StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

glad midsommar

Frureinhold.se / 23 Juni, 2012 - 07:41 / Vardagen

Hade bara appen funkat hade ni fått massa av fina bilder igår och lite snabb update. men icke, blir så jäkla matt, det är väl bara att fixa? Tydligen inte :p Men igår var det allafall midsommarafton och vi började den redan kl 13.00 hemma hos min syster för sill och potatis, det blev som en liten lunch. Efter det kaffe och böner till vädergudarna haha :p det duggade lite, men vi bestämde oss ändå att åka ner till kungälv för att dansa kring stången. Hailey och papporna fick stanna hemma, hon ville sova och det hade aldrig gått om det blev spöregn. Vi dansade lite, tog ngr lotter pratade med folk och åkte sen hem. Trevligt..
 
väl hemma så började vi med maten, jag fixade en melon gaspacho, hur jäkla god som helst :D vi grillade även entrecote och kyckling. jessica gjorde en potatissallad men utan all majonäs och sånt. Utan ''ren'' potatissallad med oliver, soltorkadetomater, fetaost mm. Vi hade även tzaziki och lite annat smått och gott :) Till efterrätt hade jessica gjort en variant av jordgubbscheescake :D Hur jäkla god som helst. Det blev en lugn och lyckad kväll. Vi hade ju så nära hem, så vi gick hem vid 00.30 och hailey vaknade till lite på vägen men somnade så gott när hon kom hem :) Hon sov till 07.00 och nu är vi nere och myser i soffan. Lät pappa robin få sova lite för en gång skull, jag kände mig ändå rätt pigg :)
 

Postat av: anna

så mkt gott ni åt:) Jätte vackra bilder.
Vad är det för hund? Min kompis har en hund som ser exakt likadan ut och det är en blandning, vi bor ju på västkusten så dom kanske e från samma;)
Tror jag har gjort en liknande tårta, dom e supersmarriga

2012-06-23 @ 09:45:29
URL: http://heltenklaanna.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: