppdaterade här eller så går ni med i Miss Dee fanclub på facebook och deltar i massa spännande tävlingar etc :)

btw

Frureinhold.se / 13 Februari, 2011 - 13:54 / Vardagen
2 Kommentarer

finns det något som är mer störande än folk som skiter i att svara på sms fast att man vet att de läst det ? haha världsproblem men jag stör mig hah :) man ger och ger och ger och ger och får ingenting tillbaka.... tjing !!

2011-02-13

Frureinhold.se / 13 Februari, 2011 - 13:53 / Vardagen
0 Kommentarer

Godmorgon eller gomiddag kanske låter bättre :) hur mår alla mina underbara läsare ? Själv mår jag prima, strålande sol och ledighet :) Huset värms upp och blir helt underbart :) Kan till och med ha öppet balkongdörren och få en frisk bris genom hela huset. Nästan så att det känns vårigt om man bortser ifrån snön :P Jag sitter fortfarande på HM:s hemsida och kikar, kommer ju in massa nytt hela tiden. Man blir ju helt såld, måste ha ny bikini iår och det finns ju sååå mkt fint :) På tal om att göra sig fin :) har beställt ny klipp och färgtid hos johanna nu i slutet av feb :) helt underbart, ny uppfräshning av håret en ny vårlook kanske hade varit på tiden :P Jag vill ju ha långt hår igen så det får bli ngt åt det hållet. Funderar på extensions men det är så bökigt och frågan är om jag orkar det igen :p får klura lite., Nu droppar det ute, håller snön på att smälta tro ?? hope so !! vill ju så gärna ha vår, med snödroppar och krokusar. Är det inte underbart ?? Nä nu skall jag ner till stallet och greja lite !! hörs senare !

melodifestivalen

Frureinhold.se / 12 Februari, 2011 - 19:10 / Vardagen
3 Kommentarer

nu är vi hemma hos min syster :) Tuva och Tindra har man ju saknat riktigt mkt :) mina små systerdöttrar. Idag väntas melodifestival, med godis och kex med ost :) Mee love kex och ost :D får hoppas att det är ngt bra med idag, de andra åren har man ju skrattat sig igenom varje deltävling. Varför kan man inte bara ha en tävling som innan. Pengarkåta svt haha :)
 
nä jag har inte mkt vettigt att säga, så vi får höras av imorgon :) tjing !!


Jag och Macy myser oss ute i solen medan R...

Frureinhold.se / 12 Februari, 2011 - 13:31 / Vardagen
5 Kommentarer

img_4486 (MMS)

Jag och Macy myser oss ute i solen medan Robin grejar med båten :) super mysigt :)) solen är såååå varm :) en kärleksmums på detta??


godmorgon :)

Frureinhold.se / 12 Februari, 2011 - 11:47 / Vardagen
0 Kommentarer

Hoppas att dagen/morgonen varit bra. Själv har jag sovit super gott, igår var helena och appe här en sväng :) super trevligt, det var längesen vi sågs nu så det var behvöligt :) jag tror inte vi kom isäng förän halv 1, inte mkt egentligen men jag var helt slut. sov hela natten och kom nog inte ur sängen förän halv 11 ahaha fy fan vad slapp jag är !! men men idag är det strålande sol ute och vi får nog se till att pallra oss ut om en stund. Sitter jist nu och dricker kaffe och kollar på skidor. Rätt tråkigt dock, störtlopp herrar, inga bra svenskar alls. Igår var bättre dag, då kom ju anja på en 3:de plats :) skoj skoj. Får se om vi får ngr mer medaljer, hade ju suttit kanon fint. Ikväll är det melodifestivalen, är det ngn som skall kolla ?? själv jobbade jag förra helgen och det kändes som om jag inte missade ngt. Får se om jag kikar idag, känns ju inte super motiverande, eller ? 
Missa inte Tävlingen om ett Miss Dee - lexington värde 439 :- det får man ju bara inte missa !! ni har fram till alla hjärtansdag på er !! lycka till !!

räkor

Frureinhold.se / 11 Februari, 2011 - 16:00 / Vardagen
6 Kommentarer

ååhh idag skall jag äta räkor :) hur himla gott är inte det, robin åkte nyss till torp och innan han åkte undrade han om jag ville ha en flaska vitt vin också :D klart jag vill det är ju fredag :) lucky me !! Det är verkligen full storm ute idag, marken är täckt av is och snö. Livsfarligt !! Kom som sagt in ifrån stallet nyss och det var verkligen inte skoj, kallt och jobbigt. Okej det är februari så man kan ju inte räkna med annat, men man är så otålig, man vill bara ha ha ha och ha !! människans ivrighet :p har man det för varmt gnäller man för det och är det ljummet är det inte bra, är det kallt är det jobbigt och regnar det gnäller man då med !! haha känner ni igen er ?


sommar

Frureinhold.se / 11 Februari, 2011 - 14:13 / Foto
2 Kommentarer

dessa underbara kort togs i sommras och jag vill ha sommar nuuuuu !! var och gick där med robin häromdagen och det var så sjukt grått och trist. Där det var grönt för ett halvårsedqan är nu helt dött !! är det inte deprimerande ?! :P

snö,säng,mys

Frureinhold.se / 11 Februari, 2011 - 10:49 / Vardagen
5 Kommentarer

Ja det får det bli idag, jag älskar att vara ledig, det finns inget som är så underbart :) ligger fortfarande i sängen, åt varma mackor med oboy och kollar på skidåkning. Kikar ut genom fönstret och ser hur snön bara öser ner. Inte så motiverat att varken gå upp eller ut då :p Schemat idag är att kolla klart på skidorna, sen blir det ett ryck här hemma, byta sängkläder och dammsuga av lite. Idag är det ju fredag och vi har bestämt oss för att äta räkor :D så himla gott, var super längesen vi åt det nu så det ser jag fram emot. Robin är i henån idag och jobbar så han är nära hem viöket också är super :) för en gång skull ser jag inte jätte mkt fram emot lets dance ikväll, jag kommer ju kolla men jag är liksom inte över sugen haha :p det är ju egentligen inget super program, hade hellre kikat på en grym film :) vi får se vad som kommer :) 
För bara några dagar sen hade jag sug på vårkläder och har nog lagt en önskelista på hm för 2000-3000 kr :p nu är jag inte alls sugen haha :p skall göra ett rens i min garderob nu kanske idag om jag orkar. Lär fylla en soppsäck med kläder osm jag verkigen inte använder. Varför ?? sparar man så mkt som man aldrig aldrig använder. Idiotiskt. Bättre slänga och köpa nytt istället. nästan så att jag längtar efter att få rensa haha, e man störd då ? känner mig lite störd. Frågan är om man skall skänka bort kläderna, dom är ju ändå lite slitna :/ hmm får fundera på det. Alltid skoj om man kan hjälpa andra. Nä nu är jag rastlös, skall gå upp och greja nu :) hörs senare !!

Kan någon förklara hur Robins bukowski nal...

Frureinhold.se / 10 Februari, 2011 - 21:13 / Vardagen
3 Kommentarer

img_4579 (MMS)

Kan någon förklara hur Robins bukowski nallar blev mördade??:p Macy ligger överst på misstänktalistan...


godmorgon

Frureinhold.se / 10 Februari, 2011 - 12:43 / Vardagen
0 Kommentarer

Lite sent för ett godmorgon kanske men nu skriver jag det ändå. Idag vaknade jag 10.30, skulle egentligen gått upp 10.00 men jag var alldeles för trött :p kikade på lattitud och såg att min prins nästan var hemma så jag pallrade mig upp ur sängen och satte på ägg och gjorde frukost :) lagom tills han kom hem var frukosten klar :) mysigt att äta frukost tillsammans på en vardag, det händer inte för ofta. Men men åter till efter frukosten, jag skrev ju klart nästan allt på arbetet igår och idag läste jag igenom det. Jag tycker själv att det ser bra ut :p frågan är om det är till det positiva eller negativa. Vi får väl se :) Väntar dom sagt på svar av en politiker innan allt är klart :) 
Om en stund skall jag och baby in till uddevalla för att uträtta lite ärenden, hade gärna berättat vad men det är hemligt :D gud så skoj det är att ha hemligheter :) 
Jag vill också påminna alla om tävlingen om det fantastiska miss dee halsbandet lexington, snart är det alla hjärtansdag och alla borde unna sig något extra såhär i vintermörkret. Ingen har väl heller missat snöstormen som drog in inatt, suck !! Smycken är också väldigt roligt att vinna, man kan aldrig få för mycket av den glimmande snygga miss dee kollektionen :) så passa på under kategorin miss dee /tävlingar och skriv ner en rad, vinnare dras på måndag :)

Nytt till miss dee samlingen :) är det int...

Frureinhold.se / 09 Februari, 2011 - 15:23 / Vardagen
1 Kommentarer

img_8070 (MMS)

Nytt till miss dee samlingen :) är det inte superfint ??:)) love it !!


hemtentamen

Frureinhold.se / 09 Februari, 2011 - 11:26 / Vardagen
0 Kommentarer

pjuu sitter och är precis klar med grunderna till hemtentan, all text är ungefär klar :) har bara en politikers svar kvar som skall vävas in. Det känns helt okej med den här tentan också, men man är aldrig säker, det är olika från lärare till lärare och det är inte förän G eller U står på pappret som man vet hur det gick :p Har klarat allt hittils så det är väl dags nu för mig att lära mig ngt nytt och få komplitera :) Jag har ju haft en tuff tid det senaste med extrem trötthet, hoppas att det vänder snart. Det är sol idag som skrev innan och det gör att man blir såå mkt piggare :) Jag skall snart hämta kraft och dammsuga av lite och tvätta golven :) 


Jag saknar mexico, helt otroligt att vi har varit i mexico :D på andra sidan jorden :D helt fantastiskt, jag måste tillbaka dit snart igen :) har ju massa vänner att träffa. Flygresan suger skit mkt, men man får bita ihop :D

Ps: glöm inte av att det just nu är en Miss Dee tävling/utlottning på bloggen :) gå in på Miss Dee menyn och se hur just du skall bli en vinnare av Miss Dee - lexington !!

godmorgon

Frureinhold.se / 09 Februari, 2011 - 09:27 / Vardagen
1 Kommentarer

sol idag med, är det inte underbart !! Jag ligger dock fortfarande i sängen och försöker vakna, skönt att inte behöva stressa på morgonen. Har hemtentan att fixa med idag, imorgon och fredag, sen skall den vara inlämnad på måndag sen är det inte skola förän torsdag :D gud vad mkt ledig jag är nu :p hoppas att jag bli godkänd på kursen också för då har det verkligen varit slappt :) nästa kurs heter ojämlikheter inom hälsa, intressant hoppas jag :) det är ju bara 7.5 poängskurser och dom går ju svin fort :p 
Idag skall jag som sagt skriva klart hemtentan, mysa med macy och gå ut till hästarna. Jag skrev en sida igår och har 1.5 kvar, jag har lite panik hur jag skall få in allt jag vill utan att överskrida :/ får kämpa så gott jag kan :) vi skall även eventuellt till gbg idag för att gå på båtmässan tillsammans med mamma, pappa, joakim och så robin såklart :Dinte för att vi skall köpa ngn båt nu, har ju en som skall göras iordning nu till våren, men det är mysigt att kika, äta gott och umgås. Känns som evighetersen som jag träffade joakim, så det skall bli skoj :) men allt handlar ju om att jag skall ha energi :) uppdaterar mera sen !!

ps: missa inte miss dee tävlingen, kika under fliken miss dee / tävling !!

Miss Dee tävling

Frureinhold.se / 08 Februari, 2011 - 21:13 / Tävlingar
23 Kommentarer

Nu en dag i förväg kommer tävlingen ut
För att vinna detta fantastiska halsband, skall du skriva varför just du är förtjänad av en extra alla hjärtansdags present eller om du skall ge bort halsbandet till flickvänn/kompis, skriva vad den personen har gjort för att förtjänat att bära fantastiska Miss Dee !! Extra stor chans att vinna om du länkar min blogg att du är med och tävlar.
ps: För att tävlan skall vara godkänd krävs namn, mail och gärna bloggadress om du är bloggare.
Vinnare presenteras på måndag, lycka till !!

Lite nytt till garderoben :)) köpte två su...

Frureinhold.se / 08 Februari, 2011 - 20:53 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3461 (MMS)

Lite nytt till garderoben :)) köpte två supersköna bh:ar som passar perfekt till vardags :) tror det är många som går med helt fel storlek och form. Triumf i Uddevalla är sjukt bra, kanon bra hjälp och dom är verkligen proffs :))


Miss Dee - Tävling/utlottning !

Frureinhold.se / 08 Februari, 2011 - 09:52 / Tävlingar
0 Kommentarer

Imorgon kommer jag att starta en utlottning av ett fantastiskt smycke ifrån Miss Dee, jag säger inte vilket eller hur det kommer att gå till, men jag kan lova er att smycket är super fint ;) Så glöm inte att kika in imorgon under dagen och se hur du skall gå till väga för att vinna ett Miss Dee smycke :)

vilken natt

Frureinhold.se / 08 Februari, 2011 - 09:50 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag kunde verkligen inte sova inatt. Vet inte vad det berodde på, svettades som en gris en sekunden och frös andra. låter nästan som en förkylning men jag mår ändå bra, tror det är kroppen som spelar mig ett spratt. Vid kvart i 2 kikade jag på klockan sista gången så jag lär ha somnat runt 2. Vid 04.45 vaknade jag igen, helt dysvett och katten ville ut... Suck. Dock somnade jag om nu på morgonen och fick sovit till och från fram till 09.00, dock drömde jag massa mardrömmar istället. Pju hur skall denna dagen gå, med ett svin långt seminarie fram till kl 16.00 i eftermiddag. En dag som denna vill man bara vara hemma och gosa med djuren och ta en ridtur. Det är strålande sol och nollgradigt :) helt underbart. Men jag får nöja mig med sovmorgon :) Jag red sören prinsen igår och det gick kanon bra, han var rätt pigg och så, men vi tränade lite spinn och han var mycket mer framåt nu än vad han var i slutet av förra året. Det är super skoj, nu gäller det att sätta tekniken och köra på :) Så himla skoj, när man ser att det händer något :) och man vet att allt arbete och slit har gett lite betalt :) Hästarna har även börjat rata höt som dom får på morgonen, nu går dom och snappar upp minsta lilla nytt grässtrå som kikar fram under det gamla bruna :p Dom är väl för söta :)
åh ge mig sommar :)

kärlek

Frureinhold.se / 07 Februari, 2011 - 22:44 / Foto
0 Kommentarer

om macy och sören vore människor hade de varit ett par :P Varje gång jag är nere i stallet med dom två skall de gosa, macy slickar han på mulen och han gossar med hennes päls, idag slickade han till och med henne på ryggen :p hur sött som helst. Nu när jag var nere och gav dom det sista vattnet stod de både i boxen och gosade. Det är så himla sött och skönt :) tänk om de hade hatat varandra, det hade inte varit lätt eftersom att hon är med i skogen osv :)

Miss Dee - combiné

Frureinhold.se / 07 Februari, 2011 - 12:24 / Tävlingar
1 Kommentarer

Som ni alla kärleksfulla läsare vet är det snart dags för alla hjärtans dag !! Därför tänker jag tipsa om en super fin och passande alla hjärtans dag present till sig själv eller någon du håller kär :) I alla Miss Dee - combiné återförsäljare hittar du denna fantastiska kombination :) Passa på att unna dig något extra i vintermörkret :)

Jag kommer att ha små utlottningar framöver så missa inte att hålla er uppdaterade :) Det finns också en fansida på facebook som varje månad lottar ut en miss dee look, dont miss !!
Miss Dee - a girls best friend !!

gokväll

Frureinhold.se / 06 Februari, 2011 - 22:49 / Vardagen
0 Kommentarer

jag har inte bloggat ngt idag men jag har inte varit hemma. Jag har även varit så himla sömnig :p Kom hem halv 1 inatt och gick in och gav hästarna sitt vatten och gick en kvällis med macy :) robin var så söt och stod och väntade på parkeringen med hund och allt :) Somnade dock som en stock och sov nästan hela natten, vaknade av att duchess och grannkatten simon bråkade utanför... inte bra, men så fort jag öppnade dörren försvann simon och duchess ville inte gå in så det gick nog bra. Vaknade ordentligt vid nio men låg kvar en stund, min favorit gick upp och gjorde frukost, undra om man kan ha en bättre pojkvänn och sambo ? skulle inte tro det :) I allafall dagen har vi spenderat i lödöse med mina föräldrar, gick två långa promenadet bla. till mormor och morfar. Det kändes bra att träffa dom nu efter så lång tid, var nog jul senast. Skäms asså !! :p 
Imorgon är det måndag och jag skall fixa seminariet till tisdag och börja på min hemtena. Kikade på den idag och det skall nog gå vägen det här. Svårt bara att begränsa sig till ett ämne som är så stort. Men det gäller att ha självdiciplun och hålla sig inom ramarna och följa den röda tråden :) det har gått bra hittils så håll tummarna att det går bra nu med :) nivån höjs ju såklart hela tiden, men jag gör mitt bästa !! Nu skall jag tvätta mig och krypa i säng :) hörs imorgon :)
tjiiing !

hus

Frureinhold.se / 05 Februari, 2011 - 13:37 / Vardagen
2 Kommentarer

Jag och robin sitter ocg kollar på hus som vi skulle vilja bygga, men guud vad svårt det är att bestämma sig för vilket :p
erkänn helt underbara hus?? love them !!

godmorgon

Frureinhold.se / 05 Februari, 2011 - 10:55 / Vardagen
0 Kommentarer

lördag och sool :) riktigt skönt, men det ser ut som om det blåser en del så frågan är hur skönt det är :) får ta på mig lite kläder om en stund och gå ut. Macy är ivrig för att går ut så jag får rappa på lite :) problemet md helger är att super många är ute och går, ännu mer om det är sol. Och macy tycker det är super skoj att hälsa på alla, så man får ha lite koll på henne :) Hon gör ju inget dumt eller så, men hon är väldigt människokär :) Idag skall jag bara ta det lugnt, i eftermiddag är det dags för jobb igen efter en lång vinterledighet :) jag ser faktist fram emot att komma ut och träffa alla arbetskamrater igen :) vet dock inte vilka som arbetar, men alla är lika goa :) 
Förövrigt har jag inte mkt skoj att skriva så vi får höras av senare elelr imorgon :) tjiinng :)

Sjukt snygga naglar asså, jag var ju bara ...

Frureinhold.se / 04 Februari, 2011 - 16:02 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1879 (MMS)

Sjukt snygga naglar asså, jag var ju bara tvungen att testa graffiti stylen :) jag tycker att det blev nice. Idag har jag som sagt spenderat hela förmiddagen på göksäter, köpte massa fint bl.a.  Gardiner matta och dekoration :) mycket nöjd med allt faktist :) nu längtar jag bara tills baby kommer hem :) sitter även och kikar på lite hästar :) är sjukt sugen på ett fullblod :) western är skoj men det är hoppryttare jag är innerst inne :) får se vad som händer :) hörs senare tjing


torsdag

Frureinhold.se / 03 Februari, 2011 - 21:54 / Vardagen
0 Kommentarer

gooday !! hur är det med alla ?! själv mår jag inte så bra, ont som tusan i huvudet. Förmiddarna går bra men jag är sjukt trött på kvällen, tror det är mörkret. Men jag har haft en toppen dag idag tillsammans med min lilla Johanna. Hon hade prov idag på filning och lackning :) ni skall veta att det blev superfint och hon har en sån fingetoppkänsla :D När hon utbilda sig till frisör var jag snäll modell och fick stå ut med den ena och det andra :D men tro mig det var värt varenda minut :) hon är gjord för sånt här super duktig :) jag skall även vara hennes akrylmodell vilket skall bli super skoj :) men åter till våran dag, först var vi och gjorde provet och sen tog vi en lucnh på Roomer som btw är en grym lunch restaurang.. gå dit ! sen köpte jag en ny fuktkräm och två nya naglack. Bla. en sånt graffiti nalack som kuagulerar och blir sådär fräckt :) kan lägga upp en bild en annan dag :) Efter det åkte jag hem, bytte kläder och tvättade bilen. Jag hatar rent ut sagt detta väder, bilen blir as skiten, får sån panik uch uch uch. Men nu är den fin och jag kan sluta få panikångest haha :p låter som ett psykfall, men det får ni leva med !!
Imorgon skall jag veronica och robins mormor till göksäter och kika på lite gardiner och stuff :) mysigt att åka på lite utflyckter sådär. Sen är det alltid kul att köpa små piluttgrejer till hemmet, det gör så mkt att bara t.ex. byta gardiner :) får mobilblogga imorgon :) nu skall jag kolla klart på svensk maffia, lilla edet lyckas göra sig ett namn där med. Tragisk händelse om ni frågar mig, fruktansvärt !! uch uch uch ! tjiiinng !

Nu är jag klar hos Johanna hon är super du...

Frureinhold.se / 03 Februari, 2011 - 13:26 / Vardagen
1 Kommentarer

img_8008 (MMS)

Nu är jag klar hos Johanna hon är super duktig på det här med :)) nu blir det lunch och skitsnack :) tjiing


beställa

Frureinhold.se / 02 Februari, 2011 - 20:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu vill jag beställa, har lagt massor med härliga vårkläder i hm:s önskelista :D me like. Fick till och med lagt ner ett par tygskor som jag really liked. Om det itne hade varit så sjukt jobbigt att kopiera alla bilder på kläderna så hade jag lagt in dom på bloggen :p Men å andra sidan, skoj att kanske inte avslöja allt :) Inte så skoj om andra köper samma liksom :p Idag var det skola och seminarie, helt okej dag och jag kände mig riktigt pigg, tills jag kom hem :/ jag totaldäckade. Robin gjorde goda hemgjorda köttbullar, med potatismos, lungon och gräddsås :D ååhh jag älskar det, jag kunde bara gå upp äta tycka synd om mig själv och sen lägga mig i sängen igen :D efter en stund kom prinsen med kaffe och ballerina. Gud jag mår som en prinsessa !! Jag har även pratat massor med mirjam idag, hon är så himla goo :D hon ringde som en tok idag på lektionen och jag kunde inte svara, sen när jag ringde upp svarade hon inte så gissa om jag var nervös.... men sen äntligen svarade hon och då undrade hon om jag ville åka på en roadtrip till klädesholmen. Typiskt att jag gick i skolan, det hade varit så himla skoj :D Men men får bli en annan dag :)
Imorgon skall jag träffa min lilla bambi bus :D johanna :) hon har utbildat sig till nagelskulptör, hon är ju frisör men kände att det är bra med ngt mera :) så imorgon har hon slutprov och vem ställer inte upp om inte ja ? :) skall bli skoj att träffas och utbyta lite gojja :) man ses ju så sällan så det skall bli super ksoj. Ngt jag hade velat göra hade varit att träffa johanna och elein samtidigt. Vi var ändå de tre musketörerna, love that time. Hittade ett kort på oss från en maskerad där vi var jusr de tre musketörerna och det är så mkt skoj i den bilden. Den är tagen av en filmkamera :p så¨n som man framkallar och det är verkligen ett fångat ögonblick :D love it !! får lägga upp kort ngn dag på det :) nu skall jag se klart på lívet på bb och sen se ngn bra film :) see yoouu !!

Love My new bag :) best ever !!! Godnatt

Frureinhold.se / 01 Februari, 2011 - 22:35 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2630 (MMS)

Love My new bag :) best ever !!! Godnatt


Såhär gött har jag efter att ha varit ute ...

Frureinhold.se / 01 Februari, 2011 - 15:32 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5682 (MMS)

Såhär gött har jag efter att ha varit ute i stallet med regn o rusk :)) love My bed !!


godmorgon..

Frureinhold.se / 01 Februari, 2011 - 12:02 / Vardagen
0 Kommentarer

toddeloo alla söta läsare, allt bra ? själv har jag sovit som en kratta inatt. Efter pilatesen igår åkte jag och baby in till torp och åt en god subway middag haha eller mellanmål :p efter det gick vi och handlade lite mat och frukt :) super gott med mkt frukt i kylen, allafall nu när jag är helt såld på frukt :p men åter till varför jag sov dåligt, när vu kom hem ifrån affären fick jag så sjukt ont i matmagen, riktig magkattar :/ så den höll i sig ända till morgonen, sov väl lite men sån sjuk värk. Inte skoj, men skönt att det har gått över. Just nu ligger jag och kollar på desperet houswifes, gamla avsnitt men alltid lättroande. Det ösregnar ute så man är inte jätte motiverad för att gå ut. Macy trotsar vädret men inte jag :p 
storleken för stort täcke men hon blir ju inte blöt allafall :D Idag skall jag göra klart mitt seminerie som jag skall ha imorgon, fixa stallet i vanlig ordning och städa. Hoppas att robin kommer hem tidigt idag så vi kan åka in till uddevalla och kolla på bil :) super skoj. nä nu skall jag börja dagens rutiner :) ciaaoo !