StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Till värdparet

Frureinhold.se / 31 Juli, 2013 - 15:02 / Vardagen
0 Kommentarer

Undra var det är i den hemliga lådan ;)


Outfit

Frureinhold.se / 31 Juli, 2013 - 14:18 / Vardagen
0 Kommentarer

Såhär fick det bli :)


En tur till tjörn

Frureinhold.se / 31 Juli, 2013 - 13:12 / Vardagen
0 Kommentarer

Om bara en liten stund bär det av till tjörn för middag med fina vänner, hailey sover middag och idag får hon sova lääääänge :) så hon orkar vara uppe till sent. Vi har haft full rulle hela morgonen med en tur till stallet, fixat carisma inför tävlingen imorgon och sen en tur till syster för kaffe :) Jag hade med mig tindra i stallet som sällskap och passning till hailey. Hon är en pärla ! Uppdaterar snart med outfit etc. 
 
 

Tänk på tiden

Frureinhold.se / 31 Juli, 2013 - 01:53 / Vardagen
0 Kommentarer

Tiden vi har idag får vi aldrig tillbaka imorgon, så tillåt dig själv att leva och ta vara på den korta tid vi har här på jorden, du vet aldrig när den tar slut. Låt varje minut, timme och dag betyda något och ägna denna tid till något positivt och som gör dig lycklig ❤


Fondvägg

Frureinhold.se / 30 Juli, 2013 - 19:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Kollar på tapeter och har letat som en tok efter vad vi ska ha i vardagsrummet. Jag såg denna och tänkte först att nä inte den. Men så har jag haft svårt att glömma den. Den påminner mycket om missoni, men tycker inte det gör ngt :) vad tycker ni??


Mår illa

Frureinhold.se / 29 Juli, 2013 - 23:39 / Vardagen
0 Kommentarer

Vad är det för föräldrar som uppfostrar sina barn till att bete dig såhär. För jo i slutändan är det du som förälder som lär dina barn om rätt och fel. Många vill lägga över det på samhället.... Suck !


the end of the world

Frureinhold.se / 29 Juli, 2013 - 16:15 / Vardagen
0 Kommentarer

För er som är födda på 80 talet minns säkert landet för längesedan, handlade om dinosaurer och lillefot. Jag hittade ett löv i morse som fick mig att tänka på just den filmen. Det är en sekvens där lillefots mamma ger honom en droppe vatten från daggen. Väldigt gripande scen när jag var liten och jag minns den i minsta detalj :) Imorse allafall så hittade jag en droppe på ett löv som var sådär lugnande vackert. Synd att jag inte hade med mig kameran, men mobilen fick duga :) 
Dagen udag har vi spenderat nere vid simbadet i kungälv, det var supergott och madde, alicia, kenny och sandra var även där :) så kul när man börjar lära känna folk i kungälv.
 
Nu står maten på spisen, lax med färskpotatis och sen blir det stallet för mig och robin skall iväg och golfa i kväll med mikael. Haileys gudfar är riktigt duktig på golf och har tävlat i det :) han skall få äran att lära robin, tror det kan gå kanon :) 
 
 
 

hjälp med altanen

Frureinhold.se / 29 Juli, 2013 - 16:05 / Vardagen
0 Kommentarer

Hailey hjälper pappsen med altanen :) nu är det bara sluttampen kvar, det blir sååå bra :) skall be robin räkna ut hur många kvadrat altan det blev i slutändan :p helt sjukt haha 110 kvadrat sa han att den är på :p nästa som vårat hus haha Jaja lär ju inte bo kvar här när det är dags att byta alla brädor igen :) 
 
 

Mums

Frureinhold.se / 28 Juli, 2013 - 23:48 / Shopping
0 Kommentarer


kvaaaaavt

Frureinhold.se / 28 Juli, 2013 - 21:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Fy vad kvavt det är just nu, vill bara att det skall braka loss, komma sol och så är det gott igen. Idag har det verkligen klibbat sig här hemma hos oss. Kom precis hem efter en middag hos madde och kenny, så himla goa människor och jag är så glad att jag lärt känna dom. Hailey och Alicia har verkligen showat loss idag tll den ena låten efter den andra. Hailey var även så duktig att hon gick på alicias potta :D Vi blev bjudna på taccos och det mumsades i med glädje :D Doris deras hund har ju även fått valpar så endel gos blev det även med dom. Hailey blev helt till sig av de små tussarna.
 
Imorse var jag iväg och red johannas lilla mida, fina goa lilla mida. Hon skötte sig så fint och det är så kul att få möjligheten att rida lite olika hästar :) annars har vi mest grejat här hemma, nu är framsidan klar för att lägga brädor och snart får vi köpa lite sten så jag kan göra min rabatt :) 
 
Nu blir det nya serien och lite kaffe på de :) 
 
 

Våran dag

Frureinhold.se / 27 Juli, 2013 - 20:16 / Vardagen
0 Kommentarer

Helger är ändå riktigt speciella när man är en familj. man myser lite extra i sängen, man äter en lång frukost, man busar och grejar tillsammans hela dagarna. Självklart ser inte varje helg likadan ut, men denna helgen är en riktig sån myshelg. Idag bakade vi baguetter i ugnen till frukost och tog fram alla pålägg vi hade i kylen, juicer, frukter etc. Love it. Hailey har blivit så duktig på att vara utan blöja på dagen, i tre dagar nu har hon kissat på pottan och när hon sover middag är hon torr och kissar direkt när hon går upp efter vilan. Jag är så stolt. Hon har fortfarande blöja om vi åker långturer och på natten, men annars försöker vi köra utan och det går faktist bra.
 
Det var egentligen meningen att vi skulle på kräftkalas idag i nygård, men tyvärr var det barnförbud så vi fick lämna återbud denna gången. Man kan inte vara med på allt :) Tror vi skall ha den årliga kräftskivan snart här i kungälv, det ser jag fram emot, massa goa pajer, massa kräftor, räkor, såser etc. Mikael brukar ha bra kontakter eller så köper vi av fiskaren i fiskebäckil, han har dom bäääästa :D Om ni är i fiskebäckil måste ni gå till smultron och tång, super mysig restaurang precid vi havet. 
 
Nu blir det orange is the new black, rätt kul serie måsye jag säga :D
 
 
 

1000 års fängelse

Frureinhold.se / 26 Juli, 2013 - 20:27 / Vardagen
0 Kommentarer

Måste kännas motiverande att sätta sig i en cell och inse att man skall vara kvar där tills döden kommer och knackar på. Fy vilken ångest, men i hans fall skall han ingen annan stans sitta. Ibland önskar man att sverige tänkte lite samma, typ som alla våldtäcksmän, eller barnmisshandlare etc. In med dom i 1000 år så slipper samma fall upprepa sig. Tänk att haga mannen snart är fri, uch jag får rysningar, utan att låta synisk så kan jag inte tro att sånna sjuka människor inte begår samma brott igen.
 
 

KARMA

Frureinhold.se / 26 Juli, 2013 - 20:07 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag måste min karma slagit mig ur balans 11 gånger om :p Vaknade och kände direkt att nä, idag är det en riktigt tuff dag att heta Jennifer. Jag kände att hela kroppen var ur balans, fick kämpa för att hålla skenet uppe. Inte att jag var sur och arg, utan mer att jag kände att jag lika väl kunde bli ett riktigt åskmoln. Jag fick hela tiden tänka mig för att nä inte bli arg nu, andas jennifer håret blir bra, tänk inte på sminket osv osv. I vanliga fall rullar allt på, men idag fick jag verkligen konsentrera mig. Jag gjorde iordning mig lite lätt och sen hailey så fick hon gå ut en sväng, med sina kalaskläder och tänkte inte att hon skulle lägga sig i sandgropen som var utanför ;) men såklart gjorde hon de. Men det gick bra, fick fort göra mig klar för att sen åka. Nu kommer det värsta på hela dagen. Jag slängde in barn och hund i bilen, la nycklarna vid sidan av bagagen inne i bilen och sen in med vagnen. det är rätt trångt att få in vagnen rakt in och inte på sidan så får liksom trycka lite. På något sätt hamnade nyckeln under däcket på vagen och när jag tryckte till så tryckte däcket till nyckeln som låste bilen. Inte nog med det så stängdes inte bagage luckan ordentligt och vips så gick larmet. Barn inlåst, djur inlåst och en tjutande bil ?! paniken spred sig ganska fort, fick springa till grannen och ringa till min syster som fick komma upp med extra hemnyckeln och sen springa in hämtade extra bilnyckeln och sen öppna. Där sprack det för mig och min fasad som jag jobbat med hela morgonen och jag började gråta haha :p Lilla lipsillen, men jag kände bara nä nu får det vara bra. 
 
Dock har resten av dagen varit bra och nu sitter jag i soffan och skall dricka lite kaffe, kolla på en ny serie (black is the new orange) och äta kexchoklad. Glömde nog skriva det att vi varit på 80 års kalas för min farmor idag. Har badat i poolen som höll 30 grader idag, busat med hailey, träffat många av mina kusiner och bara haft det allmänt gott :) Hailey blev så glad när vi kom hem och fick se hööks katalogen ;)
Hailey hade klänning från rabalder och jag tog en vit simple klänning :)
 
 

Samma visa...

Frureinhold.se / 25 Juli, 2013 - 23:56 / Vardagen
0 Kommentarer

Varje gång, kan aldrig bestämma vad jag skall ha på mig... Det lutar åt denna byxdressen, men kanske inte tillräckligt fin för 80 års fest, suck !


astrid lindgren

Frureinhold.se / 25 Juli, 2013 - 09:48 / Vardagen
0 Kommentarer

Hon skrev inte bara bra böcker och var en otrolig person, hon sa även saker som fick många människor att tänka till ! 
 
All you need is love <3
 

Bruuum brum

Frureinhold.se / 25 Juli, 2013 - 09:03 / videor
0 Kommentarer

Jag stod ute i köket och hörde Hailey sitta i vardagsrummet och börna med sina bilar. Jag kunde ju inte låta bli att fnissa lite :) gullungen :)


mounted games live

Frureinhold.se / 25 Juli, 2013 - 08:46 / Vardagen
0 Kommentarer

För er som gillar fart, action och en riktig spänning skall kika på denna länken :) det visas live tävlingar från world individuals 2013, det finns endel tjejer med bla min kompis frida som tävlar runt 11.30. Kika efter Frida Schelander :) heja heja !!
 
 
 

Träna efter en fl

Frureinhold.se / 24 Juli, 2013 - 21:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag får ibland frågan hur jag kan vara så smal och hur jag kunde tappa mina gravidkilon och ändå behållt den kroppen jag har nu. Jag har skrivit om det förut, men när Hailey föddes hade jag gått upp 23 kg, från 58 till 81. Jag tyckte mig inte kännas så stor som jag nu i efterhand kan tycka att wow. Jag hade mycket vatten så dagen efter fl hade jag tappat 10 kg lite drygt. Men i allafall, när jag kom hem från bb började jag dag 1 att gå promenader, i början kunde jag bara gå ngr hundra meter super sakta för kroppen var skör, men allt eftersom dagarna gick kunde jag gå mer och mer. Innan jag flyttade till kungälv sprang jag 7 km 3-4 ggr i veckan, jag var stark och jag kände hur min kropp både fysiskt och psykiskt byggdes bit för bit. Jag fortsatte springa när jag flyttat hit ner och jag började även spela fotboll, jag kom aldrig upp i den kapacitet som jag önskat men det var okej. I januari iår började jag rida och det är nu jag känner att wow vilken kropp jag börjar få, den är stark, den är pigg, den gör mindre ont och jag kan påverka den. Jag tror på att bygga en kropp långsiktigt, jag tror inte på tillfälliga dieter, jag tror inte på att hetsträna för att sen dö ut. Jag byggr min kropp från grunden och ger den just den näring som den behöver. Det jag stoppar i mig skall jag även göra av med, jag unnar mig gosaker. Psyket påverkar kroppen otroligt mycket och om man bara äter saker man ''hatar'' kommer resultatet inte bli det man önskar ändå. 
 
För två år sedan skev jag detta...
1 månad efter fl så jag ut såhär, glöm inte, jag gick upp 23 kg ! Min hud vad mjuk som skumgummi, men jag hade lite att jobba med, det handlar inte alltid om att bli smalare utan att bli fastare och framförallt starkare så man orkar bära upp sig. 
 
 
 

en till bra låt

Frureinhold.se / 24 Juli, 2013 - 20:42 / Vardagen
0 Kommentarer

Denna är riktigt bra, så fort den kommer på radion höjer jag volymen och bara diggar med :) hailey älskar när vi åker bil och sitter och sjunger :) min goa lilla sessa :)
 
 

ganska mysig ändå

Frureinhold.se / 24 Juli, 2013 - 19:39 / Music
0 Kommentarer

Jag tycker inte om denna låten när jag hör den på radion, men när jag såg videon måste jag säga att den är ganska mysig :) Kul också att britney väljer att ha med sina söner :)
 
 

vilken värld?

Frureinhold.se / 24 Juli, 2013 - 14:15 / Vardagen
1 Kommentarer

Hittade denna artikeln och blev helt kallsvettig, vad är detta för värld som vi låter våra barn leva sig in i...Länk till artikeln har ni HÄR !

--------

Åttaåriga dottern tittar storögt, bedjande på mig:

- Mamma, kan inte jag få en behå?

Jag:

- Nej. Varför skulle du få det?

Dottern uppfodrande:

- Alla i trean har behå! Det är sant. Jag lovar!

De går ju i lågstadiet. Varför skulle de ha brösthållare? Det finns ju inga bröst att hålla. Det är platt. Det är barn vi pratar om.

Jag undersöker dotterns uppgift vidare. Argumentet "alla har det" är ofta lätt att skjuta hål på. Jag frågar runt. Pratar med mammor. Och det skrämmande i den här historien är: Mer än hälften av alla nioåriga tjejer i trean har behå.

- De får sminka sig också! Jo! Det är sant, vittnar dottern några dagar senare, om tjejerna i trean.

Nej. Jag är inte helt blåst. Jag dubbelkollar detta också. Och ja. Flera av tjejer i trean har såväl foundation som mascara, läppglans och rejält med ögonskugga på sig.

- Inte till skolan en vanlig dag, det har vi pratat om, försäkrar en förälder jag pratar med.

Men självklart på skolavslutningar, på helger och när man går på bio. Vi pratar tjejer som varken lärt sig att dividera eller namnen på Hallands åar. Min fråga till Sverige är: Exakt när började vi föräldrar sätta på våra åttaåriga flickor brösthållare till skolan? Och den viktigare följdfrågan: Varför?

Det bubblar inom mig. Och jag manar till aktion: Nu bränner vi alla behåar för barn! Sluta sexualisera våra åttaåringar!

För varför ska småflickor redan innan de fyllt nio ha fullt fokus inte på vad de skriver, säger eller gör. Utan på hur de ser ut. Att de är snygga. Att de en dag kommer att få bröst. Att det på något vis skulle vara det viktigaste. Medan våra flickor lägger sin energi på spegelbilden, står och krånglar på sig en behå i väntan på bröst som inte kommer än på många år. Då är de åttaåriga killarna redan ute i solen sedan länge. De behöver inte kleta på någon perfekt yta. De får vara fullt upptagna med att renodla sina intressen och talanger.

För killarna får vara killar. Det vill säga: bara som de är. Helt foundationfritt.

 

Grattis killar! Tjejerna däremot är födda in i MissLissibel-eran. MissLissibel för er som ännu inte känner henne är vår nästa superstjärna. En elvaåring från Ödsmål som hittills dragit över 20 miljoner klick på sin egen youtube-kanal. Där recenserar hon nya produkter från ett och samma kosmetikamärke. Dagligen. Pratar om att göra "review": "Den här foundationen gick in väldigt bra i huden" säger Lissibel. Nu suktar fler småflickor, fast yngre, efter att få SIN egen youtubesmink-kanal. Men då pratar vi inte om elvaåringar, utan om åtta-, nioåringar.

MissLissibel är inget enskilt fenomen. MSP, Moviestar Planet, småtjejernas Facebook, vimlar av avatarer där alla är supersminkade med muskorta kjolar. Tioåringar lägger upp bilder av sig själva på Instagram och märker att de får fler likes om de målar på läppglans, plutar med läpparna och hashtaggar #swedishgirl och #teen. Killarna? De lägger upp bilder på när de sparkar boll. Eller badar.

Ungarna speglar oss. Såhär ser vår värld ut. Vi vill bli älskade och få så många likes som möjligt. Men. Åttaåriga flickor har plötsligt inte magiskt fem bh:ar i byrån och massiva mängder smink.

Deras föräldrar säger ja till att köpa. Säger ja till att åttaåriga tjejers första fokus ska vara att jaga den perfekta ytan.

 

Jag får en sån klump i magen när jag läser och faktist ser hur samhället utvecklas idag, framför allt med fokus på hur barn ser på sig själva. Barn matas med ideal, komplex, vikthets, smink, kläder etc etc bara tidigare och tidigare, man skall ha det ena efter det tredje och har man inte de är man ensammast i världen. Jag säger inte att det är ett nytt fenomen, jag vet själv när jag stod och klämde på min först 65 aa bh och tyckte absolut att jag behövde den. Jag var helt platt länge och det där med bröst har väl aldrig varit min starka sida, jag åkte på en liten bumbirumpa istället :p Min mamma var en väldigt klok mamma och gjorde faktist allt för att jag skulle känna mig nöjd, men var också noga med att förklara att jag dög precis som den jag är. Det var hon som köpte min första bh, valet stod mellan snobben och nallar. Jag gick då i hmm 4 eller 5 klass, vissa av tjejerna hade bh sen länge, vilket de kanske behövde också, men det var inget direkt man skyltade med. Jag vill itne säga att det var bättre förr, för det fanns otroligt många kryphål då med, men hetsen är mycket värre idag och vi är mkt mer medvetna om alla sjuka ideal som skapas. Barn idag har mobiler, ipads tillgång till internet redan innan de förstår innebörden av de. Bloggar, instagram, facebook etc är nutidens kaos, när jag var liten var sms förkortningar det senaste och msn hade alla. Jag tror inte att det finns ngn som använder msn längre :p
 
Att samhället förändras är inget man kan göra så mkt åt, men alla vi vuxna har ett ansvar gentemot våra barn att lära dom lite rätt och fel. Eller det är fel att säga rätt och fel, men förklara att de duger precis som de är, utsidan är en yta, men det är insidan som skall vara hel. Materiella saker är ingenting när själen är trasig <3
 
 

sten dekorartion

Frureinhold.se / 24 Juli, 2013 - 13:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Såhär är tanken att vi skall ha det, en upphöjd rabatt med vita stenar i som ljusar upp och gör det snyggt :) Vad tror ni om det? :)
Och lite snygga solcells lampor osv :D det kommer blii sååå läckert ! 
 
 
 

Energi till 1000

Frureinhold.se / 24 Juli, 2013 - 13:15 / Vardagen
0 Kommentarer

Hur gick detta till idag egentligen :p jag har nog gjort saker nu på förmiddagen som egentligen kunde tagit flera dagar. Men energin var på topp och jag körde bara på. Jag och hailey sov till 08.30, sen var det upp, städa, byta sängkläder, fixa frukost, potträna, ut på en cykeltur (utan blöja) sen hem tvätta fönsterkarm och sen måla två gånger. Jag han måla entrefönster, köksfönster och 1 fönster uppe i gästrummet. Hailey sover nu och jag passar på att ta igen mig en smula :) Idag är min hästlediga dag så när robin kommer hem sen blir det greja greja greja :) Han skulle köpa med sig det sista idag som behövs för framsidan i träväg och sen skall vi köpa murdelar så jag kan göra min fina rabatt :) Det är mkt med hästarna nu, men jag tycker verkligen om det. Rider ca 5 ggr i veckan, vilket ger riktigt bra träning :) man känner att man blir starkare och starkare för varje gång, mina ben är gryyymmmaa och min bål liksaså :) Får åka till glenn snart och dra över kroppen för tror jag har lite slagg liggandes :)
 
Några kort från den tiden jag red western, detta på en ganska grön häst som numera står i boråstrakterna :) vet att han tävlar nu och att det går bra :) sötnosen, vad mycket nytta det är att rida olika dicipliner :) Glad att jag fick denna möjlighet !
 

Macy badar

Frureinhold.se / 23 Juli, 2013 - 17:53 / videor
0 Kommentarer

Såååå gott :)


Mobil blogginlägg

Frureinhold.se / 22 Juli, 2013 - 21:32 / Vardagen
0 Kommentarer

 
Tänkte slänga in lite bilder från dagen :) vi var nere i Varberg och det stekte rent ut sagt. Jag blev stoppad två gånger och fick frågan vart jag köpt min klänning :D jätte kul och nu skrev även en läsare här och frågade :) 
 
I
 

Solstrålen

Frureinhold.se / 22 Juli, 2013 - 13:53 / Vardagen
0 Kommentarer

Min lilla godisbit :)


Morgon bad

Frureinhold.se / 22 Juli, 2013 - 12:51 / videor
0 Kommentarer

I diskhon ;)


Sötnosen

Frureinhold.se / 22 Juli, 2013 - 12:13 / videor
0 Kommentarer


Morgon bad

Frureinhold.se / 22 Juli, 2013 - 11:49 / videor
0 Kommentarer

I diskhon ;)


Good times

Frureinhold.se / 22 Juli, 2013 - 09:49 / Vardagen
0 Kommentarer

 
feel good soooouuuuund <3
Jo vi har hunden kvar :) goa lilla macy, dock har hon varit på semester i bokenäs och lödöse, därav lite bilder på lillsnuttan :) Men här är hon, hon skall ingenstans <3
 

Detta gjorde min dag

Frureinhold.se / 22 Juli, 2013 - 09:43 / Vardagen
1 Kommentarer

Hur söt är inte denna tjejen som tar sig tid att skriva dessa fina rader? Jag blir helt rörd :) Underbara lilla tjej, en stor bamsekram får du ifrån mig nu :) 
 
------
 
Idag bär det av till Varberg ihop med mamma och pappa, jag och hailey skall ner och träffa Joakim, Anna och lilla Elliot :) Han bara växer och växer, det skall bli spännande att se hur hailey reagerar nu när han är lite större. Hon har börjar leka mer och mer med dockor nu och pyssla om dom. Det är alltså inte bara bilar i hennes lilla söta huvud ;) får se vad hon säger när hon får sina nya crocs idag, tror hon kommer ha med sig dom i sängen :) Imorse när hon kom in efter att hon vaknat hade hon med sig två snuttar, en napp och bilar boken. Då skulle hon sitta i våran säng och läsa för mamma som höll på att vakna ;) Nu är allt klart här hemma, och vi skall snart bege oss neråt :)
 
Denna underbara klänning skall jag ha idag :)
 
 

Härlig dag på havet

Frureinhold.se / 21 Juli, 2013 - 21:50 / Vardagen
3 Kommentarer

Nu har jag svettats tillräckligt idag :p kom just hem efter ett gott pass med Gullan och cariasma. Säger bara wow om både, riktigt gott :) dagen på sjön var riktigt skön dig, solen kom fram och vi la först till på särholmens västra sida men efter att killarna gått över ön konstaterade dom att vi skulle åka till östra sidan för de hade hittat en sandstrand :) verkligen perfekt för våra små knoddar att leka och bada. På hemvägen somnade båda tjejerna som stockar och jag i Madde la oss på däck och solade lite extra :) jag är helt röd i ansiktet :p men sååå gott :) detta måste vi göra fler gånger :)
 
 

En dag på havet

Frureinhold.se / 21 Juli, 2013 - 13:07 / videor
0 Kommentarer

Gud så gott vi har det :)


Ge mycket av sig själv

Frureinhold.se / 20 Juli, 2013 - 20:54 / Vardagen
0 Kommentarer

Något jag är otroligt bra eller dålig på är att jag ger väldigt mycket av mig själv. Jag ställer alltid, eller oftast upp när det är ngt, jag enrgagerar mig och flänger runt för att vara på alla ställen samtidigt. Tro mig det är verkligen inget negativt, jag älskar allt jag gör. Men när man sätter sig ner på kvällen och all energi är som bortblåst börjar man undra om allt fläng hit och dit är värt det. När jag knappt orkar tänka innan man somnar. Sen har jag även tänkt på varför man tillåter sig själv att bry sig om skit saker, som idag, jag blev uppenbarligt ledsen när jag såg bilen, kände bara nej nej nej, varför gör ngn såhär? Sen fick jag ett mess senare på dagen som också gjorde mig lite besviken, jag förstår såklart grejen. Men endå, jag kände bara jahopp, något mer som dagen har att ge, att någon snor våran vagn när vi åker parishjul. För det var min första tanke, såklart att det kommer ske. Men som tur var gjorde det inte de. 
 
Men allt eftersom dagen gick sa jag till robin, från ingenstans att ''nä, varför skall jag gräva ner mig i detta?'' jag gör det jag tycker om, bryr mig om de som bryr sig om mig och thats it. Vårda den vänskap/intressen etc som man faktist har här och nu. Lika mycket som de ger till mig vill jag ge tillbaka och tvärt om. Livet är för kort för att gå och vara bitter för att en dag inte alltid ser ut som den andra. Av alla fina dagar kan inte 1 dag dra ner än så illa som det gjorde idag. Jag vet bättre än så och från och med nu tänker jag komma ihåg att jag vet bättre än så. 
 
 
 
 

mer bilder

Frureinhold.se / 20 Juli, 2013 - 20:18 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu ligger hailey och robin där uppe och snarkar ikapp, skall väl gå och väcka han snart :) solen lyser fortfarande starkt ute och vinden är helt obefintlig. Jag känner hur ögonlocken  dippar och jag skall nog lyxa till det med en mojito om en stund. Det känner jag att jag är värd efter en sån go dag. Kenny och Madde var riktiga stötte pelare idag när jag var som deppigast :p det är ju trots allt materiella saker, det går att ersätta, men det är ju så tråkigt när det sker. Det är så skönt att få sånna här lediga dagar ihop med goa vänner och bara ha det manana. Imorgon skall vi ju ut med båten och det skall bli super skoj, hitta en ö som känns bra och bara lägga till. Ha med sig lite engångsgrillar och låta vågorna ta oss dit de vill. Båt är verkligen en frihetskänsla för mig, jag känner mig som mest lugn när jag är ute på havet. Har såklart respekt för havet, men på något sätt lugnar det mig också. Sen är robin min lilla sjökapten, så då känns det ännu lugnare :) Bilden när hailey skriker är efter att vi åkte klart farfarsbilarna, det var så skoj att hon bröt ihop totalt när de skulle gå av.. lilla snuttan :) 
 
 

Liseberg

Frureinhold.se / 20 Juli, 2013 - 18:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är vi hemma igen och dagen blev bättre. Vi har spenderat dagen nere på Liseberg och det var varmt men super trevligt. Vi åkte det stora parishjulet och det var riktigt läskigt :p sen åkte vi farfars bilarna och när hailey åkt klart skrek hon det högsta hon kunde för att hon ville åka mera. Sötnosen är verkligen bilfixerad, dock gick det bättre när hon fick åkt på hästarna :) sagoslottet var med en hit :) 
 
imorgon väntar en heldag på havet ihop med Madde och Kenny :) 
 
 

Dålig start på en fin dag

Frureinhold.se / 20 Juli, 2013 - 11:37 / Vardagen
1 Kommentarer

Så jävla ledsamt att komma ut till våran bil som är totalt förstörd med repor i hela lacken. Motorhuv, dörrar skärmar etc :( nu sitter det säkert läsare och gottar sig i detta. Till alla er säger jag bara uch, men ni förstår ju inte bättre och har väl för mkt hat inom er som gör att ni inte kan känna bättre.

Bitter och ledsen är vi nu på g till Liseberg. Skall möta upp Madde och Kenny som redan är framme. Dagen kan inte bli sämre nu Allafall.

Kram på er !


Vilken dag

Frureinhold.se / 19 Juli, 2013 - 20:59 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sitter jag äntligen i soffan och bara myyyyyyser. Denna dagen har bjudit på så mycket härliga moments. Åkte vid 08.00 i morse ner till varberg med en dotter som satt halva vägen ''mamma faaaammmmeee'' medans jag svarade '' nej älskling vi åkte precis från parkeringen...'' Men visst är barn härliga. De bjuder på så många härliga skratt, raseriutbrott när de inte ser och mysstunder som värmer. Men i allafall, vi åkte ner till varberg för att heja på Nellie och Smilla som skulle tävla varbergs hoppet. Jag kom precis till att nellie skulle hoppa en förklass. Hon gick in och nollade, såg jätte bra ut :) Mötte upp Antonio och Josephine och sen har dagen bara rullat på. Duktiga smilla dubbel nollade hennes kval 1 l:c och nellie dubbel nollade och vann sitt kval 1 l:b. Vilken dag de fick, helt amazing. Hailey har nog också fått sin dos av bus, lek, hästar, glassar, pussar och kramar. Nellie var så go som bar runt henne bland hästarna så hon fick klappa och pussa på både stella och elvis. 
 
Måste säga att alla ni som har fördomar om Nellie eller ngn i hennes familj borde ta bort dom direkt, de är helt underbara människor och inte minst ödmjuka mot precis alla. Nellie han inte mer än komma ut från banan så stod det gulliga fans och ville ta bilder etc. En tjej hade åkt från sthlm för att träffa sin idol. Vi har allafall haft en kanon dag och jag hittade den perfekta hästen till hailey ;) Nu på kvällen har vi haft gäster hemma på taccos och jordgubbar med glaaass :) hailey och ellie lekte som tokar och nu tycker jag minsann att de skall flytta hit.
 
 
 

vilken kommentar :)

Frureinhold.se / 19 Juli, 2013 - 20:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Detta är lätt Sveriges härligaste blogg! Riktigt kul att klicka in här och man blir så glad och lixom sprallig av att se alla fina bilder & filmer! Grymt jobbat! 

Och sen hur du är som mamma ska jag lätt ta efter när jag blir mamma!! Du inspirerar mig jättemycket & jag tycker du är grymt cool. Kramar från Emelie 15 år!
 
-----
 

Klicka in på bloggen för första gången nu och blev ju helt varm i kroppen. Hur söt är inte denna tjejen som utan anledningen skriver såhär fina ord? Synd att du inte har en blogg för då hade jag svarat där. Men istället får du ett inlägg :) Roligt att du inspireras av mig och vad kul att du blir så glad. Jag tror att du kommer bli en fantastisk mamma du med, tjejer eller människor som vågar ge andra komplimanger kan inte annat än att bli fina människor. Puss på dig ! 
 
 

Varberg

Frureinhold.se / 19 Juli, 2013 - 08:16 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu åker jag och Hailey ner till Varberg och hejar på nellie och smilla som tävlar denna helg. Solen lyser och det är redan 21 grader varmt. Man känner hur energin bara sprudlar :)


Hoppa

Frureinhold.se / 18 Juli, 2013 - 13:15 / videor
0 Kommentarer

Lilla bustjejen är som en fisk i vattnet :)


Min lilla bil tjej

Frureinhold.se / 18 Juli, 2013 - 09:54 / videor
0 Kommentarer

Hon kommer nog bli en liten biltjej som hennes pappa så gärna vill ;)


Dagen

Frureinhold.se / 17 Juli, 2013 - 21:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sitter jag äntligen i soffan efter att ha hållet igång heeeela dagen. Började dagen med att tvätta bilen från topp till tå. Det tog säkert en timma :p men sååå gott när det var klart :) sen var det sol och bad resten av dagen. Hailey är som en fisk i vattnet och jag är så glad att vi har möjlighet att bada så mkt med henne. Samma som jag har gjort hela min uppväxt. Jag lärde mig trots allt simma i den för 20 år sedan :p eftermiddagen spenderade vi ute med båten och åkte upp till fästningen :) så underbar kväll !
 
 

Sååå gott

Frureinhold.se / 17 Juli, 2013 - 15:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Det är så lyxigt att ha pool dessa dagar :)


Till salu

Frureinhold.se / 17 Juli, 2013 - 12:08 / Vardagen
0 Kommentarer

Tadaa


Ridit

Frureinhold.se / 16 Juli, 2013 - 21:17 / Vardagen
0 Kommentarer

nu sitter jag ny duschad i soffan och bara gottar mig. Har verkligen hållet igång idag från tidig morgon. Kl 07.00 var jag uppe och redan vid 09.00 var jag med Johanna hos mida. Idag fick jag känna På hennes häst och hon var riktigt fin, det är en utmaning och endel jobb, men hon kan bli riktigt fin :) tanken är att jag ev skall hjälpa henne 1 dag i v sommaren ut :) jag har även ridit carisma idag på eftermiddagen, ihop med minkan och Madde :) vi red på gärdet och det var heeeelt underbart. Carisma var så jäkla fin och hennes galopp är numera en fröjd att sitta ner på :) imon är det gullans tur igen. Det hände ngt mindre kul idag när jag hoppade av mida, jag fastande på ngt sätt i stigbygeln och gjorde ett jätte Hål i ridbyxan. Mamma lyckades laga det fint men köpte ett par likadana fast svarta, älskar bocaj ridbyxa och kan varmt rekomendera dom :)
Ä
jag och hailey hittade en utsatt orm hemma och hjälpte den till skogen igen :)
 
 

Börja samla

Frureinhold.se / 15 Juli, 2013 - 15:18 / Shopping
0 Kommentarer

Jag har bestämt mig för att börja samla porslin. Inget vanligt, typ servise, utan koppar, fat, kannor etc. Jag är super svag för pip studio collection och det är precis de jag tänker samla på :) Hittade en sida som säljer massor av deras porslin, så nu vet ni de alla familjemedlemmar vad jag önskar mig jul och födelsedag 10 år framöver ;) Skall bara ha ett bra ställe att föravar dessa också så de alltid syns, kanske kan bygga in ett vitrinskåp någonstan i köket, med en snygg ledlampa i :) Det är ngt som robin får sätta tänderna i :)
 
 
Hur underbara är dom inte ?!
 

godmorgon blåst

Frureinhold.se / 15 Juli, 2013 - 08:55 / Vardagen
0 Kommentarer

Huu vad det blåser ute idag, grå himmel och allmänt tråkigt väder. Men ibland behöver man sånt här väder också, till att göra allt som man inte vill göra när det är sol och varmt. Jag hade behövt måla lite fönster, rensa på uteplatsen som vi skall börja renovera nu när altanen är klar. Planen är att allt skall vara klart innan sommaren är slut, det borde inte vara en omöjlighet :) Så kan vi spara pengar till nästa år och köpa en sån stor rottingsoffa :) Jag och hailey skall även till stallet idag och rida gullan, tanken är att hailey skall sova medans jag rider. Får se hur den planen artar sig :) Det brukar gå rätt bra att ha med henne, men hon kan ibland bli uttråkad och då är det gnäll på hög nivå. Men för det mesta brukar hon sköta sig jätte bra :) 
 
Jag vet inte om jag sagt det, men det har flyttat in en ny familj i huset precis brevid oss. De har två barn varav den ena är lika gammal som hailey :) vilken jackpot. De har redan pratat med varandra och har vi tur kanske de blir super goa kompisar :) paret är i våran ålder och verkar hur goa som helst :) 
 
Jag måste även skriva ngr rader om helgen, vilken helg asså ! Det började i fredags när haileys farfar kom och hämtade hailey. De bor uppe i bokenäs och eftersom hailey inte träffar sin farmor och farfar så ofta fick det bli en hel helg där uppe. Farfar ville hämtat henne redan på torsdagen, men där gick gränsen :p Jag tycker det är så jobbigt att lämna bort hailey. Allafall innan det sker, när hon väl är borta och man får en massa mms om hur roligt hon har kan man inte annat än att le. Jag tror det är viktigt som förälder att ha bara mamma och pappa tid ibland.  Vi åkte allafall ner till stan vid 13.00 tiden i fredags och mötte upp alla fina människor på danilobar, vi åt gott, drack gott och tiden bara sprang iväg. Tror vi var på arenan vis 20.30 tiden och det var perfekt. Fick en bra ståplats och gyllene tider bjöd på en riktig show. 
 
Lördagen spenderade vi ute i marstrand ihop med min syster och hennes man. En helt underbar dag där med som avslutades med spel och mojitos i deras uterum. Det är ngt jag vill bygga nästa gång, ett riktigt gott uterum. I sveriges klimat är nästan det ett måste. 
 
tack till alla inblandade i helgen, ni är underbara hela bunten !
 
 

Premiärtur

Frureinhold.se / 14 Juli, 2013 - 18:09 / videor
0 Kommentarer

Första cykelturen, det gick som en dans och macy sprang med hur bra som helst :)

 

tillägg, fick kommentarer på Facebook jag borde ha hjälm på mig för att vara en bra förebild gör min dotter. tycler ändå det är rätt trist att man måste kommentera andra människors val öppet på en sida. Inte typ ååååh härligt utan vart är hjälmen och 11 frågetecken. Visst klart att alla ska ha hjälm, säkerhetsbälte etc etc för att visa sina barn och andras vad som är rätt. Men det är detta som gör mig så jäkla trätt på nätet och mitt val av att dela med mig av så mkt som jag gör till så många människor varje dag. Är detverkligen möjligt att vara den perfekta förebilden alltid. Jag gör så gott jag kan, alla har vi väl våra brister, även solen har sina fläckar :)

 

gonatt


Hämta hem skruttan

Frureinhold.se / 14 Juli, 2013 - 12:40 / Vardagen
0 Kommentarer

 
 
Nu är det dags att hämta hem Hailey :) håller på att sakna ihjäl mig efter henne :) hon har dock haft det hur bra som helst och det kommer bli svårt att bräcka denna helg :) farmor och farfar har verkligen skämt bort henne :)

Var så fin

Frureinhold.se / 13 Juli, 2013 - 12:36 / Vardagen
1 Kommentarer

 
Kände mig så fin igår :)

lyckad dag

Frureinhold.se / 13 Juli, 2013 - 11:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Gud vilken dag vi hade igår :) vi var sammalgt 16 personer och alla lyckades verkligen håla ihop. Vi började kvällen på danilobar med middag, tjejerna satt för sig och killarna för sig :p helt perfekt :) Efter maten satte vi oss nere i baren och drack goda drinkar, skrattade högt och bara hade det såååå gott. Vid 19 drog vi oss bort mot arenan, trycket i stan igår var helt magiskt. Solen lyste och de problem som skulle finnas i vanliga fall var som bortblåsta. Alla i hela stan var glada, livet lekte och musiken var amazing. Gyllene tider levererade som vanligt, grym grymmare grymmast ! 
 
Idag väntar en dag på marstrand, lovar att blogga mera imorgon och lägga upp fler bilder ! 
 
kram på er !
 
 

Ready to go

Frureinhold.se / 12 Juli, 2013 - 13:18 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu väntar vi på bussen, solen steker och gyllene tider väntar i Gbg !!

https://cdn3.cdnme.se/291907/7-3/pic_51dfe5d7e087c3706d3c25ea.jpg" class="image">


Ready to go

Frureinhold.se / 12 Juli, 2013 - 13:17 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu väntar vi på bussen, solen steker och gyllene tider väntar i Gbg !!


Uppladdning

Frureinhold.se / 12 Juli, 2013 - 11:38 / Vardagen
0 Kommentarer

Börjar uppladdningen inför gyllene tider med att shoppa nytt halsband och käka lunch på tant Rut :)


Jul. 12, 2013

Frureinhold.se / 12 Juli, 2013 - 11:11 / Vardagen
0 Kommentarer


Morgon hopp

Frureinhold.se / 12 Juli, 2013 - 09:40 / videor
0 Kommentarer

Underbar morgon :)


Torsdag

Frureinhold.se / 11 Juli, 2013 - 20:51 / Vardagen
0 Kommentarer

 
 
Nu sitter jag i soffan igen, dagen har varit lång men det hat hänt Mkt. Hailey vaknade tidigare än vanligt, uff jag är verkligen beroende av min sömn :) men solen gör sitt. Idag har jag och sis varit på spraytan i Gbg, kan varmt rekomendera det och just nu ser jag ut som en chokladboll haha trodde inte det skulle bli såhäääär mkt. Men det var roligt att testa :) kommet lätt göra om det :) light elegance i Gbg heter stället, go There!! 
 

Fixat håret

Frureinhold.se / 10 Juli, 2013 - 22:18 / Vardagen
1 Kommentarer

 
 
 
 
 
Idag var jag hos Johanna och Tobias och fick se deras nya hus :) jättefint och central. Johanna klippte även mitt hår och slängde i lite färg i mitt hår :) det var nödvändigt och jag är jättenöjd. Vi stannade inte så länge, men vi får åka upp och leka snart igen :) vi ses ju på fredag om inte annat då det är gyllene tider. Jag köpte med en göteborgs kex box från kexfabriken :) vad passar inte bättre :) tror de blev glada ;)
 
jag fyndade även en jacka och ett par skor igår, jackan kostade 20 kr och skorna 50 kr :)

Dagen i bilder

Frureinhold.se / 09 Juli, 2013 - 23:28 / Vardagen
0 Kommentarer

 
 
 
 
 
 
 
Är för trött för att skriva. Men dagen har varit helt underbar, köpt cykel, varit på Marstrand, ätit på Lasse Maja, ridit och nu ligger jag och pussar på min mann :) jo just de Robin kom hem med en iPad mini också :)

underbara kusiner

Frureinhold.se / 09 Juli, 2013 - 07:29 / Foto
0 Kommentarer

Här kommer ngr snabba kort ifrån helgens bad hos mamma och pappa :) mysungar asså !
 

Havet

Frureinhold.se / 08 Juli, 2013 - 19:53 / Vardagen
0 Kommentarer

 
 
 
 
 
Idag har jag och hailey varit ute vid havet en sväng. Åkte ut efter frukost och vi var först fram :) så himla mysigt och gå runt i vattenbrynet, lugnet och bara spendera tid ihop med min dotter. vi var inte där hela dagen, vi åkte hem vid 12.30 och spenderade sista delen av dagen på altanen med ett gott poolhäng. Både Robin (den lilla) och två granntjejer kom över och badade :) 
 
nu på eftermiddagen har jag varit en sväng i stallet och gosat med Gullan och sen hem och busa med familjen. Jag älskar denna tiden på året. Ljust, varmt och härligt. Jag fick hem min jacka idag från campadre och den var för kort i armarna :( men hittade en sån vrålsnygg på zalando :) en roooooosa :D 

Härliga dag

Frureinhold.se / 07 Juli, 2013 - 21:23 / Vardagen
0 Kommentarer

 
 
Sitter i soffan och bara gottar mig :) idag började kag min dag i stallet. vi har målat och målat, det blir jättefint :) åkte hem vid 15.00 och då gjorde vi det sista med altanen, nu är det staketet kvar som vi egentligen skulle gjort i helgen men Robins bil är på rekond så vi hade inget att fylla virke i :) men i veckan skall vi försöka få det fixat. 
 
Dagen har bestått av sol sol och sol :) jag blir hög på sol, mår hur bra som helst och inga bekymmer känns stora alls. nu ikväll tar vi det bara lugnt :) var på en promenad nyss med Macy och det kändes som jag kunde gå i timmar :) 
 
skall försöka uppdatera bättre i veckan ! 
 
Kram på er

Bada

Frureinhold.se / 07 Juli, 2013 - 16:38 / videor
0 Kommentarer

Så härligt med sol, det finns inget som kan stoppa mig då :) hailey badar och Robin grejar :)


Sol i lödöse

Frureinhold.se / 06 Juli, 2013 - 15:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Är i lödöse och bara njuuuuter vid poolen :)


Coolaste tjejen

Frureinhold.se / 05 Juli, 2013 - 15:44 / videor
0 Kommentarer

Idag är det disco här hemma :)


spretiga shorts

Frureinhold.se / 05 Juli, 2013 - 14:59 / Vardagen
0 Kommentarer

Är så kär i mina shorts som jag köpte i spaninen och äntligen är det väder att ha på sig dom :D nu skall här städas :) sol är verkligen lycka !!
 
 

dress for success

Frureinhold.se / 05 Juli, 2013 - 14:18 / Shopping
0 Kommentarer

hIttade ett par helt underbara klänningar ifrån zalando.se. Jag är alltid lika förundrad över hur de har så otroligt många märken samt stort lager på precis allt. Som ni vet handlar jag nästan alltid mina kläder därifrån och jag är aldrig besviken. Denna gången beställde jag inget, men det kliar big time i fingrarna :) Men nu gäller det att lägga pengarna på rätt saker. Jag älskar detaljerna på vissa utav klänningarna, precis min stil ! Molly Bracken, lägg det på minnet :)
 
 

Muskler väger mer än fett

Frureinhold.se / 04 Juli, 2013 - 20:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag måste skriva detta inlägg för att alla ni där ute som fokuserar på vågen skall sluta med det och gå ut och springa istället. Nä men förstå mig rätt. 2006-2007 var jag i en rejäl svacka i livet, jag hade en skev syn på mig själv både fysiskt och psykiskt, jag fick för mig att man kunde leva på en panpizza på 2 dygn, jag fick för mig att jag var tvungen att spy upp den mat jag hade ätit. Ni förstår nog vad jag menar, behöver inte gå in djupare på det. Jag vägde som minst 48 kg och såg riktigt benig ut. När jag var i thailand köpte jag ett par jeans som då satt kanon. Idag 12 kg tyngere, (väger ca 60 kg +-) passa jeansen fortfarande. Men idag är jag sund, min kropp är stark och jag mår bra. Men där ser ni hur mkt muskler påverkar kroppen. Jag tror dock att byxorna har töjt sig lite under åren, det är ju jeans. Men ändå, 60 kg muskler är mindre i omfång än 48 kg ''fett''. Jag var inte kapabel till att träna då min energi nivå var noll. Tragiskt när jag tänker tillbaka på det ! 
 
Ej min kropp källan hittar ni här !
 

stallet

Frureinhold.se / 04 Juli, 2013 - 20:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu äntligen ligger jag i soffan och ser hur regnet droppar utanför. Jag kollar även på damernas genrep inför em i fotboll som faktist går i sverige. Sverige leder över england med 2-1 vilket är jätte bra. I stallet tog allafall jag och gullan en lång promenad på, längesen vi promenerade på marken. Ganska skönt det med, macy var nöjd som fick följa med och hon är verkligen en riktig stallhund :) Jag är så fäst vid både gullan och carisma, dom är verkligen så underbart goa. Hade jag kunnat hade de fått följa med hem och sova i min säng. Haha får en bild i huvudet, gud vad stora de hade känts om de hade legat i sängen ;) 
Gullan är efter quite easy och en riktig skönhet att se på. 
----------------
Jag måste ju även slänga upp kort på sötnosarna idag :) Det var jätte mysigt att ha en extra tjej här hemma idag, hon var här mellan 09.00 och 13.00, myspys. Vi åt jordgubbar med kärleksmums, korv med bröd och hoppade studsmatta :) tror att hailey och alicia kommer bli riktigt farliga när de är 15-16 år ;) uuuff papporna får hålla hårt i dom. 
 
 
 

Barnvakt

Frureinhold.se / 04 Juli, 2013 - 12:36 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är jag barnvakt åt Alicia :) Madde är iväg med en av hästarna. Hon borde komma snart igen. Vi har haft en rolig morgon, fullt ös. Jag är helt slut, hailey har sovit dåligt inatt med så jag är mör efter det. Hailey sover nu och Alicia och jag kollar på Disney :)


Ny spegel

Frureinhold.se / 03 Juli, 2013 - 22:59 / Vardagen
0 Kommentarer

Så nöjd med nya spegeln i vardagsrummet :)


Lite kort och kläder

Frureinhold.se / 03 Juli, 2013 - 19:51 / Vardagen
0 Kommentarer

Här kommer lite bilder från middagen och kort på de nya kläderna :) sååå nöjd ! Nu sover lilltjejen och robin har bakat kärleksmums, bästa bästa robin :D
 
 

härlig dag i gbg

Frureinhold.se / 03 Juli, 2013 - 16:07 / Vardagen
0 Kommentarer

Om det är ngt jag uppskattar med att bo som jag gör är att jag har nära till mycket. Jag har nära till mina så kallade paradis :p Liseberg, GBG centrum, marstrand, havet, cafeer, butiker, lekland etc etc är ett stenkast bort. Idag när jag vaknade kände jag för att åka in till stan och luncha med mamma, hon arbetar mitt i centrum och ett samtal iväg och sen var det klappat och klart. Åkte in till 11.30 och åt lunch på el corazon, det kryllade av människor överallt, folk satt i parkerna, fotbolls tjejer och killar högt och lågt. Det är nämnligen partille cup denna helgen :) Efter maten bestämde vi oss för att köpa med oss fika och ta med upp till jobbet, hon är chef på vision i gbg och nu när många är på semester är det lite lugnare på kontoret. Vi köpte med kärleksmums ifrån 7/11 och den var helt galet god. Vi gick även förbi noa noa som fortfarande hade rea och jag är så såld på deras kläder. Mamma köpte ett par byxor och en kofta till hailey medan jag köpte ett par byxor och en tröja :) Visar sen. 
 
Älskar denna nya appen som jag haft länge men inte använt :) Roliga filter att leka med. På tal om att leka, jag skall börja fota mer med systemkameran nu, leka lite med olika ljus, motiv, bländare, iso etc. Jag har ju en kamera som klarar sånt, men jag har tränat dåligt. Nu när jag ändå är ledig kan jag ju lika gärna greja med det och dela med mig till er :) Nu skall jag laga lite mat tills robin kommer hem och sen blir det jordgubbar och glass till efterrätt :)
 
 

Word !

Frureinhold.se / 03 Juli, 2013 - 08:48 / Vardagen
0 Kommentarer


Stökigt

Frureinhold.se / 02 Juli, 2013 - 21:50 / Vardagen
0 Kommentarer

Tycker det är härligt med barn, de kan göra lekar av precis allt. Idag gjorde hailey och Alicia en båt av resväskan och lekte en stund. Sen gick de runt med dockorna och grejade. Underbara barn!

Jag och hailey var och handlade förut med. Det blev ännu en blixten mcqueen bok ;) otippat. Men hon gillar ju bilar så då får man ju köpa de hon gillar. Erbjöd henne skönheten och odjuret som är min favorit men hon ville ha biiiiila :)

Vad tycker ni om före och efter städningen i vardagsrummet. Ngn som känner igen sig?


Hästar till salu

Frureinhold.se / 02 Juli, 2013 - 17:43 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu skall några hästar säljas i det stallet jag rider :) tänkte att jag slänger upp det här ! Klicka på bilden för den häst du är sugen på :)
 
 
 
 

De där två

Frureinhold.se / 02 Juli, 2013 - 15:58 / videor
0 Kommentarer

Behöver jag ens ha en beskrivning xD


Reebok easytone exclusive

Frureinhold.se / 01 Juli, 2013 - 13:43 / Shopping
0 Kommentarer

Nu har jag fått köpt mig ett par nya springskor. Mina gamla easytones har gjort sitt och nu var det dags för nya. Jag älskar verkligen easytones, för mig passar de kanon. Jag tror det är så att antingen älskar du dom eller så hatar du dom. Jag trivs jätte bra i dom. Dock fick jag inte välja färg denna gång, tyvärr fanns bara lila och då får jag nöja mig med det :p helst av allt hade jag velat ha ett par rosa igen, men man kan inte få allt. Jag fyndade dessa på sportamore för 60 % rabatt. Klicka här  för att komma till sidan. Köpte även ett par till mamma som även hon hade slitit ut sina gamla :) Perfekt !
 
 
 
 

coola tjejen

Frureinhold.se / 01 Juli, 2013 - 13:00 / Vardagen
0 Kommentarer

när vi är i farten och skall ta kort, blir såklart inte alla kort precis som det är tänkt haha. Här kommer tre bakom kulisserna kort. Ställde kameran på ett bord ena dagen och skulle ta kort på oss tre, visst blev det charmigt ;) Robin springer för fullt och hailey skrattar ;)
 
den sista bilden speglar lilla hailey i sitt esse ;)
 
 
 

Pw

Frureinhold.se / 01 Juli, 2013 - 10:31 / Vardagen
0 Kommentarer

Allafall nerför ;) får se hur mkt pw det blir hem för alla backarna, det blir nog med en sw(slow Walk) haha egentligen förstår kag inte varför jag skriver pw. Promenad som promenad, vem bryr sig om den är power eller ej, även om den är det. Tycker att vissa ord idag måste bara användas för att det låter så bra utåt :) men men vi gick raskt ner till Kungälv, jag hailey och Macy. Först in på life och handla vitaminer och sen gick vi till tant Rut och fika :) sååå underbar morgon trots vädret suger :) vi hörs sen kramisar