StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Nyårsstass

Frureinhold.se / 31 December, 2011 - 16:54 / Vardagen
0 Kommentarer

Fint va :p


Gott slut på 2011

Frureinhold.se / 31 December, 2011 - 12:45 / Vardagen
1 Kommentarer

I nästa v kommer en sumering av året som gott. Det har verkligen hänt grejer, bebisar, giftemål, resor, lycka, sorg, vänner som kommit och gått.

Ja det känns som 2012 kommer bli ett spännande och bra år. Bl.a. Så kommer jorden gå under, allafall enligt maya folkets kalender ;) puss och kram alla underbaringarna !!


Denim

Frureinhold.se / 31 December, 2011 - 08:55 / Vardagen
2 Kommentarer

Idag är man riktigt cool med jeans och allt :D


shopping

Frureinhold.se / 30 December, 2011 - 19:59 / Shopping
1 Kommentarer

glömde skriva att jag shoppat lite kläder till hailey idag (A) hon tycker att sin bff naemi har så bra smak på kläder så hon köpte lite samma :D
Så himla fint !! kunde inte låta bli :D stl 74 numera, stora tjejen !! hade kunnat handla massor men vi hade lite brottom !! men hon var så söt i sin mössa ! :D

räkor och vin

Frureinhold.se / 30 December, 2011 - 19:53 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu när jag slutat amma är det dags för räkor och viiiiiin :D så jädra gott, dock blev det båtfrysta, de färska är ju skadat dyra efter alla stormar och allt ! Men det blir allt bra, har man tur är det en bra fångst :) Hailey sover sen 18.30 och jag kikar på hockey. Dock går det ine bra :( många viktiga spelare borta och ah det summerar det mesta, så camilla kan skratta sig lycklig just nu när hennes skit hv71 leder ;) Yeye ha en fin kväll så hörs vi imorgon på självaste nyårsafton !!

Tack gärna ;) bytt är bytt kommer aldrig i...

Frureinhold.se / 30 December, 2011 - 17:22 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0591 (MMS)

Tack gärna ;) bytt är bytt kommer aldrig igen.


fredag och sol

Frureinhold.se / 30 December, 2011 - 14:24 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har jag precis kommit in ifrån stallet och idag är en riktig riddag, två grannar kom ridandes och det var inga vinterkläder här inte :p helt sjukt hur varmt det är :D haha vilket bagslag att köpa en dodge nitro 4wd när det inte kommer en flinga snö ?!?!?! men vi skall ju till sälen v 4 och då kan vi prova bilen lite mer :p Hailey sover middag och när hon vaknar skall hon få mat och sen åker vi till torp och handlar det sista inför imorgon :) jag behöver bla ett par strumpbyxor :) Imorgon skall vi till jessica och mikael, var lite orolig att hailey höll på att bli sjuk inatt, för imorse grät hon massor i sömnen och var super tät i näsan. Men lite näsdroppar och gå upp med pappa så verkar hon mkt piggare. Får se hur det artar sig :) Hon har ju inte haft ngn förkylning ännu i sitt 16 v gamla liv så det kommer väl snart :) Hoppas att mitt kämpande med bröstmjölk har gett ett litet skydd :)
Annars skall vi inte göra mkt idag, robin är ute och grejar med båten, skall försöka att bli klar med den nu till våren så vi kan sälja den och få in lite pengar till vårat projekt :) Längtar faktist väldigt mycket, sen är det ju andra faktorer som skall till än bara pengar, men det gör mkt att ha en buffert :) Gud det är verkligen helt underbart väder ute :D man blir så lycklig av det asså !! Nä nu får jag fundera ut på vad jag skall hitta på, sitter just nu och kollar på skidåkning :)
Bjuder på ett vackert orkidee kort :)

jeffery campbell

Frureinhold.se / 29 December, 2011 - 19:13 / Shopping
7 Kommentarer

hej allihopa imorgon kl 12.00 släpps jeffery campbells mellandagsrea på members.se, om ni vill vara med och slåss om dessa snyggingar så skriv en kommentar så skickar jag en invite. Imorgon kommer ni kunna handla skorna för 60 % rabatt och även 50 :- att handla för när ni blir medlem !! inte illa för ett par skoj värda över 1000 :- !!
passa på att unna er ngt snyggt nu efter jul och snart nyår !!

Kan man bli sötare ;)

Frureinhold.se / 29 December, 2011 - 15:31 / Vardagen
3 Kommentarer

img_0208 (MMS)

Kan man bli sötare ;)


gamla kort

Frureinhold.se / 29 December, 2011 - 11:51 / Foto
2 Kommentarer

Jag vet inte hur ni känner, men jag tcker det är sjukt skoj att kolla på gamla kort. Kolla nyss på tindra och tuva som bebisar och nu sitter jag vid mikaels dator och jag tror nog jag skall kolla på hand bilder på datorn och se om jag hittar ngr kort :)
:D rött är så snyggt !
jädrar vilka fransar :S
where is the snoooooow ?! yeye lite kort hittade jag allt :) på pappas dator i lödöse har han maaaaassssaa kort från när ag var tonåring :p skoj !!

godmorgon

Frureinhold.se / 29 December, 2011 - 07:57 / Vardagen
12 Kommentarer

Jahop då har man fått gå upp efter klockan första gången på jag vet inte när :p det roliga är att hailey som vanligtvis brukar vakna mellan 6-8 sover som en stock :p är det inte retsamt hur barn alltid sover länge när de gärna får gå upp och när man är ledig sover de som stockar ! Men men om en stund får jag väcka henne varesig hon vill det eller ej :/ skall till kungälv och robin har jobb i kungälv så vi tyckte att det passade bra att samåka ! Jag spenderar dagen hos jessica och han nere hos benny :) Det är ju inte jätte mysigt väder att ge sig ut i, men vad gör man inte. 
Nä om man skulle försöka att mobilblogga ngt idaf så ni underbara läsare har ngt att se fram emot :p Jag är så sjukt dålig på att blogga när jag ör borta, det tar ju egentligen inte lång tid och lätt att knåpa ihop men ändå blir det inte av :p skärpning !! Anyway, ha en fin dag !!
Hittade ett gammalt kort på mig :) denna färgen på håret gillade jag skarpt :D

Emelie olsson

Frureinhold.se / 28 December, 2011 - 20:41 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag vill lyfta fram en gammal tävlingskompis till mig ifrån ponny tiden. Hon har nyss flyttat till södra sverige för att jobba hos lisen bratt och peder fredriksson :) hur awsome är inte de?? :)gå in och kika ni med !!
klicka här !

äntligen..

Frureinhold.se / 28 December, 2011 - 18:51 / Hailey
0 Kommentarer

.. har jag fått sätta mig ner :p det har verkligen varit full rulle hela långa dagen. Som ni kanske förstår har underbara camilla och naemi varit här idag :) super mysigt som alltid, jag tyckte jag hade lyckats så bra när vi kunde låna ut resesängen till naemi när hon ville sova. Men tror ni att vi fick upp den ?! nej, rent kaos haha. Hon fick låna vagnen istället, nu när robin kom hem fick han visa mig hur man skulle göra och tror ni det var enkelt ? japps, för enkelt för oss smarta tjejer ;) Men våra tjejer har nog haft roligt idag, busat och stått i :)
undra vad hon tänker här min lilla prinsessa haha :D avnings att hon inte kan krypa/åla sig fram som bästisen naemi ! :p


Ikväll skall vi allafall mysa mysa och mysa :) kolla på vår nya favoritserie och inte göra många knop, jag har så sjukt ont i kroppen efter igår så ryggläge för mig. Var även nere istallet förut, slängde ner hailey i vagnen och passade på att mocka för båda hästarna medan hon sov :) lillan har gått och blivit sjuk så tyckte jag kunde hjälpa henne med det roooooliga jobbet att mocka :D Poke är dock super renlig, värre med Lordi som är en riktig skitgris haha :p blir en proppfull kärra varje gång :) Men det är inte lät att vara liten och inte förstå hur man skall bajsa och kissa :D intressant va ;) Det är riktigt skitväder idag med så efter stallet gick vi direkt in. Nu är både hon och jag bybadade och hailey sover som en stock medan robin gör fisk med potatis och äggsås :D mumma !! Lägger upp ett kort på hailey och robin igår haha :p kan man bli sötare ! ?
snygg elexperterna body hon har va ;)

Gästinlägg

Frureinhold.se / 28 December, 2011 - 13:44 / Hailey
0 Kommentarer

Hej hej Camilla här!!
Få ju se till att uppdatera åt Jennifer eftersom hon inte haft tid att göra det själv ännu. dåligt ;-) tur att jag är på besök här idag så ni alla läsare får ett inlägg vad hon hittar på idag.
Idag är jag och Naemi här och spendera dagen med mys och massa bus!
Naemi är så glad att få träffa sin bff igen! Dom är så söta tillsammans och väldigt nyfikna på varandra, sötnosarna!!!
Nu ska vi alldeles strax äta sen ska jag allt se till att fina Jennifer skriver ett inlägg till er! =)
Kramar Camilla

hello

Frureinhold.se / 27 December, 2011 - 13:35 / Vardagen
0 Kommentarer

sol sol och ännu mera sol. Man mår så jävla mycket bättre när det är sol ute :) idag har vi gjort en hel del, varit ute endel viket är skönt. Hailey fick inviga sin nya overall som är såååå mysig !! skulle egentlige tagit kort på henne, men det glömde jag såklart av :) Robin är nu iväg med viking och fixar ngt med elen hos honom och jag har precis städat, vattnat alla 600 orkideer och lagt hailey :) Lite egentid är aldrig fel, sitter och kollar på toddlers and tiaras, kanske skall ställa ipp med hailey på det ;) haha det är så sjukt, barnen hatar det och mammorna älskar det, reaaaalllyyy tragiskt !! fattar inte att de blir av med vårdnaden för de behandlar sina barn som djur :/ Ja menar vissa är ju typ som spädisar fyyy asså !! 
Inatt fick vi även strömavbrott, fy vilken panik jag fick, men 2 sec senare kom den tillbaka så jag kunde andas ut :) annars skall vi inte göra mkt idag, har börjat kolla på en serie som heter once upon a time, hur bra som helst. Skall nog kolla på ngr fler avsnitt ikväll :) För er som gillar fairy tails borde kolla på den :) Lite barnslig e den, men I like it !! Btw vet ni att det börjat gå mot ljusare tider nu ? :D :D lyckan är stor !! haha Tänk om vi bara kunde få lite snö också, det är faktist mysigt ! kanske inte 2 meter, men 50 cm hade varit mys. Blir så tort och fint i hagarna också, hästarna tycker om de.
nu ringde camilla hörs sen :p

Blinc

Frureinhold.se / 26 December, 2011 - 15:18 / Shopping
1 Kommentarer

nu har jag hittat den aboslut bästa mascaran som inte kladdar ner utan ''tube'' them !! du kan gråta, gå ute i regn svettas osv och den kommer aldrig rinna. Vill du få bort den lägger du en ljummen padd på ögat och masserar försiktigt innåt och vips ingen mascara kvar, den rullar av så fint och inget svart under ögonen !! awsome !

Blinc Mascara

Blinc Mascara har blivit en succé och en klar favorit hos många Hollywoodkändisar. Mascaran Blinc formar små tuber av mascara runt fransen istället för att enbart färga ögonfransen. Direkt när applicering av mascaran sker binder dessa små tuber sig samman med fransen och skapar ett hölje som står emot regn, tårar, kladdar och smular ej. Oavsett hur intensiv och fartfylld din dag är kan du alltid lita på att din Blinc Mascara ser precis lika bra ut som när du applicerade den på morgonen.

Användning

För bästa resultat applicera Blinc Mascara på rena torra fransar. Mascaran torkar inom två minuter, därefter bör inte ytterligare lager appliceras.

Genom att kombinera ljummet vatten och fingerlätt tryck på fransarna så avlägsnas all mascara utan att lämna några rester. Du kommer t.o.m. att se de små tuberna i handen efter att de glidit av fransarna. Efter borttagningen är dina ögon helt rena, och detta helt utan varken tvål eller removers.


Blinc

Frureinhold.se / 26 December, 2011 - 15:17 / Shopping
0 Kommentarer

nu har jag hittat den aboslut bästa mascaran som inte kladdar ner utan ''tube'' them !! du kan gråta, gå ute i regn svettas osv och den kommer aldrig rinna. Vill du få bort den lägger du en ljummen padd på ögat och masserar försiktigt innåt och vips ingen mascara kvar, den rullar av så fint och inget svart under ögonen !! awsome !

Blinc Mascara

Blinc Mascara har blivit en succé och en klar favorit hos många Hollywoodkändisar. Mascaran Blinc formar små tuber av mascara runt fransen istället för att enbart färga ögonfransen. Direkt när applicering av mascaran sker binder dessa små tuber sig samman med fransen och skapar ett hölje som står emot regn, tårar, kladdar och smular ej. Oavsett hur intensiv och fartfylld din dag är kan du alltid lita på att din Blinc Mascara ser precis lika bra ut som när du applicerade den på morgonen.

Användning

För bästa resultat applicera Blinc Mascara på rena torra fransar. Mascaran torkar inom två minuter, därefter bör inte ytterligare lager appliceras.

Genom att kombinera ljummet vatten och fingerlätt tryck på fransarna så avlägsnas all mascara utan att lämna några rester. Du kommer t.o.m. att se de små tuberna i handen efter att de glidit av fransarna. Efter borttagningen är dina ögon helt rena, och detta helt utan varken tvål eller removers.


rida på pappas axlar

Frureinhold.se / 26 December, 2011 - 14:31 / Hailey
0 Kommentarer


Idag är det mörkt och grått, trist som tusan. Robin är och handlar så att kylen är full igen, jag fick lite fina kort på hailey och robin i morse :D haha hon är så stor nu så hon kan sitta på pappas axlar ;) det är inte illa för en 3.5 mån bebis haha !! Hon tyckte att pappsens hår smakade riktigt gott !!
mums mums mums !!

Finaste julklappen :D ett elexperterna täc...

Frureinhold.se / 26 December, 2011 - 09:59 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2584 (MMS)

Finaste julklappen :D ett elexperterna täcke :D


applefreak

Frureinhold.se / 25 December, 2011 - 23:32 / Vardagen
1 Kommentarer

jag är nog ett riktigt apple freak, men det finns inget bättre (enligt mig ) ;) har nu en ipod, iphone 4, macbook pro och apple tv :) vad skall jag införskaffa härnäst ? Låter lite överdrivet, men jag är så glad för alla fina saker. Idag firade vi även jul med robins familj och hailey fick så otroligt fina saker utav hans familj :) måste fota lite grejer imorgon och visa er :) Själv fick jag massa fint och robin med för den delen !! vi åt super god mat och hailey myste sig hos farmor och farfar :) dock märktes det att hon var trött sedan dagen innan för vi kunde inte vara där så länge. Men nu sover hailey som en stock, hon somnade till sin nya sängmobil som spelade så fint :)
Kom på att vi inte har ngn ipad, men vi har en 3ee pad istället :) Nä nu skall jag sluta tjata om saker, det är ju faktist bara saker. Men som med allt annat har man intressen och jag har ett intresse för bra datorer, kameror etc. Nu finns det säkert folk som kommenterar hur dryg jag är, men som mina underbara vänner skriver i sina bloggar. Detta är mitt liv och jag skriver precis vad jag vill och om det inte passar. Dont read ;) :D

Just nu kollar jag och robin på soul surfer, den verkar riktigt bra :) gillar verkligenhetsbaserade filmer, kommit in till mitten nu tror jag och den är bra :) kan rekomendera den !!

Victorias secret nya myströjan nr one :D

Frureinhold.se / 25 December, 2011 - 13:07 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5731 (MMS)

Victorias secret nya myströjan nr one :D


le med tänder :P

Frureinhold.se / 25 December, 2011 - 08:30 / Vardagen
1 Kommentarer

här ler jag med tänder :p haha ibland får man till det, detta är för 3 år sedan !!
hahaha !! bjuder på detta, får försöka att le mer kanske haha !!

macbook pro

Frureinhold.se / 24 December, 2011 - 18:34 / Foto
2 Kommentarer

nu är jag äntligen med i macligan :p sitter och kollar på lite kort som vi tagit ikväll och det finns så mycket fint, men jag laddar upp ngr fort :) hoppas att alla har en fin jul !

hailey gillar tomten !!
så goingarna !!
några klappar !!! :p

jul jul jul

Frureinhold.se / 24 December, 2011 - 13:57 / Vardagen
0 Kommentarer

Japp nu är det jul och trots snöbrist är det ändå himla gott väder ute !! sol och lite kyla, det får duga !! Tomten kom förbi i morse och jag fick en fjärr till min kamera så jag kan ta kort bara genom att trycka på knappen :) I like och så fick jag ett putts kitt för linsen osv :)  Hailey fick en resesäng som hon sov så gott i inatt, skönt att man har en sån lättlagd bebis och som nöjer sig sä lätt !! Är riktigt spänd att se vad jag skall få ikväll :) vad har ni önskat er ? Jag vet att robin kommer bli nöjd med sina, super skoj !!
Nu sitter allafall alla ner och vilar sig, så väntar vi in fam andersson/karlsson :) jag skall försöka hålla er uppdaterade under kvällen, hoppas alla får en fin jul !! god jul !
ååååhh sommar !!

God jul

Frureinhold.se / 24 December, 2011 - 10:24 / Vardagen
0 Kommentarer

Hailey önskar alla en god jul !!


godmorgon

Frureinhold.se / 23 December, 2011 - 11:59 / Vardagen
0 Kommentarer

det blir många godmorgon inlägg :p men det faller sig så bra :) Nu sitter jag allafall i soffan, hailey sover lunch och jag är nyss inkommen ifrån stallet. Det är så bra, hon brukar lägga sig mellan 11-12 och då passar jag på att gå ut och mocka :) Ikväll åker jag och robin till mamma och pappa, kände att jag inte ville ge mig ut på julafton, tillräckligt många dårar ute då :p Men tills robin kommit hem skall jag greja lite med det vanliga :) har packat ner julklapparna i påsar och packat min och haileys väska. Är näst intill säker på att jag packat ner för mkt kläder till henne, men man vet aldrig :p Jag är så nyfiken på alla julklappar som hon skall få också :D utav oss får hon sin fina tavla och en doptavla, hon får så mkt ändå på veckorna så kände att sitta där och öppna massa paket kändes lite bit to much !! Jag är också nyfiken på hur robin reagerar på sina klappar ;) 
Men som sagt, ikväll åker vi till lödösae och stannar där tills på söndag :) tror att detta kommer bli den mysigaste julen ever !! älskar min familj över allt också, vi har den absolut mysigaste julen ! Tror att hailey kommer få en förtidig julklapp idag utav mormor och morfar i form av en resesäng ;) hur skall man annars kunna sova borta :D Btw vad f*n är detta för julväder ?! ingen snö, varmt och regb :( förra året hade vi massor av snöööööö :( men men år nöja oss med skit väder !! ikväll blir det även bingolotto uppesittarkväll :D undra hur många i sverige som spelar de idag ;) haha Nä nu skall jag packa ner robins kläder som han lagt fram !! ha en fin dag, hörs senare !!

Miss dee

Frureinhold.se / 23 December, 2011 - 11:45 / Vardagen
0 Kommentarer

I julnklär jag mig i miss dee, vad annars ;)


Jul hos oss !!

Frureinhold.se / 22 December, 2011 - 19:46 / Vardagen
0 Kommentarer

tog lite fina kort på paketen idag !
älskar lackgesill
Så lite smått och gott ! nu står gröten på spisen, spännande att göra egen gröt. Jag är ingen husmor så vi får se hur detta går !!

seg i kroppen

Frureinhold.se / 22 December, 2011 - 14:32 / Vardagen
2 Kommentarer

Vet inte om jag är på g att bli sjuk eller om det bara är trötthet. Jag har allafall sjukt ont i kroppen, känner mig seg som bara den och jag la mig en stund med hailey nu på lunchen och kunde nog sovit till imorgon :p Men det går ju inte, så nu har hon fått mat och jag sitter och skall knåpa ihop ngt iform av ett inlägg :p Måste städa också, borde inte ta allt för lång tid, men det är bara det att man skall börja :p Jag har hunnit med stallet och duscha :p haha låtwer som duscha är en hel planeringstimma, men med löshår är det lite så :) Jag skall börja packa för imorgon och greja med alla annat som måste grejas med :) Men som sagt hailey sov som en gud inatt vilket är underbart och håller tummarna för att jag inte skall bli sjuk nu :)
Inte den bästa bilden, men här är vår fina gran :)
HÄR är även länken till emelie :)

Hoppsan...

Frureinhold.se / 22 December, 2011 - 05:39 / Vardagen
1 Kommentarer

..tomten är tidig iår :p känner på stämningen och kollar på Ernst !!!


Ordningen återställd, hailey sov som en st...

Frureinhold.se / 22 December, 2011 - 05:38 / Vardagen
2 Kommentarer

img_9649 (MMS)

Ordningen återställd, hailey sov som en stock inatt :) det behövdes kan jag lova, igår var jag mer eller mindre helt död. Jag tycker synd om alla mammor och pappor där ute som haft eller har kolikbarn. Förlåt för det tråkiga bloggandet igår, skall bättra mig idag. Minns ni min dagens blogg utskick, det blev en riktig flopp. Men jag vill ändå passa på att lyfta fram emelie som skrev så fint !! Lägger upp en länk till hennes blogg senare !! Anyway, nu får vi hoppas att hailey vill somna om en stund med mig :) för det hade gjort allt ännu bättre :D men som sagt bättre bloggdag idag !! Kram


Jag saknar spädis tiden haha. Inatt är för...

Frureinhold.se / 21 December, 2011 - 05:31 / Vardagen
4 Kommentarer

img_1456 (MMS)

Jag saknar spädis tiden haha. Inatt är första gången sen hailey föddes som hon sov riktigt illa. Hon gick och la sig i vanlig ordning kl 18.00 och vaknade vid 23.00 för sista målet mat. Problemet var bara att hon inte ville somna om. Inte för fem öre, så större delen av natten har varit skrik och prat. Våran lilla pratkvarn, nu får hon frukost och hoppas hon vill sova lääääääänge !!  Tänkte åka till torp idag och handla de sista klapparna :p hoppas lillan vill åka med mig :))  Godmorgon alla hejj påsar under ögonen !!


DHC serum

Frureinhold.se / 20 December, 2011 - 21:54 / Shopping
1 Kommentarer

Nu äntligen kom mitt serum som jag köpt ifrån groupon !! från och med idag börjar jag behandlingen och det skall bli skoj att se om det kan göra ngt åt mig !! Här kommer en start bild, inget smink bara ögon och fransar !!

The

Frureinhold.se / 20 December, 2011 - 16:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Här är bild på thet, det går att köpa på kinabutiken.se. Jag har även fått gjort det absolut tråkigaste jag vet vilket är att putsa fönster. Skjut mig långsamt, men nu är det gjort !! :)


Jobbet

Frureinhold.se / 20 December, 2011 - 16:06 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag har jag och hailey hälsat på jobbet :) saknar dom faktist. Hailey orkade en stund men set blir lätt mkt när de är så små och med massa ljud och annat :p

Jag packade ihop mig ganska så snart men tog en kaffe med mirre i spat innan vi åkte hem :) hon är så go min Lilla dalkulla :D jag fick köpt ett the också som skall rensa ur kroppen från allt slagg :)) ett kinesisk the eh slimte från eastern harmony.


godmorgon

Frureinhold.se / 20 December, 2011 - 09:47 / Vardagen
3 Kommentarer

idag skall jag skriva lite mer och inte bara en massa bilder. Kanske skall fråga er läsare, vad är roligast ? mycket text eller mkt bilder. Jag gillar när det är både och, bloggar med inga bilder kan lätt bli lite trist. Idag vaknade hailey första gången vid 04.30, snaaaaaark vad trött jag var. Men hon somnade om med mig i sängen till 08.45 så det var skönt. Nu ligger hon mätt och belåten i sitt babygym och pratar med sina leksaker. Jag skall äta upp min frukost och sen gå ner och leka med henne :) Vi har som plan att åka till jobbet en sväng idag och hälsa på. Skall faktist bli riktigt skoj att träffa lena och tjejerna :) hoppas att hailey vill sova middag vid 11 så hon är pigg och glad när vi åker dit :) får ta en omväg annars så hon kan sova i bilen :p Btw så har hailey börjat med ett nytt ljud, gurgla haha hon låter så rolig :D härligt när de börjar utforska sin röst :) 
Om man skall sammanfatta gården så var den lugn fast ändå fartfylld, hailey var med i stallet i vanlig ordning men hon vill inte ligga ner mer, nej nej hon vill sitta upp och kolla vad mamma och faster gör. Poke tyckte att det var så himla skoj med en bebis i stallet så han vill nog helst gått och lagt sig med henne i vagnen. Det finns nog ingen häst som är så söt och go som poke. Han är mer som en hund än häst, en bebis helt enkelt !! Både jag och lillan tog oss ngr varv på honom i padocken, Lordi fick kika ifrån hagen :) hade haft inne henne innan och borstat och gått en promenad. Hon är himla snäll hon också :) Nä nu får jag gå till hailey bus !! lägger upp lite kort senare !

Fyrhjulingen

Frureinhold.se / 19 December, 2011 - 19:14 / Vardagen
2 Kommentarer

Hailey gillar att bo på landet :p idag lånade hon vikings fyrhjuling, super mallig var hon :D


Haileys önskelista

Frureinhold.se / 19 December, 2011 - 18:04 / Vardagen
1 Kommentarer

Hailey önskar sig en egen häst :D hon trivs så bra i stallet :D


Hailey önskar sig en häst i julklapp :D oc...

Frureinhold.se / 19 December, 2011 - 15:37 / Vardagen
1 Kommentarer

img_8383 (MMS)

Hailey önskar sig en häst i julklapp :D och trivs i stallet !!


Sooool

Frureinhold.se / 19 December, 2011 - 13:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Hej alla goingar ;) ledsen för att jag inte uppdaterar förän nu, men det är full rulle numera :D hailey sover mindre och man vill ge henne all tid :)

Jag passade på att gå under middagsluren och snart kommer lillan ner och då skall vi gå ut båda två :) funderar på att ta selen :) skriver mer sen !!

Kram från oss


julgran

Frureinhold.se / 18 December, 2011 - 19:57 / Vardagen
6 Kommentarer

Nu är granen uppe :p super fint verkligen, imorgon skall vi lägga ut alla julklappar :)
mysigt !!

Julklapp

Frureinhold.se / 18 December, 2011 - 16:59 / Vardagen
2 Kommentarer

Denna fina skall hailey få i julklapp :)


Såhär blir det när man ger sig på att baka...

Frureinhold.se / 18 December, 2011 - 16:29 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5080 (MMS)

Såhär blir det när man ger sig på att baka bröd


Dagens

Frureinhold.se / 18 December, 2011 - 13:07 / Vardagen
4 Kommentarer

This is me today !!


Lära sig gå

Frureinhold.se / 18 December, 2011 - 12:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Hailey och pappa Robin tränar på att gå :D


Dagens blogg

Frureinhold.se / 18 December, 2011 - 12:03 / Vardagen
1 Kommentarer

Vi kör, vill du öka din läsarstatus eller bara lyftas fram kommentera i detta inlägg :))

Grymmaste !!!

Frureinhold.se / 18 December, 2011 - 10:35 / Vardagen
3 Kommentarer

img_6774 (MMS)

Grymmaste !!!


godmorgon

Frureinhold.se / 18 December, 2011 - 10:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Godmorgon alla fina läsare, har märkt en viss ökning de sneaste dagarna, roligt !! men hur skall jag kunna roa alla nya stjärnor ?! det hade varit otroligt roligt att lyfta fram bloggar och få dom att öka sin statestik, det är himlans skoj :p Kanske skall köra en dagens blogg ? kan se om ja kan knåpa ihop ngt fint sen !! Skall även skaffa photoshop igen, hade det på min förra dator men har inte det på denna !! får ta mig i kragen !

Igår var det jul på liseberg och det var himlans trevligt, dock 1 miljon människor där och det fanns inte många som hade överseende med en barnvagn. Körde på en efter en som försökte tränga sig förbi, ett tag funderade jag poå om jag skulle ställa mig och skrika as högt och se om ngn flyttade på sig. Men jag övervägde det en extra gång och robin tyckte inte att det var ngn bra idé ;) Men det var mysigt att ha fått vara där, köpte en assssss grym ansiktsmask som är gjorde bla. sand ifrån döda havet. Aldrig använt en sån bra mask innan, outstanding ! Sen köpte vi såklart varm chocklad med grädde och spelade lite. Hailey sov hela tiden fram tills vi skulle åka hem, då vaknade hon och fick se lite på alla ljus :) vi stannade till hos jessiva och mikael på vägen hem och gav henne mat och drack lite kaffe. Om en vecka är det julafton och då skall vi samlas hela familjen hemma hos mamma och pappa !! det skall bli helt underbart !! vi åker även till mamma och pappa på fredag så vi spenderar julaftonsmorgon hemma hos dom !!Nä nu måste jag ta hand om hailey bus och börja städa lite !!
så sjukt söt ! hon hade det gott i sin varma åkpåse !! många som var avundsjuka på att hon fick ligga nerbäddad i vagnen medan andra frös ;)

Nu vaknade hailey :) hon stirrar på alla f...

Frureinhold.se / 17 December, 2011 - 19:13 / Vardagen
5 Kommentarer

img_9518 (MMS)

Nu vaknade hailey :) hon stirrar på alla fina lampor :)


Det är en första gång med allt :p

Frureinhold.se / 17 December, 2011 - 16:39 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8368 (MMS)

Det är en första gång med allt :p


Jul på liseberg

Frureinhold.se / 17 December, 2011 - 14:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps nu är vi på g till kungälv först för att ge hailey mat innan vi styr bilen ner till Liseberg för lite mys :))

Även mamma och pappa kommer ner, hoppas att det inte blir ngt regn, men det tror jag inte :)

Vi longerade lordi lite igår och hon är så himla duktig. Lät henne själv ta för sig och gå runt mig och fast att poke sprang förbi henne var hon coollugn (kolugn). Fick ngr skutt rätt upp men allt gick väldigt bra !! Idag fick hon stanna i hagen när lillan red, hon sprang lite fram och tillbaka men inte värre än så !

Får filma henne ngn dag och ta lite fina kort !


Vinnaren är..

Frureinhold.se / 16 December, 2011 - 12:25 / Tävlingar
10 Kommentarer

Vinnaren är Tina-Minnas mamma Stort grattis, maila mig din adress på [email protected]. För er andra, bättre lycka nästa gång !!

hormonbalans

Frureinhold.se / 16 December, 2011 - 10:47 / Vardagen
2 Kommentarer

Det skulle vara väldigt intressant att studera hormoner, jag vet att när man bli gravid får man en viss hormonbalans och efter grav kan man få en annan hormonbalans. Och nu efter 3.5 mpn efter fl skulle det vara intressant att se vad man har för hormonbalans. Idag är en sån dag när man varken vet in eller ut, hailey är en ängel, som vilket barn som helst. Vaknade inatt kl 03.00 och babblade hon somnade om men vaknade vid 04.30 igen. Så är det, hon har super bra sovtider men vissa nätter kan det bli såhär. Men jag är helt död, kroppen värker, påsarna under ögonen äter upp mig, lite ångest. Men jag är inte bitter för det, men det skulle vara intressant, vad är det som gör det ?! Jag längtar tills jag kan börja plugga igen, hälsa är verkligen mitt starka ämne !! När jag pluggat mina tre år funderar jag starkt på att göra en master och kanske till och med forska !! om pengarna räcker så hade det varit grymt skoj !! kankse även skriva en bok !! ja, mina planer är stora ! Jag hade även velat jobba inom idrotten, både på den psykiska och fysiska biten. Men som sagt det är ett tag kvar tills dess, men det är skoj att planera och ha en plan !

Jag kommer att presentera vinnaren av miss dee halsbandet kl 12.00 istället för 24.00. Vill du vara med och vinna får du passa på den sista timman !! Klicka HÄR för att komma till utlottningen !

vattenkoppor

Frureinhold.se / 15 December, 2011 - 21:22 / Vardagen
9 Kommentarer

erfarenhet om vattenkoppor snälla se hit !! I helgen hade vi elin, anders och lilla freja här :) freja har nyss haft vattenkoppor, dom var läkta och hon var friskförlarad men nu visar det sig att pappa anders inte haft det som liten så han är dunder sjuk :( ucch lider med han, 39 graders feber och koppor :( Saken hör att mamma påstår att jag inte haft vattenkoppor, alla barnen som jag lekte med som ltie hade fullt med koppor men icke jag (vad dom märkte). Däremot hade jag andra sjukdomar som man inte kunde ha, ex körtelfeber ! men tillbaka till kopporna, är det ngt som är erfarna med bebisar som får vattenkoppor, har läst att de kan vara lite skyddande om dom får bröstmjölk. Men jag vet inget !! paniken sprider sig :S skall jag bli sjuk nu och lilla hailey, hur skall detta gå... Snälla alla mammor, ge mig råd ifrån era erfarenheter !! Det skall tilläggas att jag jobbat med barn i vuxen ålder och inte blivit sjuk !!

Ingen bloggdag

Frureinhold.se / 15 December, 2011 - 19:56 / Vardagen
0 Kommentarer

Nä idag var ingen blogg dag, har knappt varit hemma. Full rulle sen i morse, men jag har fått gjort mycket :) var i thn med syster och barnen, fick köpt en doseringskopp på beginners tror jag affären heter och jessica fick köpt en jättefin poncho :) jag är så stolt över mig själv, jag handlade inget mer än doseringskoppen. Det är en stoooooor grej för mig haha :p till och med robin frågade när jag ringde om jag handlat ngt skoj haha tror ni han blev häpen när jag sa nej :D Men så är de, jag kan om jag bara vill !!
Nu på kvällen skall vi kolla lite på tv och sen gå och lägga oss tidigt. Känner att jag vill vara pigg och allert imorgon när det är fredga och allt. Vi skall ha vår årliga julbaksdag imorgon med :) det är mysigt !! Btw lordi har börjar få mycket kött på benen nu, unghästen har blivit unghäst. HOn var så lugn och snäll de första dagarna, men nu börjar buset komma fram. Stå och slänfa med benen när man skall borsta dom, bitas ja listan kan bli lång :p men det är bara att vara konsekvent. Tids nog lär hon sig !! Nä nu skall jag göra gröt !! godnatt ses imon !

Dagens

Frureinhold.se / 15 December, 2011 - 11:34 / Vardagen
2 Kommentarer

Såhär ser jag ut idag !! Om en timma väcker jag hailey oh så får hon lite mat och sen åker vi :)

Det skall bli kul att se vart Camilla jobbar och kul och se hur fin Tirro blir i håret :))


trött

Frureinhold.se / 14 December, 2011 - 21:15 / Vardagen
5 Kommentarer

Idag är en sån dag när man inte vet varken in eller ut :P man har massa ideer men så är man så seg och lat haha. Men jag fick skrivit ut lite kort till haileys rum och hennes månadskort :) 3 fina kort hänger i hennes ram nu !! Sen har vi varit ute och gått med Lordi och jennifer red poke ! det gick bra, hon visste nog inte riktigt hur hon skulle bete sig, men hon gjorde sitt bästa och hon börjar bli lite tuffare. Idag var första gången man märkte att hon är en unghäst. Skulle borsta benen ifrån lerstänk och då bröt hon nästan ihop :p men man får ta det försiktigt, prata med henne och ta allt i hennes takt.
Imorgon skall jag och syster till trollhättan med barnen, tindra skall klippa sig hos camilla och vi skall hålla henne sällskap. Om hailey är på humör skall jag svänga in på babyproffsen och handla en doseringsmugg där man kan lägga mat :) super fiffigt !! Jag skall försöka att inte shoppa ihjäl mig där inne, hittar hela tiden fina saker. Men nu är det slut på allt shoppande. Först skall alla julklapparna bli klara och sen skall vi spara :) till ngt stort :D super skoj !!
Här kommer lite kort ifrån förra året påväg hem ifrån mexico och julbaket !!
cpblogg.se blir mer bilder imon

heellloo

Frureinhold.se / 14 December, 2011 - 13:31 / Vardagen
1 Kommentarer

Lite senare update idag men det har varit full rulle hela morgonen. Hailey vaknade första gången kl 04.30 idag snaaaaark :p men hon fick mat och somnade om i våran säng tillsammans med mig :) dock tror jag hon har lite magknip flr hon vakna och somna fram till kl 09.00, så vid 09.00 gick vi upp. Jag kikade ut och såg att massören hade kommit. Vi har en massör som kommer var 8 v och går igenom hästarna. Jag var ju tvungen att sprunga ner och hälsa på henne, så packade på hailey overallen efter frukost och gick ner. Pratade om allt och inget och hon tyckte lordi var himlans söt !! efter att poke var klar ville hon kika lite på henne, lordi som är jordens snällaste 1.5 åring tyckte det var himla mysigt att ngn gosade med henne !! Hon masserade henne inte utan kände lite på henne :) hon kallar det unghäst massage :) Nu går dom båda nöjda och goa i hagen !! Jag är helt förälskad i Lordi, kommer aldrig ge tillbaka henne till Elin ;) 
Anyway, hailey somnade så gott när vi kom upp och planen var att jag skulle gå ner till stallet igen men babyvacktern vill inte funka :/ suuuuuuurt. Men men veronica kom upp en sväng och itne långt efter vaknade hailey och då fick hon vara barnvakt så gick jag ner och mockade. Väldigt skönt att komma ut och andas lite luft utan bebis :) men jag hann börja sakna henne massor på bara 15 min haha !! Hailey hade allafall skoj med farmor och hade inte gråtit ett dugg.. inte för att hon brukar gråta men man vet ju aldrig :) Nu sover hon allafall igen fick mat för en timma sen och var riktigt trött efteråt !! Jag har hunnit äta själv, städa och skall skriva ut lite kort och sätta i ramar ! Lillan kommer hit om en timma med och då skall vi ut med hästarna. Hon skall rida poke i padocken och Lordi skall få gå med och studera. Nyttigt för henne att få gå lite i grimma med andra hästar runt henne :) Men jag skriver liute mer nytta senare !! tjiiing !!

members.com

Frureinhold.se / 13 December, 2011 - 21:18 / Shopping
4 Kommentarer

Som ni kankse minns har jag handlat endel på members.com, nu senast köpte jag en jacka till robin ifrån quicksilver !! och för en stund sedan gick jag in och såg att min underbara vänn camilla gjort sitt första köp och jag visste att jag då fått 50 :- att handla för men när jag kom in såg jag att jag hade 150 :- att köpa för !! Sammanlagt har jag tjänat ihop 250 :- mina invintes !! det lönar sig alltså att dela med sig !! så be om en invite idag och börja invita ni med ! snart kan ni köpa saker gratis !! riktigt nice !

Hailey

Frureinhold.se / 13 December, 2011 - 16:41 / Hailey
5 Kommentarer

Jag är lite fundersam om man kan lägga upp sånna här kort på bloggen eller på nätet över huvud taget. Hailey har ju inga kläder på sig men hon ligger på magen så det enda ''nakna'' man ser är rumpen. Hmm ja, kan inte ni läsare skriva en kommentar om det är okej, jag är som sagt kluven !! Detta kortet tränar vi lite inför ett liknande kort som jag skall ta på henne när hon har sitt guld hjärta och sen förstora och ha över sängen !! såå fint ! skall även ha en annan bakgrund, vit var planen !! skall kolla med annie om hon vill komma upp och fota prinsessan !!
söt är hon allafall !!

glad Lucia !!

Frureinhold.se / 13 December, 2011 - 14:03 / Hailey
3 Kommentarer

En favorit i repris, Hailey önskar alla en trevlig lucia (trots vädret)

stormish

Frureinhold.se / 13 December, 2011 - 13:41 / Vardagen
2 Kommentarer

AHAH ish var längesen man använde i meningar :p softish, ish ish ish ish !! haha. Idag har vi haft en lugn morgon, hailey har somnat om 2 ggr nu, somnade vid halv 12 och sen vanade hon vid 13 och nu fick hon mat och ville osmna igen. Hon var lite gnällig, men tror inte på ngn feber ! Alla har vi våra dagar !! jag passade på att gå ner till stallet under tiden hon sov första napen. Såå skönt att komma ut, fast att det blåser storm och regnar så är det uppfriskande !! 
Funderar på att baka lussekatter dagen till ära !! inte nog med att det är gott så är det ju fakstist lucia ! Får känna lite på det, käånner att det kurrar i magen så får ta och göra lite mat ! frågan är bara vad, kanske pannkakor :D det var längesen och det är sååå gott !! Det är dagar som dessa som man önskar att man bodde ngn annan stans i världen. Jag hade kunnat döda för typ rivieran, monaco ! I love !! Men då får man vara rik också, så man kan shoppa, hänga på båtar och bara njuta !! 
Nä nu har jag verkligen skrivsvårigheter, sitter och kollar på the hills maraton !! gud vad den serien är bra asså !! fattar dock inte vad heidi ser hos spencer, kommer aldrig att fatta !! nu är det avsnittet när de gifter sig, hela jag skriker nooooooooooooooooo !! Men men alla gör vi misstag ! Nä nu blir det pannkakor !! tjing !

Lordi

Frureinhold.se / 13 December, 2011 - 12:29 / Vardagen
2 Kommentarer

Här har ni fina tjejen !! För er som missat är Sören såld :) nu är det bara poke och denna goingen !!


Babysim

Frureinhold.se / 12 December, 2011 - 22:51 / Vardagen
2 Kommentarer

Denna skönheten skall vi köpa till babysimmet :) så vi kan ta massa kort under vattnet :D tänk att fånga henne på bild när hon dyker :D kostar bara 699 :- på net on net. Passar för simpla bilder !! Fanns en som kostade 1400:- men jag tror att denna duger gott och väl !! 10 jan är första babysims träffen, då med teori !! Gosh måste köpa en ny bikini !!


Myyys

Frureinhold.se / 12 December, 2011 - 20:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Nyduschad och nu blir det tomtegröt, glögg och transformers !!


Girls are girls

Frureinhold.se / 12 December, 2011 - 17:08 / Vardagen
3 Kommentarer

Jag trodde man hade kommit förbi stadiet där tjejer fortfarande är tjejer !! Om ni förstår vad jag menar, men detta blir min sista agg inlägg, från och med nu tänker jag itne dra ner mig i det nörd träsket igen !! jag är inte 15 år längre, nopp jag är ''stor'' allafall så stor så jag inte sjunker till den nivån !! Väl valda ord, lyssna inte på ryckten, dom skapas av människor som bara är avundsjuka på att vissa lyckas  !! snacka inte skit, munnen blir så äcklig då !! 
Så nu har jag fått det ur mig, vänder liksom blad som kungen sa efter sin skandal ! Idag har jag och hailey varit på öppna förskolan, det gick jätte bra, docl var det sista gången idag. Men nu har vi varit där och det var trevligt, hailey var trött när vi åkte dit så vi klarade en timma sen stenslockande dockan !! Vi åkte hem och jag lät bilen stå på så fick hailey sova vidare och jag passade på att mocka !! Sen sov hailey fortfarnde så jag ringde lillan och fråga om hon ville med till torp !! vi åkte en sväng och fick köpt den sista julklappen, eller ah nstan sista :D men de andra två tar 1 min att fixa ! 
När vi kom hem fick hailey mat och jag med för den delen och sen gick vi och la oss i 2 h :D så himla gott !! Nu är lillan här igen och vi väntar in robin som är på väg hem !! Skall ner och gosa med lilltjejen sen också ! skall ta kort och visa er hur extremt söt hon är !!

Öppna förskolan

Frureinhold.se / 12 December, 2011 - 09:41 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag är det premiär för oss på öppna :) det skall bli riktigt spännande. Skoj för hailey med att träffa lite kompisar !!

Ha en fin förmiddag !!


Utlottning

Frureinhold.se / 11 December, 2011 - 20:20 / Vardagen
1 Kommentarer

Ni har väl inte missat utlottningen av det underbara armbandet beverly hills ifrån miss dee !! klicka HÄR för att komma till utlottningen !!

presenter

Frureinhold.se / 11 December, 2011 - 13:28 / Vardagen
1 Kommentarer

Kalaset igår var super duper :) jätte god mat och gott sällskap ! Jag fick det jag önskade mig, en matberedare/mixer, en rengöring ifrån dermalogica, en hudlotion ifrån biotherm, 3 bodybutter ifrån bodyshop och en ipod shuffel och såklart de snygga skorna ifrån robin :) Fick även den stora flaksan ifrån dermalogica vilket är super, den är ju inte direkt gratis så skönt att slippa tänka på den kostanden ett tag framöver ! 
Idag är det söndga och om en stund kommer en liten häst hit :) himla mysogt, väldigt roligt skall det bli att träffa elin, anders och lilla freja också ! var ju typ 11 v sen, uch uch skäms ! Slängde nyss in en kladdkaka i ugnen som jag tänkte bjuda på !! och kanske lite glögg för den som inte kör !! Annars är det inte mkt planerat idag, funderar på att dra till öppnaförskolan imorgon, har inte varit där än för jag har tyckt att hailey har varit för liten :p men nu funderar jag på att pallra mig dit !! Skriver ett roligare inlägg senare !! känner mig lite talanglös just nu ;)

Skoj att rida på stora hunden. Blogg.se ap...

Frureinhold.se / 10 December, 2011 - 20:07 / Vardagen
1 Kommentarer

img_5517 (MMS)

Skoj att rida på stora hunden. Blogg.se appen funkar inte !! Därför alla sms inlägg !


Hailey busar med mommmoooo !!

Frureinhold.se / 10 December, 2011 - 20:04 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4111 (MMS)

Hailey busar med mommmoooo !!


Nu åker vi på kalas :) hörs senare !!

Frureinhold.se / 10 December, 2011 - 11:05 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0658 (MMS)

Nu åker vi på kalas :) hörs senare !!


Happyface !!

Frureinhold.se / 10 December, 2011 - 11:05 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2801 (MMS)

Happyface !!


Vinnaren är !!

Frureinhold.se / 09 December, 2011 - 21:10 / Tävlingar
2 Kommentarer

Stort grattis till Veronica marie ödquist !! Maila mig på [email protected], så kommer en fantastisk kalender hem till dig !!

dags för utgång

Frureinhold.se / 09 December, 2011 - 20:04 / Vardagen
1 Kommentarer

men inte för mig :D men nu är lillan klar för fest !!
snyggingen
morsan :p

ZZzzzzz

Frureinhold.se / 09 December, 2011 - 13:18 / Vardagen
0 Kommentarer

gud vad trött jag känner mig !! sover ju bra på nätterna, men ändå är jag rätt seg just nu !! börjar mina gravhormoner gå ur ?! haha ammar inte varje mål längre utan 3 pumpningar per dag ibland 4. Kankse är det som gör det. Fy tusan vad det blåser ute också !! vart är vintern haha världen är verkligen upp och ner just nu! anyway jag skall hämta ut min paket ifrån barntavlor.se idag med !! spännande att se hur det blev :) tror tavlan är helt amazing ! jag skall även presentera vinnaren av familjekalendern senare !! Spännande !! jaja vad skall jag dela med mig av mer ? haha hailey sover, min snälla tjej !! macy sover, min snälla hund och jag sitter och lyssnar på när huset blåser bort :D Nä nu får jag göra ngt !! tjingeling igen ;)

Fredag

Frureinhold.se / 09 December, 2011 - 11:35 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu e de helg igen :D fullspäckad som vanligt, denna helg är det kalas och så kommer det en ny häst till gården :) Himla mysigt en liten 1.5 åring. Var nere i stallet nyss och gjorde iordning för henne, kommer bli så mysigt !! Passade på att gå ut när hailey sov, babyvaktern är ju kanon :) och jag hann precis in ca 5 min efter vaknade hailey !! jädrigt bra tajming !! nu ligger hon i babygymmet mätt och go ! jag måste in och duscha snart så jag tror hon kommer vilja sova en stund till !! Vid halv 3 skall jag vara inne på torp och handla med lillan :) hon får hålla mig sällskap och underhålla hailey :) Brukar att gå bra men blir hon ledsen är det väldigt stressande !! 
Får skriva mer om en stund, hailey är lite kinkig !! tjiing !

Hjääääääälp

Frureinhold.se / 08 December, 2011 - 21:50 / Vardagen
1 Kommentarer

Kom ett åsknedslag som gjorde att rutorna skaka !!!!


Miss Dee julklappsutlottning

Frureinhold.se / 08 December, 2011 - 20:40 / Tävlingar
15 Kommentarer

Nu är det dags för en sista utlottning ifrån Miss Dee innan juluppehåll !! Jag hade tänkt lägga upp den imorgon efter att min andra utlottning avslutats men jag kundei nte låta bli !! Så från och med ikväll fram tills den 16 december 24.00 har ni chans att vinna det fantastiska armbanden Beverly Hills. Även om ni vinner och vill behålla det själv är detta en utmärkt julklapp. Snyggt som tusan och klär alla !! Det finns i de flesta återförsäljnings butiker och självklart på http://missdee.se !! 
För att vara med i utlottningen skall ni gå in på Miss Dee gilla sida på facebook och klicka på gilla och även lägga en kommentar i detta inlägg !! Lycka till !!

Barntavlor.se

Frureinhold.se / 08 December, 2011 - 19:53 / Tävlingar
0 Kommentarer

Nu är det snart utlottningsavsutning för barntavlor.se, jag har i sammarbete med barntavlor.se fått äran att lotta ut en familjekalender. Den har en otroligt snygg deisgn och du kan skriva alla i familjensnamn i olika kolumner så ni vet vem som skall göra vad varje dag :) för att komma till utlottningen klickar ni HÄÄÄÄÄÄÄÄR
Lycka till !!

Snyggt

Frureinhold.se / 08 December, 2011 - 16:22 / Vardagen
1 Kommentarer

In loooooove


Going

Frureinhold.se / 08 December, 2011 - 16:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu skall vi snart åka hem :) hailey kommer sakna sina kusiner !!


amazing

Frureinhold.se / 08 December, 2011 - 11:51 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu är det morgon i kungälv eller lucnh kanske man skall säga :p natten har gått bra och hailey sov bra :) vaknade vid 03.00 och babblade men efter 15 min somnade hon om. Jag gav henne mat vid 05.30 och sen sov vi till 09.30. Väldigt tacksamt, hon sover även nu så hon kanske har varit vaken mer än vad jag vet om innat :p Igår var det toppen bra, tack alla som skrev grattis :) ni andra, död åt er ;) haha nädå, tycker mest det är komiskt. Känns så skönt att man växt ifrån vissa människor. Och som jag och jessica prata om igår, varför skall man älta med vänner som ändå inte tillhör samma nivå av mognad. Nepp nu är det slut på det, bara för att man varit vänner i många år är det bättre att lägga ner tid på nya vänner som ändå verkar mer äkta !! Visste inte att det fortfarande fanns tjejer som sprider falska ryckten och blir sur för strunt saker.
Idag skall vi bara mysa hela dagen och så skall vi ner till kungälv en sväng och shoppa lite. Vill hitta sköna knästrumpor till mina nya kängor !! så himla snygga asså ! sen biljetterna till bruce var väldigt otippat, men sjukt skoj !! läste på en annan blogg att lenny skall komma till liseberg med :D skojj, det fpr man nästan planera in !! så mysigt när det är konserter på liseberg, kan man gå runt i parken men ändå njuta av musiken !! nu vakna hailey !!

Bruuuuuce

Frureinhold.se / 07 December, 2011 - 20:15 / Vardagen
1 Kommentarer

Kolla vad Mikael och Robin kom hem med :D vilken present !! Guldgossar !!


Vänner

Frureinhold.se / 07 December, 2011 - 19:26 / Vardagen
0 Kommentarer

Så jädra glad för alla fina vänner jag har, har fått massa fina sms meddelanden och annat hela dagen.

Efter 23 år har jag äntligen börjat förstå innebörden av vänskap. Man behöver inte alla lossasvänner, gamla vänner som ändå inte bryr sig :) nej njut av vänskapen gammal som ung !!


Skönheter

Frureinhold.se / 07 December, 2011 - 19:19 / Vardagen
1 Kommentarer

Dessa skönheter fick jag utav min prins !! Och en iPod shuffle av Jessica och Mikael !! Riktigt nice !!

Natten spenderar vi här hos syster yster !! Super mysigt !!


hipp hipp hurraaa !!

Frureinhold.se / 07 December, 2011 - 09:11 / Vardagen
2 Kommentarer

Yes idag är det min och systerysters dag !! hon blir, hmm skall vi säga att vi fyller 23 båda två ? :P ålder har ju ingen betydelse längre. Men stort grattis till oss allafall !! vid den här tiden förra året firade vi min dag i mexico, på en underbar restaurang som drivs av ett svenk/italienskt par ! Det är minnen de !! men idag blir inte sämre, camilla föreslog igår att vi skulle mötas upp på laxbutiken runt lunch och äta gott :D så himla roligt och efter det åker vi hem till henne och dricker gott kaffe och så får våra småttingar leka :D så himla skoj !! spännande att se hur hailey beter sig nu när hon är lite större !! Måste börja gå på öppna förskolan nu nästa vecka så hon får träffa lite barn :) märkte igår att hon tycker det är spännandee med andra barn :) på bvc satt hon och kikade på en kille och slängre ur sig ngr meningar :D så himla sött !! 
men som sagt, släng gärna en grattiskommentar i inlägget, det skulle värma så otroligt mycket !!
Lite halvlullig påväg hem sista kvällen i mexico !!
så himla fint !

underbaring

Frureinhold.se / 06 December, 2011 - 19:20 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu sover hailey sågott, robins står och maler kött och jag kollar på hockey. Hmm underlig fördelning vi har ;) Robin kom hem med tre helt underbara saker idag, ett paket med en skylt som det står kärlek på och en present påse ifrån kahlskaffe med julkaffe, the och praliner ! så himla gott !!

6 dec 2008

Frureinhold.se / 06 December, 2011 - 14:33 / Vardagen
2 Kommentarer

Ja idag för 3 år sedan stod jag och robin lite halvt fulla utanför bryggeriet och kollade på varandra. Jag kläcker ur mig att om han frågar chans nu säger jag ja !! och visst frågade han ;) lyckligaste dagen i mitt liv !! 2 år senare går han ner på knä och frågar om jag vill bli hans för evigt, visa världen att det är vi och bara vi !! Samma natt (okej pappa läs inte DETTA) blev även hailey bus till !! det vackraste som jag någonsin skapat !! Nu efter 3 år tillsammans vet jag inte vad jag skulle göra om inte ni fanns i mitt liv !! Innan er visste jag inte vad kärlek var !! ni är mitt allt !!

Stor tjej nu !!

Frureinhold.se / 06 December, 2011 - 14:25 / Vardagen
0 Kommentarer

Gud vad hon växer :D dock i sin egna kurva så inget extremt men det är otroligt :) snart är hon tonåring :p men idag var hon 61.5 cm lång och vägde 5990 g trodde vi skulle spräcka 6 kg gränsen, men inte denna gången :) Hon fick ju som sagt sprutorna idag med. Hon var redan trött och ledsen innan hon skulle få sticken så när dom kom blev hon ännu mer ledsen :( dock gick det över så fort hon kom ner i babyskyddet och vi fick satt oss i bilen. Nu ligger hon i våran säng och sover lite, hon var glad och sprallig när hon kom hem så förhoppningsvis går det bra :) 
Jag har även anmält mig och Hailey på babysim i lysekil som börjar i januari :) super skoj !! tror att hon kommer uppskatta det otroligt mycket ! Badankan !
ser så härligt ut :D
Måste berätta vad som hände på bvc, när den andra sköterskan kom in för att ta sprutan öppnade hon med att berätta att hon gillade min blogg :D hur kul är inte de ?! då visade det sig att hennes dotter läser min blogg. Sånt är så otroligt roligt, kan skriva det här då och ge en eloge till de underbara bm på herrestads vårdcentral. Hittils harj ag bara mött underbar personal vart jga än kommit. Både på mvc, fl, bb och nu bvc :) stort hjärta till er !!

Spruta

Frureinhold.se / 06 December, 2011 - 13:49 / Vardagen
0 Kommentarer

När man fått spruta och e lite känslig får man gotta ner sig i mamma och pappas säng :)


Godmorgon

Frureinhold.se / 06 December, 2011 - 08:32 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min och Robins 3 års dag och 1 år förlovade. Helt amazing vad tiden går fort :) tänk på hur allt blev, helt otrolig, tänk vilken film vårat öde hade kunnat bli :)

Idag skall jag och hailey till BVC, spruta på gång :/ men det kommer allt hå bra :) spännande att se hur mkt hon väger och hur lång hon är :)

Skriver mer utförligt senare har massor med grejer haha Gud vilket liv jag har ;)


Barntavlor.se

Frureinhold.se / 05 December, 2011 - 23:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Ni missar väl inte utlottningen utav den fantastiska familjekalendern ifrån barntavlor.se. Klicka in på tävlingar och lämna en kommentar !!

Godnatt ifrån oss


Busunge

Frureinhold.se / 05 December, 2011 - 10:43 / Vardagen
6 Kommentarer

Man ser buset i henne ;)


joico

Frureinhold.se / 05 December, 2011 - 10:30 / Shopping
0 Kommentarer

Kan inte sluta älska dessa produkter !! har man minsta lilla slitet, livlöst eller tråkigt hår. Köp joicos k-pak serie ! har det nu till löshåret och till mitt vanliga hår såklart. Håret tappar mycke lyster och struktur efter grav, kanske inte direkt men det kommer allt eftersom !! så unna håret detta underbara schampoo, balsam, inpackning oljor etc. Inte nog med att det är lyx för håret så luktar det så gudomligt gott !!
Jag har inte alla dessa produkter, men schampoot och balsamet är hos mig nu ! har även haft inpackningen sist gång jag var med extra hår ;)

godmorgon

Frureinhold.se / 05 December, 2011 - 09:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Så var dte måndag igen och frosten ligger tät på backen, det visar sig ockjså som om det har snöat i lilla edet inatt, gott för dom :) Men jag är inte jätte ledsen för att vi inte fått ngn snö än, desto längre tid det tar innan de kommer desto bättre. Det får görna komma massor med snö typ natten till julafton :D Det sägs på vädret att det skall blåsa kuling här idag, men just nu är det strålande sol och vindstilla !! lugnet före stormen tro ?? Idag skall jag och hailey till torp och handla en gran och lite andra fina julblommor !! super mysigt !! tänkte vara ute i tid iår !! ädelgran står på listan, fyllig och fin !! Mamma frågade om inte vi skulle ut i skogen och hugga !! dooont think so :D haha var ute förra året och letade under sommaren på hästryggen men det är svårt att hitta den perfekta granen. Ni som känner mig vet att jag är otroligt kräsen !! 
Gud vad hailey är rolig, nu ligger hon i sin säng och babblar :p man hör hur hon gurglar och buuar :P så himla sött !! t'nk sen när de börjar prata, ropa på mamma och pappa !! helt amazing ! Nä nu måste jag gå in och kolla till henne hörs senare !!

Haileys outfit

Frureinhold.se / 05 December, 2011 - 08:24 / Vardagen
1 Kommentarer

Lite utav de jag köpte igår :)) fina tjejen !!


Miss dee

Frureinhold.se / 04 December, 2011 - 20:52 / Vardagen
0 Kommentarer

Vilken kombination är du ?? Nu är julen snart här och vad är inte bättre än att ge bort ett vackert smycke. Miss dee har det ni söker !! Dessa underbara ringar gör varje hand glad ;)

Även detta halsband är min favorit, alla killar kan ju ge bort nycken till deras hjärta ;)


2 advent

Frureinhold.se / 04 December, 2011 - 20:29 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sitter vi och har precis tänt de andra ljuset :) himla mysigt !! Vi har även satt på xmen den nyaste. Verkar super bra :)

Idag har mamma och pappa varit här på eftermiddagen men på förmiddagen var jag på torp en snabbis. Shoppade nästan en helt ny garderob till henne. Min växande prinsessa !! Allt i st 68 :) har även rensat ur alla 50-56 :)

Imorgon är det en ny dag och jag har inte riktigt funderat ut vad jag skall hitta på :) men jag har blivit väldigt taggad för att fota !! Så får se om det blir ngt sånt imorgon :))


Lite kött

Frureinhold.se / 04 December, 2011 - 11:08 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu har vi fyllt på med lite griskött :p väääääldigt närproducerat, bara ätit goda äpplen och egenmald havre :))


Dagens

Frureinhold.se / 04 December, 2011 - 11:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu drar jag till torp en snabbis !! Hörs senare !!


Hår hår hår

Frureinhold.se / 03 December, 2011 - 22:42 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag är så glad att jag satte i extensions, inte nog med att vanligt hår växer i slomow, det sägs ju även att man tappar endel hår efter grav, inte märkt av ngt än men det lär komma snart. Anyway, camilla satte i mitt hår för inte så längesen men det är fortfarande helt amazing !! super snyggt och ser naturligt ut. Sen är det så jämt och fint med, fylligt inte långt och stripigt. I like !! Lillan var även hos henne idag och satte i hår, blev även det super duper snyggt :) skoj skoj !! får la se hur mkt hår jag tappat sen när jag plockar ut slingorna.
image descriptionimage description
nice I know ;)

på tal om ingenting, vi har pratat mkt om det jag och camilla om dubbelmoral. Ena stunden är det fel att tycka och skriva en massa på bloggar eller facebook och sekunden senare är det okej. Dont understand, jag hoppas inte jag har hållt på med massa dubbelmoralsnack, i så fall måste jag varit virrig under tiden. Jag tycker man skall få tycka precis vad man vill, men vara ödmjuk i sina uttalande. Vet att jag kan ha sagt mkt som inte alltid är så genomtänkt. Men alla gör vi våra tabbar, även den bästa ;) Imorgon är det en ny dag och jag och hailey skall åka till torp och shoppa kläder till henne. Hjälp vad hon växer, blir att handla st 68 numera, 62 passar men på bodys är det lika bra med 68. Min stora tjej !!

Myser hos faster

Frureinhold.se / 03 December, 2011 - 16:41 / Vardagen
1 Kommentarer

Hailey älskar sin faster :)


Goingen

Frureinhold.se / 03 December, 2011 - 16:16 / Vardagen
0 Kommentarer

Såhär söt är hon idag, frööööölunda !!


doppresenter

Frureinhold.se / 03 December, 2011 - 13:48 / Hailey
2 Kommentarer


vackra barn

Frureinhold.se / 03 December, 2011 - 12:35 / Hailey
0 Kommentarer

Hailey ser helt förskräckt ut :D

skepp ohoojj

Frureinhold.se / 03 December, 2011 - 11:04 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja på med sydvästen och ut i galosherna, vilket jävla väder. Det regnar, blåser och lever jävel ute. Skönt att vi bara skall vara hemma och inne idag. Fixa klart haileys rum (äntligen) tänk att lister kan vara så jävla tråkigt haha skall fota sen och lägga upp :) det är såååå fint !! nu fattas nya gardiner och lite annat pill, tavlor bla. Jag satt igår ocgh tänkte på barn och jag vill nog ha tre barn :D så himla mysigt och med 3-4 år emellan är perfekt !! Vi är tre syskon i min familj och det passar kanon !! Undra om vi bara får tjejer eller kanske två killar :p spännande. Men innan nästa barn skall jag vara klar med min utbildning. Var ju på skolan häromdagen och shit vad taggad jag är för att börja plugga igen. Jag vet vad jag skall skriva för c uppdats och jag skulle vilja gå med i en forskning studie !! Mina lärare var inte ett dugg förvånade att jag redan hade allt klart !! 
Hailey älskling ligger i sitt babygym och tjatar på sina leksaker :p om hon är ett dugg lik sin mamma och pappa kommer hon inte vara tyst en sekund !! Men hur underbart är det inte, hellere höras och bli minns än tyst och glömd !! mitt motto !! trots alla utvecklingssamtal där man fått skäll för att man pratar för mycket så har det varit sååå värt det !! man kommer långt genom att få sin röst hörd ;) tjöta hål i huvvet på allt och alla !! Nä nu måste jag greja lite !! hörs senare !

Trött tjej

Frureinhold.se / 02 December, 2011 - 17:37 / Vardagen
0 Kommentarer

Såhär gott har vi det nu :) kylen full av gott, taccos ikväll och mys :) detta ständiga mys ;)


Glad tjej

Frureinhold.se / 02 December, 2011 - 14:47 / Vardagen
0 Kommentarer

On the road ;)


Underbaring

Frureinhold.se / 02 December, 2011 - 12:19 / Vardagen
1 Kommentarer

Kan man bli sötare?! Det är verkligen svårt :) nu borde jag göra mig iordning, det har varit full rulle hela morgonen :) skall ju åka snart :p


Barntavlor.se

Frureinhold.se / 02 December, 2011 - 12:12 / Tävlingar
6 Kommentarer

ut med den förra utlottningen och in med en ny !! Nu i sammarbete med Barntavlor.se jag har fått äran att lotta ut en superfin familjealmanacka ! Perfekt för det nya året, för att vara med i utlottningen skall du kommentera detta inlägg och gå in på barntavlor.se facebook sida och klicka på gilla !! Lycka till och tävlingen avslutas 9 december !!
lycka till !!

Vinnare av snuttis

Frureinhold.se / 02 December, 2011 - 12:04 / Tävlingar
0 Kommentarer

nu har jag kikat igenom alla bidragen av den underbara snuttisen ifrån Frans & Friends. Jag fastande vid ett bidrag, där en manlig läsare valt att kommentera, läggerupp kommentaren här. Väldigt gulligt !
''Den skulle jag mer än gärna vilja vinna till min grabb på 14 månader. Snuttisar är det bästa han vet och att få ge honom denna i julklapp hade betytt så otroligt mycket.''//Jonas U

Vänligen maila mig på [email protected] dina uppgifter så är en snuttis snart påväg till dig !!
Glöm inte att gå in på deras hemsida och beställ hem ngt till er prins eller prinsessa !!

Barntavlor.se

Frureinhold.se / 02 December, 2011 - 11:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Ikväll kommer det upp en utlottning i sammarbete med barntavlor.se som ni inte får missa !!


godmorgon

Frureinhold.se / 02 December, 2011 - 08:54 / Vardagen
0 Kommentarer

Så var de fredag igen :p tänk att man längtar så mkt efter en dag varje vecka, man blir ju näst intill besatt :P Idag ser det riktigt krispigt ut, höga moln och väldigt ljust på himmlen. Härligt, igår var ju ingen höjdare direkt. Nu sitter jag allafall i vanlig ordning framför datorn i köket och kikar runt på nätet medan hailey sover sin morgon nap. Märker att hon sover mindre och mindre för varje dag som går. Men det är väl så de ska va :) hon sover ju fortfarande hela natten så då har man ju mer energi till dagen. Våran dag idag ser ut på följande, jag skall hoppa in i duschen om en stund, sen efter det misstänker jag att lillan vaknar så får vi ge henne ltie mat och sen göra oss iordning och åka in till torp en sväng. Skall kika på lite julklappar och även köpa lite glögg :) Kan ju dricka en liten mugg fast att jag ammar, det påstår livsmedelsverket allafall. Sen skall vi hem igen, städa, byta sängkläder och göra fint för pappsen som kommer hem i eftermiddag ! 
Helgen kommer att spenderas hemma, tanken var liseberg på lördag men vi flyttar det en vecka :) skall ju ändå bli helt galet väder så det är lika bra :) vi måste få klart karporten nu med, vi har inte fått på taket än, just nu ligger det en provicorisk presänning vilket har resulterat i när det blåst så mkt att den börjar släppa Not good !! så nu får vi försöka få ordning på den !! sen fyller robins farmor 80 år på lördag och vi tänkte kankse åka ner med en blomma eller nott. De har ju inte fått träffa hailey irl än pga att farfar varit sjuk. S¨jag tycker nog att dom skall få gosa lite med henne !! Sen är det ju skidor i vanlig ordning så helgen kommer nog bli precis så mysig som alltid !! Skriver ett roligare inlägg senare !! just nu 'r det bara bladder !! missa inte julradion web också ;) nu är det ju trots allt december !

Nya jeansen

Frureinhold.se / 01 December, 2011 - 09:36 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag beställde från Members ett par jeans, i know galet att beställa jeans, tänk om de inte passar. Men tur nog så gjorde dom de så 1-0 till mig :) anyway här e dom.

Tar även med ett kort på magen 12 v efter fl. Är tacksam för en snäll kropp som återhämtar sig fint. Är så farsinerad över hur en så stor mage kan gå tillbaka till normalt :p


frans & Friends

Frureinhold.se / 01 December, 2011 - 08:30 / Tävlingar
0 Kommentarer

Nu är det näst sista dagen att vara med i utlottingen om en snuttis ifrån frans and friends !! Passa på lägga en kommentar i tävlinginlägget och gå in på facebook och gilla deras sida !! Om ni inte har barn själva tycker jag ni skall tävla om att ge bort den till ngn gå släckting !! Gosigare snuttis finns inte !! klicka här för att komma till tävlingen !

systermys

Frureinhold.se / 01 December, 2011 - 08:26 / Vardagen
0 Kommentarer

japps idag är det torsdag och inga sjuka barn :D time to go to kingriver !! det skall bli super skoj och om jag tror rätt är systeryster lite trött idag. Det var ngt event på hennes jobb igår så hon var nog inte hemma föräns lite senare !! Men då passar det ju bra att jag kommer med min ljuva stämma :) Det är riktigt risväder idag med så vi får köra försiktigt jag och hailey. Hon är så skön min lilla sessa när jag lägger henne efter frukost. Då ligger hon och tjötar med sig själv och sin hund i säkert 30 min innan hon somnar som en stock. Fick gå in två gånger idag och ge henne nappen som hon kastat iväg i sängen haha :p Så härigt när de börjar växa och skapa sig en personlighet !! tiden går sååå fort ! 

Barntavlor.se

Frureinhold.se / 01 December, 2011 - 08:15 / Shopping
0 Kommentarer

Nu har jag köpt ännu en julklapp till hailey bus :) Jag bara älskar dessa tavlor som finns att beställa på barntavlor.se. De har även en facebook sida där de lottar ut tavlor lite då och då, gå gärna in och kika :) Tror att haileys rosa fina tavla kommer passa så bra i hennes rum. Skall fota det ngn dag så ni får se hur rummet börjar ta form :)