StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

britney spears !

Frureinhold.se / 29 November, 2008 - 16:17 / Vardagen
0 Kommentarer

nya albumet är så sjukt bra, värt att lyssna och älska ;)

01.Womanizer
02.Circus
03.Out From Under
04.Kill The Lights
05.Shattered Glass
06.If U Seek Amy
07.Unusual You
08.Blur
09.Mmm Papi
10.Mannequin
11.Lace and Leather
12.My Baby
13.Radar (Bonus Track)
14. Rock Me In (Bonus Track)
15. Phonography (Bonus Track)
16. Amnesia (Bonus Track)

förfest, konsert och efterfest !

Frureinhold.se / 29 November, 2008 - 14:00 / Vardagen
0 Kommentarer

igår var en sjukt kul kväll, kvällen började med att vi åkte in till heaven 23 och tog oss några cider/öl tillsammans med robins bror och en kompis till honom, Vi träffade även våra gamla lärare från gymnasietiden, haha det var bra längesen. I vilket fall som helst runt halv 8 gick vi över till konserthuset och lillasyster var förband, riktigt bra lite dålig akustik men helt okejj. vi tio stod dom på scen och där stod man och headbanga ;) hahaha. Efter konserten gick vi över till heaven 23 igen där robins bror frotfarande var kvar så vi beställde in räkmackor och cosmopolitan och bara hade det trevligt. Så himla fint där uppe, och räkmackorna är sjukt goda :D 

lite bilder på min outfit !
 
såhär såg man ut :) fick massa beröm av folk som träffa mig och vem älskar inte beröm ;)

sneaky !

Frureinhold.se / 28 November, 2008 - 10:37 / Vardagen
3 Kommentarer


Sjukt snygga :D och ett par sköna levis jeans och en svart t-shirt, det är min outfit idag, så underbart !

snyggaste skorna :D

Frureinhold.se / 28 November, 2008 - 10:18 / Shopping
0 Kommentarer


 Igår skulle det vara julshopping men det slutade med några doft ljus en tröja till robin och ett par sjukt snygga skor till mig från Carlings, vi gick först in där runt 5 men jag orkade inte tänka var sjukt hungerig så vi gick till jensens och åt varsin vitlöksbiff med massa gott :D mmmmm men under tiden kom jag och tänka på de snygga skorna och jag var bara tvungen att köpa dom. Så 18.55 fick vi skynda oss till affären och fast att dom sa att de skulle stänga fick jag köpt de snygga skorna så nu står dom här hemma och väntar på att få sig en tur på stan :D dom påminner om convers men inte riktigt lite mer snowboard skor, ah nä får helt enkelt lägga in en bild sen :) Ikväll är det i allafall konsert och jag lägger in bilder imon eller söndag så får ni se hur kul vi hade :D

ciao !

mustach konsert imon !

Frureinhold.se / 27 November, 2008 - 14:25 / Vardagen
0 Kommentarer

Imon är det dags för konsert med två hur goa killar som helst, Robin och Fredrik :) kommer bli hur kul som helst,

ciao !

julhandla

Frureinhold.se / 27 November, 2008 - 10:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Finns det något bättre än att gå inne i gbg och mysa sig fram bland all julbelysning? ahh I love it ! Idag ska jag och robin åka och kika lite inne i stan får se om vi hittar något, men bara att gå in på ett fik och dricka något varmt är ju hur underbart som helst.

Igår var jag och såg twilight, för er som inte sett den så gå direkt till bion, den var hur bra som helst :) Och till elisabeths kommentar, man måste vara stark, se det positiva i allt som händer, detsom vi prata om allt händer av en anledning. Det är så tankesättet får gå annars funkar det inte. Men gumman du är bra stark du med !!

December är en full speckad månad, först fyller jag år :D:D grattis till mig, sen så är det natt innebandy den 12 med klassen, aahh så sjukt kul, sen är det julafton och bara ngr dagar senare nyår :D och ett nytt år ! ett år med många nya erfarenheter och nyårslöften man aldrig håller ändå, så sätt ngt enkelt. Jag satte förra året att man ska ta vara på varandra, kan väl säga att det har gått igenom, rellativt i allafall.

nä nu ska jag börja måla ha en bra dag !


ciao !

move on

Frureinhold.se / 25 November, 2008 - 17:34 / Vardagen
1 Kommentarer

Dags att gå vidare med mitt liv, det är tufft det är jobbigt men vad hade man väntat sig. Jag trivs i allafall med hur situationen ser och jag mår bra. Jag har världens bästa kompisar, aah älskar min klass asså all kärlek till er asså. Sen är det skönt att komma från lilla edet, det låter kanske elakt att säga att det inte var mitt hem, men det är bara sanningen.
1. sjukt mkt bullshit och falskhet
2. en jävla bonhåla
3. skatttabell 34 !!!!!!!!
4. inget för mig.

Idag har jag varit i skolan och haft seminarie, gick kanoers så jävla gött att bli något asså :D haha och en sak till tack johanna för din kommentar igår :D vi borde fan göra det asså, hade varit så perfekt ;) i alla fall efter skolan åkte jag hem handla och har nu lagat mat och ätit den :D

hockey ikväll ha en bra afton tills dess

ciao !

godmorgon.

Frureinhold.se / 25 November, 2008 - 07:51 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag vaknade jag med världens påsar under ögonen, uch uch uch inte alls kul, men som tur är finns mary kay så in i duschen skrubba kroppen så den blir len och sen på med ansiktsmask och gel under ögonen, 20 min senare och du är som ny !! helt perfekt. Idag är det seminarie dags, ska bli skönt och få det överströkat har så mycket endå som måste göras så skolan behöver inte ta upp allt för mycket tid. Efter skolan ska jag nog bara hem, slappa jag är nu ledig ons, tors och fredag :D och sen självklart hela helgen också, taddaa till mej ! Och på fredag är det inte vilken dag som helst, jag ska ju på mustasch konsert i stan :D ska bli så sjukt kul har köpt rock outfit och allt, sooo fucking nice !

nä nu är det one tree hill som gäller, ha en bra dag och morgon


ciao !

Allt händer av en anledning, trots att det ibland kan verka konstigt.

Frureinhold.se / 24 November, 2008 - 18:59 / Vardagen
2 Kommentarer

Jag tror att allt händer av en anledning, ibland känns det verkligen inte så men i slutändan så brukar allt lösa sig. Jag är inte ute efter att såra människor men om detta nu är fallet så är jag hemskt ledsen över det, men jag tänker inte älta saker och ting utan gå vidare och om det nu blir åt skillda håll kanske det är för det bästa. Om man nu har landat i en sådan här situation kanske det finns en mening bakom det? bara en fundering säger inte att det är så.

Idag fick jag även sms utav Sandra, Sofia snuttans syster, jag ska nämnligen vara bartender och servitris på hennes bröllop, är ett sånt privilegie att bli tillfrågad, så tack Sandra. :) Längtar även efter dej sofia snuttan..

Fick ett mejl av joakim förut också, älskar dej verkligen, han skickade i allafall en länk om att bli aupair i USA, och när jag tänker efter hade det varit hur kul som helst, komma härifrån bonnhåla för det är inte här jag hör hemma, uch uch uch. Mitt mål är först ner till gbg sen utomlands ooo yeah :D kommer tillbaka om 10 år och tittar till er hahaha.. nä kanske lite överdrivet men fy vad hemkt och vakna upp när man är 40 och fråga sig vad man egentligen har gjort och med vem. Nä egot i höger hand och vännerna i vänster, de som får plats ;)

Vad har jag då gjort idag? jo jag har varit i skolan och skrivit ett arbete med diana sötnos och elisabeth darling :D blev klara så sjukt duktiga är vi, sen gick jag till gina och snacka med anna i en timma typ och kika lite nyinkomnakläder :p såå gött att ha en tjej som är butiksbeträde :D sen efter det i allafall åkte jag hem, tog en snabb solning och gick hem för att laga mat till mej och pappa, by the way , JAG har världens bästa föräldrar, såå lyckligt lottad.

nä nu ska jag lyssna klart på eva cassidy - time after time..

ciao !

dagens fakta

Frureinhold.se / 24 November, 2008 - 07:54 / Vardagen
1 Kommentarer

en sak som jag inte kan få ur mitt huvud och jag tänker skriva det en sista gång. För om jag ska vara uppriktig så bryr jag mig verkligen inte ett skit om händelsen. Men jag fick tillräckligt med information första gången man pratades vid eller ändras fakta under tiden som går? ah jag har faktist ingen aning och jag lägger detta bakom mej nu, har bättre saker för mig.

ps : joakim du har alltid rätt, så glad att jag har dig som bror, du fick mig att inse hur fel detta var. Och jessica du är världens bästa syster :D

nu ska jag åka till skolan

ciao !

you are my best friend !

Frureinhold.se / 23 November, 2008 - 21:37 / Vardagen
1 Kommentarer

vill bara tillängna några underbara ord till personer som finns i min närhet och som jag älskar och som älskar mig,

emelie gustafsson: gud ditt leende får mig att skratta och må hur bra som helst, ditt hjärta är nog det finaste som dunkat, efter allt du gått igenom och ändå är du stark och en fantastisk människa.

Elisabeth Svennerlind: beskrivs med 3 ord, fantastisk, förstående och axeln finns alltid där när man behöver den. Du är en fantastisk människa.

Diana Tannos: sötaste tjejen, kommer in med sina snygga skor, tar ingen skit från non och stöttar en i alla situationer. love you

Sofia Laitinen: min blonda söta lilla skruttan, trotts avståndet så finns du alltid, alltid alltid !! du förstår mig och du accepterar mig för den jag är.

Elein Alesjö: vänner för alltid !

Johanna Andersson: Syskon för alltid. love you !

Camilla och Anna: trotts att vi inte kännt varandra länge som är ni ändå hur söta som helst.

Vi hörs !

ciao !

vänn eller vänn?

Frureinhold.se / 23 November, 2008 - 18:50 / Vardagen
2 Kommentarer

Vad drar man gränsen till att övergå från att vara ens så kallade bästa vänn till att bli falsk och allmänt missanpassad?
Jag drog min gräns igår, jag kanske tänker fel, men när ens kompis ringer och undrar hur du mår efter omständigheterna och säger i meninget efter att hon sovit tillsammans med mitt ex och kollat på braveheart. är det ett normalt beteende hos en så kallas ´´bästa´´ vänn? kommentera gärna och sig hur ni tänker. Jag tycker i allafall att det är helt jävla fel.

Men nog om det, i helgen har jag inte gjort mycket, umgåts med en underbar person och kännt att livet har en mening med allt som händer, trotts att det är tungt i vissa stunder. Nu ska jag i alla fall ner till mitt söta lilla rum och vila huvudet.

ha en bra kväll missa inte ensam mamma söker.

Ciao !

livet spelar med livet!

Frureinhold.se / 21 November, 2008 - 12:56 / Vardagen
0 Kommentarer

för er som inte redan vet så finns det alltid tillfällen då livet spelar dej ett stort spratt. En sak är säker, kärlek är aldrig en enkel sak. mer än så blir det inte har inget att skriva, vi hörs

ciao !

torsdag och livet driver med dig !

Frureinhold.se / 20 November, 2008 - 15:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag har jag varit i skolan till 12 och det kändes såå meningslöst, föreläsningen var svin tråkig och gav mej absolut ingenting. I allafall, efter skolan gick jag emelie och nicolina till ett mysigt café :p efter en stund kom mattias joakim anton och diana, härliga människor dem där :) underbar klass om du frågar mej.

Efter fikat gick jag och emelie till lindex och köpte sexiga underkläder :p passande nu till jul !!

ikväll ska jag inte göra ngt alls, fundera över rubriken, gör det ni med !

ciao!

love

Frureinhold.se / 19 November, 2008 - 18:52 / Vardagen
0 Kommentarer

we are made for each other !

denna tatuering har jag, betyder kärlek !

http://hem.passagen.se/sjern/love.gif

inhandlat

Frureinhold.se / 19 November, 2008 - 17:15 / Shopping
0 Kommentarer

till mustach !
klänning: gina tricot
handskar : glitter
nätstrumbyxor: gina tricot


inte mkt att säga.

Frureinhold.se / 19 November, 2008 - 17:14 / Vardagen
1 Kommentarer

Gått ngn dag sedan jag skrev och ska jag vara ärlig är jag helt tom i huvudet, hänt saker som gör att man är helt loss. Och camilla, vet låten är sjukt bra :D du ska få din inbjudan snart också :p har den här hemma :) De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, igår var jag först hos sjukgymnasten, sen bar det av i 200 kmh till kungälv för att passa tuva undertiden jessica var hos doktorn. Sen efter det åkte jag ner till stan en sväng, mysit där nu när det är jul snart ;)

Idag har det varit lugnt, försov mej 45 minuter i morse :D haha så stressad med halva täcket med sig till bussen kom jag precis i tid till skolan. Var där till 12 ngt sen handla jag en sjukt snygg klänning som jag ska nästa vecka på mustach konserten :D det syns inte men jag har också nätstrumpbyxor på mej :D as läckert ! lite rockigt :D


Nä inte mkt mer än såhär blir det, ha det så bra

ciao !

If i were a boy !

Frureinhold.se / 17 November, 2008 - 20:26 / Vardagen
1 Kommentarer

If I Were A Boy lyrics

If I were a boy
Even just for a day
I’d roll out of bed in the morning
And throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I’d kick it with who I wanted
And I’d never get confronted for it
Because they’d stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I’d be a better man
I’d listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he’s taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone its broken
So they think
that I was sleeping alone
I’d put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she’d be faithful
Waiting for me to come home (to come home)

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I’d be a better man
I’d listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted (wanted)
Cause he’s taken you for granted (granted)
And everything you had got destroyed

It’s a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong


But you're just a boy
You don’t understand (yea you don’t understand)
How it feels to love a girl
Someday you’ll wish you were a better man
You don’t listen to her
You don’t care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you had got destroyed
But you're just a boy…

brr its cold in here !

Frureinhold.se / 17 November, 2008 - 15:42 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag har kylan kommit till oss igen, i morse när jag gick till bilen trodde jag vädergudarna skämtade med mig frös ju nästan fast i backen. Kom i allafall till bussen och till skolan, dock vaknade jag inatt och mådde gör illa och hade hjärtklappning. Dagen har sett lika dan ut, mår jätte illa och ingen matlust alls. :( synd om mig..

Idag har det bara varit skola till tre, nu är jag hemma och mina fina inbjudningskort hade kommit :D gick över till marlene och lämna ett :p sen ska jag till anna och lämna ett och leverera produkter Mary kay ® sen ska jag hem och bara slappa, är ledig imon, men inte lugnt för det, ska först till sjukgymnasten sen till jessica och sen joakim :D saknar mina syskon...

hörs senare

ciao !

detta fick bli dagens outfit

Frureinhold.se / 17 November, 2008 - 06:41 / Träning och hälsa
0 Kommentarer



ganska enkelt :p

ensam mamma söker

Frureinhold.se / 16 November, 2008 - 19:18 / Vardagen
1 Kommentarer

Ikväll är det mer spännande än någonsin, mammorna har väldigt få pojkar kvar. Får se vem dom väljer, kommentera gärna vem ni tycker dom ska välja.

sen får ni gärna kommentera vilka tv serier ni tycker är det bästa på tv just nu, själv är jag såld på one tree hill, gossip girl, desperat housewifes och prison break :)

trevlig kväll

ciao !

my best friend

Frureinhold.se / 16 November, 2008 - 16:41 / Vardagen
0 Kommentarer

When everything is wrong I'll come talk to you
You make things alright when I'm feeling blue

You are such a blessing and I wont be messing
with the one thing that brings light to all of my darkness

You are my best friend
and I love you, and I love you
Yes I do

There is no other one that can take your place
I feel happy inside when I see your face
I hope you believe me
Because I speak sincerely
and I mean it when I tell you I need you

You are my best friend
and I love you, and I love you
Yes I do

I'm here right beside you
I will never leave you
and I feel the pain you feel when you start crying

You are my best friend
and I love you, and I love you
Yes I do

You are my best friend
and I love you, and I love you
Yes I do
Yes I do...
Yes I do

Mary kay !

Frureinhold.se / 16 November, 2008 - 14:18 / Vardagen
0 Kommentarer



www.jennifer.tang.marykay.se

helg.

Frureinhold.se / 16 November, 2008 - 13:04 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är helgen snart över och den har varit underbar =) I fredags var vi hemma hos andreas föräldrar, myste massor åt gott och kollade på idol. :) I går var det dags att träffa gamla bästisen robin, vi hade en jätte trevlig dag, pratade om allt och inget, så skönt att ha dig i mitt liv igen.

Idag är det slappt för hela slanten, är seg och trött som man ska vara på en söndag. Vaknade vid halv 9 haha bra sovmorgon, gick upp vaknade till liv. Åkte ner till mamma och pappa och lämnade tillbaka bilen, sen bar det hem igen :p hmm inte mkt att skriva egentligen, det är svin kallt ute och jag är allmänt trött (A)

ha en bra söndag missa inte ensam mamma söker ikväll

ciao !

Idol !

Frureinhold.se / 14 November, 2008 - 15:48 / Vardagen
0 Kommentarer

idag är det mys med idol hemma hos mina svärföräldrar. Det är soul tema så får se hur det kommer att låta, det får bli till att vänta och se :)

just nu sitter jag och kollar på projekt runway, riktigt bra hoppas att jag får en symaskin när jag fyller år så jag kan börja sy lite :D nä har inte mkt att tillägga idag är för trött för att tänka :)

ciao !

bada :D

Frureinhold.se / 14 November, 2008 - 10:45 / Vardagen
1 Kommentarer

idag ska jag iväg och bada med emelie :D se så söt hon är lilla skruttan :D det var även hon jag bland annat bowla med. Efter badet ska vi fika med elisabeth, så härliga tjejor.



ciao !

fullmåne :p

Frureinhold.se / 13 November, 2008 - 21:37 / Vardagen
0 Kommentarer

http://byfiles.storage.msn.com/y1pm8aEAiPJS2oYOC5C56ZNlAiPppZxISxwIIsbI4tOJCq63rMgMGGymFsCuK7gdDDk

sovgott inatt ;)

så blev det idag.

Frureinhold.se / 13 November, 2008 - 21:28 / Träning och hälsa
0 Kommentarer



blev enkelt idag med :)
 
Och såhär vid sjukgymnasten :)


ciao !

skola, sjukgymnastik och bowling !

Frureinhold.se / 13 November, 2008 - 20:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag började dagen med skola till kl tre, sen efter det bar det av till expresso house med diana och elisabeth, riktigt mysigt faktist 2 chai latte och en mocha latte. Så sjuk gott. Efter fikan som varade i en timma fick jag ta min tunga väska och gå till sjukgymnasten, som tur var körde elisabeth mig bort ;) Det gick bra i basängen, fick ett schema att gå efter så det var inte så avancerat. Höll på i en halv timma ungefär, efter det gick jag in och basta :D mmm helt underbart. Fick skynda mig att göra mig iordning för sen kom andreas och hämtade mej eftersom bussen inte skulle komma förän om en timma. Tur att jag har en sån snäll pojkvän. Det blev direkt hem byta kläder, på med lite glitter och upp till trollhättan igen med bowling :D och gissa vem som vann ;) Jag sååå klart, 307 p.

nä nu ska jag göra något nyttigt, eller nä det ska jag verkligen inte. Imon ska jag och emelie bada :p tihi simma lite och bubbla i bubbelpoolen, ska bli trevligt !

ciao !

ZZZzzzzz

Frureinhold.se / 13 November, 2008 - 06:45 / Vardagen
0 Kommentarer

hatar verkligen när det är kolsvart ute när man vaknar, tar ju evigheter innan man vaknar. nu sitter jag i allafall här ny duschad och med en kopp varm chocklad och rostade mackor :) mums.

Idag är de först skola till klockan tre, sen är det planer på att fika med flickorna i klassen och sist men inte minst ska jag simma idag :) hoppas att det känns som om det ger ngt, men det tror jag. Nä jag hinner inte skriva mer nu måste äta och fixa iordning mig :)

ciao !

Bröllopsklänning

Frureinhold.se / 12 November, 2008 - 15:45 / Shopping
2 Kommentarer



Denna ska jag ha på mig på mitt bröllop :D så himla fin ! helt perfekt !

önskar mej :D

Frureinhold.se / 12 November, 2008 - 11:37 / Shopping
1 Kommentarer

denna hoppas jag få av älsklingen i present :D



så här fick man se ut idag :D

Frureinhold.se / 12 November, 2008 - 11:34 / Träning och hälsa
0 Kommentarer



Enkelt och sofistikerat  för en träff hos sjukgymnasten. Hade ett par cowboy stövlar och en svart väska med kappa =)

mary kay jul !

Frureinhold.se / 11 November, 2008 - 17:42 /
1 Kommentarer

nu är det dags att fixa julklappar och vad är inte bättre än skkönhetsprodukter nu när de gråa vädret drar över, här nedan ska jag göra några erbjudanden som ni bara inte kan missa. Beställ innan den 20 november och få 20 % i rabatt.

1. MK Men Gift Set
Set till män shaveing fome, ansiktskräm och deo. ord. pris 575 :- men beställ innan 20 november så blir det 460 :-


2. LE MK Mineral Makeup Set - Glamour Girl-
Detta Set innehåller en Mary Kay Compact med mineralögonskuggorna Granite, Espresso och Moonstone, mineralrouge Strawberry Cream samt Mary Kay Lipstick Pink Melon, Compact Cheek Brush, 2 st Eye Applicators och en Cosmetic Bag.
Pris : 795 :-
pris med 20 % rabatt: 630 :-


3. Mary Kay Body Care Set Glistening Winterberry
Detta Set består av en Body Wash, En Body mist samt en nytt härligt återfuktande Body butter. Produkterna kommer att säljas tillsammans med en läcker röd bag med ett gåvokort i sidan.
pris: 399 :-
pris med 20 % 320 :-

4. Satin Hands® Pampering Set Satin Hands®

Pampering Set ger dig oemotståndligt lyxigt lena händer - ännu enklare än förut! Setet består numera av tre steg istället för fyra, tack vare nya Satin Hands® Satin Smoothie™ Hand Scrub som både rengör och exfolierar. Innehåller även Extra Emollient Night Cream och Satin Hands® Hand Cream.
pris: 550 :-
pris med 20% 440 :-

där har ni några erbjudanden, vill ni se mer gå in på min hemsida

www.jennifer.tang.marykay.se

ciao !

 

serie maraton :D

Frureinhold.se / 11 November, 2008 - 13:32 /
1 Kommentarer

idag kom alla underbara serier ut, och med underbart menar jag såklart one tree hill, gossip girl och prison break :) För er som undrar följer jag det från USA vilket alla borde göra, för vem orkar vänta. Så lycklig att lukas och peyton är tillsammans och att brook snart har sin sötnos hos sig, och haley gjorde sitt första stora framträdande på väldigt länge :p åhh det är såå bra.

I allafall idag är det kiropraktor dax, 10 min och 400 kr fattigare, helt sjukt men jag har väldigt ont så jag hoppas att det hjälper =) sen imon ska jag på varmbadsträning, känns också skönt. Kan behöva lite träning ;) äter för mycket godis, men det är ju sååå gott.

Jag ska också fixa mina inbjudningskort idag till mitt kalas, så fina kommer dom att bli, så glöm inte att kika i brevlådan ;) fick precis reda på att andreas ska köpa present till mig idag :D ååh är såå nyfiken på vad jag ska få :D

nä vidare till korten, ha en trevlig dag !

ciao !

godmorgon

Frureinhold.se / 10 November, 2008 - 06:21 /
0 Kommentarer

kl är 6 och jag kan knappt få upp ögonen, man vill ju inget helrre än att bara somna om. Som tur är blir det ingen skola imon eller på onsdag :D litteratur dagar är bäst kan man lägga upp tiden själv.

Vad har hänt i helgen nu då ? inte så mycket i fredags var det bara hemma och mysa framför idol, och nästan samma på lördag. Vi satt barnvakt åt jesper och simon vilket innebar bowling massa godis och mys =) och slutligen söndag som var farsdag var rena rama åka runt dagen :p först åkte vi till mina föräldrar och åt god mat och bokade resa till london över nyår :D:D åh är så exalterad. Efter mamma och pappa bar det av till svärfar och svärmor :P där vi åt massa glass och tog det lugnt. kort och gott blev det väldigt mycket godis i helgen :p

men alla får ha en bra dag så hörs vi ikväll om dagens bravader ;)

ciao !

godnatt !

Frureinhold.se / 09 November, 2008 - 21:52 /
0 Kommentarer

 sovgott allihopa !


 

 


egen stil !?

Frureinhold.se / 09 November, 2008 - 21:29 /
0 Kommentarer

läste precis ett inlägg i blondinbellas blogg där hon kritiserar några killar som har toffsar längst ner på byxorna. Visst man har rätt att tycka att något är fult men man behöver inte dö för det. Alla måste få ha sin egen stil, det är det som gör det unikt, det finns kläder som hon har på sig som andra människor inte tycker om. Det är så livet ser ut, utanför ungdomslivet finns det ett liv som kallas vuxenliv, man möts varje dag utav personer som tycker och tänker och ser olika ut än en själv. just face it !

ciao !

ändrade planer

Frureinhold.se / 09 November, 2008 - 18:49 /
1 Kommentarer

Det blev london istället för paris, satt idag och gjorde bokningen och det fick bli London. Paris lockade jätte mycket men det fanns inget flyg som passade, men London är jätte fint så det ska bli jätte kul, sittandes på en härlig resturang på tolv slaget.




Idag har vi först varit hos mina föräldrar och ätit gott och myst, sen bar det av till andreas föräldrar med glass och ännu mera mys :D

Ciao !



 




Fars dag

Frureinhold.se / 09 November, 2008 - 11:23 /
1 Kommentarer

Idag är det världens bästa pappas dag :D ska överaska honom om någon timma, en pappa är värd så mycket, älskar dej hur mycket som helst. Efter att vi har varit hos min pappa ska vi till andreas pappa :) han är också hur underbar som helst.


Två som har en speciell dag idag :D Joakim 26 år och sen pappas dag ! GRATTIS !

Ciao !

godnatt

Frureinhold.se / 09 November, 2008 - 00:08 /
0 Kommentarer

sov gott !

Mary kay !

Frureinhold.se / 08 November, 2008 - 23:58 /
0 Kommentarer

Nu är det så att jag är marykay konsult, för er som inte vet vad det är gå in på min hemsida, det innefattar smink, hudvård och lyx för både kvinnor och män ;) Om du är intresserad av att bli konsult hör av dig, bästa jag har gjort !

http://www.jennifer.tang.marykay.se/



Ciao !


stjärnor på is !

Frureinhold.se / 08 November, 2008 - 22:36 /
1 Kommentarer

Så har ännu en lödag gått förbi med stjärnor på is, själv tycker jag att de var sjukt duktiga idag =) för tillfället har isduellen precis gått, et stod mellan kicken och frölander, får se vem utav om som åker ut. Jag tycker att båda var jätte duktiga så det är svårt att förutspå !

Igår var det en månad tills jag fyller 20 år, helt sjukt att man har funnits på jorden i 20 hela år, nästan så att man börjar bli gammal ;) måste också lägga till att min underbara kusin ringde igår och undra om jag ville starta eget med henne, det är så att halv min släckt är gluten intoleranta ( allergisk mot mjöl) och vore det inte toppen att öppna ett kafé med bara glutenfritt. För er som inte vet är glutenfri mat som man köper gör äckligt, och det är en konst att få det riktigt gott, men efter snart 2 år av träning är jag riktigt duktig =) så vi ska nu börja planering av att öppna ett kafé, och som min farfars gamla kafé hette ska även vårat döpas till. Hör av er om ni blir sugna på provsmakning ;)
 * * *   * * * 


nu är jag så trött och fårr nog bli att nana snart, men vi hörs i morgon !

ciao ! 

bowlingen avklarad !!

Frureinhold.se / 08 November, 2008 - 17:59 /
0 Kommentarer

och vem vann ?? Jag så klart :D På 193 p och andreas kom på andra plats med 185 p =) det var riktigt kul och nu är det giuttar heroes som gäller igen :p innan stjärnor på is börjar !!

mera godis hörs sen

ciao !

rock låtar !!!

Frureinhold.se / 08 November, 2008 - 14:40 /
0 Kommentarer

ett måste !

Nirvana - smells like teen spirit
nirvana - rape me
nirvana - come as you are
metallica - nothing else mathers
metallica - whiskey in the jar
jon bon jovi - ïts my life
bon jovi - you give love a bad name
linkin park - what i've done
green day - when i come around
fall out boy - I dont care


 

alphaville - forever young

bra road mix ;)

utmanad !

Frureinhold.se / 08 November, 2008 - 14:11 /
0 Kommentarer

Jag ha blivit utmanad av CAMILLA

Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
 * Låt dom veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras blogg.

 Saker om mig själv?
1. Jag är ganska lat (A)
 2. älskar att umgås med min sambo.
 3. älskar att gå runt naken :p
4. jag är expert på att spendera för mycket pengar
5. Att resa är så underbart, se världen och utforska nya ställen.
6. haha passande för sex ;)
7. slutligen finns det inte mycket som slår att umgås med underbara vänner =)

Utmanade: yessi1990 , Kenza , Kelly , charlotte perrelli

nyår?

Frureinhold.se / 08 November, 2008 - 13:46 /
0 Kommentarer

som sagt, jag vill verkligen till paris på nyår, men är det värt så mycket pengar med bensin och allt? visst att hotellet var billigt och det låg precis vid eiffeltornet, åååh det lockar sååå !!! dricka champange på tolvslaget med älsklingen ! ah det tåls att tänka på mer än en gång !

http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00206/Eiffeltornet210_206517w.jpg


nu ska jag återgå till giuttar heroes

ciao !

bowling och barnvakt !

Frureinhold.se / 08 November, 2008 - 11:45 /
0 Kommentarer

Idag är det barnpassning, eller ah barn är dom kanske inte direkt längre men tonåringar. Jag och andreas ska passa hans småsyskon, och vad ska man hitta på en lördag ??? jag kom upp med en jätte smart idé, bowling blir perfekt !

Igår när jag skulle nana så skrev jag som vanligt i min söta dagbok, och huvudrubriken var '' vad önskar jag mig''? och det är verkligen frågan, det enda jag vet att jag önskar mig är en klänning från MQ,

 den är verkligen så sjukt snygg, men efter det vet jag inte vad jag önskar mig :( får fundera lite till. En sak till som jag satt och fundera på igår var nyår, jag vill till paris och hotell vid eiffel tornet var inte så dyrt men så kollade jag resan ner, skulle tagit bilen. det hade blivit 2800:- en väg !! hej segt, så får kolla ut alternativ !

nä nu tjatar dreas på mej, får ta på mej lite kläder så vi kan åka, ha det så bra

ciao !!

PINK PARTY !

Frureinhold.se / 07 November, 2008 - 17:54 /
0 Kommentarer

LÖRDAGEN DEN 6 DECEMBER ÄR DET KALAS FÖR MIG ! NGT ROSA ÄR ETT MÅSTE !! ;)



Idol !

Frureinhold.se / 07 November, 2008 - 17:47 /
0 Kommentarer

lyssnade precis på www.aftonbladet.se de låtarna som idolerna ska sjunga ikväll, tråkigt att ingen valde nothing else mathers, visst james är den som gör låten bäst men seriöst finns det någon låt som är bättre ? jo klart men den ligger högt på listan !
Sitter just nu och kollar på The hills, inte ngn hitt dirket tyckte laguna beach var bättre.. men men brist på tv pogram, blev lite trött på tv 4, sappade förbi snabbt och varför ska de lägga sig i 3 och 5, seriöst the doctors, låt de andra kanalerna ha amrikanska program och håll er till ngt vettigt. Och ska ni nu välja ett program så ta ett vettigt sådant. . .

Ha en fortsatt bra kväll !

kan det bli gråare !?

Frureinhold.se / 07 November, 2008 - 15:23 /
0 Kommentarer

idag har det varit plugg upp över öronen, vaknade vid 9 av duchess som ville gosa :p hon är såå söt lilla skruttan. I allafall gick upp åt frukost och tog en dusch, måste även tillägga att jag gjorde ett sånt klipp igår, köpte nämnligen 1500 ml matrix schampo för 199 :- kommer ha schampo bra länge :p
https://www.bellbox.se/images/articles/UPLOADS/colsmart_shp.jpg


 I allafall efter duschen fick böckerna öppnas, så tråkigt med studentlitteratur, läste 40 sidor om kulturer och hur vi ser på människor, tillägg att texten var på engelska. Men det gick bra fick tagit mig igenom det, men när den boken var klar var det dags för '' jämställdhet hos muslimska kvinnor'' 70 sidor. . . men men det är väl bra att studera med det blir lite långtråkigt ibland.


ikväll är det Idol och dom ska sjunga rock :D bästa musikstilen någonsin I love it ! Jag och andreas ska till hans föräldrar och mysa :D har nog världens bästa svärföräldrar...

inte mkt att tillägga idag, har haft rätt tråkigt och vädret tar död på mej !!!

ha en bra kväll !! Ciao !

en natt med valvaka och nu är det klart !

Frureinhold.se / 05 November, 2008 - 07:49 /
0 Kommentarer

barak obama är nu USA:s nya presiden, det är ett historiskt ögonblick att det väljs fram en mörk ung man till att styra, han tar upp i sitt vinnartal en berättelse där en kvinna för 100 år sedan inte fick sin röst hörd, hon fick inte lov att rösta, en av anledningarna var att hon var kvinna och den andra för att hon var svart. På bara 100 år har det gått från att vara förbjudet för svarta att rösta till att ett folk röstar fram en svart människa till president, jag tycker det är otroligt. Vi får hoppas att han kan genomföra det han sagt och att han blir en bra president.

Och så godmorgon, idag vaknade jag utav en sveda i halsen :( började lite igår kväll men har kommit allt mer, såå typiskt, man blir trött, hängig och ständigt ont. fy fy fy, dock om jag fattat det rätt är vi lediga imon och på fredag så det är skönt. bara ligga hemma och läsa in all litteratur så det är klart. :p Var även inne på MQ igår och såg den mest snyggaste klänningen på länge :p prova den och den satt såå bra ;D så hag mms en bild till andreas så han får köpa den till mej :D toodoo :p nä nu har jag super brottom, skriver mer senare !

ciao !

valvaka ! obama eller mcain ?

Frureinhold.se / 04 November, 2008 - 20:03 /
0 Kommentarer

så är det igång, kommentera vem du tycker ska vinna och varför !

vad har busschafförer och tanter gemensamt?

Frureinhold.se / 04 November, 2008 - 15:09 /
0 Kommentarer

idag kunde jag verkligen inte hålla mig för skratt, först satt jag på vägen hem från skolan. Och en gubbe gick på bussen, hörde inte hela situationen men hela vägen till edet satt de och diskutera ngt och busschaffisen var så otrevlig och gjorde narr osv. det är såå vanligt känns det som, sura griniga monster. Men sen när jag gick av bussen skulle jag handla och då var det en tant och en farbror som skulle handla och även få pengar tillbaka på kvittot, dom hade visst betalat 5 kr för mycket, och sen var det tvungna att säga att det var dåligt att deras kaffe stog på samma ställe som allt det andra kaffet, det var nämnligen så svårt att hitta just deras kaffe. Give me a break, sen när de skulle gå gick tanten först lätt och så medan gubben halta jätte mycket och fick bära varorna de hade köpt. Asså skona mig från att bli en tant. bläää

kursstart !

Frureinhold.se / 04 November, 2008 - 11:17 /
0 Kommentarer

så var det kursstart igen, 15 p avklarade och nu är det genus som gäller. Är väl okej kursen håller bara på till 4 december så det blir intensivt månaden framöver.

Försövrigt så har det inte hänt så mycket, var ledig igår och gjorde inte så mycket. Åkte in till johanna vid 11 och fixa håret blev såå fint, sen tog vi en fika och skvallrade lite!! Sen bar det av till trollhättan för att handla julklappar =) nästan klar woohoo, bara tindra, tuva och jessica kvar, sen ska andreas till ikea och handla till joakim. känns så skönt för när november lönen kommer kan man lägga allt på en själv och andreas !! Så nyfiken vad han kommer att ge mig i födelsedagspresent.

nä får bli mer sen ska prata med gruppen nu, ciao !

ps: hockey igår, frölunda vann med 3-1 mot skellefteå. Skönt inför uppehållet.

massa blod och monster !!!

Frureinhold.se / 02 November, 2008 - 17:15 /
0 Kommentarer

nu var halloween över och igår var det många skrämmande ansikten ute, jag, emelie och diana skulle till studentkåren men allt börjde i min lilla lägenhet. Och att tillägga jag och diana var skolflickor, och emelie var pumpa, till sista sekund då hon också ville vara sexig och snyggare än vad hon redan är (puman själv) så vi fick slängt på henne ngr sexiga kläder och så bar det av upp till thn. Det fick bli några snappsar baileys och sprit drinkar :D röda som bloood !! efter det åkte vi till dianas killes kompisar, där man blev i tvingad mintu, bläää trodde jag skulle sluta andas, inte igen. Vid nio åkte jag och emelie in, dock var det helt dött, haha tragiskt. Det går 10 000 studenter på vår skola, lika många som på chalmers, och det var inte allt för mkt drag haha men jag emelie livade upp stämningen. Sen kom diana och elisabeth och då blev det ännu mera dans, tack för en underbar kväll studentkompisar !! får ha en fest snart igen men då i elisabeths lägenhet mohaha !!

idag mår man som man förtjänar, men andreas har tagit hand om mig, älskar dej såå mycket hjärtat bäst i världen är du !! (L)

nä inte mkt mer idag ska bara slappa och imon är jag ledig så då ska jag åka till kungälv och handla lite smått och gott :D kolla på present till andreas också så iof. borde jag åka till thn kanske. Ah får se, kanske kan få med mallan ballan !

ha en bra kväll och gå in på min hemsida och kolla in julklappar, finns något för alla !

www.jennifer.tang.marykay.se

halloween !! boohhuu !

Frureinhold.se / 01 November, 2008 - 09:59 /
0 Kommentarer

så var det halloween igen, härligt när det är sol och kallt ute, precis som det ska vara. Idag ska jag och andreas först ner till min mamma och pappa och greja lite, sen runt tio i tre kommer emelie =) ska hämta upp henne på busstationen. Och vid 4 kommer Diana =) vi ska nämnligen på halloween fest uppe på studentkåren, om det inte blir ändrade planer ska jag vara skolflicka :P

igår var vi borta hos magnus och marika hela kvällen, jätte mysigt med eld och massa gott =)

nä blir inte allvarligare än såhär, ha en bra dag ciao !