StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

paus i städningen

Frureinhold.se / 05 Augusti, 2009 - 12:36 / Vardagen

Jag känner att det är dags för att vila lite, jag städar, städar och städar. Det är helt sjukt att man hela tiden hittar nya ställen att städa på. Igår rev vi ur massa skåp och packade flytt lådor, jag vill poängtera det att jag HATAR  att flytta. Det är tungt jobbigt och stökigt, allt som jag avskyr :p men dock älskar jag förnyelser, men det skulle finnas ett trollspö som man kan vifta med så blir allt som man vill :D finns det ??? Men nu är det snart över med visningar och sånt, förhoppningsvis allafall. Det kommer ett par i eftermiddag från sthlm som var intresserade och som ville köpa vår lägenhet utan att vi har ngn vising och till ett bra pris. Håll tummarna för att det inte hittar en atombomb ngn stans i lägenheten så att pappren är färdigskrivna i kväll.

nu är det 8 dagar kvar till vi skall åka och hämta macy, igår köpte vi en säng till henne, hur fin som helst, med en mysig får filt till :) Hoppas att hon gillar den :)  Jag skämmer verkligen bort mina djur, men dom är som mina bebisar, de betyder allt för mig. Tillsammans med robin så bilar vi en familj.

nu måste jag fortsätta, städtrasan skriker på mig..

xoxo

Postat av: Mizztang

jo det stämmer, men två dagar efter att lägenheten kom ut på hemnet hörde ett par av sig på sthlm och gav oss ett mycket bra pris om vi struntade i visning och lät dom köpa den denna veckan. Därför blir det som en visning ikväll för dom och om allt är i sin ordning skriver vi papper ikväll. Men om dem inte vill ha den fortsätter vi som vanligt med visningar på tis och ons nästa vecka :) lite krongligt men hoppas att du förstår.

2009-08-05 @ 13:51:24
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: Mizztang

btw Joline, tack för kommentaren med posén, men tycker inte du att man borde få se ut och vara precis som man vill ?? eller finns det ngn speciell stereotyp som man måste följa ??

2009-08-05 @ 13:55:55
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: