StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Torsdag

Frureinhold.se / 26 Maj, 2011 - 07:10 / Vardagen

snark, idag är jag inte lika pigg som igår. Gud har sovit såååå gott inatt, ville verkligen inte stiga upp när kl ringde. Men upp fick jag gå ändå och nu sitter jag och äter frukost. Det verkar som det kan bli lite fint väder idag allafall. Ser på nott sätt mysigt ut, kanske spricker det upp under dagen ?! Idag är sista dagen i skolan och nu verkar det ju som om askmolnet inte ställer till det ngt mer så vi kommer nog iväg på måndag :D Känns lite konstigt att inte träffa alla klasskamrater mera, jag kommer ju hålla kontakten med vissa och som tur är bor alla dom i kungälv :D bra tycker jag !
Igår efter skolan så åkte jag direkt till torp för att leta resväskor :p Jag visste att accent hade massa fina men jag kände inte för att betala 1500 :- för en väska när vi inte kommer resa på bra länge efter att bebisen kommit ut. Så jag gick till coop och kikade :p Dom hade en stor gård väska för 449 :- Tyckte det var mkt mer humant, går dom sönder så gör dom, då kan man kasta dom efetr denna resan. Men dom lär nog hålla, om inte ngn på landvetter ställer sig och hoppas på dom haha :p Jag och robin tog oss ann bilen igår med, alltså tvätta den, shit vad jobbigt :p haha jag når ju liksom inte ens halva rutan och taket skall vi inte ens tänka på. Tur vi har sidosteg :p Så nu är den fri från pollen, känns bra, lär ju komma ny idag, men då vet man att det andra är borta allafall :D
På kvällen gjorde vi inte så mkt, kollade på greys och off the map, love it och så låg robin en lång stund och pratade med magen. Igår tror jag på fullaste allvar att den körde ett gympass :D så himla stark bebis asså :p Till och med michaela fick känna för första gången igår när den sparkade :p Mysigt värre ! Jag är så glad att jag har robin, bättre man kan man inte ha. Han är allt och lite till !! Love you ! Nu skall jag äta klart och sminka mig ! ciaaoo !

Postat av: Camilla

Det får vi verkligen hoppas att ni kommer iväg på er resa, Malaga är ju en jättefin stad, va där en sväng i sommras innan vi åkte vidare till Sevilla. Ångrade mig att vi inte stannade mer än en natt i Malaga för det låg jättefint vid vattnet.



Mysigt när bebisen sparkar och reagera när någon prata med den. Du verkar har en riktig liten karatebebis i magen ju! =)



Kramar

2011-05-26 @ 10:38:04
URL: http://millamirakel.blogg.se/
Postat av: Camilla

Nejdå, det är nog helt normalt att den lever runt =) Min är nog dock lugnare än andras, men man vet ju inte svårt att jämföra.



Ja, det hade varit jättekul om du bott nämre. Men sen när du har sommarlov få du komma hit och hälsa på en massa ju!!! =)



Hahah.. träna.. hmm.. jag är så jäkla dålig på det, ha alltid tyckt att träning är det tråkigaste som finns och jag tänkte att jag skulle bli duktig att ut och gå mycket med ska erkänna att jag knappt ha gjort det. Vet inte varför jag inte gått upp mer än vad jag har gjort. Trodde jag skulle göra det faktiskt så som jag lever och äter massa onyttigt. ;)



men du ska inte vara orolig om du går upp i vikt, det ska man när man är gravid, finast så!! jag är mer orolig att mitt barn inte få i sig tillräckligt med näring när jag inte gått upp så mycket. Men på barnmorskan verkar det inte vara någon fara så få lita på henne.



kramar

2011-05-26 @ 11:09:55
URL: http://millamirakel.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: