StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Lite tjatigt

Frureinhold.se / 30 Juni, 2013 - 21:32 / Vardagen
0 Kommentarer

Men jag måste lägga upp den banner jag fick på mailen :) nu är det snart dags ;) ooooooktober !


Klipper luggen

Frureinhold.se / 30 Juni, 2013 - 21:19 / videor
0 Kommentarer

Hur söt får man lov att bli :) säger till och med tack i slutet <3


Lockar

Frureinhold.se / 30 Juni, 2013 - 21:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag älskar verkligen lockar. Idag var vi på kalas och då måste man ju ha lockar :) blir bättre blogg imon :)


Hailey visslar

Frureinhold.se / 30 Juni, 2013 - 16:38 / videor
0 Kommentarer


more pics

Frureinhold.se / 29 Juni, 2013 - 19:52 / Resor
1 Kommentarer

 
 
 

Ny stol

Frureinhold.se / 29 Juni, 2013 - 19:31 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är vår tjej en stor tjej. Vi har nämnligen bytt bort barnstolen mot en matchande vuxenstol i juniorstyle. Jag tycker det är en rolig ide av ikea att designa de vuxnas stolar till barn. Vi köpte även en dyna att lägga på så hon inte glider runt så lätt. Sen blev det de gamla vanliga, ljus etc :p Vi passade även på att äta lunch vilket allti uppskattas. Vi åkte ju till uddevallas ikea bara för att se hur det ser ut. Tycker det var jätte fint och välplanerat. Efter ikea åkte vi till bauhaus och köpte en sänglampa till hailey. Jag hade egentligen velat ha samma som den vi har i taket och fönstret, men tyvärr hade de utgått. Istället blev det en av samma märke fast med ugglor på. Det blev fint det med. Vi tog även en tur ut till vårt gamla hus och hämtade en lampa samt dynorna till stolarna.
 
 
__________
 
För er som missade att köpa er biljett till hälsoeventet får tyvärr satsa på att åka nästa gång, för nu var de slut. Lite drygt 1 dygn tog det, hur sjukt är inte de ?! 
 
--------------------
Btw vad tycker ni om haileys sovstil ;) imorse innan pappa vakna !
 
 
 
 

Nya skor

Frureinhold.se / 29 Juni, 2013 - 11:14 / Vardagen
0 Kommentarer

Diggar mina nya tant/häst skor :) köpte dom i torre för nästan inget alls :) jätte nöjd !


gröna fingrar?

Frureinhold.se / 28 Juni, 2013 - 14:54 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag har verkligen inte gröna fingrar, de enda växterna som jag kan hålla vid liv och blomma om igen och igen ör orkideer. Men thats it, sen till att matcha och greja, där går det utför haha. Ser jätte mycket fint i tidningar och hade gärna tagit hem en inredningsarkitekt som kunde fixat mitt hem. Jag suger på det, erkänner :) Min syster säger att hon inte kan, men jag tycker hon är jätte duktig. Var ute på garden center idag, ett ställe som jag svurit att aldrig åka till igen, då personalen är super dålig. Men vi åkte dit, de hade 50 % på exakt allt. Köpte en massa blommor till trädgården i olika färger och jag tycker nog ändå att det blev fint :p ingen matchande kod, utan köpte det som jag tyckte var fint haha :p det är liksom ingen ide att jag försöker. Men det är väl tur att alla inte kan vara bäst på allt, jag ör bra på så mycket annat :)
 
___________
 
Jag och hailey sov till kl 09.00 idag, hon är inne i ett sånt stim just nu, då hon sover sååå länge :D love it ! hon kommer in vid 06.00 ca och dricker välling, sen somnar vi om. Hon ligger och klappar mig på kinden, gosar in sig i täcket och ger mig pussar i pannan. Precis så som vi alltid gjort på henne. Hon har även börjat gosa så mycket macy, hela tiden klappa, pussa och gosa :) Idag satte hon sig på henne också och ville rida, där gick min gräns. Macy låg kvar så snällt, men nej, macy är ingen häst :p 
---------
 
Jag har även bokat min biljett nu till eventet, även min syster, mamma och johanna hade bokat, riktigt kul ! läste förut att extrabiljetter har fått sats in redan. Heeeelt sjukt :) Det skall allafall bli kanon skoj :) passa på att anmäla er om ni vill ha en plats :)
Nya linnet från Berscha :)
 
 
 
 
 

Biljetterna är släppta

Frureinhold.se / 28 Juni, 2013 - 09:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Passa på nu är biljetterna släppta och om jag tror rätt kommer de gå som smör :) så passa på nu när det fortfarande finns platser kvar :) Klicka på bilden för att komma till en av värdarnas blogg och alla instruktioner som gäller. Den viktigaste är att det bara är girlpower som gäller !
 
 
 

Revlon

Frureinhold.se / 27 Juni, 2013 - 15:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag skriver nästan jämt om denna fantastiska produkt, men det är för att alla inte förstått hur grym den faktist är ! Jag har använt revlon färgbomb i ngr år nu och blir aldrig besviken. Vilken färg jag än har på håret så finns det en nyans som passar. Just nu kör jag med en mahogny och light beige bomb. Igår gjorde jag det också lite mer intensivare och körde inpackningen i 15 minuter i ordenligt handukstorkat hår. Effekten blir såklart starkare då om håret har så lite vatten som möjligt kvar från tvätt. Jag skall se om jag inte kan fota det sen i bättre ljus än igår, men förutom att håret behåller en snygg färg så blir det otroligt glansigt :) Korten är tagna sent igår kväll med mobilen + mobilblixt, rätt orättvisa bilder, men alltid nått :) Revlon finns att köpa på LYKO.SE !
 
 

Snöresor med snowtrex.se

Frureinhold.se / 27 Juni, 2013 - 10:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Det är ju inte riktigt säsong för vinter resor just nu, men som ni alla vet åker vi i familjen till sälen varje år. Direkt när vi kommer hem så bokar vi om för nästa år. Det känns sådär att boka och sen få vänta ett helt år. Men är det eftertracktat så är det. Jag och Robin har alltid velat ta en tur ner till alperna. Vet att jag nästan skriver det varje år när vi väl i sälen att vi nästa år skall åka neråt, men det har inte blivit av än. Min pappa var mycket i alperna när han var liten och även när jag inte var född körde de bilen ner. 
 
Jag vet inte om jag är så sugen att bila ner vintertid, sommartid är det helt underbart, men vintern, nä då tar jag nog ett annat färdmedel. Kikade runt lite på nätet efter bra resesidor och fann Snowtrex.se. De har resor överallt kändes det som, Italien, Frankrike, österrike etc. Jag vill främst åka till Bad gastein, zell am see och st anton. Måste ju även se så det är relativt barnvänligt, sälen är ju top of the line i barnvänlighet, men vi får helt enkelt kika runt. Snowtrex tillhör traveltrex som även har andra olika aktiviteter, som spatrex etc. Det är ett växande bolag som jag skulle känna mig trygg i att boka med. Det finns så mycket oseriösa bolag som lurar folk hit och dit, detta känns absolut inte som ett sånt bolag och om vi skall åka iväg så kommer jag boka via dessa. Får se om vi bokar en resa ner till alperna kankse nästa år, när Hailey är 3 år och kanske kan stå på ett par skidor allafall :) Helt fantastiskt fint är det allafall där nere, det kan jag intyga efter 2 resor genom bergen :) Dock var ju det på sommaren, mamma och pappa brukar åka ner lite då och då och vandra i bergen. Förstår inte hur de orkar, men det skall tydligen vara jätte friskt och skönt. När vi bilat igen har vi bara stannat för att äta, men hur som helst är det hur vackert som helst. 
 
 
 
 

hälsoevent

Frureinhold.se / 27 Juni, 2013 - 09:31 / Vardagen
1 Kommentarer

Helgen den 26-27 oktober arrangeras årets hälsoevent enbart för tjejer, Boozt - i hälsans tecken. Vi kommer att tillbringa vår tid på Falkenberg Strandbad!
 
I priset ingår följande:
  • Hotellvistelse från lörd. 26/10 till sönd. 27/10
  • Del i dubbelrum, enkelrum eller dagsbiljett
  • Spa med instruktörledd Hamam, Rasoul, Varm pool, Bastu – avslutas med bubbel i eldrelaxen
  • Kostföreläsning med Annika Sjöö från Let's Dance
  • Lunch
  • Träningspass med Michael Hansson Sjöö, en av Sveriges främsta Personliga Tränare
  • Minimässa
  • Minihudvårdsskola
  • Fika med kaffe och smörgås
  • Trerätters middag 
  • Röda mattan fotografering
  • Lyxig goodiebags
  • Massa överraskningar & prova på
  • Frukostbuffé


Finns tre olika typer av paket:

  • Biljettpris del i dubbelrum: 1795 sek
  • Biljettpris enkelrum: 1995 sek 
  • Dagbiljett: 950 sek (exkl. logi + frukost)

Fredagen den 28 juni, kl: 08:00 släpps biljetterna! 
Anmäl dig & säkra din plats - betala i september. 
________________________
Detta skall jag anmäla mig till direkt imorgon bitti när biljetterna släpps. En sån lysande ide av camilla mfl. Längtar redan !
 

Humor

Frureinhold.se / 26 Juni, 2013 - 23:58 / Vardagen
0 Kommentarer

Ännu mera humor från min sida ! Enjoy :) tur jag har så roliga vänner som skickar dessa serier, tack Goa Mikael !


Ny ljusstake

Frureinhold.se / 26 Juni, 2013 - 22:46 / Shopping
0 Kommentarer

Fick köpt en ljusstake idag för 30 :- på loppis. Den gjorde sig fin i hallen, hailey lyckades göra sönder en ljuskopp idag vilket kanske var meningen så den nya kunde ta dennes plats :)


Nytt bord

Frureinhold.se / 26 Juni, 2013 - 19:59 / Vardagen
0 Kommentarer

Är så nöjd med det nya bordet, det gjorde susen i köket. Nu skall vi bara köpa 2 extra stolar och 1 juniorstol så är det perfekt :) Vill även köpa en matta under bordet. Mattor är ngt som jag är dunderdålig på att köpa, behöver en till vardagsrummet samt upp till övervåningen på ett par ställen. Får åka till göken ngn gång i sommar och kolla :) Mamma och pappa var här en stund på eftermiddagen, mamma hade köpt 3 nya tröjor och 3 nya byxor till Hailey. Hon är så snäll min mamma (och pappa) som nästan alltid kommer med nya kläder varje gång dom hälsar på :) Hailey var helt lyrisk av alla kläder, gullstrumpan. Nu ligger jag utslagen i soffan och robin ligger och läser för Hailey. Får se om jag får gå upp och väcka honom idag med ;) de har så mysigt där uppe :) Jag skall ladda lite vampire diaries och mysa ner mig ordenligt !
 

Jag har även gjort en inpackning ala revlon nu på eftermiddagen, för er som inte har en revlon bomb, köööööp ! slår allt i hårväg !
 

filmklipp

Frureinhold.se / 26 Juni, 2013 - 11:47 / Vardagen
0 Kommentarer

Det går ju att ladda upp filmklipp på instagram numera, dock kan jag inte lägga upp dom här :/ så vill ni se dom får ni gå in och kika där ! Jag och hailey dansar loss till björn rosenström just nu, sjukt mkt disco :) påminner mig om tiden förr. Johanna och jag rockade alltid loss till blåa sockerplast, Sofia och jag rockade het, en gång är ingen gång etc. Vilka tider, ung och galen haha :p jag är fortfarande ung, men kanske inte lika galen :) Men så roligt att se tillbaka. Alla tider har sin egen charm, idag står jag och min dotter och rockar loss, skrattar så vi nästan kissar ner oss. Undra vilka låtar som hailey och hennes kompisar kommer rocka till när de är tonåringar :) 
 
 
Puss på er mina fina minnen, jag längtar redan efter nya :) Livet skall vara underbart, härligt, men det är bara du som kan göra det så. Jag är så glad för mina vänner, nya som gamla <3

bilder del 3

Frureinhold.se / 25 Juni, 2013 - 19:40 / Vardagen
0 Kommentarer

 

intressant

Frureinhold.se / 25 Juni, 2013 - 19:26 / Vardagen
0 Kommentarer

Forskare har nu funnit orsaken till den huvudsakliga smärtan vid fibromyalgi och i motsats till vad många tror så härstammar den inte från hjärnan. Upptäckten markerar slutet på ett långvarigt mysterium om denna sjukdom. Fram tills nyligen har många läkare trott att sjukdomen har varit inbillad eller psykisk, men forskarna har nu visat att källan till fibromyalgismärtan kommer från en oväntad källa – nämligen ett överskott av blodkärl i handen.

 

Upptäckten skulle kunna leda till nya behandlingar och längre fram kanske till och med ett botemedel. För att lösa mysteriet med fibromyalgi undersökte forskarna huden på handen på en patient som hade brist på sensoriska nervfibrer, vilket orsakade en minskad smärtreaktion. Forskarna tog sedan hudprover från fibromyalgipatienter och blev överraskade när de upptäckte att dessa innehöll ett extremt överskott av en speciell sorts nervfibrer.
Tidigare har forskarna trott att dessa fibrer bara var involverade i att reglera blodflödet och att de inte hade något att göra med smärtförnimmelser, men nu har man upptäckt att det finns en direkt koppling mellan dessa nerver och den utbredda smärta i kroppen som fibromyalgidrabbade känner.


Detta genombrott skulle även kunna ge svar på frågan varför många fibromyalgidrabbade har extremt ont i händerna, såväl som på andra ”ömma punkter” på olika delar av kroppen samt varför kyligt väder verkar kunna förvärra symptomen. 
Utöver en djupgående, utbredd vävnadssmärta lider många fibromyalgidrabbade även av extrem trötthet/utmattning.


Neuroforskaren dr. Frank L. Rice förklarar: ”Tidigare trodde vi att dessa nervändar bara var involverade i att reglera blodflödet på en undermedveten nivå, ändå hade vi här bevis för att blodkärlsändarna även kunde bidra till vår medvetna känsla av beröring och smärta. Detta ”felhanterade” blodflöde skulle kunna vara källan till den muskulära smärta och värk och den känsla av utmattning som man tror beror på en ökning av mjölksyra och låga nivåer av inflammation hos FM-patienter. Detta bidrar i sin tur till hyperaktivitet i hjärnan”. 

 
Nuvarande behandlingar har inte lyckats ge fullständig lindring för de drabbade. Behandlingarna omfattar narkotiska smärtstillande läkemedel, anti-epilepsimediciner, anti-depressiva medel samt råd om att försöka få mer sömn och att utföra fysisk träning. 
Meddelandet om den nya upptäckten innebär en möjlighet att i framtiden få fram bättre behandlingar.

Jag har denna diagnos och läkare har försökt få mig att äta antideprisiva medel för detta. Jag har sagt nej, av olika anledningar och när jag läser detta blir jag glad över mitt beslut.


Proderm

Frureinhold.se / 25 Juni, 2013 - 14:30 / Shopping
0 Kommentarer

Bästa solskyddet Ever. Nu när vi kommit hem måste jag skriva och hylla proderm solskydd. Använde det på hailey under hela resan. Smörja en gång på morgonen och kompliterade ngn gång på dagen. Hon har inte bränt sig en endaste liten fläck och med proderms aftersun var hon alltid mjuk och go efter allt bad :) proderm är rekomendera av hudläkare etc och innehållet så lite skit som möjligt. Inga parfymer etc. :) kan varmt rekomendera det!


Haileys val

Frureinhold.se / 25 Juni, 2013 - 14:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Var på Ica nyss och handlade. De sålde ut plåster så höll fram Hello Kitty och bilar plåster, hon lös upp och tog bilar. Sen skulle vi köpa en ny bok att läsa på kvällen, jag tyckte skönheten och odjuret, hailey valde bilar. Suck min rosa lilla docka kommer bli en bilfantast, men å andra sidan så gillar ju både mamma o pappa bilar :) skall köpa en elstyrd fyrhjuling i 2 års present ;)


Föräldraskap

Frureinhold.se / 25 Juni, 2013 - 10:06 / Vardagen
0 Kommentarer

Någon mer som håller med om detta? ;)


Bilder del 2

Frureinhold.se / 24 Juni, 2013 - 17:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Här kommer lite fler kort ifrån resan i torremolinos :) 
 
 
 

fina kort

Frureinhold.se / 23 Juni, 2013 - 19:50 / Resor
0 Kommentarer

Slänger upp ngr kort ifrån resan nu, blir nog lite tjatigt med alla på en gång så slänger upp lite varje dag !
 
 

Nya jackor

Frureinhold.se / 23 Juni, 2013 - 19:37 / Shopping
0 Kommentarer

Ligger döende i soffan och inväntar samtal med 1177, det gör så ont i kroppen och jag fryser så jag hoppar. Har ändå dubbla kläder, filt etc. Mår bokstavligen talat jätte dåligt :( vill bara lägga mig i en sjuksäng med smärtstillande. Får se vad de säger, får annars åka och ta prover på vårdcentralen imorgon. Men jag har allafall fått köpt två nya jackor på campadre, hoppas bara att jag får dom. Det har ju varit lite si och så med campadre, men jag har allafall fått orderbekräftelse.
 
och till robin
 
 
 
 

Gottar oss

Frureinhold.se / 22 Juni, 2013 - 13:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Fullt på stranden idag :) riktigt gott, jag har till och med badat ;) brrrr
 

Last day

Frureinhold.se / 22 Juni, 2013 - 10:34 / Vardagen
0 Kommentarer

 
 
Nu ligger vi vid playan igen och slappar big time. Idag är nog finaste dagen på hela veckan. Helt vindstilla och havet kristallklart :) havet är svin kallt men jag skall nog trotsa idag och hoppa i ;) farmor har ju sagt att hon skall bada så då får hon göra de ;) men om det är såhär het så lär jag hoppa i, allafall med halva kroppen. 
 
igår shoppade vi en sån fin docka till hailey som vi graverade in hennes namn på :) köpte även ett par till skor, två scarfar, ngr armband etc. Ikväll blir sista shopping dagen och det enda jag hade velat ha är en väska som jag tror är slut :( letade efter den igår :( men men inte mkt att göra :) skriver mer sen !

Kramp

Frureinhold.se / 21 Juni, 2013 - 13:27 / Vardagen
1 Kommentarer

 
 
 
 
 
Ligger i en såndär go stol vid havet och börjar äntligen slippa lida. Vaknade i morse med världens kramp i benen och smärta i varenda led i kroppen. Började nästan lipa en stund i ren frustration :( men nu tror jag att det är påväg att släppa. Robin gick till farmacian och köpte ngt blått piller och en flaska cola. Har legat här nu i över 1 H och jag tycker mig känna liiiite skillnad. Robin och Bert är iväg och går med hailey som ville sova. mammas underbara älsklingstjej <3 glad midsommar på er alla. Ikväll skall vi försöka ta ett kort pÅ mig Robin och hailey som vi kan förstora sen :) slänger upp en bild på de nya skorna med !

Härlig dag

Frureinhold.se / 20 Juni, 2013 - 21:20 / Vardagen
0 Kommentarer

 
 
Nu sitter jag i denna jäkla foajé och ugglAr. Skall snart gå upp på rummet meD lilla H. Hon är så tapper och orkar hålla igång så som hon gör. dagen har varit go med supersköna sängar hahah. Dit går vi imorgon igen, det är ju till och med skönare än sängarna på hotellet haha då är det illa. tror bara jag sovit på 1 hotell med sköna sängar och det är i Mexico. 
 
Well well hörs imon :) här kommer kort på kläder och hår :) enjoy

Havet

Frureinhold.se / 20 Juni, 2013 - 10:39 / Vardagen
0 Kommentarer

 
Nu ligger vi vid havet och har det underbart :) valde att betala lite extra och ligger i riktiga lyx stolar ;) goare än hotellets sängar ;) skall försöka uppdatera er under dagen :) kram pappa om du läser eller mamm.  Ring FaceTime !

Shopping

Frureinhold.se / 20 Juni, 2013 - 09:50 / Vardagen
0 Kommentarer

 
 
igår var vi i malaga och shoppade i speed tempo. Hailey var trött Och klockan var mycket innan vi var klara på restaurangen. Jag fick allafall köpt 3 linnen, 1 jeans skjorta utan armar, 2 klänningar och ett par jeans shorts :) hade kunnat köpa ännu mer, men han inte med mera. Skall kolla här i torremolinos innan vi åker hem på sön. Måste ha ett par byxor till, somna som de kag köpte häromdagen. 
 
Nu blir det havet !

Solstolar

Frureinhold.se / 19 Juni, 2013 - 07:36 / Vardagen
0 Kommentarer

 
 
Jag sitter just nu i foajén och surfar lite. Hailey vaknade 06.30 och hade ont i alla de tänder som ploppar upp just nu. Hon fick lite välling ocH somnade om. Dock fick jag lite lätt magsår när jag inser hur alla andra på hotellet, 99 % engelsmän går ut och lägger handdukar på alla solstolar som de KANSKE skall ha runt lunch. Detta slutar ju med att jag måste gå ner och göra samma sak så vi får bra stolar vid barnpoolen. Det är inte vad jag kallar lugn och skön semester. Från och med imon tänker jag stänga av :p lär nog hända. jag lyckas alltid ta på mig rollen som handduksfixare. Suck. 
 
men men vi kanske drar till havet istället, finns sånna Goa soffor som man kan ligga i :) hailey älskar ju att gräva så varför inte :) det är riktigt spring väder ute. Helt vindstilla och solen har nyss gått upp. Underbart ! Lägger in bilder på malaga igår !

Nya byxor

Frureinhold.se / 18 Juni, 2013 - 10:54 / Vardagen
1 Kommentarer

Köpt så Goa byxor :)


Dricka med stil

Frureinhold.se / 17 Juni, 2013 - 15:33 / Vardagen
0 Kommentarer

 
Hur sött är inte detta då :)

My princess

Frureinhold.se / 17 Juni, 2013 - 15:31 / Vardagen
0 Kommentarer

 
Gud vad jag avgudar dig min sessa !! Vi har det bra och hailey badar som en toka :) hon har till och med fått i faffa ;) jag har hittat så mkt snygga skor som jag hade velat köpa. Men får hålla mig lite till :) 
 

Ingen wifi

Frureinhold.se / 16 Juni, 2013 - 21:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Så dåligt att hotellet bara har wifi i Lobbyn eller på terassen. Så det kommer bli dålig blogging här :( men lovar att fixa ngt inlägg per dag. Vi har det uuuuunderbart här :) resan ner gick bra och vi har hunnit gå runt och kika lite. Hailey sover och jag skall nog med hoppa i säng snart :) kram på er


Hyllar norwegian

Frureinhold.se / 16 Juni, 2013 - 21:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är vi i luften och det går så bra hittils. Vi sitter på raderna 3 och 4, varje rad har tre säten och vi hade platserna mitten och närmast fönstret. Brevid oss satt en äldre dam. En flygvärd flyttade på henne till två rader fram så vi kunde få ett extra säte till hailey :D snacka om bra service. Så nu är hon ännu nöjdare :) jag har tagit min Goa baileys och snart lär lillstrumpan somna i min famn:) norwegian har även wifi på planet !


Vi e på gång

Frureinhold.se / 16 Juni, 2013 - 09:46 / Vardagen
1 Kommentarer

Dagen har börjat så bra :) hailey är på topp, vi var i tid och frukost på espresso house. Nu blir det lite shopping innan avfärd :) Landvetter har blivit så fint på insidan :) känner inte igen mig ett dugg !! Hoppas att flygresan går bra och att vi är nere snabbt. Stor kram till er alla !


Packat och klart

Frureinhold.se / 15 Juni, 2013 - 21:47 / Vardagen
0 Kommentarer

Fanns det inget program som hette så förr? Anyway, nu är tånaglarna målade, handnaglarna har fått gellack så de är fina hela veckan. Väskorna är packade, hailey sover och Robin är och handlar lite inför resan imorgon. Hailey älskar zoo tablettaskar så de skall han handla.

Jag är väldigt lugn inför imorgon och jag hoppas att det fortsätter så. Jag skall försöka uppdatera er så mkt som möjligt under veckan. Dock har jag inte med datorn, så de fina korten blir tills vi kommer hem :)

Ha en fin kväll kramis


packar

Frureinhold.se / 14 Juni, 2013 - 19:19 / Vardagen
0 Kommentarer

Gud vad dålig jag har varit att blogga de senaste dagarna. Har massa av fina kort att visa er, men jag har liksom inte haft tiden att sitta och greja med dom. Varje kväll kollar vi på vampire diaries, vi har börjat om och kikat från säsong 1 via netflix. Riktigt smidigt när det bara rullar på, inget lagg eller krångel. Dock har netflix bara säsong 1 och 2, men det är allafall en början. Jag älskar den serien så sjukt mkt, visst det är lite övernaturligt med vampyrer, men det är så mkt mer än bara de. Jag är såld och jag kan inte se mig mätt. 
 
idag var jag och hailey i stallet hela förmiddagen, hjälpte madde att sätta upp lite hinder och aggerade höjare under tidens gång. Hailey var lite gnällig idag, vet inte om hon var trött eller bara uttråkad. Vi var hemma vid 12 igen och då var det bara att sova middag. Jag deckade själv i soffan och vaknade helt skakig. Insåg att jag inte druckit ngt kaffe på hela dagen, bara ett par klunkar i stallet. Jag måste ha mjölk i mitt kaffe och den var slut så no coffee for me. Annars har jag inte gjort mkt mer än att börja det roliga packningsarbetet, suck, dock tror jag att jag har kommit en bra bit påväg. Skall ner till lindex imorgon och köpa det sista innan jag kan slå igen resväskan. Har försökt att packa lätt, det är inte alltid min starka sida. Men jag tror nog att det blev bra. Robin ligger uppe och läser saga för hailey, dock tror jag att de har somnat nu. Jag skall fixa fram färska räkor och chablis vin :D ååååh vad gott. 
 
kram på er !
 

Helt slut i kroppen

Frureinhold.se / 14 Juni, 2013 - 13:48 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag är verkligen helt slut. Ligger i soffan och känner mig lite halv stressad över att jag varken börjat tvätta eller packa. Måste iväg och köpa de sista nödvändigheterna inför resan och göra ngn typ av checklista. Förmiddagen idag har vi spenderat i stallet och hjälpt Madde ställa upp lite hinder som hon kunde hoppa med charli. Det gick bra och på söndag är det tävling i Bollebygd. Kan ju inte åka med, men hoppas att det går bra :)

Nu skall jag vila lite innan hailey vaknar :)


Rockbruden

Frureinhold.se / 13 Juni, 2013 - 18:25 / videor
0 Kommentarer

Varning för hög musik ;)


förälskad

Frureinhold.se / 12 Juni, 2013 - 20:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Hailey har duschat i sitt nya schampo ikväll och det får 5 av 5 :) luktar helt gudomligt, är skonsamt och svir inte om det kommer i ögonen. Balsamet är ett leave in balsam, så det lägger man i efter att man torkat håret lite. När jag låg och läste saga för sessan doftade det sååå gott. Hon sa för första gången idag att jag skulle läsa mera. Har varit dålig att läsa för henne så som jag hade velat. Men nu när vi får plats i sängen kan jag läsa varje kväll :) idag läste vi om pirater och sjöodjur :) Nä nu skall jag sätta på lite kaffe, ha en fin kväll alla !
 
vadå påtvingat leende? ;)
 

Elliot

Frureinhold.se / 12 Juni, 2013 - 19:52 / Foto
0 Kommentarer

Här kommer lite kort på min underbara brorson Elliot, sötaste killen <3 tänk att jag får vara faster och moster till så underbara barn !
 
 
 
 
 
 

godmorgon

Frureinhold.se / 12 Juni, 2013 - 08:33 / Vardagen
0 Kommentarer

hoppas att ni sovit gott :) själv fick jag sova i min egen säng hela natten, hailey kom in vid halv 8, glad som en sol :) Vi skall äta frukost nu, gå ut med macy och sen åka till stallet :) Hoppas vi att det går lika bra idag som igår och förrgår. Skall rida Carisma idag och Madde skall rida Charli, vilken häst han var asså, stor som ett hus :p eller ah väldigt långa ben. Vädret är inte alls så fint som tidigare dagar, så idag får jag fokusera på att packa, städa och allt roligt inomhusarbete. Mamma och pappa är på mallorca nu, port de soller, tror jag det heter. Så jäkla gott. De måste vara härligt att ha så fina kompisar som de har och åker iväg på resor ihop. Tror de är 6 st sammanlagt :) När jag blir så gammal vill jag med åka på pankis tripper ;) Ser pappa det kommer han få åldersnoja. Nä de är inte så gamla, runt 50 allihopa. Men som mig och robin fick vi ju barn rätt tidigt, så när vi är 50 borde våra barn ha flyttat hemifrån. Eller är så stora att de inte vill åka med utomlands. Jag tror jag var med mamma och pappa utomlands sista gången när vi bilade till spanien, då var jag 15 år. Sen reste vi till italien 2007, men den resan var ihop med min dåvarande kille och vi skulle fira mamma som fyllde 50 :) sen åkte jag till thailand samma år, men även den resan betalade jag själv :p Har rest endel även i vuxen ålder inser jag nu. Nu blir det allafall torremolinos igen, det skall bli jätte skönt :) längtar tills vi går på de fina torgen i malaga <3
 
Slänger upp lite härliga kort från den nya poolen, dessa bilder togs tidigare i veckan <3
 
Har massa andra härliga biler, men eftersom barnen badade nakna kan jag inte visa dem. Dessa utlämnar inget, men som ni vet innan är alla bilder som jag fotar förbjudna att använda utan min tillåtelse, de ägs av mig till 100 %
 
 
 
 

hästig överaskning

Frureinhold.se / 11 Juni, 2013 - 19:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag när jag kom till stallet var det inte som alla andra dagar. Idag skulle nämnligen sandra komma och rida, tron var Carisma, men icke :D idag när hon kom stod lille charli i boxen och väntade på henne. Hon har ridit honom en bra tid innan han åkte på foder. Men nu var han tillbaka och hon blev minst sagt glad, till och med små glädjetårar :D Sånt värmer i hjärtat. Jag har precis lagt hailey, hon var verkligen inte på sovhumör idag, så jag lämnade henne vaken och efter att ha sprungit upp 5-6 gånger ligger hon nu i sängen tyst och stilla. Får se om hon somnar eller om jag får springa upp. Har lite bilder att visa er men de kommer imorgon ! nu är det fotboll som gäller, I love Zlatan, min stoooora idol !
 
Jag och madde ser ut som dvärgar brevid denna stooora kille ! Charli E:cardento
 

Lek och bus

Frureinhold.se / 11 Juni, 2013 - 13:52 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sover sessan, inatt har jag fått dela säng med henne då hon så fint tassade in till oss igår kväll. Hon ville sova med oss men istället gick hon och jag in till hennes säng. Jag har väl sovit sådär... Ryggskott från hell. Vi har allafall badat och busat hela morgonen, nu åker hon till och med vattenrutchbanan :D

Jag passar på att vila mig i solen en stund innan hon vaknar. Funderar på att ta en tur till stallet och hälsa på hästarna när vi ändå inte har ngt att göra :) kolla när tjejerna rider :) tänk om hela sommaren kunde vara såhär gooo. Är så nöjd över min bikini också, slänger in ett kort på den !


Härliga sommarkort

Frureinhold.se / 10 Juni, 2013 - 22:15 / Vardagen
0 Kommentarer

Slänger in lite kort från idag :) godnatt på er !
 
 

Härlig dag

Frureinhold.se / 10 Juni, 2013 - 13:40 / Vardagen
0 Kommentarer

Första dagen på ledigheten och jag njuuuuter :) dock lär hailey ge mig ett antal gråa hår den här sommaren ;) idag var hon me till stallet, skötte sig kanon med hästarna och satt och grejade i padocken medan vi red :) nöjd mamma. Hon ville till och med sitta på hästarna när vi var klara :) efter stallet åkte jag till hööks för att köpa nya shortchaps. De blev de billigaste de hade :) har ju mina läder stövlar men skönt med chaps nu på sommaren.

Nu är vi hemma allafall, har dammsugit bilen, ätit lunch och nu grejar vi på altanen. Hade behövt ladda batteriet till häcksaxen. Får ta tag i det snart :) den ser vildvuxen ut :)

Vi hörs senare !


Rekar

Frureinhold.se / 10 Juni, 2013 - 12:17 / videor
0 Kommentarer

Hailey håller ställningarna inför kommande poolparty ;) vilken strålande fin dag det är idag :)


Rekat poolen

Frureinhold.se / 09 Juni, 2013 - 20:29 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sover dock i sin nya säng, det tog en stund med både sagostund och sångstund. Får se hur hon sover inatt, bereder mig på det värsta så kan det bara bli bättre :) Vädret är fortfarande helt konsitgt, mörkt och stygt men inte en droppe regn i kungälv ännu. Men det borde komma. Jag skall ladda netflix med vampire diaries, kaffe och ngt gott till kaffet :) Jag är en riktig sockerrotta, inte på godis eller chips, men kakor och bullar :D nam nam, minns inte när vi hade chips hemma sist gång och godis var väl ett par veckor sedan. Har fått sen grav fobi från lösgodis och sen tycker jag det smakar kemikalier, kan ibland bli sugen men så äter jag det och inser direkt att nä, det är inget för mig. Men som ni alla vet har kungälv en kexfabrik, tror ni jag är stammis? :D yes I am !
 

söndag

Frureinhold.se / 09 Juni, 2013 - 14:51 / Vardagen
0 Kommentarer

ojj vad det känns som vi varit lediga jätte länge nu :p jag kommer ju att vara lite ledig nu ändå. Huvudsaken är att skolan är över så jag kan släppa det. Idag har vi varit iväg och köpt en pool till hailey, super cool nalle puh, vi har köpt en madrass, täcke och lakan till hennes nya säng som hon skall få sova i idag för första gången :) Sen lite annat smått och gott. Lillstrumpan sover där uppe och jag o robin passar på att dricka lite kaffe. Det är itne alls lika fint och gott väder som i morse. Snarare tvärt om, regnigt, åska och blåst. Får passa på att klippa häcken och greja med sånt tråkarbete när det ändå är så svalt. Annars är det itne mkt att tillägga, skall försöka skriva lite mer i eftermiddag :) kram på er !
 
'
Btw så åt vi frukost ute för första gången idag, nybakta scones med sylt :D nam nam nam !

bildbomb

Frureinhold.se / 08 Juni, 2013 - 21:22 / Vardagen
1 Kommentarer

Här kommer ännu en bildbomb från igår :) Vilken dag vi hade, helt underbart ! Barnen var så underbara och Carisma skötte sig så fint. Idag har vi haft fullt upp med en tur till gbg, bygge av altan och lite annan shopping. Vi har även byggt altan endel av dagen, dock inte ås mkt som vi tänkt, men så är det ibland. Nu skall vi se på vampire diaries från början, jag är helt besatt :D Och för att tillägga har jag tårar i ögonen medans jag kollar på bröllopet i repris. Vilken klänning madde bar :D <3
 

Madde och carisma

Frureinhold.se / 08 Juni, 2013 - 10:37 / videor
0 Kommentarer

Film från vänersborg 7/6. Carisma är ett 5 årigt sto efter Callahan, som gör sin andra tävling för året, så stolt medryttare !


Min älskling

Frureinhold.se / 08 Juni, 2013 - 10:31 / Foto
0 Kommentarer


dålig blogging

Frureinhold.se / 07 Juni, 2013 - 18:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag vet, men det är fullt upp. idag har jag varit med madde i vänersborg på tävling. Jag hade hand om tjejerna medans maddes pappa skötte hästskötarbiten :) det gick så himla bra och de debuterade 1.05 idag och fick ett stop på sista hindret, ryttarmiss då hon kom in i botten på hindret. Men det gör ingenting, för de var såååå duktiga. De hoppade både kombination med 2 galoppsprång samt 1 galoppsprång. Film kommer så fort jag fått lver den på datorn :) fick även fyndat ett par nya boots i mounten horse tältet, 20 % rabatt och allt :D nu behöver jag bara ett par chaps :p snart kommer madde, kenny och alicia hit för grillkväll. Vi hörs imorgon <3
 

Nytt schampo och balsam

Frureinhold.se / 06 Juni, 2013 - 16:08 / Hailey
0 Kommentarer

Till hailey denna gången, camilla tipsade om ett jätte bra schampo till barn. Det kliar inte och är jätte skonsamt för barnens hud. Det luktar även helt gudomligt :) På lyko.se har de alltid bra priser och jag köpte såklart mitt set hos dom. De har även snabb leverans och inga konstigheter ! 
 
 

Nybadad

Frureinhold.se / 06 Juni, 2013 - 16:05 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är Carisma trimmad och nybadad samt flätad :) Hon verkade njuta lite extra när jag masserade hela henne med schampo :) Imorgon vankas tävling och då måste man vara lite extra fin :) 
 

Barnarbete

Frureinhold.se / 06 Juni, 2013 - 12:53 / videor
0 Kommentarer

Detta kommer hon inte vilja göra om ett par år så lika bra låta henne dammsuga nu ;)


Sushi lunch

Frureinhold.se / 05 Juni, 2013 - 12:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Sitter med abbe och Martina och äter sushi, det är paus i opponeringen och jag har fått godkänt men inväntar kommentarer. Tänk att jag är klar nu?! Åååh bara 1 år kvar sen är jag högskoleutbildad hälsovetare med inriktning pedagogik :) låt detta året gå fort. Jag skall blogga bättre sen, tror skattepengarna kommer i dagarna med. Måste börja tänka på att packa också, packa lätt är mitt motto ;) not ! Men jag skall göra mitt bästa :)

Ikväll blir det allafall att fira !


dagiskort

Frureinhold.se / 04 Juni, 2013 - 11:50 / Hailey
1 Kommentarer

Jag smälter asså, min lilla docka får mamma att smätla <3

bildbomb

Frureinhold.se / 03 Juni, 2013 - 18:22 / Vardagen
1 Kommentarer

Här kommer härliga bilder från dagen, helt ljuvligt som avslutas med lax och färskpotatis, sen en sen ridtur <3 ååååh jag är så glad för att jag har så fina människor runt omkring mig <3 
 








Ojj

Frureinhold.se / 02 Juni, 2013 - 23:48 / Vardagen
0 Kommentarer

Vart ska jag börja?! Hailey sov till kl 09.00 i morse, inte av sig själv utan i ren panik flög jag upp och fick väckt henne. In till pappa Robin som rävsov och fick sjungit ja må du leva. Hailey stod bredvid och grät, om det var för min sång eller för att hon var tvungen att gå upp vet jag inte ;) men paket fick hon lämnat till pappa Robin som idag fyller 25 år. Förutom förra helgens bravader fick han idag en 30 minuters bilkörning i en Lamborghini gallardo :) hans drömbil. Han blev jätte glad och nu är det bara att boka in en tur.

I vilket fall så fick vi stressa som attans hela morgonen. För mig tar det ca 2 H att göra sig iordning från scratch. Med de menas, duscha, raka benen, ha inpackning, smink, hår etc etc. Ah det tar helt enkelt tid. Men mitt i allt detta så skall hunden ut på lång tur, hailey skall fixas, Robin skall fixas och vi skulle vara i bilen senast 10.50. Vi åkte hemifrån 10.48 ;) idag var vi ett riktigt team.

Jag hade i uppdrag idag att fota elliots dop och det blev minst sagt fina bilder :) har inte hunnit kika på dom än, men skall kolla imon. Tog runt 500 kort och Sanna var så snäll och tog på mig och Robin med. Det var inte igår vi tog ett kort på bara oss :) kul ! Men efter dopet var det inte en lugn stund. Hem snabbt, städa och fixa middag innan stalltjejerna kom hit för lite stallmöte. Vi är verkligen de goaste tjejerna, aldrig varit med om ett stall med så go gemenskap.

Nu ligger vi båda utslagna i sängen. Dags att sova !


Trött

Frureinhold.se / 01 Juni, 2013 - 21:06 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu ligger jag i högläge i soffan, snart dags att se på film, idag blir det django, någon som sätt den?? Har hört mkt bra om den. Helst hade jag velat se EGO, men robin som fyller år imorgon får välja idag. Vi har varit på kalas nu hela eftermiddagen och hailey stenslocknade så fort vi kom hem. Var uppe nyss och fotade henne, då hade hon lagt sig med fötterna på kudden och huvudet bland alla nallar. Så himla mysigt när barnen somnar av ren utmattning för att de lekt så mkt. Hon och Ellie kommer ha riktigt kul ihop, även Lily som växt så mkt på sista tiden. Sysslingligan. Robin är ute och skruvar det sista för ikväll, det blir sååå fint och jag skall hjälpa han så mkt jag kan imorgon. Efter att vi varit på dop då såklart, Elliot skall ju döpas imorgon och jag skall fota hela tillställningen.
 
Nä men ha en fin kväll alla stor kram :)
 

Bygger för fullt

Frureinhold.se / 01 Juni, 2013 - 11:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu tar vi en liten paus. Har grejat och byggt hela morgonen. Så nu är vi förtjänta av en paus. Granntjejen Sofia var med och passade hailey medans vi grejade. Gud vad smidigt med en barnflicka asså. Robin skall iväg och handla en regel nu som vi måste ha för att börja lägga andra delen av altanen. Mitt jobb denna morgon har varit att riva staketet samt börja bända loss gamla altanbrädor :) lite delaktig allafall ;) nu skall jag sola :)