StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

äta rätt

Frureinhold.se / 24 Augusti, 2009 - 14:36 / Vardagen

Jag har ju skrivit nu det senaste olika skönhetstips om hur man tar hand om huden osv. Men idag tänker jag nämne endel om kosten. Jag har under åren provat olika bantningskurer och jag tänker stå fast vid att det hjälper inte (inte mig iallafall) Jag har bara blivit grinig mer hungerig och istället hamlat i hettsätning och näst intill anorexi. Jag tror att grunden till en god hälsa och en bra kost är variaton och träning. Jag kollar ofta på du blir vad du äter med anna skipper och hon trycker också på hur viktigt det är med rätt kost och rätt träning. Visst att dom hon träffar är överviktiga och väldigt ohälsosamma. Men lite tips till att börja livet som en nyttig människa.

1. skaffa en stegräknare, man blir målmedveten och se till att gå minst 10 000 steg per dag.
2. ät en ordentlig frukost, variera den och lägg upp ett schema där du har minst 4-5 mål om dagen. ( små mål och många mellanmål, såsom frukt, riskakor etc.)
3. Åter igen variera kosten, ät flera mål om dagen och se till att få i dig mycket näring.
4. extra vitaminer, hur mkt vi än äter får vi inte i oss den mängden mineraler och vitaminer som vi behöver, hälsokost !!(undvik bantningshyllan !!!!!)
5. Jämför dig inte med andra, det är din kropp, dina mål och din hälsa. Det är vansinigt att jämföra sig, det urartar lätt till att man svälter sig själv eller att man börjar på ngn idiotiskt bantningskur. Alla kroppar fungerar och arbetar olika, alla är vi unika !!
6. Ha en dag, då du får äta exakt vad du vill, frossssssa !
 
Dont you ever forget that. !!



xoxo



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: