StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Bella&Tyra show

Frureinhold.se / 26 April, 2010 - 12:09 / Vardagen

Jag måste säga att jag tycker deras show är kanon, dom har verkligen lyckats med showen och med live sändning :D Dom är ju trots allt väldigt unga och ingen direkt erfarenhet så stort plus i kanten :)
Idag är det måndag och jag ligger i soffan och är sjukligt trött. Fått i mig kaffe och två smörgåsar, kollar på bella&Tyra show. Men om sagt det är måndag och jag har inte så mkt på schemat, skall pyssla lite hemma, ta en promenad med macy och fixa stallet. Ikväll är det hundkurs igen, jag är taggad till max, det känns som om det skall gå bra. Har ju tränat lite i veckan så det gäller att köra hårt :D

Vad skall man skriva om, det är snart sommar och jag har lite feeling på att detta kommer att bli en bra sommar. Första gången vi bor vid havet, känner mig som saltkråkan, var ute och gick med annika häromdagen och så kommer man ner till eriksbergs bryggan. Båtarna är på g ner, det grönskar, måsarna börjar ''sjunga'' och sommarjävlarna är här och klipper gräset. Det är lite skattretande när det kommer upp skyltar, HÄR kör VI långsamt haha alltid i maj och försvinner i sep. Men men dom får väl ha sina skyltar vi har ju kvar våra smultronställen som gästerna inte hittat än :)

Postat av: Malin

åå mitt kära gamla eriksberg. :) Var där morfar lärde mig och min kusin att dyka..

2010-04-27 @ 21:51:51
URL: http://malleas.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: