StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

dyka

Frureinhold.se / 25 November, 2010 - 14:50 / Resor

Ja idag skall vi ut och dyka :) det skall verkligen bli super skoj, vi kommer att ha två tuber var vilket är kanon :) då varar ju upplevelsen mycket längre. Hoppas att vi får se massa fina djur och att det blir som vi har tänkt oss.

Igår brände jag mig som tusan och det kliade på framsidan kroppen. Detta resulterar i lite smått panik från min sida eftersom jag hatar att det kliar. Vi gick allafall ut och slänge i oss caprina för att försöka lugna nerverna :p funkade väl sådär, men jag somnade allafall och idag får kroppen vila ifrån sol. Om inte dykardräckten släpper igenom sol förstås under vattnet :p

Det är så tråkigt att vi inte kan lägga upp kort när vi snorklade, det var så himla fint och idag lär det ju bli ännu finare. Men det är ju bara 1.5 v kvar tills vi är hemma ;) haha super gott. Hade lätt kunnat stanna här 2 veckor till, om det inte var för att vi saknar alla där hemma och att skola / ´jobb rycker i oss. När vi är pankisar sen tänker jag spendera större delen utomlands :) nice bajs :)



Postat av: Selma

Fin blogg !=)

2010-11-25 @ 20:25:06
URL: http://selmacokoja.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: