StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

shopping

Frureinhold.se / 02 Juli, 2010 - 10:37 / Shopping





lite fint sådär på sommaren :) jag och michaela var inne i uddevalla igår och shoppade loss i solen :) Idag är det helt underbart väder och jag skall sätta mig på balkongen och läsa en bok och arbeta på solbrännan :p Hästarna har sina soltäcken på, macy har gått en långis och jag har hunnit städa + äta frukost :) nu är det jennifer tid ngr timmar :) gud så gott med sol asså, ikväll är det eclipse också, yeeeiii längtar massor.


Postat av: M

Jävligt snyggt!! vart kommer jeans tunikan/skjortan ifrån? Har letat som en dåre efter en liknande. och du, hur använder man en sån där bh på snyggaste sätt? jag har lite problem att matcha hehe ;)

2010-07-02 @ 15:06:13
Postat av: TotalPink- J

tack :) jag köpte den på rotan (en affär här ute i bokenäs, dom har öppnat ett stort lager med olika kläder) Hittade dessa två tunikor för en struntsumma, de har även ed hardy tshirt för en billig peng. Jag har bh:n under tunikan, den lyser lite igenom, men man kan ha en skjorta lite uppknäppt, eller en kavaj. Man får prova sig fram lite, dock får man passa sig för att visa för mkt. Då blir det fel budskap, men googla lite och kika :)

2010-07-02 @ 17:54:17
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: