StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

80-90-talister regerar bloggvärlden.

Frureinhold.se / 13 Juli, 2011 - 11:03 / Vardagen

Det här med bloggar, twitter ah allt med sociala medier är djävulens påfund, nädå inte riktigt, men vart skall det sluta och hur många offer skall den dra med sig ?! journalister och ''kloka'' äldre människor skriver artikel efter artikel om, den förlorade generationen, 80 och 90-talister, hur blåst den generationen är och inte ser verkligheten. Men vem säger att detta inte är verkligheten nu och att det är ni som lever i dået ?! Unga tjejer och killar har under många år nu sålt ut sitt liv i media, nästan som en dokusåpa fast detta är på riktigt. Eller så riktigt som det går att bli. Det är glammigt hit och glammigt dit, skolan är för nördar, föräldrar är skit och jag kan klara mig själv. Fantasin blandas med helvetet, framgång och motgång. Styrka utåt, hat inåt, vem skall behöva bli vuxen vid 15 års ålder ?! ta ansvar för sina handlingar, klarar man av den pressen och vad händer med den sen ?! Att alltid bli bedömd, det är som hollywood i miniformat. Vart du än går, vad du än säger, vad du än ställer upp på får du ris och ros, tyvär är människor bättre på att ge ris än ros (trist, men tyvär sant, svenska avundsjukan). 
Jag är imponerad över hur drivna ungdomar det finns idag, se till blondinbella, kenza, tyra mfl. Helt oteroligt hur de byggde upp sin framtid genom en blogg. Men de andra då ?! Kissie, paow, dessie, ami ja vad dom nu alla heter, vad skall hända med alla de andra som bara är där, som folk älskar att hata. Vad skall hända med dom om 5-10-15 år ?! är det BB fast i verkligenheten. Läste precis Paows blogg om hur hon inte vet vart hon skall bo, hur hon MÅSTE ha ett starkt yttre men gråter inombords. Ingen skall behöva må på det sättet, och fine man kan säga att dom får skylla sig själva, dom visste vad dom gav sig in i. Klart att det är glammigt ett tag, hänga på sture, dricka skumpa, röka på, resa jorden runt ifrån sponsorpengarna man drar in varje månad på bloggen. Men sen då ? 
Jag älskar drivna människor och jag tror att det behövs en förändring i samhället, få tillbaka drivkraften till att vilja arbeta, till att bli ngt. Inte bara nöja sig med medel utan sätta mål. Det är nog det som journalisterna borde skriva om, 80 och 90 talisterna, den drivna generationen. Lika många som inte vill arbeta finns det ocks som vill, jag tycker det är toppen, mer energi till de som vill tjäna pengar och hårdare för dom som inte vill. Det skall löna sig att arbeta !! Hur jag nu landade här vet jag inte, men jag hoppas att texten itne är allt för förvirrande.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: