StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

hemtentamen

Frureinhold.se / 09 Februari, 2011 - 11:26 / Vardagen

pjuu sitter och är precis klar med grunderna till hemtentan, all text är ungefär klar :) har bara en politikers svar kvar som skall vävas in. Det känns helt okej med den här tentan också, men man är aldrig säker, det är olika från lärare till lärare och det är inte förän G eller U står på pappret som man vet hur det gick :p Har klarat allt hittils så det är väl dags nu för mig att lära mig ngt nytt och få komplitera :) Jag har ju haft en tuff tid det senaste med extrem trötthet, hoppas att det vänder snart. Det är sol idag som skrev innan och det gör att man blir såå mkt piggare :) Jag skall snart hämta kraft och dammsuga av lite och tvätta golven :) 


Jag saknar mexico, helt otroligt att vi har varit i mexico :D på andra sidan jorden :D helt fantastiskt, jag måste tillbaka dit snart igen :) har ju massa vänner att träffa. Flygresan suger skit mkt, men man får bita ihop :D

Ps: glöm inte av att det just nu är en Miss Dee tävling/utlottning på bloggen :) gå in på Miss Dee menyn och se hur just du skall bli en vinnare av Miss Dee - lexington !!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: