StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Svar på kommentar

Frureinhold.se / 11 Juni, 2012 - 10:46 / Hailey

Gud va snygg du är efter att ha fått barn också. disciplin eller bara bra gener? haha. Roligt o följa era liv såhär efter gymnasietiden. Kul att se att ni har det så bra och vilken fin dottern ni har! Jag var bara tvungen att skriva hur snygg din kropp har blivit efter graviditeten :)
-luzmila

Roligt att du säger så luzmila :D jag började tidigt att gå och gå och gå, sen börja jogga och köra pilates osv. Nu kör jag fotboll och löpning. Det har alltid varit viktigt för mig att känna mig fin, inte dyka ner i myskläder och otvättat hår. Sån är jag, alla är vi olika och jag dömmer ingen :)

Hur är det med dig??


Postat av: Pernilla

Tjo!



Vill bara säga att jag tycker det är bra att du skriver att det faktiskt är viktigt för dig att känna sig fin! Det är ju lite så i dagens samhälle, att man får ju knappt säga att man faktiskt tycker att ens utseende är viktigt för ens välmående, det är nästan lite tabu! Men det vet vi ju alla, att man faktiskt tänker på hur man ser ut! Varför hymmla om det!



Sen tänker alla självklart inte på det lika mycket, som jag tillexempel, jag ligger nog inte alls "på samma nivå" som dig, eller ens i närheten. Jag har aldrig brytt mig mycket om hur jag ser ut, eller vad andra tycker. Men ska jag vara helt ärlig kan jag ibland önska att jag faktiskt gjorde det, så man var lite snyggare helt enkelt :P Jag vet ju liksom att jag oftast kna se bättre ut än vad jag gör, om jag bara la manken till! Men jag är för lat helt enekelt, eller ja, lägger energin på helt andra saker.



Gött i alla fall att du "erkänner" att du har en viss fåfänga, det är ju inte alls många som vågar erkänna sånt nu!

2012-06-13 @ 19:46:03
URL: http://vanillab.blogg.se/
Postat av: Luzmila

Heej!



Va kul att du svarade:) Jag måste hålla med dig, viktigaste är att känns sig fin själv för då har man (jag) automatiskt en mkt bättre dag, liten egobost för vardagen. Med mig är det bra, vardagen rullar på som vanligt, mkt plugg och lite fritid haha. Kul att kolla in lite personliga bloggar när jag har tid och jag tycker verkligen din blogg är personlig och ärlig. Kul att följa era liv iaf! Ha det bra! Kram

2012-06-15 @ 18:31:25


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: