StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Hailey

Frureinhold.se / 13 December, 2011 - 16:41 / Hailey

Jag är lite fundersam om man kan lägga upp sånna här kort på bloggen eller på nätet över huvud taget. Hailey har ju inga kläder på sig men hon ligger på magen så det enda ''nakna'' man ser är rumpen. Hmm ja, kan inte ni läsare skriva en kommentar om det är okej, jag är som sagt kluven !! Detta kortet tränar vi lite inför ett liknande kort som jag skall ta på henne när hon har sitt guld hjärta och sen förstora och ha över sängen !! såå fint ! skall även ha en annan bakgrund, vit var planen !! skall kolla med annie om hon vill komma upp och fota prinsessan !!
söt är hon allafall !!

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

ja han tycker att det är jättemysigt att bada :)



otroligt söt! känns tråkigt att man inte ska kunna lägga upp sånna bilder. de är ju endast fina! men finns ju tyvärr idioter på internet som kan finna det upphetsande ändå. så blir nog inga nakenbilder på liam

2011-12-13 @ 16:58:16
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag har ett irländskt sto som jag tävlade mycket fälttävlan på förut men som jag bara tävlar hoppning på numera :) Sedan har jag en liten fölunge som föddes i juni :) Min mamma äger ett svenskt halvblod som är mamma till fölet och sedan har hon även en femårig oldenburgare som hon tävlar dressyr på, men som jag hoppar (det är henne jag hoppar i videon) :)

2011-12-13 @ 19:01:40
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Tina - Minnas mamma

Jag tycker det är helt okej om man bara ser rumpan! Dock kanske du borde skriva något på bilden som du lägger upp här? Typ ditt namn eller bloggadress så ingen stjäl bilden. Så skulle jag gjort om min dotter var lite naken :)



Och förresten skulle jag gärna tipsa om en tävling i min blogg, om du inte ser det som reklam förstås... :) Jag har iaf en tävling där man kan vinna en jättensygg jeansskjorta i valfri storlek 80-140 från Ebbe, du borde spana in tävlingen om du är intresserad! Min dotter har en likadan, jättefin! Här är inlägget: http://hejtina.blogg.se/2011/december/tavling-julklappstips.html#comment

2011-12-13 @ 19:51:09
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Caroline- Mamma till Wilda

sötnos=)

2011-12-14 @ 18:26:54
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Tänk på att det finns endel som laggt upp bilder på deras barn, då andra (tjejer i de fall jag läst om) har kopierat bilderna, stulit dem faktiskt, och skapat egna bloggar, lagt upp bilderna och sagt att det var deras barn. Låter helt sjukt, japp, men har läst om det fenomenet mer än en gång! Du kan ju alltid lägga en stor fet text med ditt namn tvärs över hela bilden i tex Photoshop, och göra texten transparent!



Tyvärr finns det många idioter på nätet :(

2011-12-15 @ 23:11:16
URL: http://vanillab.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: