StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

regn och rusk

Frureinhold.se / 03 Maj, 2011 - 13:35 / Vardagen

Japps idag var det dags för ett litet bakslag :) men vad gör det ? träden och allt som växer får äntligen lite vatten, det blir grönare och man kan ägna sig att greja inne :) finns alltid saker man kan göra, ordenlig städning, tvätta, bada och mysa :) Jag har hunnit med en promenad mellan regnet, städat, plockat undnan tvätt ätit lunch och kollat på tv :) Jag har till och med grejat med projektraporten. Jag fattar inte hur jag skall kunna få ihop 5 sidor nu när jag väl börjat :p skall kika på lite teorier senare och se vilka jag skall använda mig utav :) Blir en salig blandning mellan början av kursen, mitten och slutet :) 
Jag läser endel bloggar och speciellt mamma bloggar/ gravid bloggar. Man hittar alltid ngt spännande att läsa och det är så otroligt spännande att se hur alla magar kan vara så olika. Jag tycker att mina fortfarande är ganska så liten, men den lär explodera snart :) så spännande att se om det är en tjej eller kille. Vi har valt att inte kolla så det blir en lite suprise när den väl planerat att komma ut :) Men tillbaka till alla bloggar, många måste köpa ny bil och så blir även fallet för oss. Vi har kikat fram och tillbaka och nu äntligen har vi hittat en som vi båda gillar  och till ett okej pris. Men som med alla bilköp eller köp över huvudtaget så  är det priset man vill diskutera. Men bilen vi är sugna på är en Dodge Nitro, riktigt fräck bil om ni frågar mig :) V6 gör ju saken inte sämre :)
tuff :D får hålla tummarna att den kan bli vår !!

Postat av: Anonym

Har också kollat på den! Den ä mäktig! :) Vad har ni valt för namn? Förstår om du inte vill avslöja. Man blir alltid så nyfiken när folk skaffar barn vad dom har för namn på listan :)

2011-05-03 @ 14:33:34
Postat av: jennifer Täng - miss dee

namnlistan är hemlig, det är inte så vanliga svensknamn så därför har vi valt att hålla dom hemliga :) tråkigt som tusan I know. Ett namn som jag älskar men som vi inte kan ta är Anna-bell, vänder man på anna-bell blir det lleb-anna vilket kan bli väldigt fel i skolan :/

2011-05-03 @ 14:43:49
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha ja, det vore väl inte så skoj att bli kallad för det. Ska bli kul att se vad det blir för namn sen. Man vill ju inte att folk ska hinna sno ett namn man känner speciellt för innan man själv fått sin lilla bebis. Det är väldigt många som ska ha barn nu så att skriva ut det här vore väl lite dumt. Det är ju faktiskt inte så himla länge kvar nu :) Nervigt?

2011-05-03 @ 16:07:13
Postat av: jennifer Täng - miss dee

precis, det får vänta :) nej faktist inte, mindre än hälften kvar men ändå lång tid :) brukar inte stressa upp mig, ut kommer den alltid det är det viktigaste att tro på :)

2011-05-03 @ 18:53:09
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: