StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

pjuu, svettigt värre :)

Frureinhold.se / 31 Augusti, 2009 - 13:41 / Vardagen

Ja nu har dagen kommit halvvägs och det känns som om det inte händer ett skit :p men det antar jag att det gör. Står nu i köket och kollar ut över ängarna och stallet, jag och Jennifer skall ta en tur med hästarna ikväll om vi hinner. Robin ringde precis med, han undrade hur många doft ljus han skulle köpa :D åh jag älskar doftljus, det är mysfaktor 100.

* Vad är läsarnas bästa mystips??

Jag vill ha en varm kväll till, för då skall jag och robin ner och bada i mareld, det är den tiden nu och just här finns det så himla mkt av det :D för er som inte vet vad det är ; Mareld är ett fenomen som orsakar ett blåvitt sken i havsvatten. Mareld orsakas av flera arter i olika organismgrupper, bland annat av planktonet dinoflagellat. Mareld är ett exempel på bioluminiscens. Dinoflagellater lyser upp när det känner sig hotade av till exempel småfisk, detta för att locka till sig rovfiskar som undsätter dem. Den vanligaste orsaken till mareld är mareldsflagellaten, som ingår i gruppen dinoflagellater, som i sin tur ingår i gruppen protiser. Mareldsflagellaten förekommer oftast i den övre delen av havet som är solbelyst (www.wikipedia.se)



Vi hörs senare och håll tummarna för att vi får lite sol och värme. För er som sett the beach och kommer ihåg scenen då leo och bruden har mys i vattnet och det glittrar, så är det jag menar att det ser ut.


Postat av: Sanna

Idag blir det till att sy, plugga och fotografera. Själv? =)

2009-08-31 @ 14:32:09
URL: http://sannakumlins.blogg.se/
Postat av: S A N N A ♥

Åh, vad snäll du är (:

Allt är bara bra med mig!

Vad ska du hitta på idag? (:

2009-08-31 @ 15:28:09
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: S A N N A ♥

Jodå, det har jag (:

Sannas Rum tror jag den heter! (:

2009-08-31 @ 16:24:59
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag skulle vilja se mareld! :)

2009-08-31 @ 16:33:30
URL: http://www.improveme.se/makeover


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: