StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

solsken i dimman !

Frureinhold.se / 03 April, 2011 - 12:02 / Vardagen

Det är grått och jävligt ute och man kan väl inte säga att enegin sprudlar. Jag arbetade igår som ni vet och det gick helt okej, dock blev min gångstil allt mer knepig under kvällens gång och jag fick bli kvällens puttsare :p Men nog om jobbet, jag fick ett mail på facebook igår som fick mig att bli helt varm i vårmörkret. Nämner inga namn men lägger upp texten så kan ni tänka er själva hur jag kände :p
Vill börja med att säga STORT Grattis till lilla bebisen och självklart till förlovningen.

Villa bara säga att jag hittade din blogg för ett tag sedan och har följt den ett tag. Tycker du skriver massa roligt och fint på den. Det låter som du mår fantastiskt bra och trivs med ditt liv. Att du har hittat rätt och det är roligt att läsa om det. Har aldrig riktigt följt någon blogg, har liksom inte väckt något intresse. Men när jag rent av snubblade över din var jag fast.

Jag får en lycklig känsla i kroppen av att läsa det du skriver. Du har ett så spralligt och glatt sätt.

Jag har det senaste försökt att bli bättre på att säga vad jag tycker och tänker till folk....(dock håller jag tillbaka mycket) och känner därför att jag ville skicka ett medelande till dig.

Jag får nämligen en stark känsla av att du är väldigt ärlig i det du skriver och det gillar jag. Du är inte heller rädd att skriva vad du tycker och det avundast jag dig.

Fortsätt att förgylla min dag Jennifer!!


Postat av: Maria

Så fint skrivet =)

2011-04-03 @ 16:31:51


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: