StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

tick tack tick tack

Frureinhold.se / 10 Augusti, 2009 - 11:20 / Vardagen

3 dagar kvar, tiden tickar på, jag längtar efter en liten vovsing som kommer och snosar än i örat på morgonen och som alltid kommer med en stor glädje och viftar på svansen så man tror att den skall ramla av. Ah det är en enorm lycka :)

 Här var macy cirka 4 veckor gamal, undra hur stor hon blivit nu :D på torsdag får vi veta !!

Idag är det som sagt måndag igen och jag har inte för mycket på schemat. Skall om en stund gå ner med tvätt och sen upp igen för en skön dusch :) efter det blir det till att bara snosa i soffan, är jätte seg idag med och jag tror att det beror på min penicilin.

Jag skrev för ett tag sedan om depends mirakel set, jag har använt det nu i lite mer än en vecka och mina naglar har växt jätte bra och är kanon hårda och håller sig jätte fina. Så tveka inte att testa, dina naglar utsätts för tusen slag och vatten varje dag och de behöver liksom du ett skönt omhändertagande.


 

för kroppen och händerna, du blir som en baby i huden och du peelar bort alla döda husceller som inte försvinner av sig själv utan lägger sig som ett lager och får dig att känna sig glåmig. Man måste unna sig saker, speciellt nu när hösten är på ingång och allt blir mörkare och allt mer dystert.

hörs senare

xoxo

Postat av: Pernilla

kosten är ju A och O för hår och naglar... Jag tror mkt mer på bra kost än att fila å peela :P hehe Rimmade ju bra!

2009-08-11 @ 01:26:16
URL: http://vanillab.blogg.se/
Postat av: Mizztang

som på alla andra ställen på kroppen samlas det döda hudceller som måste tas bort för att du skall få en frisk noch stark nagel, sen är kosten självklart lika viktig, mkt b vitamin etc

2009-08-11 @ 09:59:31
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: