StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

barnvagn

Frureinhold.se / 31 Mars, 2011 - 21:19 / Hailey
3 Kommentarer

asså ni får säga vad ni vill nu, men vi har redan köpt en vagn. Ja jag vet super duper dunder tidigt, men efter UL åkte vi till babyproffsen för att kika på lite mysiga barnsaker och då hade dom en limited edition vagn som jag smälte för. Vi hade bestämt oss innan för emmaljunga city cross med hårdkorg, och tror ni itne den absolut vackraste vagnen som finns stod mitt framför ögonen ?! jo såklart. Så vi köpte den, med en go svart fleece liggpåse och ett matchande bäddset som man kan ha innan det blir kallt + lite regnskydd och skötväska :)
första 6 mån
resten :) skall även köpa en mindre sulky senare, men detta får duga till att börja med.
Allt detta gick på 7293 :- tror jag !!

angående oljan

Frureinhold.se / 31 Mars, 2011 - 12:30 / Shopping
1 Kommentarer

fick en kommentar om vart den marokanska oljan finns att köpa, hittade en sida !
http://www.bekkas.se/product/harvard/
Jag skall beställa schampoot och balsam, hoppas de är lika bra som oljan !

växer så det knakar

Frureinhold.se / 31 Mars, 2011 - 11:48 / Hailey
5 Kommentarer

Ja man skall inte sticka under stolen med att magen och bebis växer så det knakar. Igår låg jag på rygg och jag tror helt ärligt att den lille gjorde jordens karatespark haha :p hade man varit kvickare med att hålla kolla på magen hade man sett det :p På UL sa sköterskan att vi hade en livlig bebis, är det nu man får sota för sina synder ? Varken jag eller robin har väl varit ngr direkt lugna barn :P Men jag har mätt magen i intervaller och gjorde en mätning nu.
Ganska spännande att se hur det ändras. Fick bokat tid igår till bm för att lyssna på hjärtljud etc och fick även donerat ut järntabletter :/ suck, hoppas att jag responsar bra på dom. Är ju väldigt trött och det tror jag beror på dels att jag har en busunge i magen och att den ligger och trycker på en nerv i höger rumpa som gör att jag tappar förmågan till att gå stundtals. Ingen foglossning eller så, utan mer ishias varning. Jätte jobbigt eftersom det påverkar än så mycket, smärta gör en tröttare så vi får hoppas att det löser sig. Man skall ju inte måla fan på väggen innan man testat. Någon som har goda erfarenheter av järntabletter ?
På tal om hjärtljud, för er som är gravida och läser min blogg kan jag varmt rekomendera en angelsound, det är en manick som man sätter på magen som fungerar som en dundermick typ :p den är allafall så bra att man hör bebisen hjärtljud, underbart att ligga och lyssna på under kvällen när man skall sova. Det är inget strålning eller nott så man behöver inte vara orolig. Finns beg. på blocket om man inte vill köpa ny, googla er fram.

marokansk olja

Frureinhold.se / 30 Mars, 2011 - 20:27 / Shopping
2 Kommentarer

jag skrev tidigare om den marokanska oljan som bland annat maria montazami använde. Jag har nu använt den efter tre tvättar och håret är gudomligt. Förut var jag tvungen att tvätta det varannan dag, nu räcker var tredje eller var fjärde. Håret är fräsht, helt, inte ett dugg slitet i siktet. Det känns till och med som om det växer på en helt annan nivå så det känns sjukt roligt :D Alla borde testa den här oljan, hårtyp spelar ingen roll och det går inte att jämför med ngt annat märke. Det ryktas även att det skall komma i schampoo och balsam så det lär jag haffa så fort det kommer till sverige :)

bättre upplösning

Frureinhold.se / 30 Mars, 2011 - 14:40 / Foto
2 Kommentarer

när man lägger in kort ifrån mobilen via mms blir korten så små, kanske kan fixa det med inställning men här kommer korten innan i större upplösning :)
det är macy som ligger ner och sören gosar med henne, dom två är riktiga kärlekspar :D

Myyyyys

Frureinhold.se / 30 Mars, 2011 - 14:18 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7078 (MMS)

Myyyyys


Någon som är glad över att få vara ute i s...

Frureinhold.se / 30 Mars, 2011 - 14:13 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3195 (MMS)

Någon som är glad över att få vara ute i skogen och mysa :))


Nu bär det av till skolan, det gör verklig...

Frureinhold.se / 30 Mars, 2011 - 07:36 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5396 (MMS)

Nu bär det av till skolan, det gör verkligen skillnad att det är ljusare ute :)) man blir faktist lite piggare !!


17 januari 04.30

Frureinhold.se / 29 Mars, 2011 - 21:34 / Hailey
0 Kommentarer

Okej vart skall jag börja?? vi får ta det från början, i januari 2010 fick jag sluta med mina preventivmedel, pga att jag inte tål hormoner. Vi läste in oss på säkra perioder och det funkade riktigt bra, ändå till vi åkte till mexico :P Den 22 nov satte vi oss på flyget och samma dag fick jag min mens. Den försvann efter 3 dagar oich jag tänkte inte mer på det. Sen var ju mexico som mexico var, drinkar sol och romantik :) Den 6 dec friade robin och det var just den dagen (enligt sidor) som lille knodden blev till. Vi kom hem ifrån mexico och massa jobb, jul och nyår stod på schemat. Jag kände mig frisk och kry, lite trött och seg men vem var inte det i vintras, kallt och jobbigt. Min mens dök inte upp när den skulle men jag glömde helt av räkningen av dagar under all hetts som är i juletid. V 2 åkte vi till sälen och ännu ingen mens, mådde pytte lite illa och hade svårt att äta större portioner, men inget jag tänkte på. Dock bestämde vi oss för att köpa ett gravtest när vi kom hem på söndagen för att se så jag inte var gravid. Varken jag eller robin trodde det, men kl 04.30 vaknade jag super kissenödig och upp i yrmössan, rota upp testet och försöka sikta på det haha. Ren konst. Men med sömn i ögonen och ett avtorkat test syns två streck snabbare än ögat. Jag började få hjärtklappning och kollade på förpackningen, jo mkt riktigt två streck är lika med bebis. Hmm två sekunder gick och jag går in till robin; baby du skall bli pappa, det är två streck :p Jag kröp ner i söngen igen och kände hur fjärilarna hoppade. Jag somnade om och dagen efter börjar tankarna. 
Jag fick ringa Bm samma dag och kom på abcd samtal samma vecka. Robin följde såklart med på både detta samtal och inskrivningen. Alla värden v 12 såg bra ut och nu vöntade ett par veckor innan UL. Jag valde att hålla detta för mig själv, självklart visste de närmsta att vi skulle ha bebis. Men som sagt igår var UL och det var helt fantastiskt, som alla mammor söger efter UL. Nu väntar en spännande tid och jag håller er uppdaterad :)

mage v 17

Frureinhold.se / 29 Mars, 2011 - 21:04 / Hailey
0 Kommentarer

jag har ju tagit bilder varje vecka och som jag trodde var jag i v 19 men som jag skrev igår är jag i v 17 så lite snurrigt är det nu :P men här kommer allafall veckans kort !!

ny bh

Frureinhold.se / 29 Mars, 2011 - 18:19 / Shopping
0 Kommentarer

ni som är eller har varit gravida vet ju hur mkt kroppen ändras sig och framför allt i början :) Man får en mage, kroppen kanske går upp en storlek på kläder etc. Men en sak som alla och då menar jag alla får köpa nytt så är det bh:ar. Det inbillar jag mig allafall, jag fick köpa nya nästan direkt och inte nog om att det gör nt i början, man blir mer kräsen. Spets och push-up var för min del itne att rekomenadera. Jag valde att köpa typ bh ifrån sloggi, dock är dom itne snygga till t-shirt så idag fiuck jag kommit till hm och köpt en biege t-shirt bh som sitter så sjukt skönt. Lär bli fler av den sorten i olika färger :) 
Jag köpte också nya gåskor till mig och robin :) det fick bli adidas svarta super sköna. det har jag saknat, ett par ordentliga gå skor som man skall ha när man är ute och går eller joggar. Vi tog en premiärtur direkt när jag kom hem i skogen, helt perfekta. Skall försöka att gå varje dag när jag kommer hem om det inte ösregnar såklart. Bra för både mig och bebis. Sen rider jag också, än sålänge går det toppen bra, tror att bebisen gillar när det skumpar :P ni får säga till om det blir dför mkt bebissnack, kan ju bli tjatigt i längden kanske :p skall allafall lägga upp en magbild senare så får ni se hur den har växt :) tog första bilden v 9, då var det inte mtk med den skall ni veta :O det tyckte man dock då. 
Om ni är intresserade över hur vi fick reda på att vi skulle bli föräldrar etc och vad vi gått igenom kan kika in ikväll. Kan ju dra en lite nhistoria för er som tycker sånt är skoj :) tjing så länge nu skall vi äta fiskpinnar och makaroner ;) super gott !!

Sitter i skolan och halvsover, känner att ...

Frureinhold.se / 29 Mars, 2011 - 13:20 / Vardagen
1 Kommentarer

img_8300 (MMS)

Sitter i skolan och halvsover, känner att jag behöver komma hem och nana lite !! Lägger in en annan bild ifrån ul så sjukt sött :p efter skolan skall jag till torp och byta en bh som inte passa o handla lite småkraffs :) hörs sen !!


Trodde v 19 men är v 17 :)

Frureinhold.se / 28 Mars, 2011 - 18:21 / Vardagen
2 Kommentarer

img_7801 (MMS)

Trodde v 19 men är v 17 :)


bebis

Frureinhold.se / 28 Mars, 2011 - 18:10 / Hailey
4 Kommentarer

som ni kanske förstår är det en bebis på den söta bilden :) Jag hade egentligen tänkt att vänta lite till men efter UL idag var det kört :P Så himla spännande att se hur den sprattlade, lille parveln. Jag kommer att skriva lillen och säkert könsrellaterat men vi skall inte kolla vad bebisen har för kön så bli inte förvirrade :p jag har en tendens att säga han gång på gång så vem vet kanske är en lite busepojk :) Jag trodde att jag var i v 19 idag men ack vad fel, är i v 17 pga lång ÄL så BF är 11 sep. och ja det är då alla terrorister mördar folk :/ suck haha. Men vi lär gå över eller komma tidigare, det återstår och ser då. Bloggen kommer nog att innehålla lite mer babysnack nu, men det får ni stå ut med. Kanske är bra med lite förändring :P För er som inte visste om detta och står mig nära så är det för att jag har velat hålla det hemligt, man vet aldrig vad man ser på RUL så det kändes skönt idag när sköterskan sa att allt såg bra ut. Skall lägga upp lite magbilder så att ni får följa varje vecka hur den växer, skriva om hur den beter sig etc :p 
Idag var vi som sagt på UL, men vi åkte också och kollade på vagn, tidigt jag vet, men så himla skoj :) att kika på babygrejer är ju helt fantastiskt :D massa sött, fint, mysigt och gud vad utvecklingen går framåt. Hittade en stl som vaggade fram och tillbaka med olika ljud, såg super mysig ut :p sen måste vi kolla på bilbarnstolar och som skall passa till nya bilen. Var på hedin i thn också och kollade ut en svart mercedes c220 cdi som gått 800 mil, riktigt nice för 329 000 :-. Jag vill inte ha svart bil egentligen, men jag får bita ihop, men vem vet kanske kommer in en grafitgrå metallic det hade varit kanon :) eller en biege champange metallic, mmmm like it !! men vi har tid på oss, måste ju få sålt våran pärla också, vi fick okej i inbyte men alltid bättre att sälja själv :) Nu i eftermiddág har jag varit ute en tur i skogen med sören och macy, helt underbart asså. Vädret är to die for ! Nu skall jag bara njuta av att veta att bebis mår bra och vi med :) tjiing !

Ni får fundera ut själva vad detta är ;)

Frureinhold.se / 28 Mars, 2011 - 11:00 / Vardagen
6 Kommentarer

img_2627 (MMS)

Ni får fundera ut själva vad detta är ;)


Diabilder ifrån mamma o pappas bröllop 198...

Frureinhold.se / 27 Mars, 2011 - 19:08 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1134 (MMS)

Diabilder ifrån mamma o pappas bröllop 1984 det är kult !!


let it snow let it snow let it.....

Frureinhold.se / 27 Mars, 2011 - 16:27 / Vardagen
0 Kommentarer

ja vem kunde spå detta underbara väder jhaha snacka om omslag. Ena dagens sol och 12 grader, andra dagen 0 grader och snöstorm. Well well, bara att gilla läget och tycka synd om sig själv. Vi är hemma hos mamma o pappa, fick nog av att vara hemma så vi bestämde oss för att ta med en fläskfilé och åka hit :) så idag blir det inbakad flsäkfile med karibisk sallad med smak av hallonbalsamico :) sååå gott !! och melon till efterrätt. Gid jag blir hungerig bara av att tänka på det, får slänga i mig en smörgås igen haha :p 
Igår var ju vi i gbg en sväng och vi var bland annat på bio, vi såg sanctum vilket var ett misstag för jag tycker att den sög. Visst att den var spännande osv, men give me a break, man kunde ju förutspå vartenda liten detalj som skulle hända. Trist men det var mysigt, vi var ju även och åt på jensens och det är så sjukt gott :D tog till och med en favoritkorg till förätt som jag bara älskar !! Måste bli snart igen, för jag tycker det är så barnsligt mysigt att äta ute och bara ta det lugnt ! nästa gång får det bli olearys för jag är sugen på deras pastarätter, nam nam !! 
Imorgon är det måndag, men inte vilken måndag som helst, en riktigt skojig måndag :D hoppas att dte är sol och mysigt imon igen ! nä nu skall jag äta ngt ! är svinhungerig !!

humorfamiljen

Frureinhold.se / 25 Mars, 2011 - 18:11 / Vardagen
0 Kommentarer

älskling och jag sitter och kollar på burlesque ! han har inte sett den innan så vi tog oss tiden att mysa oss ner i soffan innan promenaden !! lyssna på det här
************
*******
***
Jag: Erkänn att den är grym !!
*
Robin: hmm är det en kille ?!
*
Jag: nej älskling det är Cher :O
*
Robin: ahaaaaaa.....
**********************
************
En stund senare !
***
Robin: shit hon sjunger riktigt bra !!
*
Jag: jag klart det är ju christina aguilera ?!
*
Robin: ahaa, men är inte hon tjock ?!
*
Jag: Men robin hon har ju aldrig varit tjock, sjukt snygg.. suck jhag ger upp !! hah
****************
Så är det när vi kollar på film, robin har väldigt dålig koll på skådisar, sångare etc. Men jag älskar honom han bjuder ju allafall på sig själv !!

The V-word !

Frureinhold.se / 25 Mars, 2011 - 14:15 / Foto
0 Kommentarer

Vi får inte nämna det magiska ordet V*r i den här familjen utan vi säger mindre vinter för det lyckas alltid bli ett bakslag när vi råkar nämna det hhaha. Idag har jag hunnit med så galet mycket. Åkte och handlade i vanlig ordning vid 10, första gången på länge som jag kände, shit vad nöjd jag är med allt jag fick fyllt upp kylen och frysen med. Fick även köpt present till robins bror som vi skall på kalas till imorgon. Denna månad behöver jag köpa två nya leggins, strumpor till mig och robin o kanske ett par snygga blommiga sneakers !! Måste ju spara en del eftersom det snart är dags för malaga, men lite vår måste jag ha haha :pVet inte om robin håller helt med, men han har inget val ;) Vi skall allafall äta räkor idag vilket är underbart !! kolla på lets dance och äta räkor + godis och lite kex ifrån gbg kexfabrik ! ngn som skippar beach 2011 ? haha illa som fan !
på tal om mitt objektiv (igen) så har jag fotat hästarna, macy och snödroppar. Man blir så kamerakåt, men det finns ju tyvär inte så mkt att fota just nu, mkt lättare till sommaren, men det får bli lite samma :) Men åter till dagen, efter att jag kom hem packade jag upp såklart alla miljoner varor, städade, slängde ut sängkläderna och la de andra i maskinen, tvätta toaletten och gick ner till stallet. Så gött att ha det gjort för snart kommer baby hem och då vill man bara vara ! funderar på att ta en promenad sen också så man fått röra lite på dököttet !! macy ligger ute och gottar sig med nero ! dom är allt bra söta dom två ! så härligt att ha hundar som inte går ngnstans utan håller sig hemma !!
snusläppen :D

Någon kommer att vara glad när han kommer ...

Frureinhold.se / 25 Mars, 2011 - 11:19 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9594 (MMS)

Någon kommer att vara glad när han kommer hem :p sitter på maxi o väntar på Veronica och Siv som snart handlat klart :)) idag blir det räkor för hela slanten. Det känns som om fredagar är en riktig räkdag :) det pizza eller taccos :) vi hörs sen :)


nya objektivet

Frureinhold.se / 24 Mars, 2011 - 20:57 / Foto
2 Kommentarer

utan att redigera ngt kort kommer här ett par kort ifrån det nya objektivet !
ren häst ? skönt med lera !!

Jag och Maria montazami har samma hårvårds...

Frureinhold.se / 24 Mars, 2011 - 15:26 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9139 (MMS)

Jag och Maria montazami har samma hårvårdsprdukter ;) denna skall visst vara toppen för tort scandianviskt hår även new york frun isabella tror jag hon heter använder denna grymma oljan !! Fick köpt mitt objektiv också oc har redan fotat mohahah ;)


Dagens outfit !!

Frureinhold.se / 24 Mars, 2011 - 13:19 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2482 (MMS)

Dagens outfit !!


nytt objektiv

Frureinhold.se / 23 Mars, 2011 - 20:55 / Shopping
0 Kommentarer

Imorgon skall jag åka till min systeryster i kungälv och umgås hela dagen med henne och barnen. Vi skall åka till gbg och shoppa, fika och bara ha systertid !! det är faktist himla viktigt :) Jag skall även till net on net och köpa ett nytt objektiv !! nikon 55-200 får det blir med vr stabilisator etc.. Som jag har längtat, det kommer att bli super tror jag !!

brrr

Frureinhold.se / 23 Mars, 2011 - 12:53 / Vardagen
0 Kommentarer

ja det är minst sagt storm ute, massören var här nyss och masserade hästarna och i stallet var det väl okej att vara men utanför brr.. Ingen höjdare, men jag fick ju gjort klart allt så nu kan jag ägna mig åt att greja här inne istället. Har hunnit städa och tvätta golven, hängt upp en tvätt och diskat i diskmaskinen :) Känns skönt att få gjort allt sånt på förmiddagen så kan man gosa på eftermiddagen när robin kommer hem. Det är en liten slapp vecka denna veckan i skolan därflr det blir så mkt hemmatid. Dock är jag fortfarande trött och behöver grönt på träden och blommor i marken. 
Jag ligger just nu och kollar på coco - livet före chanel och jag bara älskar den filmen, kan se den om och om igen. De modet, den förbjudna kärleken och kampen om överlevnad är helt fantastisk. Robin är måttligt trött på att jag skall se den hela tiden men det struntar jag i :D och nu är han inte ens hemma så då har han inget at säga till om :) På tal om ingenting så kollar vi på ny bil :) och vi har nog bestämt oss för vilken sort vi vill ha :) Mercedes c 220 cdi tror jag den heter diesel allafall med automat :) Robin tjatar om amg paket men vi får se, det blir så mkt dyrare då :) sen måste vi få sålt våran bil också, vilket kanske inte är det lättaste. Den kostar endel och är en bil som inte alla har om man säger så :)
den är allt bra söt :D årsmodell 2010 !!
till en sån här !
helt okej om ni frågar mig :) större bil med mer plats !!

skola/kalas/skatteåterbäring

Frureinhold.se / 22 Mars, 2011 - 15:27 / Vardagen
0 Kommentarer

priiisssaaa guddaaarrna här kommer skatteåterbäringen !! gissa filmen ! för er som missat det så kan man få reda på hur mycket man får tillbaka eller skall betala via skatteverkets hemsida :) vissa kanske redan fått kuveret, det vet jag inte men för min del fick jag kika på hemsidan och det blev allafall pluss, men jag hade gärna tagit mera !! men så är det väl alltid ! en miljon tex. ja tack give me ! Nä man skall vara nöjd med det man får tänk att få betala tillbaka suck vad segt !! Men men skolan var helt okej, diana är en sån kanon lärare ! Hon är ifrån alaska om jag minns rätt, men försöker lära sig svenska och hoin är verkligen yber gullig !! Men jag kom hem lite tidigare idag vilket är skönt för då kunde jag lägga ngr timmar i stallet, sören hade rullat sig ordenligt i leran så han fick en omgång sen fick det bli longering och han hade väldigt mkt vårkänslor för han var mer på ett ben än alla fyra haha ! Men det är slönt efter en stund när han fått sprungit av sig och kommit ner i varv, märks då att det var nödvändigt !! Men men nu ligger jag och kikar på OC, i love ! i eftermiddag skall vi på kalas till robins pappa som fyller år, stor grattis till honom !! Nä nu måste jag kila ! tjing !

Dagens outfit massa miss dee ;)

Frureinhold.se / 22 Mars, 2011 - 07:49 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6818 (MMS)

Dagens outfit massa miss dee ;)


godmorgon

Frureinhold.se / 21 Mars, 2011 - 11:36 / Vardagen
0 Kommentarer

Hur mår ni alla i vårvädret ?! okej kanske inte så mkt vår just idag mén helgen har ju varit awsome. Jag uppdaterar allt sämre och jag ber om ursäkt för det.. Men jag har haft sjuka problem med att sova, tror jag är uppe och går ca 3-5 ggr per natt och det stör verkligen min dygnsrytm. Speciellt skoldagar då jag går upp halv 7 svin trött efter lite sömn. KOmmer hem vid 16.00 och då blir det att slänga i sig ngt att ätai nnan stallet och är inne runt halv 6 igen och då stendör jag av utmattning. Vaknar 2 timmar senare och igger mest och drar mig innan jag skall sova igen. Förstår ni mitt problem ? Det är verkligen ingen höjdare alls och jag önskar att det ändras snart för jag är helt slut. 
I helgen har var vi nästan bara varit hemma :) allafall fredag och lördag :D då myste vi som tusan och grejade här hemma, tvättade bilen och spenderade mkt tid ute :) Igår var vi inne i uddevalla och hjälpte appe att sätta upp ett gäng spottar. Han håller på att totalrenovera ett hus och det blir riktigt fint :) älskar hans badrum, super fint !! Jag längtar tills vi skall börja med vårat hur, fortfarande beslutsångest och sen måsye jag bli klar med skolan :p man är ju inte så rik när man pluggar :P Men tiden går fort  :) vi har det ju toppen som vi har nu med, går ingen direkt nöd på oss :) 
Nu är det en vecka kvar innan the d-dag haha :p tror att det kommer bli awsome det med ! kan tyvär inte berätta än vad det är men det får bli en liten cliffhanger! det skadar aldrig i en blogg som är super dåligt uppdaterad ! Idag är jag allafall ledig och det är bara tre skoldagar kvar på denna kursen sen kommer två kursen som bara har med praktik att göra och det är skoj :) lite jobbigt bara att vi skall till malaga den  30 maj och det är den veckan vi har slutseminarie !! undra hur fan jag skall lösa det haha !! Får prata med lärarna när kursen börjar, är ju ute i god tid allafall så det borde ju vara bra :p Nä nu skall jag kolla på topmodel, kankse skall ta med mig kameran ut sen och ta lite kort ? vi får se ! tjing !

Miss Dee - örhängen

Frureinhold.se / 18 Mars, 2011 - 21:14 / Tävlingar
1 Kommentarer

jag var inne som varje dag på Camillas fantastiska blogg http://emring.blogspot.com och fick se Miss Dee's fina örhängen, dom slutar då aldrig att förvåna och det är det som gör det så underbart att få representera just de smyckesföretaget. Jag lånar två bilder ifrån henne och gå gärna in på hennes blogg för den är minst sagt super :) alltid massa skojiga bilder och erbjudande som man bara inte får missa !!

macy gos

Frureinhold.se / 18 Mars, 2011 - 13:50 / Vardagen
0 Kommentarer

om jag hade haft mobilen här nu så skulle ni dö av söthet. Jag och macy ligger och gosar i sängen (på överkastet) jag la mig i sängen och så kom macy och stirrade med sina vackra ögon och när jag är ensam hemma får macy komma upp ;) busigt.. Men hon verkar vara på riktigt goshumör, mamma gos !! får just nu ligger hon med huvudet på mitt bröst och tassen över magen. Så himla mysigt, hon är en sån hund som inte luktar illa heller så man slipper äckellukt haha :p hon är en riktig mammagris. Robin är på väg hem nu med och jag har hunnit storhandla och städat så nu väntar massa mys :D skall äta taccos ikväll med och så har jag köpt en överaskning till efterrätt :) det känns som om det kommer bli en super duper mysig fredag ocg helg, underbart !! nä nu skall jag ta en kanelbulle, hörs senare !!

ensam hemma

Frureinhold.se / 17 Mars, 2011 - 18:54 / Vardagen
0 Kommentarer

ja idag är robin i örebro på jobbresa, så jag skall nu vara ensam hemma :) ganska trist men jag är ändå skit trött så skall lägga mig tidigt. Dock blev jag super sugen på godis nu så en godispåse hade inte varit fel, men jag orkar verkligen inte åka och köpa ngt haha :p får klara mig utan och nöja mig med en morot som ligger och är nyttig i kylen. Imorgon är det fredag och då kan jag köpa min påse istället. Jag är fortfarande snorig och hes och allmänt trött. Var ute i stallet nyss och jag har två hästar som har mer än en dos av vårkänslor. Det är som om det spritter i kroppen, Poke stod på stället och stuttsade haha man dör av skratt !! Jag longerade sören och så fort jag släppte han på linan galopperade han konstant i 5 min, har man mkt energi då ? gång efter annan svärnitade han och stuttsade till innan han fortsatte igen haha. svårt att beskriva men det var dö roligt att kika på ! Nä nu skall jag fixa nott att äta !!

sol och feber !

Frureinhold.se / 16 Mars, 2011 - 15:17 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja det var väl inte vad jag hade tänkt mig en dag som denna eller dagar. Det har varit två dagar nu med sol och lite V känsla men jag passar på att vara sjuk istället. Tror att jag fick i mig lite baciller när vi var på The reef, eller så låg det latent i kroppen och så utlöstes det av all värme och ånga :p Jag har ingen aning, det jag vet är att jag är död och får vila. Jag var ute en stund förut med macy, så lite luft har man fått i sig men jag hade gärna varit ute mer och det tror jag macy med hade velat. Men hon får gå ut med robin sen istället, solen är ju uppe så mkt längre nu för tiden vilket är underbart :) Kikade på ännu mer sommarkort och jag älskar det, jag längtar så det sprätter i hela kroppen. Jag kommer inte att ha ngt sommarjobb i sommar så jag ser verkligen jätte mkt fram emot sommaren :D jag skall hjälpa robin lite med det jag kan men inget bestämt schema :) Men vem vet, kanske bli en skitsommar med regn hela tiden haha :p då blir det super trist ! hope not !
Jag och veronica (robins mamma) pratade idag om vilka djur vi skulle vilja ha :p haha vi båda röstade för hönor, kanske inte så många, men ngr stycken :) tänk att ha egna ägg och vi har ju massor med plats så det skulle helt klart funka :) tänk er pannkakor med ekologiska ägg eller en sockerkaka med egna ägg, det är en obeskrivlig smak :D namnam, sen vill jag ha ankor haha :p ngn som kan göra en damm till mig :D men sen har vi robin och bert som vill ha långhåriga kor haha :p visst bebisarna är super söta, men kor ?! dom luktar och drar till sig flugor :D vi får väl se, känner mig som värsta bonden, men I like it ! Kanske skulle skaffa får också när man ändå är i farten haha :p
Nä om man skall ta och äta lite, är sugen på mitt solrosbröd med leverpastej och avokado :D låter det inte gott ?! det gör jag asså inte att blanda avokado och leverpastej utan att äta det var för sig :)

Bröllopsmagasinet

Frureinhold.se / 15 Mars, 2011 - 18:42 / bröllop
0 Kommentarer

Jag fick en kommentar om vad jag tyckte om bröllopsmagasinet, jag tycker att det är ett otroligt bra magasin om man vilö hitta inspsiration och smarta ideer. De har nya nummer ofta och med olika teman, jag kommer helt klart forsätta att köpa på mig bröllopsmagasinet för de ger en som sagt smarta ideér och hjälp när allt står helt still.. Jag har inte uppdaterat bröllopskolumnen nu på ett tag men det skall bli bättre så snart orken kommer tillbaka :)

vinnaren är....

Frureinhold.se / 15 Mars, 2011 - 18:37 / Tävlingar
0 Kommentarer

Ja då är det dags att presentera vinnaren utav Miss Dee Nice läderarmband :)
- Malin strömberg -
kontakta mig via min mail
jennifertang@live.se

stort grattis !!

tävlingen avslutad

Frureinhold.se / 15 Mars, 2011 - 06:55 / Tävlingar
0 Kommentarer

Japp då var tiden ute för att vinna det super snygga Miss Dee nice läderarmband ! vinnare presenteras ikväll :) Håll tummarna för att just du skulle vara den lyckligt lottade !!

resor

Frureinhold.se / 14 Mars, 2011 - 11:27 / Resor
0 Kommentarer

Gud jag älskar att se fram emot saker :P jag berättade ju att vi skulle till ski lodge i sälen v 4, (svin långt kvar men) sen var vi i danmark nu en snabbis och i maj åker vi till malaga, under sommaren skall vi åka massa båt, vara i blekinge en vecka och åka upp till strömsatad en sväng :p och såklart gå på iron maden :D Sen kommer vintern, ngn vinter semester blir det tyvär inte, men det kommer finnas annat att göra då :p men så v 4 åker vi till sälen igen :) wiiieee från min sida :) Låter som om jag inte älskar att vara hemma, tro mig det gör jag, men det är ju finessen med att åka bort :p man blir så glad när man kommer hem ;)

Malaga resan ser ut såhär :)
underbart :)

ski lodge v 4.

Frureinhold.se / 11 Mars, 2011 - 21:30 / Resor
1 Kommentarer

japp då har man bokat 2012 skidresa, lite tidigt tycker ni men tro mig, det tar slut  :P så nu skall jag, robin, mamma, pappa, jessica, mikael och barnen. Jag hoppas också att anna och joakim kommer med :) det hade varit super skoj, gud det är som vissa bokar thailands resa nu, helt crazy asså. Men då skall ni veta att det går att boka thailand året om, sälen är lite knivigare !!

ny bikini

Frureinhold.se / 11 Mars, 2011 - 13:28 / Shopping
0 Kommentarer

jag kunde inte stå emot stadium idag. Hade ju bestämt mig för att inte och poängtera INTE köpa ngn ny bikini men jag kunde verkligen inte låta bli. Köpte en svart rosa super snygg !!
med matchande trosor såklart :)

stort intresse

Frureinhold.se / 11 Mars, 2011 - 09:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja det är verligen stort intresse på det nya armbandet :p jag håller helt klart med er, läder är det som är inne nu och alla borde äga ett sånt snyggt smycke !! så om ni inte vinner, tyvär kan jag ju bara lotta ut ett exemplar så finns det att köpa på olika återförsäljare, jag vet att www.blingit.se har en stor del av Miss Dee's kollektion !! 
Idag är det fredag, I love fridays asså ! Men det är inte vilken fredag som helst :) eller ah jo kanske men idag skall vi allafall till mina föräldrar och sova över där. För imorgon åker vi ju till the reef i danmark. Det skall bli så sjukt härligt att få komma iväg, åka båt, äta super god brunch och umgås med familjen :) Känns som vi åker på saker hela tiden nu :D men det är vad livet handlar om, små tripper lite då och då :) speciellt i det här skitvädret som varit nu, jag HATAR rentutsagt grått och trist väder. Idag är det lite sol, men vad häjlper det när det är helt dött överallt haha. Har pecis ätit frukost och skall snart gå och göra mig iordning för en långis med macy ! skall in och handla med veronica och siv void 10 så då är det skönt för macy att få varit ute en sväng innan :) Hör att fåglarna kvittrar också, så det kan öronen behöva !! Nä nu får jag röra på mig :) hörs senare !!

ont, trött och deppig

Frureinhold.se / 09 Mars, 2011 - 13:53 / Vardagen
1 Kommentarer

någon som känner som mig ?? haha vilket bakslag, igen, igår var det vårkänslor, idag depression. Men men då får man lägga sig och gosa i sängen, kika på lite bra tv och vänta på att mannen skall komma hem. Skolan idag var intressant till en början men precis innan lunch måste det varit mindre intressant för mina ögon föll nästan ner, kan ju varit john blund också det vet jag ju inte :p men trött blev jag allafall haha.. Åt lunch tillsammans med elein och henns kompis innan jag styrde bilen hem. Det var nog bra gjort av mig för vägarna var sjuka, hala, isiga och fruktansvärda. Som jag skrev tidigare kikade jag på kort från i sommras och man kan nästan inte tro att det har varit så fint och mysigt. haha tänk vad hjärnan kan bli knäpp. Men man får se framåt, försöka så gott man bara kan och kämpa ur den här deppiga tiden !! 
Ps: glöm inte tävlingen !!

Miss Dee - tävling/utlottning !

Frureinhold.se / 08 Mars, 2011 - 11:46 / Tävlingar
43 Kommentarer

Nu kör vi igen, denna gången lottar jag ut ett super snyggt läderarmband ifrån Miss Dee, alldeles nyinkommet med super fräsch design. För att vinna skall du lämna en kommentar i detta inlägg och vill du öka dina chanser bloggar du även om det :) glöm då inte att skriva med en länk. Lycka till ! Tävlingen avslutas den 14 mars 24.00 !!
Miss Dee - Nice !

Såhär ser Macy ut efter 6 km :) sötnos

Frureinhold.se / 07 Mars, 2011 - 18:59 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5275 (MMS)

Såhär ser Macy ut efter 6 km :) sötnos


grått

Frureinhold.se / 07 Mars, 2011 - 18:27 / Vardagen
0 Kommentarer

ja idag har det minst sagt varit grått och trist. Har inte haft lust att blogga eller nott, men jag såg ju allafall filmen förut och den var riktigt grym. Påminde dock väldigt mycket om coyote ugly och moulin rouge, men men den kommer jag allafall helt klart se igen ! Ikväll skall vi kika på black swan eller om det får bli imon ör ikväll börjar ett till sånt där bb program. Tycker dom verkar så helmysiga, inte för att jag har ngr barn men man får en mer inblick på dom som gått igenom allt det där och det verkar helt fantastiskt :) Man kan nog inte föreställa sig allstå ! Robin och kalle är ute och springer nu med, macy fick också följa med vilket gjorde mig super glad, för hon behöver verkligen komma ut och sträcka på benen nu efter en lång tråkig vinter. Jag tvingade på dom reflexvästar och robin älskade mig nog lite mindre efter att jag småskrattade åt mina självlysande små troll. men dom lär tacka mig när de kommer hem för nu mörknar det ute och då är det bra att synas. Nästan så att pannlampan skulle åkt på ;) Jag måste åka och simma nu i veckan, börjar få mindre ont i ryggen nu med så det känns riktigt peppande att börja träna lite smått :) sportlife skall öppna på henån nu till sensommaren hösten och då skall både jag och robin skaffa gymkort där :) Vill ju också dansa zumba och allt sånt skoj :D

Burlesque

Frureinhold.se / 07 Mars, 2011 - 12:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu blir det film för hela slanten :D någon som sett den nya filmen med christina aguilera och cher ?? jag tänkte kolla på den nu allafall :) hope its gooood :)

energi

Frureinhold.se / 06 Mars, 2011 - 13:12 / Vardagen
0 Kommentarer

vi åkte till joakim och anna igår men under kvällen fick jag mer och mer kramp i kroppen och trodde helt ärligt att jag skulle falla ihop haha. Men vi åkte hem till mamma o pappa och kände fter en extra gång och åkte hem sen till oss. Alltid skönast att vakna upp hemma i sin egna säng. Idag vaknade jag otroligt trött och allmänt segt, men jag tog mig upp åt en stor frukost och fick sen lägga mig i soffan. Robin är verkligen min klippa, så fort jag mår minsta dåligt tar han allt ansvar hemma, fast att det är jag som stökar ner är det han som fixar :) det tycker jag är otroligt skönt :) Men efter en timma i soffan med lite rött the och sol ute fick vi pallra oss ut och det var precis som medicin. Jag blev mkt piggare och gick sen in och stor städade huset haha :p mongo jag vet ! Robin har dock snäppet värre enegri och vil pilla med allt samtidigt, vi skall renovera ett rum och det började han med :p sen vill jaqg ha ett elementskydd och det började han gå ner och snickra ihop. Det är ett mongo mått så vi gör ett själva :D det kommer att bli så himla fint !! Det skall bli vitt, med liggande pinnar haha :D Lägger upp kort sen när det är klart. Vänta er inte att det går på en sekund ;) Vi skall börja greja med båten ocskå, nästan allt är nedslipat oc vi skall beställa en ny skiva till fronten och sen lacka 12 GÅNGER !!  haha och det måste vara 8 pluss dygnet runt, får vänta ett tag till tror jag tyvär ! Lite tråkigt att ligga inne kanske men gud det är sååå mkt skoj på tv, massa skidor !! Sverige tog nyss brons i skidskytte och herrarna kör sin sista tävling i holmenkollen, 5 mil, pjuu vad jobbigt. Gud jag blir så ly7cklig av solen, det är helt vindstilla och det får en att bli varm i hela kroppen, I love !! Nä nu skall jag greja lite '!!

sjuk

Frureinhold.se / 04 Mars, 2011 - 14:46 / Vardagen
0 Kommentarer

tråkblogg, det är vad min blogg är nu.. men jag har haft två tuffa dagar. Ont i huvvet, trött i kroppen, feber, snorig etc. ligger ner och svettas som en gris, huvudet trycker som tusan, känns som om det skall sprängas. Men men nog om min sjukdom haha. Idag är det fredag och jag är ledig. Robin älskling skall köpa massa god mat, räkor bland annat och godis. Skönt att slippa åka till affären utan att robin sköter det. Men som sagt dagen idag blir lugn, men imorgon om jag mår bra skall vi först till mina föräldrar och greja lite :) sen på kvällen skall vi till joakim och anna på fest :D skoj att får träffa dom igen, känns som evighetersen.. Men som sagt, jag måste bli frisk först och bli av med den här skit huvudvärken. hör av mig senare om jag inte somnat.
tjing

Miss Dee

Frureinhold.se / 03 Mars, 2011 - 17:18 / Tävlingar
0 Kommentarer

Miss Dee kommer ofta med nya fräcka/snygga/eleganta och stilrena smycken. Jag bloggade nyss om de nya läderarmbanden som kommit ut nu i v 8 och dom är verkligen must have i vårsolen. Läder blandat med snyggt silver gör ju hela stilen !!

Ps bilden är gammal :)

Frureinhold.se / 03 Mars, 2011 - 11:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Ps bilden är gammal :)


Trött. Om jag bara kunde få lite energi, s...

Frureinhold.se / 03 Mars, 2011 - 11:00 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7781 (MMS)

Trött. Om jag bara kunde få lite energi, sover gott på natten men vaknar ju massa gånger och är lite pigg men när klockan ringer så är jag döds trött. Men jag är i skolan och har två timmar kvar tills vi skall ha redovisning vilket suger för jag har inget att göra. Skall äta lunch om en stund, alltid nott. :) nu skall jag vara lite social ! Tjiing


Dagens :) dags för skola !!

Frureinhold.se / 02 Mars, 2011 - 07:33 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9394 (MMS)

Dagens :) dags för skola !!


Snygg jag blir, checka in johannas sjukt s...

Frureinhold.se / 01 Mars, 2011 - 14:32 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1197 (MMS)

Snygg jag blir, checka in johannas sjukt snygga tröja i love !!


I'm out !!

Frureinhold.se / 01 Mars, 2011 - 14:30 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6265 (MMS)

I'm out !!


Tadaaaa

Frureinhold.se / 01 Mars, 2011 - 12:40 / Vardagen
1 Kommentarer

img_5009 (MMS)

Tadaaaa


happening

Frureinhold.se / 01 Mars, 2011 - 12:11 / Vardagen
0 Kommentarer

Sitter och letar ork till ett inlägg haha jag har lite svårt att veta vad jag skall roa er med :P Jag har mest grejat hela morgonen, städat lite lätt, slängt igång en diskmaskin och pluggat. Hoppade över en lektion idag för att hinna göra uppgiften till imorgon :) det handlar om att prioritera ;) Sen skall jag in till johanna kl 14.00 för tat fixa naglarna igen :) hon har återbesök så då får jag ju ställa upp :) egentligen hade jag inte behövt det för naglarna är super fina, men jag saknar henne redan sen igår så det skall bli skoj ;) Känns som om jag blir sjukt bortskämd utav henne just nu, först naglar förra veckan sen håret igår som jag skall lägga upp kort på sen och så idag :D haha gör ju inget annat än att pyssla om mig själv. Jag tror helt ärligt att jag och johanna skulle föds som syskon, vi är otroligt lika, men också olika, vi kompliterar varandra så himla bra. Vi trivs i varandras sällskap men kan också bli riktiga syskon surisar haha utan ngn anledning haha  :p Men det är underbart att ha en sån vänn, like you a lot babe ! Men det vet du redan !
Jag är så trött på den här gråa dimman som legat över klev i några dagar. jag vill ha soool, våååår och fixa i min rabatt som förövrigt robin vill slopa för att bygga en badtunna och bygga ut altanen som ligger över runt... hmm skall min rabatt aldrig bli av ? känns som om den är minst prioriterad i den här familjen haha. Kankse för att han vet hur mkt jobb det ligger bakom och hur tråkigt det blir när det är klart. Visst att han får smultron, blåbär, jordgubbar etc men en badtunna tycker han är mkt goare och jag får väl motvilligt hålla med honom :P svin gott :D Jag längtar till the reef nu, då blir det till att bada och mysa :D jag ser nog mest fram emot båten, äta god brunch, spela på maskinen och handla i taxfree :D allt är mysigt när man tar små tripper, sen är tuva o tindra med och dom är så goa att mysa med :D mina små sessor !!
hur mysigt var inte det här då ? med skogen i bakgrunden, nu fick jag verkligen svar att jag alltid vill bo på landet. Höra hur fåglarna kvittrar, rådjuren tassar fram i gryningen och macy ligger och sover på gräsmattan, duchess solar på berget och vi bara njuter av den friska luften !!