StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Blinc

Frureinhold.se / 26 December, 2011 - 15:17 / Shopping

nu har jag hittat den aboslut bästa mascaran som inte kladdar ner utan ''tube'' them !! du kan gråta, gå ute i regn svettas osv och den kommer aldrig rinna. Vill du få bort den lägger du en ljummen padd på ögat och masserar försiktigt innåt och vips ingen mascara kvar, den rullar av så fint och inget svart under ögonen !! awsome !

Blinc Mascara

Blinc Mascara har blivit en succé och en klar favorit hos många Hollywoodkändisar. Mascaran Blinc formar små tuber av mascara runt fransen istället för att enbart färga ögonfransen. Direkt när applicering av mascaran sker binder dessa små tuber sig samman med fransen och skapar ett hölje som står emot regn, tårar, kladdar och smular ej. Oavsett hur intensiv och fartfylld din dag är kan du alltid lita på att din Blinc Mascara ser precis lika bra ut som när du applicerade den på morgonen.

Användning

För bästa resultat applicera Blinc Mascara på rena torra fransar. Mascaran torkar inom två minuter, därefter bör inte ytterligare lager appliceras.

Genom att kombinera ljummet vatten och fingerlätt tryck på fransarna så avlägsnas all mascara utan att lämna några rester. Du kommer t.o.m. att se de små tuberna i handen efter att de glidit av fransarna. Efter borttagningen är dina ögon helt rena, och detta helt utan varken tvål eller removers.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: