StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

happening

Frureinhold.se / 01 Mars, 2011 - 12:11 / Vardagen

Sitter och letar ork till ett inlägg haha jag har lite svårt att veta vad jag skall roa er med :P Jag har mest grejat hela morgonen, städat lite lätt, slängt igång en diskmaskin och pluggat. Hoppade över en lektion idag för att hinna göra uppgiften till imorgon :) det handlar om att prioritera ;) Sen skall jag in till johanna kl 14.00 för tat fixa naglarna igen :) hon har återbesök så då får jag ju ställa upp :) egentligen hade jag inte behövt det för naglarna är super fina, men jag saknar henne redan sen igår så det skall bli skoj ;) Känns som om jag blir sjukt bortskämd utav henne just nu, först naglar förra veckan sen håret igår som jag skall lägga upp kort på sen och så idag :D haha gör ju inget annat än att pyssla om mig själv. Jag tror helt ärligt att jag och johanna skulle föds som syskon, vi är otroligt lika, men också olika, vi kompliterar varandra så himla bra. Vi trivs i varandras sällskap men kan också bli riktiga syskon surisar haha utan ngn anledning haha  :p Men det är underbart att ha en sån vänn, like you a lot babe ! Men det vet du redan !
Jag är så trött på den här gråa dimman som legat över klev i några dagar. jag vill ha soool, våååår och fixa i min rabatt som förövrigt robin vill slopa för att bygga en badtunna och bygga ut altanen som ligger över runt... hmm skall min rabatt aldrig bli av ? känns som om den är minst prioriterad i den här familjen haha. Kankse för att han vet hur mkt jobb det ligger bakom och hur tråkigt det blir när det är klart. Visst att han får smultron, blåbär, jordgubbar etc men en badtunna tycker han är mkt goare och jag får väl motvilligt hålla med honom :P svin gott :D Jag längtar till the reef nu, då blir det till att bada och mysa :D jag ser nog mest fram emot båten, äta god brunch, spela på maskinen och handla i taxfree :D allt är mysigt när man tar små tripper, sen är tuva o tindra med och dom är så goa att mysa med :D mina små sessor !!
hur mysigt var inte det här då ? med skogen i bakgrunden, nu fick jag verkligen svar att jag alltid vill bo på landet. Höra hur fåglarna kvittrar, rådjuren tassar fram i gryningen och macy ligger och sover på gräsmattan, duchess solar på berget och vi bara njuter av den friska luften !!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: