StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon

Frureinhold.se / 10 Februari, 2011 - 12:43 / Vardagen

Lite sent för ett godmorgon kanske men nu skriver jag det ändå. Idag vaknade jag 10.30, skulle egentligen gått upp 10.00 men jag var alldeles för trött :p kikade på lattitud och såg att min prins nästan var hemma så jag pallrade mig upp ur sängen och satte på ägg och gjorde frukost :) lagom tills han kom hem var frukosten klar :) mysigt att äta frukost tillsammans på en vardag, det händer inte för ofta. Men men åter till efter frukosten, jag skrev ju klart nästan allt på arbetet igår och idag läste jag igenom det. Jag tycker själv att det ser bra ut :p frågan är om det är till det positiva eller negativa. Vi får väl se :) Väntar dom sagt på svar av en politiker innan allt är klart :) 
Om en stund skall jag och baby in till uddevalla för att uträtta lite ärenden, hade gärna berättat vad men det är hemligt :D gud så skoj det är att ha hemligheter :) 
Jag vill också påminna alla om tävlingen om det fantastiska miss dee halsbandet lexington, snart är det alla hjärtansdag och alla borde unna sig något extra såhär i vintermörkret. Ingen har väl heller missat snöstormen som drog in inatt, suck !! Smycken är också väldigt roligt att vinna, man kan aldrig få för mycket av den glimmande snygga miss dee kollektionen :) så passa på under kategorin miss dee /tävlingar och skriv ner en rad, vinnare dras på måndag :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: