StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

ut med vintern in med sommaren

Frureinhold.se / 11 April, 2010 - 15:23 / Vardagen

Nu har alla vinter kläder åkt i ner i resväskan och upp med alla sommarkläder :D helt underbar känsla när man kan lägga det kalla och gråa bakom sig och blicka mot färgglada dagar med härliga kläder.. Har dock sållat bland kläderna igen, tredje gången på 1 ett halvår :p riktigt bra om ni frågar mig. Robin rensade i sin garderob också, pluss i kanten för oss..

Jag har inte hunnit blogga förän nu, har haft fullt upp som vanligt.. Vaknade vid 9 tiden och pallrade mig upp ur den goa sängen, gick ner och tog ut hästarna som var rätt sura på mig. Dom vill gärna ut runt sju och när det är strålande sol ute är de ännu ivrigare. Men som sagt in igen efter hästsläppet och i med en mumsig frukost. Skulle nog ha ätit lite till för när vi var på väg till manegen började min mage att kurra. 1 timma i ridhuset och jag var som de andra gångerna helt lyrisk. Idag tränade vi med konor och även grunderna till en spinn och hjälp vad bra det gick. Tass över tass haha om ni fattar :) kanon skoj allafall när det hela tiden är framsteg.. Det märks också att han tycker att det är kul.
Nu sitter jag på balkongen, med shorts och linne, solen lyser och det verkligen steker på huden :D me like. Idag tänker vi heller inte laga mat utan beställa pizza, tjockisar är vad vi är :D ingen beach 2010 här inte ;) haha jodå det skall nog allt gå bra, svårt att vara ful när man är född som en skönhet ;)

Postat av: georgiias.blogg.se

jo tack de bara bra. sjdå :D

2010-04-11 @ 16:54:08
URL: http://georgiias.blogg.se/
Postat av: Anonym

tjenamors! :) allt bra idag? =)

2010-04-11 @ 17:09:08
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: Alina

jo det är kanon! älskar vädret! =)

2010-04-11 @ 19:18:11
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: georgiias.blogg.se

jag har inte varit ute idag hehe, :)

2010-04-11 @ 19:52:04
URL: http://georgiias.blogg.se/
Postat av: Lorissa

sv: Tack så hemskt mycket för frågorna - svaren kommer vecka 16!



Vad händer ikväll då? :)

2010-04-11 @ 20:53:45
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: