StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

äntligen..

Frureinhold.se / 28 December, 2011 - 18:51 / Hailey

.. har jag fått sätta mig ner :p det har verkligen varit full rulle hela långa dagen. Som ni kanske förstår har underbara camilla och naemi varit här idag :) super mysigt som alltid, jag tyckte jag hade lyckats så bra när vi kunde låna ut resesängen till naemi när hon ville sova. Men tror ni att vi fick upp den ?! nej, rent kaos haha. Hon fick låna vagnen istället, nu när robin kom hem fick han visa mig hur man skulle göra och tror ni det var enkelt ? japps, för enkelt för oss smarta tjejer ;) Men våra tjejer har nog haft roligt idag, busat och stått i :)
undra vad hon tänker här min lilla prinsessa haha :D avnings att hon inte kan krypa/åla sig fram som bästisen naemi ! :p


Ikväll skall vi allafall mysa mysa och mysa :) kolla på vår nya favoritserie och inte göra många knop, jag har så sjukt ont i kroppen efter igår så ryggläge för mig. Var även nere istallet förut, slängde ner hailey i vagnen och passade på att mocka för båda hästarna medan hon sov :) lillan har gått och blivit sjuk så tyckte jag kunde hjälpa henne med det roooooliga jobbet att mocka :D Poke är dock super renlig, värre med Lordi som är en riktig skitgris haha :p blir en proppfull kärra varje gång :) Men det är inte lät att vara liten och inte förstå hur man skall bajsa och kissa :D intressant va ;) Det är riktigt skitväder idag med så efter stallet gick vi direkt in. Nu är både hon och jag bybadade och hailey sover som en stock medan robin gör fisk med potatis och äggsås :D mumma !! Lägger upp ett kort på hailey och robin igår haha :p kan man bli sötare ! ?
snygg elexperterna body hon har va ;)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: