StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

tala samma språk

Frureinhold.se / 18 November, 2010 - 17:56 / Vardagen

det gör verkligen inte jag och sören haha. Jag är världens pedantaste människa och sören är no tvärt om. Varje gång jag mockar hans box vänder jag upp och ner på allt. Han gör tvärt om, tror fan han går och bajsar hela tiden. Det är bajs verkligen överallt, helt hopplös. Dock så talade vi samma språk idag under ridturen. Vi tränar ju på galoppombyten och det har väl gått sådär kan jag la säga. Men idag på rakspår på åkern så pussade jag och bad om byte och vips så bytte han. Klockrent också :D snacka om skoj :D Blev så paff att jag inte visste vad jag skulle ta vägen haha. Så nu är det bara att fortsätta träna så sitter den biten också :)

Idag var jag som sagt sista dagen på praktiken och det har ju inte varit så många dagar men man är ju redan helt såld på dom små barnen :) Får åka och hälsa på dom snart igen. Efter mexico då såklart och mellan allt plugg och jobb. Låter som en lugn jul för mig, feting not ! Dock är nästan alla skolarbeten klara så jag slipper plugga så mkt där nere. Hade nog blivit svårt att kunna fokusera med så mkt gott att dricka och göra :)

Ni missar väl inte alla erbjudanden ifrån miss dee ?! gå in på fans sidan på facebook och var med i utlottning av supersuper fina smycken :D Tro mig ni kommer inte att bli besvikna :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: