StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon Måndag

Frureinhold.se / 18 Juli, 2011 - 11:56 / Vardagen

Ja då var det måndag igen, fy tusan vilket väder det var inatt asså. ös regn och riktigt rått, dock är det mysigt att ligga och lyssna på när man inte kan sova. Gud vad man drömmer mycket om bebisen asså, det är nästan ngt varje natt. Jag längtar verkligen tills den kommer ut till oss, folk snackar om häftig känsla osv. Jag är exalterad redan nu haha, det skall också bli skönt att bli av med magen. Kommer säkert sakna den, men just nu känner jag mig klar med gravidmage. Jag skall till bm om en stund, spännande att se vad hon har att säga. Imorgon börjar också föräldrargrupp, det skall bli spännande, nu börjar man inse att det inte är långt kvar. Är ju i V 34 nu (33+2), helt galet. Bara att h¨lla tummarna att jag inte går över tiden, fy vad man måste längta ännu mera då. Jag börjar mer och mer tro att det är en kille i magen, i början av grav. trodde jag kille, sen tjej ett långt tar men nu kille igen :p Tycker det är så svårt att lista ut :P Tur jag har robin som stoppat mig, annars hade vi kollat kön för länge sen :D
Nä om man skall slopa bebissnack för en stund. Jag har börjat fundera på höstkläder. Något som jag bestämt mig för är att köpa in minst 2 par nya jeans, goa tröjor, stickat, inte polo och 2 par leggins med goa strumpor till. Lätta kläder att ha när man skall böja sig ner efter bebis :) Jag borde inte säga dethär men jag längtar lite efter mysiga innekvällar med snö ute. Fy farao, hur kan jag säga ngt sånt, men det är sant. Men tror mycket beror på att det kommer vara fyra av oss och inte tre. (får ju inte glömma Macy). Nä nu skall jag gå en promenad med henne innan jag åker. Tjing !!

Postat av: Bella

ja de e ju smart. Lite roligare att köpa nått som passar en pojk om de e de ist för en rosa nappflaska ;P Tkr tjejer kan ha blått men killar kan inte ha rosa i mina ögon ;)

2011-07-18 @ 14:43:50
URL: http://dusunce.blogg.se/
Postat av: lovisa

Hej har du haft en bra start på veckan?:)

Just nu har jag en tävling där du har chans att vinna en helt valfri vara, du kan välja bland allt från väskor till badmode, skor, jackor, smycken, plånböcker, tracksuits osv, av märken såsom ed hardy, chanel, dior, converse och många fler!



det enda du behöver göra för att delta är att kommentera att du är med samt länka till varan du vill vinna! om du vill delta eller läsa mer; klicka här: http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/july/vinn-valfri-vara.html#comment

2011-07-18 @ 14:57:24
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Bodypalace

trevlig, läsvänlig och charmig blogg du har =)

2011-07-18 @ 15:03:23
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: amanda



hej!

skulle verkligen betyda guld om du gick in och röstade 5stjärnigt på min klänning, det är sista dagen idag och jag behöver verkligen alla röster jag kan få! förlåt om jag redan tjatat på dig men som sagt, varje röst betyder verkligen mycket nu.

tusen tack!



http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=cDDvmbb1DxgQwTHmAMTcRXxwg2bpk1yC42vdQMRS9yiuFnUFznfE

2011-07-18 @ 15:38:18
URL: http://liitenamanda.blogg.se/
Postat av: [email protected]

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 5 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/july/mandag-dagens-blogg-2.html#comment

2011-07-18 @ 15:51:23
URL: http://anneliih.blogg.se/
Postat av: Isabelle Palmgren

fin bild:)

2011-07-18 @ 22:15:25
URL: http://bellizofzweden.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: