StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon

Frureinhold.se / 29 November, 2010 - 14:22 / Resor
0 Kommentarer

undra om jag kommer att vakna runt 14.00 i sverige med när jag kommer hem :p för just nu vaknar jag runt 7 mexikansk tid varje dag :p spelar ingen roll när jag går och lägger mig :p skumt.. Igår var vi och köpte lime, rom och socker. Gissa drinken ??? svin gott allafall. Dock tog de oss 45 min att hitta ngn som sålde lime. Helt sjukt, vi är i tiquilans, corona och limedrinkarnas land och ändå var det svin svårt att hitta. Men till slut så.


Vi var även ute och shoppade lite igår. Robin köpte två par jeans och ett par skor. Jag köpte 1 linne, 1 tshirt,  1 kjol och en längre tröja vit med knappar :) söt.

Nu skall vi ut och köka frukost, frågan är bara vad, vofflor har stått på schemat många dagar men börjar änna bli lite tråkigt.. Vi får se vad vi hittar, robn är sugen på nott gött, hmm svårt. :)

picture

Frureinhold.se / 28 November, 2010 - 20:59 / Resor
0 Kommentarer





nyårs stassen

Frureinhold.se / 28 November, 2010 - 03:46 / Shopping
0 Kommentarer



love love love, sjukt snygg och inte nog med det. Efter att jag köpte denna hittade vi en affär som har liknande kläder som zara :) dit skall vi gå imon :)


bilder från idag

Frureinhold.se / 28 November, 2010 - 00:39 / Resor
0 Kommentarer




kokain, hashpipe etc

Frureinhold.se / 27 November, 2010 - 23:40 / Resor
0 Kommentarer

helt ärligt tror ni verkligen att jag vill ha sån skit ?! ser jag ut som ngn jävla pundare ?? fel fel fel :p jag är ju en duktig flicka ;) skulle aldrig ta sån skit, nä uch uch!! men alla i mexico verkar tro att vi västerlänningar är pundare hela bunten. Först frågar dom om man vill köpa cigarrer, tröjor, lampor, sen när man säger no, gracias så viskar dom hashpipe, do you wanna get high eller cocain.. Jag bli sååååå trött. Nä slut på dumheterna asså.. värsta tycker jag är när polisen står ett stenkast därifrån, undra vem som bestämer. Jag har allafall bestämt mig för att bara säga nej och gå därifrån, bäst så :)

idag har vi legat och gottas oss under parasollet hela dagen :) kastat lite frispee i vattnet och druckit frappe från starbucks ;) jag ÄLSKAR frappe och starbucks :) Ja var även inne i en affär som heter soho, svin snygga klänningar där :D skall köpa en nyårsklänningen där senare. perfa att ha ngt som ingen annan har :)

sist vill jag skriva ngr ord till lilla meya som är sjuk :/ stackaren har fått magsjuka, krya på dig lillskruttan, mamma sofia är orolig :) puss !

kort från dykningen

Frureinhold.se / 27 November, 2010 - 01:56 / Resor
0 Kommentarer




ser ni rockan ??









det får räcka, finna massa mera men lägger upp senare !!

miss dee in mexico

Frureinhold.se / 26 November, 2010 - 06:45 / Resor
0 Kommentarer

Ja ni får inte missa att miss dee fortfarande lever livet :) har självklart med mig alla fina smycken ner hit :) pryder gatorna med combiné pret och prive. Nu närmar sig också julen och vill ni ge bort en riktig fin julklapp bör ni besöka en återförsäljare nära dig. I uddevalla har vi bla. pondus ;) Miss dee a girls best friend






biilderna blir lite skeva när man har sen slutartid :D men vi är s¨ååå snygga ändå :D nu skall vi nana kl är runt 12 tror jag :)

dykningen

Frureinhold.se / 26 November, 2010 - 00:00 / Resor
0 Kommentarer

detta var best ever. I morse tog vi färjan över till cozumel för att dyka. Väl där var det lite strul med vem som skulle vart och både jag och robin började tvivla på om vi bliviti lurade eller ej. men så säger en herre reinholds, och vi reagerar och går emot honom. Han ber oss följa med till hans bil, vilket vi gjorde snällt och lugnt. Satte oss i hans lilla renault clio tillsammans med två tjejer ifrån mexico och åkte en kvart utanför staden. In på en skumpig grusväg, förbi ngn tull och en liten grusväg igen. Till slut kom vi fram till en bergsknalle och det var här vi skulle snorkla. Vi provade ut lite utrustning och gick igenom hur allt skulle gå till.

Ni skall veta det att tuberna var svin tunga att bära på ryggen så jag var glad nör jag väl kom ner i vattnet. Första dyket gick kanon bra, var bara nere på 7-10 meter. Andningen kom man snabbt in i och det var bara att simma på. Kikade på massa fina fiskar och koraller. Tog kort med undervattenskameran men får lägga upp kort när vi kommer hem. Nu åter till andra dyket. Skräckdyket haha. Det började med att jag fick ändra på utrustningen och det krånglade med inandningen. Kul att det skall krångla när man skall ner på 14 meter (not) Men det löste sig och vi började simma utåt. Efter halva vägen av bara sand och öppet hav började jag bli svin trött och lite halvt panik. Det var flera gånger som jag ville ge upp och åka tillbaka, men fan i mig sa till mig att fortsätta. Till slut på 14 meters djup kom vi till ett korallrev. Super fint och med massa fina fiskar. Stannade där en stund innan vi simmade vidare. Man hörde jätte tydligt när det kom båtar på ytan och det sig riktigt coolt ut underifrån. När vi närmade oss det andra korallrevet kom en rocka simmandes bara ngr meter ifrån oss :D svin coolt asså, bara sådär huxflux :p lite ballt :) Såg även stora fiskar med massa färger :)

Ja dett var kortfattat dykar dagen, detta är något som jag verkligen vill göra om, flera gånger :) Nu skall vi duscha sen ut och dricka en god caprina :)


dyka

Frureinhold.se / 25 November, 2010 - 14:50 / Resor
1 Kommentarer

Ja idag skall vi ut och dyka :) det skall verkligen bli super skoj, vi kommer att ha två tuber var vilket är kanon :) då varar ju upplevelsen mycket längre. Hoppas att vi får se massa fina djur och att det blir som vi har tänkt oss.

Igår brände jag mig som tusan och det kliade på framsidan kroppen. Detta resulterar i lite smått panik från min sida eftersom jag hatar att det kliar. Vi gick allafall ut och slänge i oss caprina för att försöka lugna nerverna :p funkade väl sådär, men jag somnade allafall och idag får kroppen vila ifrån sol. Om inte dykardräckten släpper igenom sol förstås under vattnet :p

Det är så tråkigt att vi inte kan lägga upp kort när vi snorklade, det var så himla fint och idag lär det ju bli ännu finare. Men det är ju bara 1.5 v kvar tills vi är hemma ;) haha super gott. Hade lätt kunnat stanna här 2 veckor till, om det inte var för att vi saknar alla där hemma och att skola / ´jobb rycker i oss. När vi är pankisar sen tänker jag spendera större delen utomlands :) nice bajs :)



morning

Frureinhold.se / 24 November, 2010 - 13:47 / Resor
0 Kommentarer

eller ah för er är ju klockan kvart i två. Men här är den runt 7. Ja mitt jet lag har liksom inte gett med sig ännu. men finns det något skönare än att vakna till havets brus, solens uppgång och en super söt robin i hängmattan ?? Detta är livet och vi vill egentligen inte komma hem. Kan komma runt april - maj när snön är väck och den svenska sommaren är på g. Vi kommer helt klart åka tillbaka hit igen, det är helt underbart. Att få snorkla i korallreven, se massa fräna fiskar och bara njuta av friheten.

Visst att det är väldigt korumperat och polisen/armen går med kulsprutor på stränderna och åker bil med fullt laddade laddade vapen rätt fram. Men bortser man ifrån detta är människorna ur gulliga, gästvänliga och super goa. Jag lär mig mer och mer spanska , eller ah eng/spanska. Kan en del ord och mixtrar med dom. Träffade en kille som fixade våran snorkeltur, han hade varit i sverige i 2 månader och han var helt farsinerad över att staten betalade han för att lära sig språket :p Ja ni ser sverige, dit går en del av skattepengarna :) bra iof. men som han sa, helt sjukt. När mexico är så kommer han vara lyckligaste mannen i världen.

Jag kan inte lägga upp kort ifrån snorklingen eftersom jag glömde sladden till undervatten kameran hemma. Men jag lovar att lägga upp coola kort när jag kommer hem.

Och mirjam, smörjan funkar kanon :) lite röd under halsen men annars bruna och fina :) till och med robin som alltid blir en kräfta :) så stort tack gummsan :)

some pic

Frureinhold.se / 23 November, 2010 - 23:31 / Resor
0 Kommentarer


godmorgon

Frureinhold.se / 23 November, 2010 - 13:34 / Resor
0 Kommentarer

jennifer kan inte sova... tror att jag är lite inställd på sverige fortfarande. Läste igenom facebook och jag ser att sverige fått ett oväder fullt med snö :P trist asså, (not). Här nere är det varmt, lite molnligt igår, men ändå sol in i mellan. Super varmt och skönt vilket jag är kanon glad över. Gick nog fram och tillbaka på stranden igår 4 ggr, man får liksom inte nog :) Mexikanarna är super trevliga, lite tjatiga men tur man kan ordet no porfavor :p hjälper till viss del. Jag försöker beställa på spanska, vilket går bra. Problemet är att dom fortsätter snacka spanska och då är jag körd :)

Hittade ett par super snygga converse igår, höga med varmfoder :D sånna måste jag bara ha. Skall gå dit innan vi åker hem och köpa. Skrev jag det igår att vi skall ut och dyka på torsdag ?? så jädra coolt, två tuber har vi var och vi skall ut till cozumel :) super nice



nu skall vi gå ut och gå en promenad till starbucks och dricka gott kaffe :) hörs senare :)

framme

Frureinhold.se / 22 November, 2010 - 19:59 / Resor
2 Kommentarer

ja nu är vi framme och det har minsann varit en sjukt jobbig resa haha. Skall berätta i korthet.

Börjar med landvetter, kommer till flygplatsen med minitaxi, körde som en galning och varnade oss för galna människor. Kommer allafall in och käkat god frukost för 200 :- galet vad dyrt men snuskigt gott :D nu är det semester. Sätter oss på planet och robin somnar innan planet än han lyfta. Jag somnade strax där efter.

London, nu kommer vi till den roliga biten. I tullen blev jag stoppad av att jag hade läppglans, primer och minrealpuder. Det tog mig 20 min att komma igenom, ngr oroliga engelsmän och jag kände hur kroppsvisiteringen var nära :p Väl igenom tullen skulle vi hitta american airlines flight och det första jag möter är, i mina ögon en taliban och ah dum som jag är råkade jag nämna de första bokstäverna i tali... innan robin röt att jag skulle vvara tyst :p framme vid disk gick allt bra, inga direkta problem. Jag , med minst hjärna i världen skämtade lite om USA icg deras regler och kommenterade frågan kring om man hade ngr bomber med sig :p samma sak igen, robin bad mig att vara tyst :D haha ooppssii. Kom på planet och nu väntade 9 h flygresa. Blääää

Framme i Miami, sjukt kul att få vara på americansk mark. Gick utanför flygplatsen endast för att kunna säga att jag varit där :D Här var vi tvungna att hämta bagage och checka in på nytt. för er som inte varit i miami airport, sinnes vad stor den var. Fick åka skyline för att komma till vår gate. Men allt gick bra, kl var runt 2 hemma i sverige och vi hade varit vakna i 24 h. Snark.

Planet till cancun gick bra, mkt turbulens, men vi var så galet trötta att vi somnade igen. Samma som i miami måste man fylla i massa papper vilket är av säkerhetsskäl. Vi fick papperna på spanska och robin tittar nervöst på mig; kan du spanska :D haha jag kan lite spanska så allt löste sig :D Nu hade vi landat, hittat våra väskor som kom på 1 sec och sen var det bara att hitta en taxi. På cancun flygplats har ett flygbolag monopol på taxi ifrån flyplatsen, vilket innebar rövarpriser :D men vi kom ju fram lätt, galna poliser och sjuka regler :D

Idag har vi strosat runt, bokat dykar set på cozumel på torsdag och blivit erbjudna knark av 10 olika gubbar.. Helt sjukt, så fort man går förbi en affär sp viskar dom hash, marijana, heroin. vi går bara därifrån och lossas som om vi inte hörde. :) lugn mamma vi är försiktiga :) nu skall vi ner till havet :) hörs senare


Tack vare smink tog det oss 20 min i tulle...

Frureinhold.se / 21 November, 2010 - 10:08 / Vardagen
2 Kommentarer

foto0999 (MMS)

Tack vare smink tog det oss 20 min i tullen massa galna tullpersonal och inte nog med det jag råkade nämna bomb vid incheckning robin Är rätt sur tihi ;)


Hello:) nu har vi lämnat bilen i fastighet...

Frureinhold.se / 21 November, 2010 - 04:15 / Vardagen
0 Kommentarer

foto0998 (MMS)

Hello:) nu har vi lämnat bilen i fastigheten i göteborg och väntar på taxi som tar oss till landvetter:) svin trött ha ha men får äta frukost i london, inte fel:) hör av mig när vi landat kram


tick tack on the...

Frureinhold.se / 20 November, 2010 - 23:04 / Foto
0 Kommentarer

lite bilder då på en utråkad jennifer som vill åka nuuuuuuu :p




miss dee örhängen :D the one and only :D


webcam

Frureinhold.se / 20 November, 2010 - 21:00 / Resor
0 Kommentarer

följ oss i mexico via olika webcameror :D svin skoj asså

http://www.playa.info/webcam-playa-palms.html

http://www.playa.info/webcam-playa-palms-2.html

http://www.playa.info/webcam-hotel-cielo.html

http://www.xamanhainfo.com/webcam

time to go?

Frureinhold.se / 20 November, 2010 - 10:51 / Resor
1 Kommentarer

nä inte än, men nu är det inte långt kvar innan vi skall åka. Ligger och gosar med macy i sängen till vinterstudion. Jag är ju sånt fan av vinterstudion, vi har så många duktiga skidåkare så det är super skoj. Självklart drömde jag mardrömmar om mexico inatt, mitt vanliga jag. Men det är inte bara att åka, vi skall byta flyg två gånger och jag är helt ny med detta. Robin är erfaren, men jag är van att åka samma flyga hela vägen, kanske mellanlanda och tanka men inget mer. Så nu förlitar jag mig helt på min prins :D Men jag lovar att jag skall försöka blogga så mkt som möjligt nu när jag är borta. Men ni skall veta att det är inte prio ett, jag skall njuta av ledigheten och mysa med mitt allt !!


födelsedag ?

Frureinhold.se / 19 November, 2010 - 20:09 / Shopping
1 Kommentarer

Jo minsann :D jag kommer ha födelsedag ända fram till den 7 dec nu :D började från och med idag :D åh jag är så jädra glad, ni vet dom skorna jag pratade om ?? dom fick jag idag av min prins. Asså det går inte att beskriva hur glad jag blev. Slängde på mig dom direkt och la mig i sängen, sen dess har dom suttit på :D

Mod. 463, ROOTS

Jag dör av kärlek :D haha helt besatt

Nu är det idol, vem hejar ni på ?! jag hejar såklart på jay och minnahhhh dom äger så hårt !!!


köket

Frureinhold.se / 19 November, 2010 - 07:02 / bröllop
4 Kommentarer




det tar sig :D bara lite lister och skit kvar, sånt som är så skoj :/


jag vill inte till skolan idag :( det snöar och jag hatar att köra i snö, vill liksom inte dö nu två dagar innan mexico.. tycker extremt synd om mig haha. Borde nästan ta traktorn till skolan bara för att hahah Hade du gillat det jennifer att bli skjutsad i en traktor till skolan haha :D Som sagt idag är det fredag och seminarie igen, lite små segt om ni frågar mig, diskutera och reflektera är väl okej. Men jag är inte alls i fokus, mitt fokus är på vita stränder och vaaaaarmt :D


sofia laitinen

Frureinhold.se / 18 November, 2010 - 19:07 / Vardagen
1 Kommentarer

Ibland önskar jag bara att Jennifer kunde bo närmare oss!
Att jag kunde sätta mig i bilen och vara hos henne på ynka 25min eller något.
Hur amazing hade inte det varit?

Att Jennifer kunde knacka på min dörr bara en vanlig ef och ge mig en kram.
Jag kunde bjuda henne på kaffe och jag kunde krama henne en gång till!

Jag vill beställa ett plan. Ett plan som kan ta mig till mizztang,
för just ikväll vill jag bara ha en kram av dig.
Du kan få mig glad på 2sek och få mig att skratta på 3sek.

Vi träffas alldeles för sällan, jag saknar dig nått otroligt.
När många vänder ryggen till finns DU alltid där.
Flytta hit, kom och krama mig.
Jag älskar dig unge!

hur söt får man lov att bli ?! allt det du skriver hjärtat känner jag med <3


tala samma språk

Frureinhold.se / 18 November, 2010 - 17:56 / Vardagen
0 Kommentarer

det gör verkligen inte jag och sören haha. Jag är världens pedantaste människa och sören är no tvärt om. Varje gång jag mockar hans box vänder jag upp och ner på allt. Han gör tvärt om, tror fan han går och bajsar hela tiden. Det är bajs verkligen överallt, helt hopplös. Dock så talade vi samma språk idag under ridturen. Vi tränar ju på galoppombyten och det har väl gått sådär kan jag la säga. Men idag på rakspår på åkern så pussade jag och bad om byte och vips så bytte han. Klockrent också :D snacka om skoj :D Blev så paff att jag inte visste vad jag skulle ta vägen haha. Så nu är det bara att fortsätta träna så sitter den biten också :)

Idag var jag som sagt sista dagen på praktiken och det har ju inte varit så många dagar men man är ju redan helt såld på dom små barnen :) Får åka och hälsa på dom snart igen. Efter mexico då såklart och mellan allt plugg och jobb. Låter som en lugn jul för mig, feting not ! Dock är nästan alla skolarbeten klara så jag slipper plugga så mkt där nere. Hade nog blivit svårt att kunna fokusera med så mkt gott att dricka och göra :)

Ni missar väl inte alla erbjudanden ifrån miss dee ?! gå in på fans sidan på facebook och var med i utlottning av supersuper fina smycken :D Tro mig ni kommer inte att bli besvikna :)

time to..

Frureinhold.se / 18 November, 2010 - 08:22 / Foto
0 Kommentarer

goooo. Måste åka nu men slänger in två kort som ni kan kika ¨på tills nästa inlägg kommer ;) vet hur nyfikna ni är mohaha



Mexico

Frureinhold.se / 17 November, 2010 - 21:36 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja det är väl ingen som kan missa att jag skall till mexico på söndag och jag måste erkänna att jag har lite resfeber. Men det släpper la snart, skolan tar mkt tid och praktiken så tiden går fort.

Idag på eftermiddagen har jag varit tillsammans med Eva och Mirjam, jisses vilka underbara tjejer. Vi är ett sånt gott tjejgäng och jag är otroligt glad över att få lära känna så goa människor. Vi planerar ju för fullt för vårat wellnes center haha, jag på hälsa, mirjam på träning och eva på marknadsföring :D ser ni hur perfekt det är ?? sen har vi ju tre underbara män som är händiga på olika sätt :) tänk er bootcamp här ute vid havet, 5 veckor psykisk och fysisk träning ?! sounds lovley !! Tur vi har ngr år på oss, vi är ju bara unga än så länge.

nam nam just nu sitter jag kladdkaka och grädde med smak av baylies :D åh så gott asså :D är helt lam i kroppen, undra varför. Äter ju massa vitaminer och energi men ändå är jag trött :/ tror jag är i behov av en resa nu, och ja, jag kommer att blogga ifrån resan :)

godmorgon

Frureinhold.se / 17 November, 2010 - 07:40 / Vardagen
1 Kommentarer

hello alla underbara läsare. Sitter just nu i köket och trycker i mig två rostmackor och the :) så himla gott när det är 600 minusgrader. Blää asså, men idag skall jag till skolan och ha seminarie. Måste komma ihåg att skriva ut arbetet med :p hade ju varit rätt typiskt om man kom dit utan ngt paper,riktigt dumt. Så nu måste mitt hjärnakontor hjälpa mig att komma ihåg innan jag åker. Skall fota köket ikväll med, nu börjar små pillet bli klart med :)

macy står bredvid mig nu med och gnyr. Hon var ute nyss och fick välrdens skällatack så hon fick gå in igen och nu vill hon bara ut. Lillskruttan har en mkt ljus stämma, men hon måste sluta få sånna hysteriska atacker. Djuren har ju precis hunnit vakna, snacka om att bli super väckt. Hade det varit tvärtom hade macy blivit super sur, hon är en riktig sjusovare. Så hon får tänka sig lite för ;) Gud vad jag kommer att sakna henne asså, fy bubblan. 2.5 veckor utan min bebis. Vet inte hu jag skall stå ut, men hon är i trygga händer. Nä nu måste jag åka, så vi hörs senare :)


beauty bay

Frureinhold.se / 16 November, 2010 - 18:25 / Vardagen
0 Kommentarer

Sjukt bra sida, för er som inte trodde på den kan ju läsa detta en extra gång ;) för idag fick jag hem mina produkter :) Super duper skoj :) jag är även super nöjd och imorgon får den nya primern visa vad den går för.

Idag har jag som sagt varit på bokenäs förskola och praktiserat. Det gick lika bra som vanligt :) dom är ju så underbara att man nästan avlider asså haha.

har inte överdrivet mkt att skriva för tillfället, skall plugga och så innan hockeyn börjar :) skoj med frölunda mot SAIK :) håll tummarna för vinst, vi behöver det otroligt mkt :) Imorgon är det skola med seminarie, det är därför jag måste plugga lite. Sen är det inte nog där, på fredag skall vi ha läst två böcker och skrivit tre sidor ;/ suck asså haha. Men snart är det semester och då har jag bara 1 seminarie som jag missar och rapporten såklart. Men det kunde ha varit mkt värre :) så nu är det bara till att njuta :)

LOVE

Frureinhold.se / 15 November, 2010 - 20:32 / Vardagen
2 Kommentarer

Wordle: JEN


julkampanj

Frureinhold.se / 15 November, 2010 - 20:14 / Tävlingar
0 Kommentarer


oops, lite nervigt innan man såg vad orsaken var

Frureinhold.se / 15 November, 2010 - 19:58 / Vardagen
0 Kommentarer

Sju döda i hotellexplosion

Minst fem kanadensiska turister och två mexikaner dödades på söndagen i en gasexplosion på ett lyxhotell i mexikanska Playa del Carmen vid den karibiska kusten, nio mil från Cancún. Explosionen slet sönder hotellets restaurang.

Ett barn fanns bland de som omkom och 17 människor skadade, två av dem allvarligt.

Myndigheterna sade att allt tydde på att gas samlats under restaurangens golv.

De två mexikanerna som dog tillsammans med de kanadensiska turisterna var en guide och hotellets säkerhetschef. Sju av de 17 skadade var kanadensare, två amerikaner och åtta mexikaner som arbetade på hotellet.

Myndigheterna trodde att ruttnande kompostavfall i en 120 kvadratmeter stor ficka under en del av hotellet hade skapat gasen som exploderade.


must have

Frureinhold.se / 15 November, 2010 - 19:25 / Music
0 Kommentarer

Mod. 463, ROOTS
love them, önskar mig dom riktigt hårt i present :D


Måndag

Frureinhold.se / 15 November, 2010 - 18:47 / Music
0 Kommentarer

Idag har jah varit på dagis :) riktigt mysigt att träffa alla underbara barn igen. Jag hade verkliken saknat dom, och jag tror att de hade saknat mig lite allafall :) kan ju alltid önska det :D Jag var där ifrån halv 9 till 3, helt okej start på min praktik. Jag fick även ut massor utav de frågor som vi skall få besvarade under tiden. Imorgon skall jag dit igen, men då blir det en hel dag :)

tänker ladda upp lite go musik :)


söndag

Frureinhold.se / 14 November, 2010 - 22:58 / Vardagen
5 Kommentarer

ja det är inte förän nu som jag är duktig nog för att blogga. Men jag har inte haft tid, helg för mig är alltid väldigt upptagen. Idag är det, som alla vet, fars dag och vad gör man inte?! jo åker till pappa såklart :p åt super god mat och umgicks. Han fick ett lottpaket som 90 % av sveriges pappor fick idag ;) men utav joakim fick han en stadsbok, super intressant. Massa stora städer och info om dem. Sån skall jag nog önska mig och en vinbok. Jätte intressant att lära sig allt om viner, har liksom blivit en vinfantast. Just love it !!

Imorgon skall jag på praktik, skall till mina favorit barn på bokenäs förskola :) det skall bli så himla skoj, saknar dom så det är sjukt. Jag läser till hälsovetare och läser just nu en kurs om pedagogik. Så vad passade inte bättre än att vara på en förskola och arbeta som hälsopedagog. Jag har ju varit där massor förut och vet att dom arbetar jätte bra med dom frågorna :)
Ni missar väl heller inte att om en vecka vid den här tiden i mexico sitter vi på stranden och myser :) oooo yyeeeaahhh I love it !! redan börjat packa, blev så sugen förut haha patetiskt. Men denna gången skall jag packa tunt (A) wish me luck !!


nämen oj då ?! köket i gbg ser väldigt likt ut vårat i uddevalla :p fattar ingenting ;)


utlottning av novembers Miss Dee look

Frureinhold.se / 13 November, 2010 - 21:26 / Tävlingar
0 Kommentarer

Missa inte att vara med i utlottning av månadens miss dee look !! super snygga smycken, som man bara inte kan motstå.


more kitchen

Frureinhold.se / 13 November, 2010 - 20:57 / bröllop
0 Kommentarer










lite bilder är alltid kul att lägga upp :D jag får återkomma med bilder ifrån dopet för minneskortet är hos alex och sanna :) Eller ah Ellie bus är det som har minneskortet :) hon var så himla duktig idag, grät inte en skvätt och såg så himla söt ut :D


Nu Är vi på väg hem från dopet. Ellie fick...

Frureinhold.se / 13 November, 2010 - 18:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu Är vi på väg hem från dopet. Ellie fick så mycket fina paket och hon var super snäll hela dagen:) vi satt och pratade om giftemål osv och då sa min bror att han skall gifta sig 2014 och sa pratade vi om jämna datum så som 10-10-10 och då så anna hans tjej utan att tänka. Ja men vad bra 14-14-14, hm hur tänkte hon nu? :-)


vah?!

Frureinhold.se / 12 November, 2010 - 21:00 / Shopping
2 Kommentarer

ja så sa robin när jag kom hem från spa shopen på jobbet. Men vad skall man göra ?! det är ju mexico om en vecka och då måste man ju ha bra solskyddsprodukter :p sen att det kostar 800 :- för två produkter, en liten och en stund är väl inte så väsentligt ?? :D skall det vara så skall det vara ordenligt ;)



nice as hell, hoppas nu att dom är bra :P men jag litar på dig Mirjam ;)


Miss Dee

Frureinhold.se / 12 November, 2010 - 18:00 / Tävlingar
0 Kommentarer

kolla vad som kom hem i min brevlåda idag :) fantastiska Miss Dee, är smyckena to die for ??? jag älskar dom, och det borde ni också göra, om ni har ngn som helst smak.




Såhär mådde prinsen igår kväll, stackarn h...

Frureinhold.se / 12 November, 2010 - 10:22 / Vardagen
1 Kommentarer

foto0986 (MMS)

Såhär mådde prinsen igår kväll, stackarn hade fått Kolik och hade jätte ont. Nu Är det mycket bättre, han går i en sjukhage. Veterinären ringde till och med och frågade hur han mådde, kändes väldigt bra. Som att hon verkligen brydde sig:)


lever i den här tröjan

Frureinhold.se / 11 November, 2010 - 14:07 / Shopping
3 Kommentarer

love it, bästa köpet på länge. Jag bara älskar min stickade tröja ifrån Carlings, har på mig den så ofta jag kan haha vadå grooowwwss men när man är hemma och grejar är det skönt med ngt stickat (som ej sticks)



ur snygg, vill ha mera i olika färger, får besöka carlings när jag kommer hem ifrån mexico, dom har mkt fin fint där asså :D Nu skall jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch för jobb :) skall bla. jobb med min lilla favorit idag med, Mirjam och jag har verkligen bara skoj när vi är tillsammans. Kul att träffa ngn som är så genomsnäll, ärlig och ingen backstabin bitch. Henns utstrålning är fantastisk och det är sånna som henne som gör folk till förebilder. More like that pleace !!


som sagt genomsnäll och ärlig !!


Torsdag

Frureinhold.se / 11 November, 2010 - 11:49 / Vardagen
2 Kommentarer

Ligger och kollar på tyra banks show, hon är verkligen wonderwomen. Hon har verkligen gjort allt och ändå är hon så hel, om ni förstår mig rätt. Hon är/verkar så underbar, snäll, omtänksam, ''naturlig'', vacker, rolig och sig själv. Det framstår så i tv och efter att ha följt henne i filmer, talkshows och top model. Men klart att hon kan vara anorlunda, men den uppfattningen som jag har fått verkar hon helt fantastisk.


Sen är även chris rocks med i dagens show och han är ju helt underbar han med :) så extremt rolig och trevlig :)



Idag är det plugg och jobb på schemat. Är rätt slö och extremt kall, måste också greja lite i köket, dock skall jag bara lägga in saker i lådorna :) Så det är inte jätte avancerat, men man skall ju hinna med allt. Skjuter hela tiden plugget framför mig, det är liksom inte skoj :p eller jo klart det är skoj, men jobbigt när man skall plöja igenom massa böcker. Blir så gnatigt.

På tal om köket igen, vi fick ju instalerat hällen igår och jag har än inte fått chans att inviga den. Men det är en inductions häll, vilket är spännande. Jag har själv aldrig haft ngn men mamma o pappa och robins föräldrar har en. Grymt att man kan värma upp plattorna på 1 sec typ :D Får laga ngt senare så jag kan testa. haha undra om man kan bli mer exalterad än jag på ett nytt kök :D men jag älskar det och är så super glad över att det snart är klart.

köket

Frureinhold.se / 10 November, 2010 - 23:20 / bröllop
1 Kommentarer

taadaa nu har vi ett fungerande kök (nästan) bara vatten som fattas, men det löser vi imon. Hällen, ugnen, micron och bänkskiva är nu klara. Vilket jobb, med rätt passform och försiktig med sågen :) Men som sagt nu kör vi med vatten och alla 6000 lister och spottar :) svin nice, love att ha en kille som är elektriker :p såå händig med ljussättning.




ja återigen får jag säga att det tar sig :D wihooo:)

Macy och Duchess

Frureinhold.se / 10 November, 2010 - 23:13 / Foto
0 Kommentarer





fortsättning följer

Frureinhold.se / 10 November, 2010 - 13:46 / bröllop
9 Kommentarer

Ja nu uppdaterade jag inget igår angående köket, men det var för att det inte skedde jätte mkt :p mest lite luckor och fyllor. Men idag har jag börjat foga, första gången i mitt liv och det var svin svårt. Men jag blev nästan helt klar, fogen tog slut så jag får göra klart ikväll. Baby får köpa med sig mer hem :) vi skall nog också fixa bänkskivorna idag med, super skoj. Sakta men säkert går det framåt, det är finliret som nästan tar mest tid. Allt pill som bli, vatten dit och el dit. Men jag tycker ändå att vi gjort super bra ifrån oss, fick hem köket för en vecka sedan och då hade vi inte ens börjat riva det gamla :) och förhoppningsvis är vi klara innan helgen är slut eller i nästa vecka :D impade eller ? :D haha jag är !!


innan avtorkningen :)


Shit skall man börja packa snart tro ?! det är ju bara 1.5 vecka kvar innan vi åker, hmmm, nä jag väntar nog ett tag till :p skall packa lätt den här gången, varje gång lyckad jag alltid ha övervikt redan innan jag åker, fattar inte hur jag lyckas. nä denna gången skall jag packa lätt, hellre köpa ngt skoj där nere i så fall. Robin envisas också med att packa ner ett klädbyte i handbagaget. Om ni undrar varför så är det för att robins väska alltid försvinner när han skall åka långresor med mellanlandning. Jag får väl göra som han säger så kanske vi slipper att väskorna försvinner :D

Jahaja, såhär ser det ut nu, suck ge mig m...

Frureinhold.se / 09 November, 2010 - 22:32 / Vardagen
0 Kommentarer

foto0985 (MMS)

Jahaja, såhär ser det ut nu, suck ge mig mexico:)


beauty buy

Frureinhold.se / 09 November, 2010 - 22:32 / Shopping
2 Kommentarer

dessa är snart påväg hem till mig :D





nice asså :D love it !!

söta sören

Frureinhold.se / 09 November, 2010 - 16:55 / Foto
1 Kommentarer


Fy tusan vilket väder asså, kom till skola...

Frureinhold.se / 09 November, 2010 - 09:24 / Vardagen
1 Kommentarer

foto0980 (MMS)

Fy tusan vilket väder asså, kom till skolan precis i tid och då åkte jag en halvtimma tidigare. Suck. Men mysigt med snö, hästarna tyckte väl sådär men vad skall man göra. De har bra och varma täcken på sig och extra hö:) för alla er som gillar smink som Är av den dyrare sorten skall gå in på beautybay.com super bra priser:)


brr

Frureinhold.se / 09 November, 2010 - 07:22 / Vardagen
1 Kommentarer

ja som i större delen av sverige så snöar det idag och jag skall snart till skolan, önska mig lycka till. Får köra försiktigt och hoppas att övriga trafikanter gör detsamma. Hör av mig när jag kommit fram. PS:idag fick hästarna ta på sig varma, super varma kläder :p Dom såg så nöjda ut i sina nya vintertäcken. Speciellt sören eftersom han har reflexer i form av prickar :D super söt nyckelpiga. Men det var på tiden nu, blåser, snöar och är svin kallt.


Camilla

Frureinhold.se / 09 November, 2010 - 07:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja som ni ser har jag en ny design på bloggen och den som jag får tacka till detta är underbara Camilla. Jag är så himla nöjd, så ett stort tack till dig :) Gå in på hennes blogg och kika, finns mycket fint där :)

En mammas dagbok

macy

Frureinhold.se / 08 November, 2010 - 20:55 / Vardagen
2 Kommentarer

hatar att renovera, ingen har tid att vara med henne 24/7, så extremt sällskapssjuk. Just nu ligger hon på skruvdragan så att man inte missar henne. Och om hon inte ligger på skruvdragarn, står hon precis bredvid och puffar lite eller bara glor :D såå söt :) Hon har en sån stor personlighet.



köket

Frureinhold.se / 08 November, 2010 - 18:21 / bröllop
3 Kommentarer




ny design

Frureinhold.se / 08 November, 2010 - 18:21 / Vardagen
0 Kommentarer




Miss dee princess

Frureinhold.se / 08 November, 2010 - 13:58 / Tävlingar
0 Kommentarer



and more

Frureinhold.se / 07 November, 2010 - 20:55 / Vardagen
5 Kommentarer






looking goooooddd :p ingen fog i än, därför det kan kännas kantigt, men fy vad fort det går :D stolt över osss asså

more pics

Frureinhold.se / 07 November, 2010 - 12:42 / Vardagen
3 Kommentarer





bild update

Frureinhold.se / 07 November, 2010 - 11:48 / Vardagen
2 Kommentarer


blanda gips

med inget kök blir det varm oboy på grillen :p smart drag


macy och poke gottar sig :)


Gipsa

Frureinhold.se / 07 November, 2010 - 10:37 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu skall jag inte göra er besvikna på dålig uppdatering ;) Just nu står min prins och gipsar igen en spårning som vi fick göra för att fälla in el. Vi skall ju ha massa fina spottar och dylikt och då vill vi inte ha utanpåliggande kabel. Så not nice haha nädå helt okej det med, men har man en man som är elektriker (en super bra sådan) kan man ju lika gärna göra det nice. Dont you think ?!
Det är även snart dags för ny design, spännande va ?? jag vet att det kommer bli så himla fint. Idag är det även strålande sol ute, runt 0 på termometern. Friskt och härligt, kan man sammanfatta det som. Såhär hade det fått vara hela vintern, fast med lite snö också :)



det var endel snö förra året :P

tillägnat Jennifer

Frureinhold.se / 06 November, 2010 - 22:47 / Vardagen
0 Kommentarer

för er som tror att vi latar oss kan ju få en redogörelse på vad vi gjort idag. Först jobbade jag natt och kom i säng runt 2, upp kl 9 ner till stallet, mocka och fixa allt för hästarna. In igen, duscha, väcka robin fixa iordning mig och sen åka vid 11. Hem till mamma och pappa, lämna macy heja snabbt och till ikea. Bränna 3000 :- på roliga köksgrejer och annat tjaffs. Därifrån till hornbach, bränna ytterligare 3000 :- på mosaik som vi skall kakla med imorgon i köket. Sen åka in till stan, parkera vid liseberg, gå på hus och hem mässan, upptäcka champange baren :D just my luck, smaka på massa goa viner och dylikt. Efter det åkte vi upp till heaven 23 äta god mat och dryck för runt 900 :-. Så för er som tycker att vi har tagit det lugnt såhär på en lördag kan ju tänka om, för att inte tala om summan vi kastat på otroligt roliga saker, så har vi även varit igång ända fram tills nu :D 22.39 så här kommer kort ;)



btw vi ser nu på filmen 23 och idag har vi varit tillsammans i 23 månader, hmm scary ?!





alla understommar på plats (utom diskmaskin och högskåp


underbar mosaik :D




1 år och 11 månader firar vi på heaven 23:...

Frureinhold.se / 06 November, 2010 - 16:55 / Vardagen
1 Kommentarer

foto0977 (MMS)

1 år och 11 månader firar vi på heaven 23:) mysig middag, gott vin och trötta fötter efter hus och hem mässan:) vad gör ni såhär på en lördag kväll? :)


Så här fint har robin gjort under tiden ja...

Frureinhold.se / 06 November, 2010 - 16:44 / Vardagen
0 Kommentarer

dsc_0182 (MMS)

Så här fint har robin gjort under tiden jag jobbade. Bäst Är du hjärtat:)


brown

Frureinhold.se / 05 November, 2010 - 14:37 / Vardagen
6 Kommentarer



Kolla vad jag hittade:)

Frureinhold.se / 05 November, 2010 - 12:42 / Vardagen
6 Kommentarer

foto0975 (MMS)

Kolla vad jag hittade:)


new haircolor...again

Frureinhold.se / 05 November, 2010 - 11:46 / Vardagen
3 Kommentarer

oopppssiii I have done it again, My hair has a new haircolor ;) love it !! haha jag kan verkligen aldrig bestäma mig, men nu är det gjort och jag är super nöjd. En härlig toning och en helt ny look !! Får lägga upp kort sen ;)

smakprov, det kommer mera sen :D


köket

Frureinhold.se / 04 November, 2010 - 22:12 / Vardagen
6 Kommentarer

vad skall jag säga, welcome to hell ;)



ja så här ser det ut, mitt i allt renoverande :p inte så skoj kanske, men vad fint det kommer att bli :)

Macy är rätt trött på renoveringen och vill hellre mys med sin elefant :D hon älskar verkligen den elefanten :)

julkampanj

Frureinhold.se / 04 November, 2010 - 19:08 / Vardagen
1 Kommentarer


ny design

Frureinhold.se / 04 November, 2010 - 16:25 / Vardagen
2 Kommentarer

Jag behöver en ny design och är villig att betala för den som hjälper mig :D så snälla kom med förslag :D headern vill jag ha som jag har, men det är allt runt om kring :D så för er som gillar att greja med design och få betalt för det, skriv en kommentar :) sjävklart blir man länkad :D


and more....

Frureinhold.se / 03 November, 2010 - 21:15 / Vardagen
1 Kommentarer



bye bye old kitchen :D


tillfällig förvaring. Men jag är riktigt nöjd, alla paket som är skruvbara är fixade, nu är det bara det tunga kvar. Kör hårt så är v i snart klara :D vi är ett bra team, stolt som tusan just nu :D


fortsättning...

Frureinhold.se / 03 November, 2010 - 18:28 / Vardagen
1 Kommentarer



kolla så mkt vi fott gjort :D om det bara hade varit att sätta upp det, men jag glömde en liten ytte pytte liten detalj, vi måste riva det andra köket. Suck...... snacka om uppgivenhetskänsla haha


men jag är glad ändå, trots att jag slått mig på tummen :'( :P

nu börjar det

Frureinhold.se / 03 November, 2010 - 16:29 / Vardagen
1 Kommentarer

japps nu sätter köksbygget igång :D yeeeiii




ja ni lär ju knappast vara avundsjuka haha shit vad mkt lådor :p men gud så skoj, nu köööööör vi :D


Nattens blogg blev

Frureinhold.se / 03 November, 2010 - 11:05 / Vardagen
3 Kommentarer

Ja här är nattens blogg, alla har ju dagens och veckans blogg. Jag kände att vi behövde en ny variant, så trummmvviiirrrveeelll för .......


http://missyemelie.blogspot.com

Stort grattis :)


Nu har köket kommit:-)

Frureinhold.se / 03 November, 2010 - 10:33 / Vardagen
1 Kommentarer

foto0973 (MMS)

Nu har köket kommit:-)


Nattens blogg

Frureinhold.se / 02 November, 2010 - 21:40 / Vardagen
9 Kommentarer

Missa inte nattens blogg, skriv en kommentar i form av, I'm in och du är med !! Dont miss !!


godmorgon

Frureinhold.se / 02 November, 2010 - 07:13 / Vardagen
14 Kommentarer

Snark, gud vad jag somnade tidigt igår. Redan vid 22 tiden så slocknade jag. Jag skulle ''bara'' lägga mig på sidan en stund för att jag hade så ont i ryggen och vips, shaaaaa pschuuuuu. Sten sov och vaknade inte förän 5 i morse då robins klocka ringde. Dock låg både han och jag kvar till kl kvart över 6 :D Snacka om super gott. Inte lika gott att gå ut till stallet, det var nämnligen frost ute :/ blää kallt kallt, men så länge det inte regnar är jag nöjd.
Jag kommer säga detta mer än en gång dessa tre år som kommer. Men gud vad jag älskar min utbildning, jag har skapat en helt ny filosofi, nya levnadsvanor, ja ett helt nytt sätt att tänka. Folk frågar mig om råd och tips :) I love it !! Man känner sig på nott sätt lite nödvändig, vilket jag tror att alla människor behöver känns ibland.
igår var det pilates igen och min underbara mirjam som håller i kursen är en riktig pärla. Hon kommer i från dalarna och har den där lugna och underbara dialekten. Han är sympatisk, glad, sprallig, busig och helt underbar. Så jädra glad att jag träffat henne. Imorgon skall vi ta en låååååååååång fika och diskutera alla världsproblem hahah allafall dom som är här i bokenäs :D Skvaller är det bästa, dock finns det inte så mkt, så det blir väl mest hälsoprat :)Men sånt är ju som sagt super skoj också.
Förutom fika imorgon så kommer även vårat kök :D Så himla glad, ett helt nytt fräscht kök, det enda vi behåller är kyl och frys annars är allt nytt :D åååhhh jag är såå glad, nu skall bara allt plockas ihop och sättas upp, kakla och dona, dra fram lite ny el osv :D Tur min man är elektriker :P Han är nog den händigaste mannen jag känner, han fixar allt, spelar ingen roll vilka utmaningar man ger honom, han bara löser det :p Bäst är du !!

new bag

Frureinhold.se / 01 November, 2010 - 20:08 / Vardagen
6 Kommentarer

Eva fick min nya väska heta och det är ju precis det jag heter i andra namn :D bra combo


snygg skolväska och bra till handbagage när vi åker till mexico :)


Miss Dee nytt

Frureinhold.se / 01 November, 2010 - 15:52 / Vardagen
1 Kommentarer


passa på att köpa fina julklappar till dom små prinsessorna :)

Miss Dee

Frureinhold.se / 01 November, 2010 - 07:23 / Vardagen
3 Kommentarer

En liten snabb uppdatering kring Miss Dee, ni har väl inte missat alla snygga halsband och armband :) Allt i samma stilrena stil som ringarna. På tal om ringarna så säljer dom som smör, vilket är kanon roligt, det är först då man inser hur extremt eftertraktade dom är. Så passa på att inhandla årets julklapp, Miss Dee - A girls best friend !!


Jag bara älskar detta halsbandet, galet snyggt :)