StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Sitter i skolan och har hälsoprofilsbedövn...

Frureinhold.se / 29 April, 2011 - 10:42 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8054 (MMS)

Sitter i skolan och har hälsoprofilsbedövning kurs :) just nu sitter vi och mäter skelett och fettfrivikt:) intressant som tusan !


Dagens outfit !!

Frureinhold.se / 29 April, 2011 - 09:25 / Vardagen
1 Kommentarer

img_7285 (MMS)

Dagens outfit !!


Dagens facelook, miss dee i öronen, vad an...

Frureinhold.se / 29 April, 2011 - 09:24 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5707 (MMS)

Dagens facelook, miss dee i öronen, vad annars ;)


smärta

Frureinhold.se / 28 April, 2011 - 21:08 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja idag har det varit skola hela långa dagen och dagen började i ren katastrof. Jag kan vakna på nätterna ibland och ha lite ont i magen om jag e kissenödig. Imorse hade jag sådär ont, men 5 ggr mer, kravlade mig ur sängen framåtlutad hasade jag mig in till toan och kissade ynka lite. Men tror ni att smärtan släppte ?? ooo nej, det gjorde bara så ont i bebismagen och allt runt om. Jag gick vidare ut i köket, framåtlutad och i ren panik :p okej kanske inte pank, men jag flåsade som en gris för det gjorde så ont. Visste att jag var tvungen att åka till skolan för vi har två dagar med super viktiga lektioner. Jag blev såklart orolig när jag inte visste vad det var som gjorde ont och bestämde mig för att ringa sjukvårdsupplysningen. De tyckte att jag skulle lägga mig och vila, vilket jag inte hade möjlighet. Blev det inte bättre när jag vilade skulle jag åka till näl, men hur skall man få tid ? men jag bestämde med tanten i luren att åka in om det inte löste sig och näl ligger ju i samma stad som skolan så det skulle väl gå att lösa. Jag kämpade mig igenom hår och smink och lite kläder innan jag fick ta bilen till skolan. Det var också en ren smärta, koppla var ju ett skämt, snälla ge mig automat !! väl framme fick jag hasat mig ut bilen och fixat en biljett och sen parkera och gå in till skolan. Jag gick från bilen hela vägen tll klassrummet med kroppen vikt framåt och med händerna på magen. Det komiska var att ingen, verkligen ingen man mötte undra om jag mådde dåligt haha. Jag kan ju knappast sett frisk ut :p Men jag kämpade ända fram till lunch innan det började ge med sig och skönt var väl det. Jag slutade inte förän 16.30 så det var en lång dag. Just nu har jag lite ont, men mer i ryggen ochh skrutten sparkar konstant :p Hoppas att morgondagen blir mer skonsam !

Kärleksmums är aldrig fel :D

Frureinhold.se / 27 April, 2011 - 18:02 / Vardagen
1 Kommentarer

img_6198 (MMS)

Kärleksmums är aldrig fel :D


Bebisen v 21

Frureinhold.se / 26 April, 2011 - 19:53 / Hailey
1 Kommentarer

Jag har inte gjort ngt midjemått men vikten är + 8 :)

bad, so bad

Frureinhold.se / 26 April, 2011 - 16:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag borde skämmas när det gäller bebisbilder, förra veckan kom ingen uppdatering och det skall inte upprepas idag :) lovar att slänga in senare så ni får se på min jättemage :p nä kanske inte än, men man kan nästan känna hur den växer. Den är otroligt aktiv just nu och sparkar för fulla muggar, man kan tll och med se det på magen vilket är skoj. Det som är jobbigt nu är alla kläder, tunikor får en tältliknande form så har fixat små snören som jag kan binda med rosett under brösten så man ser formen bättre. Jag får nöja mig med leggins numera, men det går säker att göra ngt snyggt av det med. Provade mina sommarshorts och de passade men inte fram vid magen :/ jag borde designa mammakläder haha känns som om jag hade kunnat lyckats på den fronten :) alla kläder som finns, okej kanske inte alla men många ser så förfärligt tråkiga ut. Alla vill kanske inte ha de typiska mammakläderna. 

Well well nog om mamma och bebissnacket och till ngt skoj :p Inte för att jag har ngt direkt att berätta iof. Shit vad tomt det blev. Jag har varit ledig nu länge och imorgon är det skola igen :p Har examination imon och jag tycker faktist att det jag fick ihop blev riktigt bra. Får se om lärarna håller med, det är ju aldrig en självklarhet. Men det har gtt bra hittils och nu är det bara inlämning imon och i slutet av maj sen är jag klar för det här året. Tänk vad soft att få G på allt :D det är inte illa. Idag var jag med robin ute i fiskebäckil, grejade lite på kristineberg och på vägen hem handlade vi potatis gräslök och gräddfil :D mmm idag blir det lax, potatis och gräddfilsdill :D super gott !! Bara av allt snack så blir jag super hungerig :p Vi köpte med glassen marängswish, ååh den är så god. Om det är ngt jag älskar så är det glass :D I can die for it !! :p Nä nu skall jag äta en smörgås óch vila kroppen lite, den är svin trött efter alllt jobb de senaste dagarna !!

aftonbladet avslöjar

Frureinhold.se / 26 April, 2011 - 10:48 / Vardagen
1 Kommentarer

Visst det är lite patetiskt att ens läsa aftonbladet, för större delen av vad de skriver är omvrängda komplicerade påståenden. Men ändå, jag kunde inte gå förbi den här artikeln. Efter allt som händer just nu, framför allt i gbg så börjar man bli riktigt irriterad. Folk dödas hej vildt, de bränns bilar etc. och inget händer. Ärligt skall det få fortsätta såhär ? det är absurt, skall man inte ens känna sig säker i sitt eget hem längre pga. alla vandalicering. Men åter till artikeln, jag lämnar den öppen för fundering, men jag kan ju inte annat än att bara fundera...
de mest jagade brottslingarna i sverige, vad säger det er när ni ser bilderna ? Frågan man också kan ställa sig är varför ser den här bilden ut som den gör ? vad är baksidan till denna idioti?!

Glad påsk

Frureinhold.se / 25 April, 2011 - 17:34 / Foto
2 Kommentarer


Känner ni hon badankan :))

Frureinhold.se / 25 April, 2011 - 13:35 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7357 (MMS)

Känner ni hon badankan :))


Mysigt och ack så fint med alla vitsippor :))

Frureinhold.se / 25 April, 2011 - 13:24 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1700 (MMS)

Mysigt och ack så fint med alla vitsippor :))


Det börjar att ta sig :)) oljning i full g...

Frureinhold.se / 25 April, 2011 - 13:15 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7960 (MMS)

Det börjar att ta sig :)) oljning i full gång :D


bilder från helgen i större format :)

Frureinhold.se / 25 April, 2011 - 09:23 / Foto
1 Kommentarer

Nu är påsken snart över eller ah den är la redan över men vi är ändå lediga idag med :) Jag skqall inte till skolan förän onsdag vilket är skönt eftersom jag måste kika igenom min rapport igen. Men idag blir det inget pluggande, först ungspannkaka till frukost, sen ut till båten och börja lacka :D den kommer att bli såå fin !!

Så underbart väder asså?? Hoppas att det h...

Frureinhold.se / 24 April, 2011 - 15:00 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5814 (MMS)

Så underbart väder asså?? Hoppas att det håller i sig, ikväll skall även jag och Robin måla på båten om vi inte är för trötta och plantera kryddor :))


Busungar :) kan det bli sötare ?!

Frureinhold.se / 23 April, 2011 - 16:33 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3887 (MMS)

Busungar :) kan det bli sötare ?!


Stekigt som tusan :)

Frureinhold.se / 23 April, 2011 - 15:36 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9870 (MMS)

Stekigt som tusan :)


Full rulle :))

Frureinhold.se / 23 April, 2011 - 13:48 / Vardagen
4 Kommentarer

img_2244 (MMS)

Full rulle :))


Rätt gött asså:))

Frureinhold.se / 23 April, 2011 - 13:06 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3637 (MMS)

Rätt gött asså:))


Glad påsk

Frureinhold.se / 23 April, 2011 - 10:34 / Vardagen
1 Kommentarer

Nu är det påsk igen ja, gud vilket väder vi har. Dom sa på radion att detta var det finaste vädret på 50 år :) Väldigt skönt att vara hemma och njuta av det fina vädret, men nu är vi ju iof. inte hemma, men vi är hemma hos mamma o pappa och skall stanna här tills imorgon :) super mysigt, hela familjen är samlad till och med mormor och morfar skall komma ner sen till middagen :) Pappa fyller 50 den 6 maj och vi barn har lovat att hjälpa honom och fixa klart allt inför kalaset, täcka av poolen etc. frågan är om han verkligen har tänkt igenom detdär med poolen för vem lär kastas i med huvudet före den 7 maj ? ;) Men nu är sommaren nästan här och skrutten har till och med fått lite sol :) Ja jag vet att man kan få pigmentsfläckar, men än så länge inget sånt och när vi var i mexico gick en höggravis tjej varje dag längst hela stranden super brun och inga fläckar på henne inte. Så det är nog väldigt individuellt. Sen skall man inte lugga och pressa så bebisen blir varm, men kroppen reglerar det ganska bra :) Nä nu skall jag vara social, hörs kanske senare skall fota med mobilen och skicka till bloggen :)

Vi önskar alla en glad påsk !!

Frureinhold.se / 23 April, 2011 - 08:07 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5034 (MMS)

Vi önskar alla en glad påsk !!


Har ju glömt magbild denna v :p inte värld...

Frureinhold.se / 22 April, 2011 - 13:37 / Vardagen
1 Kommentarer

img_9844 (MMS)

Har ju glömt magbild denna v :p inte världens bästa men här är allafall 20 fulla veckor :) glad påsk !!


Skogen är allt bra skön nu :)

Frureinhold.se / 21 April, 2011 - 16:26 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1515 (MMS)

Skogen är allt bra skön nu :)


Greja greja greja. Är nere vid båten och s...

Frureinhold.se / 21 April, 2011 - 15:45 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5100 (MMS)

Greja greja greja. Är nere vid båten och skär till nya skivor till fören :)) idag har jag och trollen varit i dragsmark bl.a. Och ätit lunch :) hur mysigt som helst. Det är helt strålande väder idag med så livet är underbart !!


Miss Dee örhängen

Frureinhold.se / 20 April, 2011 - 17:03 / Tävlingar
2 Kommentarer

För mer info och mer bilder gå in på miss dee's facebook sida !! länk

en dag hos Mirjam

Frureinhold.se / 20 April, 2011 - 16:57 / Foto
0 Kommentarer


godmorgon igen

Frureinhold.se / 20 April, 2011 - 09:50 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är jag väl vaken på riktigt. Förstår itne hur man kan vara så pigg kl 5 på morgonen, till och med robin undra vad det var för fel på mig :p Medn jag somnade om och nu blev jag väckt av macy som ville ut. Hon är en riktig gottegris som ligger på gräsmattan hela dagarna och bara myser. Går små promenadet men sen tillbaka till gräset. På kvällen tar man en längre tur och då får hon sånna glädjerus och springer allt vad hon kan eftersom det är mkt svalare och skönare :) Köpte ju en barnpool till henne förra året som hon bara älskade dagar som innehöll mkt värme och sol. Hittade henne liggandes med endast huvudet över ytan. Jag var nyss nere hos hästarna, gav dom hö och nytt vatten, så himla mysiga dom är på morgonen. Om det beror på höt eller att dom är glada att se mig vill jag inte spekulera i :P Det är totalt vindstillla idag och inte ett moln på himlen. Helt fantastiskt, vi var nere hos robins farmor och farfar igår och jag bara älskar deras hus. Ligger absolut längst nere vid vattnet och en gudomlig utsikt :) 

Idag skall jag skriva klart min raport, tänker minsann göra det ute så jag kan få lite sol på skrutten samtidigt. Sen funderar jag på att dra en sväng in till uddevalla kanske kolla om helena är hemma och ta en fika för att hämta ut robins kläder som kommit ifrån nelly. Hoppas att dom passar, så himla snygga. Skall in på kicks med och köpa en super grym tanning lotion, ingen som gör än as brun men lite nyanser, speciellt benen haha :p Men vi får se om jag får ngt svar från helena :)
inte medium - deep ;)

gomorgon

Frureinhold.se / 20 April, 2011 - 05:28 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu undrar ni säkert hur knäpp jag är osm är uppe nu, men jag kunde inte sova och bebisen tar all min mat så jag måste äta :) fil med allbran :p toppen, bra för magen med av alla fibrer. Men nu till det roliga, eller ah för det första så ligger hästarna ner och sover, båda två, super gulligt :) men när jag sitter här i köket och äter min tallrik kommer en räv lunkandes på gräsmattan nerdanför, precis som om den kom ifrån husgrunden och ut. Jag blev ju helt till mig, den var fin och så, men här liksom ?! jaja så kollar robin ut för jag kom ju tänka på katterna, då sitter de båda nedanför där rävan uppenbarligen gått förbi. Så då fick vi konstaterat att räven i våran skog inte äter katter :p

foto på hästarna :)

Frureinhold.se / 19 April, 2011 - 20:36 / Foto
1 Kommentarer

sötnosarna var ju bara för söta nu ikväll, så nu kommer lite kort på prinsarna !
dom är allt bra söta dom här två :)

månadens miss dee look !

Frureinhold.se / 19 April, 2011 - 10:02 / Tävlingar
0 Kommentarer

Ni har väl inte missat utlottningen utav ett super snyggt armband på Miss Dee's fansida på facebook? gå in och gilla och ta chansen idag !! super snyggt och så chickt !

Helt ok arbetsplats :))

Frureinhold.se / 18 April, 2011 - 19:27 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7476 (MMS)

Helt ok arbetsplats :))


Jobba

Frureinhold.se / 18 April, 2011 - 14:47 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu är jag hemkommen från en otroligt mysig dag med mirjam, trevligare människa får man nog leta efter. Hon är så ybersnäll och helärlig, me like !! De har ju som sagt köpt hus i henån precis vid havet, helt amazing utsikt :) jag skall minsann också ha ett hus vid havet om jag får bestämma. Den utsikten är to die for ! Får se när rätt läge dyker upp :) Vi satt ute i solen hela tiden, med glass, banan, clementin och sodavatten :D man har faktist fått lite färg vilket inte skadar efter vinternsbittra vithet :) Macy låg och spanande på fiskmåsarna och jag tror helt ärligt att hon ville springa ner i vattnet och jaga dom :D men hon höll sig på gräsmattan och bara myste. Tror även hon tycker det är skönt med lite sol och värme :) Men som sagt, idag skall jag jobba, börjar runt fyra halv fem. Det är jag och mirjam som skall jobba ihop ikväll för det är jätte lite folk, så det skall bli mysigt och gå runt och pula lite. Fylla på med sånt som e slut etc. bra att göra göra som inte hinns med när det är mkt :) På tal om inget, det är 18 grader, vindstilla och myspys :D gud vad allt är mysigt nu för tiden :P men man kan ju inte annat än att vara lycklig, jag lever ju mitt drömliv !! Nu fattas bara bebis också :D Nä nu skall jag göra ngt åt mitt utseende haha :P tjing !

Jag kan inte sluta njuta, är det inte helt...

Frureinhold.se / 18 April, 2011 - 13:31 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8207 (MMS)

Jag kan inte sluta njuta, är det inte helt underbart ?! Jag vill alltid bo vid havet aldrig någon annanstans :)


Myser hos Mirjam, gud vad härligt med 16 g...

Frureinhold.se / 18 April, 2011 - 11:47 / Vardagen
1 Kommentarer

img_2009 (MMS)

Myser hos Mirjam, gud vad härligt med 16 grader sol, havet och måsar :)) livet kunde inte vara bättre !!


bebis

Frureinhold.se / 17 April, 2011 - 17:27 / Hailey
4 Kommentarer

Idag går vi in i v 20 :) supersöta kort som vi tog i skogen förut bjuder jag på här :)

foto

Frureinhold.se / 17 April, 2011 - 17:23 / Foto
0 Kommentarer


Träbåt

Frureinhold.se / 17 April, 2011 - 12:18 / Vardagen
1 Kommentarer

För er som inte vet har jag och robin en träbåt som vi skall göra iordning och sälja och för er som inte vet hur jävla mkt jobb det innebär kan ju titta förbi :P Det är frpn början pappas båt, han köpte den av en som gått in i väggen. Tro fan det med det jobbet :D haha nädå så farligt är det inte, men det är mkt att göra. Vi är som tur var två, jag värmer bort lack och robin går efter med slipmus. Vi har endel bitar som skall bytas ut och en hel skiva till fronten :p Men sen så, lack tolv gånger och ut på blocket :D den kommer att bli super fin, men som sagt, det är endel jobb. Macy bara ligger och steker i solen den gottegrisen medans vi grejar. Vi kom upp vid 8 idag vilket är helt sjukt, jag har haft ont i bebismagen halva natten så har inte sovit så bra. Men sötnosen kom in med värmegelekudden och fil. Det hjälpte faktist och sen var det ju så fint väder ute så man var ju änna tvungen att gå upp och gå ut med hästarna. Dom var helt ivriga idag över att få komma ut. tror dom är lika kära i vädret som vi är :) Vi har så sjukt bra hagar med så vi slipper lera och nu börjar ju massa gräs komma upp eftersom det tidigare varit en ''hö'' åker så dom är minsan glada :)

Its all about the details !!  Stämmer verk...

Frureinhold.se / 16 April, 2011 - 16:30 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0589 (MMS)

Its all about the details !!  Stämmer verkligen, tror ingen kan gå förbi detta supersnygga miss dee armbandet NICE utan att bli helt såld. Finns i biege och svart ! I love !


Detta snygga bolasmycke lugnar bebisen så ...

Frureinhold.se / 16 April, 2011 - 16:01 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7655 (MMS)

Detta snygga bolasmycke lugnar bebisen så gottt i magen :) när man sitter helt tyst klingar det så fint :) nu är vi på g hem och vi är båda super trötta. Ikväll skall vi till Appe och Helena för mys och grill !!


Såhär snygg är jag idag på mässan. Super m...

Frureinhold.se / 16 April, 2011 - 14:10 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9152 (MMS)

Såhär snygg är jag idag på mässan. Super mysigt med massa söta saker, fick köpt mig ett bola smycke som visst skall ha en lugnande effekt på bebisen i magen :) mexikanskt påfund så det måste ju stämma. :p ni missar väl inte miss dee's detaljer på kortet ;) tjiing


shopping

Frureinhold.se / 15 April, 2011 - 14:26 / Shopping
1 Kommentarer

Ja lite shopping han jag med idag på morgonen, men tyvär inte till mig :/ :p skojja, robin behövde lite nytt i garderoben, tråkigt nog när det handlar om killkläder så kostar det så sjukt mkt :p men jag fick köpt fyra plagg som jag tror att han kommer tycka om :)

bloggdivor

Frureinhold.se / 15 April, 2011 - 10:37 / Vardagen
2 Kommentarer

Jag brukar alltid sitta och kika igenom gossips.se för att se vad för drama som händer i bloggvärlden. Plötsligt slog det mig, vad händer när verkligenheten kommer ikapp alla dessa festande bloggdivor ?! när blogging blir sååå 2012 och det blir inne med att vara naturlig, snäll, smart och ha framtidsplaner. Det kommer bli en smärre atombomb, vad skall vi göra av alla kadaver ?! haha låter lite extrem i mitt uttalande, men någonstans måste ju även detta spektakel ha ett slut. Allt går i perioder så inget varar för evigt, många utav dessa bloggar såsom, kissie, dessie, paow etc. har ju varken utb. eller går i skolan. De lever ett liv som just nu är super glamour och skojigt, men vad händer om 5-10 eller 20 år ? Allt har ju sin tid och frågan är hur mycket man vill påverka sin framtid. Liten tanke som slog mig såhär på morgonkvisten :) 

Idag är det fredag wiihooo, nästan lite stressad över att inte ha ngt att göra haha :p ingen skola, inga böcker, okej jag skall städa, fixa stallet och gå en promenad. Men sen då ? när robin kommer hem skall vi åka och handla, han skall bla. köpa en ny deo, älskar hans david beckham :D luktar sååå gott !! Sen skall vi väl fundera ut ngt fredagsmys middag :) jag kan inte riktigt tänka på vad jag är sugen på. Åt ju räkor igår, så kanske taccos? det är ju aldrig fel. Imorgon är det baby och barn mässan som vi skall på :) Det har jag verkligen sett fram emot, kändes som evighetersen vi bokade in det och nu är det redan dags :p yeye tiden går fort som vanligt. Jag har konstaterat att bebis älskar danko jones, så fort jag sätter på den låten så sprattlar det i magen :p har vi en liten hårdrockare i magen, då blir pappa robin glad :p Jag älskar såklart också rock men kan även vara lite svag på pop, rnb etc. Nä nu skall jag hoppa in i duschen !!

Miss Dee

Frureinhold.se / 14 April, 2011 - 16:32 / Tävlingar
0 Kommentarer

Nu kommer det nya realeser :) denna gången super snygga brangles matchande med läder såklart :) Nu finns det också brangles med text, där love, hope, peace och friends står i centrum :) dessa finna även i 7 olika språk :) Min egna åsikt är fantastiskt :) så himla snyggt att matcha mjukt med det lite hårdare och idag handlar allt om detaljer. På passa på att ha IT i vår och sommar, ni kommer inte att bli besvikna !

weekend

Frureinhold.se / 14 April, 2011 - 16:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu är denna mardröms veckan över. Tre seminarie på fyra dagar, jag känner mig rätt tom just nu. Men som sagt super skönt när det är över och nu har jag inte skola förän om 13 dagar men jag har en projektplan att skriva under den tiden men det borde jag fixa lätt :) vet ju vilket projekt jag skall göra under mina praktikveckor så jag börjar vittra sommarlov :) såklart kommer raporten vara pain in the ass men som sagt snaaaaaaaaart sommar. Jag har varit ute en stund nu när jag kom hem, tog in sören och borstade honom från top till tå, flätade om man och svans longerade och donade. Vad tror ni han gjorde direkt när jag släppt ut honom i hagen igen ?? jo gottade sig i gräs/leran :D så nu är han täckt i hela ansiktet och hals med smutts. Visst är det mysigt med hästar.. Nu ligger jag allafall inne och vilar mina höfter, har fått i mig lite god mat och inväntar prinsen. Han har nämnligen med sig pjurfärska räkor direkt ifrån havet :p han var och gjorde ett jobb på fotö i morse och då kom fiskbåten in och då fick han 0.5 kg :D det skall bli mumma, jag som älskar räkor också !!! synd att han inte hade lite goa kräftor också ;) 

Bebisen sparkar i vanlig ordning, nu ligger den i höjd med naveln stundtals och när det sparkar där kommer den åt min kickelizon, jag är dö kickelig på magen så jag sitter och små fnissar varje gång haha :p snacka om schitzoo varning :D men jag bjuder på den. Jag är nöjd med mina easytone än så länge, det känns som om att gå på luft och man får inte ett dugg ont i fötterna. Skall jobba på måndag och då tänkte jag ha på mig dom för att känna hur fötterna mår efteråt :) dom är ju så lätta och smidiga. Det skall bli mysigt att jobba på måndag med bara 13 gäster och så med bästa mirjam som kompanjon :) nä nu skall jag vila och kolla på projekt runway !! tjing !

bebisen

Frureinhold.se / 13 April, 2011 - 20:38 / Hailey
1 Kommentarer

nu har vi varit och lyssnat på hjärtljudet och gått igenom lite praktiska saker :) allt såg bra ut och hjärtljudet blev 144 slag/min.

Dags att snart åka. Känns som evigheter se...

Frureinhold.se / 13 April, 2011 - 14:14 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6668 (MMS)

Dags att snart åka. Känns som evigheter sen jag hade kort på mitt ansikte :) får fota i helgen :))


Bebis hälsar också :))

Frureinhold.se / 13 April, 2011 - 14:14 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7798 (MMS)

Bebis hälsar också :))


Härligt kort :))

Frureinhold.se / 13 April, 2011 - 14:13 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5141 (MMS)

Härligt kort :))


Bm idag istället

Frureinhold.se / 13 April, 2011 - 12:45 / Hailey
0 Kommentarer

ändrade planer och istället för den 18 så skall vi till Bm idag istället :D jag ringde förut för att ändra tid på måndag till en tidigare för att ´jag skall jobba på kvällen men då visade det sig att en hade avbokat precis och det blev idag istället :D jag blev super glad för man längtar ju hela tiden för att få se eller höra ngt nytt om den lille skrutten :) 
Jag sitter ute och pluggar idag, det är inte sol och varmt men det är lagom, ingen blåst och fåglarna kvittrar. Helt underbart, har gjort klart allt i stallet och gick en promenad med hundarna som nu ligger och soiver på gräsmattan. Har sån fin utsikt med när hästarna går och betar av det nykomna gräset. Det är inte mkt, men man ser hur de kämpar för att komma åt det lilla :) själv skall jag ägna mig åt socialpsykologi, yeeii vad skoj.. eller kanske inte. Men jag får ge det en chans, man kan ju förvånas :) hörs senare, spännande att se vad för hjärtljud den får nu :)

utsatta

Frureinhold.se / 13 April, 2011 - 11:12 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag satt och funderade igår hur man skulle kunna vara en bra förebild för framförallt barn och ungdomar, det är ingen som kan ungå att de är de mest utsatta i samhället med påtryckningar och press. Men hur skall man få dessa hjälplösa :P okej kanske inte hjälplösa men förvirrade tonåringar att inte ta efter alla idioter som existerar på intrernet etc. Hur kan man få de att förstå att allt inte handlar om att vara så dum som möjligt eller se ut på ett visst sätt. Att skönhet är så mkt mer än kritvitt hår och svarta ögon. Nu säger jag inte att alla blir eller är på det här sättet, men hur kan man få de att se upp till ngt mer normalt, vad nu normalt är kan jag heller inte svara på iof. Men slippa all denna depression som faktist existerar och press. Det är ju bara att kika runt på det största bloggarna för det är trots allt i media som 99 % av all info kommer ut och media är omöjligt att komma undan. Så hur gör man ? för att skydda sina barn men att ändå förstå verklighet. Det är minsan en svår uppgift och jag lär få forska länge innan jag får ett vettigt svar !

längre magbild :)

Frureinhold.se / 12 April, 2011 - 19:43 / Hailey
3 Kommentarer

såå lite längre, får göra hela kroppen nästan gång :)
vad tror ni tjej eller kille ? svårt att se så här tidigt :p men ändå skoj att höra. I början trodde alla kille men nu börjar fler ändra sig så vem vet :P

magbild

Frureinhold.se / 12 April, 2011 - 19:10 / Hailey
1 Kommentarer


de små söta !!

Frureinhold.se / 12 April, 2011 - 15:16 / Foto
0 Kommentarer


våren är räddad

Frureinhold.se / 12 April, 2011 - 11:19 / Tävlingar
0 Kommentarer

med detta på kroppen är våren räddad, så himla snyggt och chick !!

regnet bara öser ner

Frureinhold.se / 12 April, 2011 - 10:53 / Vardagen
0 Kommentarer

Blää kan man lugnt sagt säga, men man kan ju inte ha sol jämt. Måste ju vattna lite också haha tror inte det finns ngn som gillar ös regn asså. Macy vill itne vara ute, hästarna står med böjda huvuden och ser allmänt ledsna ut och jag bloggar och kollar på bilar :) Vi har sån sjuk beslutsångest, nu börjar vi kolla på bmw 520 serien, den är också super nice :/ skall åka till auto 7 h i eftermiddag och kika vad dom har att erbjuda. Jag har ju planerat att gå en promenad senare med, inte så skoj om det ösregnar, får allafall pallra mig ner till stallet och se sen hur mkt jag orkar. Är jag aktiv en hel dag får jag så sjukt ont i höfterna !! suger som tusan och speciellt i den högra sidan som är helt sönder. Jag hade allafall på mig mina easy tones igår och jag måste säga att dom är super sköna, är man en person som älskar att gå mkt är det världens bästa sko haha :p man tränar samtidigt som man egentligen inte gör allt för mkt. Jag känner lite i vaderna idag och i knäna, så visst gör det nytta. 
ikväll lovar jag magbilder, bebisen är väldigt livlig just nu och sparkar så det står härliga till :) men det är en otroligt häftig känsla, simmar runt och sprattlar till lite då och då :) vi skall till bm den 18, dommedagen haha nädå, men då skall man väga, mäta och lyssna på bebisen. Jag vägde mig sistgång v 12 så vi får se hur mkt man gått upp nu. Det märks inte direkt på kläder mer än att jeansen inte sitter som de ska (dock använder jag nästan aldrig jeans) sen börjar ju magen synas genom mina tunikor så visst händer det saker :) skulle tippa på 3-5 kg, men vi får se. det är ju ganska oviktigt egentligen, men man får ändå hålla koll så det inte blir för mkt i början, för i slutet tickar det på :) Jag har allafall fått craves på ganska bra saker :p typ som sushi :P jag skulle nog kunna äta sushi hela tiden, medan pizza får mig att vilja spy :p Jag älskar räkor också :D ganska bor en liten asiat i mig trots allt !!
Nä nu får jag göra lite nytta !!! hörs senare !

måndagar = djävulsdagar

Frureinhold.se / 11 April, 2011 - 07:06 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu kan jag förstå vilken lyx jag haft som varit ledig varje måndag eftersom vi vanligtvis aldrig har lwktioner på måndagar. Fy tusan vad trött jag är, 22.30 släckte vi igår och jag har ju fått massa sovtimmar, men ändå sitter jag som en zombi vid fruksostbordet med skinkmacka och juice. Idag är det som sagt skola och vi skall ha seminarie, jag räknade igår att jag har ca. 7 ggr kvar i skolan innan sommaren, helt otroligt vad tiden gått fort. Jag kommer verkligen sakna alla klasskamraterna när jag inte kommer tillbaka till hösten :/ Men jag har lovat att åka och hälsa på dom så det måste jag :) Påtal om mammaledighet och bebis, inatt drömde jag och att den lille föddes och den var könslös :S är detta pga alla genuskurser osv :p jag var allafall helt vättskrämd, vi får hoppas att det inte blir så :) man skall vara stolt över sitt kön men behandla det motsatta i samma stolthet :) 
I helgen har vi mestadels varit hemma vilket är skönt eftersom det varit sånt pang väder :D I fredags åt vi räkor och mumsade som tusan, jag gillar verkligen räkor :) Längtar redan till kräftskivan som skall hållas i aug/sep. Får bara tajma in den dagen som bebis inte vill komma på :) Det blir till en utmaning :) i lördags var det att gå upp vid 9 för att ta hand om hästarna innan vi var tvungna att åka till gbg på kalas, eller asså inte tvungna, men innan vi skulle åka :) Elton fyllde 3 år pch av oss fick han as coolt bosch skruvdragsset :) Jag fick också köpt nytt schampoo och balsam, denna gången blev det biolage för färgat och för volym :) älskar doften, skulle ju köpt maroccan serien, men det får bli nästa gång för det gamla schampoot tog slut snabbare än vad jag räknat med :) Kvällen på lördagen spenderade vi hemma hos mamma o pappa, grillade och myste :) Dom har världens skönaste uterum, inglasad emd skjutdörrar och sol hela långa dagen :) perfekt att sitta och mysa till :) Igår var vi bara hemma, en kort visit till plantagen och inhandlade massa fina blommor till trädgården. Vilket lyft asså, nu skall de bara växa till sig :) Det var ju sånt pangväder igår med, nästan lite sommarkänsla :D Nä nu måsye jag göra mig iordning om det skall bli ngt av denna dagen.


Ps: Igår när jag var och tog in hästarna skulle jag ropa in macy när vi skulle gå in och helt plötsligt small det till i vänster sida av magen typ under revbenen och ner och jag fick sjukt ont. La mig i sängen med värme och efter 20 min gick det över, ngn som varit med om samma situation? typ som en lätt sträckning eller nott nu när magmusklerna töjs ut ? skumt allafall !

reebook easytone

Frureinhold.se / 10 April, 2011 - 18:42 / Shopping
0 Kommentarer

dessa skall flytta hem till mig imorgon :) Mamma o pappa hade köpt sånna och jag var ju bara tvingen att testa och blev såklart helt såld. Super sköna och man känner verkligen hur bra det är för kroppen, man stabiliserar och stärker de små muskler som i vanliga fall kanske inte tränas. Sen kan jag ju inte träna det vanliga nu när jag är gravid så detta kommer bli kanon. Mina höfter är ju i samma form som en 80 åring så det skall bli så skoj detta !

Nu är vi på väg ner till Gbg för kalas, sö...

Frureinhold.se / 09 April, 2011 - 12:07 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8302 (MMS)

Nu är vi på väg ner till Gbg för kalas, söta elton fyller 3år :) vi skall köpa present nu och den kommer att vara stencool :)) det är även strålande fint väder så humöret är på topp !!! Vi kikade även på bil innan vi åkte och dodge nitro är riktigt nice, snacka om beslutsåbgest :) hörs sen !!


jag älskar bebis

Frureinhold.se / 08 April, 2011 - 07:06 / Hailey
0 Kommentarer

När det händer saker som förändras sitt liv, tex. barn inser man va det kan påverka än. Som jag skrev förra veckan var vi på begravning och jag sitter nu och lyssna på musiken som spelades. Bara för att en person lämnat oss för tidigt betyder inte det att den försvinner ur ens liv. Du finns alltid kvar, som en ängel som alltid vakar över dom du älskar. När jag satte på musiken har jag en lite busunge som sprattlar i magen, man kan ju inte annat än att älska den mer och mer. Jag trodde aldrig att ett band kunde stärkas så hårt på så kort tid. Den växer liksom i min mage, det är helt otrligt :) Sen har jag min andra prinsessa som kom smygandes nu, Macy såklart. Hon är ju mitt första barn och hon älskar jag minst lika mycket. Snacka om att ta mammarollen på fullaste allvar, men det är viktigt :) Inatt har jag sovit som en kratta, legat vaken ena stunden och sovit nästa. Tror vi kommer att ha en trött Jennifer i eftermiddag !! Men det är ju fredag så då får man vila och mysa sig :) nä nu måsye jag sminka mig, hörs senare !

tell me its true !!

Frureinhold.se / 07 April, 2011 - 21:44 / Shopping
2 Kommentarer

jag gick in i en djup depression när jag insåg aatt den klänning som jag ville ha var slut exakt överallt !! men idag kikade jag in på hm och nu fanns den, hoppas bara att det inte tagit sluit på laget, för jag har gjort en beställning och väntar otåligt på den :) kanon till pappas 50 års kalas !

dieter

Frureinhold.se / 07 April, 2011 - 16:46 / Vardagen
3 Kommentarer

Om det är ngt som jag lrät mig och som jag stör mig på mer än ngt annat i hela världen, haha okej inte hela världen men det är för mig hopplöst idiotiskt. Ordet jag söker är alla dessa jävla dieter. Alla ni som på fullaste allvar tror att dte är hälsosamt för kroppen att käka 5 ostskivor med smör i till kvällsmat som LCHF står för kan ju ställa er i skamvrån, fine man går ner i vikt, men sen då ? vad tror man egentligen händer med kroppen? jag är helt mållös. Så fort man tar bort ett ämne ifrån kroppen om det är kolhydrater, fett, protein etc så ställer du kroppen inför ett dilemma där den inte förstår vad som händer och därutav går man ner i vikt. Men den dagen du bestämmer dig för att tillföra ämnet igen gör att kroppen får ren panik och måste spara allt den får i sig och man får en bakeffekt. Jag kommer låta så extremt svensk nu, men lagom är bäst. Att få i sig fisk, kött, grönsaker, frukt, ris, potatis och pasta men i måttliga mängder. Det finns så extremt mkt mat i affärer idag att man blir helt naken, vad skall man välja, bara stressen på att alltid veta vad man skall äta varje veckan kan vara jobbigt. På tal om stress är det en bidragande faktor till att man kan ha svårt att gå ner i vikt eller vara nöjd med kroppens utförande. Så fort det blir en obalans psykiskt påverkas det fysiskt. Så snälla alla er som läser min blogg, GÅ inte på dieter, jag ber er, ni får gärna skära ner på vissa ämnen som typ bröd, men uteslut aldrig ngt, det straffar sig i längden. Sen går det inte i längden att gå ner 8 kg på 8 veckor etc, det är inte hälsosamt. Minst 30 min per dag skall man vara fysiskt aktiv, för att ha en grund, sen krävs det såklart mer om man vill få ett vidare resultat. Tips i kost kan vara att göra en matsedel på söndagen och planera hela veckan, till opch med köpa in de produkter man behöver så att man slipper de här handla mitt i veckan. Är man också två i en familj kan man köra varannan dag matlagning, gör ngt skoj utav det. Ursäkta mina aggr. men jag blir så olycklig när folk förstör så himla mkt för sig själva !! fråga gärna om råd och tips om det är ngt ni undrar över !!
man har bara ett liv och det liv vi vill att våra barn skall leva skall vi också leva efter !!

underbart

Frureinhold.se / 07 April, 2011 - 07:00 / Vardagen
1 Kommentarer

Super skönt det är sol ute, vilket innebär en piggare jennifer, MEN det är full storm ahah :p att det alltid skall vara något. Jag skrev ju igår att ni läsare skall kommentera vad ni vill veta mer om i min otroligr roliga vardag (not ;) iallafall så fick jag en kommentar om bla. min utb. Kom på mig själv när jag läste kommentaren att jag inte nämnt ngt alls om den sen jag började typ :p Jag läser till häslovetare på högskolan väst, det är en treårig utb. men jag kommer att få ta ett sabbats år när jag är mamma ledig. Det är inte en utb. där du får ett klart yrke efteråt utan du har en bredd som gör  att du bla. kan arbeta som häslopedagog, hälsocoach, PT, arbeta på arbetsplatser för att utveckla hälsa hos de anställda etc etc. I det stora hela så läser man allt som har med häsla att göra, allt i från psykiskt till fysisk, sen även samhälle och sociologi ! alltså väldigt intressant. Jag har ju sedan tidigare läst ett år på lärarhögskolan så har ju endel pedagogik med mig sen tidigare vilket är ett pluss !! Jag skall på praktik nu v 19-21 och arbeta med företagshäslovård där jag skall hålla i ett projekt på hur man kan bli mer medveten om den individuella häslan och hur lätt det är att påverka den till det bättre : det är helt klart en utb. som passar mig som klippt och skuret, super skoj :)
detta kanske jag skulle satsa på :D källa

intressant blogg?

Frureinhold.se / 06 April, 2011 - 19:27 / Vardagen
2 Kommentarer

Asså det har jag tänkt på, undra vad folk tänker som läser min blogg, det är ändå ett gäng liksom :p Har ju märkt att om man köper ngt så tror ändå folk att jag kanske har rätt i mitt omdöme :D Det är riktigt skoj, men förutom det, vad är det som är så skoj ? Jag hade gärna tagit emot kommentarer om vad ni läsare egentligen tycker :D ni kanske bara läser för att ni stör er as mkt på mig och sitter med voodoo dockor och sticker i varje gång ni läser :D who know ? Jag har allafall panik på bloggvärlden just nu, det finns inget skoj. Kikar runt på de vanliga, kenza, tyra etc. men det är liksom samma samma samma. Ge mig lite drama, eller ngn super intressant gravid/mamma blogg. Visst det finns vissa mammabloggar som uppdaterar ofta och med bilder, det är skoj. Men ge mig meeeer, haha låter som ett barn på julafton, mera mera mera !! Har ni tips, så snälla ge mig, elletr om ni tycker att jag skall ta upp saker i bloggen, just do it !! jag vet hur skoj det är med roliga bloggar så hjälp mig tillfredställa er haha.

Idag var jag i kungälv och träffade Sara och Michaela, vi har seminarie imorgon så vi bestämde oss för att ses och snacka igenom det lite. Vi gick även till en thai rest. där som var helt grym :D sushi på buffe, och jag vet nu tänker ni yyuuuu sushi som ligger i massor, men nej så var det inte. Mkt fint upplagt och lite åt gången :) sen såklart mkt thai och kina vilket är super gott ! så dit kommer jag att gå fler gånger om jag är där under lunch tid !! Vi gick även och shoppade loss på kronans droghandel, ärligt att ingen kommenterar det namnet haha trodde det var ett skämt när det kom ut !! men icke. Fick köpt ormsalva, tass-salva, nässpray (beroende) och en mamma tidning som robin just läst ut ! Jag konstaterade idag att magen är utåt och inte på sidorna, liten upptäckt som dök uppsådär :D haha fatta vilka tankar som går i huvudet asså ! Anyway, kom hem allafall vid 3 och tvättade bilen, longerade sören och gick sen ut på en långis i skogen med macy och robin : ) och nu gör sötnosen torskfile med potatismos och jensens sås :D mums mums !!

Dagens!!

Frureinhold.se / 06 April, 2011 - 12:55 / Vardagen
3 Kommentarer

img_2205 (MMS)

Dagens!!


Fick köpt ett par nya jeans idag och jag ä...

Frureinhold.se / 05 April, 2011 - 18:25 / Vardagen
1 Kommentarer

img_8692 (MMS)

Fick köpt ett par nya jeans idag och jag är helt såld :)) riktigt kap på Gina för 399:- lagom att lägga nu när kroppen ändras så mkt :) stetch och supergoda !!


träning som gravid.

Frureinhold.se / 05 April, 2011 - 11:54 / Hailey
0 Kommentarer

Ja det är ju ett ständigt dilemma när man blir gravid på hur man skall underhålla sin kropp. Den sport eller aktivitet man höll på med innan kankse inte går att genomföra nu pga värk eller skaderisken. Jag fick tex sluta med pilatesen pga att man tränade raka magmuskler och att det kunde påverka. Bm var också skeptisk emot ridning, med anlending av risken att ramla av. Jag har klarat av ridning riktigt bra och när Bm ringde i veckan var hon förvånad att det gick så bra. Många ridtjejer kan få känslan av att det trycker mkt neråt och att det gör ont. Så fort man får ont eller obehaglig känsla skall man såklart sluta. Jag har iallafall kört på ridning och skogspromenader med lite kuperad terräng. Så länge som kroppen orkar är det bara att köra på. Eftersom att jag bor ute i skogen :p så finns det inte möjlighet till gravidyoga eller varmvattensträning. Min tanke var ju att simma en gång i veckan, men inne i uddevalla har de bara vanliga bassänger och där fryser jag och får ont i kroppen pga att jag spänner mig. Lider ju av kronisk muskelvärk (kärringsjukan) så kyla är min värsta fiende. Men promenader är kanon och super bra för bebisen. Sen är det även bra för min kropp, återhämtningen efter grav. blir bättre om jag har en grundfysik, sen självklart handlar mkt om att äta rätt och tillföra kroppen mkt vitmainer och mineraler. Vissa får också tillföra lite extra järn, jag tror aldrig man är så mån om sin kropp som när man är gravid. 
Sen finns det såklart fall där man inte har möjlighet till att röra på sig så mkt som man vill, det kan vara foglossning tidigt eller andra sjukdommar. Men en sak som är super att ha hemma är en pilatesboll, sitta och gunga på den eller lägga benen högt på är kanon :) En sak som jag känner idga är att kroppen är väldigt trött så idag blir en lugn plugg dag i soffan med benen högt. Var ute sammanlagt 5 timmar igår och grejade, red och promenerade, det gjorde sitt för min högersida av ryggen och nu är den trött :p Men så skönt det är just när man håller igång. Stallet måste jag fixa vilket fall som helst, men skall undvika att bära tunga täcken och andra grejer som man kommer på i stundens hetta !
mina två kärlekspar :) så underbara båda två !!

bebisen

Frureinhold.se / 04 April, 2011 - 21:55 / Hailey
1 Kommentarer


utedag

Frureinhold.se / 04 April, 2011 - 17:42 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja idag har det verkligen varit en riktig ute idag :p Gick ut runt 12 och kom inte in förän 16 :p Har hunnit med att tvätta fem hästtäcken, städa i stallet och i sadelkammaren, mocka och allt som hör det till och även varit ute på en skrittur i skogen :D gud känns som om jag spenderat hela dagen ute, men det är så himla skönt att ta vara på dagarna på det sättet. Bra att röra på sig också, inte bara vara stilla sittande soffpotatis. Läste en skojjig grej på facebbok förut som verkligen stämmer.
När jag var liten hade jag ingen dator, Nitendo, X-box mm. Jag hade cykel & utomhus var min lekplats, ville jag umgås med mina vänner så ringde jag på deras dörr,ville man se på en film så hyrde man en moviebox. Var jag inte hemma när maten var klar blev jag utan. Livet var inte svårt, det var livet...Och jag överlevde. Dessutom visste jag vad ordet tråkigt var.

Okej riktigt så var det inte, men nära inpå. Det var liksom lyx när det regnade ute för då fick man se på film och mysa i soffan :p Men kika på barnen idag med fettma och ohälsa av olika slag och jämför för bara ngr år sedan. Hela sommrarna spenderade vi ute, från tidig morgon till sen kväll. Ville vi ngnstans tog vi cykeln, moppen eller så gick vi :p visst att jag är uppvuxen på landet och är så glad för det. Fy för att vara hjälplös stadsbo haha :p Gud vad arga kommentarer jag kommer att få nu, men jag kommer än idag ihåg känslan när jag flyttade till gbg och träffade alla stadsbarn, dom var ju så korkade och visste ju knappt fram eller bak på nott i naturen :D men åh andra sidan så var de mer inlästa på latte, kaffe, capuccino espresso etc :p mkt man kan lära sig av varandra. Jag älskade att bo i gbg, all shopping, fika etc. Men under mina år i gbg insåg jag hur mkt jag saknade havet, hästarna och frisk luft :) Så jag har nog hittat min plats, the ocean !!

Miss Dee

Frureinhold.se / 04 April, 2011 - 12:09 / Tävlingar
0 Kommentarer

Lite nytt ifrån fantastiska miss dee ! det känns som om de slår nya rekord varje gång de kommer med nya realeser !! inte nog med att fantastiska hjärtan, örhängen, pärlor, ringar och läder. Nu kommer även en serie med ännu coolare ringar !!
dessa underbara ringar finna att köpa hos alla miss dee's återförsäljare !!
en sida som jag tycker är kanon är www.blingit.se gå in och kika !!

Nu är vi hemma hos Mirjam och Viktor och d...

Frureinhold.se / 03 April, 2011 - 17:17 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7940 (MMS)

Nu är vi hemma hos Mirjam och Viktor och deras nya hus, känn på utsikten :) helt underbart. Tänk er sommaren, här kommer vi spendera många timmar !!


solsken i dimman !

Frureinhold.se / 03 April, 2011 - 12:02 / Vardagen
1 Kommentarer

Det är grått och jävligt ute och man kan väl inte säga att enegin sprudlar. Jag arbetade igår som ni vet och det gick helt okej, dock blev min gångstil allt mer knepig under kvällens gång och jag fick bli kvällens puttsare :p Men nog om jobbet, jag fick ett mail på facebook igår som fick mig att bli helt varm i vårmörkret. Nämner inga namn men lägger upp texten så kan ni tänka er själva hur jag kände :p
Vill börja med att säga STORT Grattis till lilla bebisen och självklart till förlovningen.

Villa bara säga att jag hittade din blogg för ett tag sedan och har följt den ett tag. Tycker du skriver massa roligt och fint på den. Det låter som du mår fantastiskt bra och trivs med ditt liv. Att du har hittat rätt och det är roligt att läsa om det. Har aldrig riktigt följt någon blogg, har liksom inte väckt något intresse. Men när jag rent av snubblade över din var jag fast.

Jag får en lycklig känsla i kroppen av att läsa det du skriver. Du har ett så spralligt och glatt sätt.

Jag har det senaste försökt att bli bättre på att säga vad jag tycker och tänker till folk....(dock håller jag tillbaka mycket) och känner därför att jag ville skicka ett medelande till dig.

Jag får nämligen en stark känsla av att du är väldigt ärlig i det du skriver och det gillar jag. Du är inte heller rädd att skriva vad du tycker och det avundast jag dig.

Fortsätt att förgylla min dag Jennifer!!


work day

Frureinhold.se / 02 April, 2011 - 11:52 / Vardagen
0 Kommentarer

Godmorgon alla läsare, hoppas att allt är bra med er !! Idag är det lördag och jag skall jobba, för första gången på länge :) det skall bli super skoj att se hur alla har haft det och jag har verkligen saknat dom :) Tyvär vet jag inte om bebis håller med om det, för det senaste veckorna har den legat rätt långt bak och trycker på en nerv i höger sida av höften vilket har resulterat i att jag inte har haft möjlighet att gå. För några år sedan gav det med sig lite och förhoppningsvis håller det i sig. Har ju köpt nya arbetsskor som är super sköna så nu kör vi gärnet :) skall ju få träffa söta camilla också och det var super längesen !! 
Men innan jobbet skall jag och baby greja lite här hemma, dammsuga och tvätta golven oh sen gå ut och ta oss en skön promenad. Skall pula lite ti stallet med, synd att det inte är sol och skönt ute, just nu är det jordens tjockaste dimma och säkert svinkallt :D Men det är bra med lite frisk luft, dom påstår det allafall :) Nä nu har jag inte mkt mer nyttigt att skriva så vi får höras sen !!

fast and furious

Frureinhold.se / 01 April, 2011 - 21:27 / Vardagen
2 Kommentarer

worlds greatest movie on earth !! nä kanske inte men jag tycker alla de filmerna är så himla bra och idag ser vi på ettan. Det var hundra år sen som jag såg den så jag sitter och njuter av alla snygga bilar och coola killar ;) great fredagsmys, med massa småpåsar med godis. Sen jag blev gravid kan jag ionte äta pizza, chocklad eller lösgodis, fatta alla baciller som är i lösgodiset på tex ica, snacka om kräkreflex !! :P så jag köper haribopåsar och fazer !! finns säkert mkt baciller där med, men jag tycker det känns bättre. Sen fick jag äntligen mitt efterlängtade sushi som jag längtat efter i flera veckor, undra om det blir min crave !! 
Idag har vi varit på begravning, inget jag vill skriva om här på bloggen, men det var vackert och vila i frid !! begravningar är aldrig roliga, men denna var så rogivande och så extremt vacker. De sjöng bland annat gabriellas sång och den får än att fylla ögonen med tårar utan att ens vara i kyrkan ! Det var trevligt att träffa stora delar av släckten med, det händer inte för ofta och så söta lilla ellie, min/vår bebis syssling. Jag dör av bebisar just nu, de är så goa, lucktar så mysogt och de små söta leenden de ger ifrån sig !! så snälla lilla trollunge kom ut nu !!
zensai sushi for life !!

Dags för fredagsmums :) nämnligen sushi !!...

Frureinhold.se / 01 April, 2011 - 20:06 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1721 (MMS)

Dags för fredagsmums :) nämnligen sushi !! Dock är jag ensam om att äta det. Robin var sugen på ngt annat :))