StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

valborg

Frureinhold.se / 30 April, 2009 - 06:45 / Vardagen

Så var det valborg igen :) och just denna dag är ganska speciell för mig och min baby ;) haha men tråkig som jag är orkar jag inte berätta varför, det räcker med att säga att det är en speciell dag.

Men innan jag berättar mina planer för dagen får jag sammanfatta gårdagen. Allt började med att klockan ringde 05.30 ZZzzzz. Men jag kom upp och allt underlättar när solen lyser så fint på himlen :) Gjorde mig iordning och hela den biten och blev körd av robin till tåget. Åkte till skolan och hade jordens slappaste dag :p hade en lektion och då skulle eleverna arbeta självständigt. Så kortfattat gick jag mest runt och lullade. När jag väl slutat åkte jag med Heidi (en lärare på skolan) till kungälv, där mötte jag upp pappa och tindra, som satt på triumf glass och vem säger nej till glass??? Inte jag och vi tog oss var sin bägare med mumsiga glass smaker :) Efter detta åkte vi hem till Jessica & MIkael igen, myste med barnen ännu mer och sen åkte föräldrarna till gbg och kollade på bio. Så min och mammas uppgift blev att passa barnen :) Gick hur bra som helst :p världens snällaste barn om ni frågar mig :) Vi tog en lång promenad till olika lekplatser. Runt 7 kom robin och vi åkte hem till gbg, jag  var helt slut så det var skönt att komma hem till soffan :) Sen var det ju hockey kl 8 så man var rätt taggad. Dock var det en ganska seg match, de vann över alla odds men jag gick och la mig efter 4-2 :/ lite pinsamt eftersom jag älskar hockey. Men jag orkade verkligen inte hålla mig vaken. Men skönt att de vann.

Idag är en ny dag och jag är as trött haha som vanligt :) Men jag skall om en stund göra mig iordning och min plan ser ut såhär att jag skall gå till tåget isället för bussen. Eftersom det ändå är så bra väder kan man lika gärna gå :) Idag är det som sagt skola igen, men idag är det också endast 1 lektion. Slutar runt 1 och då skall mitt troll komma och hämta mig. Vi skall upp till uddevalla och hämta jeepen, han skall nämnligen ner till varberg ¨på lördag och jag skall antagligen till Michaela :)

Nu får jag skynda mig :)

ha en bra dag alla och ta det lugnt med alkoholen ikväll :) jag skall spendera min eftermiddag i slottskogen, sen blir det nog en uteservering :)

xoxo


Postat av: Christina

Är det eran årsdag idag kanske?=)

2009-04-30 @ 12:16:10
Postat av: Jennifer-Total Pink

nej det är det inte :p men i gymnasiet var det en speciell dag varje valborg :p en speciell kärlek, båda var dunder kära i varandra, fast våga aldrig säga ngt :p en riktig fary tail

2009-04-30 @ 17:46:18
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: