StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Alla hjärtansdag

Frureinhold.se / 14 Februari, 2011 - 12:55 / Vardagen

Ja idag är det ju kärlekens dag, undra vem det var som kom på dethär med kärleksdag :p får kolla upp det. Idag är det min och robins tredje alla hjärtansdag och vad skall man hitta på idag ? jag funderar på att baka ngt fint i våran hjärtform. Lär ju inte komma iväg till ngn affär så får göra det gott här hemma istället :) men det är inte fyskam. Jag älskar ju kakor och tårtor så det blir kanon :) blev svin sugen på cheescake men jag har inte ngn philadelfiost hemma så det får bli ngt annat. Kanske en kladdig go kladdkaka. Eller ngt annat haha får kika på min arlaapp och lista ut ngt smart. Efter allt prat om godis blev jag svin hungerig :/ suck haha tråkigt att äta själv, hade velat äta lunch tillsammans med ngn inne på roomer, svin god lunch där !! ni borde testa, ni som bor i uddevalla !!

Postat av: Linnea Sjöström

Glad alla hjärtans dag! Hoppas du får en mysig kväll, några planer? :)Har just nu 4 tävlingar i bloggen, något för dig kanske, värt att kolla! :)

2011-02-14 @ 18:28:25
URL: http://linneaasjostrom.blogg.se/
Postat av: Gustav

Gjorde du dem själv?

2011-02-14 @ 19:13:13
URL: http://anderbergs.me/
Postat av: Jonna

Tävla om earcuffs och andra snygga smycken från Josign på min blogg! :)http://yonnaarvidsson.blogg.se/2011/february/vinn-smycken-fran-josign.html#comment

2011-02-14 @ 21:06:03
URL: http://yonnaarvidsson.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: