StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

TGIF

Frureinhold.se / 17 Augusti, 2012 - 09:46 / Vardagen

oooh yes its friday :) underbart. Hailey sov till 07.00 och snozade efter välling till 08.00 skön morgon med andra ord. Börja dagen med en promenad, känns som jag går och går och går dagarna i ända. Men det är skönt att röra på sig, jag mår som bäst när jag får träna :) inte pumpa på gym, men låta kroppen köra sitt race. Igår var vi som sagt på freeport och shoppade lite, var ju hos tandläkaren först vid liseberg och sen efter det freeport. Vi började med en god lunch efter det in på noa noa mfl. Fick köpt två långärmade tshirts till hailey, en body från noa noa och ett par byxor till henne :) Hittade allt lite till mig med, men det får vänta tills längre fram :) Har planer på att åka till kungsmässan inom en snar framtid med för att kika på zaras kläder :) 
 
Väl hemma däckade jag som en stock i soffan, vilade mig lite och åkte sen ner och passade tindra och tuva 1 h då jessica var hos glenn. Gick dit och gick hem, kändes riktigt gott för vädret var så ljummet. Tror det är det sista vi får nu men värme alltså. Nu i helgen väntas roligheter, imorgon kommer underbara Elin med familj hit, nya vänner som jag är så glad över att få lära känna :) Det var hon som bjöd med mig på honda eventet om ni kommer ihåg :) super go tjej !! Hon håller på med mycket hästar, kika in på hennes blogg :) HÄR. Sen firar jag och robin 1 årig bröllopsdag på söndag, som ni vet skall vi gifta oss igen men det blir längre fram. Jag minns när jag stod i stadshuset och vi var klara med vigseln att varför göra om det, detta är ju så perfekt. men sekunden senare slog det mig att jag har ju alltid drömt om min vita klänning och alla rosa detaljer :p så jo, vi kommer gifta oss igen, stort och pampigt :D Men jag kommer satsa på att ta samma dag som nu, alltså 19 aug. Mitt datum som jag sagt innan var 6 juni, men nu när vi ändå gift oss den 19 så tycker jag vi håller oss till det datumet :) 
 
Annars idag skall jag ner till lindex en sväng, kika på byxor till hailey. Satt igår och rensade bort alla kläder som var försmå, la endel i skänkpåsen och la undan endel :) Hon har tröjor och bodysar så hon klarar sig ett tag, men byxor är det mindre av :) så ner och kika vad de fått in för fint :) skall även kika på någon lite pilutt sak till våra grannar som gifter sig på marstrand imorgon :) så jäkla maffigt med salut skjut osv :D middag på fästningen !! riktigt nice :) Nä nu skall jag dricka mitt kffe och börja städa, sååååå kul :/ not !
hotties ;)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: