StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

dagen

Frureinhold.se / 30 Juni, 2012 - 20:57 / Foto
0 Kommentarer

Ja seg hopptävligen är bara förnamnet. Både ponny och hästklasser blandat, helt sjukt vilken väntan. Men det gick allt bra och vädergudarna älskade oss, vi fick 5 droppar på oss och hörde från andra håll att de ösregnade i lödöse och likaså i uddevalla. Tur tur tur.. jag har allafall haft en toppendag, både elin och frida är ju så sjukt goa och våra barn var så snälla. Dock sov hailey lunch typ i 30 min vilket är ingenting så när vi satte oss i bilen och skulle åka den lilla rundan hem stensomnade hon och sov min axel hela vägen in i huset. Vaknade dock till och satt med mig i soffan och gosade en massa. Vi bestämde oss för att gå och bada, mysa och sen fick hon nana. Hon sover nog riktigt gott inatt :) För frida och djina gick det kanon, hon är ju ungponny som det handlar inte om placering. Världens bästa d-ponny :D i mina ögon :) de hoppade L:b och L:A :) kikade även på nellie som är sveriges framtids ryttare, ynka 11 år och sjukt duktig. Vann både L:a och mvs :D grymma tjej :)
 
härlig dag :)
 
 

grym låt

Frureinhold.se / 30 Juni, 2012 - 09:22 / Music
0 Kommentarer

älskar denna låten, både som orginal och som cover !!
 
 

godmorgon

Frureinhold.se / 30 Juni, 2012 - 08:59 / Vardagen
0 Kommentarer

Vart är soooolen ?! så tråkigt att man inte kan få som man vill hela tiden asså :P Det regnar inte än, men det lär ju komma :( inte kul. Jag och hailey skall på hopptävling på ale jennylund om en stund och heja på super grymma frida och djina. Och såklart gosa med freja och elin :) Kikade vägbeskrivning igår och hemifrån oss till tävlingsbanan är det 17 min :p lagom resväg tycker jag :) Robin och macy åkte upp till uddevalla nu för att hämta och greja med ngt under tiden vi är på tävling :P Skönt för macy att få komma upp och busa av sig på landet. 
 
Får hoppas att det är uppehåll allafall när tävlingen håller på, för det är inte kul att hoppa de högre klasserna i lervälling och efter gårdagens monsun finns det säkert vatten så det räcker. Tycker att metrologerna är lite schitzo asså. Ena dagen sol andra dagen regn sen byter de plats och håller på. :S whats the problem ?! jag har även lyckats slarva bort haileys mössa, tror att den ligger i bilen. Har ju andra, men just den jag vill ha är väck. well well inte mkt att göra. Får se om jag kanske slänger in ett inlägg under tävlingen om nu appen skulle till att funka. annars hoppas jag att jag får knäppt läckra bilder som jag kan visa ikväll :) 
 
denna stjärnan har tävlat på ale jennylund med mig :) älskade tjej är numera i himlen RIP Livia <3

Badkrukorna

Frureinhold.se / 28 Juni, 2012 - 20:41 / Hailey
5 Kommentarer

idag har vi varit ute exakt hela dagen, var först nere i kungälv och käkade lunch på västra gatan, ett litet hak som låg mitt bland den äldre idyllen. Otroligt go lunch med strååååålande sol !! riktigt underbart. Efter det gick vi och köpte glass på chokladpralinen där de säljer lejonet och björnen. Är jag ego om jag säger att kungälv har allt ?! haha lite kanske. Men jag njuter varje dag i denn fina stad. Vi var väl hemma runt 13.00 igen och efter det har vi solat, busat, ätit och badat. Barnen fick en sån rolig vattenmatta som de gled på. Hailey satt i änden och tyckte att dte var himla skoj att se när de kom emot henne i en himlans fart :D
 
Alla bilder är förbjudet att låna, ta eller printscreena, skulle någon gå emot detta är det anmälan samt böter. Alla rättigheter till korten ägs utav mig. :)

Canvas

Frureinhold.se / 28 Juni, 2012 - 18:50 / Hailey
5 Kommentarer

vad tror ni om denna bilden? har bollat nu miljoner gånger, tycker ändå att detta passar fint :p kommentera gärna !!

Sol i Lödöse

Frureinhold.se / 27 Juni, 2012 - 17:44 / Vardagen
10 Kommentarer

Japp idag har jag och hailey varit hos johanna och mira. Blev en riktigt fin dag trots allt, vi gick ut och gick 1 h mitt på dagen och det var riktigt skönt :D Vi passade även på att fota lilltjejen med sin dopklänning så nu har vi ett minne för den dagen !! Hailey var lite gnällig under tiden, kanske blev hon lite avnings över att inte hon var i centrum. Pappsen ringde också och undrade om inte vi kunde kika förbi på vägen hem då han kom hem tidigare idag. Självklart gjorde vi de, slängde i oss lite kaffe, mellis innan vi styrde vägen hem igen. Så jäkla gött att komma på motorvägen och se fästningen, då vet man att man snart är hemma. Jag kommer aldrig lämna kungälv haha inte som det känns nu :) Men man skall såklart aldrig säga aldrig, saknar allt bokenäs nu på sommaren ! 
 
 
 
Råkade även ut för en skojig sak under tiden hos pappa, självklart skulle macy lyckas gå på en egen liten promenad till grannhuset som bedriver en vårdverksamhet. Två killar jobbade där och macy tyckte väl att de behövde sällskap. Som tur var kom de och knackade på och gissa vem det var? jo mitt ex lillebror, som inte längre var så liten. Fick mig en smärre chock när jag såg hur lång han  blivit :) gav han en kram och tackade för macy, den andra killen var en kompis till mig och som även han skall ha barn snart tillsammans med madde (en f.d. lödöse bo :D eller ah nygård :) Men som sagt, världen är allt bra liten ibland. 
 
Nu skall jag snart dra på fotbollsträning i det fina vädret, inte ett moln så långt ögat når och min fot känns helt okej, båda är lindnade och med lite piller i kroppen. Bra där ?! eller inte, men vad gör man inte för att få lite fysisk stimulans, skall ta det lugnt jag lovar !! 
 
btw kan inte ni snälla säga vilket kort ni hade valt att förstora på canvas?? skall beställa i dagarna och kan inte välja :/ skriv 1,2,3 osv. Skulle göra mig så himla glad ! 
 
 
 
 
 

Haileys nya leksaker på film

Frureinhold.se / 26 Juni, 2012 - 22:52 / Hailey
0 Kommentarer

 
 

godnatt♥

Frureinhold.se / 25 Juni, 2012 - 23:14 / Vardagen
3 Kommentarer

blogging är verkligen inte lätt nu när man bara kan blogga ifrån datorn, vad är det med blogg.se appen? ngn som vet, skriv gärna. Funderar på om man skall ta och byta portal, men orka? bloggar ändå så himla lite just nu, lär bli mer när vintern kommer. Lite som en periodare. Ni som vill ha bilder osv får gå in på instagram @mrsreinhold får minnen ifrån bdb, gud synd att man inte har kvar den. Roligt att gå igenom alla gamla kort :p
 
Idag har allafall vi bara varit inne, gått korta promenadet med macy och bara haft kvalite tid med haileybus. Hon är i en sån himla go ålder nu när man kan leka lekar, busa, sjunga, berätta sagor osv. Igår vaknade hon på kvällen och i sömnens stund när jag kom in i rummet säger hon snyftig ''mammmaaa'' mammmaa så underbart att lägga henne på sidan pussa henne på pannan och sjunga blinka lilla stjärna tills hon somnar. Hon älskar blinka lilla stjärna :) Mysigt när man hittar en låt eller ett moment som ens barn tycker så mkt om. På dagarna när hon sover middag ex lägger jag ner henne och så babblar hon en stund och sen somnar. Gick upp idag och kikade på henne och jag kontstaterade att det inte finns inget så sött som barn som sover. inte ens kaninungar slår det haha :p Hon låg på sidan med båda snuttisarna mellan händerna och rumpan lite lätt upp i vädret :p la den tredje snuttisen på henne så hon inte skulle bli kall :) för täcket sprarkar hon av sig direkt. 
 
Vi bakade även cupcakes som blev supergoda, pappa robin blev så glad när han kom hem då han är lite sjuk, buuhuuu ;) Jag fick också äran att hämta både tindra och tuva på fritids samt dagmamman :D Jessica var fast i kö och mikael var i danmark :) Jag har världens goaste i mina ögon såklart systerdöttrar ! Hailey kunde inte ha bättre kusiner !! Nä dags att sova, hörs imorgon, det skall visst bli sol :D och kankse besök av camilla och naemi <3
mer sånt här väder ! 
värme är rena lyckan !!
sööööööööt ! 

foton

Frureinhold.se / 25 Juni, 2012 - 09:40 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu är det dags att ladda upp lite kort igen, denna gången blev det 142 st :) helt sjukt vad kort det blir och dessa kort blir nästan oväderliga. Skulle datorn krasha eller alla bakups dör ut så finns det allafall några papperlappar med fina motiv på. Självklart kan de också bli förstörda, men då har man sjukt mkt otur. Sen är det kul för hailey med att ha små album, fotoböcker som hon kan kika i sen när hon är stor. Skall även göra lite förstoringar, har tänkt att designa egna ramar som jag skall sätta upp bla i hennes rum och inne hos oss. Panduro hobby har så himla mkt skoj och har kommit på de perfekta ramarna för oss :) 
 
nackdelen är att det tar sån sjuk jäkla tid :S men men snart klart :) regnet öser ner i vanlig ordning, men imorgon och t.o.m torsdag skall det vara fint om yr.no håller va de lovar :D då blir det att njuta en massa !! Dagar som dessa är pyssel och bakdagar. Kanske skall ge mig på att baka något? vi får se vad dagen ger sig. 

västervik

Frureinhold.se / 24 Juni, 2012 - 19:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps ni ser rätt, den 3-6 augusti åker Jag, Robin, Jessica, Mikael, mamma, pappa och barnen till västervik och lysingsbadet :) Vi skall även besöka astrid lindgrens värld, längtar redan och det skall bli så skönt att komma iväg från all renovering en helg. Vi planerar att åka till mallorca nästa år, såklart inte bokat ngt men vi satsar på det allafall :) Mamma och pappa var där nu för ngr veckor sedan och var mycket imponerad av hur det blivit. Pappa var där ngr gånger som ung och barn men inte i vuxen ålder men han tycker att det var kanon. de reste runt lite bla till puerto de soller och palma :) Vi får se vart vi åker  och vilka som följer med !
härligt värre, kan inte sverige få lite sol och så nu? :)
 

SIA

Frureinhold.se / 23 Juni, 2012 - 22:54 / Hailey
1 Kommentarer

jag älskar sia möbler och dekorationer !! så himla fina :)
 
hailey kommer nog önska sig ett bort ifrån sia när hon fyller 1 år :)

glad midsommar

Frureinhold.se / 23 Juni, 2012 - 07:41 / Vardagen
1 Kommentarer

Hade bara appen funkat hade ni fått massa av fina bilder igår och lite snabb update. men icke, blir så jäkla matt, det är väl bara att fixa? Tydligen inte :p Men igår var det allafall midsommarafton och vi började den redan kl 13.00 hemma hos min syster för sill och potatis, det blev som en liten lunch. Efter det kaffe och böner till vädergudarna haha :p det duggade lite, men vi bestämde oss ändå att åka ner till kungälv för att dansa kring stången. Hailey och papporna fick stanna hemma, hon ville sova och det hade aldrig gått om det blev spöregn. Vi dansade lite, tog ngr lotter pratade med folk och åkte sen hem. Trevligt..
 
väl hemma så började vi med maten, jag fixade en melon gaspacho, hur jäkla god som helst :D vi grillade även entrecote och kyckling. jessica gjorde en potatissallad men utan all majonäs och sånt. Utan ''ren'' potatissallad med oliver, soltorkadetomater, fetaost mm. Vi hade även tzaziki och lite annat smått och gott :) Till efterrätt hade jessica gjort en variant av jordgubbscheescake :D Hur jäkla god som helst. Det blev en lugn och lyckad kväll. Vi hade ju så nära hem, så vi gick hem vid 00.30 och hailey vaknade till lite på vägen men somnade så gott när hon kom hem :) Hon sov till 07.00 och nu är vi nere och myser i soffan. Lät pappa robin få sova lite för en gång skull, jag kände mig ändå rätt pigg :)
 

nya sandaler

Frureinhold.se / 21 Juni, 2012 - 22:44 / Hailey
0 Kommentarer

hailey har fått nya sandaler av sin morfar :) visst är dom fina !!

det måste finnas ett slut

Frureinhold.se / 21 Juni, 2012 - 09:43 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag gillar inte att ta upp politiska frågor i bloggen, men nu blir jag illa tvungen. Sitter och kollar på nyheter och FN:s säkerhetsråd börjar med att säga att detta är det värsta de sätt ?! ?! jag tycker att våldet i syrien är absurt och fruktansvärt som alla andra krig i världen. Men om FN nu tycker att det är så fördjävligt gå in och spräng allt. Nä verkligen inte, men nått måste väl gå att göra nu. Ta till alla medel som behövs, hur många barn, kvinnor och män skall få sätta livet till innan vi får stopp på våldet? Förstår självklart att det försöker, så blåögd är jag inte men av ren frustration önskar jag bara ett stopp på allt våld. Inte bara i syrien utan över allt. Det känns så själviskt att sitta här, med balkongdörren öppen, barn som sover lugnt och tryggt uppe och bara ser på när helvetet en bit bort bara fortsätter. Man borde ta sig en tankeställare på hur sjukt bra vi har det. När jag säger vi menar jag självklart vi som kan gå fritt, tänka fritt skriva fritt och leva fritt. Ett privilegium som många många många inte har !! 
 
Sen vill jag ge en tanke till alla drabbade i breviks rättegången som skall börja ta sitt slut idag. Sjuk eller inte sjuk? vad tycker ni? I mina ögan önskar jag att han ruttnar i fängelset utan mat och vatten, utan ljus och lite då och då totalt kaos med cp ljus och skrikande ljud ifrån någon krigsdrabbad del va världen. Nä det hade väl inte varit genomförbart, men tror att många känner att han skall få lida i många år framöver. Tror helt ärligt att jag hade som yrke att tortera folk i mitt förra liv. haha. Nä uch nu åker vi snart iväg, ut i det fria, ut i solen och tryggheten. Njut av stunden, njut av livet och njut av att få leva tillsammans med de personer du älskar. Sluta lev ett liv du inte vill leva !! slå dig fri och gå ! Lyssna på denna låten och lyssna på texten, väldigt klok ! '' man skadar inte den man älskar ''
 
lyssna !!

godmorgon

Frureinhold.se / 21 Juni, 2012 - 08:27 / Vardagen
0 Kommentarer

ÅÅhhh sol idag med och jag och hailey har haft en mysmorgon. Hon vaknade vid 06.30 och med så fint väder ute gick vi upp och drack välling i vardagsrummet. Gjorde upp en mysig säng med kuddar och filtar på golvet och där låg hon och gosade. Jag som var svin trött tog och sög in solens strålar och nu efter att vi ätit frukost är vi fit for fight. hailey skall snart få sova lite till för vid 10.45 skall vi hämta upp syster med barn och åka ner till gbg. Möter upp mamma och tar oss en god lunch, vi skall även kika lite i color of beneton, de har visst rea nu :D Efter stan åker vi till slottskogen och inviger parken med alla fina djur :D Haileys debut !! kameran är laddad och med ! 
 
Skall även äntligen få aqnvända haileys byxdress idag igen, köpte ju det var super varmt sist gång och idag äntligen kan vi ha den igen :D Så himla fin. Sätter dock på strumpbyxor under ifall om att vinden är kall :) Men som det ser ut nu lär dagen ge oss massa av värme och lycka. Jag är så evigt tacksam över att få bo där jag bor. Ha 10 min till gbg med bil och underbara gångvägar. Igår var jag som sagt ute 3 ggr och promenerade, nya vägar varje gång. Hade såklart önskat större trädgård eller ett eget hus, men jag måste säga att vi har haft tur. Våra grannar är helt fantastiska, barnen som bor till vänster om oss är två helt fantastiska barn som mer än gärna tar ut macy och tränar trix. Vi har inga vägg i vägg på höger sida så det känns ändå väldigt eget. Håller ju på att greja ute och det blir så himla fint. Kikade på förebilder igår och sinnes ?! hur såg det ut? men nu blir det så fint. När hösten kommer skall vi fylla igen gräsmattan med jord och så ny gräsmatta. Så till våren blir det awsome ! vi skall även bygga ny altan, antingen iår eller nästa år. Fasaden är prio 1 och vi har nu fixat alla 110 brädor :S de skall grundas oljas och sen målas en gång innan vi sätter upp det och målar en sista gång. 
 
Men nog om allt hussnack, man kan inte ha det perfekta huset, läget direkt. Man får jobba sig till det och att få bo såhär är helt fantastiskt :D 
frusen jennifer laddar inför dagen (honda 50 år) ps, gissa vilka brudar som satte upp tältet ? ;) jo jag och Elin såklart ;) piece of cake !!
 

q-ster.se

Frureinhold.se / 20 Juni, 2012 - 21:20 / Foto
1 Kommentarer

ni glömmer väl inte att gå in och kika på q-ster.se innan ni beställer motivlack ifrån någon ?! han är den bästa av dom bästa !!

soligt

Frureinhold.se / 20 Juni, 2012 - 20:52 / Vardagen
0 Kommentarer

okej jag fattar inget ahha :p men kankse därför appen strulat så mkt det sista. Idag när jag skulle blogga så kunde jag inte ens logga in :S as konstigt. Men anyway så har jag fått tillbaka min mac nu och ingen kan vara lyckligare än jag. Äntligen liksom, dagen har varit kanon och kvällen skall vi spendera framför filmen super8. Någon som kikat på den? 
 
Jag mår mkt bättre i foten efter att jag börjat käka antiflamatoriskt + stödstrumpa. Har gjort tre lite längre rundor idag utan att ha jätte ont vilket var befriande. Tog bla en tur ner till syster i det helt underbara vädret. Idag kan man inte klaga en sekund på sooool och värme. Hailey har badat i sin pool och jag har solat. 
 
Imorgon blir det att åka till gbg och käka lunch ihop med mamma, syster och barn. Vi skall även kika på color of benetons rea :D efter shopping och lunch beger vi som är lediga till slottskogen med barnen :D underbart att ha så nära till allt igen asså !!

Nöjd tjej

Frureinhold.se / 19 Juni, 2012 - 20:18 / Hailey
0 Kommentarer

Efter att gått lös på storken har hailey fått så himla mkt fint. Ska se om jag kan rabbla allt, ett paraply till vagnen, en vimpel till rummet, leksaker, klossar, lådor, tält, solbrillor, vattenflaska. Tror att det var allt, fick även träffa en kändis ;) Magnus Kahnberg hailey tyckte att han skulle köpa ngt fint till sin lilla knodd :p


Instagram

Frureinhold.se / 19 Juni, 2012 - 14:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Över 200 bilder, det måste vara ngt fel på mig Hahah följ mig på instagram @mrsreinhold :)


VC

Frureinhold.se / 19 Juni, 2012 - 12:54 / Vardagen
0 Kommentarer

Dags att åka till VC för att kolla upp min fot :/ känns sådär att betala 100 :- för att få remiss till röntgen men why not?! Robin och Bert kommer hem och passar vildingarna medan jag är nere. Hailey somnade precis så det var guld värt att de var nära. Ännu ett pluss med att bo i Kungälv. :)

Btw så fick jag presentkort av Robin igår på 2000 :- på storken :D det är en barnaffär för er som inte vet :) har hittat massa fint till hailey :)


Väggdekor

Frureinhold.se / 19 Juni, 2012 - 12:50 / Shopping
1 Kommentarer

Fick äntligen hem min/vår väggdekor :D visst är den läcker. Sitter så fint i köket, nu fattas bara rosa prickar på alla ställen vi varit på :) sååå min stil älskar den och det blev precis som jag tänkt mig. 50 cm hög och 1 m bred :)


Full fart framåt

Frureinhold.se / 18 Juni, 2012 - 16:35 / Vardagen
1 Kommentarer

Lilla hjärtat !!


Helgen

Frureinhold.se / 18 Juni, 2012 - 10:29 / Foto
1 Kommentarer

Bloggen suger just nu men jag kan verkligen inte få till tid att sitta och blogga. Denna helgen har varit full rulle, morgon till kväll :) I fredags började jag med att städa hela huset, busa en massa med hailey och greja ute. Körde med röjsågen och plockade bort massa ogräs. Fy säger jag bara för ovårdad utsida. hur mkt man än rensar så kommer det igen och igen. Skall ta ett ryck senare med häcksaxen och trimma lite. På kvällen var det dags för tjejerna från fotbollslaget att kika på sverige-england borta på evergreen. Så jävla surt att vi förlorade när vi ändå spelade så sjukt bra. Men what to do. Vi är allafall bra på musik ;) outfiten jag hade den kvällen var riktigt fin :D vita brallorna och spetsbody med en spetstop under :D missa heller inte de as snygga skorna :D

Lördagen var tidig då hailey vaknade vid 06.00 tiden och istället för att somna om gick vi upp. Jag skulle vara vid stora holm vid 09.00 tiden och för ett sånt event ville jag verkligen vara kanon snygg ;) haha så locka håret och sen uppsatt med en fin fläta. Elin som bjöd med mig på detta super roliga event var helt sinnesjukt snygg hon med :D Vi stod vid seketariatet och skötte allt med inskrivning för att provaköra hoj och vi skötte även det första mötet med alla gästerna :) Våra stackars fötter värkte kan jag säga när klockan var 20.00 och vi valde att åka hem. Honda hade stor fest på kvällen, men eftersom vi båda körde kändes det lika bra att komma hem i tid och det tog inte många minuter innan kudden sussade gott. Vi fick även köra runt lite på en elscooter som honda hade placerat så fint vid vårat tält. super läcker (men tyst) men jäkligt smart om man vill ha ett smidigt färdmedel inne i stan. Vi passade även på att provsitta två sinnesjukt snygga motivlackade hojjar designade av Q-STER.SE. Riktigt duktig kille som jag absolut tycker ni skall anlita om ni vill ha ett proffetionellt resultat !! Jag är ju ett big fan av valentino rossi så självklart valde jag att posa på hans hoj. Elin tjatade på mig att jag med skall ta hojkort nu, då hon har det. (coolaste bruden, I know) Hade varit super nice att dra ut med henne nästa sommar. Robin har ju kort och likaså anders, elins kille. MM det tåls att tänka på helt klart.  
Vi var grymt stolta över hur många tjejer vi kunde övertala att provköra bilskolans hojar :D girlpower på det ;) Nä nu får ni se lite kort ifrån dagen och sen skall jag passa på att ta en kopp kaffe innan haileybus vaknar !
hot mamas på hondas elscooter :D
(inte alls arangerat ;)
klart att barnen skall få provåka :D
snyggfamiljen åhlander/schelander
underbaringarna. Robin fick provköra cbr 600, han saknade sina hojjar och kan förstå honom. CBR:en är ju inte samma som R1:an men lite g-kraft borde han fått känna på :p
<3¨
hotties !!
nam nam nam !!
coolingarna, men som sagt Q-STER.SE gå in och kolla !! Vi hade en riktigt rolig dag och jag hoppas att det blir fler sånna event snart igen !! Nu skall jag dammsuga, super glammigt ;) puss !

Svar på kommentar

Frureinhold.se / 17 Juni, 2012 - 19:33 / Shopping
1 Kommentarer

Kan du inte svara på vart jeansen är köpta och vad du har för storlek? :-) Du är supersnygg!
- Sara

Dom är köpta på gina för 3 år sedan :) varför du undrar vad det är för storlek kan jag inte riktigt förstå :p men det är 27 alt. 28 :)

Kram


Nya grillen

Frureinhold.se / 17 Juni, 2012 - 19:29 / Shopping
0 Kommentarer

Här kommer vår nya skönhet :D en kingstone kone liiiiiila :D så jäkla nice !!


Mc dagarna

Frureinhold.se / 16 Juni, 2012 - 21:23 / Foto
2 Kommentarer

Fan vad roligt vi hade det idag, uppehåll hela dagen och ett jäkla drag :D Elin har ju hoj kort men vi körde runt på elmoppe och 4 hjuling :p jag är riktigt mör nu och är glad att vi inte stannade på festen. Båda körde ju så vi hade nog somnat :p

Nu blir det Simon och ekarna :) hyr film på headweb :)


Snygga brudar

Frureinhold.se / 16 Juni, 2012 - 14:26 / Vardagen
0 Kommentarer

Detta är super skoj !!


honda 50 år

Frureinhold.se / 16 Juni, 2012 - 07:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Japp ni ser rätt idag firar honda sitt 50 års jubilum ute på stora holm och moi blev tillfrågad av underbara Elin om inte jag ville vara med som värdinna :) Självklart ville jag de, trots att robin kollade snett på mig för att jag ställer upp för honda :p han är ju yamaha freak. Men jag har verkligen sett fram emot detta sen hon frågade för lite drygt 1 v sedan :D Kommer vara helt död ikväll och tanken är att det skall vara en liten fest efter hela eventet. Men det får jag nog tyvär hoppa över då jag kommer somna innan jag fått satt mig i bilen :p trist men så är det när man har fler än mig själv att tänka på. Det är mycket denna helgen, igår var jag ju på evergreen med fotbollslaget, super roligt men jävligt bittert att sverige förlora ;( Imorgon kommer robins mamma och pappa hit och idag är det som sagt event. Kom gärna förbi om ni har tråkigt :D
tänk att få stå brevid den här puman :D
jag har då snygga vänner ;)

Fotboll på evergreen

Frureinhold.se / 15 Juni, 2012 - 19:12 / Shopping
1 Kommentarer

Nu är det dags för fotboll på evergreen ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2012/pic_206733506.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2012/pic_206733522.jpg" class="image">


Bättre ljus

Frureinhold.se / 14 Juni, 2012 - 23:20 / Shopping
0 Kommentarer

Fixade en hår bild på instagram (mrsreinhold) och fick till bättre ljus på färgen :)

Här kommer även två kort på min älskling idag !!


Håret

Frureinhold.se / 14 Juni, 2012 - 10:18 / Shopping
1 Kommentarer

Gud vad svårt det är att få fram ljuset i håret så att man får en rättvis bild på hur håret ser ut. Det är inte super rött under men mkt mer än vad som visas i kameran :D

Idag är det skolavslutning för tindra och jag sitter nu klar i soffan och väntar på att hailey skall vakna :) vi valde att gå upp idag när hon vaknade vid 07.00 istället för att somna om. Jag var tvungen att duscha och så :) btw så kryper hailey som en galning här hemma. 3 ggr fick jag lyfta bort henne från macys matskål och när jag fixade håret satt hon och vira i sig i gardinen :D tänk vilken värld som öppnar sig för henne nu :)


Fotbollsträning kode damer

Frureinhold.se / 13 Juni, 2012 - 20:21 / Vardagen
1 Kommentarer

Grymma


Första tofsen

Frureinhold.se / 13 Juni, 2012 - 20:20 / Hailey
0 Kommentarer

Sött som attans ;)


Miss dee

Frureinhold.se / 13 Juni, 2012 - 10:41 / Shopping
1 Kommentarer

Detta ursnygga halsband ifrån miss dee pryder min hals idag !! Det kommer ifrån deras nya kollektion och finns bl.a. Köpa hos blingit.se om jag inte minns fel !!


tisdag

Frureinhold.se / 12 Juni, 2012 - 14:27 / Hailey
2 Kommentarer

hela dagen idag har jag trott att det är fredag haha snacka om besvikelse. Men det är nog för att denna helgen kommer att vara smashing. Fredag blir det evergreen med fotbollslaget och kolla på sv-eng, glömmer såklart matchen från igår och blickar framåt. På lördag ser jag fram emot andra skojigheter som jag lovar att skriva mer om när jag vet hur det blir och vad det innebär :) Torsdag skall jag på skolavslutning för tindra som går ut 1:an ?! ?! ?! okej kan någon berätta vad som hände med tiden? Hon var väl bebis nyss? icke då, minns det som igår när jag låg i en sjöbod i kyrkesund och min syster ringde och berättade att en liten tjej hade kommit till oss !! Tänk nu sitter man själv med en liten tjej och är så himla vuxen :p eller inte ;) men åren tickar på, det gör dom verkligen ! Men jag kan inte säga annat än att jag njuter av varje sekund. Lever i nuet men blickar framåt. Ser möjligheter i huset och har redan hittat andra drömhus här runt omkring :) Är super taggad för att börja plugga igen, bli klar och börja jobba. tror att jag vet hur jag vill jobba nu och skall se till att min praktik blir där jag senare vill ha anställning :)
Idag har jag och mina små sessor varit ute på två lite längre promenader, det är inte super varmt ute men helt okej väder. Skönt promenad väder, när robin kommer hem skall vi försöka att måla lite, nu när det äntligen inte regnar :p skall fixa de sista fodren och sen baksidan skall målas :) hade velat gå upp på taket och tvätta stuprännor men robin har nog rätt i att det är lite farligt :p sen hade jag velat röja lite med röjsågen på våran åker till gräsmatta och få bort lite bös :p Jag tänkte fota framsidan också, men ni får bara efterbild då min dator fortfarande är på lagning :)
lite del av håret :)
min krypande docka !!
va?! är det sant Naemi
Japp bara att viffta lite så kommer mamma :D
gos gos gos !

Humör?

Frureinhold.se / 12 Juni, 2012 - 11:30 / Vardagen
0 Kommentarer

Tur man inte alltid kan få som man vill :D


Sötast

Frureinhold.se / 11 Juni, 2012 - 19:16 / Hailey
1 Kommentarer

Så otroligt söt tjej som skall sova :)


Busfia

Frureinhold.se / 11 Juni, 2012 - 19:15 / Hailey
0 Kommentarer

Nu sover hailey och jag sitter i soffan och tar igen mig :) det har varit full rulle hela dagen lång. Men en helt fantastisk dag, har färgat håret i två olika färger och blekt det på vissa ställen. Blev super nöjd, låter som mer drama än vad det set ut men jag är super nöjd. Alldeles perfekt. Vi fick fotat naemi, jätte nöjd med resultatet, dock oredigerade kort då min dator är på reperation still. :(

Ikväll är det fotboll vilket jag ser fram emot nog time :D hoppas verkligen att det går bra för Sverige, det hade varit så otroligt roligt. Kan inte 2012 bli ett svenskt år?!?!?! :D

Här kommer kort på hailey, laddad !!


Svar på kommentar

Frureinhold.se / 11 Juni, 2012 - 10:46 / Hailey
2 Kommentarer

Gud va snygg du är efter att ha fått barn också. disciplin eller bara bra gener? haha. Roligt o följa era liv såhär efter gymnasietiden. Kul att se att ni har det så bra och vilken fin dottern ni har! Jag var bara tvungen att skriva hur snygg din kropp har blivit efter graviditeten :)
-luzmila

Roligt att du säger så luzmila :D jag började tidigt att gå och gå och gå, sen börja jogga och köra pilates osv. Nu kör jag fotboll och löpning. Det har alltid varit viktigt för mig att känna mig fin, inte dyka ner i myskläder och otvättat hår. Sån är jag, alla är vi olika och jag dömmer ingen :)

Hur är det med dig??


dop och månads dag

Frureinhold.se / 10 Juni, 2012 - 22:59 / Foto
5 Kommentarer

Idag blir våran tjej 9 månader, omg är bara förnamnet, stor tjej nu och igår tog hon sina egna 4 krypsteg och det upprepades idag :D så himla kul när det händer saker. Hade kunnat göra en lista men jag är för trött :p får försöka  med det imorgon kanske :D imon skall jag även till camilla :D längtar redan ! träffa ju bara naemi idag på dopet, som förövrigt var för fina mira. Hon var så duktig och så ruskigt söt :D fick även reda på att en annan vänn till mig är med bebis, snacka om att jag blev glad. Hon är så värd det och jag vet att hon kommer bli en sån killer mom !! på ett bra sätt :) Hr kommer bilder istället för text !
nämen hoppsan vem har fotat denna stjärna ? ;)
en snabb bild !! fick aldrig en outfit bild :(
bild från studenten :D min ögonsten !!

Hailey kryper :)

Frureinhold.se / 10 Juni, 2012 - 09:08 / Vardagen
0 Kommentarer

Inte det lättaste med klänning dock :))


9 mån

Frureinhold.se / 09 Juni, 2012 - 22:49 / Hailey
1 Kommentarer

Imorgon är det haileys 9 mån dag och idag tog hon sina första riktiga krypsteg, alltså mer än 2 krypsteg :D super roligt att se ens barn utvecklas. Imorgon är det dop för Mira :) super roligt.


5 km

Frureinhold.se / 09 Juni, 2012 - 13:55 / Vardagen
0 Kommentarer

Efter att ha ätit en stabil och rejäl frukost mötte jag upp delar av fotbollslaget uppe vid fontin. Vi kände för en liten runda :) säger direkt att wow vilken anläggning, nu älskar jag kungälv ännu mer. Vi bestämde oss för 5 km (?!?!?!?!?) självklart är jag den som trycker mest på att jo men det här fixar vi lätt. De andra 3 är sååå mkt bättre konditionsmässigt och jag visste att jag lär dö 11 gånger om. När vi joggade i uddevalla, joggade vi lite och sen gick osv. Här var det jogging som gällde hela tiden. Det började bra, rätt plant, några små backar men helt okej. Efter typ 2.5 fick jag sånt jäkla håll som höll i sig hela vägen in i mål. De sista 2.5 km är också hela tiden uppför, mer eller mindre. Sista backen som är på typ 1 km trodde jag att mitt liv var över. Mickan pucha mich pucha mig för att jogga hela vägen och det gjrode jag. Dock lät jag som en brunstig älg och kände att om jag inte kommer upp snart så spyr jag. hahha. Men i mål kom jag på 34 min och macy dök rätt ner i sjön :p tokfia. Men som sagt, nu mår man riktigt gott, sitter i soffan har käkat en banan och nyduschad !! Hailey sover och robin är på swedol och handlar en spade hahah !! Helt underbar lördag om ni frågar mig, robin håller på att spika upp nya foder också :D skall måla allt på framsidan gult en gång till baka så slipper man hålla på att maskera :D
taggad macy innan jogging :)
söt hailey igår :)

zalando.se

Frureinhold.se / 09 Juni, 2012 - 13:08 / Shopping
0 Kommentarer

Jag har hittat en ny sida ( för mig) som jag har blivit helt såld på. De är typ som nelly.com fast med mycket mer. Jag har kännt de sista gångerna som jag beställt på nelly att det har liksom inte funkat. Ena stunden finns de storlekarna man skall ha och andra inte. Har även märkt att det är fler som råkat ut för samma sak. Därför har jag bytt shopping sida och handla numera det mesta på zalando.se. :) Gå in och kika älskar att de har så många olika märken att välja mellan :)
Sport 250x360Kids 250x360
Accessories 250x360

träningsvärk delux

Frureinhold.se / 08 Juni, 2012 - 14:02 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag kom värsta värken haha kan knappt röra mig. Ligger nu utslagen i soffan och vilar medan hailey vilar. Vi gick inte upp förän 09.30 idag så direkt efter frukost gick vi ner till kungälv och tillbaka. I hopp om att träningsvärken skulle försvinna lite :p dock stretar den lite emot. Imorgon skall fotbollslaget ut och springa på morgonen så då får jag försöka att ha blivit av med lite :p Har pratat med viktoria nu med, angående proteiner osv. Hon jobbar på gymgrossisten eller vad företaget heter och är väldigt kunnig på det området :) vill ju som sagt inte bygga direkt utan ha en rättvis återhämtning :) det är så sjukt gott väder idag, varmt och skönt :D var ute nyss och planterade 2 jordgubbar och 1 smultron :D har ju ett litet land som det redan finns en del smutron och jordgubbar så fick vi  3 plantor utav mirre häromdagen :) I helgen skall vi greja en massa, allafall imorgon, på söndag är det dop för mira så då går hela dagen till det. Men imon hoppas jag att vi kan greja och fixa :D Nä nu skall jag greja lite igen :D fredag = städdag !!
min muterande orkidee :p

student

Frureinhold.se / 07 Juni, 2012 - 22:30 / Foto
1 Kommentarer

japps idag var det student och både jag och robin ligger avdäckade i soffan. Hailey fick ha pyjamas och välling när vi åkte och hon somnade direkt om när vi kom hem. Får se hur hon sover inatt efter att somnat i bilen. Inatt sov hon som en gud och vaknade 07.00 och somnade om till lite efter 08.00. Vi klarade oss ifrån regnet och det var riktig folkfest i uddevalla :D vilka sommarplågor som spelades haha. ''jag bygger bygger upp och du river river ner'' '' Iäm sexy and i know it ;) ah ni fattar. När vi tog studenten var det ''det var en gång en liten fågel, ja en fågel'' '' dunka mig gul och blå'' osv. Memories !! Här kommer några kort ifrån idag !

härliga dag asså !

Fotbollsträning

Frureinhold.se / 07 Juni, 2012 - 12:07 / Shopping
2 Kommentarer

Ja om jag skulle sammanfatta gårdagen. Jag måste erkänna att jag var lite nervös innan, eller mer taggad. Visste ju inte vad jag skulle möta, snälla tjejer, taskiga tjejer osv. Självklart trodde jag inte att de skulle vara taskiga, men alla ni tjejer som läser min blogg vet att tjejer är tjejer. Anyway, vi började med lite lättare träning och coachen instruerade jätte bra så att man hängde med. Fick även träna på att lära mig alla namn vilket var svin svårt. Men det kommer.

Vi fick även träna nickning och dubbelnick. Självklart fick jag en boll på näsan Haha. Sista övningen var straffar och jag tror lätt att jag slog rekord på att träffa målvakten :p några bollar gick såklart in men 80 % gick nog utanför eller på målis. Måste köpa en boll och hå ner och träna placering. Kroppen höll ihop bra och det enda som gjorde ont efter träningen var min högra fot som värkte nått så in i. Men annars gick allt bra, ingen träningsvärk att tala om än, men den borde smyga på snart :D


Student

Frureinhold.se / 07 Juni, 2012 - 11:34 / Shopping
3 Kommentarer

Nu är det dags för student :) regn ute, men vad gör det en dag som denna :D


Troya

Frureinhold.se / 06 Juni, 2012 - 15:56 / Foto
1 Kommentarer

Ja som ni vet var jag och hailey på troya idag och kikade på en super go tjej som jag följer ! Hennes blogg är jätte stor, men innan den blev det fångade hon mitt intresse för att hon är för det första så super go och sen rider hon fantastiskt bra för att vara,, håll i er 12 år. Hon är proffsig i sitt sätt att vara och idag ville jag se hur hon var irl. Och hon var precis som jag hade tänkt mig. Ödmjuk och som sagt otroligt duktig på att rida. Idag tävlade hon sin nya ponny för första gången och det gick kanon :) tänkte visa ngr kort som jag plåtade :) Hailey tyckte det
var skoj att se på alla fina hästar :)
fin ponny :)
hailey och mirjam. denna goding kom efter tävlingen och då blev det en lång promenad till kungälv :) snart är det fotbollsträning och sen måla lite :) ha en fin eftermiddag !!

godmorgon

Frureinhold.se / 06 Juni, 2012 - 09:22 / Hailey
2 Kommentarer

Jahopp första vakna natten på väldigt länge. Som jag skrev igår vaknade hailey när vi skulle sova och grät och grät. Robin tog hand om det och gav henne välling alvedon och sen gick han och vaggade henne som när hon var bebis. Hon somnade och sov till 02.30 då gick vi upp, alltså jag och hailey och tuggade på en kall macka. hon fick liten skvätt välling och somnade om till 08.00. Pappsen som skulle upp till uddevalla och fixa lite med brädor idag och blivit lovad frukost kl 07.30 var väl inte jätte pigg när han insåg att klockan var 08.00. Men jag tror att vi alla tre behövde detta. Nu sitter jag och hailey i soffan och skall snart bege oss till troya för lite pay and jump. Jag följer ju en liten söt tjej som är så otroligt duktig och hon skall hoppa med två av sina ponnysar idag. Vi bor 5 km från troya typ så tänkte att why not? jätte mysigt att få se de små ponnysarna. Har vi tur så vill hailey hålla på med hästar och ha samma passion som jag har :) det återstår att se. Men skall fota lite och så hörs vi senare !
simple plan har gjort en så sjukt bra låt. Lyssna på denna länk :)
http://www.youtube.com/user/simpleplan?ob=4&feature=results_main
summer paradise !

Sömnlösa nätter

Frureinhold.se / 06 Juni, 2012 - 00:51 / Hailey
2 Kommentarer

Är det nu det börjar? Sömnlösa ledsna nätter?? Hailey vaknade 23.30 och har gråtit otröstligt till och från. Hon är super trött, men något är det som gör ont :( misstänker fler tänder. Robin är uppe och går med henne nu efter att ha baddat med Alvedon. Hoppas det släpper lite :( tycker så synd om min lilla sessa. Dock är det knäpptyst nu så kanske har hon somnat <3


Sulky ifrån malaga

Frureinhold.se / 05 Juni, 2012 - 13:53 / Hailey
1 Kommentarer

Hailey inviger stadsräsen på team sportia;)


Gigaset, det nya inom hemtelefoni

Frureinhold.se / 05 Juni, 2012 - 10:42 / Shopping
0 Kommentarer

Trådlös telefon ifrån Gigaset, Gigaset är den nya revolutionen inom hemtelefoni. Hemtelefoni var något som började försvinna mer och mer, allt fler tyckte att de klarade sig på enbart mobiltelefonen. Smarta mobiler som android och ihpone ansågs ifrån många funka perfekt som en hemtelefon. Men det som många kanske glömmer av är att vad gör man om mottagningen försvinner? eller om ett mobilnät helt plötsligt låg nere en längre tid. (Det händer trots allt rätt ofta) När vi bodde i uddevalla var vi tvungna att ha en hemtelefon för mottagningen inne var obefintlig och det fenomentet är ändå rätt vanligt på landsbyggden. Det jag vill komma fram till är att Gigaset släpper nu en revolutionerande hemtelefon som har många smarta funktioner som aldrig sviker dig om du behöver göra ett samtal ifrån hemmet. Mottagning eller ej, buggar och annat slipper du med en fast hemtelefon.
-Gigaset SL910-
Jag tycker att denna är så sjukt läcker, inte som när vi var unga och allt gick med sladd och taskigt ljud. Vissa telefoner fick man trycka in i örat för att höra vad den andra sa. Gigaset arbetar också med det gröna hemmet, vilket innebär enegisparande produkter. Vilket jag tycker är otroligt viktigt, när jag skall investera i nya prylar kikar jag ofta på gröna alternativ. Självklart går det inte att alltid följa en grön kod, men tex att handla ekologiskt och naturvänligt gör jag/vi en skillnad. Föredrar företag som arbetar på det sättet.
förutom då att telefonen är grymt snygg har den även olika funktioner, bla. bluetooth så du kan enkelt utföra dina sysslor i hemmet med ett snyggt headset, enkelt och smidigt är bara förnamnet. Klicka här för att komma till Gigasets hemsida och kolla in denna läckerbit.

tisdag

Frureinhold.se / 05 Juni, 2012 - 09:46 / Vardagen
0 Kommentarer

jahopp då var det tisdag och det är en ganska lugn morgon. Sitter med min svarta lilla dator och försöker vänja mig med att inte ha mac :/ ni får stå ut med att jag gnäller haha ! Haileys lilla tand är fortfarande en liten prick :D men robin tyckte sig se ngn mer prick igår så vem vet nu kanske de kommer i en väldig fart. Tycker att det händer mkt nu hela tiden, hon tar sig fram på sitt lilla sätt. Antingen på rumpan eller genom att åla eller krypåla. Just nu sitter hon och river ut alla dynor som vi har innanför altandörren haha. Idag skall jag till teamsportia och handla shorts och fotbollsstrumpor. Det ligger ju på vägen till marstrand. Annars händer det inte mkt här hemma, skall snart ut på en långpromenad med macy och hailey och sen blir det till att greja ltie med sånt jag inte hann igår. Vi provade även att göra egen glass igår med glassmaskinen som robin fick i present :D hur simpelt som helst och gott blev det också.
mums!
Fick även en super rolig förfrågan igår :) om en sak som händer nästa helg, självklart tackade jag ja !! berättar såklart mer när jag vet mer :) nu vill hailey ut och gå och macy med !! tjiing !

Vackert

Frureinhold.se / 04 Juni, 2012 - 23:30 / Hailey
0 Kommentarer

Inatt visar månen sin vackraste sida <3


Tänder

Frureinhold.se / 04 Juni, 2012 - 15:41 / Hailey
2 Kommentarer

Den här lilla tjejen håller på att få en tand i överkäken :) en liten prick sticker fram !!


Datorlös

Frureinhold.se / 04 Juni, 2012 - 13:42 / Vardagen
0 Kommentarer

Jahopp då var jag datorlös för ett tag framöver. Min rederarknapp är sönder, den lossnar hela tiden :/ trist som attand men lika bra att få det gjort. Men jag saknar den redan haha har ju min 3ee pad och den lilla svarta datorn, men ändå. Inget slår Mac. Allafall inte i mina ögon. Men har jag tur så går det fort :D

Hailey var dödstrött när vi kom hem så hon fick lunch och stenslocknade, får se hur länge hon sover men tror att det kommer bli en stund. Jag skall passa på att slänga in lite tvätt, vila i soffan och greja :) det ryktas om att det skall bli åska idag så vi får se om det blir ngn promenad ikväll. Kanske tar en joggingtur :) vi hörs senare goingar

Här är sagoböckerna ifrån 1953 !!


lite större kort

Frureinhold.se / 04 Juni, 2012 - 10:14 / Foto
0 Kommentarer

genom eld och vatten !! <3
haha lite mma, eller vad säger du niclas? ;)
lilla tuva :)
vi hade en sån härlig kväll asså ! tack återigen alla fina som var där !!

fantastic 4

Frureinhold.se / 04 Juni, 2012 - 09:51 / Foto
0 Kommentarer

Vill bara lägga upp ett så underbart kort på mig och mina fina kungälvstjejer !! ibland har man tur och hittar guldkornen :)
Michaela, sara, jag och Maria !! underbara helt klart ! :) Det är michaela och sara som kom iden att jag skall spela lite fotboll :p bara träna dock, matcher får vi se om det blir ngr. Men superskoj att bara vara med och träna lite :) Se om jag har ngr av mina skills kvar haha dont think so :) är träning varje onsdag så det är som ni vet på en alldeles lagom nivå :)

filmer

Frureinhold.se / 04 Juni, 2012 - 09:47 / Hailey
0 Kommentarer

Nu tänker jag lägga upp tre filmer som jag tagit på hailey. Lovade hennes farmor mer bilder och filmer och dte man lovar skall man hålla :D det är så mkt nu efter flytten så man har liksom inte hunnit :/

helgen

Frureinhold.se / 03 Juni, 2012 - 20:43 / Vardagen
2 Kommentarer

Gud vad jag har blivit en dålig bloggare men helgen har varit full av aktiviteter. Nu sitter jag äntligen och slappar i soffan, min syrra kom hit vid 19.00 tiden så gick vi till kringeldammen och tillbaka :) riktigt skönt att komma ut, började även dagen med att åka till glenn och fixa lite med nacken och mitt knä. Började diskutera igår om jag skall börja spela lite fotboll igen, men frågan är om knät håller? hade varit så sjukt jävla skoj. Såklart på typ korpnivå :D men ändå, super skoj ! Men men igår var det inflyttningsfest här, eller mer kalas, fest är väl att ta i. Vi hade öppet hus ifrån kl 13.00 och på nott skoj sätt kom ändå alla samtidigt så ett kort tag var vi runt 30 pers här. men mest runt 25 kanske en längre tid :) gick åt massa god mat och efterrätt men alla verkar så nljda och vi fick så fina presenter. Robin fyllde ju även år igår så vi tog och slog två flugor i en smäll :D Kvällen och dagen bleb så lyckad, nu är man dock helt död och skall snart äta middag och kolla på bb finalen :) här kommer allafall lite små kort men många ifrån igår !!
så himla skoj !! måste även lägga upp ett kort på haileys böcker hon ärvt av farfar, hans sagoböcker ifrån 1953 :) Har börjat nu att ligga när hon dricker välling att läsa lite ur boken. Idag blev det mästerkatten i stövlar :)
skattkammar böcker heter dom och är som sagt super mysiga och lite nostalgi att läsa om de gamla historierna. tror det är 20 sagor i en bok och vi har 5-6 böcker om jag räknat rätt :D

Dagens

Frureinhold.se / 02 Juni, 2012 - 13:21 / Shopping
2 Kommentarer

Tadaa :)


godmorgon

Frureinhold.se / 01 Juni, 2012 - 11:16 / Vardagen
2 Kommentarer

buuhuu för kylan, jag som njöt så enormt när det var 25-26 grader. Visst att man fatta att det inte ksulle hålla i sig, men ändå. Det kunde väl stannat i 3 mån allafall ;) Men men what to do. Idag är det riktigt kallt ute, det kom till och med droppar när jag var ute på morgonpromenaden. Fördelen när man flyttat är att jag är ute på minst 3-4 lite längre promenader varje dag. Macy måste ju få sin stimulans :) riktigt skönt. Vad händer idag då? jo nu ligger hailey och sover frukost, jag passar på att dricka morgonkaffe och blogga lite. Började efter frukost att dammtorka hela huset och tvätta toaletterna. Så sjukt tråkigt, men skönt när det är gjort :) Var ju och shoppade lite inför kalaset imorgon. Som det ser ut nu blir det väl ca 27 personer som kommer dimpa in mellan 13 och läggdags :p Spännande, vet jag eller ah vi vad vi givit oss in på?! haha Jag hade ju hoppats på strålande sol och 25 grader varmt? vart är värmen haha nä skall inte tjata om det. Men jag vill ändå vara lite bitter. Igår målade vi en massa här hemma. Hela framsidan är målad 1 och på vissa ställen 2 ggr. Nu vill jag ha nya foder så man kan se en helhet. Just nu är det fin färg på väggarna och slitna foder på kanterna. 
Det var lite skoj när vi stod där ute igår jag och robin. Jag började gnälla att inte många grannar har kommit med korgar med massa gott i haha. Robin svar var att vi bodde inte på wisteria lane, men ändå?! jag vill ha nybakta muffins med hemgjord sylt?! vart är de liksom. Med en gnutta överdrift tänkte vi inte mer på det utan målade vidare. Ca 15 min senare kom två grannar, (kvinnor) dock inte med några korgar men med en massa prat :) Tyckte att det var sååå skoj att vi flyttat hit och att det blev så fint :D jag kunde till och med godkänna att de inte hade med sig hembakt när de var så trevliga och gav så fina komplimanger :p Vi har två grannbarn med som kom igår och hämtade macy, lekte med henne i säkert 1 h :D lycklig hund och lyckliga barn :D Men som sagt, idag blir det städa förbereda dagen, fixa med kyckling och diverse saker. Fixa en snygg outfit och greja så mkt som möjligt så att det inte blir stressigt imorgon :) Självklart blir det lets dance ikväll och bb, måste säga att annika är riktigt blåst just nu. Hoppas hon rättar till sig när hon kommer ut :)