StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

inte varje dag man hör lady gaga prata svenska ;)

Frureinhold.se / 31 Augusti, 2009 - 16:52 / Vardagen
2 Kommentarerinte illa ?

brunette eller blond ??

Frureinhold.se / 31 Augusti, 2009 - 16:37 / Vardagen
0 Kommentarer

ja vad tycker ni om ''bellas'' nya hårfärg?? Jag tycker den är kanon snygg, bättre än den förra, denna visar karaktär, me like !! vad tycker ni ??

'
pjuu, svettigt värre :)

Frureinhold.se / 31 Augusti, 2009 - 13:41 / Vardagen
4 Kommentarer

Ja nu har dagen kommit halvvägs och det känns som om det inte händer ett skit :p men det antar jag att det gör. Står nu i köket och kollar ut över ängarna och stallet, jag och Jennifer skall ta en tur med hästarna ikväll om vi hinner. Robin ringde precis med, han undrade hur många doft ljus han skulle köpa :D åh jag älskar doftljus, det är mysfaktor 100.

* Vad är läsarnas bästa mystips??

Jag vill ha en varm kväll till, för då skall jag och robin ner och bada i mareld, det är den tiden nu och just här finns det så himla mkt av det :D för er som inte vet vad det är ; Mareld är ett fenomen som orsakar ett blåvitt sken i havsvatten. Mareld orsakas av flera arter i olika organismgrupper, bland annat av planktonet dinoflagellat. Mareld är ett exempel på bioluminiscens. Dinoflagellater lyser upp när det känner sig hotade av till exempel småfisk, detta för att locka till sig rovfiskar som undsätter dem. Den vanligaste orsaken till mareld är mareldsflagellaten, som ingår i gruppen dinoflagellater, som i sin tur ingår i gruppen protiser. Mareldsflagellaten förekommer oftast i den övre delen av havet som är solbelyst (www.wikipedia.se)Vi hörs senare och håll tummarna för att vi får lite sol och värme. För er som sett the beach och kommer ihåg scenen då leo och bruden har mys i vattnet och det glittrar, så är det jag menar att det ser ut.


som sagt, vi flyttar !

Frureinhold.se / 31 Augusti, 2009 - 10:34 / Vardagen
6 Kommentarer

Det är mkt nu och jag har inte hunnit uppdatera något alls. Sitter just nu i köket, med två påsar med kryddor en redbull och en låda med vin. Jag kunde inte i min vildaste fantasi inse hur mkt saker vi hade tillsammans haha och mer kommer det att bli. Idag blir det en lång dag, med mkt flytta iordning och börja förbereda för renovering. Idag skall vi om vi orkar tapetsera vårat sovrum och imorgon börjar vi riva väggar. skall försöka lägga upp så mkt kort som möjligt. Jag får också gå och städa efter hon som bodde här innan, slarvern har inte tagit lister och missat lite på alla knappar som man tänder på. (grrr).

För er som undrar hur det går på jobbet så går det toppen. Jobbade fredag och lördag, slutade 2 respektive 3 haha segt som tusan men det är trots allt väldigt kul. På torsdag är det dags igen men då skall vi ut och servera på en båt. (vädergudarna måste vara på min sida)

Måste leta fram laddsladden så jag kan lyssna på musik.

xoxo.gif image by sobelaura


trött

Frureinhold.se / 29 Augusti, 2009 - 12:22 / Vardagen
1 Kommentarer

ah det blev en lång dag igår. Men om man skall sammanfatta jobbet så gick det kanon bra, jag var ovan och mkt intryck på samma gång. Men jag är kanon nöjd och jag fick massa beröm, vilket är skönt. Vi hade ett konferans gäng på 83 personer och det var okej i sig men när de vägrade sluta sjunga kareoke blev man rätt trött. Så vid två inatt var jag hemma, pjuu trött. Just nu sitter jag i soffan, varm oboy och tungt huvud. Ikväll är det mer jobb och på torsdag skall jag ut med en båt och skaldjurslåda, hur kul som helst :D
ha en bra dag

 


one the road again :)

Frureinhold.se / 28 Augusti, 2009 - 14:16 / Vardagen
1 Kommentarer

Så kändes det förut när jag och alla djuren + packning åkte på vägen upp till uddevalla, en skön låt på bandit och gasen i bott. Jag hoppas att vi kommer att trivas, tråkigt bara att det är vinter nu snart, sommaren här är fantastisk, dock har det varit lite tamt iår. Just nu sitter jag hemma hos robins föräldrar, Veronica håller på att laga mat och burt läser tidningen. Katten och hunden sover som stockar, det blir lättare att aklimatisera sig sen när vi kan flytta ner till huset på riktigt, Just nu bor det fortfarande en där.

Tick tack, klockan närmar sig halv 5 :P eller snart i allafall, spännande men nervöst på samma gång. Det var ju ca 1 års sedan jag arbetade inom servering så det gäller att inte vara ringrostig, det går ju inte att jämföra sig med typ  olearys eller jensens, detta är en fin konferans restaurang med tillhörande spa. ( Ah ni förstår) Önska mig lycka till, jag behöver det !


nu lämnar jag gbg för den här gången

Frureinhold.se / 28 Augusti, 2009 - 11:24 / Vardagen
0 Kommentarer

Ah nu skall jag packa in djur och lite annat skräp i bilen och åka upp till uddevalla :) Skall bli spännande och vi var i huset igår och man vill bara börja grejja :) Men det kommer efter hand, först skall vi riva lite väggar etc, det som är skönt är att  vi ha finansiering till det. Det värsta som finns är när man börjar grejja och så blir det inte klart. Sen börjar ju jag på mitt nya jobb idag med så då blir det ännu mer stålar :D

Innan jag åker skall jag till djuraffären och handla hundmat och en hundgodis som hon älskar :) hörs senare !!


flyttfeber

Frureinhold.se / 28 Augusti, 2009 - 10:07 / Vardagen
0 Kommentarer

Ah istället för resfeber denna gången så har jag flyttfeber... varje gång innan jag skall resa ngn stans bryter jag nästan ihop av psykisk påfrestning. Jag vill att allt skall vara så prefekt och allt måste vara planerat in i minsta detalj, ni förstår ju själva hur trött kroppen blir på det. Så inatt vaknade jag vid 3, jag var yr, mådde illa, svettades och var helt blek i ansiktet. Min kropp var helt död, jag bara låg där och tyckte synd om mig själv och fattade inte hur jag som 20 år gammal tröttar ut mig själv på det här sättet, frustrerande. Och idag som jag skall börja på mitt nya jobb, inte så skoj att komma helt slut. Men åter till inatt, min söta pojkvän vaknade av att han var törstig och så fråga han mig varför jag var vaken, jag puttra fram att jag mådde dåligt och var stressad, vet ni vad han gjort då ``??? han tog fram min arm och kirla på den tills min puls var nere på normal, sen kramade han mig så jag tillslut somnade och sov ända fram tills nu :D Ni förstår ju sjävla vilken ängel han är :)Nu skall jag in i duschen, skall uppdatera senare m en jag kommer ha väldigt mkt denna helgen,  så kika i arkiven efter saker ni missat så hörs vi :)

xoxo.gif image by sobelaura

8 mile, glömt av hur bra den filmen är :)

Frureinhold.se / 27 Augusti, 2009 - 22:31 / Vardagen
1 Kommentarer8 mile, det är ungdoms minnen !

sommarplågor vi minns :D

Frureinhold.se / 27 Augusti, 2009 - 21:38 / Vardagen
0 KommentarerPassande underbar dans låt, vem kan inte movsen ?


enjoy ;)


Macy 10 veckor

Frureinhold.se / 27 Augusti, 2009 - 16:30 / Vardagen
2 Kommentarer

Hon växer och växer :D nu är hon 10 veckor !!

tyck synd om mig !! ;)

Frureinhold.se / 27 Augusti, 2009 - 15:33 / Vardagen
1 KommentarerKläder, endel utav dompjuu... 10 lådor och mer blir det

mmmm I like this song !

Frureinhold.se / 27 Augusti, 2009 - 14:21 / Vardagen
0 Kommentarerälskar min Robin, finns ingen som du och vi kommer alltid att vara vi, mot alla odds är det du och jag som står sida vid sida. Ingen kommer att kunna ändra på det, INGEN ! Vi ha så kul tillsammans och vi gör varandra lyckligare och lyckligare !!Du & Jag !

tingeling, I need you

Frureinhold.se / 27 Augusti, 2009 - 12:17 / Vardagen
0 Kommentarer

ja kan den lilla söta tingeling komma och ge mig en hand?? Jag har så sjukt ont i ryggen blää, och att då packa och packa och packa gör att man nästan dör haha. Nä okej jag kommer inte att dö, men det är smärtsamt och man blir så trött. hon skulle kunna komma och vifta med sitt trollspö och fixa allt :D yeeeejj ! just nu är det 8 lådor och snart 9, skall tömma kökskåpen ifrån tallrikar och glas, alla annat är näst intill rensat, man inser inte hur mkt man har innan man börjar packa..

         

var ute med macy förut och hon skulle kolla på fontänen innan vi gick in, hon envisades och kollade med söta små ögon. Så vi gick dit, hon var helt farsinerad utav allt vatten som skvätte så hon hoppade upp på kanten och började springa runt, runt och tillslut, ''råkade'' hon ramla i, haha vilken lycka för henne, hon plaska som tusan men jag tog upp henne med en gång. Tyckte det var dumt att bada när hon är så liten, men som hennes uppfödare sa; hennes mamma är galen i vatten och jo tack macy är likadan :)vitaminer och mineraler.

Frureinhold.se / 27 Augusti, 2009 - 10:31 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är vintern snart här och jag vet att många blir allt mer tröttare och går in i små vinterdepressioner. Jag tänker inte råka ut för ngt utav det så därför har jag köpt ''kvinna'' det är vitaminer och mineraler som vi kvinnor behöver :) jag har ätit det i två dagar och det känns redan som om man blivit mer allert. (psykiskt?) Men jag tycker att alla borde unna sig detta, hur mkt och varierad kost du äter får du aldrig i dig den mängden vitaminer och mineraler som kroppen behöver.

http://www.vitaminbutiken.se/xoxo.gif image by sobelaura

hur vill man bli känd?

Frureinhold.se / 27 Augusti, 2009 - 10:13 / Vardagen
1 Kommentarer

läser runt lite i bloggvärlden och man blir hela tiden förundrar hur folk beter sig och häver ut sig på sin blogg. Men frågan är, hur vill man bli känd? Som en dum bimbo och få läsare utifrån det, eller som en smart tjej med en besatt het av vuxenpoäng? Det är klurigt, jag är verkligen inte känd på min blogg, men hellre ett mindre antal läsare än att framstå som en dum bimbo som alla skrattar åt :p eller vad vet jag ;) En blogg som jag verkligen gillar är http://www.stinalee.se/. det känns som om hon skriver utifrån sig själv och hennes vadrag, hon nämner lite tips och råd men aldrig trycker hon ner ngn, iallafall inte i varje inlägg.
 ikväll börjar True blood !

Frureinhold.se / 26 Augusti, 2009 - 21:00 / Vardagen
3 Kommentarer

Jag var så avundsjuk på mamma och joakim när de började kolla på true blood på canal+ . Vi hade inte canal+ eftersom vi valde viasat istället, men nu äntligen skall det visas på kanal 2. missa inte det kl 22.00 ikväll.

I'll be there !

bilder som borde förbjudas haha

Frureinhold.se / 26 Augusti, 2009 - 17:31 / Vardagen
1 Kommentarer

hittade lite gamla kort på mig från 2006 och framåt!! enjoy

eeeww skinny, jag längst till vänster !goosshh det var endel och då skall ni veta att det finns värre haha. Hittade gamla skivor från 2003, hellow fjortis kort men jag gör alltid succe ;)


dagens outfit

Frureinhold.se / 26 Augusti, 2009 - 16:13 / Träning och hälsa
1 Kommentarer
paus i packningen

Frureinhold.se / 26 Augusti, 2009 - 14:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Ah nu får det vara nog för en stund, tycker det är så tråkigt att packa. Har nu fyllt ca 5-6 lådor och det känns som om det inte skett ngn skilland alls.. Men men får se vad baby skrutten säger när han kommer hem, han lär se skillanden :p Jag var pecis nere med en tvätt ocskå, förhoppningsvis den sista tvätten i en tvättstuga. Jag avskyr tvätt stuga, så krongligt att man dör, nä nu slipper man det. Nu kan man tvätta när man vill och ha ordning och slippa alla andras baciller.

 

de borde finnas i rosa, hade varit mkt roligare ! dessa skall jag önska mig :D


bushunden växer växer... lite bilduppdatering

Frureinhold.se / 26 Augusti, 2009 - 12:55 / Vardagen
3 Kommentarerplaska i vattenskålen, en dålig vana, men vad skoj det är; Macy !plaska i härlanda tjärn, första gången hon får känna på vatten :) det roligaste var dock att jaga fåglarna ;)


design och hur man bär upp det man har på sig.

Frureinhold.se / 26 Augusti, 2009 - 10:56 / Vardagen
1 Kommentarer

En sak som jag har lärt mig under åren är vikten på hur man använder sig utav design och hur man bär upp kläder. Jag har alltid varit en person som inte brytt sig vad jag har på mig och alltid gjort tvärtemot vad folk sagt till mig. (speciellt mamma och pappa) Kan nog räkna upp 1000 gånger då ngn av dom sagt, nä men jennifer skall du verkligen ha på dig det där :D Det dom har missat då är att det är skillnad på när jag har på mig kläderna och när ngn annan har det. Allt handlar om hur man bär upp kläder, det är som top model, du skall få en sopsäck att se snygg ut, just do it !! Man får inte vara rädd att exprimentera och om DU tror att det du har på dig är det absolut snyggaste kommer din omgivning tro det samma. (det finns självklart undantag) Men som exempel, de nya stövlarna som friis & CO. kommit ut med nu som alla bloggerskor runt om i sverige köper. ( Pretty women stövlar) Vem tror ni kan bära upp skorna utan att se slampig ut ?? 


Som sagt, allt handlar om hur du bär upp saker och ting, och samma gäller hur du inreder, alla har sin egen stil och jag har min. Sen är jag modemedveten of corse, men som i mitt nya hus skall jag inreda med sjöbodstil och istället för att planka om hela huset med vita plankor exprimenterar jag och lägger vikten på dekoration. TRENDSETTER !


Me love glaskulorna !!


Linas kvällsbok

Frureinhold.se / 25 Augusti, 2009 - 21:47 / Vardagen
0 Kommentarer

Hur skön film som helst, sett den förut, men den är alltid lika lättsam.
godnatt nu skall vi sova :) myspys


tapet hysteri

Frureinhold.se / 25 Augusti, 2009 - 18:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu har vi kommit hem från esprit home vid munkebäck. Pjuu det är en uppsjö utav tapeter och det är svårt att välja. Vi har i allafall bestämt oss för att byta bård i hallen till en med båtar på :) Sen skall vi ha en vit fond med stjärnor på i kontoret och sen i sovrummet skall vi ha biege vanlig med en fyr som man tapetserar typ som fototapet :) det kommer att bli kanon snyggt, tråkigt bara att inte allt kan hända på en sekund :D trolla med ett trollspö hade varit super :D

 Skit snyggt !!

Vi köpte också flyttkartonger på k-rauta, pjuu imorgon börjar allvaret, HATAR att flytta haha, nä så farligt är det inte, men det är så segt, röra är inte min bästa sida.

thxek45t.jpg XOXO Pink Kisses image by april_molina_01

me love music !

Frureinhold.se / 25 Augusti, 2009 - 14:06 / Vardagen
0 Kommentarermelody club - the only ones

dagens outfit

Frureinhold.se / 25 Augusti, 2009 - 13:16 / Träning och hälsa
2 KommentarerVäska: Victoria secret
linne: HM
kjol: gina
skor: ? svarta pumps


godmorgon

Frureinhold.se / 25 Augusti, 2009 - 10:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Samma sköna morgon idag också  :D varsitt djur på varsin sida av sängen, väldigt mysigt. Gick upp vid halv 10 och gav macy sin frukost som hon snabbt glubska i sig :p Sen tog vi en skön morgonpromenad över gräsmatterna och fotbollsplanerna, dock märks det tydligt att hon gillar landet 1000 gånger mer än stan. När vi är på landet springer hon som tusan fram och tillbaka gottar sig i gräset och tycker livet är underbart. Här i stan tycker hon att det är lite för mkt stök och stim, bilar, cyklar, spårvagnar etc. Tur vi flyttar till helgen :)

Om en stund skall jag till mammas jobb och äta lunch, blir en bra paus för macy att vara ensam hemma. Blir ju bland de sista luncherna tillsammans så man får ta vara på dem. Sen efter att jag varit hemma en stund och gått promenad med Macy igen skall jag åka till en tapetaffär där de säljer bla borås tapeter.. me love ! hur fina som helst. De hade även mkt bra priser så det skall bli skoj :)

IIdag börjar även flyttkartongerna strömma in :/ as segt, men förhoppningsvis går allt snabbt och lätt. jag skall jobba till helgen så robin får flytta tillsammans med pappa och sen hjälps vi åt när jag slutat.

dags att göra sig iordning.

xoxo.gif image by sobelaura

why dont you do something ?? I know I got what you need !

Frureinhold.se / 24 Augusti, 2009 - 20:15 / Vardagen
0 Kommentarer

do you feel this?
i know you feel this
are you ready?
i dont think so

somebody give me my truck
so i can ride on the clouds
so i can turn up the bass like
somebody pass my guitar
so i can look like a star
and spend this cash like-

what you gonna do when the crowd goes ayo?
why you standing on the wall?
music`s startin everywhere
so why dont you just move along?

i see you looking at me
like i`m some kinda of freak
get up outta your seat
why don`t you do somethin`?

i see you looking at me
like i got what you need
get up outta your seat
why don`t you do somethin`?

now you're all in my grill
cause i say what i feel
only rock to whats real
never gonna bumpbump
but i cant do that with you
only here with my crew
you can roll if you can
don`t be a punk punk

what you gonna do when the crowd goes ayo?
why you standing on the wall?
music`s startin everywhere
so why dont you just move along?

i see you looking at me
like i`m some kinda of freak
get up outta your seat
why don`t you do somethin`?

i see you looking at me
like i got what you need
get up outta your seat
why don`t you do somethin`?

i see you looking at me
like i`m some kinda of freak
get up outta your seat
why don`t you do somethin`?

i see you looking over here
can`t you tell i`m having fun?
if you know like i know
you would stop staring at us
and get your own space
and do something!

i see you looking at me
like i`m some kinda of freak
get up outta your seat
why don`t you do somethin`?

i see you looking at me
like i got what you need
get up outta your seat
why don`t you do somethin`?

i see you looking at me
like i`m some kinda of freak
get up outta your seat
why don`t you do somethin`?

do somethin`
ow!
why don`t you do somethin`?

mer leksaker :D

Frureinhold.se / 24 Augusti, 2009 - 20:09 / Vardagen
2 Kommentarer

Jag vill inte ens tänka hur jag kommer att vara när jag får barn, med tanke på leksaker och prylar jag lägger på mina djur :) Idag när jag, mamma och pappa var på tippen i lilla edet finns det en djuraffär, jag shoppade ben, 2 leksaker och lyxig kattmat till duchess :) Dom är så värt det, mina vackra djur. Anledningen till att vi var på tippen var för att vi har rivit halva taket hos mormor och morfar, dock har jag inte gjort jätte mkt men jag hjälpte till med att lasta av lite :) Macy trivs som fisken i vattnet på landet vilket är kanon skönt eftersom vi flyttar till helgen :) Och en sak till för er hundlovers, hon har inte bajsat inne en enda gång :D riktigt duktigt, visst hon har kissat i genomsnitt 1 gång per dag, men sånt är lätt hänt, hon skäms som tusan när det händer vilket är dunder sött :)Världens vakraste hund och se bara  de underbara ögonen !!!äta rätt

Frureinhold.se / 24 Augusti, 2009 - 14:36 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag har ju skrivit nu det senaste olika skönhetstips om hur man tar hand om huden osv. Men idag tänker jag nämne endel om kosten. Jag har under åren provat olika bantningskurer och jag tänker stå fast vid att det hjälper inte (inte mig iallafall) Jag har bara blivit grinig mer hungerig och istället hamlat i hettsätning och näst intill anorexi. Jag tror att grunden till en god hälsa och en bra kost är variaton och träning. Jag kollar ofta på du blir vad du äter med anna skipper och hon trycker också på hur viktigt det är med rätt kost och rätt träning. Visst att dom hon träffar är överviktiga och väldigt ohälsosamma. Men lite tips till att börja livet som en nyttig människa.

1. skaffa en stegräknare, man blir målmedveten och se till att gå minst 10 000 steg per dag.
2. ät en ordentlig frukost, variera den och lägg upp ett schema där du har minst 4-5 mål om dagen. ( små mål och många mellanmål, såsom frukt, riskakor etc.)
3. Åter igen variera kosten, ät flera mål om dagen och se till att få i dig mycket näring.
4. extra vitaminer, hur mkt vi än äter får vi inte i oss den mängden mineraler och vitaminer som vi behöver, hälsokost !!(undvik bantningshyllan !!!!!)
5. Jämför dig inte med andra, det är din kropp, dina mål och din hälsa. Det är vansinigt att jämföra sig, det urartar lätt till att man svälter sig själv eller att man börjar på ngn idiotiskt bantningskur. Alla kroppar fungerar och arbetar olika, alla är vi unika !!
6. Ha en dag, då du får äta exakt vad du vill, frossssssa !
 
Dont you ever forget that. !!xoxo

jag är trött.... men musik är alltid en energi knippe !!

Frureinhold.se / 24 Augusti, 2009 - 13:06 / Vardagen
0 Kommentarer

Its BRITNEY Bitch !!
Britney is the fucking queen, on your knees and bow !

xoxo

vilken lycka !

Frureinhold.se / 24 Augusti, 2009 - 10:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag blev jag väckt halv 10 utav min sjukgymnast, han har varit sjukskriven men var nu frisk och ville boka upp nya tider. Dock så flyttar vi om en vecka så det hinna liksom inte med. Men av mina söta förvåning låg duchess på min högra arm och gosa och macy på min vänstra, helt underbart att vakna på det sättet, blev helt varm i hela kroppen. Jag steg upp och gav macy frukost innan jag intog min morgonpromenad, dock blev den inte så lång, så det får bli en till frampå dagen sen. Köpte ju nya skor nyss för restaurangen så just nu håller jag på att gå in dom och stärka mig själv :)

http://www.bokenas.com/Restaurangen__1053.html Passa på att besöka hemsidan så ser ni vart jag kommer att arbeta :)

Nu skall jag diska och sen in i duschen !!

xoxo

skäms lite :/

Frureinhold.se / 23 Augusti, 2009 - 21:30 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja det är lite pinsamt att man går en hel helg utan att uppdatera.. Men igår var det som sagt kräftskiva och det hans helt enkelt inte med.. Men kräftskivan var helt kanon, mkt goda kräftor och roliga människor :) Det var jag,robin, mamma, pappa, anna, joakim, jessica, mikael och barnen :) + mina söta djur också. Är så stolt över macy och hur hon beter sig bland människor och speciellt barn. Tindra som är 5 år är helt kär i Macy och gissa hur kär Macy är i Tindra?? Hon avgudar henne, följer varje rörelse och busar hela tiden. Macy är som sagt valp och har en tendens till att smaka på allt som ser ut som fingrar, händer och armar :p Men så fort man säger nej så släpper hon, vilket också gäller när Tindra säger det.Idag var det en seg morgon men med frukost på bordet och en solig morgon piggnar man till :) Medans männen åkte upp till mormor och morfar för att riva tak tog jag ut anna och macy i skogen. Jag är uppväxt i lödöse och skogen var min bästa lekplats, så det var en underbar känsla att återbesöka min gamla skog. Jag ville impa lite och visa alla svamp ställen, missade bara att det bodde 100000 fler människor i området så all svamp var länsad. Så efter att gått igenom hela skogen kom jag på ett sista ställe och gissa vad som fanns under granarna ??? jo massa fina kantareller :) mummma !! Men som sagt det var en så otrolig härig känsla att vara tillbaka i skogen som man en gång lekt varje dag i.

Imorgon blir det mer inlägg och mer skönhetstips :D

xoxo

macy är så söt

Frureinhold.se / 21 Augusti, 2009 - 11:57 / Vardagen
0 Kommentarer
duktig Jennifer

Frureinhold.se / 21 Augusti, 2009 - 11:09 / Vardagen
4 Kommentarer

Nu har jag gjort mkt på kort tid :)
1. ätit frukost och gått promenad med Macy
2. diskat ett berg av disk :)
3. Städat hela lägenheten uppifrån och ner och skrubbat varje liten vrå.


Jag skrev förut att vi vill köpa en Mazda 3 mps, men så ringde robin alldeles nyss och fråga hur jag känner för en mustang gt ;D seriöst vem vill inte ha en mustang GT??? I love that car. Kollade reprisen på top model i morse och då posade tjejerna på en mustang gt och jag rös i hela kroppen. Det finns ingen mäktigare bil, en fröjd för ögat.


dock blir det till att flyga till usa för att köpa en, men vi får se, skall eventuellt åka till skene i eftermiddag och provköra en 2005. Vi kommer vilja ha en nyare modell men det är skönt att känna på den innan man åker över till staterna :)

xoxo

äntligen fredag :)

Frureinhold.se / 21 Augusti, 2009 - 08:40 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu är det fredag och massa fredagsmys :) Det är så trist väder så det skall bli mysigt att kura ner sig i soffan ikväll med min baby. Jag skrev igår att vi skulle åka och kolla på en bil, vi skall ju köpa en ny och kan inte riktigt bestäma oss för vilken ännu. Vi fick tips om en seat cupra, så vi provkörde den, dock var den lite för lten för oss, men en grym effekt för att vara orginal. Men vi har nog bestämt oss nu för att vi skall köpa den nya mazda 3 mps, den kommer i demo version i slutet av augusti början på september och de hade beställt ett fåtal bilar till slutet av september och början på oktober :)

denn bilen provkörde vi.


denna skönheten vill vi ha :D fast jag önskar en annan färg men vi får se ;) man kan byta huven till svart, det är kanon snyggt.

frukost och promenad nu

xoxo

underbar låt och bra serie ( The oc)

Frureinhold.se / 20 Augusti, 2009 - 22:36 / Vardagen
0 Kommentarer


drömtårta

Frureinhold.se / 20 Augusti, 2009 - 14:57 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag låg i soffan och kände plötsligt ett stort sug för drömtårta :D Så efter att inhandlat lite små saker nere hos vår snabbaffär ligger drömtårtan i kylen på avkylning :D mums mums vill äta den nu :)xoxo

promenad ute på fotbollsplanen

Frureinhold.se / 20 Augusti, 2009 - 09:59 / Vardagen
1 Kommentarerhon är helt underbar, just nu springer macy efter duchess in i köket och sen vänder det och duchess springer efter macy, pjuu full rulle :D

xoxo

godmorgon

Frureinhold.se / 20 Augusti, 2009 - 08:48 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag vaknade jag med världen segaste kropp, den var tung, ögonen röda och svullna.. hmmm undra vart detta kommer att leda till. Men i vilket fall är jag ledig idag från alla måsten så jag placerar mig i soffan och myser tillsammans med mina bebisar :)

Dagen kommer vara seg men ikväll skall vi eventuellt åka och kolla på en bil, eller rättaresagt provköra en bil och se om den är ngt att ha :)

skriver mer senare, skall försöka sova lite medans macy gör det :)

xoxo

chockladpudding :D

Frureinhold.se / 19 Augusti, 2009 - 20:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Mummsigt värre, det får bli chockladpudding till kvällsmat :) jag tycker om väldigt mkt !!


glömde skriva förut att jag köpte mig en ny almanacka idag :D super fin


stilren och skitsnygg !

underbar kvällslåt

Frureinhold.se / 19 Augusti, 2009 - 20:10 / Vardagen
0 Kommentarer


my nails, not fake ;) Made by me !!

Frureinhold.se / 19 Augusti, 2009 - 19:54 / Vardagen
0 KommentarerTyckte det blev fint :) under glittret är det rosa :p gör snyggt !!

xoxo

everyone has it !! Celluliter

Frureinhold.se / 19 Augusti, 2009 - 18:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja det är faktist sant haha, alla har celluliter mer eller mindre (finns undantag). Men den goda nyheten är att det går att göra något åt det :D här nerdan kommer lite tips om hur man kan släta ut de ''söta'' kroparna på rumpa och lår.

1. Krämer
Krämer är ett alternativ som inte kostar så mycket men som ändå gör resultat. Det finns en uppsjö utav märken, såsom nivea och mary kay. Jag har testat mary kay och jag kände skilland efter ngr veckor, huden blir lenare och slätare.


2. Slipa
Att slipa huden eller peela gör att du tar bort alla döda hudceller och hjälper huden till att öka blodcirkulationen och därigenom slätar ut huden.


3. Citrus frukter
Jag har läst detta i cosmopolitan att citrus frukter är bra om man vill minska på celluliterna, värt att testa :)

Lite smått och gott !!

xoxo


Uddevalla

Frureinhold.se / 19 Augusti, 2009 - 16:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Som sagt, det har varit ett gäng hektiska dagar nu och det är = dålig uppdatering, gör tråkigt, men så är läget. Idag gick jag upp kl 6 och då med endast 5 timmars sömn ZZZzzz.. Men uppe i uddevalla vid 8 och det var en underbar morgon..

brb måste åka till kontoret ngn har gjort inbrott !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DÖDA !

Så hemma igen, det hade inte fått tag i något tur det. Men iallafall idag har jag varit i uddevalla och umgåts med min svärmor nästan hela dagen, vi var bland annat ute på ett dagis och skrev in mig som vikarie :) kanon med lite extra timmar sen när vi flyttat. Vi tog också en lång tur inne i uddevalla, kollade in lite inredningsaffärer och åt glass, hur mysigt som helst. Det var även jennifers första dag i gymnasiet :D wiiiiee duktig du är gumman, jag var nog mer spännd än vad hon var. Själv minns jag min första gymnasiedag som om det var igår :p Ja då hade jag en gul tunika och vita jeans halvbyxor och ett bar vita ballerina :) ahh ni hör ju själva, allt planerat in i minsta detalj.

Nu skall jag laga mat och robin skall duscha.. blir ett skönhetstips senare ikväll :)

xoxo

mycket att göra idag

Frureinhold.se / 18 Augusti, 2009 - 16:08 / Vardagen
0 Kommentarer

Det har varit dålig uppdatering idag, detta beroende på att jag tidigt i morse åkte till mormor och morfar för att putsa alla deras fönster insidan som utsidan och imellan. Snacka om jobbigt och just nu ligger jag i soffan, känner mig helt sjuk (fick min mens idag). Jag hade dock ett grymt verktyg till putsningen, alla borde verkligen ha en sån.


ser kankse konstigt ut, men med den ensa sprutar du ut med medel och torkar med en super bra putsduk. Den andra är en avtorkare med insug. Så när du torkat av fönstret med den blöta spruten suger torkaren upp allt och lämnar inte en rand efter sig. Perfekt !!

Jag har även köpt mig ett par nya skor, jag skall börja inom servering igen så då gäller det att man har ordentliga skor. Så ett par svart ecco fick det blir med en extra mjuk sula i :)

Nu väntar jag på att robin skall komma hem så vi kan göra mat

xoxo

lite till huset :)

Frureinhold.se / 17 Augusti, 2009 - 21:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Var på vår inredningsaffär nyss och ahh det finns mkt fint där :)xoxo

Hockey hockey hockey

Frureinhold.se / 17 Augusti, 2009 - 14:07 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu drar snart elitserien igång och redan har klubbarna börjat med träningsmatcher och nordic cup. Hur kul som helst och för er som inte tycker om frölunda, här kommer ngr härliga klipp ;) Iår kör vi gärnet och med nya förvärv tror jag på en härlig säsong.


långt klipp men spola fram till slutet ;)

skönhetstips; Peeling

Frureinhold.se / 17 Augusti, 2009 - 11:29 / Vardagen
2 Kommentarer

Det är riktigt kul att skriva in lite tips och råd om hur man tar vara på sin hy och kropp på bästa sätt. Eftersom jag haft problem hy har man exprimenterat med det mesta :) Idag skall jag tipsa om vikten att göra en peeling i ansiktet, en ordentlig rengöring av porer och döda hudceller. För er med torr hud är detta tips lite hårt, men ni kan testa en ansiktsmask med extra återfuktning.

1. Gör rent ansiktet med en bra rengöring ( jag använder mary kay 3-1 cleanser comb/oil)

2. låt ansiktet vara fuktigt efter avsköljningen, ta en peeling ( mary kay microderminbration) gör små cirklar i ansiktet men undvik runt ögonpartiet. När du känner dig nöjd sköljer du med ljumet vatten.

3. återfuktning är a och o när man gjort en ordentlig peeling, jag brukar använda de serum som man får med microderminbration settet. Den sjunker in snabbt och lätt, sen på med en dagkräm. (mary kay moisturizer)

Detta tar inte långa stunden och för er med problem hy såsom acne och fet hy använd detta 2-3 gånger i veckan så kommer ni att se ett bra resultat :) Allt handlar om hur stora porer man har, du har säker hört om ''black heads'' pormaskar, för oss med stora porer drabbas man utav fler pormaskar, men genom att peela 2-3 gånger i veckan får du bort de svarta prickarna och du får en slät och behaglig hy.

ps: glöm inte att kosten är viktig också ;) (pernilla)

xoxo

godmorgon

Frureinhold.se / 17 Augusti, 2009 - 08:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Buuhuu vädret är tråkigt, vaknade precis och tog en lite promenad med Macy, inget kiss i natt heller, känns om ett himla tjat om kiss och bajs. Men det är viktigt med rumsrenhet och desto snabbare hon blir rumsren desto bättre är det :) och hittils gör hon jätte bra ifrån sig.

Idag blir det inte mkt på tapeten, skall dock kolla runt lite på tapeter :D har börjat planera vilka färger jag vill ha i huset och hur allt skall matcha och gå ihop :) Vi har ju bestämt att det skall vara sjöbods stuk så vi har börjat köpa attiraljer, vi har även en affär uppe vid redbergsplatsen som vi skall besöka senare med massa fina dekorativa saker :p Jag vill också ha en sån dunder stor segelbåt på vår skänk :D åh jag vill flytta nu, det kommer bli sååå fint.Vi kommer att blanda gamalt med nytt vilke jag anser är en bra idé, vi har även en antik affär nära där vi bor, så där blir det mkt shopping :)

Skriver mer senare med mer inspiration :) www.skonahem.se är en kanon sida om man vill ha lite inspiration.

xoxo

godis söndag

Frureinhold.se / 16 Augusti, 2009 - 19:50 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har vi kommit hem från mamma och pappa, det har minst sagt varit en busig dag. Macy är en sån glad och sprallig hund så hon har full rulle hela tiden. Sen var det inte lugnare när Tindra kom och busade ännu mera, gud vad hon är barnkär lilla vovven. Alla tre är helt slut och vi skall slå oss ner framför tv:n och äta godis, kolla på friidrotts vm och film :) Det blir mer uppdatering imorgon och lite fler skönhetstips :) beställde även hem 2 nya mascaror och en parfym idag :) me like.

 


beställde två sånna, gillar stora borstar, ger mina fransar volym och blir kanon snygga :)


Dkny Green apple, haft samma parfym i flera år men jag gillar doften och den gillar mig ;)

Jag gjorde även iordning mina naglar idag med röda toppar, ganska nice faktist! Jag skulle dock haft en glitter design vid kanten, det gör att det blir ännu snyggare, min har tyvär tagit slut :(


xoxo

Sjuk igen?

Frureinhold.se / 16 Augusti, 2009 - 09:12 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja det är frågan, jag har börjat få lite svi i halsen och jag blir galen om jag blir sjuk igen. Har precis tryckt i mig pepparmint the blandat med grönt the, mumsigt och jag överlåter läkningsprocessen till de. Håll tummarna att jag klarar mig ifrån det. Idag skall vi till lödöse hela dagen, mamma blev som sagt helt såld på macy och ville väldigt gärna se henne i helgen :p Så bilen får ta oss dit upp, vi skall även till mormor och morfar för att visa upp våran lilla bus tjej, morfar var som alla oss andra helt förstörda när molly dog och ville nog mest köpa en ny direkt. Men som 90 åring är det svårt att ta hand om en liten valp. Jag tror att han kommer tycka om Macy och busa gärnet. :)

På tal om hund, inatt sov jag som en stock, men en som hade det tufft var Robin :p haha kl 1 var han uppe och kissa/bajsa macy. Men bara en kort stund efter att han somnat om hoppade duchess på macy för att busa och då var det fullt ös igen :p Stackars skrutten som fått aggera vakt hela natten medans jag sov som en stock :p

skriver mera senare, måste fixa klart allt innan vi skall åka

xoxo

landet

Frureinhold.se / 15 Augusti, 2009 - 20:57 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag har det vatit riktigt dålig uppdatering, men vi har inte haft tillgång till en dator på hela dagen. Inatt har vi sovit som stockar hela familjen, jag vaknade vid 4 av att duchess spydde så då fick jag torka upp det och då tog jag även ut macy på en kiss. Vi somnade om alla tre och vid nio var det dags för frukost :) Mätta och belåtna gjorde vi oss iordning för att åka till kungälv för att presentera macy för familjen karlsson/andersson, alla blev helt till sig och tindra sprang och sprang med macy efter sig. Macy älskar barn, kankse beroende på deras size, de är ju i jämhöjd med henne själv.Vi var dock i kungälv bara en liten stund för att Mikael skulle bowla med ett gäng kompisar och Jessica skulle till lödöse. Så vi styrde bilen till uddevalla och det är där vi har spenerat hela dagen. Vi åkte ut till en arbetskompis till Robin en sväng och sen hem till hans föräldrar för att äta en god fläskfilé med potatis och sallad :D muuuuums !!! Ikväll blir det mys och the village, dock sett filmen innan men den är lättsam och med godis, glass och mys klarar jag mig fint.


xoxo


scones på menyn

Frureinhold.se / 14 Augusti, 2009 - 15:36 / Vardagen
4 Kommentarer

ååh nu har jag precis gjort scones och det är alltid lika gott :) Med smör, ost och marmelad på, nu kom även robin hem så då blir det massa mys med scones till förrätt. Till middag blir det pasta med ost sås och bacon :)mumma :)

dagens outfit

Frureinhold.se / 14 Augusti, 2009 - 14:12 / Träning och hälsa
0 Kommentarer


Lack leggins från gina
Vit top från gina
grått linne från gina..

hmm Gina fan ?? älskar deras baskläder!

xoxo

skönhetstips nu inför helgen

Frureinhold.se / 14 Augusti, 2009 - 13:27 / Vardagen
0 Kommentarer

Det råder kulturkalas i stan och som många vet blir det mycket fest, det går hand i hand med WoW. Men hur orkar man göra ngt dagen efter ?? man känner sig sleten, ansiktet hänger nere i armhålerna och man vill helst dra täcket över huvudet. Men tänk steget före nu, tänk om det är sol imorgon?? Litet tips som jag brukar göra ''dagen efter'' Först och främst dricker jag ett stort glas vatten när jag kommit hem. Direkt när jag vaknar på morgonen tar jag fram min ansiktsmask från mary kay, smetar ut den kalla massan i ansiktet, bara det gör att man blir mkt piggare. Sen för att få bort ringar och påsar under ögonen tar jag mary kays eye shooting gel och applicerar under ögonen. Vänta en kvart upp till en halvtimma och skölj sedan av. Jag lovar att du kommer känna dig mkt piggare, ta gärna en dusch och sen på¨med lite gel igen. Underbart och man är fit for fight igen. ;)perfekt !!

xoxo

nyinköpt

Frureinhold.se / 14 Augusti, 2009 - 12:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Eftersom lill tjejen har så mkt kli i tänder var det hög tid att ta en promenad till stork zoo för att inhandla tuggben och ännu mer leksaker. Fick brevet igår om valpkursen och där stod det att man skulle ha med godis och allt det men även ett favvo gosedjur. Robin envisas med att hon skall ha en snusdosa haha men jag köpte en mkt roligare leksak istället. Det är en boll med en snöre på, bollen är lite stor men hon lär växa i den :) Hon är också så himla duktig Macy för promenaden till stork zoo är ca 500 m, men för att komma dit måste du korsa spårvagnar och bilar, hon kollade på de stoooora vagnarna och med lite lockning gick hon över spåren och viffta på svansen. Många frågar om rumsrenheten, självklart får man vara på sin vakt för hon säger inte till än när hon måste kissa/bajsa. Men än så länge har det bara kommit en kiss och det var igår, jag är otroligt stolt.


Två tuggskor, två ben och en bolleksak :D

xoxo

naaaaw

Frureinhold.se / 14 Augusti, 2009 - 10:17 / Vardagen
2 Kommentarer

Det är mestadels det svaret man får nu :D och det är Macy helt klart värd. Vi kom precis hem från mammas jobb, och hennes kollegor dog av söthet haha. De var allt från '' kan jag ta med henne hem'' '' gud vad lugnt hon är'' '' vilket lynne, vackra snälla ögon'' '' det är mitt barnbarn'' ahh ni hör ju själva, hon är helt bedårande. Hon har åkt bil nu några gånger och det går hur bra som helst, hon lägger sig ner och sover :)

Jag ´är helt slut och skall vila ögonen en stund, men vi hörs av senare :)

xoxo

vaken?? snuff snuff

Frureinhold.se / 14 Augusti, 2009 - 06:34 / Vardagen
1 Kommentarer

Ah så var man vaken, men jag skall säga en sak, Macy har varit jätte duktig inatt med inte en droppe kiss på golvet. Jag vaknade vid 1 första gången och då var hon lite orolig över vart hon var osv. så vi tog en snabb tripp ut så hon fick kissat. Efter det sten somnade jag med ngr små tillvakningar när hon rörde på sig. Vid 5 började hon morra åt sin spegelbild och då var jag för trött för att somna om och vi gick ut igen för att kissa och bajsa :) Men jag är som sagt jätte stolt över henne :) Inatt sov vi även alla tillsammans i samma rum, Jag och Robin i sängen, macy i sin säng och duchess på fönsterbrädan där det var svalt och gott med öppet fönster :)  Just nu springer Robin runt i lägenheten med Macy tätt efter, gäsp, det blir till att sova middag sen tror jag :) Jag skall även in till mamma sen och visa lilla bebisen och byta bil.

Idag är det allafall fredag vilket innebär FREDAGS MYYYYS så himla gott med massa godis och myys :D bästa dagen ever, helgen kommer vi att spendera i uddevalla och en sväng till lödöse.


xoxo

vinter i thn

Frureinhold.se / 13 Augusti, 2009 - 20:56 / Vardagen
0 Kommentarer

vart är vi på väg???

http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=119&a=511280


som en enda stor familj

Frureinhold.se / 13 Augusti, 2009 - 20:35 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu har vi äntligen kommit hem efter en hel dags körning. Men nu är vi alla hemma och Macy har skött sig jätte bra, kissat när vi stannat och sovit när bilen rullat. Jag uppdaterar mera ikväll eller imorgon är helt slut nu och det står skaldjurscreps och väntar på mig :) Måste bara tillägga att Macy har just nu sin första hicka, det är ju som ett barn man blir så sentimental. Så lycklig att vara som en enda stor familj :)hon är en bordercollie/goldenretriver  :) Den enda valpen som blev mörk, det är det som gör henne så speciell.

xoxo

Kräftskivor inbokade

Frureinhold.se / 13 Augusti, 2009 - 08:30 / Vardagen
0 Kommentarer

Ah äntligen är det dags för kräfskivor, det än rejäl höjdpunkt varje år. Först skall vi till Mamma och Pappa på en liten släkt skiva, och sen blir det en på innegården 2 dagar innan vi skall flytta så det blir dunder mysig avslutningmiddag. De bjuder på kräftor, räkor, sallad etc. Det man får ta med men som finns att köpa är alkoholen :p fatta vilken lyx förening vi bor på ?? Det blir även Macys och Duchess första kräftskiva eftersom hon får följa med till mamma och pappa :Dxoxo

Macy flyttar in

Frureinhold.se / 13 Augusti, 2009 - 08:26 / Vardagen
0 Kommentarer

The day has come... äntligen är det den 13 augusti 2009, jag har längtat som en tok efter denna dag. För er som följt min blogg vet att det är idag Macy vovven skall flytta till Göteborg. Har pratat med uppfödaren och vår lilla vovsing är ett riktigt busfrö, hon har bla. tagit annamarias barns napp och sprungit runt med i munnen som en bebis och när de var hos veterinären lämnade hon även där ett busigt intryck :) Det passa våran familj alldeles yppeligt efter som vi har väldigt mkt energi och busigheten ligger i generna :Dxoxo

Act like a lady, think like a man

Frureinhold.se / 12 Augusti, 2009 - 15:25 / Vardagen
2 Kommentarer

Som varje dag är det Tyra banks show kl tre och även  idag sitter jag klistrad framför tv. Dagens tema är kvinnor och männs syn på relationer och hur det förändras under tid. Jag tycker att han har en god poäng, tänk dig tillbaka till första dejten, vad hade du på dig och hur länge innan planerade du hur du skulle se ut?? Jag kan bara se till mig själv, med min och robins första dejt planerade jag en vecka innan :p Men så tänker du 2-3-4 månader upp till över 1 år efter första dejten, hur mkt tänker du på hur du ser ut och hur ert förhållande är ? öppnar han fortfarande dörren när ni skall gå in till en restaurang, eller betalar han fortfarande notan när ni äter? Låt in sånna saker förändras, fortsätt att vara ädelstenen som han förälskade sig i, sluta inte bry dig om ditt utseende och skyll på att han skall tycka om dej vilket som. Du mår så mycket bättre utav att bry sig om sig själv, att pyssla om kroppen, att köpa matchande underkläder osv. Det blir också mer spännande när varje dag blir en ny dejt, Robin ger mig komplimanger varje dag om hur vacker jag är, alla kvinnor skall få den känslan.nu skall jag till falkenberg
xoxo

dagens outfit

Frureinhold.se / 12 Augusti, 2009 - 12:08 / Träning och hälsa
0 KommentarerDet nya, jeans leggins från gina, gul lång top från gina och rosa skärp från gina :)

dagens skönhetstips

Frureinhold.se / 12 Augusti, 2009 - 11:29 / Vardagen
1 Kommentarer

Kom precis ur duschen och under min sköna dusch kom jag och tänka på hur viktigt det är med rätt schampoo och hårprodukter. Min kära frisör johanna sa ngt mkt viktigt för ungefär ett år sedan för jag kom och gnällde hos henne för mitt hår blev fett på en dag fast att jag använde rätt schampoo. Men saken är den när du schampoonerar, du skall göra det två gånger. Först drar du upp smuttsen ur hårbotten och sen sköljer du bort det med en schampoonering till, jag testade det och vips vad mkt bättre det blev. Jag har relativt kort hår också så jag behöver inte balsam varje gång, utan jag tar en inpackning typ 1 gång i veckan så håller den håret lätt hanterligt. Det är därför viktigt att man tar hand om sitt hår och använder rätt schampoo / balsam och även produkter du använder för att styla håret. Samma gäller värmeskydd, det är många som glömmer hur viktigt det är att skydda håret från värme från exempel fön och plattänger. Ett tips från mig är att gå in på bellbox och beställa eller besöka och köpa där en uppsättning som passar just din hårtyp.

http://bellbox.se/


fullt upp, imorgon kommer Macy

Frureinhold.se / 12 Augusti, 2009 - 10:24 / Vardagen
4 Kommentarer

Ja idag blir det till att förbereda för lilla Macy, hennes säng är framlagd med massa gosedjur i och matskålarna skall jag hämta om en stund och ställa fram. Undra hur Duchess tänker, men både jag och Robin kommer gosa extra mkt med henne så att hon inte känner sig utanför. Sen får duchess sova i sängen tillsammans med mig och Robin, det kommer inte vovven att få.. Sen tror jag att det inte kommer bli ngr porblem för duchess bodde här först och Macy är bara bebis så de lär sig att leva tillsammans..

Idag skall vi också till falkenberg och kolla på tomasz när han tränar :) själva han vi inte med detta träningspass, mkt på jobbet så det får bli nästa gång.

nu skall jag lyxa till det för mina naglar

xoxo

naked truth

Frureinhold.se / 11 Augusti, 2009 - 18:02 / Vardagen
4 Kommentarer

Sällan man ser såhär nära kort haha

 

dagens outfit

Frureinhold.se / 11 Augusti, 2009 - 16:03 / Vardagen
2 Kommentarerxoxo

mysig dag tillsammans med Sofia

Frureinhold.se / 11 Augusti, 2009 - 15:59 / Vardagen
3 Kommentarer

Idag styrde jag bilen till Sofia i Borås, det blev en jätte mysig dag med fika, lite shopping och massa praaat :D jag är så glad för er skull tihii :D Borås är en mysig stad, synd bara att den ligger lite för långt från kusten :( vi fikade i allafall på ett fik vid viskan. En kaffe latte och en chockladboll gör vem som helst glad  :P dock hade de misslyckats lite med chockladbollen :( trist men sant. Vi gick förbi gina och de sålde ut hur mycket som helst för 29 kr så jag fyndade lite smått :) min skrutt till pojkvänn tyckte jag var värd det :D1. gult linne med knappar, samma som min blåa
2. Rosa mag skärp
3. vitt långt linne med knappar och snöre vid magen
4. jeans leggins
5.osis dust
6. smalt midjeskärp

Me like a lot....

På tal om ingenting, sitter och kollar på Tyra Banks show och idag diskuterar de stereotyper och rasism, det är sjukt hur dumma vissa folk är. Det är en kille som säger att han är rasist för han är uppväxt som det, och han tycker att ''svarta'' ''latinos''  är samma etc (fördommar). Men seriöst, man kan växa upp på ett ställe där folk har en viss syn på människan, man hur svag är man inte om man tror att en viss grupp människor har rätt. Det finns miljoner möjligheter idag att se att ingen människa är den andre lik, tex internet,  tv osv, kolla på usa som de diskuterar idag, vilken hudfärg har deras precident? hmm jo mörk och han är inte en tattare och getho.. Det är inte hudfärgen som visar vem du är, det är insidan..  Sen är vissa grupper i samhället historisk sätt mer utsatta än andra och det är vi vuxna som ''undervisar'' våra barn till vad de skall tycka och tänka. Vad är vi rädda för egentligen?? man kan diskutera detta om och om igen, men vuxna borde tänka ett steg längre än vad näsan räcker och inte bete sig som en rädd pensionär. Skärpning !!! Jag är själv uppväxt i en ytte pytte liten by där det endast fanns en invandrar familj när jag växte upp. Det var och är fortfarande patriotiskt där men jag är glad att mina föräldrar aldrig gjorde en big deal över stereotyper utan uppfostrade mig till att se insidan av människan.

Oj vad mycket text det blev men jag behövde rensa luften :)

xoxo

leka

Frureinhold.se / 11 Augusti, 2009 - 10:02 / Vardagen
0 Kommentarer

idag skall jag leka med Sofia gumman :P skall åka om en liten stund och det skall minst sagt bli dunder kul :D


träna hemma ?

Frureinhold.se / 10 Augusti, 2009 - 13:51 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag har sedan 14 års ålder haft problem med ryggen, eller ah från armbågarna till knäna har jag haft konstant ont. Detta har inneburit korta träningsperioder (pga smärtan) och jag har besökt alla olika slags läkare, såsom kiropraktorer, homeopater, naprapat, sjukgymnaster och vanliga läkare. Just nu väntar jag på att få komma till en ostiopat och där röntkas.

Men så kommer viljan till att träna, jag älskar att träna, men det är mindre kul när det gör ont heeeela tiden. Men efter mitt sista besök hos sjukgymnasten har jag fått en liten chans till träning. Först och främst har jag fått en tens maskin (elshocker) som bedövar de ställen man har ont. Sen använder jag mig utav pilates boll och yoga matta, jag har även köpt en dvd om hur man utför pilates. Det är mjuka övningar och som är skonsamma men som också stärker kroppen och gör den fit :)
kanon och perfekt för sånna som mig som har konstant ont och ändå vill träna och vara sund.

xoxo

skönhetstips 1 rengöring och fukt

Frureinhold.se / 10 Augusti, 2009 - 12:05 / Vardagen
0 Kommentarer

jag är som sagt ett mary kay fan och är otroligt nöjd med deras produkter. Jag tänker lägga upp lite skönhetstips som är bra att tänka på för att nå den perfekta hyn och det lilla extra i den gråa vardagen.

Rengöring.

timewise 3-1 cleanser rengör skönsamt på djupet och öppnar upp porerna så att fukten når ner till det undre hudlagret. Varför är det viktigt att komma åt det undre hudlagret?? Jo för att det är där cellerna arbetar och efter 25 års ålder dör det mer hudceller än det förnyas och det blir automatiskt torrare i de undre regionerna och det är då ''rynkor'' börjar bildas. Därför är det viktigt att få ner regelbundet med fukt till det undre hudlagret.Fukt.

Timewise moisturizer är fukten som tränger ner i det undre hudlagret och återfuktar i upp till 12 timmar, en kombination utav dessa produkter resulterar till en slätar och mer livfull hy. Det finns självklart för en fetare respektive torrare hy.detta är en början och mer tips kommer antingen framåt dagen eller imorgon :)

xoxo

tick tack tick tack

Frureinhold.se / 10 Augusti, 2009 - 11:20 / Vardagen
2 Kommentarer

3 dagar kvar, tiden tickar på, jag längtar efter en liten vovsing som kommer och snosar än i örat på morgonen och som alltid kommer med en stor glädje och viftar på svansen så man tror att den skall ramla av. Ah det är en enorm lycka :)

 Här var macy cirka 4 veckor gamal, undra hur stor hon blivit nu :D på torsdag får vi veta !!

Idag är det som sagt måndag igen och jag har inte för mycket på schemat. Skall om en stund gå ner med tvätt och sen upp igen för en skön dusch :) efter det blir det till att bara snosa i soffan, är jätte seg idag med och jag tror att det beror på min penicilin.

Jag skrev för ett tag sedan om depends mirakel set, jag har använt det nu i lite mer än en vecka och mina naglar har växt jätte bra och är kanon hårda och håller sig jätte fina. Så tveka inte att testa, dina naglar utsätts för tusen slag och vatten varje dag och de behöver liksom du ett skönt omhändertagande.


 

för kroppen och händerna, du blir som en baby i huden och du peelar bort alla döda husceller som inte försvinner av sig själv utan lägger sig som ett lager och får dig att känna sig glåmig. Man måste unna sig saker, speciellt nu när hösten är på ingång och allt blir mörkare och allt mer dystert.

hörs senare

xoxo

slappis

Frureinhold.se / 09 Augusti, 2009 - 20:54 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu ligger jag i soffan och har konstaterat att jag inte varit utanför dörren mer än till affären på hela dagen, riktigt skönt. Ibland behöver man sådana dagar, vi har ju som sagt fullt upp hela tiden och ibland behöver man stanna upp och ta ett djupt andetag. Det blev ett gäng andetag idag, men det var så värt det. Efter frukost gick vi och la oss i sängen och gosade tills 16.00 :D verkligen helt underbart. Eftermiddagen har vi spenderat tillsammans med kalle och annika, de kikade förbi runt 17.00 för att äta paj :) Men de stannade så länge att det blev till en middag, vi kokade ihop köttfärsås med kantareller och spagetti :) förätten blev avocado och skagenröra, rena lyxen om ni frågar mig :)

xoxo

söndag vilket innebär massa mys och gos

Frureinhold.se / 09 Augusti, 2009 - 10:56 / Vardagen
0 Kommentarer

Som sagt igår var det madonna och det var hur trevligt som helst. Vi  började kvällen på olearys med god dryck och mat :) vid halv 9 gick vi till ullevi och så var festen igång :) Dock dröjde det tills kl 10 innan hon äntligen drog igång och det var en sjukt bra konsert :) Det känns riktigt bra att få se ´henne live, hon hyllade även britneys spears en snutt och en stor hyllning till mr jacksson. Dock är hon lika senig och allt man ser på korten, visst hon är över 50 så vad skall man räkna med, men det har gått lite till överdrift. Och det blev ingen like a virgin :p  Men en sak som var kanon kul igår var att jag fick tomi kallios autograf och ett kort tillsammans med honom :D vilken lycka !!


Idag skall vi som det ser ut nu inte göra många knop, skall göra varm oboy med smörgås om en stund sen blir det till att gosa ner sig i soffan hela dagen :D får se hur länge det håller, vi lider ju av överskotts energi :)

xoxo

sol och madonna :D

Frureinhold.se / 08 Augusti, 2009 - 13:12 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är det madonna på schemat och det skall bli riktigt kul :) Det känns som evigheter sen som jag köpte biljetterna till madonna men nu är det äntligen dags. Vi började dagen idag med att sova rätt länge :P men vi skyndade oss upp och packade en snabb fika bag och åkte till delsjön för att få lite sol på skrutten :)massa mys vid delsjön, dock har vi så mycket energi så vi blev inte långvariga. Vi tog och åkte till systemet och köpte en flaksa vin och en baccardi + budwiser :D mumma.. Nu är det bara till att ladda inför madonna ikväll, vid 5 skall vi möta jessica och ngr till för en god middag i stan :)

xoxo

marstrand

Frureinhold.se / 07 Augusti, 2009 - 20:24 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu har vi precis kommit hem från marstrand, och det har minst sagt varit en helt underbar eftermiddag, vi skulle ha stannat till solnedgången, men både jag och baby har damp :P Lägger upp kort och dom får tala för sig själva :) Vi åt iallafall mycket god mat på lasse maja och tog en tur längs kajen, jag köpte mig en as frän tröja som det står rock and roll soul på :) Och sen köpte vi två skit snygga toa skyltar i fiskebod stuk :)massa kort :) men det har varit helt underbart och jag är så lycklig över att få leva mitt liv :D Jag är riktigt bortskämd :D ;)

xoxo


ta hand om din hy

Frureinhold.se / 07 Augusti, 2009 - 12:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag har sedan pubiterten haft problem med fet hy och acne, vilket är väldigt vanligt i den åldern. Jag hade provat allt och inget hjälpte tills för 2 år sedan då johannas mamma visade mig mary kays serie. Den som är för comb/oil skin, jag måste bara säga att jag är otroligt nöjd och alla som jag känner som använder mary kay är nöjda :) problemet med mary kay ä att du måste köpa det genom personer. Jag har dock hittat mary kay på tradera, och har beställt lite produkter därifrån, det är samma kvalite fast till ett bättre pris. Idag beställde jag tex en ny cleanser 3-1 för kombinerad till oljig hy. Min hud är dock mycket bättre idag och har inte alls de problemen som förr. Så för er som har problem med hyn och inte riktigt har råd med dyra laser behandlingar, se till att ha rätt rengöring och rätt fuktighetskräm, det är a och o i en fin och frisk hy. Detta handlar självklart också för er som inte har ngr hud problem, huden behöver tas hand om och det är aldrig för sent att börja. För er som inte vet, att efter 25 års ålder dör det fler hudceller än det förnyas, detta innebär att huden behöver extra hjälp för att bibehålla son lyster och släta ton.xoxo

8 månader

Frureinhold.se / 07 Augusti, 2009 - 12:19 / Vardagen
0 Kommentarer

Igår var det 8 månader sedan Robin frågade chans på mig :D tiden går så fort och jag är så otroligt lycklig :)big love

äntligen liten sol, men ingen solning för mig :(

Frureinhold.se / 07 Augusti, 2009 - 10:37 / Vardagen
0 Kommentarer

Ah det är väl typiskt, nu när solen äntligen tittat fram och gjort en lycklig osv, så kan jag inte sola.. nä eftersom jag går på penecilin finns risken för att man får pigmentsförändringar, snacka om maximal otur. Men jag får bita i det sura äpplet och njuta av att jag och Robin skall till marstrand i kväll och ha en romantisk fredag kväll där : ) det är inte många som kan ha det så jag är dunder nöjd. Jag var även på marstrand igår, fast då jobbade robin över  :( det var jag, Jessica, mikael, tindra, tuva, mamma, pappa, mormor, morfar och farmor :) jätte trevligt, vi åt på lasse majas krog och tog en promenad längs med kajen. Jag aggerade fotograf och tog massa kort på min fina syster :) Får ta med kameran idag med och fota solnedgången om vi orkar vara kvar så länge :)Me, pappie, tirro och mammieTuva ute och går :)Jessica och Tindramehela släckten ( nästan ;) )det kommer mer kort i eftermiddag, skall försöka få mamma och skicka kort från kalaset också :) Hoppas ni alla får en kanin dag i solen, jag får väl avnjuta en god film eller nott..

Btw, gårdagens roligaset inlägg på facebook, som alla vet skall jag och robin köpa en hund nästa vecka, fick ett mail av henne där det stod hur hon hade tagit Hampus napp och sprungit runt med den i munnen som bebisarna har den och vägrat släppa den :p haha det blir bara mer och mer intressant med den här hunden :)

xoxo

såld

Frureinhold.se / 05 Augusti, 2009 - 21:04 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är den såld, pappren är skrivna och lägenheten är inte längre våran :p Självklart 'är inget klart föräns pengarna ligger på bordet, men näst intill :)

jag orkar inte uppdatera mer idag, nu är det a lot like love på tv

xoxo

paus i städningen

Frureinhold.se / 05 Augusti, 2009 - 12:36 / Vardagen
2 Kommentarer

Jag känner att det är dags för att vila lite, jag städar, städar och städar. Det är helt sjukt att man hela tiden hittar nya ställen att städa på. Igår rev vi ur massa skåp och packade flytt lådor, jag vill poängtera det att jag HATAR  att flytta. Det är tungt jobbigt och stökigt, allt som jag avskyr :p men dock älskar jag förnyelser, men det skulle finnas ett trollspö som man kan vifta med så blir allt som man vill :D finns det ??? Men nu är det snart över med visningar och sånt, förhoppningsvis allafall. Det kommer ett par i eftermiddag från sthlm som var intresserade och som ville köpa vår lägenhet utan att vi har ngn vising och till ett bra pris. Håll tummarna för att det inte hittar en atombomb ngn stans i lägenheten så att pappren är färdigskrivna i kväll.

nu är det 8 dagar kvar till vi skall åka och hämta macy, igår köpte vi en säng till henne, hur fin som helst, med en mysig får filt till :) Hoppas att hon gillar den :)  Jag skämmer verkligen bort mina djur, men dom är som mina bebisar, de betyder allt för mig. Tillsammans med robin så bilar vi en familj.

nu måste jag fortsätta, städtrasan skriker på mig..

xoxo

clean

Frureinhold.se / 05 Augusti, 2009 - 11:48 / Vardagen
1 Kommentarer

Städar för fullt, ikväll är det visning på lägenheten :) hoppas hoppas.. Men när jag står med toa borsten i högsta hugg kom en super skön låt, man blir såå glad :DVi hörs senare

xoxo

tyra banks - shake ya body !!

Frureinhold.se / 04 Augusti, 2009 - 16:29 / Vardagen
0 Kommentarer


top model

Frureinhold.se / 04 Augusti, 2009 - 15:37 / Vardagen
0 Kommentarer

bilder genom säsongerna som jag älskar !!
EvaPigford.jpg image by franzpatrick

lite smått och gott :)

hemma mys

Frureinhold.se / 04 Augusti, 2009 - 14:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu kommer ett inlägg med en uppsjö utav depend reklam :) Jag har precis haft ett chick maraton med tre filmer som jag inte sett på länge och en som jag inte sett alls. Men det bästa som finns när man ser på en slapp film är att pyssla om sig själv. Jag började med att ta bort mitt gamla nagel lack, la på en olja och nagelbandskräm som mjukar upp nageln och som skyddar den ifrån skåror i nageln när du filar. Efter att jag filat in oljan och lagt på nagelstärkande får man vänta en stund så att allt hinner gå in. Nu när naglarna är mjuka och fint slipade tar man och lägger ett tunt lager av baslack, den är lite biege och glänser jätte fint. Efter det kan man använda tippar för att lägga på det vita, men eftersom jag gjort detta en miljon gånger målar jag rätt på och det blir alltid bra :) Det står att man kan ta två lager vitt, men jag tar ett så det inte blir gladdigt, tar även mycket längre tid för det att torka. Låt händerna ligga stilla en stund innan man aplicerar det sista top coat lacket, en kanon finish och naglar/händer ser mkt fräscha ut :) Jag la även på en sista olje klick för mina sköra nagelbands skull.


opps blev visst lite glass med chockladsås också :D


som sagt, just my luck och she's the man har jag sett tidigare, helt okej, men ganska sega haha, men friends with money var ny, dock lite besviken, den slutade precis när det började bli bra :) Men så är det väl ibland. Lite mys iallafall och tiden går fortare när man gör saker. Jag börjar allafall må bättre nu och det är verkligen skönt, om en halv timma är det tyra banks show, hoppas hon tar upp något kul idag. Igår var det coyote ugly på tv, på tal om Tyra, hon är ju med i den filmen bitvis. Shit vad smal hon var där, det var när hon hade sin modell karriär, jämför man med nu är det lite skillnad ( men mkt fin fortfarande).

 
Vad är snyggast??

Det är lite skillnad, men hon är fortfarande lika vacker :) Otrolig människa, om man följer bla. top model eller tyra banks show har hon alltid bra kommentarer och det hon tar upp kan få alla att känna igen sig.

nu skall jag fortsätta att inte göra nott :D

xoxo

serier som man måste ha sett, minst en gång ;)

Frureinhold.se / 04 Augusti, 2009 - 11:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Dessa är serierna som jag kollade på varje vecka, sen förekom det självklart ngr strö serier, ex mac gyver, arkiv x  etc. Även reallity serier har jag följt genom mina 20 år i livet, såsom bigbrother, robinsson, top model mm.Skilda världar, ett måste när man var liten :)varje torsdag kollade jag på rederiet :)


Min idol i nya tider :)


förhäxad :)


The OC.one tree hill I LOVE !!!desperat housewifesprison break


the hillsgreys anatomygossip girl


privileged (nyaste serien för mig)

Jag har säkert missat ngn men just nu står det helt still :) Jag älskar i allafall serier och även om många serier liknar varandra har de alla en egen nich  :)

xoxo

Regn regn regn, det gäller att vara förberedd

Frureinhold.se / 03 Augusti, 2009 - 21:07 / Vardagen
0 Kommentarer

Ah det är tur att man har rätt utrustning för sveriges sommar :) var ute precis och flyttade på en av bilarna :)mina super snygga röda gummisar :D

halsfluss och lindrig öroninflamation

Frureinhold.se / 03 Augusti, 2009 - 13:40 / Vardagen
0 Kommentarer

Ah så var man hemkommen från vårdcentralen, efter två timmars väntetid fick jag beskedet att jag hade halsfluss och en lindrig öroninflamation, kul kul kul (not) undra om det inte kunde hittat ngt mer när det ändå var igång. Det var verkligen segt att sitta i väntrummet bland alla sjuka människor, men jag fann en varelse som jag hade merlidande  för. I de flesta vårdcentraler finns det ett akvarium och i våran vårdcentral fanns det en fisk som höll på att dö. Den simmade upp och ner på och in i glasväggen och de andra fiskarna åt på den :( den såg verkligen inte nöjd ut med tillvaron, den behövde verkligen medicinsk hjälp :P Men som sagt, nu har jag fått medicin och jag hoppas att det blir bättre snart. Efter doktorn gick jag ner till apoteket som låg i samma hus hämta min penicilin och åkte till affären. Där köpte jag tre smaker varma koppen, nypon soppa och ngr middagar framöver, idag blir det ärtsoppa :D mumisgt.. Nä nu skall jag äta mina smörgåsar, dricka varma koppen och nyponsoppa :)

xoxo


tillbaka blick i musiken

Frureinhold.se / 03 Augusti, 2009 - 10:27 / Vardagen
0 Kommentarer


 


Me like a lot  :) gamla goda låtar :)

svininfluensan

Frureinhold.se / 03 Augusti, 2009 - 10:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Det hade ju varit pricken över iet om jag åker på den dumma  influensan, nu har jag haft ont i halsen och helt matt i 4 dagar och det har inte gått över. Jag sitter just nu i kö till sjukvårdsrådgivningen för att fråga om jag måste gå till vårdcentralen eller om jag skall vänta ut det lite till. Jag är rätt trött på det redan och hade gärna träffat mamma och pappa idag i stan, men icke, jag får ligga i soffan, tycka synd om mig själv och dricka the. kul att jag var köplats nr 23, är visst fler än jag som är sjuka, tänk då till hösten när man skall vaccinera sig på svininfluensan, dom lär bli ner ringda.

Men återgå till något mycket roligare, nu är det 10 dagar tills vi skall hämta Macy :) tiden har gått så himla fort och det skall bli riktigt kul. Mycket jobb i början med rumsrenhet, men jag tror att det kommer gå kanon. Det gäller att man är noga med att gå ut ofta och mycket beröm när hon gör ngt riktigt bra. Både jag och Robin har haft hund sedan innan så det känns bra att man har varit med om detta förr. Man lär sig också jätte mycket genom att kolla på hundcoacherna och mannen som kan tala med hundar. Dom är helt fantastiska och genom att studera deras sätt att hantera olika situationer lär man sig hur man kan gå till väga.

Idag OM jag mår bättre skall jag och robin åka till Ikea och kolla ut köksluckor till vårat nya kök i uddevalla, vi var där igår och fick  lite inspiration till hur vi skall göra.Bla, riva ut ett sovrum i vardagsrummet, höjja upp golvet där rummet varit och göra en mys hörna. Sen köpa två as sköna ligg soffor till våran bio hörna haha ahh ni hör ju själva vart detta är på väg :) Dock får ni vänta med bilder etc, när allt är klart blir det en rundvandring på min blogg :) Vi kollar också på ny säng, satt på hästens hemsida igår och jag måste bara ha en rund säng :D 245 i diametern och helt fantastisk!!

Får se om det blir denna eller någon annan, men vi bestämde oss för att lägga lite extra på nästa säng vi köper så vi får sova riktigt gott :) sängen vi har nu är ngt år gamal så det är inget fel på den och den är jätte go :p men lyx är lyx, det går inte att säga ngt emot :)

vila nu

xoxo

fortfarande sjuk

Frureinhold.se / 02 Augusti, 2009 - 22:45 / Vardagen
0 Kommentarer

riktigt dålig uppdatering nu men jag är döds sjuk :( det var längesen jag var såhär sjuk, har dunder ont i halsen och det går fan inte över.. :( Men jag får väl bita ihop och om det inte är bättre imon får jag gå till vårdcentralen, dom har ju drop in just nu, mkt bra :)

Men till det roligare, jag har precis anmält mig och Macy på valpkurs, skall bli hur kul som helst :) fick ett mail från hennes uppfödare idag. Hin berättade hur Macy var den busigaste utav alla 6 valpar haha, när dom skall in i hundgården efter att det fått leka en stund är hon den som springer runt och som man får jaga för att hon tycker det är så kul med uppmärksamhet. haha för er som sett ''marley och jag'' kan ju tänka själv var det är vi har att vänta oss :) Men det skall bli jätte kul :)

nu skall jag sova och skall försöka skriva mera imon .....

xoxo

hurra hurra hurra

Frureinhold.se / 01 Augusti, 2009 - 09:21 / Vardagen
0 Kommentarer

Som sagt idag fyller lilla Tindra 5 år :D Det känns som om det var igår jessica ringde från bb och berättade att lilla skruttan hade kommit ut :) Det blir kalas kl 13.00, det skall bli hur mysigt som helst. Dock har min förkylning retats med mig hela natten och jag är bra seg i kroppen. Jag får ta oc göra lite grönt the, hälla i mig filen som står brevid mig och ta en dusch :)


Nu blir det till att gotta ner sig i soffan till simningen...

xoxo