StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

let it snow let it snow let it.....

Frureinhold.se / 27 Mars, 2011 - 16:27 / Vardagen

ja vem kunde spå detta underbara väder jhaha snacka om omslag. Ena dagens sol och 12 grader, andra dagen 0 grader och snöstorm. Well well, bara att gilla läget och tycka synd om sig själv. Vi är hemma hos mamma o pappa, fick nog av att vara hemma så vi bestämde oss för att ta med en fläskfilé och åka hit :) så idag blir det inbakad flsäkfile med karibisk sallad med smak av hallonbalsamico :) sååå gott !! och melon till efterrätt. Gid jag blir hungerig bara av att tänka på det, får slänga i mig en smörgås igen haha :p 
Igår var ju vi i gbg en sväng och vi var bland annat på bio, vi såg sanctum vilket var ett misstag för jag tycker att den sög. Visst att den var spännande osv, men give me a break, man kunde ju förutspå vartenda liten detalj som skulle hända. Trist men det var mysigt, vi var ju även och åt på jensens och det är så sjukt gott :D tog till och med en favoritkorg till förätt som jag bara älskar !! Måste bli snart igen, för jag tycker det är så barnsligt mysigt att äta ute och bara ta det lugnt ! nästa gång får det bli olearys för jag är sugen på deras pastarätter, nam nam !! 
Imorgon är det måndag, men inte vilken måndag som helst, en riktigt skojig måndag :D hoppas att dte är sol och mysigt imon igen ! nä nu skall jag äta ngt ! är svinhungerig !!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: