StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

nya bil

Frureinhold.se / 04 Maj, 2011 - 16:49 / Shopping

wiihoo :) då var bilen köpt allafall handpenningen :) Den är i örebro så vi skall åka dit nästa fredag för att hämta den och lämna kvar den vi har nu. Jag kommer verkligen att sakna mazdan, min fina bil :) Men jag får ju en fin bil tillbaka och som kommer passa bra nu med barnvagn och allt. Jag måste ge en eloge till bilhandlaren eller ah säljaren som vi gjorde affären med för han var verkligen serviceminded. Efter alla försäljare som vi mött nu det senaste har ingen varit så bra som han. Han engagerade sig, fast att man är ung osv så tog han oss på allvar. Så pluss i kanten för det. Men nu skall man bara vänta till nösta fredag och fixa iordning bilen också :) tvätta och dona ! Men super skoj allafall !

Postat av: Camilla

snygg bil!!! Vi ska oxå byta men det får bli en hederlig familjebil volvo.. haha.. skönt att ha combi i alla fall som det blir lättare på vagnen! du loggades ut från facebook innan, men skönt att du va hos bm idag då blir man alltid lite lugnare när man varit där!!! =) kram

2011-05-04 @ 21:28:54
URL: http://millamirakel.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jävligt snygg! Man får separationsångest om man blivit fäst vid den bil man har men denna bilen är ju riktigt mäktig. Snyggare än mazdan om jag får säga vad jag tycker. Inget dåligt val :)

2011-05-05 @ 06:46:28
Postat av: jennifer Täng - miss dee

tycker dte är svprt att jämföra så olika bilar, mazdan har sin charm, med 260 hk orginal, känslan av att köpa en helt ny bil som gått 1 mil. Dodgen är inte sprillans ny utan en demobil som gått 1200 mil vilket också är super nice :) Men som sagt, denna är lite maffigare, som vi gillar. Vi skulle aldrig köpa en volov, saab eller liknande, det är liksom itne oss. Däremot har jag inget problem med dom, jätte praktiska och bra bilar, men helt enkelt inte för oss :) Du har skrivit ofta men är anonym, roligt att veta om jag känner dig eller ej :)

2011-05-05 @ 08:47:12
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du känner mig inte, men du vet nog vem jag är :) Läste ett inlägg då du skrev om ip nummer och det var ju mitt. Men jag fattade det som att du fått elaka kommentarer ifrån mitt ip? Men jag har aldrig skrivit något illa så jag misstänker att jag inte e den enda som kommenterat ifrån denna datorn. Har du lust att skriva vad det var för typ av kommentarer? Så vet jag om det var jag eller ej?

2011-05-05 @ 11:58:19


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: