StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Bebis

Frureinhold.se / 13 Mars, 2012 - 09:08 / Vardagen

Japp idag skall jag och hailey till underbara johanna och hälsa på. Får äntligen se deras fina hus och tjata på den lilla bebisen i magen som vill komma ut :P Vet hur jobbig den sista tiden är när man bara vill vill vill att den skall komma ut och då ligger den där och bara njuter :p Redan då vet den hur den skall jävlas med sin mamma ;) nädå jag tror att den kommer snart om den inte redan har kommit. Skall ringa innan jag åker för att vara helt säker på att inget hänt inatt :)

Annrs hade det inte hänt mycket sen igår, har lite träningsvärk ifrån pilatesen framför allt i ryggen mellan skuldrorna och nedåt. Sen lite i rumpan :) men det är såååå gött :) på torsdag är det dags igen och jag funderar på om jag skall ut och springa på onsdag och tömma kroppen på lite slagg och annat :) Vill vara på top när det gäller :) När jag väl flyttat sen måsye jag hitta ngn som mirjam asså ! hur skall jag annars överleva ?!! Vill även börja med streetdance igen, det är har dom nämnligen i kungälv :) Får se vad jag hittar på ! Nä nu måsye jag duscha om jag skall hinna innan hailey börjar bli trött :p
vad är detta för lite skrutt ? :p kikade på bb kort igår och hjälp vad tiden går fort :D

Postat av: Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

Visst går det undan!! :)



Om du är sugen på att vinna en massa smoothies till din lilla tjej får du jätte gärna titta in hos mig och vara med och tävla.



http://hannadidrikson.blogg.se/category/tavling.html

2012-03-13 @ 13:40:15
URL: http://hannadidrikson.blogg.se/
Postat av: Linda Olsson

Sv; Visst är det skönt att komma iväg på lite eget ibland! Det behöver man, speciellt "gnälliga" dagar ;)



KRAM!

2012-03-13 @ 14:52:12
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: