StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

fullt upp, imorgon kommer Macy

Frureinhold.se / 12 Augusti, 2009 - 10:24 / Vardagen

Ja idag blir det till att förbereda för lilla Macy, hennes säng är framlagd med massa gosedjur i och matskålarna skall jag hämta om en stund och ställa fram. Undra hur Duchess tänker, men både jag och Robin kommer gosa extra mkt med henne så att hon inte känner sig utanför. Sen får duchess sova i sängen tillsammans med mig och Robin, det kommer inte vovven att få.. Sen tror jag att det inte kommer bli ngr porblem för duchess bodde här först och Macy är bara bebis så de lär sig att leva tillsammans..

Idag skall vi också till falkenberg och kolla på tomasz när han tränar :) själva han vi inte med detta träningspass, mkt på jobbet så det får bli nästa gång.

nu skall jag lyxa till det för mina naglar

xoxo

Postat av: Nyfiken

hade inte du 2 katter för ett tag sen? vart är den andra?

2009-08-12 @ 23:47:41
Postat av: Mizztang

det var i höstas innan jag flyttade till gbg, eftersom toulous var en ute katt fick hon flytta till en mysig gård och duchess följde med ner till stan och blev en stadskatt :)Och jag kommer ej ihåg märket, men det finns som inlägg på bloggen, du får leta i arkivet, den är rosa!

2009-08-13 @ 08:05:13
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men vadå fick flytta till en mysig gård? Det var väl så att ditt ex fick ta den katten och sen när han skulle flytta ihop med sin nya tjej gav han katten till en familj på en gård? Det var väl inte du som skickade den dit?

2009-08-16 @ 20:28:23
Postat av: Mizztang

Jag skrev inte att jag skickade henne till en gård, jag skrev att hon fick flytta till en gård, jag skrev inte att hon fick bo hos andreas föräldrar i 2 månader, ansåg inte det vesentligt att skriva en novell om hur hon har det nu.

2009-08-16 @ 21:56:35
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: