StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

intressant blogg?

Frureinhold.se / 06 April, 2011 - 19:27 / Vardagen

Asså det har jag tänkt på, undra vad folk tänker som läser min blogg, det är ändå ett gäng liksom :p Har ju märkt att om man köper ngt så tror ändå folk att jag kanske har rätt i mitt omdöme :D Det är riktigt skoj, men förutom det, vad är det som är så skoj ? Jag hade gärna tagit emot kommentarer om vad ni läsare egentligen tycker :D ni kanske bara läser för att ni stör er as mkt på mig och sitter med voodoo dockor och sticker i varje gång ni läser :D who know ? Jag har allafall panik på bloggvärlden just nu, det finns inget skoj. Kikar runt på de vanliga, kenza, tyra etc. men det är liksom samma samma samma. Ge mig lite drama, eller ngn super intressant gravid/mamma blogg. Visst det finns vissa mammabloggar som uppdaterar ofta och med bilder, det är skoj. Men ge mig meeeer, haha låter som ett barn på julafton, mera mera mera !! Har ni tips, så snälla ge mig, elletr om ni tycker att jag skall ta upp saker i bloggen, just do it !! jag vet hur skoj det är med roliga bloggar så hjälp mig tillfredställa er haha.

Idag var jag i kungälv och träffade Sara och Michaela, vi har seminarie imorgon så vi bestämde oss för att ses och snacka igenom det lite. Vi gick även till en thai rest. där som var helt grym :D sushi på buffe, och jag vet nu tänker ni yyuuuu sushi som ligger i massor, men nej så var det inte. Mkt fint upplagt och lite åt gången :) sen såklart mkt thai och kina vilket är super gott ! så dit kommer jag att gå fler gånger om jag är där under lunch tid !! Vi gick även och shoppade loss på kronans droghandel, ärligt att ingen kommenterar det namnet haha trodde det var ett skämt när det kom ut !! men icke. Fick köpt ormsalva, tass-salva, nässpray (beroende) och en mamma tidning som robin just läst ut ! Jag konstaterade idag att magen är utåt och inte på sidorna, liten upptäckt som dök uppsådär :D haha fatta vilka tankar som går i huvudet asså ! Anyway, kom hem allafall vid 3 och tvättade bilen, longerade sören och gick sen ut på en långis i skogen med macy och robin : ) och nu gör sötnosen torskfile med potatismos och jensens sås :D mums mums !!

Postat av: Anonym

gillar din blogg! Jag skulle vilja läsa lite om det du pluggar till, som du skrev när du började plugga. Tyckte det var väldigt intressant!



Och mamma-bebis snack e såå kul och intressant! Magbilder och allt som har med bebis att göra. Man blir avundsjuk konstigt nog hehe :)



2011-04-06 @ 21:16:37
Postat av: Bilallive

Like the site--sorry about the problems with the guestbook though.

2011-05-26 @ 14:02:02
URL: http://bilallive.blognd.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: