StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Hailey på pappas jobb

Frureinhold.se / 31 Augusti, 2012 - 21:59 / Hailey
0 Kommentarer

Hailey och macy fick gosa med pappa Robin på hans kontor när jag var inne i stan :) hon var super nöjd med att få kika på fiskarna leka med alla papper :) hon är en sån god ålder nu när hon sträcker sig efter mig när jag kommer och kryper i turbo fart. Hon går även mellan 10-20 steg själv om man går framför :)

Imorgon är det match och ikväll har vi ätit god taccos och druckit vin :) bra uppladdning :p


Id start kit

Frureinhold.se / 31 Augusti, 2012 - 21:49 / Shopping
0 Kommentarer

Är ju ett fan av id och alltid varit. Nu när min burk var slut bestämde jag mig för att köpa ett start kit. Då får man 2 foundation burkar i olika nyanser, en rouge och en viel samt 3 st borstar och en primer :) super nöjd och kan varmt rekomendera ck i Gbg som säljer dessa kit för 799 :- istället för 995 :- tummen upp för det !!


godmorgon

Frureinhold.se / 31 Augusti, 2012 - 11:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Igen och igen och igen godmorgon :D haha solen skiner, huset är till viss del städat och morgonpromenaden sitter i. Hailey sover frukost, den lilla godbiten sov till 08.00 idag :D lycka för mammi. Idag var första gången som jag satte på henne mössa när vi skulle ut på morgonpromenad efter sommaren. Brr vad daggen var kall, men det var helt underbart ute, solen lös och det var sådär stilla. Idag väntas en tur ner till gbg och fixa en sak, sen hem till kungälv och kika lite, har endel kvar att dona med innan haileys kalas :) men fick köpt all dekor igår förutom ballonger :D insåg även att jag hade en heldel kvar sen dopet som kommer till användning :) den som spar den har ;) eller hur heter det. 
 
igår fick vi även besökt vincafet som är nyöppnat nere vid älven, så himla mysigt, dock som jag skrev igår ös regnade det :( men under tiden vi var där var det mysigt :D hailey fick en egen vanlig glass att mumsa på, lyxigt som tusan ;) slänger upp en liten bildbomb ifrån gårdagen :)









mina goa lilla tjej !! 

Sovstil

Frureinhold.se / 30 Augusti, 2012 - 22:32 / Hailey
0 Kommentarer

Visst sover hon sött, samma visa varje dag hon lever då runt bland sina nallar innan läggdags :) man hör babbel och 10 min senare tyst undra vad hon säger, godnatt kanske 11 gånger till varje djur eller så kanske se pratar pm dagen :) idag fick de även nya sängkläder :) godnatt


Gokväll

Frureinhold.se / 30 Augusti, 2012 - 21:47 / Vardagen
0 Kommentarer

Haft en toppen dag med syster och barn. Började i Gbg där vi köpte massa fina dekor saker till haileys kalas. Tror jag väntar med att visa er tills kalaset är :) efter Gbg åkte vi till Kungälv igen och hämtade tindra på skolan. Sen ner till vincafet för en god fika. Tog kort som jag visar imorgon :) när vi lämnade cafet började det ös regna så blöta väl hemma somnade hailey som en stock i ca 1h :) sen full rulle. Min glada envisa roliga tjej.

Imorgon skall jag hmmm städa förbereda inför matchen som är på lördag mot kom och hitta på ngt skoj med hailey och macy. Vet inte vad än, ngn rolig lek får det bli. Sen såklart fredagsmys som alltid :) och jo glömde ju om det är sol skall jag måla fönster ;) yeeiii


godmorgon

Frureinhold.se / 30 Augusti, 2012 - 08:43 / Vardagen
1 Kommentarer

blir en snabb update, eller update och update idag väntas gbg en sväng och till panduro, kika på lite kalas grejer till hailey och sen en sväng till zaras för att se om de har en klänning där till hailey som är slut på nätet. Efter det lunch och lite fönstershopping ;) nä men jag skall även köpa ett nytt id mineralpuder som är slut. CK på kungsgatan i gbg har alltid lägsta pris, ett kit som vanligtvis kostar 900 :- ngt kostar där 700 :- som sagt alltid bra priser. vädret är höstigt som tusan och jag skall faktist ta mig en tur in på hm och se om de har ngr söta knästrumpor :) fick ju 200 :- bonus rabatt där i början av aug :) Fick även ett mail att mina kläder som jag köpt till hailey var på g :D yeeei nu hoppas jag att ellos e snabba med jackan :) puss alla fina !! 
 




Lite fler kort :)

Frureinhold.se / 29 Augusti, 2012 - 15:10 / Hailey
2 Kommentarer

Har försökt att knäppa lite kort på hailey, det var INTE enkelt. Pjuu hur skall det gå hos en fotograf?? haha kan bli hur spännande som helst ;) 













canon eos 600D

Frureinhold.se / 29 Augusti, 2012 - 10:02 / Foto
0 Kommentarer

Jag är förälskad, jag valde rätt och jag är såååå nöjd :D Fick hem kameran igår och har börjat lära mig lite :) skall be annie om hon har tid att ses på en fika och gå igenom canons finesser :) Skall även träffa mirre som har canon  eos 550D det var tack vare henne som jag blev helt förälskad. Nu känner jag mig super taggad till bröllopet :) skall se om hailey vill bli fotad när hon vaknat :) sitter även och planerar hennes kalas som är nästa vecka :)
 


knäppte som sagt lite bilder :) som sagt in looooove !! 

nytt till hailey :)

Frureinhold.se / 28 Augusti, 2012 - 20:59 / Hailey
1 Kommentarer










är super nöjd :) kläderna blir så fort slitna när de typ aldrig klarar sig rena mer än 1 dag :P min lilla smutsgris :D
 

Today

Frureinhold.se / 28 Augusti, 2012 - 12:26 / Shopping
1 Kommentarer

Hej alla fina. Sitter i bilen och är på g till lilla edet, dags för fika med underbaringarna. Riktigt tråkväder idag, regnar 14 grader och grått. Men vad gör det när jag får min nya kamera ikväll :D Canon eos 600 d come to mama ;) hörs senare puss


önskelista

Frureinhold.se / 27 Augusti, 2012 - 10:25 / Hailey
0 Kommentarer

Japps då börjar det närma sig haileys 1 års dag och det här med att veta vad hon önskar sig är inte lätt. Men när jag tänker efter så finns det massa saker haha konstigt hur hjärnan funkar. När ngn frågar vet man inte, men när man kikar på nätet så vet man direkt :) Slänger upp lite ifrån jollyrooms hemsida :) Allt ifrån inlärningsleksaker till blommiga bokstäver till goa höstkläder är super tacksamt :) 
 
  • bäddset ifrån ng baby eller babbydan :) gärna i rosa eller biege
  • inlärningsleksaker från ex fisher price eller jabadabado etc
  • en pall jabadabado
  • mysiga filtar i rosa/biege romantiskt
  • bilar/nyckelpigor som man kan putta sig fram på
  • ABC bokstäverna ifrån kids consept
  • goa höstkläder
Detta skulle passa haileys rum jätte bra :) men som sagt allt är välkommet om ni redan har ideer :) här var allafall en lite hjälp på traven :) 
 
 

föreviga ett minne

Frureinhold.se / 27 Augusti, 2012 - 08:24 / Shopping
0 Kommentarer

föreviga ett minne nu till över 90 % i rabatt !! Detta blir till haileys 1 års bild, skulle det bli kaos så kostar det ju endast 59 :- och då ingår 1 bild, styling och fotografering :) super skoj och fantastiskt att föreiga ett minne ! Klicka HÄR eller på bilden för att komma till dealen !! 

dagen igår

Frureinhold.se / 26 Augusti, 2012 - 19:27 / Vardagen
1 Kommentarer

här kommer lite kort :)
party of the year, jag har så underbar släkt och vänner <3

gårdagen

Frureinhold.se / 26 Augusti, 2012 - 15:32 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja tummen upp för igår :D helt super skoj. Hailey kom hem runt lunch och det var med en stor go kram som man nästan kramar ihjäl sitt barn som varit borta över natten. Pappa som fick passa henne helt själv då mamma var i skagen har gjort ett sånt kanon jobb :D fick se lite kort han tagit med sin telefon med både sus och dus :) Kan slänga upp dom sen. Hon hade sovit från 18.30-06.30 och då låg han väntade på att hon skulle vakna ;) haha. Jag och robin kom hem vid 03.00 tiden och sov till 11.00 mår faktist bra trots att det blev både 1 och 2 glas för mkt igår ;) haha fy bubblan. Men så jävla skoj vi hade, vi var som sagt på 4 x 30 års fest i bergrum 122? tror jag det var. As läcker festlokal innuti ett berg haha. Tog ju som sagt massa kort men har inte sladden här så skall se till att fixa den under dagen. Robin är och handlar och köper med sig pizza på vägen hem, mums fillibabba :D 
 
Men som sagt, hur rolig kväll som helst och nu har man hunnit städa hela huset, varit ute med macy och duschat. ikväll blir det en film, godis och mys :) nästa vecka blir en fullspäckad sådan med fotboll, ny kamera, dejt med tjejerna och kalasförberedelser :) tjing på er !
 

Outfit

Frureinhold.se / 26 Augusti, 2012 - 12:31 / Shopping
0 Kommentarer

Gårdagens outfit, korten från kvällen kommer senare :) helt galet roligt hade vi igår, ont i magen efter allt skratt igår helt amazing :D


30 års fest

Frureinhold.se / 25 Augusti, 2012 - 15:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är det klackarna i taket som gäller, outfiten är klar, skorna är valda, naglarna är målade och snart börjar vi förfesta. Min bror fyller 30 och det firar han med 2 andra kompisar i en lokal där det bjuds på 3-rätters supé ! jag och min syster med männ haha skall se till att ladda riktigt ordenligt och snart bär det av ner till dom. Haileys morfar får äran att passa henne idag, mormor är i skagen så för första gången skall pappa passa henne och macy :) det kommer att gå kanon. Skall bli skönt att få sovmorgon imorgon för andra gången sen hon föddes :) 
 
slänger upp outfit kort senare, vi har med oss en liten digitalkamera så vi kan ta ngr kort under kvällen :) tjing sålänge !!

Glasögon

Frureinhold.se / 24 Augusti, 2012 - 20:11 / Shopping
1 Kommentarer

Såhär ser brillorna ut för er som missat det :) slänger även upp ett kort på mina nya jeans som jag köpte igår :)


Outfit

Frureinhold.se / 24 Augusti, 2012 - 20:07 / Shopping
3 Kommentarer

Såhär såg jag ut igår :) och hailey :)


äter fil

Frureinhold.se / 24 Augusti, 2012 - 10:04 / Hailey
1 Kommentarer

Här är första gången som hailey får äta fil själv :p tänkte att hon skulle få börja träna och kladda ner sig. Men som ni ser så visste hon ju precis hur man skulle göra, satt i chock haha. Jag är nog rätt tråkig som mamma som inte låter mitt barn sitta och kladda med maten tidigt. Men alla är ju vi olika och sån här är jag :) men nu 1 månad innan 1 års dagen tyckte jag att jag får släppa lite på min kladdfobi. Hon var så himla duktig och jag är så stolt över henne !! 
 
 

vanlig morgon

Frureinhold.se / 22 Augusti, 2012 - 16:17 / Hailey
2 Kommentarer

 
 
 

Bilder

Frureinhold.se / 22 Augusti, 2012 - 09:52 / Shopping
0 Kommentarer

Tadaa såhär blev resultatet, skall lägga i mer mörkt i botten imorgon :) är så galet nöjd !!


håret

Frureinhold.se / 21 Augusti, 2012 - 21:14 / Vardagen
1 Kommentarer

Blev awsome :D visar kort imorgon, har en liten detalj att fixa innan det är perfekt, men så himla nöjd med camillas jobb :) 

Fixa håret

Frureinhold.se / 21 Augusti, 2012 - 13:13 / Vardagen
0 Kommentarer

japps idag skall jag äntligen fixa mitt hår :) underbara camilla är det som skall sätta tänderna i kalufsen :p åker till henne så fort robin kommit hem och så får vi se när vi är klara :) slänger upp en bild på fd the oc tjejen som har så sjukt fint hår :D
skall se om jag inte kan passa i mittbena denna gången :p var ju evigheter sen sist :p

hästigt inlägg

Frureinhold.se / 21 Augusti, 2012 - 12:51 / Vardagen
1 Kommentarer

Som ni kanske vet har jag börjat rida igen efter mitt 6 månaders uppehåll ifrån hästar. Jag fick ju inte rida under grav, men fuskade såklart lite, Poke som robins systers häst hette var och är så extremt snäll (vet att det inte är en garanti) men jag litade på honom och jag tror att han visste att lilla hailey låg i magen. För er nya läsare så red jag western i 3 år då jag bodde i uddevalla och la all hoppning på fyllan. Dessa 3 åren gav mig så sjukt mkt, att sluta rida med tyglar och rida med sitsen, att läsa signaler och arbeta med munnen, ögonen och kroppen. För er som aldrig ridit western borde helt klart prova det. Riktigt lärorikt och häftigt. Men som sagt 6 månader sedan såldes hästarna och vi planerade flytt till kungälv. Det tog inte lång tid innan abstinensen kom ikapp mig och nu är jag medryttare åt en 22 årigt halvblodsto :) mysigt att bara kunna traska runt, såklart saknar jag hoppningen helt galet mycket. Är så sugen på att sitta upp på en pigg, busig häst/ponny och hoppa några enkla hinder. 
 
Jag läser mycket bloggar, bla. Linn, Nellie, nicolai (ibland), elin och ponnysanning. Det är så otroligt kul att följa utveckling, studera hästlivet idag jämfört när jag var ung (?!). Satt på tävligne på säve i helgen och störde mig lite. Jag beundrar de ryttare som rider följsamt, mjukt, väljer bra vägar och arbetar i harmoni. Men fy säger jag bara, de ryttare som slänger sig höger till vänster, oplanerade vägval och ah allmänt katastrof. Är såklart medveten om att hästar är olika och såklart svårridna men nu pratar jag inte om hästarna utan om ryttarna. 
 
här kommer lite kort ifrån westerntiden :) underbar tid !!
 
denna hästen saknar man riktigt mycket, så otroligt go och mysig ! 

artiklar

Frureinhold.se / 21 Augusti, 2012 - 11:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Satt i vanlig ordning och läste gp nu på morgonen och hittade 3 artiklar som jag fastnade för direkt. Har inte en läst klart tidningen för jag blev så ivrig på att skriva ett inlägg här :p Den ena handlade om rökning under grav. Rökning i sig är farligt och dumt. Jag har själv rökt till och från, mest på fest och är såklart inte stolt över det. Men om det är något som jag numera är mer medveten om så är det var rökningen faktist gör med kroppen. Mer än att bara fylla den med tjära. Varje gång du tar en cigg så sätter du de röda blodkropparna i karantän, alltså att de inte kan transportera syret i blodet. (logiskt) efter du rökt klart sitter nikotinet kvar i huden i ca 30 min, så fast att du röker ute eller under fläkten tar du med dig nikotinet in och sprider det till de som är runt dig. Föreställ dig då att du röker under grav. då gör du medvetet ett val att tillföra en mindre mängd syre till ditt barn (?!) Sen tillför du även en risk med att omge ditt barn med en stor mängd nicotin som även det är farligt. Värt att tänka på nästa gång man tänder en cigg. Sluta istället, allt handlar om att bestämma sig. 
 
nästa artikel handlade om nätmobbning, jag har länge funderat på varför inte det finns en lagstiftning mot nätmobbare såsom det finns utanför internetvärlden. Mer sånt här, spåra ip sätt dit alla elaka näthatare !
 
men till sist det som skrämmer mig allra mest, vet inte om ni läste det igår men det handlar om förskolebarn som fick åka akut in till sjukhuset efter att ha hittats leka med en påse full med kanyler :S Allt hände på en förskole då påsen låg i en skräptunna. jag får rysningar, sånt här får bara inte hända men ändå gjorde det de :( hoppas för allt i världen att de inte åker på hiv eller hep c :( :( 
 
nu skall vi ut en sväng :) 
 

Pandora

Frureinhold.se / 20 Augusti, 2012 - 17:03 / Shopping
0 Kommentarer

Om det är något som jag blivit helt besatt av det sista så är det pandora armband, sånna som man fyller med berlocker. Min syster har samlat länge nu och har ett fullt armband, så jäkla läckert. Galet mycket pengar i ett armband, men man får ha på sig det vid speciella tillfällen. Jag har allafall bestämt mig för att börja samla :) önska mig i julklapp och födelsedagspresent :)
 
berlocker finns i pris från ca 200-5000 helt galet :p för en liten pilutt :p men det är ju bra kvalité !!

Hailey

Frureinhold.se / 20 Augusti, 2012 - 12:23 / Hailey
2 Kommentarer

Min lilla älskling går bättre och bättre, var nyss ute på en tur med macy och hon traska på med hjälp av mina händer som stöd :)
 
min lilla flicka hon växer, snart är 1 års dagen här :D
 

500 kort

Frureinhold.se / 20 Augusti, 2012 - 11:04 / Vardagen
0 Kommentarer

Känner av en viss överdrift i mitt fotograferande men vad gör man inte haha. Vill ni ta del av korten så gå in och kika :)


rosa pojkar och blåa flickor...

Frureinhold.se / 20 Augusti, 2012 - 09:42 / Vardagen
1 Kommentarer

Om det är något som jag är otroligt trött på så är det de eviga tjatet om färg och kön. Mammor som skriver till hm på deras facebooksida om hur irriterade de är över att de typiska tjej och killstereotyperna syns i deras magasin. Jag kan hålla med, lindex, kappahl, hm mfl. trycker mycket på de typiska tjejfärgerna respektive killfärgerna när  de försöker att sälja in kläder till konsumenterna. De har blivit bättre men tydligen så funkar det efter som de konceptet de kör på fortgår. Men det är inte min poäng. Jag har suttit och funderat ut ett inlägg om just stereotyper, om samhället, hur människan ser på samhället och att människan faktist är samhället. Vi är vad vi lever och lever där vi är. Detta inlägg är inte för att dumförklara eller någon slags attack, utan mer hur jag ser på det. Och när jag talar om samhälle så talar jag i detta inlägg om sverige för det är där jag lever. 
 
Men vad är då en stereotyp? som jag lärt mig handlar det om en procentuell skillnad på tex användning av rosa kläder. Tjejer har rosa killar har blått, det är en typisk stereotyp. Det bara är så, punkt. Eller? när jag studerade genus på högskolan hade våran lärare allvarliga problem med att tjejer skall ha rosa. Hon var hellre villig att sätta på en kille klänning bara för att ta bort just den stereotypen. Men vad händer om vi bryter på en stereotyp? jo det uppstår en annan. Allt som blir ''normalt'' blir indirekt en stereotyp. Sen kan inte jag se felet med att ha något som är typiskt tjejigt och typiskt killigt, människan är ett flockdjur och har ett behov av att tillhöra en grupp. Om samhället hela tiden bryter upp den gruppen blir vi som virriga hönor och börjar skada varandra för att hitta en tillhörighet. Skämt och sido, men ni förstår min poäng?
 
Sen finns det också många som går in i en sk offer roll och nästan letar konflikt för att de inte känner sig tillräckligt tillfredsställd. Tex så kan jag villigt hålla med om att killkläder i butik ser mycket mer dystra ut. Urvalet är mindre och mysbyxor får en helt annan innebörd. Men vart försvann fantasin hos de vuxna? Hur läckert är det inte att mixa ihop rött med turkost till kille? eller ett par snygga demin till tjej med en raffig tisha? Varför se problemen och inte lösningen? Jag fick höra igår att en mamma klär sin sån med klänningar och tiaror till dagis, här går min gräns? samhället hit och samhälle dit, men vart är logiken i detta. Utsätta sin son för mobbning, för ja min kära läsare i detta fall kan jag nästan svära på att han kommer att bli mobbad, bara för att ens mamma vill make a point. Självklart finns det inget fel i att klä ut sig och leka prinsessa och jag tror säkert att det finns pojkar som gärna tar på sig prinsesskläder osv. Men i detta fall var det väldigt tydligt vem som ville vad.
 
Jag tror att vi människor har ett behov, i allafall många av oss att jämföra. Jämföra ekonomi, jämföra levnadssätt, tankesätt osv. Grundat i detta uppkommer även mobbning. Den mobbningen som är idag grundas i stortsätt över nätet. I sociala medier osv. Mobbning har alltid funnits, men idag är det mer gömt. Det är så enkelt att skada en annan människa, några få klick på tangenterna och vips ''du är så ful'' ''hora'' ''fitta'' osv. enkelt, lätt, smidigt och du slipper stå för det öga mot öga. Mobbning idag är som att ta godis från ett barn, enkelt och extremt elakt. 
 
Men vad vill jag komma med detta inlägg, genom att börja med stereotyper och blanda in mobbning, låter kanske lite bitter. Men nej, verkligen inte, bara otroligt orolig. Hur skyddar man sina barn, syskonbarn, nära och kära ifrån allt detta hat? HUR? varför skall man hela tiden sträva efter att ändra på saker? varför inte bara som person skapa sig en egen idé. Sluta stirra blint på hur samhället framställer kön, skapa ditt eget kön. Vill du ha rosa, ja men va fan kör på rosa. Vill du ha blått,grönt, orange, lila osv kör på det. Kläderna, sakerna, färgerna finns där, det är bara du som är bromsklossen. Jag kommer aldrig att hindra mina barn till att finna sitt egna jag. 
 
Nu kommer säkert min trogna hater att spy galla och alla dennes vänner också som tydligen läser och hatar mig så sjukt mkt. Men spara era kommentarer, jag är medveten om vad ni tycker om mig och mina texter, behöver inte upprepas :) jag dömer ingen och alla har vi gjort misstag i våra liv, ingen är perfekt, inte ens i närheten !
- Jennifer Reinhold
2012-08-20

bilder från Vinga

Frureinhold.se / 19 Augusti, 2012 - 13:58 / Vardagen
0 Kommentarer

hoppla hej här kommer lite kort ifrån igår :) 
 
så flams och trams, poser all over :D men kul hade vi och en helt perfekt första bröllopsdag :)

Gårdagen

Frureinhold.se / 19 Augusti, 2012 - 11:08 / Vardagen
0 Kommentarer

Har försökt att uppdatera via den här skit appen hur mkt som helst och ni kan ju gissa om det funkat :/ så trött på blogg.se. Anyway gårdagen var toppen :) åkte på skaldjurskryssning till vinga ;) tyckte att det var en mysig grej att göra på vår bröllopsdag som egentligen är idag men idag är det inga turer. Så idag sitter vi på säve galopp och kikar på hästhoppning ;) Robin tycker det är jätte skoj haha han kikar på hästlaatbilar ifrån USA som hailey skall ha sen när hon är stor ;) så jävla läckra om ni frågar mig !! Robin och pappa skall ev köra segway idag med, så en tur till Gbg verkar det även bli idag :) älskar sånna här helger när det händer mycket :) tog massa fina kort igår, visar det ikväll :)

Säger det igen, instagram har fler bilder om ni vill se det :)


Sovstil

Frureinhold.se / 19 Augusti, 2012 - 10:59 / Vardagen
0 Kommentarer

Detta är haileys nya sovatil, lik sin farmor tro?? :p slänger även upp två kort på hailey idag :)


Sovstil

Frureinhold.se / 19 Augusti, 2012 - 10:53 / Hailey
0 Kommentarer

Detta är haileys nya sovatil, lik sin farmor tro?? :p slänger även upp två kort på hailey idag :) min lilla gullegris :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/291907/images/2012/pic_502ea545e087c3080f001510.jpg" class="image">


besök och hemlis

Frureinhold.se / 18 Augusti, 2012 - 14:06 / Vardagen
1 Kommentarer

Japps ni läste rätt, idag har vi haft besök av Elin, Anders och Freja. De stannade på lunch och fika :) riktigt mysigt att träffa dom igen då det var så himla längesen :) Pratade om allt möjligt, men mest hästar och barn :p Elin skall snart ner till holland och hämta hem två hästar och eventuellt om hon vill så åker jag med henne som sällskap. Hade varit så jäkla skoj. En road trip bara hon och jag, awsome :D Hon rider även gymkana sm 1-2 sep här ute i hålta vilket jag självklart åker och kollar på :)
 
Robin åker ev. till mariestad den helgen och kikar på anders som skall köra cross :) olika intressen man har ;) elin äger en av de mest lovade d-ponnysarna just nu i mina ögon. Djina heter hon och är helt magisk, hoppar som en gud och så otroligt cool. 6 år och gått l:a utan några bekymmer, tyvär får man inte som vuxen tävla sm på ponny utan det måste ngn under 18 år göra. Alltså ungponny sm vilket är super tråkigt då både elin och frida som elin syster heter och som rider djina är för gamla. Men men om hon har tur dyker det upp en tjej som är grymme grym och kan kvala in henne om hon inte säljs. Till rätt familj är hon till salu :)
 
 
men som sagt i eftermiddag väntar en överaskning till robin, då vi har 1 årig bröllopsdag imorgon :) Det han vet är att han skall byta om och göra sig fin tills kl 17.00. Mamma och Pappa skall passa hailey och macy :) roligt med överaskningar tycker jag och det är först idag som han fick reda på det ;) annars skall jag bara vila idag och inte göra ett skvatt :D 

shopping och extra jobb

Frureinhold.se / 17 Augusti, 2012 - 15:05 / Shopping
0 Kommentarer

Japps då var man hemma igen, helt slut efter allt konkande med varor hit och hund dit. Sitter allafall i soffan nu med en klase vindruvor :) super gott, utan kärnor vilket är ett måste annars blir jag galen. Kan inte svälja en kärna för tror då att det kommer växa ett vindruve träd i magen. Skadad sen barnsben? Jag fick handlar två par leggins till hailey, en helt underbar klänning och två pyjamasar :) insåg ju som sagt igår att alla kläder, okej inte alla, men mycket har hon växt ur :/ Så upp en avdelning på kläder och in med lite nytt. Gick även förbi presentboden och köpte en present till våra grannar som gifter sig imorgon :) stod och pratade lite med chefen där innen och vips så fick hon mitt nr och namn ifall de skulle krisa hos dom någon gång :) Roligt roligt. inte för att jag direkt söker ett jobb nu, men alltid bra med extra :) Nu blir det till att vila när hailey gör det och sen städa klart det sista innan robin kommer hem :) då skall jag upp till harle och rida :) 
 
:) fin fint !

TGIF

Frureinhold.se / 17 Augusti, 2012 - 09:46 / Vardagen
0 Kommentarer

oooh yes its friday :) underbart. Hailey sov till 07.00 och snozade efter välling till 08.00 skön morgon med andra ord. Börja dagen med en promenad, känns som jag går och går och går dagarna i ända. Men det är skönt att röra på sig, jag mår som bäst när jag får träna :) inte pumpa på gym, men låta kroppen köra sitt race. Igår var vi som sagt på freeport och shoppade lite, var ju hos tandläkaren först vid liseberg och sen efter det freeport. Vi började med en god lunch efter det in på noa noa mfl. Fick köpt två långärmade tshirts till hailey, en body från noa noa och ett par byxor till henne :) Hittade allt lite till mig med, men det får vänta tills längre fram :) Har planer på att åka till kungsmässan inom en snar framtid med för att kika på zaras kläder :) 
 
Väl hemma däckade jag som en stock i soffan, vilade mig lite och åkte sen ner och passade tindra och tuva 1 h då jessica var hos glenn. Gick dit och gick hem, kändes riktigt gott för vädret var så ljummet. Tror det är det sista vi får nu men värme alltså. Nu i helgen väntas roligheter, imorgon kommer underbara Elin med familj hit, nya vänner som jag är så glad över att få lära känna :) Det var hon som bjöd med mig på honda eventet om ni kommer ihåg :) super go tjej !! Hon håller på med mycket hästar, kika in på hennes blogg :) HÄR. Sen firar jag och robin 1 årig bröllopsdag på söndag, som ni vet skall vi gifta oss igen men det blir längre fram. Jag minns när jag stod i stadshuset och vi var klara med vigseln att varför göra om det, detta är ju så perfekt. men sekunden senare slog det mig att jag har ju alltid drömt om min vita klänning och alla rosa detaljer :p så jo, vi kommer gifta oss igen, stort och pampigt :D Men jag kommer satsa på att ta samma dag som nu, alltså 19 aug. Mitt datum som jag sagt innan var 6 juni, men nu när vi ändå gift oss den 19 så tycker jag vi håller oss till det datumet :) 
 
Annars idag skall jag ner till lindex en sväng, kika på byxor till hailey. Satt igår och rensade bort alla kläder som var försmå, la endel i skänkpåsen och la undan endel :) Hon har tröjor och bodysar så hon klarar sig ett tag, men byxor är det mindre av :) så ner och kika vad de fått in för fint :) skall även kika på någon lite pilutt sak till våra grannar som gifter sig på marstrand imorgon :) så jäkla maffigt med salut skjut osv :D middag på fästningen !! riktigt nice :) Nä nu skall jag dricka mitt kffe och börja städa, sååååå kul :/ not !
hotties ;)

match bilder

Frureinhold.se / 16 Augusti, 2012 - 07:15 / Vardagen
0 Kommentarer

sånt jäkla gött gäng :D 8-0 säger väl endel, nästa gång vill jag sätta den i målet också :D

vinst !!

Frureinhold.se / 15 Augusti, 2012 - 21:25 / Vardagen
0 Kommentarer

så jäkla gött, vinst med 8-0 ?! helt sjukt kul, körde gärnet och vann med bravur !! alla kämpade helt galet gött och nu laddar vi inför nästa vecka. Får se om jag skall spela då eller om vi lämnar plats för en annan, vi är rätt många tjejer och får dela på platserna såklart :) Jessica fotade och slänger upp bilder så fort de kommer upp !! 
 

Solbränt namn

Frureinhold.se / 15 Augusti, 2012 - 14:12 / Vardagen
1 Kommentarer

Snygg bränna den hade gett haha sitter som sagt ute och laddar. Fyy vad varmt det kommer att bli sen :/


match

Frureinhold.se / 15 Augusti, 2012 - 13:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Uch jag vill verkligen tagga inför ikväll, men det är svårt :p hade varit så sjuuuukt kul om vi vann, det är alltid skoj att vinna. Solen steker nått så in i och det kommer vara svin hett ikväll under matchen. Så pumpa i vatten är vad som gäller. Sitter ute nu och solar, super gott men kanske inte så smart. Men man vill ta vara på det allra sista man får nu innan hösten. Satt som sagt igår och kikade på massa fina höstkläder till mig och hailey. 
 
annars idag har vi inte gjort så mkt, lekt i sandlådan, varit på promenader, lagat mat och busat :) hon sover som sagt nu, hon är inne i en riktig sovperiod. Sover länge på natten, sover mkt på dagen. Vet inte vad det är som spökar hos lilltjejen :) Men det händer ju mycket också, så det påverkar endel. Datorn håller på att koka sönder så får slänga in den, vi hörs senare :) 
 

Mat

Frureinhold.se / 15 Augusti, 2012 - 12:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Härligt när man kan göra mat för två :) mums så gott med svamptortellini och ostsås samt bacon :D


underbara plagg till hailey

Frureinhold.se / 14 Augusti, 2012 - 15:07 / Hailey
0 Kommentarer

vad tycks??
 
Lite zaras, lite levis osv :) I love it !! 

tisdag

Frureinhold.se / 14 Augusti, 2012 - 13:21 / Vardagen
0 Kommentarer

yes tisdag vilket innebär harle bus :) skönt att sitta på hästryggen igen, saknar såklart att sitta på min underbara pigga, busiga och explosiva Livia. Har aldrig hittat det bandet som vi hade, har såklart fäst mig hårt till andra hästar men aldrig som till henne. Tror på riktigt att hon var min första riktiga kärlek, illa att det blev till en häst och inte till en kille :p men tror att många hästtjejer som läser min blogg förstår vad jag menar. En häst är inte bara en häst, det är något mycket mer. Hon finns inte mer, fick besöka himlen förra sommaren, men än idag kan jag fyllas med sån lycka och sorg när jag tänker på henne. Ännu värre är det att i harles stall står en exakt kopia av henne, hjärtat rusar till när jag ser honom (livia var ett sto) innan det slår mig att det är ju inte livia. Helt sjukt, kalla mig galen, men som sagt, alla har väl upplevt sin första stora kärlek, känslan sitter alltid kvar :) 
 
anyway, idag blir det en lugn tur i skogen med sofia :) Harle är en sån genomsnäll go häst som jag känner mig trygg med. Får ju inte flyga av nu när det är match imon, gud låter helt fanatisk när jag pratar om den där matchen :p men jag tycker att det skall bli så sjukt skoj :D ännu roligare om vi också vinner :p Vi får göra vårt bästa :) bilder lovas :) Idag har jag och hailey även varit ute och lekt i sandlådan, hon lyckades smaka lite på sanden, men tyckte inte den var så god :p uaack, men det hör väl till, prova sig fram. Tog lite fina kort på min super duktiga tjej ! Håller även på att shoppa hem lite kläder till henne, svårt att välja, älskar zaras.com kläder, zalando har snygga levis kläder, noa noa har en grym outlet på freeport där även filip och filippa ligger. Tror att jag får ta mig en tur ner med syster efter löning :) Kika på lite 1 års presenter osv :) 
 
förövrigt har det inte hänt så mkt sen igår :p solen sken gott i morse, var ute på en go morgonpromenad :) vill ge alla mina vänner en stor kram och säga att ni är de bästa ever !! så himla glad att ha så fina vänner som skickar fantastiska sms då och då, som ringer och undrar hur vi/jag mår. Som alltid finns där !! det är lyx i mina ögon, ta alltid vara på sina vänner, sin familj och andra nära och kära som betyder !! 
 

Noa Noa

Frureinhold.se / 13 Augusti, 2012 - 14:01 / Shopping
0 Kommentarer

Min absoluta favoritaffär när det gäller kläder till kvinnor och barn är helt klart Noa Noa :) finns en liten butik på kungsgatan som säljer de absolut vackraste kläderna :D okej det kanske är att överdriva, men man smälter som glassen en varm sommardag :) Romantiskt, mjukt, kvalité ja det beskriver verkligen noa noa !! 
 
kappan är ju så sjukt söt :D
 

dagens

Frureinhold.se / 13 Augusti, 2012 - 12:05 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps så skall man börja bestäma sig för dagisplats eller förskola som det heter. Jag har sökt två dagmammor och 1 dagis. Ringde även ett dagis nu för att komma och hälsa på, antingen var hon stressad, ringde ju nära lunch eller så vill hon inte ha besök för hon var inte direkt trevlig :/ Som mamma eller allafall jag vill man ha ett bra bemötande så man känner att ja där vill jag att hailey skall vara. Men riktigt den känslan fick jag inte, men som sagt hon kan ha varit dunder stressad med alla nya barn. Får se om jag går dit eller om jag helt enkelt struntar i det. Sitter i kö nu och får besked så fort det dyker upp ngt. Hoppet är det sista som sviker right? Vi har fram tills 1 dec innan jag har en tanke på att skola in henne, börjar ju skolan i januari :) 
 
Idag sov min lilla tjej till 07.00 trött som jag är och som även hon är somnade hon om efter välling och sov till 09.30 :D utvilad mammy. Egentligen tror jag inte att det är så smart att sova bort hela förmiddagen, men jag tänker passa på för om en vecka vaknar hon säkert vid 05.00 igen och vill inte somna om. Vi gick allafall ut på en morgonpromenad med macy innan frukost vilket var skönt :) Ljummen luft ute och riktigt gott !! Efter frukost har vi städat, busat, tränat på att gå ännu mera, bytt sängkläder till haileys lycka för då kan hon gosa med de lakan som jag byter bort. Hon har blivit en riktig gosare, lägger huvudet emot det hon tycker är mys och gosar. Hon har även fått för sig att allt är en telefon så det sätter hon mot örat och babblar på.
 
nog om det, igår var det fotbollsträning, extra insatt inför matchen på onsdag som jag skall spela :p vi spelar mot angered och vi SKA vinna. Så jäkla taggad och skall göra allt för att förbereda mig till bästa sätt. Vi har så himla mycket duktiga tjejer i laget så nu skall vi visa dom :D skall även rida harle 2 ggr denna veckan, tis och fredag :) kör ute ritter båda dagarna tror jag :D leta lite svamp och bara mysa :) nä nu får jag fixa lunch till oss :)

Haileys är så duktig

Frureinhold.se / 12 Augusti, 2012 - 21:28 / videor
0 Kommentarer

Hon lär sig fort min fina tjej !! Nyss 11 månader gammal :)


Små steg

Frureinhold.se / 12 Augusti, 2012 - 15:05 / videor
1 Kommentarer

Små steg framåt, gick fler tydliga steg innan men det missade kameran :p


canon eos 600D

Frureinhold.se / 12 Augusti, 2012 - 14:24 / Shopping
0 Kommentarer

Någon som har erfarenhet av denna? skall byta upp mig lite ifrån min nikon d3000, känner att jag inte kommer längre än där jag är nu och älskar canon 550D men 600D har även hd filmkamera vilket är kanon :) Skriv gärna en kommentar om ni har ngt skoj att säga om canon 600D :) 
 

Stora tjejen

Frureinhold.se / 12 Augusti, 2012 - 14:10 / videor
1 Kommentarer

Nu kan våran tjej gå, 7 steg själv något staplande, but stil !! Poolen börjar bli klar nu med. Tycker killarna är lite gnälliga


Poolhäng

Frureinhold.se / 11 Augusti, 2012 - 18:36 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu börjar det ta sig med dukbyte och allt :D


Hailey dricker ur glaset

Frureinhold.se / 11 Augusti, 2012 - 17:35 / videor
0 Kommentarer

Dricker vatten helt själv :D gullegrisen !!


Hoppla

Frureinhold.se / 10 Augusti, 2012 - 20:25 / videor
0 Kommentarer

Duktiga häst :)


Första dressyr passet

Frureinhold.se / 10 Augusti, 2012 - 20:15 / videor
0 Kommentarer

Första gången i dressyr sadel på 9 år, 3 gången på denna tjejens rygg :)


Harlekiné

Frureinhold.se / 10 Augusti, 2012 - 20:10 / Vardagen
0 Kommentarer

japp då var man hemma, ny duschad och helt slut :p det kommer att ta ngr gånger innan man kommer in i ridningen igen. Fy vad jag inte är van vid dressyr sadel :p robin filmade 2 filmer, vill ni kankse se? laddar upp via videofy me om en stund :) ni får verkligen tänka er nu att jag inte ridit denna häst mer än 2 ggr, första gången i dressyr sadel på 9 år och på hack :p men vi kämpar på och huvudsaken är att vi har roligt :) Hailey fick sitta på henne när jag ridit klart :) hon var lite skeptisk från början men sen tog hon i tyglarna och klappade på manen :D min älskade lilla docka :) 
harlekine är 22 år gammalt sto som gått medelsvår dressyr, fött 2 föl och haft semester :) så magen är go ch full av gräs :) super go tjej allafall som kom så glatt i hagen idag när jag ropade på henne :)

Hailey gosar

Frureinhold.se / 10 Augusti, 2012 - 13:08 / videor
0 Kommentarer

Hon är en riktig gose tjej !!


11 månader

Frureinhold.se / 10 Augusti, 2012 - 13:03 / Hailey
0 Kommentarer

Idag är vårt hjärta hea 11 månader gammal :p helt sjukt vad tiden rullar på :) gick tillbaka i bloggen igår och läste hur jobbigt det var sista tiden och utifrån mina inlägg var jag rejält gnällig haha :p men det är verkligen inte kul i slutet. passade på att fota lite idag, dock stämde ingenting kamerainställningssätt, dåligt ljus och en 
icke fotglad tjej :) men så är det ibland. 
Om man skulle stapla upp lite som lillan kan :) 
  • sover hela nätter fortfarande, vilrutinerna ändras lite men just nu sover hon vädligt mycket på dagen också.
  • äter det mesta men älskar banan, clementin, pasta och köttfärsås.
  • säger mamma, pappa, titta, kolla, macy, halå halå (alå alå) 
  • lägger huvudet emot än eller sina snuttisar när hon vill gosa
  • gurglar i olika ord, mycket prat i henne. 
  • står mot saker och vandrar emellan
  • går om man håller henne i händerna, släpper man blir hon osäker och sätter sig ner
  • säger nähä och viftar på huvudet åt sidorna
  • rynkar näsan när hon gör hyss och kryper i turbo fart
  • tar telefonen eller andra telefonliknande föremål och sätter mot örat och pratar på sitt lilla språk
  • staplar klossar på höjd
  • kastar bollar
  • klappar händerna så det låter 
  • pekar på lampan
det är vad jag kommer på nu, händer som sagt saker hela tiden :) nu laddar vi inför 1 års dagen och grymma fotografier :) 

godmorgon

Frureinhold.se / 10 Augusti, 2012 - 10:59 / Vardagen
0 Kommentarer

hello alla, nu har jag nog bestämt mig för att byta portal, lutar åt my showroom, egentligen spelar det väl ingen roll vart man bloggar, men blogg.se blir bara sämre och sämre i mina ögon så japps nu lämnar jag efter 5 år. Hailey älsklingen blir 11 månader idag, bara 1 månad tills 1 år. Jag kan inte riktigt fatta tror jag. Sitter och kikar på 1 års presenter, har gjort en liten önske lista som jag tänkte dela med mig av :) Hon sov även till 08.20 idag vilket var uuuunderbart :D hon fick välling nere i hennes myshörna och så åt vi frukost efter 09.00 tiden. Dock är hon en riktig tröttis just nu så hon gick och la sig vid 10.00 igen. Får se när hon vaknar. Jag har allafall passat på att gå en snabbis med macy, dammsugit varenda liten vrå på nedervåningen och satt mig framför tv:n och kollar på os :D 
 
Denna vecka har blivit mycket träning för min del. Ridning blandat med fotboll och promenader. Okej promenader kanske man inte skall räkna som träning, utan mer motion, men ändå gött. Ridning tis och fredag och sen fotboll ons/sön :D idag blir det ett avslappnande dressyrpass i padocken, börja känna lite på varandra. Skall be robin filma :P Får se när bytet över till my showroom blir men det kommer, såg nu att de inte har ngn app som man kan blogga från mobilen. Ah som sagt vi får se haha :p
om jag känner mig själv rätt kommer jag säkert att bli kvar här trots allt hahha ! 

todeloo

Frureinhold.se / 09 Augusti, 2012 - 20:40 / Vardagen
0 Kommentarer

hej alla goingar, blogg.se är verkligen en riktigt dålig portal just nu. Strular, segar och ah allmänt dåligt. Men jag håller i och stannar kvar haha. Idag har det varit sol och varmt här hemma, hailey vaknade 05.00 ?!?!?! trodde jag skulle avlida. Hon fick välling och vägrade somna om, efter en vända i våran säng samt leksaker i hennes säng somnade hon vid 07.00 och sov till 09.20 :p Men jag har ändå varit helt död idag. Ringde syster på morgonen och frågade om vi inte skulle åka ner till simbadet. Sagt och gjort åkte vi ner och det var en trevlig förmiddag. hailey fick doppa sig lite i barnpoolen och sova en snutt i vagnen. 14.30 hade jag tid hos helen för att färga ögonfransarna. Har ju mörka men längst ut är de liksom ljusa så på med lite färg. Kan verkligen rekomendera att färga fransarna, ser otroligt fräscht ut och bra till vardags om man inte vill köra mascara :) Jag önskar att mina fransar var lite längre bara, känns som hur äldre man blir desto mindre blir de :/ tråkigt men sant. Har ju funderat på fransförlängning men har även hört skräckexempel där fransarnas kvalite blivit helt kaos efter. Så när får nog skippa det. 
 
Anyway, efter färgningen åkte vi hem, hailey fick mellis och sen vila. Jag tog mig med en nap ute i solen, helt slut. Robin kom hem runt 16.00 och vi passade på att käka middag tillsammans med hailey. Jag hade tid hos glenn kl 18.30 så iväg efter maten och köra igenom kroppen. Fick gått igen en hel del och det känns helt klart bättre. Skall börja köka gojibär kapslar, tror det kan köra gott nu när hösten kommer. Mycket antioxidanter :p
Nä nu blir det os och kaffe :) kram på er !! 
 

Frukost

Frureinhold.se / 08 Augusti, 2012 - 18:21 / videor
1 Kommentarer

Mmm så gott


tired of this yam

Frureinhold.se / 08 Augusti, 2012 - 16:57 / Vardagen
0 Kommentarer

who decides whats normal? the most important thing is to love your self and not care what everyone else think. skinny, not skinny, why put a label on everything. Be proud of who you are and never judge another person choice of look.
- Jennifer Reinhold !! 

Dags att prova

Frureinhold.se / 08 Augusti, 2012 - 14:11 / Shopping
0 Kommentarer

Idag fick jag hem tandblekningen ifrån breaming white. Köpte ju dem för 99 :- på groupon, spännande att se om det funkar.


Hailey bus

Frureinhold.se / 08 Augusti, 2012 - 13:45 / Hailey
0 Kommentarer

Lilla hjärtat bara växer och växer. Närmare 11 månader gammal och det händer saker med henne hela tiden :) kö plats på dagis (dagmamma) för att hoppas få en plats den 1 dec. Dock börjar hon inte på riktigt förän i januari. Så nu håller vi tummarna att vi får det vi valt. Nu sover hailey och jag kollar på hästhoppningen, tyvär är ju inte rgb med :( hästen är skadad. Tyyyyyypiskt :( men men öppnar upp för skrällar kanske.


trött tjej

Frureinhold.se / 07 Augusti, 2012 - 15:48 / Hailey
0 Kommentarer

Någon som varit extra gnällig idag är hailey. Vi har varit ute och lekt, ätit god mat, busat med klossarna som hon lärt sig att stapla på varandra. Vi har läst i böcker, tränat på att gå, sjungit och dansat, ah vi har gjort en hel del. Men ändå har livet varit tufft för den lilla då hon gråtit helt otröstligt stundtals :( vet inte om det är tänder eller om hon har ont någon stans. Nu sover hon allafall igen, hon sov till 08.30 imorse efter att fått välling vid 06.00 och sen sov hon från ca 10.00 - 13.00 :S ah vi får se vart detta leder. Men men man får göra sitt bästa för de små trollen :) Sitter och kikar igenom alla kort vi tog under resan och jag längtar tills vi fått köpt oss en husvagn och kan åka runt i sverige på olika campingar :D 
 
måste börja använda photoshop mera !! 

Harlekiné

Frureinhold.se / 07 Augusti, 2012 - 11:14 / Vardagen
2 Kommentarer

Japp som jag skrev var jag och provred en häst förra veckan. Fick kontakt med henne via en kompis som också bor här i kungälv. Stallet ligger precis ovanför oss här i olseröd :) passar perfekt. Jag har ju ridit western de sista 3 åren så jag i en hoppsadel var rätt nervöst :p Jag visste heller inte vad jag skulle vänta mig, en snäll, busig, lat, pigg ah ni hästmänniskor vet ju hur det är med hästar. Det jag visste var att hon var 22 år halvblod och sto :) När jag kom dit stod hon i sin box och hennes son stod i stallgången. Jätte söt valack som såg nyfiken och glad ut när jag kom in och såg mest vilsen ut. Träffade tess som är delägare till Harlekiné (harle) vi pratade lite, jag berättade om mina tidigare erfarenheter och hon var super trevlig. Harle ägs av två tjejer, hanna och tess, idag kommer jag att träffa hanna för första gången :) Men åter till ridturen, vi borsta sadla och ut i padocken. Åskan låg i luften och vi red nog i 15 min innan jag kände mig nöjd. Hon var lite slö i början, tror hon testade mig och mina kunskaper. Men efter några minuter gick det kanon och hon är riktigt mysig att rida. Hon är ett dressyr ämne så för första gången får jag prova på att rida en häst som gått medelsvår :D kul !! idag skall vi rida ut och det ser jag också fram emot. Skönt att komma upp på hästryggen, få lite träning och hästmys. Sen att det var så nära gjorde inte saken sämre. :) skall kolla med ägarna om jag får fota henne och lägga upp mer kort här :) 
hon ser inte mycket ut för världen på detta kort, men hon är super go !! hästen bakom är en kopia av livia och den heter love och ägs av en jennifer :p komiskt tycker jag :) 

västervik

Frureinhold.se / 06 Augusti, 2012 - 20:22 / Foto
0 Kommentarer

bildbomb :)
 

På väg hem

Frureinhold.se / 06 Augusti, 2012 - 15:06 / Vardagen
0 Kommentarer

Japp då är vi förbi Borås och som alltid regnar det, uch uch uch säger jag bara. Hailey sover som en stock efter att vi ätit lite mat innan Ulricehamn. Helgen har varit awsome, vi åkte aldrig till Astrid lindgrens värld, vi hoppade det då vädret skulle vara ostadigt och vi kände att vi ville hem tidigt. Hailey får nog mer nöje av det nästa år eller året efter det. Har så himla mycket fina bilder att visa er men det får bli när jag kommer hem och landat. Nu har ju hästhoppningen börjat med heja Sverige !! Det skall bli så galet skönt att få sova i sin egen säng idag, tror hailey känner samma. Hon har sovit jätte bra men inget slår sin egen säng. Vi hörs senare :)


Sol

Frureinhold.se / 05 Augusti, 2012 - 12:11 / Vardagen
1 Kommentarer

Solen steker och mjukglassen smälter :p hailey är ett riktigt busfrö, lovar bildbomber när vi kommer hem imorgon :) innan dess finns på instagram :)


Hailey gottar sig

Frureinhold.se / 04 Augusti, 2012 - 18:21 / Vardagen
0 Kommentarer

Tidigare idag vid poolområdet. Underbar dag och har så mkt fina kort jag tagit :) nu skall vi ut på cyckelbil och kika på området :)


Brillor ;)

Frureinhold.se / 04 Augusti, 2012 - 18:17 / Vardagen
0 Kommentarer

Såå efter ca 600 försök


Framme

Frureinhold.se / 03 Augusti, 2012 - 22:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu är vi framme i Västervik och allt har gått bra. Förutom att vi fick stenskott i rutan i Borås som vi fick lagat i Jönköping haha tummen upp för carglass !! Vi käkade lunch i Nässjö och efter det raka vägen till Västervik. Jag och hailey sov som stockar sista sträckan. Väl framme packade vi upp och grejade innan vi gick till poolområdet och badade. Sol och 25 grader i skönt :) dock kryllar det av getingar :/ och mygg gnäller Robin över men jag klarar mig ifrån dom. Imorgon skall det ev åska men även vara sol så det blir shopping blandat med bad :p skall försöka uppdatera men instagram är bra fiffigt asså :p tog ett sånt fint kort på en nyckelpiga idag :)


torsdag fullt upp

Frureinhold.se / 02 Augusti, 2012 - 22:21 / Hailey
0 Kommentarer

Ja fullt upp är bara förnamnet. Hur skall jag börja ett sånt här inlägg? Jo vi kör såhär. Idag började vi morgonen vid 08.00 tiden. Hailey har börjat sova bättre nu (alltså längre på morgonen) så vi travade oss upp och började greja vid 08.00 tiden. Två maskiner tvätt har jag fått gjort från igår kväll tills nu på morgonen. Vi skall ju till västervik imorgon och jag insåg att allt låg i tvätten så vips snabbt och lätt allt är redan torrt och inlagt i skåp eller i väska. Men åter till dagen, vid 10.00 tiden satte vi oss i bilen (jag och hailey) och styrde bilen till stenundsund. Hämtade ut mina glasögon som var klara, gud vad jag kommer ha problem att få till det haha. Vet inte vad jag skall säga, tycker dom är snygga men det är svårt att vänja sig. Men jag får träna :D försökte knäppa kort men nä det gick inte. Kanske imorgon ?? Efter stenungsund åkte vi till LERK för att kika på hästhoppning. Det var otroligt kvavt men vi klarade oss ifrån regnet. Träffade massa goa tjejer bla så kom camilla och naemi dit. Goaste goaste tjejerna, är så glad över att få äran att ha så fina vänner som jag har. Vi åkte hem så vi var hemma till 16.00 tiden, bytte om, på med ridkläder och sen till stallet. Möttes av en så söt och go gammal dam. Ett svenskt halvblod med dressyr stam. Vi körde ett kort kort pass i padocken och vi föll samman. Alltid svårt med nya hästar, men jo då vi skall nog ha kul ihop. Så jäkla söt !! nästa vecka blir det ett längre pass :) 
Pjuu fick jag med allt? inte nog med alla aktiviteter så har jag även packat, städat hela huset och sitter nu med kaffe och fotinpackning. Snart väntar sängen, fick hem klänningen från elise ryan idag och den satt som ett smäck, bild finns på instagram :) över 200 följare nu :S helt sjukt haha !! vilka är alla :) här kommer kort ifrån dagen allafall som jag knäppte med kameran. Puss på er alla goingar.
dessa tjejer kommer ni få se upp för !! så jäkla goa när de klappade händerna när hästarna sprang förbi :D tjejen som hoppar är linn olsson en riktigt duktig tjej både på hästryggen och i blogg världen, tummen upp !! 

Min dans tjej

Frureinhold.se / 02 Augusti, 2012 - 22:03 / videor
0 Kommentarer

Så underbar


tinymetinyyou.se

Frureinhold.se / 02 Augusti, 2012 - 08:18 / Shopping
0 Kommentarer

Passa på att köpa urgulliga och riktigt praktiska fårskinnskor till era prinsar eller prinsessor. Perfket att ha på dagis eller hemma :) Hailey kommer ha ett par hemma och ett par på dagis för att slippa bli kall om fötterna när kylan kommer :) Vet själv hur gott det var att dra på sig ngt när man kom till dagis så detta blir perfekt :) bra material också :)
 
Endast 99 :- (tidigare 299 :-) 
klicka här eller på bilden :)

Today

Frureinhold.se / 02 Augusti, 2012 - 07:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag väntas en tur till optikern för att hämta mina glasögon, sen vidare till Edet för att kika på hästhoppning, sen hem och provrida en häst som jag ev. Skall bli medryttare till åter hem igen för att packa inför helgen i Västervik :))