StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

sol och feber !

Frureinhold.se / 16 Mars, 2011 - 15:17 / Vardagen

Ja det var väl inte vad jag hade tänkt mig en dag som denna eller dagar. Det har varit två dagar nu med sol och lite V känsla men jag passar på att vara sjuk istället. Tror att jag fick i mig lite baciller när vi var på The reef, eller så låg det latent i kroppen och så utlöstes det av all värme och ånga :p Jag har ingen aning, det jag vet är att jag är död och får vila. Jag var ute en stund förut med macy, så lite luft har man fått i sig men jag hade gärna varit ute mer och det tror jag macy med hade velat. Men hon får gå ut med robin sen istället, solen är ju uppe så mkt längre nu för tiden vilket är underbart :) Kikade på ännu mer sommarkort och jag älskar det, jag längtar så det sprätter i hela kroppen. Jag kommer inte att ha ngt sommarjobb i sommar så jag ser verkligen jätte mkt fram emot sommaren :D jag skall hjälpa robin lite med det jag kan men inget bestämt schema :) Men vem vet, kanske bli en skitsommar med regn hela tiden haha :p då blir det super trist ! hope not !
Jag och veronica (robins mamma) pratade idag om vilka djur vi skulle vilja ha :p haha vi båda röstade för hönor, kanske inte så många, men ngr stycken :) tänk att ha egna ägg och vi har ju massor med plats så det skulle helt klart funka :) tänk er pannkakor med ekologiska ägg eller en sockerkaka med egna ägg, det är en obeskrivlig smak :D namnam, sen vill jag ha ankor haha :p ngn som kan göra en damm till mig :D men sen har vi robin och bert som vill ha långhåriga kor haha :p visst bebisarna är super söta, men kor ?! dom luktar och drar till sig flugor :D vi får väl se, känner mig som värsta bonden, men I like it ! Kanske skulle skaffa får också när man ändå är i farten haha :p
Nä om man skall ta och äta lite, är sugen på mitt solrosbröd med leverpastej och avokado :D låter det inte gott ?! det gör jag asså inte att blanda avokado och leverpastej utan att äta det var för sig :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: